|
افتتاح بیش از 2 هزار پروژه بهداشتی - درمانی تا پایان سال
معاون توسعه مدیریت وزارت بهداشت گفت: تا پایان سال جاری بیش از 2 هزار پروژه بهداشتی- درمانی افتتاح و به بهرهبرداری خواهد رسید. بهروز رحیمی اظهار کرد: یکی از افتخارات حوزه سلامت در دولت سیزدهم، تکمیل و تجهیز پروژههای نیمهکاره بهداشتی و درمانی با اولویت مناطق کمبرخوردار و محروم بوده است که تا پایان سال بیش از 2 هزار پروژه افتتاح و به بهرهبرداری خواهد رسید.
ارسال به دوستان
سرعت بالای سرایتپذیری آنفلوآنزا با وجود صفر شدن آمار روزانه جانباختگان کرونا در کشور
آنفلوآنزا کرونا را زیر گرفت
گروه اجتماعی: وزارت بهداشت دیروز در حالی اعلام کرد فوتیهای کرونا طی 24 ساعت گذشته در کشور به صفر رسیده است که ویروس آنفلوآنزا این روزها سراسر کشور را فرا گرفته و خیلیها را روانه بیمارستانها کرده است. به گزارش «وطنامروز» آمار فوتیهای روزانه کرونا که مدتی است زیر 10 نفر است، دیروز صفر شد. روز گذشته وزارت بهداشت اعلام کرد: هیچ یک از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور طی 24 ساعت گذشته جان خود را از دست ندادند. با کاهش التهاب بیماری کرونا، حالا ویروس آنفلوآنزا جای آن را گرفته است به طوری که این روزها مراکز درمانی با انبوه بیماران مبتلا به این ویروس مواجهند؛ بیماریای که خیلی سریع اغلب استانهای کشور را در بر گرفته و با آنکه هوا هنوز چندان سرد نشده، خیلیها را راهی بیمارستان کرده است. شدت سرایتپذیری این بیماری تا جایی است که وزیر آموزش و پرورش نیز از احتمال تعطیلی مدارس به دلیل شیوع آنفلوآنزا به صورت محدود خبر داد. طبق گفته مسؤولان بیمارستانی، آنفلوآنزا در کودکان شیوع بیشتری دارد که برای پیشگیری از انتقال این بیماری والدین باید حساسیت بیشتری درباره استفاده فرزندانشان از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی، حضور در کلاس با تهویه مناسب و حفظ بهداشت دست داشته باشند. علائم بالینی آنفلوآنزا بسیار به سرماخوردگی و کرونا شبیه و روشهای پیشگیری از آن هم تقریبا شبیه آنهاست. تاکید کارشناسان بهداشت این است که سالمندان، زنان باردار، کادر بهداشت و درمان، افراد دارای بیماری زمینهای و کودکان از جمله گروههایی هستند که باید تزریق واکسن آنفلوآنزا را در برنامههای خود قرار دهند.
در این باره سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با اشاره به پیک آنفلوآنزا و روند افزایشی آن در کشور و با بیان اینکه تا این مقطع زمانی، آنفلوآنزا در گروههای کودکان شیوع بیشتری داشته است، بر لزوم رعایت موارد بهداشت فردی بویژه تزریق واکسن در گروههای پرخطر تاکید کرد. دکتر شهنام عرشی با اشاره به روند افزایشی موارد آنفلوآنزا در کشور گفت: همهساله با شروع فصل سرما با موجی از بیماریهای تنفسی روبهرو هستیم، بویژه بیماری آنفلوآنزا که معمولا به صورت فصلی خود را نشان میدهد. وی با اشاره به شروع زودتر از موعد پیک آنفلوآنزا در سال جاری افزود: امسال پیک آنفلوآنزا از حدود 5 هفته گذشته و از اوایل مهرماه شروع شده و البته شروعش نسبت به سالهای قبل حداقل یک ماه زودتر بوده است. سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه اکنون در شروع پیک آنفلوآنزا هستیم و موارد در حال افزایش است، ضمن تاکید بر لزوم موارد بهداشت فردی گفت: معمولا هر سال یک پیک از آنفلوآنزا بیشتر نداریم که بعد از 3 یا 4 ماه نیز موارد بیماری فروکش میکند. عرشی ادامه داد: خوشبختانه واکسن موثر آنفلوآنزا از سالیان سال در دسترس است و به گروههای هدف شامل افراد بالای 60 سال، افراد دارای بیماریهای زمینهای، بیماریهای مزمن قلبی- عروقی، ریوی، دیابت و مبتلایان نقص سیستم ایمنی و... همه ساله توصیه میکنیم نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند. سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با اعلام اینکه امسال و تا این مقطع زمانی، آنفلوآنزا در گروههای کودکان شیوع بیشتری داشته، افزود: از جمله علل این موضوع آن است که در 2 سال گذشته تحت تاثیر پاندمی کرونا، موارد بهداشت فردی از جمله فاصلهگذاری اجتماعی، پوشش ماسک، بهداشت دستها و... رعایت شده و البته مدارس نیز تا حدی تعطیل بوده و کلاسها به صورت مجازی برگزار شده بودند و به این ترتیب مواجهه کودکان با ویروسهای تنفسی کمتر بوده و به همین دلیل نیز مستعدتر هستند که بیماری را با شیوع بیشتری بگیرند. عرشی با بیان اینکه انتظار آن است که پیک آنفلوآنزا طی حداکثر 3 تا 4 ماه فروکش کند، گفت: آنفلوآنزا حدود هر 10 تا 30 سال یکبار ممکن است به شکل پاندمی درآید و به دنبال ایجاد سویههای جدید، شدت و وسعت آن زیاد میشود اما در حال حاضر فعلا اکثر موارد آنفلوآنزا از نوع A است و خوشبختانه تا این مقطع زمانی هم ویروس آن حالتی از جهش را نداشته و همان آنفلوآنزای فصلی است.
* هنوز برای تزریق واکسن آنفلوآنزا دیر نشده است
متخصص ویروسشناسی گفت: بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا آخر شهریور است اما توصیه میشود هر زمانی واکسن در دسترس باشد حتی در آبان، تزریق شود. آذرخش آذران با اشاره به اهمیت تزریق واکسن آنفلوآنزا اظهار کرد: برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا واکسن موثری در دسترس است که طبق اعلام کمپانیهای ساخت این واکسنها، در حال حاضر این واکسن برای افراد 6 ماه به بالا قابل تزریق است. وی با بیان اینکه 2 هفته بعد از تزریق واکسن، آنتی بادی در بدن ایجاد میشود، افزود: بزرگسالان باید یک دوز واکسن آنفلوآنزا را قبل از شیوع این بیماری یعنی اواخر شهریور یا اوایل مهرماه تزریق کنند. متخصص ویروسشناسی گفت: کودکان زیر ۹ سالی که برای نخستینبار واکسن آنفلوآنزا را دریافت میکنند باید 2 دوز واکسن را تزریق کنند. این گروه سنی 4 هفته بعد از دریافت دوز اول، باید دوز دوم را دریافت کنند اما در سالهای بعد باید مانند بزرگسالان یک دوز واکسن را تزریق کنند. وی با اشاره به علائمی که پس از تزریق واکسن آنفلوآنزا بروز پیدا میکند، گفت: ممکن است پس از تزریق واکسن در مدت یکی دو روز علائم مختصری مانند تب، احساس خستگی، وجود درد یا قرمزی در ناحیه تزریق واکسن بروز پیدا کند. آذران تصریح کرد: با توجه به اینکه واکسنهای آنفلوآنزا بر پایه تخممرغ تولید شدهاند، افرادی که نسبت به تخممرغ حساسیت دارند باید قبل از تزریق این واکسن با پزشک مشورت کنند. وی با اشاره به اثربخشی واکسن آنفلوآنزا گفت: باید یادمان باشد واکسنها نمیتوانند صددرصد جلوی ابتلا به بیماری را بگیرند. اثربخشی واکسنهای آنفلوآنزا ۶۰ تا ۸۰ درصد عنوان شده است اما اثربخشی این واکسن در دریافتکنندگان واکسن متفاوت است؛ به طور مثال کارایی واکسن در افراد بالای ۶۵ سال کمی پایین میآید اما تا حدود زیادی از مرگومیر جلوگیری میکند. آذران بیان کرد: توصیه میشود همه افراد از 6 ماهگی به بالا واکسن آنفلوآنزا را هر سال یک بار تزریق کنند اما گروههای پرخطر مانند زنان باردار، افراد بالای ۶۵ سال، افراد مبتلا به بیماریهای مزمن، افراد دچار نقص سیستم ایمنی بدن و کادر درمان در اولویت دریافت واکسن هستند.
***
احتمال تعطیلی مدارس به دلیل شیوع آنفلوآنزا به صورت محدود
وزیر آموزشوپرورش گفت: به دلیل شیوع آنفلوآنزا ممکن است به صورت محدود تعطیلیهایی داشته باشیم، البته این به معنای تعطیل شدن آموزش نیست و از شبکه شاد برای برگزاری کلاسها استفاده خواهد شد. یوسف نوری گفت: بعضی استانها به دلیل شیوع ویروس آنفلوآنزا، مدارس را در شهرهای خود تعطیل کرده بودند. عنوان کردیم مسؤولان آن استانها یک بررسی میدانی داشته باشند که آیا واقعا احتمال ابتلا به آنفلوآنزا زیاد است که دانشآموزان آسیب و لطمه ببینند؟ وی ادامه داد: مدیران استانها باید بررسی کنند و اگر گزارش وزارت بهداشت نیز مبنی بر احتمال آسیب به دانشآموزان باشد، شرایط آموزش تغییر خواهد کرد. البته تا به امروز هیچگاه تجربه تعطیلی به دلیل شیوع آنفلوآنزا را نداشتهایم. نوری گفت: اگر هم تمام این موارد وجود داشته باشند، تعطیلی وجود ندارد و از شبکه شاد برای برگزاری کلاسها استفاده خواهد شد. او ادامه داد: هر تصمیمی باید دلیلی داشته باشد. دلیل در ارتباط با آنفلوآنزا را پزشکان و وزارت بهداشت تشخیص میدهند و بررسی میکنند. اگر واقعا دانشآموزان لطمه ببینند، ما راضی نخواهیم بود، بنابراین ممکن است تعطیلیهایی به صورت محدود داشته باشیم. البته این به معنی تعطیل شدن درس و آموزش نیست و دانشآموزان با استفاده از شبکه شاد و آموزش مجازی تحصیل خود را بیوقفه ادامه خواهند داد.
*** آمار فوتیهای کرونا صفر شد
روابط عمومی وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: خوشبختانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، هیچ یک از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور جان خود را از دست ندادند. بر این اساس از ظهر شنبه تا ظهر یکشنبه ۸ آبان، ۷۳ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» شناسایی و ۴۰ نفر از آنها بستری شدند. در طول این مدت، هیچ یک از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» جان خود را از دست ندادند و مجموع جانباختگان این بیماری در عدد ۱۴۴ هزار و ۵۷۱ نفر ماند. این در حالی است که خوشبختانه تاکنون 7 میلیون و ۳۳۱ هزار و ۷۶۷ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین 129 نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. تاکنون نیز ۵۴ میلیون و ۳۵۸ هزار و ۵۹۱ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است. در حال حاضر ۳ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۷ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۱۸ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۱۰ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
همچنین تاکنون ۶۵ میلیون و ۱۱۹ هزار و ۶۸ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۵۲۴ هزار و ۶۸۳ نفر دوز دوم و ۳۱ میلیون و ۳۲۹ هزار و ۵۰ نفر دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردند و مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۹۷۲ هزار و ۸۰۱ دوز رسید.
ارسال به دوستان
انتشار فیلم پلیسراهور، کشتهسازان را رسوا کرد
«مائده جوانفر» بر اثر تصادف فوت کرده است
رسانههای ضدانقلاب طی روزهای گذشته مدعی شدند «مائده جوانفر» پرستار جوان بیمارستان رشت در اغتشاشات اخیر جان خود را از دست داده است، در حالی که مطابق فیلم ضبط شده از طریق لباس پلیس راهور در صحنه تصادف، مشخص شده است این دختر جوان بر اثر تصادف در محور قزوین- رشت فوت شده است. بنا به این گزارش، طی روزهای گذشته و در ادامه روند پروژه کشتهسازی رسانههای ضدانقلاب، این بار نوبت به دختری جوان در گیلان رسید. رسانههای ضدانقلاب مدعی شدهاند دختر پرستاری به نام مائده جوانفر با همان ادعاهای دروغ پیشین، در اغتشاشات کشته شده است اما بررسیها خیلی زود مشخص کرد این ادعا هم مانند بسیاری دیگر از این موارد دروغ است و فوت این خانم هیچ ارتباطی با حوادث اخیر کشور ندارد، چراکه فیلم منتشر شده از تصادف این دختر جوان که نیروهای امدادی هلالاحمر و پلیس راهور اتوبان رشت- قزوین بر سر صحنه تصادف حضور دارند، نشان میدهد که وی بر اثر تصادف جان خود را از دست داده است. رانندگان حاضر در صحنه تصادف نیز میگویند وی با سرعت 170 کیلومتر در سرعت در حال حرکت بوده است. طبق گزارش پلیس راهور، افسر کارشناس علت فوت را عدم توانایی در کنترل وسیله ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه برابر ماده 129 آییننامه راهور تشخیص داده که مصدوم پس از انتقال به بیمارستان شهید رجایی قزوین به علت شدت جراحات وارده فوت میکند. علاوه بر این دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گیلان نیز شایعات منتشره درباره فوت مائده جوانفر در اغتشاشات را مردود دانست و اعلام کرد نامبرده بر اثر تصادف فوت شده است. سیدمهدی فلاحمیری درباره فوت مائده جوانفر در شهرستان رشت اظهار کرد: مائده جوانفر، پرستار شاغل در گیلان بوده است که بر اثر تصادف در اتوبان رشت به قزوین جان خود را از دست داده است. دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گیلان افزود: فوت نامبرده هیچ ارتباطی با تجمعات و اغتشاشات اخیر ندارد و شایعه کشته شدن وی مانور دشمن برای انحراف اذهان عمومی و فضاسازی منفی است. ارسال به دوستان
هوای اغلب استانها تا پایان هفته بارانی خواهد بود
ورود سامانه بارشی به غرب کشور
طبق پیشبینی سازمان هواشناسی، سامانه بارشی از امروز وارد کشور شده و استانهای غرب، شمال غرب و مرکز کشور متأثر از این سامانه با بارش باران مواجه میشوند. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وزش باد و بارش باران در برخی استانها و ورود سامانه بارشی به غرب کشور خبر داد. صادق ضیاییان دیروز درباره شرایط جوی کشور گفت: بر اساس تحلیل آخرین نقشههای پیشیابی هواشناسی، طی ۲۴ ساعت آینده در ارتفاعات زاگرس واقع در غرب کشور و در جنوب اصفهان، شمال فارس و غرب یزد همچنین در ارتفاعات البرز شرقی افزایش ابر، وزش باد و بارش خفیف باران رخ میدهد. وی افزود: دوشنبه (امروز) با ورود سامانه بارشی به غرب کشور در استانهای ایلام، کردستان، کرمانشاه، لرستان، شمال خوزستان، همدان، مرکزی، قم، غرب اصفهان، جنوب آذربایجان غربی و دامنههای جنوبی البرز واقع در زنجان، قزوین، البرز و تهران و برخی نقاط سمنان، رگبار باران گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید رخ میدهد و در مناطق مستعد، خیزش گرد و خاک انتظار میرود. به گفته رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، فردا در جنوب استانهای ایلام و لرستان، شمال خوزستان، غرب استانهای اصفهان و چهارمحالوبختیاری رگبار باران و در سواحل دریای خزر، شمال شرق و دامنه و ارتفاعات البرز بارش پراکنده ادامه خواهد داشت. ضیاییان ادامه داد: چهارشنبه 11 آبان در جنوب غرب، شمال شرق و همچنین سواحل شمالی کشور بارش رخ میدهد و پنجشنبه 12 آبان، بارش در سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز، شمال شرق، مرکز و استانهای چهارمحالوبختیاری، کهگیلویهوبویراحمد، بوشهر، شمال فارس، یزد و شمال استانهای کرمان و خراسان جنوبی ادامه خواهد داشت. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی روزهای آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران دوشنبه (امروز) قسمتی ابری و در بعدازظهر افزایش ابر و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۲ و حداکثر دمای ۲۳ و روز سهشنبه (فردا) قسمتی ابری و در بعضی ساعتها افزایش ابر و بارش پراکنده باران با حداقل دمای ۱۴ و حداکثر دمای ۲۱ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود. به گفته ضیاییان، امروز اهواز با دمای ۳۶ درجه سانتیگراد و شهرکرد با دمای ۳ درجه سانتیگراد گرمترین و سردترین مراکز استان کشور هستند.
* وزش باد و افزایش ارتفاع موج در سواحل شمال و جنوب
سازمان هواشناسی کشور همچنین نسبت به وزش باد همراه با افزایش ارتفاع موج در سواحل شمال و جنوب کشور هشدار داد. سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ، از وزش باد همراه با افزایش ارتفاع موج در نواحی ساحلی یک تا 1.5 متر و در فراساحل تا 2.5 متر از سهشنبه ۱۰ آبان تا چهارشنبه ۱۱ آبان در دریای خزر، مناطق ساحلی و دور از ساحل گیلان، مازندران و گلستان خبر داد. بر اثر این مخاطرات احتمال آسیب به تورهای صیادی و قفسها، احتمال غرق شدن قایقهای تفریحی و شناورهای سبک و احتمال خسارت به تاسیسات دریایی وجود دارد. سازمان هواشناسی برای کاهش آسیب احتمالی محدودیت در سفرهای دریایی با شناورهای سبک و اتخاذ تمهیدات پیشگیرانه جهت دوری از خسارت در فعالیتهای دریایی را توصیه کرده است. این سازمان در ادامه این هشدار، از وزش باد همراه با افزایش ارتفاع موج در نواحی ساحلی یک تا 1.5 متر و در فراساحل تا ۲ متر خبر داد. این مخاطره روز سهشنبه در شمال خلیجفارس، مناطق ساحلی و دور از ساحل خوزستان، روز چهارشنبه ۱۱ آبان و پنجشنبه 12 آبان در نواحی شمالی و مرکزی خلیجفارس، مناطق ساحلی و دور از ساحل خوزستان و بوشهر مورد انتظار است. در این شرایط جوی احتمال آسیب به تورهای صیادی و قفسها، اختلال در تردد با قایقهای تفریحی و شناورهای سبک و احتمال خسارت به تاسیسات دریایی دور از انتظار نیست.
ارسال به دوستان
اخبار
برخورد قضایی با دستگاههایی که در آلودگی هوا ترک فعل دارند
رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران از قوه قضائیه خواست با دستگاههایی که ترک فعل در پیشگیری از آلودگی هوا دارند برخورد قضایی کند. سوده نجفی در تذکر پیش از دستور خود در جلسه شورای شهر تهران با بیان اینکه هر ساله به دلیل وارونگی هوا در زمستان شاهد آلودگی هوا هستیم، گفت: بر اساس آماری که محیطزیست شهرداری تهران اعلام کرد از سال ۱۳۹۶ تا سال ۱۴۰۰ از مجموع ۱۸۲۶ روز تنها ۳۶ روز هوای پاک در تهران ثبت شده است و آلودگی هوای تهران بر اساس اعلام مقام مربوطه در محیطزیست به رسانهها در سال ۱۴۰۰، حدود ۶۰۰۰ قربانی گرفته است. این در حالی است که قانونگذار به صراحت نقش و وظیفه همه دستگاهها در پیشگیری از آلودگی هوا را تعیین کرده است و اینکه برخی میگویند آلودگی هوا در تهران تقصیر مدیریت شهری است درست نیست و لازم است مرکز ارتباطات درباره نقش مدیریت شهری اطلاعرسانی کند. وی ادامه داد: شورای شهر خواستار عمل همه دستگاهها به قانون هوای پاک است و از قوه قضائیه میخواهم نسبت به دستگاههایی که از وظایف خود در پیشگیری از آلودگی هوا استنکاف کرده یا ترک فعل دارند برخورد لازم قضایی را انجام دهد.
***
همه معلمان طرح مهرآفرین مشمول قانون رتبهبندی معلمان شدند
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با مشمول شدن تمام معلمان طرح مهرآفرین در قانون رتبهبندی معلمان بدون برگزاری آزمون مجدد و الزام وزارت آموزشوپرورش به صدور کد شناسه برای آنان از اول مهر سال ۱۴۰۱ موافقت کردند. نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز گذشته در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات درباره لایحه دوفوریتی متناسبسازی حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان کشوری و لشکری با پیشنهاد محمدحسن آصفری، نماینده اراک، درباره اصلاح ردیف ۹ این لایحه به شرح زیر موافقت کردند: «کلیه معلمان طرح مهرآفرین مشمول قانون رتبهبندی معلمان بدون برگزاری آزمون مجدد قرار گرفته و وزارت آموزشوپرورش ملزم به صدور کد شناسه از اول مهر سال ۱۴۰۱ برای آنها میباشد». بررسی ماده واحده لایحه متناسبسازی حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان کشوری و لشکری که در دستور کار مجلس قرار دارد، هنوز به تصویب نرسیده است و پس از پایان رسیدگی به پیشنهادات نمایندگان، در صحن مجلس به رای گذاشته خواهد شد.
***
تولید آنتیبیوتیکهای مورد نیاز 2 برابر افزایش مییابد
سرپرست سازمان غذا و دارو با اشاره به واردات انواع سوسپانسیون آنتیبیوتیک در بامداد 7 آبان گفت: این داروها پس از الصاق برچسبهای اصالت در سراسر کشور توزیع میشود. محمود بیگلر در گفتوگو با فارس درباره آخرین جزئیات از توزیع داروهای وارداتی اظهار کرد: محموله وارداتی ۵۰ تنی سوسپانسیون آنتیبیوتیک شامل آموکسیسیلین، آزیترومایسین، سفیکسیم، سفالکسین و کوآموکسی کلاو است که به سرعت مراحل الصاق برچسب اصالت درحال انجام و در اسرع وقت توزیع میشود. وی همچنین با اشاره به فعالیت 3 شیفت کارخانجات تولید آنتیبیوتیک گفت: پنجشنبه گذشته از تولیدکنندگان آنتیبیوتیک در سازمان غذا و دارو دعوت شد و چالشها و مشکلات تولید آنتیبیوتیک بررسی و راهکارهای لازم به منظور رفع آن ارائه شد؛ بر این اساس مقرر شد تولید آنتیبیوتیکهای مورد نیاز کشور به 2 برابر افزایش یابد.
***
پرداخت تسهیلات ۲۰۰ میلیونی مسکن به خانوارهای دارای 2 معلول
رئیس دبیرخانه ستاد مسکن و ازدواج سازمان بهزیستی از عملیاتی شدن تفاهمنامه سازمان بهزیستی با بنیاد مستضعفان برای پرداخت تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن به خانوارهای دارای 2 فرزند معلول و بالاتر خبر داد. نصیر حیدری با اشاره به اینکه قرار است در طرح نهضت ملی مسکن ۱۶۰ هزار واحد مسکونی طی ۴ سال به مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی واگذار شود، گفت: بر اساس تفاهمنامه فیمابین وزارت راهوشهرسازی و سازمان بهزیستی مقرر شده است ۱۶۰ هزار واحد مسکونی به معلولان و مددجویان حائز شرایط واگذار شود. وی با اشاره به دیگر اقدامات سازمان بهزیستی برای تسهیلات مسکن به مددجویان تحت پوشش بیان کرد: طی تفاهمنامه دوجانبه میان سازمان بهزیستی با بنیاد مستضعفان، قرار است برای ۴۰۰۰ خانوار دارای حداقل 2 معلول و بالاتر کمک بلاعوض به خانوارها پرداخت شود. این کمک بلاعوض برای خانوارهای شهری ۲۰۰ میلیون تومان و در مناطق روستایی ۱۵۰ میلیون تومان است.
***
وسایل نقلیه فاقد معاینه فنی به صورت روزانه جریمه میشوند
جانشین پلیس راهور انتظامی کشور گفت: همه خودروهایی که بیش از 4 سال از تاریخ تولید آنها سپری شده باشد مشمول معاینه فنی هستند. سردار سید تیمور حسینی درباره جریمه خودروهای فاقد معاینه فنی اظهار داشت: از سال ۹۴ سامانه سیمفا راهاندازی و اطلاعات تمام خودروها درباره معاینه فنی در این سامانه متمرکز شده است؛ بر همین اساس عمدتا جریمه خودروهای فاقد معاینه فنی به وسیله دوربینها در تهران و برخی شهرهای بزرگ انجام میشود. جانشین پلیس راهور انتظامی کشور گفت: همه خودروهایی که بیش از 4 سال از تاریخ تولید آنها سپری شده است مشمول معاینه فنی هستند. وی تصریح کرد: در حال حاضر روزانه بالغ بر ۱۲ هزار وسیله نقلیه جریمه شده و طبق آخرین آمار از اول سال تاکنون یک میلیون و 200 هزار مورد جریمه برای خودروهای فاقد معاینه فنی ثبت شده است. سردار حسینی با بیان اینکه مالکان وسایل نقلیه باید نسبت به انجام معاینه فنی و دریافت مجوز مربوطه اهتمام ورزند، خاطرنشان کرد: جریمه روزانه خودروهای فاقد معاینه فنی به صورت پیامک به افراد اعلام میشود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|