|
سوغات فرهنگی دستکاری شده غرب بیش از 150 کشته روی دست کرهجنوبی گذاشت
رهاورد مرگبار
هالووین از کجا آمد و چگونه از غرب به شرق رسید؟
احمدرضا انصاریپور: هر چند تصویری که اکثر ما از هالووین در ذهن داریم، تصویری مملو از نمادها و لباسهای ترسناک و عجیب و غریب است اما واقعیت هالووین با آنچه امروز غرب از کانال تهاجم فرهنگی خود به کشورهای گوناگون با ادیان و فرهنگهای مختلف صادر کرده است، تفاوتی فاحش دارد. همین هالووین دستکاری شده حالا رهاوردی مرگبار برای کرهجنوبی داشته و قربانیانی را روی دست این کشور -که فرسنگها از زادگاه هالووین فاصله دارد و با فرهنگ هالووین غریبه است- گذاشته است.
به گزارش «وطنامروز»، شاید نخستین کسی که هالووین را پایه نهاد، فکرش را هم نمیکرد یک روز این برساخت فرهنگیاش شمایلی وحشتناک به خود بگیرد و به ترسناکترین مراسم در جهان بدل شود. از همان ابتدا که نام هالووین بر شب آخرین روز ماه اکتبر نهاده شد، قرار بود این شب بهانهای برای بزرگداشت قدیسان باشد اما آنچه رقم خورد، بیش از هر چیز به جنبههای تجاری و مادی این رویداد توجه داشت.
هالووین امروزی؛ التقاطی از مسیحیت و سلتیک
با نگاهی به تاریخ هالووین، به سابقهای 2000 ساله میرسیم. این مراسم ریشه عمیقی در تاریخ مسیحیت دارد و نمیتوان آن را یک پدیده نوظهور و امروزی دانست اما آیا آنچه راهبان مسیحی هر سال در شب 31 اکتبر انجام میدادند، پوشیدن البسه هراسآور و ترساندن یکدیگر، تهیه کدو تنبل هالووین، خواندن داستانهای ترسناک و تماشای فیلمهای رعبآور بود؟! مسیحیت به عنوان یک دین ابراهیمی، بر اساس کدام ارزش دینی و با چه هدفی چنین جشنی را پایهگذاری کرده بود؟! نکته اینجاست که آنچه غرب امروز تحت عنوان هالووین به کشورها و فرهنگهای گوناگون قالب کرده است، بیش از آنکه یک مراسم معنوی و ارزشمحور باشد، مراسمی تحریفشده از نسخه اصلیاش است.
هالووین از 2000 سال پیش برگزار میشده و افراد در آن با حاضر شدن در کلیسا و روشن کردن شمع در کنار قبر مردگان، قدیسان خویش را گرامی میداشتهاند. معنای لفظی هالووین هم دقیقا به همین نکته اشاره دارد. هالووین به معنای «شب قدیسان» است و آنچه در نسخه اصلی این مراسم اجرا میشده هم با معنای لغوی هالووین و هم با ارزشهای مسیحیت همسو بوده است اما همزمانی هالووین با یک جشن دیگر که سلتها در همین ایام برگزار میکردند، اصالت هالووین را دستخوش تغییر کرد. سلتها سنتی داشتند که طبق آن، هر سال 31اکتبر و اول نوامبر را جشن میگرفتند و علت پایکوبیشان در این جشن را این موضوع میدانستند که فصل برداشت محصول توسط کشاورزان فرا رسیده و این برهه را پیامآور زندگی میدانستند. همین باور موجب میشد در بخشهایی از اسکاتلند و ایرلند، اقوام سلت که بخش عمدهای از مردم این نواحی را تشکیل میدادند، ماسک به صورت بزنند و لباسهایی متفاوت بپوشند تا ارواح بستگان مرده خود را که هنوز مایل به ماندن در این دنیا بودند، از خود دور کنند. همزمانی هالووین و سوون، نقطه ظهور هالووینی است که امروز در جوامع مختلف، اعم از غربی و غیرغربی میبینیم.
هالووین از سوون برخی رفتارها را وام گرفت تا یک پدیده التقاطی متولد شود که بعد مادی و ضدفرهنگیاش بیش از دیگر ابعاد خودنمایی میکند. از همان روز، هالووین رفته رفته از اصالت خود فاصله گرفت و دیگر شباهت چندانی به معنای نامش نداشت. البته پس از این التقاط، برخی توجیهات دینی از سوی راهبان مسیحی بیان شد؛ مثلا اینکه در این شب دروازه بین 2 دنیا گشوده میشود و خدای جهان مردگان همراه با ارواح، اجنه و دیوها روی زمین میآید و پوشیدن لباسهای ترسناک و کوبیدن بر طبل و اشیایی مثل دیگ و بشقاب و ایجاد صدا میتواند دیو و و اجنه را فراری دهد. اما با این حال این گزارهها بیش از شباهت به یک باور دیرینه که از دل مسیحیت برمیخاست، به خرافه شبیه بود؛ خرافهای که داشت از هالووین، یک محصول ضدفرهنگی مطابق اهداف غرب میساخت و قرار بود مرزهای زیادی را درنوردد.
هالووین در مسیر نظم نوین جهانی
به هر حال، غرب آنگونه که میخواست یک جشن با خاستگاه مذهبی را مصادره به مطلوب کرد و هر آنچه از بدو تولد هالووین تاکنون بر سرش آمد، گذشت. حالا جامعه جهانی با پدیدهای غربی طرف است که موفقیتی نسبی در پیش بردن پروژه نظم نوین جهانی غرب کسب کرده و توانسته در جوامع گوناگونی نفوذ کند. گستره برگزارکنندگان هالووین امروز دیگر منحصر به غرب نیست؛ این گستره حتی به بیخ گوش ما هم رسیده و کشورهای آسیایی بسیاری همچون عربستان و کرهجنوبی به برپایی این جشن میپردازند. این نفوذ را شاید بتوان نتیجه طبیعی امپریالیسم فرهنگی غرب قلمداد کرد اما ازدحام مرگبار جمعیت در خیابانها برای برپایی این جشن، به معنای واقعی کلمه یک فاجعه فرهنگی است!
جشنی که عزا شد
هالووین امسال برای کرهجنوبی یک جشن معمولی نبود. ازدحامی که امسال در سئول از پی این رهاورد غربی شد، واقعهای تلخ رقم زد. به نحوی که رئیسجمهور کرهجنوبی در پی جان باختن بیش از 150 نفر در این مراسم، در این کشور عزای عمومی اعلام کرد. گفته میشود جان باختن این افراد ناشی از شلوغی بیش از حد خیابانهای سئول در شب هالووین بوده و بخش عمده تلفات در حوالی کافهای رخ داده که یکی از خوانندگان گروه موسیقی بیتیاس در آنجا حضور داشته است. در کشوری که فرهنگ آن با هالووین قرابتی ندارد، این میزان حضور، آن هم به حدی که مرگآفرین شود و جان بسیاری از شرکتکنندگان جشن را بگیرد، حکایت از نفوذی عمیق دارد؛ نفوذی که مبدأ آن غرب و مقصد آن کل جهان است و مقوله مهمی چون فرهنگ را نشانه گرفته و اگر با آن مقابله نشود، قابلیت به بار آوردن خسارات زیادی را برای بشریت دارد.
شاید هدف غرب از صدور رهاوردی چون هالووین، صدور یک ابزار مرگزا نبوده اما قطعا گسترش سیطره فرهنگی مهمترین هدفی است که در این عرصه دنبال میکند. ازدحام جمعیت در خیابانهای سئول و مرگ بیش از 150 نفر یک هشدار برای همه فرهنگهایی است که علاقه ندارند در فرهنگ غرب هضم شوند!
ارسال به دوستان
انتشارات نیستان «خدا مال همه است» را به چاپ دوم رساند
مینیمالیسم در مناجات
کتاب «خدا مال همه است» نوشته سیدمهدی شجاعی که در نثری بهغایت ساده به مناجات میپردازد، توسط انتشارات نیستان به چاپ دوم رسید.
به گزارش «وطن امروز»، کتاب «خدا مال همه است» مجموعه مناجاتهای کوتاه و مینیمال سیدمهدی شجاعی با موضوعات مختلف، بهتازگی توسط انتشارات نیستان به چاپ دوم رسیده است. این کتاب با گرافیکی تازه که با همکاری مینا عظیمی شکل گرفته و طرح جلدی از حمید مازیار در ۹۶ صفحه نیموزیری منتشر شده است.
سیدمهدی شجاعی سالهاست در مقام نویسنده به عنوان خالق بخشی از زیباترین نثرهای ادبی و حسبرانگیز در حوزه ادبیات دینی در ایران شناخته میشود. نثرهایی بهغایت ساده و البته عاشقانه که بسیاری از آنها دهههاست در میان نسل جوان به عنوان آثاری جداییناپذیر از زندگی و احساس آنها بهشمار میآید و تجدید چاپهای متعدد آن نیز گواهی بر این مدعاست.
ساختار متنی این مناجاتها تداعیکننده حس دعا برای مخاطب آن است و شجاعی با تکیه بر صفات رحمانیت عام خداوند در عالم هستی و تعمیم آن به ساختارهای مختلف زیست انسانی، دعاوارههای کوتاهی را خلق کرده که برای طیف وسیعی از مخاطبان شنیدنی و خواندنی است.
متن این اثر را باید در استخدام زبان بسیار ساده و روان برای روایت دانست. شجاعی همانطور که در عنوان این اثر حس مالکیت درونی برای خداوند را متوجه همه ابنای بشر میداند، در نگارش متون دعاواره خود در این کتاب نیز تلاش کرده زبان و بیان و حسبرانگیزی و توصیفی را به کار ببرد که در تمنای بهرهمندی از جرعههای رحمانیت عام پروردگار است. از سوی دیگر نویسنده در خلق این عبارت در کنار توجه به این مساله سعی کرده است تمایلات و نیات خود در دعا را به شیوهای بازگو کند که نیازها و درخواستهای عام بسیاری از مخاطبان جامعه انسانی را شامل شده و خوانش آن از سوی هر طیفی از مخاطبان بتواند نمایشگر بخشی از تمنای آنها در مواجهه با پروردگارشان باشد.
شجاعی همچنین تلاش کرده ساختار کلاسیک دعا و نیز به کار گرفتن عبارات و اصطلاحات خاص برای ادای آن را در این متن مدنظر داشته باشد و از این حیث نیز نیاز مخاطبان را برآورده کند.
در مقدمه این کتاب میخوانیم: «خدا مال همه است. مال من. مال شما. مال یکایک ما و شما. خدا نمایندگی انحصاری ندارد. خدا به تعداد آدمها در زمین شعبه دارد. خدا تنها امکانی است که هیچ کس نمیتواند از من و شما بگیرد. خدا تنها داراییای است که فقیران بیشتر از ثروتاندوزان دارند. خدا تنها ذخیرهای است که هیچ حکومتی نمیتواند مردم را از آن محروم کند یا توزیع آن را در اختیار خود بگیرد یا کوپنی و جیرهبندیاش کند».
ارسال به دوستان
اخبار
برگزاری مسابقه دلنوشته «برای آرتین»
فرهنگسرای اندیشه به مناسبت روز دانشآموز میزبان برگزاری مسابقه دلنوشته «برای آرتین» است.
به گزارش «وطنامروز»، در بین اتفاقات پیشآمده پس از حادثه تروریستی حرم شاهچراغ(ع)، اتفاقی که برای پسر بچه 5 ساله شیرازی «آرتین سرایداران» افتاد، از بقیه ناراحتکنندهتر بود. او در این حادثه پدر، مادر و برادرش را از دست داد تا ضایعهای بزرگ را روبهروی خود ببیند. در روزهای گذشته، بسیاری از هنرمندان، شاعران و نقاشان نسبت به این حادثه و اتفاقی که برای آرتین رخ داد، واکنش نشان دادند. مدیریت فرهنگی- هنری منطقه 7 تهران نیز در قالب ویژهبرنامه فرهنگسرای منتظر، قصد دارد یاد و خاطره شهدای حرم شاهچراغ بویژه خانواده آرتین سرایداریان را گرامی بدارد و بدین منظور در یکی از برنامههایش، قصد برگزاری مسابقه دلنوشته «برای آرتین» را برگزار کند. در این مسابقه از عموم مردم دعوت میشود تا دلنوشتهای برای آرتین بنویسند.
مسابقه دلنوشته «برای آرتین» همزمان با روز دانشآموز - سیزدهم آبانماه - برگزار میشود.
«عقل صورتی» همزمان با روز دانشآموز به نمایش درمیآید
فیلمتئاتر «عقل صورتی یا مدادی که فقط مشق مینوشت» به مناسبت ۱۳ آبان و گرامیداشت روز دانشآموز، در پایگاه مجازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به شکل برخط و رایگان به نمایش درمیآید.
به گزارش «وطنامروز»، نمایش «عقل صورتی» که نام دیگر آن «مدادی که فقط مشق مینوشت» است، به نویسندگی و کارگردانی مهدی فرشیدیسپهر در سال ۱۳۹۵ در مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری روی صحنه رفت و هماینک قرار بر آن شده که روزهای ۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۱ به صورت رایگان اکران شود. داستان این نمایش از این قرار است: «رضا پسرکی بازیگوش است که ارتباط کمی با خانواده و دوستانش دارد. یک شب او خواب خانواده و معلمهایش را میبیند؛ در حالی که خواهر کوچکش کلاه صورتی بر سر او میگذارد. فردا صبح، او دگرگون شده است».
این فیلمتئاتر از جمله آثاری است که در طرح نمایشنما در پایگاه بخش نمایشنما اکران شد و در اختیار مخاطبان قرار گرفت و اینک به مناسبت روز دانشآموز روزهای پنجشنبه و جمعه ۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۱ به کودکان و نوجوانان هدیه داده میشود.
سینماهای «راگا» و «تماشا» یکشنبهها هم نیمبها شدند
مدیرعامل مؤسسه تصویر شهر عنوان کرد از هفته آینده مصادف با نیمه آبانماه سینماهای راگا و تماشا، علاوه بر سهشنبهها در روزهای یکشنبه نیز بلیت خود را به صورت نیمبها ارائه میدهند.
به گزارش «وطنامروز»، سینماهای راگا و تماشا زیرمجموعه شهرداری تهران از نیمه آبان ماه علاوه بر سهشنبهها در روزهای یکشنبه نیز بلیت خود را به صورت نیمبها ارائه میدهند. مجید اکبرشاهی، مدیرعامل مؤسسه تصویرشهر با اعلام این خبر اظهار داشت: پس از تجربه موفق اجرای طرح تابستانه در سینماهای ملت، تماشا، راگا و رازی تصمیم گرفتیم تمهیداتی برای رفاه بیشتر شهروندان در سینماهای زیرمجموعه در نیمه دوم سال و با توجه به رکودی که بر بازار فرهنگ و هنر سایه انداخته است، در نظر بگیریم که خوشبختانه با موافقت شورای صنفی نمایش مقرر شد از نیمه آبانماه بلیت سینماهای راگا و تماشا علاوه بر روزهای سهشنبه، در روزهای یکشنبه نیز برای مخاطبان به صورت نیمبها عرضه شود و در سایر ایام هفته سانسهای اول نیز به صورت نیمبها خواهد بود.
علاوه بر این ۲ سینما، در پردیس سینمایی «ملت» نیز بلیت فیلمهای منتخب در قالب طرح شناور اجرا میشود. در این طرح ۳ روز ابتدای هفته (شنبه، یکشنبه و دوشنبه) تا ساعت ۱۷ به صورت نیمبها و از ساعت ۱۷ به بعد برای تمام فیلمها بهای بلیت از ۴۵ هزار تومان به ۳۵ هزار تومان کاهش مییابد. در دیگر روزهای هفته نیز طبق روال گذشته بهای بلیت در روزهای سهشنبه به صورت کامل نیمبها و ۳ روز پایانی هفته (چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه) به صورت تمامبها برای شهروندان ارائه میشود.
ویژهبرنامه «فرزندان ایرانیم» چهارشنبه برگزار میشود
ویژهبرنامه «فرزندان ایرانیم» چهارشنبه این هفته 11 آبان توسط فرهنگسرای رویش برگزار میشود.
به گزارش «وطنامروز»، ویژهبرنامه «فرزندان ایرانیم» توسط فرهنگسرای رویش با هدف تقویت روحیه استکبارستیزی نوجوانان چهارشنبه این هفته برگزار میشود. این برنامه با مشارکت شهرداری منطقه ۹ به مناسبت روز دانشآموز و سالروز تسخیر لانه جاسوسی با هدف تبیین نمونه و الگوی جوانان بالنده و افتخارآفرین و نقش دانشآموزان در بالندگی تمدن نوین اسلامی برگزار میشود.
سخنرانی پیرامون نقش دانشآموزان در بالندگی تمدن اسلامی و اجرای برنامههای هنری مانند نمایش و سرود از بخشهای اصلی برنامه است. این برنامه به شهید فهمیده و ۳۶ هزار شهید دانشآموز که همواره سازندگان دوره آتی جامعه بوده و هستند اشاره دارد. ویژهبرنامه «فرزندان ایرانیم» از ساعت ۱۰ صبح در خانه فرهنگ مهرآباد برگزار میشود.
ارسال به دوستان
تجلیل حضار از انیمیشنساز مکزیکی در جشنواره «انیمیشن فیلم است»
تماشاگران «پینوکیو» را پسندیدند
سال 2022 داستان مشهور پینوکیو یکی از جذابترین داستانها برای اقتباسگران بوده است. رابرت زمکیس یکی از این اقتباسگران است که با یک اثر لایو اکشن سراغ این داستان رفته و گیرمو دل تورو انیمیشنساز مکزیکی نیز انیمیشنی استاپ موشن با اقتباس از پینوکیو تولید کرده است. گیرمو دل تورو حالا در پایان پنجمین دوره جشنواره «انیمیشن فیلم است» توانسته با انیمیشنش نظر تماشاگران را جلب کند.
به گزارش «وطنامروز» در حالی که جشنواره «انیمیشن فیلم است» با نمایش فیلم استاپموشن «پینوکیو» ساخته گیرمو دلتورو به پایان رسید، این فیلم و سازندهاش با تشویق ایستاده حضار بدرقه شدند. پس از نمایش فیلم، دلتورو درباره ساخت آن صحبت کرد و گفت به انیماتورهای فیلم «پینوکیو» به عنوان بازیگرانش نگاه میکند. وی از روش استاپ موشن به عنوان شکلی از انیمیشن یاد کرد که در آن پیوند بین انیماتور و شخصیت از همه نزدیکتر است. دلتورو گفت به انیماتورها میگفت آنها خودشان بازیگران هستند و هر چه را عروسک به آنها میگوید میتوانند انجام دهند. وی گفت دلش میخواهد تماشاگران ۳۰ دقیقه پس از تماشای فیلم به این نتیجه برسند که چقدر بازیگر دارد خوب بازی میکند. امسال پنجمین دوره جشنواره «انیمیشن فیلم است» برگزار شد و «نیکولا کوچولو» ساخته آماندین فردون و بنجامین ماسوبر موفق به کسب جایزه بزرگ هیات داوران جشنواره شد. این فیلم بهار امسال جایزه اصلی جشنواره بینالمللی انیمیشن انسی را از آن خود کرده بود.
در انیمیشن «پینوکیو» ایوان مکگرگور، دیوید بردلی، تیلدا سوئینتون و کیت بلانشت از جمله صداپیشهها هستند. این انیمیشن که برای نتفلیکس ساخته شده با تحسین منتقدان روبهرو شده و در وبسایت راتن تومیتوز امتیاز ۱۰۰ درصد و در وبسایت متاکریتیک نیز امتیاز ۹۲ درصد را کسب کرده است. این فیلم از ۹ دسامبر (۱۸ آذر) در سرویس آنلاین نتفلیکس عرضه خواهد شد.
ارسال به دوستان
سریال جدید کارگردان «آزادی مشروط»، شاید ماه رمضان
دهنمکی به «رستگاری» رسید
مسعود دهنمکی که هماکنون سریالی با محوریت موضوع کرونا را روی آنتن شبکه یک دارد، قصد دارد در فعالیت جدید خود سراغ یک سریال ماورایی برود که ممکن است یکی از گزینههای پخش در ماه مبارک رمضان باشد.
به گزارش «وطنامروز»، چندی پیش خبری از پیشتولید سریال «رستگاری» منتشر شد که نگارش متن آن برعهده حسن وارسته است. آخرین خبرها از این مجموعه جدید سیمافیلم به روزهای پایانی و نهایی شدن فیلمنامه برمیگردد. سریالی که قرار است به کارگردانی مسعود دهنمکی ساخته شود؛ فیلمسازی که این روزها بیشتر روی غلتک ساخت سریال قرار گرفته و به قول خودش ترجیح میدهد حرفهایش را بیشتر در تلویزیون بزند. او تاکنون تجربههای مختلفی از طنز و درام برعهده داشته و این بار سراغ سوژهای ماورایی رفته که در نوع خودش جالب توجه خواهد بود. از طرفی حسن وارسته، نویسنده آن نیز نخستین تجربه نگارش چنین فیلمنامهای را در کارنامه خود دارد که هم معناگرا و هم ماورایی است. درباره فیلمنامه و جزئیات بیشتر تولید آن هنوز نکتهای مطرح نشده اما به نظر میرسد سیمافیلم میخواهد دست پری برای ایام ماه رمضان 1402 داشته باشد. در این حال پروژههایی همچون «رستگاری» که سیمافیلم برعهده مسعود دهنمکی قرار داده احتمالا با فراهم شدن شرایط ساخت، بزودی جلوی دوربین میرود؛ به لحاظ معنوی بودن فضای فیلمنامه این سریال، جزو گزینههای ماه رمضان خواهد بود. اگر چه درباره جزئیات قصه آن نکتهای به میان نیامده اما پیگیریها نشان میدهد قصه معنوی و تازه حسن وارسته سراغ موضوعات ماورایی اصطلاحا برزخی که پیش از آن بارها در کارهای علیرضا افخمی و «اغما» و «روز حسرت» سیروس مقدم به نمایش درآمده، رفته است. ژانر معناگرا و ماورایی بارها و بارها در بازپخش هم نشان داده که طرفداران بسیار زیادی دارد. این مجموعه تلویزیونی احتمالا با کارهایی که تاکنون مسعود دهنمکی انجام داده متفاوت است و حتی میتوان روی آن برای ایام ماه مبارک رمضان یا مناسبتهای دیگر مذهبی حساب کرد.
ارسال به دوستان
آمار فروش هفتگی سینما از ضرورت تسریع اجرای طرحهای حمایتی میگوید
هر سانس با میانگین 12 مخاطب!
در 7 روز گذشته هر سانس از سینماهای کشور تنها ۱۲ مخاطب داشت و این موضوع ضرورت اجرای هر چه سریعتر طرحهای حمایتی از سینما را روشن میسازد.
به گزارش «وطنامروز»، بر اساس آمار اعلام شده در سایت سمفای سازمان سینمایی، در 7 روز گذشته هر سانس از سینماهای کشور حدود ۱۲ مخاطب داشته است. در یک هفته گذشته باتوجه به اطلاعات سامانه مدیریت فروش و اکران در ۱۰,۸۱۶ سانس برگزار شده در سینماهای سراسر کشور، ۱۲۹,۱۶۳ نفر به سینما رفتهاند و نتیجه آن فروش ۳۵,۴۷۴,۳۳۵,۰۰۰ ریالی بوده و سهم هر سانس از سالنهای سینماهای کشور به طور میانگین تنها ۱۲ نفر بوده است. با مقایسه آمار این هفته و هفته گذشته متوجه میشویم هم تعداد مخاطب و هم فروش پایین آمده است.
این آمار و ارقام در حالی رقم خورده است که دیگر طرح ۲ هفتهای بلیت نیمبها هم به اتمام رسیده بود؛ طرحی که شورای راهبردی اکران تصویب کرد و از ۲۰ مهرماه آغاز شد و البته برخی سینماها تا پایان زمان مقرر پای این طرح نماندند و بعد از گذشت چند روز به قیمتهای قبل خود بازگشتند.
از طرف دیگر اتفاق مهمی که در هفته گذشته رخ داد، برگزاری جلسه شورای صنفی نمایش و اضافه شدن ۳ فیلم به چرخه اکران بود. در هفدهمین جلسه شورای صنفی نمایش که روز سهشنبه ۳ آبان در خانه سینما تشکیل شد، قرارداد سرگروهی 3 فیلم «طبقه یکونیم»، «بیرو» و انیمیشن «لوپتو» ثبت شد. یکشنبه هفته جاری نیز در هجدهمین جلسه شورای صنفی نمایش «طرح حمایتی برای فیلمهای جدید» مصوب شد که در آن 3 بند ذکر شده بود. در ایام برگزاری جامجهانی هر 2 هفته اکران، یک هفته محاسبه خواهد شد. در صورت فروش و استقبال مخاطبان از فیلمهای جدید، این آثار میتوانند تا پایان سال ۱۴۰۱ اکران خود را بدون محدودیتهای آییننامهای ادامه دهند و همچنین فیلمهای جدید از بسته حمایتی مالی سازمان سینمایی بهرهمند خواهند شد.
با توجه به اینکه چیزی تا آغاز مسابقات جامجهانی نمانده است باید هر چه زودتر تکلیف نمایش فوتبال در سینماهای کشور روشن شود تا فرآیند رونق بخشیدن سینما در شرایط فعلی، اندکی سرعت بگیرد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|