|
ورزش دانشآموزان ابتدایی دو زنگه شد
محمد جعفری، مدیرکل تربیت بدنی و فعالیتهای ورزشی وزارت آموزشوپرورش درباره افزایش زنگ ورزش دانشآموزان ابتدایی گفت: زمان زنگ ورزش طبق مصوبه شورای عالی آموزشوپرورش در تمام پایههای تحصیلی و شاخههای نظری، فنی حرفهای و کار و دانش، 2 ساعت در هفته است اما معمولا در دوره ابتدایی این ۲ ساعت را کم میکردند، در حالی که اکنون ابتداییها هم باید 2 زنگ ورزش داشته باشند.
ارسال به دوستان
گزارش «وطن امروز» از علل شیوع زودهنگام آنفلوآنزا و بیم طغیان آن همراه با کرونا در ماههای آینده
کرونای وحشی رام شد
رئیس اورژانس بیمارستان سینا در گفتوگو با «وطن امروز»: شیوع گسترده سرماخوردگیها بیانگر تضعیف کروناست
اسدالله خسروی: موج هفتم بیماری «کووید-19» در کشور فروکش کرده است اما با توجه به ورود به ماههای سرد سال احتمال طغیان آنفلوآنزا همراه با کرونا در صورت کاهش پروتکلهای بهداشتی وجود دارد.
به گزارش «وطنامروز» با شیوع بیماری مرگبار کرونا و در پی آن رعایت سفت و سخت پروتکلهای بهداشتی طی حدود ۳ سال گذشته، خوشبختانه سایر بیماریهای ویروسی چون آنفلوآنزا و سرماخوردگی در این مدت خیلی نمایان نبودند اما اکنون با سیر نزولی کرونا متاسفانه رعایت دستورالعملهای بهداشتی نیز افت شدیدی داشته، به شکلی که مطابق گزارشهای موجود دوسوم مردم در اماکن عمومی از ماسک استفاده نمیکنند. این روزها مراجعه به مراکز درمانی به دلیل ابتلا به سرماخوردگی شدید و آنفلوآنزا زیاد شده است؛ آن هم در شرایطی که هنوز به فصل سرد سال نرسیدهایم. کارشناسان بهداشت معتقدند سهلانگاری و کمتوجهی مردم به رعایت پروتکلهای بهداشتی باعث شده است جامعه با شیوع آنفلوآنزا مواجه شود که بیشتر هم در مدارس و میان دانشآموزان به چشم میخورد.
در همین باره رئیس اورژانس بیمارستان سینا در گفتوگو با «وطنامروز» از مراجعه بالای بیمارانی با علائم سرماخوردگی و بعضا آنفلوآنزا خبر میدهد. حسین کرمانپور با بیان اینکه البته همین سرماخوردگیها بیانگر آن است که کرونا تا حدودی تضعیف شده یا احتمالا خود را در قالب سرماخوردگی نشان میدهد، افزود: دیگر از کرونای وحشی خبری نیست و این بیماری رام و اهلی شده است.
وی خاطرنشان کرد: جامعه طی 3 سال گذشته آموزههای خاصی برای مقابله با کرونا کسب کرده است که تنها راه رهایی از این بیماری علاوه بر رعایت پروتکلهای بهداشتی، واکسیناسیون است. این موضوع هر چند کمک میکند تا سایر بیماریهای ویروسی شیوع پیدا نکند اما چنانچه نسبت به خودمراقبتیها در فصول سرد سال بیتوجه شویم، بیتردید سرماخوردگی، آنفلوآنزا و احتمالا کرونا در پاییز و زمستان تهدیدکننده سلامت کشور خواهد شد.
کرمانپور افزود: شیوع بیماری آنفلوآنزا معمولا از اواسط آبان تا اوسط دیماه است اما این ویروس هماکنون در خیلی از استانها بویژه استانهای سردسیر زودهنگام شیوع پیدا کرده است. وی ادامه داد: به احتمال فراوان موج آنفلوآنزا در فصل زمستان در کشور زیاد میشود؛ این بیماری از مدارس و دانشگاهها و اماکن عمومی به کل کشور سرایت میکند که مردم برای رهایی از آن باید علاوه بر رعایت پروتکلها در صورت امکان واکسن آن را تزریق کنند.
* احتمال همزمانی «کووید-۱۹» و آنفلوآنزا
همچنین مدیر گروه بیماریهای عفونی دانشگاه علومپزشکی تهران با اشاره به وضعیت «کووید-۱۹» در کشور و احتمال همزمانی شیوع کرونا و آنفلوآنزا در پاییز و زمستان گفت: باید بدانیم به هر حال این ویروسها وجود دارند و یکسری رعایتها باید انجام و تبدیل به فرهنگ عامه شود که البته تا حدی این اتفاق افتاده است. دکتر حمید عمادی درباره وضعیت کرونا در کشور و همچنین احتمال طغیان همزمان کرونا و آنفلوآنزا در فصل سرما گفت: باید توجه کرد که برخلاف تصور عمومی بیماری «کووید-۱۹» تمام نشده است بلکه به صورت خفیفی درآمده که بسیار هم مسری است. به این معنا که در حال حاضر با یک بیماری بسیار خفیف اما در عین حال بسیار مسری مانند سرماخوردگی مواجهیم. بنابراین میتوان گفت ویروس در سیر خودش تکامل یافت و هرچه گذشت بیماری ناشی از کرونا خفیفتر اما مسریتر شد. وی با بیان اینکه در حال حاضر میزان سرایتپذیری کرونا خیلی بیشتر است اما بیماری خفیف است و میزبانش را نمیکشد، گفت: در حال حاضر «کووید-۱۹» به این صورت ادامه حیات میدهد. باید توجه کرد که ممکن است ویروس مجددا جهشهایی پیدا کند که بیماریزایی آن و کشندگیاش بیشتر شود و این احتمال وجود دارد، زیرا بیماری تمام نشده و ما همیشه با این خطر مواجهیم که با عود کووید روبهرو شویم. عمادی ادامه داد: از طرفی هر ساله با شروع فصل سرما، تعداد زیادی بیماریهای تنفسی اعم از سرماخوردگی، آنفلوآنزا و... داشتیم. طی 3-2 سال گذشته مردم به دلیل ترس از «کووید-۱۹» رعایت کرده و ماسک میزدند و در نتیجه عفونتهای تنفسی از جمله آنفلوآنزا شایع نشد اما امسال که تقریبا مردم ماسکهایشان را برداشتهاند و ملاحظاتی که طی یکی، دو سال گذشته بود، کمتر شده، طبیعتا انتظار میرود عفونتهای تنفسی دیگر از جمله آنفلوآنزا را هم داشته باشیم. وی با بیان اینکه بنابراین در پاییز و زمستان امسال با 2 احتمال مواجهیم، گفت: هم احتمال دارد که آنفلوآنزا شایع شود و هم این احتمال وجود دارد که کووید مجددا جهش پیدا کند و در عین حال ممکن است این 2 احتمال به صورت همزمان بوده و همزمان این ۲ ویروس را داشته باشیم. هر چند که واقعا امیدواریم چنین اتفاقی رخ ندهد اما احتمال آن وجود دارد. عمادی با اشاره به اقداماتی که باید در این شرایط و برای پیشگیری از ابتلا به کووید و آنفلوآنزا انجام شود، گفت: یک زمانی برای کووید هیچ واکسنی نداشتیم، البته واکسنهایی هم که اکنون در دنیا وجود دارد، بخوبی اُمیکرون را پوشش نمیدهد و اُمیکرون مقدار زیادی خاصیت واکسنگریزی هم دارد. با این حال بهتر است مردم واکسنهای یادآور کووید را تزریق کنند، زیرا ممکن است سوش جدیدی پدید آید که واکسن روی آن اثرگذار باشد. وی با بیان اینکه در عین حال واکسن آنفلوآنزا هم در بازار است و مردم میتوانند آن را تهیه کنند، گفت: بویژه افراد در معرض خطر که بیماری آنفلوآنزا در آنها میتواند شدید و کشنده باشد، باید واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند. افرادی مانند مبتلایان به بیماریهای زمینهای، سالمندان، افراد مبتلا به نقص ایمنی، بیماری قلبی، کلیوی و... واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند.
عمادی با بیان اینکه تزریق واکسن آنفلوآنزا و کرونا بهتر است به صورت همزمان انجام نشود، گفت: البته میتوان هر دو را در یک روز هم تزریق کرد اما باید در 2 دست مختلف باشد؛ بهتر است به صورت همزمان در یک روز تزریق نشود و 2 هفته فاصله زمانی بین تزریق آنها وجود داشته باشد. وی درباره توصیههایش به مدارس و دانشگاهها گفت: باید توجه کرد بعد از شیوع کرونا در جهان فرهنگ مردم مقداری ارتقا یافت و فکر میکنم «کووید-۱۹» چه باشد و چه نباشد، اصول مربوط به بهداشت تنفسی از سوی مردم رعایت خواهد شد. در مدارس و دانشگاهها هم کماکان باید این رعایتها انجام شود. اگر ماسک بزنند، بسیار خوب است. در بسیاری از کشورهای دنیا مردم در جاهای شلوغی مانند مترو این فرهنگ را پیدا کردند که بهتر است ماسک بزنند. خیلی از این موارد میتواند جزئی از فرهنگ عامه باشد؛ مثلا روبوسی نکنند، خلط را روی زمین نیندازند، در جاهای شلوغ ماسک بزنند و... در عین حال هم شاید لازم نباشد با آن شدت و حدت قبل بحث فاصلهگذاری و... را رعایت کنیم اما باید بدانیم که این ویروسها وجود دارند و یکسری رعایتها باید انجام شود.
***
کاهش آمار مبتلایان به کرونا
وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد در شبانهروز گذشته ۱۵۵ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شدند و متاسفانه 4 نفر جان خود را به علت ابتلا به این بیماری از دست دادند. بر این اساس از ظهر پنجشنبه تا ظهر جمعه ۲۲ مهر، ۱۵۵ بیمار جدید مبتلا به «کووید۱۹» در کشور شناسایی و ۵۳ نفر از آنها بستری شدند. بر این اساس مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به ۷ میلیون و ۵۵۳ هزار و ۶۰۹ نفر رسید. متاسفانه در طول این مدت، ۴ بیمار مبتلا به «کووید۱۹» در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۴ هزار و ۵۱۰ نفر رسید. از سویی خوشبختانه تاکنون 7 میلیون و ۳۲۸ هزار و ۷۵۸ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. ۱۲۰ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» نیز در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. تاکنون ۵۴ میلیون و ۲۲۵ هزار و ۲۹۶ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است. همچنین تاکنون ۶۵ میلیون و ۱۰۳ هزار و ۴۲ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۵۰۶ هزار و ۸۷ نفر دوز دوم و ۳۱ میلیون و ۲۷۹ هزار و ۵۴ نفر دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردهاند. با این حساب مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۸۸۸ هزار و ۱۸۳ دوز رسید.
ارسال به دوستان
2 مأمور سپاه و بسیج در استان فارس توسط اغتشاشگران به شهادت رسیدند
26 شهید برای دفاع از امنیت
تعداد شهدای مدافع امنیت از ابتدای اغتشاشات اخیر، دیروز با شهادت ۲ مامور دیگر از مدافعان امنیت در استان فارس که توسط آشوبگران ضدانقلاب به وقوع پیوست به ۲۶ شهید رسید. به گزارش «وطنامروز»، در حالی که منافقان کوردل و اغتشاشگران برای بر هم زدن آرامش و آسایش مردم این روزها دست به تخریب اموال عمومی و به شهادت رساندن مدافعان امنیت میزنند، رئیس قوه قضائیه تاکید دارد دلسوزی بیجا و احکام ضعیف درباره عناصر اصلی اغتشاشات، ظلم به مردم و آینده است؛ انتقامی که برحسب قانون باید از مسببان اصلی و عاملان اغتشاشات گرفته شود. فرزند شهید امیراحمدی که هفته گذشته در حمله مسلحانه اغتشاشگران در تهران به شهادت رسید، مقابل دوربین از دلتنگیهای خود در فراق پدر شهیدش گفت و تاکید کرد: «انتقام بابام را بگیرید».
این درحالی است که معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس دیروز اعلام کرد ۲ بسیجی در بیرم لارستان به دست منافقین به شهادت رسیدند. اسماعیل محبیپور خبر شهادت ۲ بسیجی در شهر بیرم از توابع لارستان را تایید و تاکید کرد که ابعاد موضوع در دست بررسی است. محبیپور گفت: این ۲ نفر سحرگاه جمعه ۲۲ مهر در درگیری با نیروهای منافقین به شهادت رسیدند. معاون استانداری فارس با بیان اینکه علت درگیری هنوز مشخص نیست، گفت: هماکنون شورای تامین در بیرم تشکیل شده و در حال بررسی ابعاد موضوع است و اطلاعرسانی انجام میشود.
همچنین رئیس کل دادگستری فارس دیروز با اشاره به شهادت ۲ مأمور سپاه و بسیج در شهر بیرم فارس از تشکیل پرونده قضایی برای قاتلان این مدافعان امنیت خبر داد. حجتالاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی گفت: حوالی ساعت ۴ و ۵۳ دقیقه بامداد روز جمعه در خیابان امام سجاد(ع) شهر بیرم لارستان راکب و ترکنشین ناشناس یک دستگاه موتوسیکلت فاقد پلاک حین شعارنویسی توسط ۲ مأمور تعقیب میشوند که متهمان با شلیک سلاح گرم سروان نورالدین جنگجو ۳۸ساله جمعی سپاه پاسداران را از ناحیه سر و طلبه بسیجی هادی عرفانی ۳۵ ساله را از ناحیه سینه مورد اصابت گلوله قرار دادند که هر ۲ به درجه رفیع شهادت نائل شدند. وی با بیان اینکه رئیس دادگاه عمومی بخش بیرم برای پیگیری موضوع بلافاصله در محل حادثه حاضر شده است، گفت: پرونده قضایی تشکیل شده و تحقیقات اولیه جهت شناسایی قاتلان در حال انجام است. رئیس شورای قضایی استان فارس ضمن تسلیت به خانواده شهیدان جنگجو و عرفانی افزود: برخورد قاطع با اخلاگران نظم و امنیت اجتماعی در دستور کار است و متهمان متواری این پرونده نیز در سریعترین زمان به سزای عمل خود خواهند رسید.
***
اژهای: دلسوزی و احکام ضعیف برای عناصر اصلی اغتشاشات ظلم به مردم است
رئیس قوه قضائیه گفت: دلسوزی بیجا و احکام ضعیف درباره عناصر اصلی اغتشاشات، ظلم به مردم و آینده است. حجتالاسلام والمسلمین محسنیاژهای در ادامه سلسله نشستهای تخصصی خود همزمان با هفته وحدت و میلاد باسعادت رسول اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع)، با جمعی از قضات روحانی دادگستری استان تهران دیدار کرد. رئیس دستگاه قضا در این مراسم با اشاره به توقعات و انتظارات به حقی که مردم از قضات بویژه قضات روحانی دارند، گفت: ما قضات روحانی باید از جهات مختلف از جمله در کلام، رفتار، اخلاق و رویکرد عادلانه، برخوردار و محظوظ از بالاترین معیارها و ترازها باشیم. وی در ادامه این نشست با قضات روحانی ضمن اشاره به موضوع اغتشاشات اخیر و ارائه تحلیلی مستند از اهداف و مقاصد عناصر اصلی و پشتپرده این قضایا، اظهار داشت: بدون تردید این قبیل حوادث که دستهای پشتپرده دشمنان در آنها نمایان است، نباید ما را از حرکت رو به جلو و مترقی خود در بخشهای مختلف بازدارد و ما مسؤولان در قوای مختلف و از جمله قوه قضائیه باید با کار شبانهروزی و مجاهدانه و مخلصانه، مسیر خدمت به مردم و نظام اسلامی را طی کنیم و حتی یک لحظه حرکت جهادی خود را متوقف نگردانیم و از این مهم غفلت نکنیم. حجتالاسلام والمسلمین محسنیاژهای با اشاره به موضوع دستگیرشدگان اغتشاشات اخیر، ضمن دستور به قضات برای پرهیز از سادهانگاری و دلسوزی بیجا و صدور احکام ضعیف در قبال عناصر اصلی این آشوبها، بر تفکیک و تمییز قائل شدن میان آن عناصر اصلی با افراد کم گناه و غفلتزده تاکید کرد و گفت: دلسوزی بیجا و احکام ضعیف درباره عناصر اصلی ظلم به مردم و آینده است ولی در عین حال باید برای افرادی که در جریان اغتشاشات اخیر، در زمره عناصر کمگناه گنجانده میشوند چند مرحله ارفاق لحاظ شود؛ در مرحله نخست با تمهیدات اندیشیده شده و تبدیل قرارها، این افراد تا زمان برگزاری دادگاه آزاد میشوند؛ در مرحله دوم، چنانچه در مدت آزادی و انتظار برای برگزاری دادگاه، از عمل ارتکابی خود پشیمان و متنبه شده باشند و در اعمال خود این پشیمانی و تنبه را ثابت کنند، صدور رأی آنها مشمول ارفاق میشود؛ در مرحله بعدی نیز پس از صدور رأی و محکومیت، چنانچه رفتار پسندیده از خود بروز دهند و از عدم ارتکاب مجدد جرم از ناحیه آنها اطمینان حاصل شود، با تأسیسات ارفاقی قانونی مواجه میشوند.
ارسال به دوستان
پشتنوبتیهای جهیزیه در کمیته امداد هر ماه صفر خواهد شد
مددجویان کمیته امداد صاحب خانه میشوند
رئیس بنیاد مستضعفان در آیین توزیع ۱۷ هزار جهیزیه بین مددجویان کمیته امداد، از همراهی این سازمان با کمیته امداد برای به صفر رساندن پشت نوبتیهای جهیزیه خبر داد و از تلاش برای پایان هرچه سریعتر ساخت ۱۰ هزار واحد مسکونی ویژه مددجویان گفت.
رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به برنامهریزیهای این مجموعه در راستای توزیع جهیزیه در میان مددجویان کمیته امداد گفت: بنا داریم پشتنوبتیها در امداد را هر ماه به صفر برسانیم. سیدپرویز فتاح روز پنجشنبه در آیین توزیع ۱۷ هزار سری جهیزیه مددجویان کمیته امداد که با مشارکت بنیاد مستضعفان و با حضور سیدمرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران، آیتالله کازرونی رئیس هیات امنای کمیته امداد، سیدابوالفضل پرپنچی مدیرکل کمیته امداد استان تهران و حجتالاسلام ابوترابی امام جمعه موقت تهران در ساختمان کمیته امداد استان تهران برگزار شد، با اشاره به ۱۷ ربیعالاول و سالروز ولادت حضرت رسول اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) اظهار کرد: قطعا توزیع ۱۷ هزار سری جهیزیه با ۱۷ ربیعالاول تصادفی نیست و این کار بزرگ امروز انجام میشود.
وی گفت: بنیاد مستضعفان بخش کوچکی از این کار را بر عهده گرفته است و در واقع از اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی سهم بنیاد تنها ۱۰۰ میلیاردتومان است و بخش بزرگی از این کمکها توسط کمیته امداد و خیرین انجام میشود و باید تشکر ویژه را از آنها داشته باشیم. رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه اسفندماه سال ۱۴۰۰ و در شهرستان ورامین توزیع جهیزیه در بین مددجویان کمیته امداد انجام گرفت، گفت: با توجه به اینکه شش ماه از این زمان میگذرد و قاعدتاً در این بازه زمانی مددجویان کمیته امداد تصمیم به ازدواج گرفتهاند، قاعدتا باید فرصتی پیش میآمد تا جهیزیه آنها تهیه شود و این موضوع در دستور کار کمیته امداد، بنیاد مستضعفان و خیرین قرار گرفت. وی با بیان اینکه بنا داریم با مشارکت کمیته امداد هر ماه پشت نوبتیهای جهیزیه را به صفر برسانیم، خاطرنشان کرد: باید به گونهای عمل شود که کسی از زوجین تحت پوشش کمیته امداد در صف انتظار جهیزیه قرار نگیرد.
رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه این مجموعه با تمام ظرفیت در خدمترسانی به مددجویان و نیازمندان قرار دارد، افزود: یکی دیگر از اقداماتی که مجموعه بنیاد با کمیته امداد آغاز کرده است، برمیگردد به احداث ۱۰ هزار واحد مسکونی ویژه مددجویان که همه تلاش خود را میکنیم تا این کار را هر چه سریعتر به پایان رسانده و وارد فاز بعدی ساخت مسکن برای مددجویان شویم. وی تصریح کرد: علاوه بر احداث ۱۰ هزار واحد مسکونی برای مددجویان، احداث ۱۸ هزار واحد مسکونی برای خانوادههای 2 معلول و 2 معلول به بالا هم در دستور کار بنیاد مستضعفان قرار گرفته است که از این تعداد ۱۴ هزار واحد مسکونی اتمام و به خانوادههای واجد شرایط واگذار شده است؛ میخواهیم اعلام کنیم که در کشور خانواده ۲ معلول و ۲ معلول به بالا بدون مسکن در کشور نداریم. فتاح در ادامه همچنین به بهرهبرداری از هتل و زائرسرای ویژه معلولان در مشهد مقدس اشاره کرد و گفت: همزمان با این برنامه، این مجموعه به بهرهبرداری خواهد رسید که در این ارتباط نیز بنیاد مستضعفان هزینه تجهیزات مورد نیاز زائرسرا و هتل اشاره شده را پرداخت کرده است.
ارسال به دوستان
اخبار
توضیحات پلیس درباره رفتار مأموران یگان ویژه در دستگیری یک خانم
مرکز اطلاعرسانی پلیس پایتخت درباره فیلم منتشرشده از دستگیری یک خانم توسط مأموران یگان ویژه اعلام کرد: دستور ویژهای مبنی بر رسیدگی به این موضوع از سوی فرماندهان پلیس صادر شده است. این مرکز با اشاره به کلیپ منتشر شده در شبکههای معاند پیرامون عملکرد مأموران پلیس در دستگیری خانمی که از محرکان اغتشاشات در میدان آرژانتین بود، اعلام کرد: با توجه به فیلم منتشر شده در شبکههای اجتماعی و ماهوارهای و تلاش و دروغپردازیهای شبکههای معاند، دستور ویژهای مبنی بر رسیدگی به این موضوع از سوی سلسلهمراتب فرماندهی انتظامی تهران بزرگ صادر شده است. این مرکز ضمن اعلام اینکه در فیلم منتشر شده معاندین با استفاده از تاکتیکهای عملیات روانی و سیاهنمایی، قصد تشویش اذهان عمومی و برانگیختن احساسات شهروندان را داشتهاند، تأکید کرد: پلیس ضمن اقدام درباره تأمین امنیت شهروندان خود را مکلف به پاسخگویی میداند و رفتارهای خارج از ضوابط و مقررات را به هیچ وجه تأیید نمیکند و در صورت وقوع هر گونه تخلف برابر قوانین و مقررات با متخلفان برخورد خواهد کرد.
***
ورود ۲۶۳ اتوبوس و مینیبوس جدید به ناوگان حملونقل عمومی پایتخت
سخنگوی شهرداری تهران از ورود ۲۶۳ اتوبوس و مینیبوس جدید به ناوگان حملونقل عمومی پایتخت خبر داد. عبدالمطهر محمدخانی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به رونمایی و بهرهبرداری از ناوگان جدید حملونقل شهری در هشتمین شنبه امید و افتخار با هدف افزایش رفاه شهروندان تهرانی در حملونقل شهری گفت: این برنامه با بهرهبرداری از ۲۰۰ دستگاه اتوبوس و ۶۳ دستگاه مینیبوس جدید همراه است که تزریق آنها به سامانه حملونقل شهری، برای کاهش ترافیک، کاهش مدت زمان سررسید اتوبوسها به ایستگاه و همینطور کاهش ترافیک و آلودگی مثمر ثمر است. وی در ادامه با اشاره به رونمایی از تاکسیهای سمند جدید که شنبه تحویل میشوند، گفت: یکی از برنامههای تدارکدیده شده برای این روز، رونمایی نمادین از ۱۰۰ دستگاه تاکسی سمند است که در واقع تعداد آنها ۳۰۰ عدد محاسبه شده و امروز در واقع موعد ۲ هزارتایی شدن رقم تاکسیهای جدیدی است که از ابتدای امسال در اختیار رانندگان تاکسیرانی قرار گرفته است. محمدخانی ادامه داد: با توجه به برآوردی که برای تأمین نیاز به وسایل حملونقل عمومی پایتخت انجام شده است، ۷۰۰۰ دستگاه اتوبوس برای تأمین رفاه شهروندان تهرانی نیاز داریم.
***
آسیبدیدگی 51 مسافر در پی سقوط اتوبوس از پل در سمنان
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر از آسیبدیدگی 51 نفر درپی سقوط اتوبوس از پل در سمنان خبر داد. مرتضی مرادیپور در گفتوگو با ایسنا، درباره جزئیات وقوع این حادثه گفت: در ساعت ۶:۳۸ صبح امروز (دیروز جمعه) خبری مبنی بر واژگونی یک دستگاه اتوبوس در مسیر سمنان- دامغان به سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر اطلاع داده شد که درپی آن 3 تیم امدادی به محل حادثه واقع در کمربندی دامغان، روبهروی امامزاده صالح روستای جزن اعزام شدند. وی با اشاره به حضور عوامل امدادی در محل گفت: با حضور امدادگران در محل مشاهده شد یک دستگاه اتوبوس در حین حرکت از روی پل سقوط کرده و واژگون شده است. در همین راستا بلافاصله امدادرسانی با حضور عوامل دیگر دستگاههای امدادی در دستور کار قرار گرفت. مرادیپور با بیان اینکه درپی این حادثه ۵۱ نفر دچار آسیبدیدگی شدند، گفت: از این تعداد ۴۹ نفر از سوی عوامل اورژانس و عوامل سازمان امداد و نجات به مراکز درمانی منتقل شدند و 2 نفر دیگر خدمات درمانی را در محل دریافت کردند. خوشبختانه برابر گزارشهای ما این حادثه فوتی نداشته است.
***
میزان حقوق سربازان وظیفه اعلام شد
رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا کف و سقف حقوق سربازان وظیفه در سال ۴۰۱ را اعلام کرد. سردار تقی مهری درباره میزان حقوق سربازان در سال 1401 اظهار کرد: حقوق سربازان سالهای گذشته و به عنوان مثال سالهای 97 و 98 حدود 250 یا 200 هزار تومان بود که البته به درجه و مدرک تحصیلی فرد بستگی داشت اما الان خوشبختانه کف حقوق سربازی 2 میلیون و 500 هزار تومان و سقف آن نیز تا 8 میلیون تومان است. سردار مهری تصریح کرد: حقوق سربازان رشد خوبی داشت. در روزهای گذشته نیز موضوع حقوقها در مجلس شورای اسلامی مطرح شده بود؛ تقاضا میکنم به استناد ماده 49 قانون خدمت وظیفه عمومی حق و حقوق سرباز به صورت کامل دیده شود. امیدوارم اعضای مجلس شورای اسلامی بویژه ریاست مجلس به این موضوع توجه داشته باشند و دولت محترم و مجلس شورای اسلامی بتوانند براساس همین ماده قانونی که مصوب مجلس است اقدام کنند. وی گفت: بر اساس این قانون، حداقل حقوق یک پایور یا کادر در نیروهای مسلح مبنای پرداخت حقوق سربازان است که از 60 درصد حقوق آن پایور برنامه چیده میشود و حداکثر نیز 90 درصد است که این اتفاق بسیار بهتر از سالهای گذشته انجام شده است و تقاضا داریم این اتفاق بیفتد.
***
درگیری شخصی در فردیس 4 کشته برجا گذاشت
رئیس پلیس آگاهی البرز از درگیری خونین بین ۲ همسایه در شهرستان فردیس خبر داد و گفت: در این حادثه 4 نفر کشته و ۲ نفر مجروح شدند. سرهنگ محمد نادربیگی در گفتوگو با ایرنا اظهار داشت: این حادثه ساعت ۲۱ پنجشنبه بین ۲ همسایه در شهر فردیس رخ داد که یکی از طرفین درگیری با استفاده از یک قبضه اسلحه گرم ۲ خواهر و ۲ برادر را کشت و به وسیله یک دستگاه خودرو متواری شد. وی با بیان اینکه گفته میشود طرفین درگیری از پیش با یکدیگر اختلاف داشتند، اضافه کرد: در این حادثه قاتل همچنین ۲ نفر از اقوام متوفیان را نیز مجروح کرد که به بیمارستان منتقل شدند. نادربیگی خاطرنشان کرد: بررسی زوایای بیشتر این پرونده در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان البرز قرار گرفته است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|