|
ارسال به دوستان
اختلال در بخش خبری شنبهشب با واکنشهای متعددی مواجه شد
نفوذ هکر یا یا هک نفوذی
گروه فرهنگ و هنر: اختلال در آنتن صداوسیما، آن هم در مهمترین بخش خبری شنبهشب 16 مهرماه، با واکنشهای متعددی در فضای رسانهای مواجه شده است. در میان این واکنشها اما جای توضیح یا عذرخواهی مسؤولان بخش سیاسی و خبر تلویزیون خالی است. به گزارش «وطنامروز»، در حالی از عنوان «هک» برای توضیح اختلال در آنتن شبکه یک حین پخش اخبار استفاده میشود که هنوز تردیدهایی درباره هک شدن یا هک نشدن وجود دارد. در بازخوردهای مقدماتی توضیحاتی از سوی اهالی رسانه مطرح شد که شائبه «هک» را با سوالهایی جدی مواجه میکند. در روزها و هفتههای گذشته برخی گروههای هکری مخالف نظام تلاشهای پراکندهای برای ایجاد اختلال در برخی شبکههای اینترنتی در حوزههای مختلف داشتهاند. همزمان تهدیدهای پراکندهای هم درباره هک صداوسیما در برخی از صفحات معاندان مطرح میشد. حتی اگر این تهدیدها فیک و بیاعتبار بود، باید مسؤولان مربوط در صداوسیما آنها را جدی تلقی کرده و از مجموعه اتفاقاتی که آنتن را با اختلال مواجه کند، جلوگیری میکردند. هیچ فرقی هم نمیکرد که این اختلال قرار است با هک ایجاد شود یا نفوذ در کنداکتور و پخش یا شیوههای دیگر. همین سهلانگاری زیانبار، برای اینکه مسؤولان فعلی در بخشهای خبر و سیاسی مورد نقد و تخطئه قرار بگیرند، کافی است. در خلأ توضیح رسمی پیرامون اختلال اخیر و جابهجایی تصویر آن هم در میان صحبتهای رهبر انقلاب در خبر 21، گمانههایی مطرح شده است. ایسنا در مطلبی به این موضوع پرداخته و نوشته است: «شامگاه شنبه ۱۶ مهرماه در حالی که تلویزیون در بخش خبری خود در حال پخش سخنانی از مقام معظم رهبری بود، به نام گروه دیگری که پیشتر نیز با ادعای هک کردن دوربینهای زندان اوین، به انتشار فیلمهایی از برخی اتفاقات داخل زندان اقدام کرده بود، اینبار تصاویر نامربوط و موهنی از قاب تلویزیون پخش شد؛ اتفاقی که علاوه بر آنکه توسط بسیاری از مردم دیده شد، توسط رسانههای ماهوارهای خارج از کشور نیز بشدت مورد توجه قرار گرفت». در مطلب این خبرگزاری آمده است: «با توجه به اینکه سازمان صداوسیما پیشتر نیز شاهد اتفاق مشابهی از این دست بوده، پرسشهایی جدی درباره این اتفاقها و تکرار آن پدید آمده که با توجه به سکوت مطلق مسؤولان و دستاندرکاران رسانه ملی تا ساعتها پس از این رخداد، عملا به ابهامهای جدی نزد عامه و اهالی رسانه انجامید؛ شرایطی که یک سوی آن نیز به شایعاتی درباره از جنس «هک اینترنتی» نبودن این اتفاقها دامن زده است، چرا که برخی بر این باورند با توجه به اینترنتی نبودن سیستمهای صداوسیما و بهنوعی ایزوله بودن آنها، عملا امکان نفوذ از طریق اینترنت وجود ندارد.
بهرغم این توضیحات اما هنوز سوالهای متعددی پیرامون این اتفاق وجود دارد. در حالی که زیرنویس دچار تغییر نشده، صفحه با تصاویر دیگری به نمایش درآمده است. با توجه به آفلاین بودن پخش و فعال بودن زیرنویس باز میتوان از عنوان هک برای این اتفاق استفاده کرد؟ آیا میتوان از عنوان «نفوذ» برای این اتفاق استفاده کرد؟ اگر ماجرای «نفوذ» در میان باشد، این نفوذ در چه سطحی است؟ «نفوذی» تحت چه عنوانی در بخش خبر مشغول فعالیت بوده و چرا مسائل اطلاعاتی - امنیتی درباره وی لحاظ نشده است؟ اگر از عنوان «هک» برای این ماجرا استفاده شود، میتوان این سوال را پرسید که با توجه به سابقه هک قبلی و تهدیداتی که در ماههای اخیر مطرح شده، چرا تصمیمات مناسبی در جهت تجهیز یا مواجهه با این تهدیدها اتخاذ نشده است؟
به هر روی آنچه در آنتن شنبهشب حین پخش مهمترین بخش خبری صداوسیما رخ داد، مسالهای نیست که به راحتی بتوان از کنار آن گذشت. رسانهها سوالات فراوانی درباره این اتفاق دارند که بیپاسخ مانده است؛ سوالاتی که بخشی از آنها در این متن مورد اشاره قرار گرفت. در صورت جدی بودن مساله «نفوذ» در بخش خبر، لازم است تجدید نظری جدی در این بخش انجام شود. «خبر» در رسانه ملی دارای حیثیت و مرجعیتی است که به نظر میرسد توسط برخی مدیران فعلی صداوسیما آنچنان که باید مورد توجه قرار نگرفته است. حیثیت خبر در ارائه اخباری منطقی، اقناعکننده، دغدغهمند، مسالهمحور و امیدبخش است که باید نسبت به آن توجه جدی داشت. چندی پیش رهبر انقلاب در انتقاد از یکی از بخشهای خبری که جنبه امید را از خبر مورد غفلت قرار داده بود، گفتند: «نیروی انتظامی کشور مثلا یک تعدادی دزد را ظرف ۴۸ ساعت بعد از دزدی دستگیر میکنند؛ خب! باید تشویق بشوند، [اما] در رسانه ملی خود ما جوری حرف زده میشود که به جای تشویق، کأنّه سرزنش میشوند! عمدی که نیست - مسلم است که عمدی نیست- اما غفلت است؛ این غفلتها به سود دشمن تمام میشود. هر کسی که مردم را از آینده ناامید کند برای دشمن دارد کار میکند؛ چه بداند، چه نداند».
در مساله مرجعیت هم مهم روایت اول است. معمولا اخبار صداوسیما در سالهای اخیر به سمت واکنش به جای کنشگری رفته و همین موضوع موجب شده تا مرجعیت خود را در حوزههایی از دست بدهد که باید این مساله نیز مورد توجه قرار بگیرد.
ارسال به دوستان
اخبار
«حکایتهای کمال2» منتفی است
تهیهکننده مجموعه «حکایتهای کمال» گفت با توجه به تغییر سن بازیگران نوجوان این سریال دیگر امکان ساخت فصل دوم فراهم نیست. به گزارش مهر، محسن شایانفر درباره ساخت فصل دوم سریال «حکایتهای کمال» که چند بار وعده آن مطرح شده بود بیان کرد: مناسبات سیمافیلم به گونهای بود که در زمان ساخت فصل اول هم با مشکلات مالی مواجه شدیم و سختیهایی را در برآورد مالی پروژه و عوامل بهوجود آورد. وی ادامه داد: البته در نهایت با نظارت ما برآورد مالی عوامل انجام شد، با این حال شرایط سختی بود؛ با روی خوش برخورد نشد و من هم دلسرد شدم. تهیهکننده «حکایتهای کمال» در پایان با منتفی دانستن ساخت این مجموعه که سال ۹۸ روی آنتن رفت، بیان کرد: چند سال از پخش سریال گذشته است و آن بچهها و نوجوانانی که در سریال به ایفای نقش پرداختند، سنشان تغییر کرده و بزرگتر شدهاند و قاعدتا نمیتوان دیگر سریال را برای نوجوانان ساخت. از طرفی من هم فعلا بنا دارم سراغ یک سینمایی بروم و آن را به تولید برسانم.
***
هفته مهر در سینما
«هفته مهر سینمای ایران» از روز شنبه ۱۶ مهرماه آغاز شده است و تا ۲۲ مهرماه ادامه خواهد داشت. به گزارش ایسنا، روابط عمومی سازمان سینمایی اعلام کرد این رویداد ابتدا قرار بود از ۶ تا ۱۲ مهرماه برگزار شود که به ۱۶ تا ۲۲ مهرماه موکول شد. دبیری این رویداد برعهده قادر آشنا، معاون توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی است. وی روز ۲۲ شهریور در یک نشست خبری، برنامههای این رویداد را تشریح کرد. «هفته مهر سینمای ایران» به مناسبت روز ملی سینما و با هدف تحقق استمرار شادابی و پویایی در محیط روانی سینمای کشور و توجه خاص به مقوله عدالت فرهنگی و هنری در دولت سیزدهم در راستای تکریم سینماگران پیشکسوت، فعالان سینمای ایران در رشتههای مختلف و هنرمندان ایثارگر طراحی و پیشبینی شده است.
***
مستند حبیبالله صادقی ساخته میشود
فیلم مستند «حبیبالله صادقی» برای حضور در شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مستند ایران (سینما حقیقت) آماده میشود. به گزارش مهر، فیلم مستند «حبیبالله صادقی» به کارگردانی محمدصالح حجتالاسلامی و تهیهکنندگی حسین نشاطی در مرکز هنری- رسانهای سلوک حوزه هنری تولید شده است. این فیلم مستند با حضور نزدیک به ۲۰ چهره مطرح هنری، به مرور ابعاد هنری و فعالیتهای هنرمند مطرح دهههای اخیر کشور و انقلاب پرداخته است. نمایی از فیلم مستند «حبیبالله صادقی» و مصاحبه با کاظم چلیپا از دوستان دیرین مرحوم صادقی این اثر با پایان فیلمبرداری و انجام امور فنی نهایی، برای حضور در شانزدهمین جشنواره «سینما حقیقت» آماده شده و در صورت پذیرش، نخستین نمایش خود را در این جشنواره تجربه خواهد کرد. حبیبالله صادقی، هنرمند نقاش پیشکسوت صبح چهارشنبه ۵ مرداد سال جاری بر اثر بیماری درگذشت. صادقی هنرمند نقاش، استاد دانشگاه، منتقد هنری و رئیس گروه هنرهای تجسمی فرهنگستان هنر بود.
***
صدور پروانه نمایش «تفریق»
در جدیدترین جلسه شورای پروانه نمایش، مجوز چند فیلم از جمله «تفریق» ساخته مانی حقیقی صادر شد. به گزارش ایرنا، ۲ فیلم «تفریق» و «اینان» موفق به دریافت پروانه نمایش شدند. مانی حقیقی، بیش از یک دهه مترصد تولید پروژه «تفریق» بود که این امکان، در هر برههای دچار مشکل میشد. در نهایت «تفریق»، سال گذشته جلوی دوربین رفت؛ نخستین رونمایی از این فیلم در جشنواره تورنتو بود. در این فیلم، نوید محمدزاده، ترانه علیدوستی، سهیلا رضوی و سعید چنگیزیان به ایفای نقش پرداختهاند. فیلم «اینان» را نیز رهبر قنبری، اواخر بهار سال گذشته در مشهد و روستایی در کرج جلوی دوربین برد. در این فیلم، علی برادری و الهه جعفری به ایفای نقش پرداختهاند. همچنین شورای پروانه نمایش فیلمهای سینمایی در جلسه اخیر با صدور پروانه نمایش برای فیلمهای «راه رفتن روی علفهای خشک» به تهیهکنندگی مهدی بدرلو و کارگردانی مهران مهدویان، «رگهای آبی» به تهیهکنندگی و کارگردانی جهانگیر کوثری، «ورود،خروج،ممنوع» به تهیهکنندگی مرتضی شایسته وکارگردانی امید آقایی و «ریش قرمز» به تهیهکنندگی محمدرضا تختکشیان وکارگردانی ماکان عاشوری موافقت کرد.
***
فصل دوم درس گفتارهای شاهنامه میرشکاک آغاز میشود
فصل دوم «درس گفتارهای شاهنامه» با سخنرانی و ارائه یوسفعلی میرشکاک، شاعر و پژوهشگر ادبی از ۱۹ مهر آغاز میشود. به گزارش مهر، فصل دوم «درس گفتارهای شاهنامه» با سخنرانی و ارائه یوسفعلی میرشکاک، شاعر و پژوهشگر ادبی توسط دفتر پاسداشت زبان فارسی حوزه هنری، ساعت ۱۶ تا ۱۸ سهشنبه ۱۹ مهر، در سالن سلمان هراتی حوزه هنری آغاز خواهد شد. میرشکاک این فصل از درس گفتارهای شاهنامه را با پرداخت به نبرد «سلم» و «تور» با «فریدون» آغاز خواهد کرد. یوسفعلی میرشکاک، شاعر، نویسنده و طنزپرداز است و چندی پیش، نشان درجه یک شعر از سوی صندوق اعتباری هنر وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به این شاعر اعطا شد. عموم علاقهمندان و پژوهشگران میتوانند برای شرکت در این نشست در سالن سلمان هراتی حوزه هنری حضور یابند.
ارسال به دوستان
ویژهبرنامههایی به مناسبت هفته وحدت از تلویزیون پخش میشود
قصه دوستی برادران
اولین قسمت مجموعه مستند «برادران» به تهیهکنندگی اسماعیل حاجحیدری یکشنبه ۱۷ مهرماه ساعت ۲۴ از شبکه 5 سیما پخش شد. قسمتهای جدید برنامه «مردمنگار» نیز به مناسبت هفته وحدت از یکشنبه ۱۷ مهر از شبکه 2 سیما روانه آنتن میشود. به گزارش «وطنامروز»، این مستند در استانهای گلستان، کردستان و سیستانوبلوچستان تصویربرداری شده است. در این مستند روایتی از کسب و کار، آداب و رسوم و معیشت برادران اهل سنت، محبت ایشان به اهلبیت، خدمات ایشان به نظام و همچنین خدماتی که نظام به برادران اهل سنت ارائه داده است، نمایش داده میشود. در مستند «برادران» به زندگی اجتماعی ۷ شخصیت از مردم عادی اهل سنت همچون کشاورز، آشپز، نوازنده، تاجر، روحانی، خبرنگار و... پرداخته خواهد شد. در این مجموعه موضوعاتی همچون کارآفرینی، حوزههای علمیه، نماز جمعه، مساجد، امامزادهها، شعرا و نوازندگان، مدیران و کارمندان اهل سنت، خانواده شهدا و جانبازان، بانوان و غذاهای محلی، بازیهای بومی- محلی، صنایع دستی و البسه سنتی در استانهای مختلف اهل سنت مورد بررسی قرار گرفته است. مستند «برادران» از یکشنبه تا پایان هفته به مدت ۲۵ دقیقه روی آنتن میرود. ویژهبرنامه دیگری که به مناسبت هفته وحدت از تلویزیون پخش شده و میشود، روایتهای وحدت در «مردمنگار» است. قسمتهای جدید برنامه «مردمنگار» به مناسبت هفته وحدت از شب گذشته از شبکه ۲ سیما روانه آنتن شد. این مجموعه برنامه طی ۴ شب میزبان میهمانان مختلفی است. گفتوگو با گروههای جهادی شیعه و سنی و گپ و گفت درباره خاطرات مشترکشان، گفتوگو با خانواده شهید شوشتری و... از جمله تدارکات «مردمنگار» است. نمایش عکسها و خاطرات ارسالی از سوی مردم با موضوع وحدت شیعه و سنی به شماره ۰۹۱۰۸۹۹۳۹۲۳ نیز از دیگر بخشهای این برنامه است. «مردمنگار» کاری از گروه اجتماعی شبکه ۲ به تهیهکنندگی محمدحسام مدنی، کارگردانی میثم ملکیپور و اجرای فاطمه افشاریان است که از یکشنبه تا چهارشنبه (۱۷ تا ۲۰ مهر) حوالی ساعت ۱۷:۱۵ از شبکه ۲ سیما روانه آنتن میشود. توجه به مساله وحدت مورد توجه مستندسازان نیز قرار گرفته و در این سالها مستندهایی نیز در این باره تولید شده است. یکی از تازهترین این مستندها، مستند «علمای اهل سنت ایران» ساخته محمدمهدی خالقی است. خالقی درباره این مستند که بتازگی رونمایی شده است، میگوید: این مجموعه 7 قسمتی، پرترهای از 7 تن از علمای شناختهشده اهل سنت کشور است که در این قالب تلاش کردیم زندگی آنان را به نمایش بگذاریم. این مجموعه برای پخش از شبکه افق سیما همزمان با هفته وحدت آماده شده است. وی اضافه کرد: علمایی که خدمتشان رسیدیم و تلاش کردیم پرترهای از زندگیشان را بسازیم از ترکیب متنوعی برخوردارند؛ هم علمای سن بالا و باتجربهاند و هم علمای جوان و امروزی هستند. سعی کردیم کسانی را انتخاب کنیم که مراوده زیادی با مردم دارند. وی تاکید کرد: زمانی که مبانی فکری و اندیشه امام خمینی و امام خامنهای در مقوله «اهل سنت» را بررسی میکنید، میبینید که آنها نقاط اختلافی را کنار گذاشته و بیشتر بر نقاط اشتراک متمرکز میشوند. ما هم در این مجموعه مستند به همین شیوه کار کردیم. برای مثال همه ما ایرانی هستیم و به موضوع میهن مشترک پرداختیم. قرآن، کتاب آسمانی مشترک ما است و به آن هم پرداختیم. همچنین نماز و محبت به اهل بیت نقطه اشتراکی است، بنابراین به آنها نیز پرداختیم. جالب است بدانید که اهالی سنت ایران در پیروزی انقلاب اسلامی و دفاعمقدس مشارکت فعال داشته و نقشآفرینی کردند. مجموعهمستند «علمای اهل سنت ایران» در 7 قسمت حدودا 40 دقیقهای آماده شده و از شنبهشب گذشته، هر شب ساعت 20 از شبکه افق سیما پخش میشود. ارسال به دوستان
کتابی که از اسارت در زندانهای حزب کومله میگوید
انتشار «دارزن»
زندگینامه داستانی اصغر اقلیدی از روزهای انقلاب تا اسارت در زندانهای حزب کومله روانه بازار نشر شد. به گزارش «وطنامروز»، «دار زن»؛ زندگینامه داستانی اصغر اقلیدی از روزهای انقلاب تا اسارت در زندانهای حزب کومله توسط انتشارات شهیدکاظمی روانه بازار نشر شد. «دار زن» روایت داستانی زندگی اصغر اقلیدی است؛ زندگیای که سال 62 مانند خطکش به 2 قسمت تقسیم شد. بخش اول مربوط میشود به حوادث جورواجور سیوند در قبل از انقلاب و تلاشهای اصغر به همراه پدر و برادرش برای گذران زندگیشان در برابر ظلمهایی که از طرف مالک و جنگلبانی به آنها تحمیل میشد. بعد هم رفتنش به جبهه و جانبازی و گذراندن دوره تکاوری. اما بخش دوم به جبهه شمال غرب مربوط میشود. آن شهرهای کوهستانی و پرپیچ و خم با گروهکهای کومله و دموکراتی که میخواستند سر به تن نظام نباشد. اصغر به همراه ارتش کلاه سبزها، سینه به سینه دشمنان خانگی ایستاد اما در یکی از مأموریتها به خاطر لو رفتن عملیات، با تهمانده گردان ناچار به تسلیم شدند. نفسهای عمیق و نامنظم بخش دوم از اینجا شروع میشود. با در بند افتادنش توسط گروهک کومله و دموکرات، روی دیگری از زندگی، خودش را به او نشان داد.
خاطرات این بخش در زندانهای دولهتو و آلواتان شکل میگیرد. «دار زن»؛ زندگینامه داستانی اصغر اقلیدی از روزهای انقلاب تا اسارت در زندانهای حزب کومله به قلم طاهره کوهکن در قطع رقعی و ۱۵۶ صفحه توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار نشر شد. علاقهمندان جهت تهیه این کتاب میتوانند از طریق سایت رسمی انتشارات شهید کاظمی و همچنین از طریق ارسال نام کتاب به سامانه پیام کوتاه ۳۰۰۰۱۴۱۴۴۱ آن را دریافت کنند.
ارسال به دوستان
دفاع جانانه از اسکورسیزی
این مرد سینما را میفهمد
«گییرمو دل تورو» در پی انتقادی جدید از مارتین اسکورسیزی، به دفاع قاطعانه از وی پرداخت و گفت حاضر است عمرش را برای این کارگردان پیشکسوت بدهد چون او سینما را میفهمد. به گزارش «وطنامروز»، ورایتی نوشت: گییرمو دل تورو در واکنش به مقالهای که از مارتین اسکورسیزی به عنوان «استعدادی نامساعد» یاد کرده بود، این مقاله را بیرحمانه توصیف و از کارگردان باسابقه دفاع کرد. برنده اسکار برای فیلمهای «هزار توی پن» و «شکل آب» در قالب مطلبی در شبکههای اجتماعی، در پاسخ به مطلبی که آن را توهینآمیز و بیرحمانه میدانست، از اسکورسیزی دفاع کرد. مطلبی که دلتورو به آن واکنش نشان داد، توسط «کریتیک» منتشر و در آن از اسکورسیزی به عنوان یک استعداد نامساعد یاد شده است. دل تورو نوشت: من خیلی خیلی بهندرت چیزی اینجا پست میکنم اما آنقدر میزان تصورات غلط، نادرستیهای شلخته و صفتهای خصمانه که هیچ منطقی پشت آنها وجود ندارد و تنها توهینآمیز و بیرحمانه هستند در این نوشته بود که مجبور شدم در اینجا واکنش نشان دهم. وی در ادامه نوشت: برای روشن شدن موضوع بگویم اگر خدا به من پیشنهاد کند از زندگیام کم شود تا عمر اسکورسیزی طولانیتر شود قطعاً آن را میپذیرم. این مرد سینما را میفهمد. از سینما دفاع میکند، سینما را تصویر میکند و همیشه برای هنر سینما و علیه صنعتیسازی آن مبارزه کرده است و هرگز رام نشده و جایگاهی ثابت در تاریخ سینما دارد.
این نخستین بار نیست که دلتورو به دفاع از اسکورسیزی برمیخیزد. او مدتهاست مدافع صریحاللهجه این فیلمساز بوده است.
وی وقتی «ایرلندی» در سال ۲۰۱۹ اکران شد، از این فیلم به عنوان یک شاهکار یاد کرد و با انتشار پستی طولانی در توئیتر، آن را با عنوان فیلمی که «همه اسطورههای گانگستری را به حسرت واداشته» تحسین کرد.
ارسال به دوستان
شروین حاجیپور: به شایعهها توجه نکنید!
پدری کنید
شروین حاجیپور، خواننده ترانه «برای» پس از گذشت چند روز از انتشار ترانهاش، با انتشار ویدئویی در صفحه اینستاگرام خود از مردم خواست به شایعات توجه نکنند. به گزارش ایسنا، خواننده جوان در پیام ویدئویی کوتاهی خطاب به مردم گفت: «خیلی ممنونم از محبتی که در این مدت به من داشتید. واقعیتش آمدم چند نکته بگویم که شاید برای شما هم مسأله بوده است. یکی اینکه در این مدت که من نبودم برخی دوستان لطف داشتند و شروع به جمعآوری مبلغی برای قطعهای که منتشر شد، کردند. واقعیتش هدف من از ساخت این قطعه قطعا کسب درآمد نبوده است. خیلی لطف داشتید ولی اگر دوست دارید کمکی از لحاظ مالی انجام دهید، میتوانید به سازمانهای خیریه داخل ایران کمک کنید. من اینطوری خیلی خوشحالتر هستم و اگر هزینهای هم جمعآوری شده من دوست دارم به سازمانهای اینچنینی اهدا شود».
او در ادامه از مردم خواهش کرد به شایعات توجه نکنند و گفت: «دلیل اینکه این چند روز نبودم این بود که برخی نگرانیها به وجود آمد که شاید من با سازمانهای خارجی یا جریان خاصی خارج از ایران در ارتباط هستم یا کار سفارشی بوده باشد که خوشبختانه این سوءتفاهم برطرف شد و مشخص شد این کار را صرفا برای همدردی با مردمی که به شرایط جامعه نقد داشتند نوشتم و خواندم، مانند اکثر هنرمندانمان که واکنش نشان دادند. به هر حال یک کار خیلی وایرال میشود و یک کار کمتر وایرال میشود و این، دست ما نیست. اگر دست ما بود، هنر با بقیه شغلها و کارها متفاوت نبود».
شروین حاجیپور در ادامه این پیام ویدئویی اظهار کرد: «درباره خبرگزاریها هم که با مدیر برنامهام تماس میگیرند و درخواست مصاحبه دارند، چه داخل ایران و چه خارج از ایران باید بگویم ما با هیچ جا مصاحبه نمیکنیم. امیدوارم درک کنید. من داخل ایران زندگی میکنم و دلم میخواهد همین جا بمانم و بخوانم و زندگی کنم و اگر هم حرفی میخواهم بزنم و نقدی داشته باشم دلم میخواهد همینجا این کار را انجام دهم». این خواننده در پایان خاطرنشان کرد: «خیلی دوست دارم در این برهه نگرشمان به همدیگر شبیه یک خانواده باشد. به هر حال همه ما از یک خاک و خون هستیم و دوست دارم مسؤولان هم بویژه در این شرایط با اشخاصی که شرایط مشابه من را میگذرانند، رویکردشان شبیه به والد و فرزند باشد. همین. خیلی خیلی دوستتان دارم و مخلصیم».
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|