|
نشست تاج با اینفانتینو
جلسه مشترک مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال ایران با جیووانی اینفانتینو، رئیس فدراسیون جهانی فوتبال روز دوشنبه در حاشیه نشست کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا در کوالالامپور برگزار شد. در این نشست، درباره مسائل بین ۲ طرف و کمکهای فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا به فدراسیون فوتبال ایران بحث و تبادل نظر شد. همچنین مهدی تاج نشست جداگانهای با ماتیاس گرافستروم، معاون دبیرکل فیفا برگزار کرد.
ارسال به دوستان
بارسلونای ژاوی یک مشکل بارز و بزرگ دارد!
بازنده بازیهای بزرگ
مهدی تقوی: بارسلونای تحت هدایت ژاوی هنوز آماده درخشش در مسابقات مهم و تعیینکننده نیست. ۲ بازی مقابل اینتر در نوکمپ و الکلاسیکو در سانتیاگو برنابئو، ناکامیهای بزرگی برای بارسلونا به همراه داشته است. تساوی با نراتزوری احتمالا به قیمت پایان رویای بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا خواهد بود. همچنین شکست در برنابئو اگرچه برای تعیین قهرمان لالیگا به طور قطعی تعیینکننده نیست اما یک شکست سخت برای بلوگرانا بوده و روحیه این تیم را در هفتههای آتی کاهش میدهد. حالا ژاوی باید دوباره روحیه سربازانش را بالا ببرد. او باید کاری کند تا رختکن متقاعد شود هنوز اهداف بزرگی تا پایان فصل برای بارسلونا وجود دارد. برطرف کردن تبعات شکست در برنابئو و مهمتر از همه تفاوت سطح ۲ تیم، مستلزم یک کار خوب روانشناسی از سوی ژاوی برای بازگشت تیم به جاده موفقیت است. اگر چه ژاوی شکست را همیشه به اشتباهات و اتفاقات خاص نسبت داده اما حقیقت این است که این موضوع بارها تکرار شده و این حس را به هواداران بارسلونا القا میکند که تیم هنوز قادر به رقابت در رویدادهای بزرگ نیست. به نظر میرسد مشکل نه تنها فنی، بلکه روحی نیز هست. واکنش کاتالانها به هر کدام از گلهای رئال مادرید قابل توجه بود. آنها از نظر ذهنی آماده نبودند و قصد داشتند به سرعت کاری کنند گل خورده جبران شود. بارسلونا در مسابقات بزرگ چندان شبیه تیمی نبوده است که ژاوی در تئوری از آن صحبت میکند. به محض پرس شدید، بارسلونا توپ را از دست میدهد و بازیکنان بارسلونا به دشواری به خط دفاع حریف میرسند. این بارسا هنوز فاصله زیادی با یک تیم مستحکم و قوی دارد و به نظر میرسد هر بار در دیدارهای بزرگ دچار خودباختگی میشود. البته هنوز ژاوی برای ساختن تیمش فرصت دارد اما بخوبی میداند هواداران بارسلونا چندان صبور نیستند.
* رئال با تمام عطش
پیروزی رئالمادرید برابر بارسلونا باعث شده این تیم از سوی بسیاری مورد تحسین قرار بگیرد.
وقتی کریم بنزما گل اول رئال برابر بارسا را به ثمر رساند، لوکا مودریچ به سمت تونی کروس دوید تا او را در آغوش بگیرد.
این بازیکن آلمانی روی زمین نشسته و در حالی که از تلاش برای غلبه بر سرخیو بوسکتس و ارسال توپ برای وینیسیوس جونیور که حرکت منجر به گل را آغاز کرده بود خسته بود، دستانش را به نشانه خوشحالی رو به بالا گرفته بود.
این حرکت و این تصویر در آغوش گرفتن کروس توسط مودریچ، در واقع نمای کاملی از رئالمادرید در یک دهه اخیر و البته واقعیتی بود که در حال حاضر در این تیم جریان دارد: رئال کارلو آنچلوتی با وجود تمام فشارهایی که روی شانههایش احساس میکند، همچنان به مسیرش ادامه میدهد.
این در واقع نشانه کاملی از عطشی است که این تیم برای کسب تمام موفقیتها و قهرمانیهای ممکن با وجود درخشش در فصل گذشته دارد.
* کروس: والورده جزو 3 بازیکن برتر دنیاست
گل دوم رئال توسط فدریکو والورده روی پاس فرلانمندی به ثمر رسید که به هفدهمین بازیکن رئال تبدیل شد که توانست روی گلهای این تیم در این فصل نقش داشته باشد. حالا تنها ناچو، خسوس وایخو، کاماوینگا و ماریانو دیاز هستند که در این فصل گل نزده یا پاس گلی ارسال نکردهاند.
گل والورده پنجمین گل او در این فصل بود و به نظر میرسد این بازیکن در تلاش است نظر آنچلوتی را جلب کند که از او خواسته بود امسال بیشتر از 10 گل به ثمر برساند.
کروس پس از پایان بازی با انتشار توئیتی مدعی شد والورده در حال حاضر جزو ۳ بازیکن برتر دنیاست و به این شکل تحسین خودش را نسبت به او ابراز کرد.
گل سوم رئال در این بازی را نیز رودریگو وارد دروازه حریف کرد تا به صورت مشترک با ۵ گل در جایگاه دوم برترین گلزنان این فصل رئالمادرید قرار بگیرد.
ارسال به دوستان
درخواست استرالیا برای دیدار با تیم ملی بسکتبال ایران در کشور ثالث!
زیر بار نمیرویم
تیم ملی بسکتبال ایران در یکی از ۲ دیدار پنجره پنجم انتخابی جامجهانی میزبان استرالیا است، این در حالی است که این تیم خواستار برگزاری این رقابت در کشور ثالث شده است. طبق برنامه مصوب مسابقات انتخابی جامجهانی ۲۰۲۳ بسکتبال، تیم ملی ایران که دیدارهای خود در مرحله دوم را در گروه F دنبال میکند، در قالب پنجره پنجم میزبان ۲ تیم چین و استرالیا خواهد بود. قرار است دیدار با این ۲ تیم روزهای ۲۰ و ۲۳ آبان در تالار بسکتبال آزادی برگزار شود. بر همین اساس چینیها اقدامات لازم برای دریافت ویزای سفر به ایران را انجام دادهاند اما استرالیاییها نه تنها از انجام آن امتناع کرده و تا امروز درخواستی برای صدور ویزا نداشتهاند، بلکه طی مکاتبه با فیبای آسیا ضمن اعلام معذوریت از سفر به ایران، خواستار برگزاری دیدار با تیم ملی کشورمان در کشور ثالث شدهاند. محسن معزیفر، دبیر فدراسیون بسکتبال در گفتوگو با مهر با تایید این خبر گفت: موضوع از طرف فیبای آسیا به فدراسیون بسکتبال ایران اطلاعرسانی شده اما فدراسیون مخالفت خود را صراحتا اعلام کرده است. وی تصریح کرد: فدراسیون بسکتبال طی مکاتبه با «هاگوپ خاجیریان» مدیر دفتر منطقهای فیبا در حوزه آسیا با تاکید بر اینکه شرایط تهران و در کل ایران اصلا بحرانی نیست، با درخواست مطرح شده از سوی استرالیاییها مخالفت کرده است. دبیر فدراسیون بسکتبال با بیان اینکه در مکاتبه انجام شده دلایل و مستندات خود را عنوان و اطلاعرسانی کردهایم، یادآور شد: چطور میشود چین مشکلی بابت سفر به ایران و حضور چند روزه در تهران برای دیدار با تیم ملی کشورمان ندارد اما استرالیا احساس خطر میکند؟ قطعا بسکتبال ایران زیر بار این موضوع نخواهد رفت. معزیفر با بیان اینکه هنوز به مکاتبه انجام شده از طرف فدراسیون بسکتبال ایران پاسخی داده نشده است، گفت: پیش از این تیم ملی بسکتبال در شرایط نه چندان مساعد سوریه، عازم این کشور شد و دیدار خود را طبق برنامه انجام داد. برای دیدار برگشت برابر استرالیا هم در جایی غیر از کشورمان به میدان نمیرویم. فدراسیون بسکتبال پیگیر است تا امتیاز میزبانی خود در پنجره پنجم انتخابی جامجهانی را حفظ کند اما در صورتی که با درخواست استرالیا برای بازی در کشور ثالث موافقت شود، بعید نیست دیدار با چین در تهران هم منتفی و هر ۲ دیدار به یک کشور دیگر منتقل شود. ارسال به دوستان
جای خالی تماشاگران خارجی در جزایر ایرانی
فرصتسوزی
حسین باقرشاهی: چمن هیبریدی جزیره کیش چه شد؟ مگر قرار نبود نخستین چمن هیبریدی ایران در جزیره کیش افتتاح شود؟ چقدر از آن چمن تکمیل شده است؟ اصلا استارتش خورده است؟ وعده ساخت چند کمپ مجهز را چه میگویید؟ اصلا کمپی ساخته شده؟ اصلا کلنگی خورده؟ آن چیزی که میدانیم و خبر داریم سفرهای بیهوده مدیران ورزش به همراه سعید محمد، شهابالدین عزیزیخادم و میرشاد ماجدی (که دیگر هیچ یک در پستهای خود نیستند) به جزیره کیش است که هیچ خروجی مشخصی هم نداشت. مدتها مسؤولان ورزشی در رویاهایشان کیش را شریک قطر در برگزاری جامجهانی میدانستند اما حالا یک ماه به برگزاری بازیها، تقریبا هیچ رزروی برای هیچ مسافر خارجی نشده و باید پذیرفت از یک فرصت بسیار بزرگ براحتی گذشتیم.
* تنها برگزاری اردوی تیم ملی فوتبال خودمان
از همان موقع که مسؤولان چند بار به کیش رفتند و در همایشهای مختلف شرکت کردند، میدانستیم حداکثر سهم کیش از جامجهانی این است که تیم ملی اردوی خود را در آنجا برگزار کند و تمام. مسؤولان میگفتند هواداران فوتبال از سراسر دنیا میآیند و در کیش اتاق میگیرند و علاوه بر تماشاگران، تیمهای بزرگ هم برای برپایی اردوی خود قبل از جامجهانی راهی کیش خواهند شد، هر چند بودند کسانی که این وعدهها را جدی گرفتند. حمید سجادی به عنوان وزیر ورزش یک بار با شهابالدین عزیزیخادم، رئیس وقت فدراسیون فوتبال و سعید محمد که آن زمان رئیس مناطق آزاد ایران بود - و اخیرا برکنار شده - به کیش رفت. مسؤولان یکی پس از دیگری مقابل دوربینها ژست برنده میگرفتند و کیش را شریک قطر در برگزاری جامجهانی میدانستند. یک بار دیگر زمان سرپرستی میرشاد ماجدی در فدراسیون فوتبال، حمید سجادی به همراه او راهی کیش شد که آن ماجراهای بین علی دایی و وزیر ورزش پیش آمد.
* جزیره وعدهها
به وعدهها برسیم؛ مسؤولان مدعی بودند خیلی از فوتبالدوستان که میخواهند جامجهانی را ببینند، به جزیره کیش میآیند و در هتلهای این جزیره اتاق رزرو میکنند. حتی مسؤولان مدعی بودند اگر تعداد نفرات زیاد شد آمادگی دارند تعداد تختها و اتاقهای هتلها را بیشتر کنند(!) اما واقعیت چه شد؟ شما را با صحبتهای چند روز پیش (21 مهر) جمشید حمزهزاده، رئیس جامعه حرفهای هتلداران ایران تنها میگذاریم؛ از ۶ ماه پیش اعلام کردیم با 20 هزار تخت آمادگی پذیرش مسافران جامجهانی قطر را داریم اما تا الان یک نفر هم رزرو نداشته است. باورتان میشود؟ در فاصله یک ماه مانده تا شروع جامجهانی یک نفر هم اتاق رزرو نکرده است! هنوز هم هستند کسانی که ادعا میکنند سنگال، مکزیک و غنا به کیش میآیند؛ وعدهای که تا چند هفته دیگر صحت و سقم آن مشخص خواهد شد.
* همراهان وزیر ورزش یکی یکی رفتند!
در یکی از سفرهای وزیر ورزش به کیش، شهابالدین عزیزیخادم که آن زمان رئیس فدراسیون فوتبال بود، به همراه سعید محمد، رئیس وقت مناطق آزاد ایران همراهیاش کردند. عزیزیخادم را مدتی بعد هیاترئیسه فدراسیون عزل کرد و سعید محمد هم اخیرا برکنار شد. در سفر بعدی هم میرشاد ماجدی، سرپرست موقت فدراسیون فوتبال با وزیر راهی کیش شد.
حالا وقت آن است آنهایی که حرف از اتفاقهای بزرگ میزدند بیایند و پاسخگو باشند. آن همه ادعا چه شد؟ کدامشان رنگ واقعیت به خود دید؟ سینا کلهر مدعی شده بود همکاری ایران و قطر فراتر از امور ورزشی است و شامل مسائل اقتصادی، اجتماعی و سیاسی هم میشود! صحبتهای سینا کلهر را مرور کنیم: «تنها بخش کوچکی از این موضوع ورزشی بوده و بخشهای زیادی از آن اقتصادی، اجتماعی و سیاسی است. در واقع بخش بسیار کوچکی از این همکاری ورزشی است». جالب اینکه ما در همان بخش ورزشیاش هم ماندیم، حالا بحثهای دیگرش بماند! تازه کلهر حساب درآمدزایی هم کرده بود و میگفت در حوزه دریانوردی و جذب توریست هم این همکاری برای ما سود دارد.
ما که از روز اول هم انتظار نداشتیم در میزبانی جامجهانی شریک قطر باشیم و کارهای بزرگ انجام دهیم ولی روی صحبت ما با مسؤولان است، آنها که میآیند و بدون در نظر گرفتن ابعاد مختلف پروژهها، وعدههای بزرگ میدهند، لبخند میزنند و سوار هواپیما میشوند تا دوباره بازگردند و البته این سناریو هر چند ماه یک بار رقم خورده است. چمن هیبریدی جزیره کیش چه شد؟ مگر قرار نبود نخستین چمن هیبریدی ایران در جزیره کیش افتتاح شود؟ چه شد؟ چقدر از آن چمن تکمیل شده است؟ اصلا استارتش خورده است؟ وعده ساخت چند کمپ مجهز را چه میگویید؟ اصلا کمپی ساخته شده؟ اصلا کلنگی خورده؟ حیف و هزاران حیف که چه بودجههایی حیف و میل شد و ما خبر نداریم. آن چیزی که میدانیم و خبر داریم، سفرهای بیهوده وزیر ورزش به همراه سعید محمد، شهابالدین عزیزیخادم و میرشاد ماجدی به جزیره کیش است که هیچ خروجیای هم نداشت.
* امتیاز خوبی که براحتی از دست رفت
جام جهانی 2022 بیخ گوشمان برگزار خواهد شد و بهره ما از آن چیست؟ صفر! شاید مسافران ایرانی که هزینههای قطر برایشان سنگین باشد به کیش بروند و بعد برای بازیها دوباره راهی قطر شوند ولی جذب توریست چه شد؟ حیف نیست از امتیاز مجاورت استفاده نکردیم؟ آنهایی که هنوز اعتقاد دارند تا جامجهانی زمان باقی مانده و ممکن است تماشاگران راهی قطر شوند، خوشخیال هستند. هواداران جامجهانی از چند ماه قبل همه کارهای اقامتی را انجام میدهند و مثل ما دقیقه نودی کار انجام نمیدهند، کارهایشان بر اساس اصول است. اگر قرار بود کسی اتاق رزرو کند، تا الان انجام داده بود. با برنامهریزی درست میشد از امتیاز میزبانی بهره ببریم ولی دل بستیم به وعده، وعده و باز هم وعده. بحثمان دیگر سر نیامدن خارجیها نیست، بحث سر این است که چرا مسؤولان ما وعدههایی میدهند که اصلا کسی انتظار ندارد انجام شود؟ چرا یاد گرفتهایم فقط وعده بدهیم؟ کاری کردهاند که حالا حتی بار معنایی کلمه «وعده» هم برایمان تغییر کرده و وقتی کسی وعده فلان کار را میدهد، ته دلمان میگوییم غیرممکن است آن کار انجام شود.
ارسال به دوستان
عوامل ناکامی دوباره صدر و موفقیت اطارالتنسیقی
زینب درخشان: مقتدا صدر، روحانی شیعه عراقی که مدام در حال ورود و خروج به دنیای سیاست در عراق است باز هم متحمل شکست دیگری در عرصه سیاسی این کشور شد. این بار اما علاوه بر شکست در برابر اراده مردمی، در سپهر سیاسی شیعه نیز مردود شد. بهرغم دست و پا زدنهای جریان صدر طی یک سال گذشته که خسارات بسیاری در ابعاد مختلف برجا گذاشت، نمایندگان پارلمان عراق طی ۲ هفته گذشته رئیس پارلمان را انتخاب کردند، رئیسجمهور جدید این کشور را تعیین کردند و در نهایت مامور تشکیل کابینه جدید نیز معرفی شد؛ شکست کامل برای مقتدا صدر و جریان فکری حامی وی.
چرا چارچوب هماهنگی شیعی موسوم به اطار التنسیقی به چنین موفقیت بزرگی دست یافت؟
1- از زمان برگزاری انتخابات پارلمانی عراق تا الان که دولت عراق در شرف تشکیل است، گروههای شیعه همواره بر رعایت مر قانون اساسی و همچنین قوانین انتخاباتی عراق پایبند بودهاند و بدون تعارف در هیچ برههای نه تنها از قانون اساسی عراق منحرف نشدهاند بلکه از سایر گروههای سنی و کرد و... نیز درخواست کردند به قانون اساسی پایبند باشند. همین پایبندی به قانون بود که اعتماد سایر گروههای رقیب را جلب کرد و آنها را به همکاری و همراهی روزافزون با چارچوب شیعی برای تشکیل دولت و بازگشت ثبات به سیاست در عراق سوق داد.
2- حفظ وحدت و انسجام داخلی و پرهیز از هرگونه تکروی از دیگر عواملی بود که چارچوب شیعی موکدا بر آن تاکید داشت. با وجود اختلافات و سلایق متفاوت و گاه متضاد، چارچوب شیعی هیچگاه دچار شکاف و انشقاق نشد و همین امر در نهایت منجر به پیروزی آنها در این بزنگاه تاریخی شد. به عنوان مثال، چارچوب شیعی در برههای با شرط مقتدا صدر برای کنار گذاشتن ائتلاف قانون به ریاست نوری المالکی برای شرکت در جلسات هماهنگی چارچوب هماهنگی مخالفت کرد و بر لزوم حضور همه جریانهای شیعی چه کوچک و بزرگ تاکید کرد. هادی العامری، رئیس ائتلاف الفتح در پاسخ به درخواست صدر گفته بود خروج هیچ یک از گروههای شیعه از چارچوب هماهنگی امکان ندارد و به صلاح نیست.
3- چارچوب هماهنگی شیعی در تمام تصمیمگیریها بر اجماع نظر در میان گروههای شیعی تاکید و بر آن اصرار داشت. این یکی دیگر از رموز موفقیت اطار التنسیقی در این مسیر بود. چارچوب هماهنگی حتی با درخواست انحلال پارلمان که توسط مقتدا صدر مطرح شد مخالفت نکرد اما آن را منوط به اجماع ملی و اجماع داخلی محافل سیاسی عراق خواند.
در نهایت به دلیل اینکه این درخواست هیچ جنبه قانونی نداشت و حمایت احزاب سیاسی را نیز به همراه نداشت، عقیم ماند و نظر چارچوب هماهنگی نیز همین بود.
4- چارچوب شیعی علاوه بر هماهنگی کمسابقه داخلی، راه تفاهم، ارتباط و همکاری با سایر احزاب و گروههای سیاسی غیرشیعی را نیز در دستور کار قرار داد و هیچگاه از این مهم غافل نشد. چارچوب هماهنگی در همه موارد تلاش کرد نظر سختترین رقبای خود را نیز جلب کند و این یکی دیگر از دلایل موفقیت آنها بود.
چارچوب شیعی بسیار تلاش کرد مقتدا صدر نیز با رعایت قوانین کشوری و به منظور حفظ انسجام و اتحاد گروههای شیعی و لزوم اجماع ملی در این فرآیند مشارکت داشته باشد. این مساله هم برای آینده ملت عراق و هم برای کلیت شیعه در منطقه بسیار مهم بود اما جریان صدر به دلیل محاسبات اشتباه، هیچگاه با چارچوب هماهنگی همراه نشد و در نهایت شکست بدی را پذیرا شد.
الف) جریان صدر همان ابتدا بدون توجه به تبعات سنگین اقدام سیاسی خود و بدون توجه به نظرات سایر احزاب، گروهها و حتی احزاب نزدیک، نمایندگان خود را از پارلمان عراق بیرون کشید تا نمونه یک تکروی تمامعیار را به نمایش بگذارد. این تصمیم کاملا اشتباه نهتنها باعث شکاف گسترده در گروههای شیعه شد بلکه کل عراق را برای مدت نامعلوم وارد تنش سیاسی و بیثباتی فزاینده کرد. بلوا و آشوبهایی که دهها کشته در جریان اعتراضات حامیان این جریان در منطقه سبز بغداد برجا گذاشت و تبعات و آثار آن همچنان پابرجاست.
ب) از دلایل عمده شکست دوباره صدریها، اصرار بر روندهای غیرقانونی و مخالف با قانون اساسی عراق بود؛ چیزی که گروههای شیعه نیز بارها درباره آن هشدار دادند و آنها را از این اقدامات غیرقانونی برحذر داشتند. ورود غیرقانونی حامیان این جریان به پارلمان، حمله به کاخ ریاستجمهوری، درخواست برای انحلال پارلمان و برگزاری انتخابات زودهنگام گوشهای از اقدامات مقتدا صدر بود که برخلاف امنیت ملی و در تضاد با قانون اساسی عراق صورت گرفت؛ اقداماتی که به همین دلیل محتوم به شکست بود و هیچ گشایشی در مسیر مطالبات این جریان ایجاد نکرد.
پ) اتهامزنی، اختلافافکنی بویژه در میان گروههای شیعی و لجاجت سیاسی از عوامل دیگر شکست سیاسی جریان صدر بود؛ اقداماتی که در نهایت کاسه صبر همه را لبریز کرد و منجر به بیانیه تاریخی آیتاللهالعظمی حائری شد که میخ آخر بر آبرو و اعتبار مقتدا صدر بود. تاکید آیتالله حائری، مرجع بزرگ شیعیان عراق بر لزوم تبعیت از حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای رهبر بزرگوار انقلاب منجر به اعتبارزدایی گسترده و از دست دادن بخش بزرگی از حامیان دینی و مردمی و اعتبار سیاسی مقتدا صدر شد.
ت) اکنون واکنش جریان صدر به تشکیل دولت عراق عصبانیت همراه با اعلام این مساله بود که در روند تشکیل دولت عراق هیچ گونه مشارکتی نخواهد داشت؛ گویا در بر روی همان پاشنه میچرخد. با این حال باید منتظر ماند و دید آیا صدریها از تحولات یک سال اخیر درس میگیرند یا بر همان روال شکستخورده خود اصرار خواهند کرد.
ارسال به دوستان
اخبار
عضو هیأت مدیره استقلال:
نمیتوانم بگویم در جلسه هیأتمدیره چه گذشت
عضو هیأتمدیره باشگاه استقلال گفت: در شرایط فعلی نمیتوانم بگویم در جلسه هیاتمدیره باشگاه چه اتفاقی افتاد. حجت کریمی پس از جلسه با علی فتحاللهزاده درباره بحث تغییر و تحولات در باشگاه استقلال اظهار داشت: فعلا هیچ تغییر و تحولی نخواهد بود. وی در پاسخ به این سؤال که آیا محمد مومنی در هیاتمدیره استقلال میماند یا نه، تصریح کرد: بله، چرا برود؟! عضو هیاتمدیره باشگاه استقلال راجع به اضافه شدن نفراتی به باشگاه استقلال از مدیریت قبلی خاطرنشان کرد: کسی اضافه نشده است و هر کسی نیاز بود، مصطفی آجورلو آورده است. لیست نفرات باشگاه را نمیدانم. قطعا کارمندی که نیاز بوده، اضافه شده است. کریمی درباره جلسهاش با علی فتحاللهزاده یادآور شد: جلسه بهخصوصی نبود و تصمیم گرفتیم یکشنبه هفته آینده جلسه هیاتمدیره برگزار شود. فکر کنم باید یک نفر به هیاتمدیره اضافه شود. وی در واکنش به مخالفت برخی اعضای هیاتمدیره با رفتن آجورلو، گفت: بحث مخالفت نبوده است. الان نمیتوانم بگویم چه اتفاقاتی در هیاتمدیره افتاده است و بعدها صحبت خواهم کرد. عضو هیاتمدیره باشگاه استقلال درباره بدهی 90 میلیاردی این باشگاه به سازمان لیگ تأکید کرد: هیچ ربطی به باشگاه ندارد. اینها شایعه بوده و مسائل مالی باشگاه درست است! کریمی درباره اضافه شدن علی امیری به معاونت باشگاه استقلال گفت: هیچکس حکمی نگرفته و اینها شایعه است. وی در واکنش به برخی شایعات درباره اختلاس مصطفی آجورلو، یادآور شد: به هیچ عنوان صحت ندارد. اینها مسائلی است که متأسفانه در فضای مجازی به دروغ گفته میشود. اگر چیزی بود، ما باید در جریان قرار میگرفتیم. آجورلو در این یک سال واقعا زحمت کشید. ما 30 تا 35 درصد پرداختی به بازیکنان داشتهایم که بیشتر از تیمهای دیگر است.
***
کاهش مدت تعلیق کمیته مجوز حرفهای ایران
مدت تعلیق کمیته صدور مجوزه حرفهای از یک سال آینده به ۲ ماه کاهش یافت. به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، «در جلسه کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا موضوع تمدید تعلیق یکساله کمیته صدور مجوز فدراسیون فوتبال کشورمان که به تصویب کمیته صدور مجوز کنفدراسیون فوتبال آسیا رسیده بود، مطرح شد. در این میان با اعتراض صورت گرفته از سوی فدراسیون فوتبال ایران در نهایت مدت این تعلیق از یک سال به ۲ ماه کاهش یافت و برنامههای آتی مربوط در این مورد بررسی شد و تصمیمگیری صورت پذیرفت». کنفدراسیون فوتبال آسیا روز ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ فعالیت کمیته صدور مجوز حرفهای فدراسیونهای فوتبال ایران و تاجیکستان را تعلیق کرده بود. پارسال کمیته صدور مجوز حرفهای فدراسیون فوتبال ایران مجوز باشگاههای پرسپولیس و استقلال را برای حضور در لیگ قهرمانان تایید کرده بود اما پس از مدتی کنفدراسیون آسیا مجوز حرفهای این ۲ باشگاه را باطل و آنها را از حضور در لیگ قهرمانان آسیا محروم کرد.
***
انصراف بیسروصدای ایران از میزبانی جام ملتهای آسیا 2027!
طبق اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا ایران 5 روز پیش از میزبانی جام ملتهای ۲۰۲۷ آسیا انصراف داده است. به گزارش طرفداری، جلسه کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا دیروز دوشنبه در کوالالامپور مالزی برگزار شد. مهمترین تصمیم این جلسه، انتخاب قطر به عنوان میزبان جام ملتهای ۲۰۲۳ به جای چین بود؛ کشوری که ماهها قبل به دلیل شیوع ویروس کرونا انصراف خود را از میزبانی این رقابتها اعلام کرده بود. سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا ضمن اعلام این خبر، موضوع جدید دیگری را هم اعلام کرد. بر این اساس، کشورهای هندوستان و عربستان به عنوان ۲ نامزد نهایی برای میزبانی جام ملتهای ۲۰۲۷ آسیا معرفی شدند. انتخاب نهایی بین این ۲ کشور، فوریه ۲۰۲۳ صورت میگیرد. این در حالی است که به نوشته سایت AFC، ایران دیگر نامزد برگزاری مسابقات جام ملتهای ۲۰۲۷ آسیا از این تصمیم خود منصرف شده است.
فدراسیون فوتبال ایران علاقه داشت در جام ملتهای ۲۰۲۷ آسیا میزبان باشد و رقابتی را با کشورهای عربستان، قطر و هندوستان با ارسال مدارک به کنفدراسیون آسیا آغاز کرد. قطر با انتخاب برای سال ۲۰۲۳، به صورت اتومات از میزبانی سال ۲۰۲۷ کنار رفت. با این حال طبق اعلام AFC، ایران روز ۱۳ اکتبر (۲۱ مهر - 5 روز قبل) به صورت رسمی از میزبانی جام ملتهای ۲۰۲۷ انصراف داده است. این در شرایطی است که فدراسیون فوتبال ایران هیچ خبری در این ارتباط منتشر نکرده بود.
***
قطر میزبان جام ملتهای آسیا شد
کنفدراسیون فوتبال آسیا قطر را به عنوان میزبان مسابقات جام ملتهای ۲۰۲۳ آسیا انتخاب کرد. در رأیگیری کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا که صبح دیروز دوشنبه در مقر آسیایی در کوالالامپور، پایتخت مالزی برگزار شد، قطر به عنوان میزبان هجدهمین دوره جام ملتهای آسیا در سال ۲۰۲۳ انتخاب شد. فدراسیون فوتبال قطر این خبر را به صورت رسمی اعلام کرد. این در حالی است که قطر حدود یک ماه دیگر میزبان مسابقات جامجهانی است و بعد از آن، خود را آماده میزبانی جام ملتهای آسیا میکند. انتخاب قطر در شرایطی صورت گرفت که پیش از این قرار بود کشور چین میزبان جام ملتهای ۲۰۲۳ آسیا باشد اما این کشور به دلیل آنچه نگرانی از شیوع مجدد ویروس کرونا عنوان شد، از میزبانی انصراف داد. در ادامه کشورهای اندونزی، قطر و کرهجنوبی برای میزبانی این رقابتها مدارک و مستندات خود را برای کنفدراسیون آسیا ارسال کردند و در نهایت AFC قطر را به جای چین انتخاب کرد. قطر در دوره گذشته این مسابقات در سال ۲۰۱۹ به عنوان قهرمانی دست یافته بود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|