|
رهایی گروگان از چنگال آدمربایان بینالمللی
رئیس پلیس بینالملل فراجا از اشراف اطلاعاتی و توان بالای عملیاتی پلیس بینالملل در رهایی گروگان و دستگیری آدمربایان در یکی از کشورهای همسایه خبر داد. سردار هادی شیرزاد گفت: در پی کسب خبری مبنی بر ربایش یک نفر در یکی از کشورهای همسایه توسط افراد ناشناس، با تلاش مأموران و همکاری خوب افسر رابط پلیس بینالملل فراجا و پلیس آن کشور، آدمربایان دستگیر و گروگان آزاد شد.
ارسال به دوستان
اخبار
قاچاق ۱۰۰ میلیاردی ۱۰۰ هزار قطعه تأسیساتی در تهران
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۱۰۰ هزار قطعه لوازم تاسیسات قاچاق به ارزش بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال خبر داد. سرهنگ هدایت بهرامی درباره جزئیات این پرونده گفت: مدتی قبل و پس از انجام اقدامات فنی و پلیسی از سوی ماموران پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ، انباری از لوازم تاسیسات قاچاق در محدوده شهر ری مورد شناسایی قرار گرفت که در جریان تحقیقات صورتگرفته مشخص شد فردی با استفاده از شیوه و شگردهای مجرمانه مقدار قابل توجهی از لوازم تاسیسات خارجی قاچاق را در این محل دپو کرده است.
وی ادامه داد: بررسیهای اولیه انجام و مشخص شد این فرد با استفاده از اسناد تکراری گمرکی که مربوط به سالهای گذشته و محمولههای قبلی بوده، اجناس قاچاق را به تهران و انبار مذکور انتقال داده و در سطح بازار به فروش رسانده است. این اجناس فاقد هر گونه مدارک مثبته گمرکی بود. بهرامی افزود: در این راستا ماموران پایگاه جنوب پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ مقادیر زیادی لوازم تاسیسات را کشف و توقیف کردند که کالاهای کشف شده شامل انواع اتصالات فولادی از جمله زانو، سهراه، تبدیل، فلنج و... در سایزهای مختلف بود. در همین راستا پروندهای تشکیل شده و به همراه متهم به مرجع قضایی معرفی شد.
***
کشف محموله کلتکمری در شرق کشور
فرمانده مرزبانی فراجا از زمینگیر شدن باند قاچاق سلاح و مهمات در هنگ مرزی جکیگور خبر داد. سردار احمدعلی گودرزی گفت: در جریان اغتشاشات اخیر در کشور که منشأ آن کشور خبیث آمریکا و رژیم کودککش اسرائیل و ایادی آنها بود، دشمنان با سوءاستفاده از افراد مزدور و فریبخورده در داخل کشور، مشکلاتی را برای امنیت شهروندان عزیز به وجود آوردند. وی افزود: مرزبانان با تشدید اقدامات کنترلی و امنیتی در نوار مرزهای جمهوری اسلامی ایران در روز گذشته توانستند با اقدامات اطلاعاتی از فعالیت اعضای یک باند قاچاق سلاح و مهمات که قصد جابهجایی محموله سلاح و مهمات با استفاده از یک دستگاه خودرو را داشتند، مطلع شدند و موفق شدند خودروی حامل سلاح را شناسایی و توقیف کنند. مرزبانان در بازرسی از خودروی توقیفی ۸۵ قبضه سلاح کلت کمری کشف و یک نفر را نیز در این رابطه دستگیر کردند.
فرمانده مرزبانی فراجا تصریح کرد: در ۴۵ روز اخیر مرزداران غیور ایران اسلامی ضمن انهدام چندین باند قاچاق سلاح و مهمات توانستند نزدیک به ۶۰۰ قبضه سلاح جنگی را کشف و ضبط کنند که در کشف سلاح جنگی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با افزایش ۲۶ درصدی روبهرو هستیم. گودرزی ادامه داد: اواخر شهریورماه سال جاری نیز دریابانان مرزبانی با توقیف یک لنج، بیش از 5 هزار تیغه چاقو و قمه را در آبهای جنوبی کشور کشف و ضبط کردند.
***
مراقب سوءاستفاده دلالان از کارت ملی برای خرید ارز باشید
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوهقضائیه در پیامی از مردم خواست با توجه به مشاهده مواردی از سوءاستفاده دلالان از کارت ملی افراد برای خرید ارز با هدف سودجویی و تبعات این اقدام غیرقانونی برای دارنده کارت، دقت لازم را داشته باشند. در این پیام از مردم خواسته شده خرید ارز صرفا برای مصارف شخصی صورت گیرد.
در این پیام آمده است: با توجه به اینکه اطلاعات هویتی خریداران برای سازمان هدفمندی یارانهها و سازمان امور مالیاتی کشور ارسال خواهد شد، تبعات عدم رعایت ضوابط مقرر در قانون مبارزه با پولشویی و قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز بر عهده دارنده کارت ملی خواهد بود. لازم به ذکر است بانک مرکزی با صدور بخشنامهای اعلام کرد برای تسهیل فروش ارز به مردم و جلوگیری از اتلاف وقت، از ۱۴ آبانماه باید صرافیهای عضو بازار متشکل معاملات ارزی، متقاضیانی را که از طریق سامانه برخط بازار غیرمتشکل معاملات ارزی به نشانی my.ice.ir معرفی شدهاند، در اولویت فروش ارز قرار داده و متعهد به ارائه خدمت در زمان مقرر باشند. این سامانه برای تسهیل فرآیند خرید ارز اشخاص حقیقی و صرفهجویی در وقت متقاضیان طراحی شده و جهت ثبت درخواست میتوان از طریق لینک my.ice.ir اقدام کرد.
***
حمایت از 270 واحد تولیدی و اشتغالزایی برای 14 هزار نفر
بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام با حمایت از 270 واحد تولیدی برای 14 هزار نفر ایجاد شغل میکند. مدیرعامل بنیاد برکت ضمن بیان این مطلب افزود: برای سال جاری حمایت از 270 بنگاه اقتصادی و تولیدی متوسط و کوچک در قالب مدلهای اقتصادی بنگاهمحور و تسهیلاتمحور در دستور کار است که ایجاد شغل برای 14 هزار نفر را به شکل مستقیم و غیرمستقیم به دنبال دارد. محمد ترکمانه تاکید کرد: بنیاد برکت با اعطای تسهیلات ارزانقیمت از محل منابع تبصره 18 قانون بودجه سال 1401 به 270 بنگاه اقتصادی و تولیدی متوسط و کوچک، علاوه بر کمک به تولید کالاهای اساسی، باعث فراهم آوردن فرصتهای کسب و کار برای 14 هزار نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم میشود. وی تصریح کرد: حجم کل سرمایهگذاری پیشبینی شده برای حمایت از 270 بنگاه اقتصادی هدفگذاری شده 24 هزار میلیارد ریال است. مدیرعامل بنیاد برکت درباره اولویتهای حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی گفت: بنگاههایی که در تولید کالاهای اساسی نقش دارند و در تامین امنیت غذایی نقشآفرینی میکنند در اولویت حمایت قرار دارند. همچنین واحدهایی که محصولاتشان دارای مزیت رقابتی بوده و صادراتمحور باشند در اولویت هستند. وی یادآور شد: بسیاری از بنگاههای تولیدی و صنعتی مورد حمایت بنیاد برکت پس از رکودی چند ساله، احیا شده و به چرخه تولید بازگشتهاند.
ارسال به دوستان
مطابق پیشبینی مؤسسه تحقیقات آب وزارت نیرو، اکثر حوضههای آبریز کشور از هفته آینده شاهد بارش خواهد بود
دوباره باران
پروفسور اردکانی در گفتوگو با «وطن امروز» پیشبینی کرد با ورود سامانههای بارشی، وضعیت بارندگیها از اواخر ماه جاری مطلوب خواهد شد
اغلب استانهای کشور طی یک هفته اخیر با بارشهای پراکنده باران و در برخی مناطق برف مواجه بودند و طبق پیشبینی سازمان هواشناسی این بارشها تا پایان هفته ادامه دارد. به گزارش «وطنامروز»، تغییرات اقلیمی آب و هوا در منطقه و حتی جهان وضعیت بارندگیها را آشفته و بعضا ناپایدار کرده است، حال با وجودی که ایران در موقعیت جغرافیایی کمبارشی قرار و هر چند اما بارشها در این منطقه خیلی زیاد نیست ولی به گفته کارشناسان نمیتوان آن را بحرانی قلمداد کرد.
پروفسور حسین اردکانی، کارشناس هواشناسی در گفتوگو با «وطنامروز» درباره وضعیت بارشها طی هفتهها و ماههای آینده گفت: هر چند از لحاظ جغرافیایی ایران در منطقه کمبارشی قرار گرفته است و از طرفی نیز تغییرات اقلیمی آب و هوایی در منطقه رخ داده است و هر چند پیشبینیها حاکی از آن است که بارش نسبتا خوب باران از اواخر ماه جاری در سراسر کشور بویژه در سواحل خزر شروع و حجم آن در آذر و دی نیز بیشتر میشود.
وی در پاسخ به اینکه مسؤولان اخیرا هشدار دادند تهران دچار کمبود آب شده است و در صورتی که باران نبارد دچار مشکل خواهیم شد به طوری که ظرفیت آب در کلانشهر تهران برای مصرف فقط تا 100 روز دیگر خواهد بود، گفت: البته هشدارها نسبت به مصرف بهینه آب لازم و ضروری است اما از آنجایی که طی 3 ماه آینده بارشها در برخی مقاطع نرمال و بعضا خوب پیشبینی میشود، بنابراین پیشبینیها درباره میزان تامین آب پشت سدها که گفته شود تهران تا 100 روز دیگر آب خواهد داشت، ریسک بالایی دارد.
کارشناس هواشناسی خاطرنشان کرد: سازمان هواشناسی اواسط تابستان پیشبینی کرد فصل پاییز بارشها کم و احتمالا بارش آنچنانی اتفاق نیفتد اما این روزها هر روز خبر از هشدار سیل میدهند، بنابراین مدلهای شاخص پیشبینی هوا باید به درستی رصد شود، البته در ماه نخست پاییز بارش چندانی اتفاق نیفتاد اما از نیمه دوم ماه جاری بویژه در اواخر همین ماه با ورود سامانههای بارشی، ابرهای بارانزا بخش عمدهای از مناطق کشور را در بر میگیرد.
اردکانی خاطرنشان کرد: باتوجه به بارشهای مناسب در اواخر آذرماه شاهد ذخیره منابع آبی در پشت خیلی از سدها خواهیم بود و این بارشها به احتمال فراوان در زمستان بیشتر رخ میدهد اما نمیتوان گفت سدها را لبریز میکند ولی سیراب خواهند شد. بنابراین توصیه میشود مردم در مصرف بهینه آب شرب بکوشند تا مشکل احتمالی کمبود آب تهدیدکننده نباشد.
ورود سامانه بارشی جدید به کشور
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران در نقاط مختلف کشور، کاهش دما و ورود سامانه بارشی جدید به کشور خبر داد. صادق ضیاییان دیروز درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: ارتفاعات آذربایجان شرقی و ارتفاعات البرز بارش برف انتظار میرود و همچنین در خراسان جنوبی، سیستانوبلوچستان، شرق هرمزگان، جنوب استانهای کرمان، فارس و بوشهر نیز افزایش ابر، وزش باد و رگبار پراکنده رخ میدهد. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: سهشنبه (امروز) بارش در سواحل شمالی کاهش مییابد و در استانهای واقع در نوار شرقی کشور ابرناکی، رگبار باران و وزش باد شدید همراه با کاهش دما رخ میدهد که در برخی مناطق واقع در شمال شرق بارش برف دور از انتظار نیست. همچنین در این روز در استانهای خوزستان، چهارمحالوبختیاری، کهگیلویهوبویراحمد، بوشهر، شمال هرمزگان، جنوب سیستانوبلوچستان، فارس و جنوب اصفهان ابرناکی، بارش پراکنده، گاهی رعدوبرق و وزش باد انتظار میرود. وی افزود: چهارشنبه (فردا) در شمال غرب و همچنین در یزد، کرمان، هرمزگان، سیستانوبلوچستان، جنوب استانهای فارس و بوشهر افزایش ابر، رگبار باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد رخ میدهد. در اواخر وقت در غرب سواحل دریای خزر نیز بارش آغاز میشود. به گفته ضیاییان، برای پنجشنبه ۱۹ آبان در غالب مناطق کشور جوی آرام و در شمال غرب و غرب سواحل دریای خزر ابرناکی و بارش پیشبینی میشود. جمعه 20 آبان با ورود سامانه بارشی، بارشها در جنوب غرب و غرب آغاز میشود. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران نیز اظهار کرد: آسمان تهران سهشنبه (امروز) نیمهابری تا ابری و گاهی وزش باد با احتمال بارشهای پراکنده و بعضی ساعتها غبار رقیق با حداقل دمای ۹ و حداکثر دمای ۱۴ و چهارشنبه (فردا) نیمه ابری بتدریج کاهش ابر و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۹ و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
ضیاییان در پایان گفت: سهشنبه (امروز) بندرعباس با دمای ۳۲ و۳۱ درجه سانتیگراد گرمترین و شهرکرد با دمای ۴- و ۳- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.
بارش در حوضههای آبریز کشور در هفته آینده
مؤسسه تحقیقات آب وزارت نیرو در جدیدترین پیشبینی خود اعلام کرد حوضههای آبریز شمالی کشور این هفته بیشترین بارش را دارند و در سایر مناطق بارش پراکنده است و هفته آینده اکثر حوضههای آبریز شاهد بارش خواهند بود. سازمان هواشناسی از وقوع بارش در ۱۰ استان کشور خبر داده است. همچنین تازهترین گزارش مؤسسه تحقیقات آب وزارت نیرو نیز بیانگر آن است که برای هفته جاری وقوع بارشها عمدتاً در نواحی شمالی کشور و به صورت پراکنده در سایر مناطق کشور پیشبینی میشود. همچنین با توجه به چشمانداز بارش پیشبینی شده، برای هفته آینده وقوع بارشها در مناطق شمالی، غرب، جنوب غرب تا مرکز کشور و شمال شرق مورد انتظار است.
حوضه آبریز دریای خزر این هفته بیشینه بارش 119.2 میلیمتری و متوسط محدوده 11.2 میلیمتری را دارد که بیشترین میزان در بین حوضههای آبریز کشور است. مقام دوم پربارشهای این هفته مربوط به حوضه آبریز دریاچه ارومیه با بیشینه بارش 27.7 میلیمتر و متوسط محدوده 7.5 میلیمتری است. پس از آن حوضه آبریز خلیجفارس و دریای عمان بیشینه بارش 23.1 میلیمتری و متوسط محدوده 1.8 میلیمتری را تجربه میکند. در هفته جاری حوضه آبریز فلات مرکزی شاهد بیشینه 18.3 میلیمتر و محدوده بارش 0.5 میلیمتری است. حوضه آبریز قره قوم هم بیشینه بارش 13.1 میلیمتری با متوسط محدوده 2.3 میلیمتری دارد.
حوضه آبریز مرزی شرق هم این هفته بیشینه بارش 10.3 میلیمتری با متوسط بارش 1.6 میلیمتر پایینترین میزان بارش حوضههای آبریز را دارد.
همچنین در هفته منتهی به ۲۷ آبان همه حوضههای ششگانه اصلی آبریز کشور بارشهایی را دریافت خواهند کرد. بر این اساس حوضه آبریز دریای خزر در هفته منتهی به ۲۷ آبان بیشینه بارش 173.9 میلیمتری و متوسط محدوده 19.8 میلیمتری را خواهد داشت که بیشترین میزان در بین حوضههای آبریز کشور خواهد بود. در هفته منتهی به ۲۷ آبانماه حوضه آبریز خلیجفارس و دریای عمان بیشینه بارش 93.7 میلیمتری با متوسط محدوده 8.8 میلیمتری خواهد داشت. حوضه آبریز فلات مرکزی هم در هفته منتهی به ۲۷ آبانماه بیشینه بارش 89.4 میلیمتری و متوسط محدوده 4.2 میلیمتری را تجربه خواهد کرد. در هفته آینده حوضه آبریز دریاچه ارومیه هم بیشینه بارش 65.2 میلیمتری و متوسط محدوده 22.2 میلیمتری را تجربه خواهد کرد. حوضه آبریز قره قوم هم در هفته منتهی به ۲۷ آبانماه بیشینه بارش 38.9 میلیمتری و متوسط محدوده 9.1 میلیمتری را خواهد داشت. حوضه آبریز مرزی شرق هم در هفته منتهی به ۲۷ آبانماه بیشینه بارش ۱۵ میلیمتر با متوسط محدوده 2.8 میلیمتر را تجربه خواهد کرد.
ارسال به دوستان
تحویل رایگان داروی بیماران خاص در قالب طرح دارورسانی
تولید انبوه دارو در کشور ظرف کمتر از 2 هفته
ناهماهنگیها برای تولید برخط دارو پس از حذف ارز ترجیحی و مصرف بالای دارو با شیوع زودهنگام ویروس آنفلوآنزا، باعث شد کمبود بخشی از داروها در بازار احساس شود اما با توجه به تلاش شبانهروزی صنایع داروسازی و کمک سازمانهای مرتبط، هماکنون نیاز به دارو در کشور تا حدی تامین شده و نیاز به آن دسته از داروها که در بازار کمیاب شده بود از طریق واردات برآورده شد. مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلالاحمر از تولید بیش از ۹ میلیون عدد دارو در ۱۲ روز ابتدایی آبانماه خبر داد. علیرضا عسکری درباره تولیدات مجموعه گفت: شرکت داروسازی سها در ۱۲ روز ابتدایی آبانماه سال جاری بالغ بر ۹۰ هزار قرص استامینوفن، یک میلیون و ۱۴۹ هزار و ۶۰۰ عدد کاپتوپریل و یک میلیون و ۵۰۱ هزار قرص کتوتیفن تولید کرده و توانسته قسمت مهمی از نیاز جامعه درمانی کشور را برطرف کند. وی افزود: علاوه بر این در همین بازه زمانی یک میلیون و ۶۳۱ هزار کپسول آسیفن، یک میلیون و ۴۹۲ هزار کپسول امپرازول و بالغ بر ۴۵۲ هزار عدد ایبوپروفن در شرکت داروسازی سها تولید شده است. عسکری ادامه داد: هلالاحمر تلاش میکند با شناخت نیاز جامعه در مسیر تولید هدفمند دارو قرار گیرد و یاریرسان سیستم بهداشت و درمان کشور باشد و بر همین اساس شربت مگنیمیلک به تعداد ۱۳۰ هزار، قرص فینوپروست به تعداد ۲ میلیون و ۳۹۰ هزار و قرص فیناگرو به تعداد ۴۶۳ هزار عدد تولید شده است. این مقام مسؤول در جمعیت هلالاحمر خاطرنشان کرد: در مجموع در ۱۲ روز ابتدایی آبانماه در شرکت داروسازی «سها» بالغ بر ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار عدد دارو تولید شده است که تلاش میشود این روند به شکل مطلوبی تداوم داشته باشد تا نیازهای دارویی کشور هر چه سریعتر برطرف شود.
تحویل دارو برای بیماران خاص رایگان است
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت با اشاره به جزئیات اجرای آزمایشی طرح دارورسانی در منزل بیماران خاص و صعبالعلاج گفت: این طرح در شهر تهران با گروه هدف بیماران اماس آغاز شده است و بهتدریج مشمول سایر بیماریهای خاص نیز خواهد شد. دکتر مهدی رضایی درباره اجرای طرح پایلوت طرح دارورسانی در منزل بیماران خاص گفت: هدف ما این بوده است که برای رفاه حال بیمهشدگان خاص به شکل آزمایشی در استان تهران با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی تهران و داروخانه ۱۳ آبان این طرح را اجرایی کنیم. در استان تهران ۱۳ هزار و ۴۰۰ بیمار خاص داریم که از این تعداد ۶۸۰۰ نفر مبتلا به اماس هستند و مقرر شد برای این دسته از بیماران دارورسانی در منزل انجام شود. وی با اشاره به اینکه ارتباط با بیماران از سوی سازمان بیمه سلامت برقرار خواهد شد، تصریح کرد: اسامی این بیماران برای ما مشخص است، ابتدا با بیمار تماس میگیریم تا ببینیم تمایلی به دریافت دارو در منزل دارد یا خیر؟ که در این مرحله آزمایشی ۶۰ درصد بیماران گروه هدف در تهران با دریافت دارو در منزل موافقت کردند. چون داروها به شکل نسخه الکترونیک است زمانی که پزشک برایشان نسخهنویسی میکند، کد رهگیری به داروخانه ۱۳ آبان میرود و سپس با رعایت زنجیره، دارو به آدرس بیمار ارسال میشود.
او تاکید کرد: چون این طرح پایلوت را با مرکز دانشگاهی دنبال میکنیم، مرکز به شکل علمی با رعایت حفظ سلامت و ایمنی دارو، کار دارورسانی را انجام میدهد. پس از ارسال دارو مشاوره تلفنی داروساز با بیمار هم انجام میشود تا سوالات بیمار را پاسخ دهد و خلأ عدم حضور داروساز را نداشته باشیم. وی افزود: پس از 3 ماه ارزیابی طرح، هزینه اثربخشی و دستاوردهای آن انجام میشود تا ببینیم آیا میتوان درباره سایر بیماریهای خاص و حتی در سایر کلانشهرها هم این برنامه را دنبال کرد یا خیر. رضایی در پایان گفت: برای طرح دارورسانی در منزل، بیماران خاص ریالی پرداخت نخواهند کرد و تمام هزینهها بر عهده سازمان بیمه سلامت است. در صورت گسترش طرح به سایر بیماران، ممکن است سازمان تصمیم دیگری اتخاذ کند اما در حال حاضر طرح دارورسانی در منزل بیماران خاص رایگان است.
ارسال به دوستان
وزیر آموزش و پرورش: دانشآموزانی که در هفتههای اخیر با ما همراه نبودند، دشمن نیستند
همیاری جهادگران برای پیشبرد اهداف آموزشی
بهرهگیری از توان افراد خیرخواه و ظرفیت گروههای جهادی رویکردی است که آموزشوپرورش درصدد است برای پیشبرد اهداف عدالت تربیتی از آن استفاده کند. وزیر آموزشوپرورش اظهار کرد: حوزه پرورشی، عامل تحول بنیادین و تربیت است، چرا که انقلاب اسلامی، امام، رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور، ذاتا تربیتی هستند. یوسف نوری در گردهمایی معاونان پرورشی و فرهنگی ادارات کل آموزشوپرورش استانهای کشور که با حضور معاون پرورشی و فرهنگی و ۳۲ تن از معاونان پرورشی و فرهنگی استانهای کشور در تهران آغاز شده، با ابراز خرسندی از شرکت در این جمع گفت: خرسندم که در جمع شما حاضر میشوم، کسانی که در خط مقدم جنگ نرم و ادامهدهندگان راه شهیدان رجایی و باهنر هستند.
وزیر آموزش و پرورش فقدان فلسفه تربیتی مدون و مورد توافق خردمندان بعد از جنگ تحمیلی 8 ساله را باعث حرکت جامعه به سمت جریانهای مختلف فکری برشمرد و افزود: باید چیستیها و چراییها را به دانشآموزان یاد دهیم؛ جریانات مختلف باعث میشود دانشآموزان از زیست بوم صحیح خود بیرون بیایند، بنابراین ما باید کارهایی برای جلوگیری از این امر انجام دهیم. نوری بیان کرد: کارنامه یک دانشآموز باید براساس ساحتهای تربیتی سند تحول بنیادین باشد نه کنکور و سوابق صرفا آموزشی و تحصیلی؛ سوابق تحصیلی یک بعد از یک ساحت علمی است. سند اسلامی شدن دانشگاه و سند علوم انسانی را باید جلوی خود بگذاریم و به پیش برویم؛ باید به دنبال تحول بنیادین در تمام کارها باشیم. وزیر آموزشوپرورش خطاب به معاونان پرورشی و فرهنگی استانها گفت: از اولیا در انجام کارها و برنامهها حُسن استفاده را ببرید. همچنین باید افرادی خیرخواه و جهادی را در اجرای برنامهها داشته باشیم که نمایشی کار نکنند بلکه بنیادی کار کنند. وی با تاکید بر اینکه رئیسجمهور توجه ویژهای به آموزشوپرورش، بویژه تربیت دارند که این موضوع بسیار مهم است، اضافه کرد: بچهها باید در اداره مدرسه و تدریس در کلاسهای درس نقش ایفا کنند. همچنین باید از ظرفیت گروههای جهادی استفاده شود؛ در این راستا ۵۳۰ گروه جهادی شناسایی شده است که ظرفیتهای خوبی برای پیشبرد اهداف ما در عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی دارند. وزیر آموزشوپرورش خاطرنشان کرد: به جوانان، بچهها و خانوادهها باید اعتماد کنیم، چرا که ظرفیت بالایی دارند، این سیره نبوی است که حتی به افرادی که با ایشان دشمن بودهاند نیز مهرورزی میکردهاند، حال آنکه برخی دانشآموزان و خانوادههایی که طی هفتههای اخیر به دلایلی با ما همراه نبودهاند، دشمن ما نیستند و دل در گرو ساخت ایرانی قوی دارند.
وی همچنین گفت: موضوعی که برخی عزیزان در این جلسه ذکر کردند؛ از جمله کمبود امکانات و نیروی انسانی را قبول دارم و دولت برای مرتفع کردن این مشکلات تمام سعی خود را به کار بسته است اما معتقدم نیروی پرورشی انقلابی هر جا باشد با وجود تمام کمبودها و چالشها میتواند امر مهم تربیت را پیش ببرد و تربیت نیز با توجه و همزبانی و همدلی با دانشآموزان محقق میشود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|