|
ارسال به دوستان
سازمان سینمایی سوره با اقتباس پا به عرصه سریالسازی گذاشت
اقتباس معدن فیلمنامه
گروه فرهنگ و هنر: موضوع ساخت فیلمهای سینمایی با استفاده از ادبیات دفاعمقدس، همواره در دیدارهای مختلف هنرمندان و اهالی ایثار و جهاد از سوی رهبر حکیم انقلاب مطرح میشود. ایشان در دیدار معروف سال 85 کارگردانان مختلف در این باره میفرمایند: «آقای حاتمیکیا میگویند من نمیدانم راجع به جنگ چه بگویم. خیلی حرف دارید برای گفتن». به گزارش «وطنامروز»، در روزهای اخیر و پس از رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «مهاجر سرزمین آفتاب» که به زندگی خانم بابایی مادر شهید ژاپنیالاصل میپردازد، بحث اقتباس از این کتاب جدی شد. رهبر انقلاب در بخش پایانی متن تقریظ خود بر این کتاب نوشته بودند: «ساخت فیلم بر اساس زندگی خانم بابایی، حرکت مهم و مؤثری در جهت معرفی و آبرو بخشیدن به خانواده اسلامی و مردم مسلمان است و نباید از آن غفلت شود».
پس از تاکید رهبر معظم انقلاب بر ساخت فیلم زندگی خانم بابایی از متن کتاب «مهاجر سرزمین آفتاب»، گمانهزنیهایی درباره تولید اثری با اقتباس از این کتاب مطرح شد. این مطالبه از سوی رهبر انقلاب سالهاست که مطرح میشود اما متاسفانه مورد توجه نهادهای مسؤول قرار نمیگیرد. این در حالی است که مساله اقتباس میتواند مشکل اساسی سینمای ایران یعنی «فیلمنامه» را مرتفع کند؛ آنچنان که در جشنواره سیوهفتم فیلم فجر، در بیانیه هیات داوران مورد تاکید قرار گرفت. فیلمنامه، همچنان چشم اسفندیار سینمای ما است و انسجام روایی، آغازبندی و پایانبخشی منطقی، ضرباهنگ روایت، توجه به عمق و باورپذیر بودن انگیزههای رفتاری و موقعیتی شخصیتها و حل شدن ایده و درونمایه در تار و پود دراماتیک داستان بایستههای کمتر دیدهشده این عرصه است.
یکی از راهحلهای مهم برای مرتفع کردن خلأ این مؤلفهها در سینما، اقتباس است، چرا که بسیاری از مستندنگاریها و شرح حالها، واجد ویژگیهای اساسی برای سینمایی شدن هستند.
سازمان سینمایی سوره نیز با نظر به همین موضوع، در ابتدای دوران فعالیتش در حوزه سریالسازی، مسیر اقتباس را در پیش گرفته است. برای کسب آگاهی از برنامهریزی این سازمان برای آینده روند سریالسازیاش با وحید پناهلو مدیر مرکز سریال سازمان سینمایی سوره گفتوگو کردیم. همچنین درباره پروژه اقتباسی از «مهاجر سرزمین آفتاب» از وی سوالاتی پرسیدیم.
***
* نگارش فیلمنامه اقتباسی از «مهاجر سرزمین آفتاب» در چه مرحلهای است؟
نگارش این کار حدودا 2 ماهی است که آغاز شده است و ما الان در اواسط کار نگارش فیلمنامه هستیم. اوایل سال بود که 3 کتاب «مهاجر سرزمین آفتاب»، «قرارگاه سری نصرت» و «ماتی خان» را برای اقتباس و تولید اثر انتخاب کردیم؛ مراحل اولیه را در سکوت خبری پیش بردیم اما در حال حاضر لازم بود ساخت این کارها رسانهای شود تا مبادا گروههای سازنده دیگر بیاطلاع از موضوع سراغ سوژه اقتباسی ما بروند و موازیکاری انجام شود.
* در صحبتهایتان اشاره کردید نگارش این فیلمنامه حدوداً 2 ماه پیش آغاز شده است؛ پس شما پیش از تأکید رهبری در تقریظ درباره ساخت اثری درباره خانم بابایی، سراغ این پروژه رفتید.
بله! همانطور که عرض کردم پیش از آنکه رهبری در تقریظشان بر کتاب «مهاجر سرزمین آفتاب» توصیه ساخت این فیلم را به فیلمسازان کنند، ما پروژه ساخت اثری اقتباسی از این کتاب را در دستور کار داشتیم و خوشحالیم سراغ کاری رفتیم که مدتی بعد مورد توصیه رهبری قرار گرفت.
* اثر اقتباسیای که درباره آن صحبت میکنیم، پرترهای از زندگی مرحوم سبا بابایی است یا تنها به بخشی از زندگی وی میپردازد؟
درباره اینکه این اثر پرترهای از خانم سبا بابایی باشد یا خیر، هنوز به جمعبندی نهایی نرسیدهایم. باید ببینیم شرایط تولید چگونه خواهد بود و این مضمون چقدر میتواند برای مخاطب جذاب باشد و چقدر جای کار دارد اما تلاش میکنیم تمرکزمان تنها روی مهمترین بخشهای زندگی وی باشد و احتمالا کار اقتباسی ما از کتاب «مهاجر سرزمین آفتاب» پرتره و زندگینامه کاملی از خانم بابایی نیست.
* برای جلوگیری از موازیکاری چه سازوکاری در پیش گرفتید؟
بعد از تفاهمنامهای که بین انتشارات سوره مهر و سازمان سینمایی سوره به امضا رسید، سازوکار منظمی برای تولید کارهای اقتباسی توسط این سازمان سینمایی طراحی شد. هر چند هم انتشارات سوره مهر و هم سازمان سینمایی سوره هر 2 زیرمجموعه یک نهاد هستند اما هر کدام از آنها به شکل مستقلی فعالیتهای خود را پیش میبرند. طی این تفاهمنامه، حق هر گونه اقتباس از آثار منتشر شده توسط این انتشارات برای سازمان سینمایی سوره محفوظ است، البته این به معنای انحصار این آثار در دست ما نیست، بلکه بدان معناست که سازندگان دیگر اگر قصد اقتباس از آثار منتشره توسط سوره مهر را داشتند، لازم است برای اخذ حق اقتباس با سازمان سینمایی تعامل داشته باشند. این سازوکار نهتنها فرآیند اقتباس از این آثار را منظم میکند و مانع موازیکاری میشود، بلکه موجب میشود حقوق مؤلفان ضایع نشود. پیش از این مصادیقی وجود داشت که میدیدیم 3 گروه به طور همزمان در حال کار کردن روی یک ایده بودند و این اتفاق، چیزی نبود جز اسراف وقت و سرمایه و انرژی.
* تاکنون پیشنهادی از سوی دیگر سازندگان برای دریافت حق اقتباس داشتهاید؟
هنوز خیر. از زمان انعقاد این تفاهمنامه تاکنون پیشنهاد جدیای از سوی سازندگان برای دریافت حق اقتباس آثار سوره مهر نداشتهایم اما با این حال امیدواریم در ماههای پیش رو توجه سازندگان به اقتباس از این آثار ارزشمند بیشتر جلب شود.
* سازمان سینمایی سوره برای ادامه سیر سریالسازیاش چه برنامهای در پیش دارد؟ آیا این سازمان میخواهد ادامه مسیر را نیز در حوزه اقتباس ادامه دهد؟
روندی که در مسیر سریالسازی شروع کردهایم، با توجه به رابطه نزدیک سازمان سینمایی سوره با یک موسسه انتشاراتی، بیشتر مبتنی بر اقتباس است. تعداد قابل توجهی از کارهایی که در دست تولید است، اقتباسی است. رابطه نزدیک ما و انتشارات سوره مهر یک امتیاز و برگ برنده است که شاید نهادهای سینمایی دیگر آن را نداشته باشند. مسیری که فعلا در پیش گرفتهایم، مسیر اقتباس است اما روزی را میبینم که سازمان سینمایی سوره سراغ ساخت آثار غیراقتباسی هم برود.
ارسال به دوستان
نگاهی به تأثیر نمایشهای میدانی در سبد فرهنگی مردم
مکتب نمایشهای میدانی در جامعه
محمدعلی میرزایی: جامعهای که نتواند برای خود خوراک فرهنگی مناسب تهیه کند، خواه ناخواه دچار مشکلاتی میشود که منشأ اصلی آن به خلأ خوراک فرهنگی - هنری در آن جامعه بازمیگردد. تئاتر به اشکالی همچون تعزیه و نمایش میدانی سابقه دیرینهای در فرهنگ و هنر این مرز و بوم دارد و میتوان با صراحت گفت حالا دیگر در این زمینه حرفهای زیادی برای گفتن داریم. اگر بخواهیم به صورت مصداقی بگوییم هنرمندان ما میتوانند با حداقل امکانات و با وجود شرایط دشوار بهترین نمایشها را آن هم با تاثیرگذاری مشخص روی صحنه ببرند.
یکی از گونههای نمایش که چند سالی در کشور ما در بین افکار عمومی و رسانه جا افتاده، نمایش میدانی است که تاثیرات مناسبی را به همراه داشته است اما با این وجود فعالان این حوزه با مشکلاتی مواجه هستند، از جمله محدودیتهای فضای باز که باید در اختیار گروههای نمایشی باشد که نیست و مسائل مالی و عدم همکاری برخی متولیان فرهنگ و هنر؛ البته هنرمندان نمایشهای میدانی با وجود همه این مشکلات دست از تلاش برنمیدارند. از نمونههای عینی کارهای انجام شده طی سالهای اخیر در این بخش را میتوان «شبهای آفتابی»، «فصل شیدایی» و «تنهاتر از مسیح» نام برد.
به گواه کارشناسان و برخی مسؤولان فرهنگی، لازم است وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بودجهای برای این گونه موضوعات نمایش پیشبینی کند. به طور قطع، اعتباراتی برای این منظور وجود دارد اما شاید بتوان گفت گاهی رویکردهای سیاسی موجود در این عرصه مانع استفاده از این ظرفیتها شده تا بتوان در بخشهای مختلف به صورت عادلانه از آن در حوزه نمایش میدانی حمایت کرد. جامعه فرهنگیای موفق است که در آن آثار نمایشی جایگاه مناسبی در سبد فرهنگی خانوادهها داشته باشد.
این پدیده فرهنگی تقویت سرمایه اجتماعی را به دنبال دارد که حمایت متقابل از همدیگر را میطلبد؛ از سویی این مساله فرهنگی نذر وقت و تخصص بوده که پهنهای وسیع از مهربانی و خلاقیت است. میتوان گفت در نمایشهای میدانی تک تک گروه با توجه به توانمندیهای خود میتوانند نگاه عمقی به ماجرای نمایش میدانی داشته باشند که همین نگاه تاثیرات بسزایی در نگاه تک تک افراد جامعه به دنبال خواهد داشت.
نمایشهای میدانی به دلیل داستانمحور بودنشان، میتواند روایتی تاریخی، علمی، فرهنگی و ورزشی را به همراه داشته باشد که در مناسبتهای خاص از این نمایشها استفاده شود؛ مثلا اگر بخواهیم نمایشهای میدانی که مرتبط با دفاعمقدس است را بررسی کنیم، به این نتیجه میرسیم که آن مخاطب با یک پیشینه ذهنی درباره دفاعمقدس به آن نمایش میرود و با دیدن آن نمایش میدانی ابهامات ذهنی او برطرف شده و حتی باعت تکامل اطلاعات او درباره موضوع دفاعمقدس میشود. موضوع مهمتر که در نمایشهای میدانی وجود دارد، پدیده « تکرار» است. به طور اساسی هر کدام از گروههای نمایشی طبق هماهنگیهای لازم با نویسنده آن به یک جمعبندی از آن سناریو میرسند تا بتوانند فرم و محتوا را به گونهای جلو ببرند که دچار تکرار نشود. مسالهای که باز هم میتوان گفت این سالها شاهد آن بودهایم، ماجرای عاشورا است که طی سالهای اخیر به گونهای پرداخته شد که میتوان گفت این موضوع دچار تکرار نشد؛ در «فصل شیدایی» از یک بعد و در «تنهاتر از مسیح» هم از یک بعد دیگر به قصه عاشورا پرداخته شد که این مهارت سناریونویسی و قصهپردازی را نشان میدهد.
ارسال به دوستان
فریدون جیرانی در پاتوق فیلم کوتاه نقد و بررسی میکند
آخرین جلسه فصل هفتم پاتوق فیلم کوتاه
فیلمهای کوتاه «وادیار» در ژانر حادثهای، «هناسه» در ژانر جنگی «مرد ابری» و «ماجان» در ژانر ملودرام در شانزدهمین جلسه از فصل هفتم پاتوق فیلم کوتاه، اکران، تحلیل و نقد میشوند. به گزارش «وطنامروز»، شانزدهمین و آخرین جلسه از هفتمین فصل پاتوق فیلم کوتاه، روز دوشنبه 21 شهریور، با نمایش 4 فیلم کوتاه برگزار میشود. در این جلسه از فصل هفتم پاتوق که توسط انجمن سینمای جوانان ایران برگزار میشود، فیلمهایکوتاه «وادیار» به نویسندگی و کارگردانی مرجان خسروی، «ماجان» به نویسندگی و کارگردانی فردین انصاری، «مرد ابری» به نویسندگی و کارگردانی شاهین جلالی و «هناسه» به نویسندگی و کارگردانی میثم محمدخانی به نمایش درخواهند آمد.
در این رویداد فریدون جیرانی، کارگردان، فیلمنامهنویس، تهیهکننده، مجری و کارشناس پیشکسوت سینما، به عنوان کارشناس ویژه جلسه شانزدهم، پس از اکران آثار با کارگردانان فیلمهای به نمایش درآمده به گفتوگو نشسته و آثار را مورد تحلیل و بررسی تخصصی قرار خواهد داد. اجرای این برنامه را محیا ساعدی برعهده دارد. یکی از فیلمهایی که در این پاتوق به نمایش درمیآید فیلم کوتاه «وادیار» در ژانر حادثهای به نویسندگی و کارگردانی مرجان خسروی و تهیهکنندگی مهدیهسادات محور و میلاد خسروی است که با حمایت انجمن سینمای جوانان ایران استان چهارمحالوبختیاری تهیه و تولید شده است. «ماجان» در ژانر «ملودرام» به کارگردانی فردین انصاری یکی دیگر از 4 فیلمی است که نمایش داده میشود. عطا دهقانی و فردین انصاری فیلمنامه این فیلم کوتاه را نوشتهاند. «ماجان» از جمله آثاری است که در انجمن سینمای جوانان تهیه و تولید شده است. شانزدهمین و آخرین جلسه فصل هفتم پاتوق فیلم کوتاه، دوشنبه 21 شهریور ساعت 15 در پردیس سینمایی چارسو، سالن شماره یک برگزار میشود و شامل نمایش آثار و جلسه نقد و بررسی خواهد بود.
ارسال به دوستان
توسط انتشارات نیستان
گزیده طنز «حکیم سوری» منتشر شد
کتاب گزیده طنز «حکیم سوری» اثر مرحوم ابوالفضل زرویینصرآباد توسط انتشارات کتاب نیستان منتشر شد.
به گزارش «وطنامروز»، کتاب گزیده طنز «حکیم سوری» به کوشش ابوالفضل زرویینصرآباد بتازگی توسط انتشارات کتاب نیستان منتشر و راهی بازار نشر شده است.
این کتاب در زمره آخرین بازماندههای قلم مرحوم ابوالفضل زرویینصرآباد است؛ مجموعهای که کوشیده با دقیق شدن بر ظرایف و نکات نغز و طنزآمیز شاعران و نویسندگان کهن ایرانزمین، ضمن انجام پژوهشی تازه در آثار آنها، نگاهی تخصصی و خاص بر یکی از گونههای روایت زبانی آنان داشته باشد. از سوی دیگر این مجموعه در تلاش است قدمت و سیره و شیوه طنزپردازی در ادبیات ایران را از دریچه نگاه خود بازخوانی و ثبت کند.
این مجموعه در سال ۱۳۹۵ به کوشش مرحوم زرویی و با پژوهش و همراهی نسیم عربامیری در دست تألیف و تهیه قرار گرفت و در آن سعی شد از چند زاویه مقوله طنزنویسی را مورد توجه قرار دهد؛ نخست سیر روایت طنز و شوخطبعانه در تاریخ ادبیات ایران و در کنار آن بازخوانی سنن و فرهنگ عامه و اندیشه ایرانیان در هر عصر. در کنار این موضوع ایجاد متونی خلاصه و کلاسه شده که محتوای آن به طور معمول برای مخاطبان کمحوصله این روزگار مناسب به شمار میرود را نیز باید به این موضوعات اضافه کرد.
دیوان حکیم سوری که این اثر گزیدهای از آن را بازگو کرده، جدای از نمایش گستره مطالعات و دانستههای شاعر -که در قالب اشارات و تلمیحات، خواسته و ناخواسته، در سرودههایش بازتاب یافته- سرشار از مضامین تازه، صنایع بدیع و ظرافتهای کلامی است.
ارسال به دوستان
ساخت مستند عزاداری هندوها برای نخستین بار
از لکنوی هندوستان تا رادیو معارف
عزاداری هندوها برای نخستین بار در قالب یک مستند رادیویی ساخته شده و بزودی از شبکه رادیویی معارف به پخش میرسد. به گزارش «وطنامروز»، ساخت نخستین مستند عزاداری شیعیان «لکنو»ی هندوستان در رادیو معارف به پایان رسید. جبار رحمانی، پژوهشگر و از اعضای تیم ساخت این مستند با اشاره به غنای وسیع مذهب تشیع گفت: در قالب یک تیم مستندساز رادیو معارف با سرپرستی مهدی رکنی، از تهیهکنندگان مطرح این شبکه به کشور هندوستان و شهر لکنو اعزام شدیم تا از آیینهای عاشورایی شیعیان آن شهر مستند رادیویی تهیه شود.
رحمانی اضافه کرد: دانشآموخته رشته مردمشناسی از دانشگاه دهلینو هستم و رسالهای با موضوع شیعیان شهر لکنوی هند دارم. توانستم با انتشار چند جلد کتاب شناخت کافی از فضای حاکم بر مردم و خصوصا شیعیان آنجا به دست آورم.
وی درباره مستندهای عاشورایی تولید شده خاطرنشان کرد: هرچند مستندهایی در ایران تهیه شده است ولی چون این آثار فاخر عاشورایی بیشتر درباره سنتهای شیعیان ایران بوده است، فرصتهای لازم درباره معرفی آداب مشابه در سایر کشورها کمتر به دست آمده است. با ایجاد شرایط جدید توانستیم از سنتهای عزاداریهای مردم هند نیز مستند تهیه کنیم. به شهر لکنو رفتیم و با تمرکز بر سنتهای خاص آنجا، سنتهای عزاداری عاشورایی و مجالس عمومی و خانگی برخی مکانهای خاص مانند امام باره حسینآباد، حسینیه غفران، درگاه حضرت عباس و چند جای کلیدی دیگر را ثبت و ضبط کردیم.
رحمانی در ادامه عنوان کرد: تا قبل از این توسط خبرنگاران محلی مستندهایی تولید شده بود ولی ما سعی کردیم سنتها را به شکل متفاوت و فراگیرتری نشان دهیم و ظرفیتی را که در لایههای پنهان مذهب تشیع وجود دارد به نمایش درآوریم که در تدوین نهایی متمرکز میشود. شهر لکنو کهکشانی از سنتهای شیعی و مراسمها و نمادهای مختلف است.
وی در ادامه با اشاره به پرمفهوم بودن مراسم عزاداری کل شیعیان گفت: مهمترین ویژگی این سنتها و همچنین بنیانگذاران آن به گونهای بوده که سایر مذاهب جذب آن میشوند؛ به همین خاطر در مناطق مختلف شاهد آن هستیم که هنگام برگزاری مراسم عزاداری حسینی، این مذاهب نیز در میان شیعیان حضور پیدا کرده و به عزاداری میپردازند که نشان از غنای فرهنگ شیعی دارد. این پژوهشگر در پایان اظهار کرد: امیدوارم با کمک سایر برنامهسازان و مستندسازان این راه ادامه یافته و افراد اعزامی تحلیل صحیحی از سنتهای شیعه ارائه کنند. تهیه مستند از عزاداریهای شیعیان هند آرزویم بود.
ارسال به دوستان
اخبار
بوسان با «دِرب» افتتاح میشود
فیلم «درب» هادی محقق به عنوان فیلم افتتاحیه بیستوهفتمین دوره جشنواره فیلم بوسان انتخاب شد.
به گزارش «وطنامروز»، فیلم سینمایی «دِرب» جدیدترین ساخته هادی محقق و تهیهکنندگی رضا محقق به عنوان فیلم افتتاحیه بیستوهفتمین جشنواره بوسان انتخاب شد. این فیلم در بخش جیسئوک جشنواره که به آثار فیلمسازان آسیایی اختصاص دارد، رقابت میکند و روایتگر مامور اداره برقی است که قرار است برق خانهای تک و دورافتاده را وصل کند. هادی محقق، محمد اقبالی و... از جمله بازیگران این اثر هستند. «درب» محصول سیتلکام و پخش بینالمللی آن بر عهده علی قاسمی است.
هادی محقق پیشتر با فیلم «ممیرو» به تهیهکنندگی رضا محقق در بیستمین دوره جشنواره فیلم بوسان نیز شرکت کرده و توانسته بود ۲ جایزه بهترین فیلم بخش «جریانهای نو» و «فیپرشی» جشنواره را دریافت کند. جشنواره فیلم بوسان روزهای ۱۳ تا ۲۲ مهر (۵ تا ۱۴ اکتبر) در شهر بوسان کرهجنوبی برگزار میشود.
***
فصل جدید «آرمن» به شبکه کودک آمد
پخش فصل دوم انیمیشن ایرانی «آرمن» از امروز آغاز میشود.
به گزارش «وطنامروز»، فصل جدید سریال انیمیشن «آرمن» از امروز ۱۷ شهریورماه، پنجشنبه و جمعهها ساعت ۲۰:۳۰ روی آنتن شبکه کودک میرود.
انیمیشن ۱۳ قسمتی «آرمن» به کارگردانی محمدرضا حسابی و حسین صفارزادگان با خلق یک ابرقهرمان در ایران همراه است. فصل اول این انیمیشن ایرانی از شبکه کودک پخش شده و مورد استقبال کودکان و نوجوانان قرار گرفت. «آرمن» به تهیهکنندگی محمدمهدی مشکوری محصول جدید سازمان هنری رسانهای اوج است.
***
تغییر ترکیب داوران «حسینیه معلی»
در فصل دوم «حسینیه معلی» که از شب گذشته به پخش رسید، مهدی سلحشور جایگزین سعید حدادیان در هیات داوران شد.
به گزارش «وطنامروز»، برنامه استعدادیابی «حسینیه معلی» به تهیهکنندگی سعید ستودگان از شب گذشته فصل جدید خود را روی آنتن فرستاد. فصل جدید این برنامه با تغییراتی همراه بوده است که از جمله آنها میتوان به تغییر یکی از داوران اشاره کرد. سعید حدادیان، سیدمجید بنیفاطمه، محمد صمیمی و مهدی رسولی ۴ داور این برنامه در فصل قبلی بودند اما در این فصل مهدی سلحشور جایگزین سعید حدادیان شده است.
«حسینیه معلی» یک برنامه تلویزیونی در زمینه استعدادیابی حوزه مداحی است که از شبکه ۳ سیما پخش میشود.
***
آوای معتمدی در «قفس»
سیدمحمد معتمدی در نمایش «قفس» به نویسندگی و کارگردانی محمد حاتمی، قطعاتی را اجرا میکند.
به گزارش «وطنامروز»، محمد معتمدی، خواننده موسیقی سنتی کشورمان در صفحه خود در فضای مجازی نوشت: «برای نمایش قفس برای نخستین بار روی یکی از قطعات خودم ملودی خواننده را با سوت اجرا کردهام. اثر «دستم را بگیر» به آهنگسازی مسعود سخاوت دوست عزیزم. این نمایش از چهارشنبه آغاز خواهد شد».
نمایش «قفس» به نویسندگی و کارگردانی محمد حاتمی که از چهارشنبه ۱۶ شهریور اجرای خود را شروع کرده تا ۱۴ مهر ساعت ۲۰ در تالار حافظ به روی صحنه میرود. شهره سلطانی، شهروز دلافکار، سام قریبیان، الهه شهپرست، یزدان فتوحی، احسان عباسی و محمد حاتمی در این نمایش ایفای نقش میکنند. همچنین موسیقی این نمایش با اجرای قطعاتی با صدای محمد معتمدی ضبط شده است.
نمایش «قفس» درباره یک زن نویسنده است که مشغول نوشتن رمانی است و با شخصیتهای داستانش مشکلاتی پیدا میکند.
***
«جیران» بازخواهد گشت
طبق اعلام وزیر ارشاد، مشکلاتی که در ماههای اخیر دامان سریال «جیران» را گرفته است بزودی حل خواهد شد و این تیم به چرخه توزیع در شبکه نمایش خانگی بازخواهد گشت.
به گزارش «وطنامروز»، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره تکلیف سریال «جیران» به برنا گفت: «سریال جیران یک مشکل حقوقی دارد. وقتی یک نویسنده یا کارگردان در بحث نویسندگی اثر را حق خودش میداند باید در مجرای خودش حل شود». وی همچنین یادآور شد که مشکل سریال «جیران» حل میشود و به چرخه تولید و پخش بازمیگردد.
طبق شنیدهها، سریال «جیران» قرار است از جمعه 25 شهریور پخش خود را از سر بگیرد. طبق اعلام حکم قضایی درحال حاضر تمام قسمتهای پیشین این سریال از پلتفرم حذف شده است. طبیعتا با شروع پخش مجدد سریال این قسمتها هم به پلتفرم باز خواهد گشت.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|