|
ضیافت ناهار تیم ملی روی مستطیل سبز
تمرین تیم ملی فوتبال کشورمان دیروز از ساعت ١١ آغاز شد و ساعت ١٣ به پایان رسید. بخش اصلی تمرین، تمرینات جدی تاکتیکی بود که کیروش فرامین تاکتیکی خود را به بازیکنان دیکته کرد تا تیم ملی یک گام دیگر به آمادهسازی جهت حضور در جامجهانی نزدیکتر شود. پس از پایان تمرین، به دستور سرمربی تیم ملی بازیکنان در کنار زمین تمرینات مربوط به سرد کردن را انجام دادند. سپس بازیکنان در کنار سفرهای که وسط زمین چمن کمپ انداخته شده بود، حاضر شدند و ناهار خود را در کنار اعضای کادر فنی تیم ملی صرف کردند.
ارسال به دوستان
مهار حواشی احتمالی پیرامون تیم ملی در جامجهانی ضروری است
اتحاد علیه اغتشاش
محمدمهدی تقوی: اتفاقات حاشیهای پیرامون قهرمانی تیم ملی فوتبال ساحلی در دوبی، آنچه هم بیرون زمین و هم درونش رخ داد، زنگ خطری جدی بود که شاید بموقع به صدا درآمد. اگر به فکر موفقیت تیم ملی فوتبال ایران در جامجهانی پیش رو هستیم، باید از همین حالا «طرحی جامع» را برای مهار انواع حاشیه به کار گیریم. بدون شک و تردید، آنچه بیرون زمین و روی سکوها رخ میدهد، ارتباط مستقیمی به درون زمین و روحیه بازیکنان دارد. صرف نظر از شیطنتهایی که بعضا از سوی برخی درون زمین رخ میدهد، باید فدراسیون فوتبال و بالاتر از آن وزارت ورزش از حالا به فکر چنین ماجراهایی در جامجهانی قطر باشند.
رقبای اصلی ما در این جام 2 کشوری هستند که ارتباط مستقیمی با اغتشاشات اخیر دارند. درباره آمریکا و انگلیس و نقش کلیدی آنها در اتفاقات سیاسی ایران، هیچ نکته ناگفته و پنهانی وجود ندارد. این ۲ کشور در حالی تیمهای ملی فوتبالشان با ایران در یک گروه هستند که از بعد سیاسی، دولتهایشان بیشترین شانتاژ را جهت متشنج کردن وضعیت امروز ایران در بعد اجتماعی و بهداشت روانی دارند. پیرو همین التهابات ممکن است چند بازیکن هم بخواهند به گونهای به ساز آنها درون زمین برقصند.
این سلسله اتفاقات در لیگ ایران یک ماه است شروع شده که در ابتدا با بستن مچبندهای مشکی آغاز و سپس با انجام ندادن شادی پس از گل و حتی قهرمانی (استقلال در سوپرجام) تمامقد خودش را نشان داد. سوال این است: در فوتبال تمام دولتی ما که هزینه همه این بازیکنان به گونه مستقیم یا غیرمستقیم از بیتالمال تامین میشود، نقش حاکمیت دولتی در مهار این اعتراضات و به اصطلاح موشدوانیها چیست؟ شاید سیاست فعلی در لیگ داخلی به گونهای مماشات، تساهل و تسامح باشد اما تکلیف ما در جامجهانی چیست؟
این روزها اتاق جنگ روانی علیه ایران در انگلیس است؛ همان کشوری که تیم ملیاش باید در نخستین دیدار به مصاف ایران برود. بیانیه دیروز فدراسیون فوتبال مبنی بر برخورد با بعضی بازیکنان فوتبال ساحلی این نوید را میدهد که گویا فدراسیون در این مورد میخواهد اقدامات پیشگیرانهای را درباره تیم ملی فوتبال در دوحه انجام دهد. نخواندن سرود ملی هیچ معنایی ندارد جز اهانت به پرچم و ملیت. شادی نکردن هنگام قهرمانی یا پس از گل زدن و کارهایی از این دست، حواشی خودساختهای است که تنها و تنها موجب خدشهدار شدن روحیه تیمی هر مجموعهای میشود. دولتهای انگلیس و آمریکا بدون شک خواهان بازی با تیم ملی فوتبالی هستند که قبل از ورود به زمین، درگیر چنین حواشی کمرشکنی شده باشد. از این رو حرجی به خواسته و سیاستهای مداخلهگرانه آنان نیست اما اگر فدراسیون و وزارت ورزش هماکنون وارد گود نشوند، ممکن است در جامجهانی با دست خودمان آب به آسیاب دشمن بریزیم.
کیروش در یک ماه اخیر بیشتر توانش را روی افکار بازیکنان گذاشته تا بتواند با کارهای روانشناسانه، ذهن آنان را تنها معطوف به جامجهانی کند اما برخی شیطنتها در فضای مجازی که بعضا از سوی یکی، دو بازیکن شکل گرفت، دقیقا همین آرامش روانی مورد نظر کیروش را نشانه میرود.
در جامجهانی نگاه میلیاردها نفر روی تیم ملی فوتبال ایران است و کوچکترین شیطنتی به هر شکلی میتواند علاوه بر خدشه وارد کردن به روحیه تیم، موجب تشدید جنگ رسانهای علیه ایران شود. بازیکنانی که به عنوان نماینده 86 میلیون ایرانی پا به این آوردگاه بزرگ میگذارند باید از قبل نسبت به همه زوایای هر رفتار و کرداری توجیه باشند. فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش باید با عبرت قرار دادن اتفاقات دوبی و فوتبال ساحلی این بار از قبل فکر علاج واقعه کنند؛ از کنترل سکوها که با رایزنی با میزبان مسابقات تا حد زیادی شدنی است تا مراقبت از اعمال و رفتار تکتک بازیکنان و مربیان تیم ملی فوتبال در جامجهانی. البته با وجود کیروش و نظم و دیسیپلینی که او در خلقش استاد است، خیال فدراسیون تا حد زیادی از اتفاقات حاشیهای میتواند جمع باشد اما باید قبل از آغاز جام جهانی همه بازیکنان به صورت کامل توجیه شوند که هر حرکت و رفتار نسنجیده آنان چه خروجی مضری برای تیم ملی خواهد داشت.
کادر فنیای روی نیمکت داریم که تجربه 2 جامجهانی متوالی را دارد و اگر اجازه ندهیم اتفاقات حاشیهای به هر شکل و نوعی به درون اردوی ملیپوشان رسوخ کند، شاید برای نخستینبار در طول تاریخ مزه صعود از گروه را بچشیم؛ اتفاقی که 4 سال قبل تنها یک بغل پا با آن فاصله داشتیم و اگر خودمان مشکلات حاشیهای برای خودمان تولید نکنیم، شاید این بار آن بغل پا به شکل دیگری نواخته شود و درون دروازه قرار بگیرد و ایران بر خلاف انتظارات، شگفتیساز جامجهانی شود.
فدراسیون فوتبال اعلام کرد
برخورد با بازیکنان خاطی فوتبال ساحلی
کمیته فوتبال ساحلی فدراسیون فوتبال با صدور بیانیهای از برخورد با افرادی که اخلاق حرفهای و ورزشی را رعایت نکردهاند، خبر داد.
کمیته فوتبال ساحلی فدراسیون فوتبال ایران پس از قهرمانی تیم ملی فوتبال ساحلی در رقابتهای جام بینقارهای 2022 امارات بیانیهای به شرح زیر صادر کرد:
«این دستاورد حاصل تلاش جمعی باشگاهها و تیم ملی و در رأس آن مجموعه فدراسیون فوتبال بود و باعث شد بار دیگر توانمندی نخبگان ورزش ایران در عرصه بینالمللی به نمایش گذاشته شود. اگر چه برخی بیخردان و فرصتطلبان قصد داشتند با حضور در اطراف استادیوم محل برگزاری مسابقه، این موفقیتها را کمرنگ جلوه دهند و تمرکز تیم ملی را بر هم بزنند که خوشبختانه موفق نشدند.
بدیهی است، بر اساس مقررات جمهوری اسلامی ایران و منشور اخلاقی المپیک و قوانین فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) مبنی بر رعایت اصول حاکم بر ورزش فوتبال و پرهیز از هرگونه رفتارهای سیاسی در میادین ورزشی، به وضعیت اشخاصی که در این باره اخلاق حرفهای و ورزشی را رعایت ننمودهاند، وفق مقررات رسیدگی خواهد شد.
اعتقاد راسخ داریم کمیته فوتبال ساحلی، در راه رشد و توسعه پایدار فوتبال، در جهت ادامه افتخارآفرینی در عرصههای بینالمللی، مطابق نقشه راه کشورمان از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نخواهد کرد و مؤکداً اعلام میداریم متعهد هستیم مطابق منافع ملی کشورمان طی مسیر نماییم».
ارسال به دوستان
بررسی چگونگی قهرمانی تیم کشتی فرنگی ایران در آذربایجان
نقشه فتح باکو
تیم ملی کشتی فرنگی ایران در جدالی نزدیک و جذاب با شکست میزبان به عنوان قهرمانی جامجهانی 2022 دست یافت. حسن رنگرز که 2 ماه است جانشین محمد بنا در راس کادرفنی تیم ملی کشتی فرنگی ایران شده، بعد از رساندن فرنگیکاران امید ایران به عنوان قهرمانی در مسابقات زیر 23 سال دنیا در اسپانیا، خیلی زود جوانهای تیمش را آماده حضور در جامجهانی آذربایجان کرد. رنگرز که به ستارههای تیمش همچون برادران گرایی، محمدهادی ساروی و امین میرزازاده استراحت داده بود، با ترکیبی نسبتا جوان تیم ملی ایران را در جامجهانی 2022 شرکت داد؛ مسابقاتی که امسال با حضور 5 تیم برتر جهان و تیمی با عنوان منتخب جهان به میزبانی باکو برگزار شد. حال به چگونگی این کار بزرگ و نقشه فتح باکو توسط فرنگیکاران کشورمان بپردازیم.
فرنگیکاران ایرانی در ابتدا در دیداری سخت ترکیه را با حضور قهرمانان نامدارش شکست دادند. سپس از سد قرقیزستان گذشتند تا از گروه خود به عنوان تیم نخست صعود کرده و حریف آذربایجان در فینال این مسابقات شوند. آذربایجانیها که تمام تمهیدات لازم را برای برپایی جشن قهرمانی در خانه خود اندیشیده بودند، با بهترین نفرات مقابل شاگردان رنگرز قرار گرفتند. با وجود پایاپای پیش رفتن 2 تیم در اوزان اولیه، این آذربایجانیها بودند که در اوزان میانی گوی سبقت را از ایران ربودند و با نتیجه 5 بر 2 در این رقابت تیم به تیم پیش افتادند. بعد از شکست دادمرز در 55 کیلوگرم این محسننژاد و محمدی بودند که ایران را به قهرمانی امیدوار کردند اما در ادامه شکست سهرابی برابر جعفرف نتیجه کار را 2-2 کرد.
3 شکست متوالی از رستمی، حبیباللهی و محمودی برابر رقبا در اوزان 72، 77 و 82 کیلوگرم آذربایجان را در یک قدمی قهرمانی قرار داد اما کلید ماجرا وزن 87 کیلوگرم بود که ابوالفضل چوپانی در یک مبارزه نزدیک توانست حریف را 2 بر یک شکست دهد و در ادامه نیز مهدی بالی رقیب آذربایجانی خود را شکست داد تا رقابت ۲ تیم به نتیجه 5 بر 4 برسد. کشتی سنگینوزن اوج حساسیت فینال جامجهانی بود؛ علیاکبر یوسفی، دارنده مدال طلای سال 2021 جهان در صورتی که برابر حریف آذربایجانی خود به پیروزی میرسید، میتوانست قهرمانی ایران را رقم بزند؛ اتفاقی که در یک مبارزه حساس و تماشایی با نتیجه 6 بر 4 رقم خورد تا دست آذربایجان در خانه خود از جام قهرمانی کوتاه بماند. بدین ترتیب کشتی فرنگی ایران با وجود تساوی 5 - 5 در دیدارهای رودررو به دلیل امتیاز فنی بیشتر مقابل میزبان به برتری رسید و عنوان قهرمانی جهان را در باکو جشن گرفت؛ اتفاقی که امیدها را به حسن رنگرز و تیم جوانش برای آینده این رشته بیشتر میکند. حالا رنگرز در کارنامه کمتر از ۲ ماهه خود یک قهرمانی با تیم ملی زیر 23 سال و یک قهرمانی با تیم ملی بزرگسالان در جامجهانی دارد و از همین حالا باید تیمش را آماده مسابقات جهانی 2023 و المپیک 2024 کند.
نتایج کشتیگیران ایرانی در دیدار فینال مقابل آذربایجان به شرح ذیل است:
55 کیلوگرم: پویا دادمرز 1 - الدانیز عزیزلی 4
60 کیلوگرم: مهدی محسننژاد 5 – نیهات زاهید ممدلی 4
63 کیلوگرم: ایمان محمدی 8 – طالح ممدوف صفر
67 کیلوگرم: سید دانیال سهرابی 1 – حسرت جعفراف 5
72 کیلوگرم: محمدرضا رستمی 3 – اولوی غنیزاده 4
77 کیلوگرم: عارف حبیباللهی 1 – سانان سلیماناف 7
82 کیلوگرم: محمدحسین محمودی 1 – رفیق حسیناف 5
87 کیلوگرم: ابوالفضل چوبانی 2 – موراد احمدییف 1
97 کیلوگرم: مهدی بالی 5 – عاریف نیفتوالهیف 2
130 کیلوگرم: علیاکبر یوسفی 6 – بکا کاندلاکی 4
ارسال به دوستان
سایت AFC در گزارشی به تمجید از علیرضا بیرانوند پرداخت
بیرو در جمع قهرمانان جامجهانی
کنفدراسیون فوتبال آسیا به تمجید از دروازهبان کشورمان پرداخت و او را قهرمان جامجهانی دانست. سایت AFC در گزارشی به تمجید از علیرضا بیرانوند پرداخت و او را قهرمان جامجهانی دانست. کنفدراسیون فوتبال آسیا به بررسی 5 قهرمان آسیایی در تاریخ جامجهانی پرداخت که از کشورمان نام علیرضا بیرانوند در این فهرست دیده میشود.
AFC نوشت: تیم ملی ایران با هدایت کارلوس کیروش در جامجهانی 2018 از مرحله گروهی حذف شد ولی هیچکس نمیتواند موفقیت این تیم در این رقابتها را زیر سوال ببرد. از طرف دیگر هیچکس نمیتواند اینکه علیرضا بیرانوند، ستاره تیم ملی ایران در جامجهانی 2018 بود را نیز رد کند.
این رسانه ادامه داد: دروازهبان پرسپولیس ایران در بازی اول مقابل مراکش چند مهار فوقالعاده داشت و باعث پیروزی یک بر صفر کشورش شد. در بازی مقابل اسپانیا مقابل دیگو کاستا تسلیم شد و نتوانست مانع گل خوردن ایران در آن بازی شود.
کنفدراسیون فوتبال آسیا نوشت: در مسابقه سوم، ایران به مصاف پرتغال رفت و بیرانوند توانست پنالتی رونالدو را مهار کند. او پس از گذشت مدتی از آن پنالتی، آن لحظه را بهترین لحظه زندگیاش توصیف کرد. او پنالتی یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال را گرفت تا امید کشورش برای صعود و پیروزی مقابل پرتغال حفظ شود.
AFC در انتها ذکر کرد: ایران در نهایت با گل انصاریفرد به تساوی رسید و مهدی طارمی موقعیت طلایی انتهای بازی را از دست داد ولی نام بیرانوند در روسیه باقی ماند؛ دروازهبانی که در سطح جهانی عملکرد عالی از خود به جا گذاشته است.
کنفدراسیون فوتبال آسیا پس از بیرانوند اظهار کرد حمید استیلی نیز میتواند عنوان قهرمان ایران در جامجهانی را به صورت افتخاری دریافت کند.
اسامی 4 قهرمان آسیا از ملل مختلف نیز به شرح زیر است:
* پارک جی سونگ (کرهجنوبی)
*سامی الجابر (عربستان سعودی)
*تیم کیهیل (استرالیا)
*کیسوکه هوندا (ژاپن)
ارسال به دوستان
اصلاحطلبی تجزیهطلبانه!
گروه سیاسی: نام اصلاحطلبان با سوءاستفاده از شرایط و موجسواری بر حوادث و اتفاقات گره خورده است. اساسا اصلاحطلبان به ماهیگیری از آب گلآلود مشهور بوده و اتفاقاتی که حداقل در طول یک دهه گذشته رقم خورده، این نکته را تایید میکند. دوم خردادیها همواره مترصد این بودهاند تا با به وجود آمدن بحرانی در کشور، منافع و امتیازات خود را از شرایط پیشآمده کسب کنند. از همین رو میتوان به فتنه سال 88 اشاره کرد. زمانی که این جریان با شکست مفتضحانه در دهمین انتخابات ریاستجمهوری مواجه شد، با طرح ادعای دروغ و بیاساس «تقلب در انتخابات»، ضمن به حاشیه بردن پرشورترین انتخابات ریاستجمهوری تاریخ انقلاب اسلامی، 8 ماه کشور را دچار بحران کرد؛ بحرانی که قرار بود اصلاحطلبان شکستخورده را به قدرت بازگرداند. فتنه سال 88 نشان داد اصلاحطلبان به رغم همه ادعاهای خود درباره دموکراسی، احترام به انتخاب اکثریت ملت را تا جایی قبول دارند که منافع آنها را تامین کند. این موضوع در ارتباط با انسجام و تمامیت ارضی ایران نیز صدق میکند.
بیگانگی اصلاحطلبان با مفهومی به نام میهن
سعید حجاریان از تئوریسینهای جریان اصلاحات در گفتوگویی که اخیرا با یکی از رسانههای این جریان داشت، به صراحت اعلام کرد تعهد به منافع ملی و تمامیت ارضی ایران تا زمانی برای اصلاحطلبان تعهدآور است که منافع و امتیازهای مورد نظر این جریان را تامین کند، در غیر این صورت کشوری به نام ایران موضوعیت نخواهد داشت! حجاریان در قسمتی از مصاحبه خود در پاسخ به این سوال که نظرش درباره مرزبندی با اغتشاشات اخیر چیست، گفته است: «ما 2 نوع مرزبندی داریم. مرزبندی نوع اول ملی است و در مقابل جنگطلبی، تجزیهطلبی، تحریمطلبی و ریختن خون ایرانیهاست. من با وارد شدن کشور به جنگ با هر توجیهی که بیاورند، مرزبندی دارم. در مقابل تکهتکه شدن موجودیتی به نام ایران هم مرزبندی دارم. در برابر تحریم هم مرزبندی دارم زیرا به باور من تحریم در نهایت به ضرر مردم است و آنهایی که اهلش هستند در اوج تحریم هم بازی خود را پیش میبرند. آخرالامر باید به خون ایرانیها اشاره کنم؛ من حتما با ریختن خون یک نفر به قیمت قدرت گرفتن یک آلترناتیو مخالفم. مرزبندی دوم ایدئولوژیک و سیاسی است. اولینش در مقابل آدمهای منجمد و خشکمغز است؛ باید در مقابل اینان که به قول خودشان ترمز و فرمان ماشین را کندهاند، ایستاد چون حقیقتاً کشور را نابود میکنند و مسؤولیت هم نمیپذیرند.
علاوه بر این من با عظمتطلبی، شرقپرستی، جنگطلبی حاکمیتی و پادگانی شدن هم مرزبندی دارم. همه اینها جزء به جزء ایران را هدف میگیرند و کشور را به قهقرا میبرند». وی در ادامه در توضیح و تشریح مواضع اصلاحطلبان اظهار کرده است: «اما یک بحث جدی درباره اعلام مرزبندی وجود دارد. مادامیکه نگذارند مرزبندی دوم (با خشکمغزی، عظمتطلبی، شرقپرستی، جنگطلبی حاکمیتی و پادگانی شدن) اتفاق بیفتد، مرزبندی اول بیفایده است. یعنی دستکم من چنین کاری نمیکنم. مگر نمیگویند وقتی زخم بود مگس میآید؟ پس اول باید زخم ترمیم شود بعد مگسپرانی کنند».
همانطور که از اظهارات حجاریان به عنوان تئوریسین اصلاحطلبان مشخص است، این جریان خواستههای غربگرایانه خود از قبیل عدم همکاری راهبردی با کشورهای ضدغربی را در مقابل منافع ملی تعریف کرده و اعلام میکند تا زمانی که منافع اصلاحطلبان تامین نشود، آنها حاضر به مرزبندی با افراد و جریاناتی که تمامیت ارضی ایران را نشانه رفتهاند، نخواهند بود. در طول سالهای گذشته اصلاحطلبان همواره تلاش کردهاند کشور را به سمت زانو زدن در برابر غرب سوق دهند. تلاش 8 ساله این جریان در زمان دولت روحانی برای جلب رضایت آمریکا نیز مؤید این امر است. صحبتهای حجاریان نشان میدهد اصلاحطلبان از همکاری گسترده ایران با کشورهای ضدغربی از جمله روسیه و چین عصبانی هستند. حجاریان در بخش دیگری از مصاحبه خود، آشوبطلبان را جامعه معترض خوانده و درباره نسبت اصلاحطلبان با اغتشاشگران، اظهار کرده است: «اصلاحطلبان یک موضع اخلاقی- سیاسی دارند و آن اینکه باید از جامعه دفاع کنند. اکنون جامعه معترض است و تعدادی کشته روی دستش مانده است. ما باید از اینها دفاع کنیم. اصلاحطلبان باید کنار مردم باشند».
حجاریان در حالی کل جامعه ایران را معترض میخواند که در 50 روز اخیر مردم ایران بارها با حضور خود در خیابانها، برائت خود از آشوبطلبان را اعلام کردند. البته انتظاری از حجاریان و دیگر اصلاحطلبان نیست. منافع این جریان ایجاب میکند با چشمپوشی از خواست قاطبه مردم ایران، با اراذل و اوباش آشوبگر همدردی کند. مواضع اخیر حجاریان را در حقیقت باید روشنترین و صریحترین اعتراف اصلاحطلبان در ارتباط با منافع ملی و مردمی ایران دانست. تئوریسین اصلاحات صریحا اعلام میکند تا زمانی که سیاستهای مورد نظر این جریان تامین نشود، هیچ نیازی نمیبیند که با کشتار مردم به دست آشوبگران و تجزیه کشور مقابله کند.
اصلاحطلبان لیاقت حضور در سیستم سیاسی کشور را ندارند
در هر کشور دنیا، بدیهیترین شرط حضور یک جریان در سیستم و نظام سیاسی، التزام به ضروریاتی است که با منافع ملی گره خورده و فراتر از منافع حزبی و جناحی است. تعهد به امنیت، التزام به حفظ منافع ملی و مهمتر از همه مقابله با تجزیه و تکهتکه شدن یک کشور، از جمله این ضروریات بدیهی است. در ایران نیز هر جریانی بخواهد در حاکمیت حضور داشته باشد، باید به چنین مفاهیمی التزام داشته باشد اما عملکرد اصلاحطلبان نشان داده این جریان نهتنها تعهدی به این موارد ندارد که حتی به حمایت از گروهکها و جریاناتی که رویای تجزیه ایران را در سر دارند هم میپردازد. چنانکه در ناامنیهای اخیر نیز شاهد بودیم برخی رسانههای اصلاحطلب با فعالیت خود هیزم به آتش فتنه میریختند.
ارسال به دوستان
اخبار
ابهام در صدور ویزای تیم کشتی آزاد برخلاف ادعای آمریکاییها
بر خلاف دعوت رسمی آمریکاییها و صحبت «ریچ بندر» در بلگراد با رئیس فدراسیون کشتی، همچنان تیم ملی کشتی آزاد موفق نشده است اقدامات اولیه درباره دریافت ویزای آمریکا را برای حضور در جامجهانی انجام دهد. مسابقات جامجهانی کشتی آزاد 19 و 20 آذر در آیووا برگزار خواهد شد. تیم ملی کشتی آزاد ایران به عنوان نایبقهرمان جهان، یکی از دعوتیها به این مسابقات است. با آنکه نماینده فدراسیون کشتی آمریکا و همچنین ریچ بِندر، مسؤول اجرایی فدراسیون این کشور، در زمان برگزاری مسابقات جهانی در بلگراد از علیرضا دبیر دعوت رسمی کردند تیم ملی ایران در جامجهانی شرکت داشته باشد و درباره صدور ویزا برای تیم اعزامی هم قول مساعد دادند اما تا این لحظه هیچ کاری پیش نرفته و فدراسیون نتوانسته است وقت سفارت بگیرد. هرچند بلیت سفر به دوبی برای حضور در سفارت رزرو شده است اما از وقت سفارت خبری نیست و همچنان حضور تیم ملی کشتی آزاد ایران در مسابقات جامجهانی آیووا در هاله ابهام است. البته کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد بنا بر چرخه تدوینشده، جامجهانی را میدانی محوری در برنامه سال 2023 قرار نداده است و از قبل نیز عنوان شده بود این تیم با جوانان و کشتیگیران مستعدش در جامجهانی شرکت خواهد کرد، شبیه آن چیزی که در مسابقات جامجهانی آذربایجان برای تیم ملی کشتی فرنگی اتفاق افتاد. بنابراین لغو حضور تیم ملی کشتی آزاد در جامجهانی لطمهای در برنامههای تیم ملی ایجاد نخواهد کرد.
***
تقابل یاران طارمی با اینتر
قرعهکشی نخستین مرحله حذفی مهمترین تورنمنت باشگاهی قاره سبز برگزار شد. با پایان بازیهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، قرعهکشی مرحله یکهشتم نهایی این رقابتها دیروز در مقر یوفا در شهر نیون سوییس برگزار شد و 16 تیم راهیافته به نخستین مرحله حذفی، رقبای خود را شناختند. طبق قوانین و بر اساس جایگاهی که تیمها در مرحله گروهی داشتند، تیمهای صعودکننده در 2 دسته سرگروهها و تیمهای دوم قرار گرفتند. در قرعهکشی این مرحله نه تنها تیمهای یک گلدان بلکه تیمهای یک کشور و همگروه نیز با یکدیگر روبهرو نمیشوند. در گلدان سرگروهها، تیمهای ناپولی، پورتو، بایرنمونیخ، تاتنهام، چلسی، رئالمادرید، منچسترسیتی و بنفیکا قرار گرفته بودند. در گلدان تیمهای دوم نیز لیورپول، کلوب بروژ، اینتر، آینتراخت فرانکفورت، میلان، لایپزیش، دورتموند و پاریسنژرمن قرار داشتند.
تمام تیمهای گلدان دوم در بازیهای رفت میزبان خواهند بود. در پایان قرعهکشی، تیمها در مرحله یکهشتم نهایی حریفان خود را به شرح زیر شناختند:
لایپزیش ـ منچسترسیتی
کلوب بروژ ـ بنفیکا
لیورپول ـ رئالمادرید
میلان ـ تاتنهام
آینتراخت فرانکفورت ـ ناپولی
دورتموند ـ چلسی
اینتر ـ پورتو
پاریسنژرمن ـ بایرنمونیخ
بازیهای دور رفت مرحله یکهشتم نهایی طی 2 هفته از 14 تا 22 فوریه سال 2023 و بازیهای دور برگشت در فاصله روزهای 7 تا 15 مارس برگزار میشود. 2 روز پس از بازیهای این مرحله نیز قرعهکشی مراحل بعدی لیگ قهرمانان برگزار خواهد شد.
***
منچستریونایتد حریف بارسلونا شد
قرعهکشی پلیآف لیگ اروپا برگزار شد تا تیمهای بازمانده از صعود به مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا رقبای خود را برای کسب جواز حضور در مرحله یک هشتم نهایی تورنمنت باشگاهی درجه دوم یوفا بشناسند. قرعهکشی بازیهای پلیآف صعود به مرحله یکهشتم نهایی رقابتهای لیگ اروپا دیروز برگزار شد تا تیمهای سوم گروههای هشتگانه مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا که از صعود به مرحله حذفی لیگ قهرمانان بازماندند، رقبای خود را از میان تیمهای دوم هر گروه در مرحله گروهی لیگ اروپا بشناسند. بر اساس قرعهکشی برنامه بازیهای پلیآف صعود به مرحله یک هشتم نهایی به شرح زیر است:
بارسلونا - منچستریونایتد
نانت - یوونتوس
اسپورتینگ لیسبون - میتیلند
شاختار دونتسک - رن
آژاکس - یونیون برلین
بایرلورکوزن - موناکو
سویا - آیندهوون
سالزبورگ - رم
در دور رفت بازیهای پلیآف صعود به مرحله یکهشتم نهایی (16 فوریه سال 2023)، تیمهای
وارد شده از لیگ قهرمانان میزبان خواهند بود و تیمهای دوم مرحله گروهی میهمان هستند. به این ترتیب تیمهای دوم صعودکننده از مرحله گروهی در دور برگشت (23 فوریه) میزبان خواهند بود و از شانس نسبتاً بیشتری برای صعود برخوردارند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|