|
درخشش دختر وزنهبردار ایران با ۳ مدال
رقابت دستههای ۸۱ و ۷۶ کیلوگرم وزنهبرداری زنان بازیهای کشورهای اسلامی برگزار شد و ایران در دسته ۸۱ کیلوگرم صاحب یک مدال طلا و 2 برنز شد. الهام حسینی، نماینده ایران در دسته ۸۱ کیلوگرم، با رکورد ۱۰۰ یکضرب، ۱۲۳ دوضرب و مجموع ۲۲۳ کیلوگرم نفر سوم بازیها شد و طلای یک ضرب و برنز دوضرب و مجموع را گرفت.
ارسال به دوستان
این روزها در تیم ملی والیبال پرافتخار ما چه میگذرد؟
حاشیه بلای جان بلندزنها
معصومه مومیوند: صحبتهای صریح محمد موسوی درباره شرایط تیم ملی حاکی از آن است که ملیپوشان در راه قهرمانی جهان بدون دغدغه کار نمیکنند و گاه از حداقل امکانات هم برخوردار نیستند.
«هیچ چیزی سر جایش نیست حتی یک پروتئین و مکمل ورزشی نیست. هتل نبود، فیزیوتراپ که بچهها با آن راحت باشند نیست. این شرایط شرایطی نیست که بتوانیم با بزرگان والیبال دنیا مقابله کنیم. اگر مردم از ما انتظار دارند نتیجه بگیریم باید واقعیتها را بدانند. واقعیتها خیلی اسفبار است. هیچ کس به هیچکس اعتماد ندارد و راستش را نمیگوید. بچهها نزدیک ۵۷ روز مسابقه بودند، مردم خوشحال شدند اما هیچ ارزشی برای آنها قائل نشدند و امروز بابت لیگ جهانی ۱۸ میلیون پاداش دادند در صورتی که حقوق چند ماه یک کارگر زحمتکش که قابل احترام است، از این بیشتر است». این تنها بخشی از صحبتهای محمد موسوی در حاشیه آخرین تمرین تیم ملی والیبال قبل از اعزام به قهرمانی جهان است؛ صحبتهایی که از طرف میلاد عبادیپور کاپیتان تیم ملی هم تایید شد و حاکی از اوضاع بد تیم ملی والیبال است که رسانهای نشده بود و شاید کمتر کسی از این شرایط خبر داشت. انتقادات موسوی نگرانی درباره تیم ملی را بیشتر کرد. تیمی که مردم چشم به آن دارند و با حساسیت نتایج و اخبارش را پیگیری میکنند اما گویا درونش به اندازه نمایی که از بیرون دیده میشود منسجم و زیبا نیست.
هرچند شاید انتقاد موسوی در آستانه اعزام تیم ملی به مسابقات قهرمانی جهان حرفهای نبود اما سوال اینجاست: مسؤولان فدراسیون والیبال چرا امکانات لازم برای این تیم را فراهم نمیکنند؟ مشکل کجاست که بازیکنان باید از نداشتن پروتئین و پزشک حرف بزنند؟ تیمی که قرار است تا چند روز دیگر در میدان بزرگ قهرمانی جهان با تیمهای قدرتمند رقابت کند، باید تا این حد درگیر نیازهای اولیه باشد؟ در حالی که بازیکنان تیم ملی پولی دریافت نمیکنند، آیا پرداخت ۱۸ میلیون تومان پاداش برای عملکرد قابل قبول و دور از انتظار ملیپوشان جوان منصفانه است؟ اگر مربی خارجی هم هدایت تیم را برعهده داشت همین شرایط برای تیم ایجاد میشد؟ شرایط تیم ملی این شائبه را ایجاد کرد که امیر خوشخبر، سرپرست باتجربه تیم ملی در آستانه مسابقات حساس قهرمانی جهان هم به همین دلایل کنار رفته است. در حالی که خوشخبر تجربه زیادی دارد و از حساسیت مسابقات جهانی آگاه است اما او از سرپرستی تیم ملی کنار رفت و سرمربی تیم هم دلیل آن را نوع مدیریت متفاوت قلمداد کرد؛ موضوعی که هنوز خوشخبر درباره آن صحبت نکرده است. جدا از موضوعاتی که موسوی مطرح کرد، بحث قرارداد سرمربی ایرانی تیم ملی هم جای سوال دارد که چرا با مربیان خارجی قراردادهای سنگین و معتبر امضا میشود اما مربی ایرانی باید روزانه ۲۰۰ هزار تومان (!) دریافت کند؟ فدراسیون محل امرار معاش مربی را از راه باشگاه میداند و نه تیم ملی اما این توجیه از سوی بهروز عطایی قابل پذیرش نیست. هر چند او حرفی از تامین مالی خود نزد اما معتقد است باید با مربیان ایرانی هم قراردادهای درستی بسته شود. میتوان انتظار داشت وقتی سرمربی قرارداد درست و جایگاه مستحکمی نداشته باشد، نتواند با قاطعیت بیشتری خواهان شرایط بهتر برای تیم خود باشد. از طرفی بازیکنان تیم هم جوان شدهاند و شاید اگر موسوی شرایطشان را بازگو نمیکرد، چیزی به بیرون درز نمیکرد؛ شرایطی که امثال موسوی و معروف آن را برنمیتابند. فدراسیون والیبال در سال جاری برای تمام ردههای والیبال زنان و مردان اردو برگزار و آنها را به مسابقات اعزام کرد. همین موضوع هزینهها را افزایش میدهد و کار را سخت میکند اما نباید باعث شود تیم ملی بزرگسالان چنین اوضاع آشفتهای داشته باشد. اگر قرار بر جذب منابع مالی از طریق اسپانسر است باید تلاش فدراسیون در این زمینه بیشتر شود و اگر نیاز به بودجه بیشتر از سوی دستگاه ورزش است، فدراسیون باید مطالبهگری بیشتری در این زمینه داشته باشد.
***
بگو مگوها ادامه دارد!
والیبال ایران در روزهای اخیر درگیر حواشی عجیب و غیرمنتظرهای شده است.
این وضعیت عجیب و غیرمنتظره برای والیبال ایران از عصر پنجشنبه کلید خورد؛ جایی که اصحاب رسانه در آخرین تمرین تیم ملی والیبال ایران پیش از اعزام به لهستان حاضر شدند تا با بازیکنان و کادر فنی گفتوگویی ترتیب دهند.
بعد از مصاحبه با بهروز عطایی، نوبت به کاپیتان جدید تیم ملی یعنی سیدمحمد موسوی رسید. همه رسانهها منتظر بودند ستاره والیبال ایران از خوشحالی خود درباره بازگشت به تیم ملی و شرایط تیم برای مسابقات قهرمانی جهان بگوید اما موسوی در اقدامی غیرمنتظره اعلام کرد به دلیل شرایط موجود حاضر نیست به کار خود با تیم ملی ادامه دهد و در قهرمانی جهان حاضر نخواهد بود.
قابل پیشبینی بود که بعد از این مصاحبه شاهد واکنشهایی نسبت به سیدمحمد موسوی و حرفهایش باشیم. ابتدا دبیر فدراسیون والیبال یعنی میلاد تقوی واکنش نسبتا تندی نسبت به مصاحبه موسوی نشان داد و بعد هم نوبت به سرمربی تیم ملی رسید.
بهروز عطایی چند روز پیش در تماس تلفنی با یکی از برنامههای تلویزیونی گفت: «من فکر میکنم ایشان این حرفها را زمانی مطرح کرد که شاید الان موقعش نبود و تفکر بیشتری میطلبید. به هر حال ایشان شخصی این تصمیم را گرفت اما ایران از همه چیز و همه کس مهمتر است و اینکه همه باید در اختیار وطنمان باشیم، موضوع اول است. در این مملکت جوانانی بودهاند که به خاطر این کشور جانشان را دادهاند و حالا در برابر چنین چیزهایی ورزش خیلی هم مهم نیست. به هر حال این موضوع به پایان رسید و ما برای آینده راهکارهایی را پیشبینی میکنیم. چرخه والیبال متوقف نمیشود و امیدوارم با مدیریت جامعه والیبال، فدراسیون، مربیان و بازیکنان اتفاقات خوبی رقم بخورد و باعث خوشحالی مردم شود».
این طعنههای بهروز عطایی از سوی سیدمحمد موسوی بیجواب نماند و این ستاره والیبال ایران در پست اینستاگرامی اینگونه به آنها واکنش نشان داد: «زمانی که خودم را شناختم، هیچ هدفی بزرگتر از پوشیدن پیراهن تیم ملی و جنگیدن برای پرچم ایران نداشتم. روزهایی که ما والیبال را شروع کردیم، خبری از شهرت و پول در این ورزش نبود. فقط و فقط عشق به مردم و وطنم بود که شب و روز مثل سرباز میجنگیدم. ما همیشه سرباز وطن بودیم و هستیم و سعی کردیم آنچه در توان داریم برای خدمت به کشور بگذاریم اما هرگز اجازه ندادیم ما را با شهدا مقایسه کنند. ما کجا، شهدا کجا... شما کجا؟
ما خیلی خیلی کوچکتر از آن هستیم که با مقام شهید قیاس شویم. حرمت شهدا مقدستر از آن است که هر یک از ما به خود اجازه دهد تا آنان را مصادره به مطلوب کند و پشت این عزیزان پنهان شود».
این وضعیت عجیب یا حتی میتوانیم بگوییم قرمز در حالی برای والیبال ایران ایجاد شده که تیم ملی شنبه شب ایران را به مقصد لهستان ترک کرد تا در مسابقات جام واگنر شرکت کند و پس از آن جهت حضور در تورنمنت قهرمانی جهان راهی اسلوونی شود؛ حواشی غیرمنتظرهای که در مقطع کنونی نباید اتفاق میافتاد، چرا که تیم ملی حالا تمام تمرکز خود را باید فقط روی موفقیت در مسابقات قهرمانی جهان بگذارد.
ارسال به دوستان
آغاز روزهای حساس بررسی صلاحیت کاندیداهای کمیته ملی المپیک
ستادی که رئیس ندارد!
زینب حاجیحسینی: دبیرکل کمیته ملی المپیک که ریاست ستاد برگزاری انتخابات این کمیته را بر عهده داشت در حالی از این مسؤولیت کنارهگیری کرده است که مشخص نیست چه کسی باید جایگزین او برای پیگیری فعالیتها شود. بر اساس دستورالعمل اجرایی انتخابات کمیته ملی المپیک که ملاک برگزاری انتخابات این کمیته به حساب میآید و مصوبه کمیته بینالمللی المپیک را هم دارد، ستاد ویژهای مسؤولیت نظارت «صفر تا صد» بر روند برگزاری انتخابات را بر عهده دارد.
این ستاد که با عنوان دقیق «ستاد تطبیق و بررسی روند برگزاری انتخابات» تشکیل شده، متشکل از ۹ نفر است که یکی از آنها دبیرکل کمیته ملی المپیک است اما استعفای وی از این ستاد، پیگیری فعالیتهای ستاد و مسؤولیت آن را با ابهام مواجه کرده است.
طبق دستورالعمل اجرایی انتخابات و بر اساس تبصره ۲ بخش دوم این دستورالعمل، دبیرکل کمیته ملی المپیک مسؤولیت راهبردی این ستاد را بر عهده دارد. در تبصره ۳ همین بخش تاکید شده است هیچیک از اعضای ستاد نباید نامزد انتخابات هیات اجرایی شوند.
به همین دلیل کیکاوس سعیدی، دبیرکل کمیته ملی المپیک در توضیح - یا توجیه- کاندیدا شدن خود اینگونه اعلام کرد که از ستاد فوق کنارهگیری کرده است. این اقدام سعیدی در راستای ۲ استعفا و حکم مخفیانه دیگری که در رابطه با وی در کمیته ملی المپیک انجام شده، است، چرا که سعیدی بعد از ایجاد حواشی پیرامون کاندیدا شدنش، اینگونه اعلام کرده که حکم ریاست آکادمی ملی المپیک را دریافت کرده و این روزها هم به عنوان سرپرست دبیرکلی در کمیته آمد و رفت دارد.
به هر حال اینگونه اقدامات که همگی هم فقط حول یک فرد و به صورت پنهان انجام شده، نشان میدهد کسانی که طی 4 سال گذشته متولی کمیته ملی المپیک بودند، به اندازه ادعایی که دارند، دلسوز کمیته و برگزاری بموقع انتخاباتش نیستند، بویژه که با همین جابهجاییها، ستاد برگزاری انتخابات را بدون مسؤول کردهاند.
در دستورالعمل اجرایی انتخابات کمیته ملی المپیک فقط تاکید شده دبیرکل کمیته مسؤولیت ریاست ستاد را بر عهده دارد اما مشخص نشده در صورت استعفای وی، چه کسی باید این مسؤولیت را عهدهدار شود!
از طرفی حالا که نامنویسی از کاندیداهای انتخابات کمیته ملی المپیک به پایان رسیده، ستاد تطبیق و بررسی روند برگزاری انتخابات باید نقش اصلی خود را ایفا کند، چرا که «بررسی فرمهای تکمیل شده ثبتنام و مدارک کاندیداها و تطبیق با شرایط احراز سمتهای مختلف منطبق بر اساسنامه و دستورالعمل» و همچنین «احراز صلاحیتهای عمومی از مراجع ذیصلاح و پیگیری جهت اخذ تاییدیه» به عنوان بخشی از وظایف ستاد عنوان شده است؛ حال آنکه این ستاد مسؤول و رئیسی ندارد تا فعالیت به این مهمی را راهبری کند!
این موضوع چالش جدیدی برای انتخابات کمیته ملی المپیک است؛ انتخاباتی که از ماهها پیش به صورت اختیاری سنگهایی پیش روی آن قرار داده شد تا به تعویقش منجر شود. تا امروز ۳ بار انتخابات کمیته ملی المپیک به تعویق افتاده است و به نظر میرسد این جابهجاییها و استعفاها هم در ادامه این مسیر باشد.
رئیس آکادمی ملی المپیک و اعضای ستاد تطبیق و بررسی روند برگزاری انتخابات، حکم خود را از رئیس کمیته ملی المپیک دریافت میکنند. قاعدتا حکم سرپرستی برای دبیرکلی کیکاوس سعیدی را هم صالحیامیری صادر کرده است اما به نظر میرسد وی (صالحیامیری) این مساله را نادیده گرفته که این اقداماتش انتخابات ۶ شهریور را به سمت لغو شدن هدایت خواهد کرد.
ارسال به دوستان
دولت رئیسی در ترازوی قضاوت
کمال لطفی: یک سال از روی کار آمدن رسمی حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی به عنوان هشتمین رئیسجمهور کشورمان میگذرد. برای قضاوت درباره عملکرد دولت سیزدهم باید ابتدا بدانیم کشور در چه وضعیتی تحویل سیدابراهیم رئیسی و کابینه او شد. مخالفان دولت که مغرضانه با ساختن جداولی که یادآور ماجرای «رمال دغلکار و کشیدن شکل مار» است، سعی در مخدوش کردن تلاشهای دولت برای سرپا کردن کشور دارند، تعمدا سعی در سرپوش گذاشتن بر این واقعیت دارند که دولت سیزدهم در حالی روی کار آمد که عملا میراثدار دهها سال مدیریتهای اجرایی ناکارآمد، قوانین و تکالیف انجام نشده توسط دولتهای قبل بویژه دولتهای یازدهم و دوازدهم که عدم انجام هر کدام از آنان (مانند اصلاح نحوه تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی) موجب کوچکتر و فقیرتر شدن سفره مردم و فربه شدن شکم دلالان و سوداگران میشد، بوده است. به عبارت سادهتر باید گفت رئیسی کشور را نه در یک حالت عادی یا حتی با چند درجه منفی که فیالواقع با هزاران مساله حاد و صدها بحران در عرصههای مختلف تحویل گرفت. کشور مانند مریض بدحالی بود که دهها چاقوی تیز و برنده در نقاط حساس و حیاتی بدنش فرو رفته و پزشک حاذق باید ابتدا برای نجات بیمار از حالت احتضار، این چاقوها را از بدن او جدا کرده و سپس برای احیای کامل و سرپا کردن او تلاش کند. امروز مغرضان منتقدنمای دولت سیزدهم که از قضا قلم به مزدهای دولت سابق هستند، با فرافکنی و دروغگویی بر آنند با نقش مار کشیدن، حواس مردم را از پله اول یعنی «آنچه تحویل دادهاند» پرت کرده و تلاش خود را روی پله دوم یعنی وضعیت فعلی کشور متمرکز کنند تا مبادا پاسخگوی فجایعی باشند که تحت حمایت آنان از مدیران ناکارآمد دولت سابق دامنگیر کشور و مردم شده است. از عجایب روزگار همین بس که بوقچیهای دولت سابق که روزگاری کشته شدن دهها نفر بر اثر بیکفایتی حسن روحانی در ماجرای افزایش قیمت بنزین را «هزینه جراحی» معرفی کرده بودند، این روزها محاسبهگر شده و درصد افزایش قیمت کالاها را بدون توجه به عامل اصلی آن یعنی عملکرد رئیس محبوب دولت متبوع خود منتشر میکنند! سیدابراهیم رئیسی در حالی پا به عرصه انتخابات ریاستجمهوری گذاشت که حسن روحانی که با ادعای «به عقب برنمیگردیم» بر صندلی پاستور تکیه داده بود، در دوران سیاه ۸ ساله مدیریت خود عملا کشور را در تمام عرصهها به نحوی به عقب برگرداند که تا دهها سال و شاید چندین دولت باید تلاش کنند تا بتوانند این لکههای سیاه را از بوم مدیریت اجرایی کشور پاک کنند در پیش گرفتن مدیریت منحصر بهفرد اشرافی که نه تنها دست مردم، بلکه حتی دست وزرا را نیز از رسیدن به حسن روحانی برای انتقال مسائل کشور و امور مربوط دور کرده بود و سرازیر شدن این روحیه تا پایینترین سطوح دولت در استانها و شهرستانها، معطل نگهداشتن کشور و ظرفیتهای فراوان آن به بهانه ثمر دادن توافق هستهای و نگاه لطف غرب، تبدیل دولت به اتاق جنگ عملیات روانی به جای محلی برای تمشیت امور مردم، ایجاد حواشی و جنجال و بر هم زدن امنیت روانی مردم، بازگرداندن کشور به دوران جنگ تحمیلی و قطع مستمر برق، سقوط جایگاه کشور در عرصههای مختلف علمی، اقتصادی، سرمایهگذاری خارجی و... و در یک کلام کوه ادعاها و شعارهای انتخاباتی او موش زایید. شاید اگر به جای ۸ سال دوره مدیریت توخالی تدبیر و امید در دوره ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۰، باز هم شاهد جنگ در کشور بودیم، کشور به اندازه سوء عملکرد دولتهای یازدهم و دوازدهم دچار خسارت نمیشد. رئیسی در حالی سکاندار اجرایی کشور شد که حسن روحانی فروش نفت را به بهانههای واهی به کمترین میزان رسانده بود، تلاشی برای واردات واکسن برای صیانت از جان مردم نمیکرد، اقتصاد و بازار به بدترین شکل ممکن رها شده بود و هیولای ارز ۴۲۰۰ تومانی بدون آنکه تاثیری بر سفره و معیشت مردم داشته باشد، تمام منابع ارزی کشور را به جیب عدهای دلال و سوداگر روانه میکرد. رئیسی همانگونه که وعده داده بود اولویت دولت را صیانت از جان مردم قرار داد و شخصا برای خرید و واردات واکسن با سران کشورهای دنیا تماس گرفت و توانست سریع و با تکیه بر همان روحیه جهادی و انقلابی خود در کمترین زمان ممکن با تامین بیش از ۱۶۰ میلیون دوز واکسن، میزان فوتیهای کرونا را که توسط دولت روحانی به بیش از ۷۰۰ نفر در روز رسیده بود، به کمترین میزان ممکن برساند و آنچنان انبارهای واکسن را پر کند که دیگر به جای کمپین «واکسن بخرید» برخی حامیان سابق دولت قبل در ماههای ابتدایی شیوع این ویروس، این دولت کمپین «واکسن بزنید» را خطاب به مردم ایجاد کند. این روزها که حسن روحانی با تصور فراموشی فجایع دوره مدیریت خود شروع به سخن گفتن کرده و حتی دستاورد دولت سیزدهم در صیانت از جان مردم و بازگشت آرامش روانی به جامعه را میخواهد به نام خود بزند، کافی است به خاطر بیاورد ماهها اختصاص خط اعتباری ۵۰ میلیون دلاری خرید واکسن در دولت دوازدهم به دلیل اختلافات داخل دولت و عدم مسؤولیتپذیری وزارتخانهها و نهادهای ذیربط بلاتکلیف ماند و در حالی که هر روز تعداد قربانیان کرونا رکورد میزد، حسن روحانی و دولتمردانش به دلیل اختلافات داخل کابینه و عدم اعتماد فیمابین حاضر به پذیرش مسؤولیت این خط اعتباری نمیشدند تا آنکه یک نهاد بالادستی به ماجرا ورود کرده و با پذیرفتن مسؤولیت این خط اعتباری، موجب شد مقداری واکسن داخل کشور شود و حالا حسن روحانی مدعی خرید ۱۱۰ میلیون واکسن در دوره خودش میشود.
ارسال به دوستان
اخبار
اعلام رأی نهایی استراماچونی در CAS
محکومیت باشگاه استقلال در پرونده شکایت آندرهآ استراماچونی، از سوی CAS تایید شد.
به گزارش ایسنا، نتیجه رای پرونده استراماچونی در دادگاه حکمیت ورزش (CAS) مشخص شد و طبق پیگیریهای صورت گرفته، تغییری در رقم محکومیت باشگاه استقلال صورت نگرفت و ضمن پرداختیهای دیرکرد، باشگاه استقلال باید مبلغی حدود یک میلیون و ۳۵۰ هزار یورو به آندرهآ استراماچونی بپردازد.
آبان سال ۹۹ بود که فدراسیون جهانی فوتبال با ارسال ایمیلی به باشگاه استقلال، حکم نهایی پرونده آندرهآ استراماچونی را صادر کرد و این باشگاه به پرداخت یک میلیون و ۳۵۰ هزار یورو مطالبات این مربی ایتالیایی محکوم شد. مدیران استقلال پس از اعلام این حکم قصد داشتند این پرونده را به دادگاه CAS ببرند و در تلاش بودند مبلغ این مطالبات را به کمترین حد ممکن برسانند. باشگاه استقلال اردیبهشت سال ۱۴۰۰ پس از دریافت مشروح پرونده مطالبات این مربی ایتالیایی، لایحه مربوط به دفاعیات خود را نسبت به این پرونده ارسال کرد تا بررسیهای لازم درباره آن صورت گیرد.
در ادامه پرونده این مربی ایتالیایی به دادگاه حکمیت ورزش (CAS) رفت و پس از چند بار تعویق در اعلام رای نهایی، در نهایت باشگاه استقلال موظف است طبق چارچوبهای تعیین شده، مطالبات این مربی را بپردازد.
باشگاه استقلال برای پرداخت مطالبات این مربی ۱۵ روز فرصت دارد. همچنین باید روی مطالبات اصلی این مربی، سود ۵ درصدی دیرکرد مطالبات استراماچونی، حق دادگاه و مسائل مربوط به آن را در نظر گرفت که مجموع این رقم هنوز به باشگاه استقلال به طور دقیق اعلام نشده است.
***
معرفی میزبان مسابقات بوکس قهرمانی جهان
ازبکستان به عنوان میزبان رقابتهای بوکس قهرمانی جهان ۲۰۲۳ انتخاب شد.
با اعلام فدراسیون جهانی بوکس (IBA)، رقابتهای قهرمانی جهان ۲۰۲۳ این رشته شهریور سال ۱۴۰۲ به میزبانی ازبکستان برگزار خواهد شد. تاشکند میزبان این رویداد خواهد بود. طبق اعلام فدراسیون جهانی این مسابقات در ۱۳ وزن (۴۸، ۵۱، ۵۴، ۵۷، ۶۰، ۶۳، ۶۷، ۷۱، ۷۵، ۸۰، ۸۶، ۹۲ و ۹۲+ کیلوگرم) برگزار خواهد شد.
در دور گذشته این رقابتها که سال ۲۰۱۹ به میزبانی صربستان برگزار شد، دانیال شهبخش، بوکسور سبکوزن تیم ملی ایران موفق شد بعد از ۸۶ سال نخستین مدال جهانی بوکس ایران را کسب کرده و تاریخسازی کند.
***
اعتراض باشگاه استقلال به قضاوت بیژن حیدری
باشگاه استقلال طی نامهای اعتراض خود را نسبت به داوری مصاف این تیم با سپاهان اعلام کرد.
باشگاه استقلال صبح دیروز یکشنبه طی نامهای رسمی به فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، اعتراض خود را نسبت به داوری مصاف این تیم مقابل سپاهان اعلام کرد. در این نامه باشگاه استقلال با اشاره به اشتباهات تاثیرگذار بیژن حیدری، از جمله اعلام نکردن پنالتی به سود استقلال و اعلام خطای بیمورد از سوی جعفر سلمانی روی مظاهری، خواهان تکرار نشدن اینگونه اشتباهات و دقت بیشتر در نحوه چینش داوران شده است. در پایان این نامه همچنین باشگاه استقلال خواهان برخورد قانونی با بیژن حیدری شده است.
***
پنجمی تیم والیبال جوانان ایران در جام کنفدراسیون آسیا
تیم ملی والیبال جوانان ایران در جام کنفدراسیون والیبال آسیا پنجم شد. تیم ملی والیبال جوانان ایران در آخرین دیدار خود از رقابتهای جام کنفدراسیون آسیا دیروز یکشنبه مقابل تیم بزرگسالان پاکستان به میدان رفت و پیروز شد. ملیپوشان ایران با پیروزی ۳ بر صفر (۲۵ بر ۱۸، ۲۵ بر ۱۶ و ۲۶ بر ۲۴) پاکستان را شکست دادند و در جایگاه پنجم مسابقات قرار گرفتند. تیم ایران در مرحله گروهی این مسابقات مقابل پاکستان پیروز شد و برابر بحرین و چین شکست خورد. در ادامه تایلند را از پیش رو برداشت و با پیروزی در آخرین دیدار خود پنجم شد. با نظر فدراسیون والیبال تیم جوانان ایران به جای تیم بزرگسالان به این مسابقات اعزام شد.
شکست دوباره تیم ملی بسکتبال ایران مقابل ژاپن
تیم ملی بسکتبال ایران نتیجه دومین دیدار تدارکاتی مقابل ژاپن را همچون دیدار اول واگذار کرد.
به گزارش مهر، دیدار تدارکاتی تیمهای ملی بسکتبال ایران و ژاپن دیروز یکشنبه برگزار شد و طی آن ملیپوشان ایران با نتیجه ۸۰ - ۵۸ مقابل حریف میزبان خود شکست خوردند.
نتیجه کامل دیدار تدارکاتی تیمهای ملی بسکتبال ایران و ژاپن به این شرح است:
ژاپن ۸۰ - ایران ۵۸
(۱۶-۱۷)، (۲۵-۱۴)، (۱۸-۱۱)، (۲۱-۱۶)
تیم ملی بسکتبال ایران با تلفیقی از بازیکنان ملیپوش و بازیکنان تیم ایران نوین هفته گذشته به ژاپن سفر کرد تا برگزارکننده ۲ دیدار تدارکاتی برابر میزبان باشد.
این تیم که با هدایت سعید ارمغانی به ژاپن سفر کرده است، در دیدار نخست که روز شنبه برگزار شد هم نتیجه را واگذار کرد. بازی اول با نتیجه ۸۲ به ۷۷ به پایان رسید.
ملیپوشان بسکتبال ایران در حالی طی ۲ دیدار متوالی برابر ژاپن شکست خوردند که در مرحله مقدماتی کاپ آسیا موفق به شکست ۸۸ بر ۷۶ این تیم (مرحله مقدماتی) شده بودند.
تیم ملی بسکتبال ایران برای حضور در پنجره چهارم انتخابی جامجهانی آماده میشود. استرالیا، قزاقستان، چین، ژاپن و بحرین حریفان ایران در گروه F این پنجره از مسابقات (چهارم تا ششم) هستند. اتفاقا حریف اول تیم ملی بسکتبال ایران در پنجره چهارم ژاپن است. این دیدار سوم شهریورماه در تهران برگزار خواهد شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|