|
کشف 10 هزار قلم انواع کالای قاچاق در تهران
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۱۰ هزار قلم انواع کالای قاچاق خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش کالاهای کشف شده را بیش از ۵۰ میلیارد ریال برآورد کردند. سرهنگ هدایت بهرامی افزود: ماموران پایگاه جنوب پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از محل مورد نظر بازدید کردند که تعداد ۱۱ دستگاه خودروی شوتی در حال تخلیه بار بودند و مقادیر زیادی انواع کالاهای قاچاق در محل موجود بود.
ارسال به دوستان
اخبار
محمد حسنزاده در درگیری شخصی به قتل رسید
دادستان مرکز استان آذربایجان غربی گفت: محمد حسنزاده در درگیری شخصی به قتل رسیده است. حسن مجیدی، دادستان مرکز استان آذربایجان غربی در رابطه با اخبار منتشر شده در رابطه با فوت محمد حسنزاده در شهرستان بوکان گفت: طی روزهای گذشته درگیریای بین افراد ۲ گروه که برخی از آنها نیز دارای سابقه محکومیت و شرارت بودند، در فلکه شهرداری شهرستان بوکان صورت گرفت که این درگیری منجر به فوت محمد حسنزاده فرزند احمد شد.
وی افزود: بلافاصله فرد مضروب توسط افراد حاضر به بیمارستان منتقل شده ولی در نهایت فوت میکند و به سردخانه بیمارستان انتقال مییابد. دادستان مرکز استان آذربایجان غربی در ادامه بیان کرد: در پی این حادثه افرادی مشکوک (حدود ۲۰ نفر) با مراجعه به منزل اولیای دم سعی کردند فوت این فرد را به اغتشاشات و نیروهای امنیتی نسبت دهند و حتی جنازه او را نیز از بیمارستان ربودند. مجیدی گفت: پس از اطلاع از موضوع با اعزام نیروهای امنیتی به محل و با لحاظ تدابیر و مذاکره با خانواده متوفی بررسیهای لازم درباره این قتل شروع شده و جنازه نیز به پزشکی قانونی منتقل میشود که بعد از معاینه جسد توسط پزشکی قانونی، علت تامه فوت ایراد ضرب با چاقو تشخیص داده شد. وی افزود: بعد از صدور گواهی جواز دفن، جسد به خانواده متوفی تحویل داده شد و در قبرستان شهرستان بوکان دفن شد. دادستان مرکز استان آذربایجان غربی بیان کرد: تحقیقات برای شناسایی قاتلان این فرد ادامه دارد، البته در این رابطه ۲ نفر دستگیر شدهاند و این فرضیه نیز وجود دارد که برخی فضاسازیها پیرامون قتل این فرد از سمت افراد موثر در این حادثه باشد تا ردپای خود را از ماجرا پاک کنند.
***
شکستن جمجمه یکی از کارکنان بهشتزهرا در مراسم حمیدرضا روحی
مدیرعامل سازمان بهشتزهرا(س) از ضرب و جرح یکی از کارکنان انتظامات این سازمان در جریان برگزاری مراسم ختم حمیدرضا روحی خبر داد. جواد تاجیک، مدیرعامل سازمان بهشتزهرا(س) در صفحه شخصی خود در توئیتر از ضربوجرح یکی از کارکنان انتظامات سازمان بهشتزهرا(س) خبر داد و نوشت: در پی تجمع تعداد معدودی برای اغتشاش در مراسم ختم حمیدرضا روحی در بهشتزهرا(س) و برهم زدن آرامش خانوادههای معزا و فحاشی و حمله به مردم و مأموران امنیت، یکی از همکارانم در انتظامات سازمان بر اثر برخورد سنگهای پرتاب شده از سوی اغتشاشگران دچار شکستگی جمجمه و خونریزی مغزی شد.
***
تولید شربتهای مسکن کودکان ۴ برابر شد
مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با بیان اینکه در آبانماه میزان تامین سوسپانسیونهای آنتیبیوتیک اطفال به 8.5 میلیون عدد رسیده است، گفت: تولید انواع شربتهای مسکن اطفال بیش از ۴ برابر افزایش داشته است. محمد پیکانپور در گفتوگو با تسنیم درباره میزان تأمین داروهای موردنیاز اطفال اظهار کرد: میزان تأمین سوسپانسیونهای آنتیبیوتیک اطفال در شهریورماه سال جاری 3.1 میلیون عدد بود که مهرماه به 4.5 میلیون عدد و در آبانماه به 8.5 میلیون رسیده است. وی افزود: تأمین این سوسپانسیونها شامل تولید داخل و واردات این داروها بوده که تولیدات داخلی سهم عمده را در این حوزه داشتهاند. مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو درباره تأمین شربتهای استامینوفن هم گفت: تأمین شربتهای استامینوفن، افزایش 3.5 برابری در یک ماه گذشته (آبانماه نسبت به مهرماه) داشته است. پیکانپور ادامه داد: میزان تولید ایبوپروفن نیز مهرماه سال جاری 300 هزار عدد بوده و در آبان به 2.4 میلیون عدد رسیده که تا پیش از اتمام ماه جاری به نقطه اشباع بازار نزدیک میشود. مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با بیان اینکه تولید انواع شربتهای مسکن اطفال بیش از 4 برابر افزایش داشته است، بیان کرد: میزان تولید شربتهای مسکن نیز مهرماه 2 میلیون عدد بوده که در آبان به 8.3 میلیون عدد رسیده است.
***
ذخیره خون در کشور به ۹ روز رسید
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران از افزایش مدت زمان ذخیره خون و فرآوردههای خونی در کشور خبر داد. مصطفی جمالی گفت: ذخایر خون و فرآوردههای خونی در کشور از ۵ روز به بیش از ۹ روز رسیده و این یک پشتوانه مطمئن برای نجات جان بیماران در تمام مراکز درمانی کشور است. وی ادامه داد: یکی از اتفاقات خوب در ماههای اخیر، انعقاد تفاهمنامه همکاری با اورژانس کشور بود که با هدف بهرهمندی از فرآوردههای خونی در خدمات پیشبیمارستانی اورژانس ۱۱۵ صورت گرفته و با تأمین خون با محوریت گروه خونی O منفی در اورژانس بیمارستانی عملیاتی شد که این کار همزمان با ایام سوگواری اربعین در استانهای مرزی کلید خورد.
***
برگزاری جشنواره «ایران پیروز» در تهران
همزمان با فرا رسیدن ایام جام جهانی، جشنواره «ایران پیروز» از ۳۰ آبان تا ۲۷ آذر هر روز از ساعت ۱۳ تا ۲۲ در فرهنگسراها و خانههای فرهنگ شهر تهران برگزار میشود. در این جشنواره برنامههای متنوعی متناسب با ایام جامجهانی اجرا میشود و خانوادهها بویژه نوجوانان مخاطبان اصلی جشنواره هستند. این جشنواره از ۶ بخش اصلی بازیهای گروهی، پویشهای فوتبالی، غرفههای محصولات، فضاسازی هویت ایرانی، اکران و نمایش بازیهای جامجهانی و اردوی دانشآموزی تشکیل شده است. بخش بازیها شامل 5 قسمت لیگ فیفا، بازیهای رومیزی فوتبالی، فوتبالدستی، چالشهای فوتبالی و فوتبال آدمکی خواهد بود. همه بازیها به صورت مسابقه برگزار میشود و برندگان هر روز جوایزی دریافت میکنند.
ارسال به دوستان
تاکنون 160 نفر از هموطنان بر اثر ابتلا به آنفلوآنزا جان باختهاند؛ ضرورت رعایت پروتکلها و تزریق واکسن برای افراد بالای 60 سال
سبقت آنفلوآنزا از کرونا
شیوع آنفلوآنزا در کشور تهدیدکننده سلامت جامعه شده است تا جایی که تاکنون 160 نفر در کشور بر اثر این بیماری فوت کردهاند و روزانه خیل عظیمی از مبتلایان به آنفلوآنزا راهی مراکز درمانی میشوند. بهگزارش «وطنامروز» در پی کاهش التهاب کرونا رعایت پروتکلهای بهداشتی نیز افت کرد، این موضوع باعث شد ویروس آنفلوآنزا خیلی سریع کشور را فراگیرد؛ بیماریای که با بازگشایی مدارس سرایتپذیری آن گسترده شد و تعداد زیادی از کودکان در بیمارستانها بستری شدهاند. به گفته کارشناسان بهداشت، شیوع این بیماری معمولا در زمستان به اوج میرسد. در چنین شرایطی افراد دارای نقص ایمنی، مسن و دارای بیماری زمینهای هر چه سریعتر باید واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند، از طرفی نیز مردم باید ضمن رعایت پروتکلهای بهداشتی، این بیماری را دست کم نگیرند. در این باره سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: افراد بالای ۶۰ سال تا پایان همهگیری آنفلوآنزا حتما واکسن تزریق کنند، زیرا این گروه سنی بیشتر از سایر افراد در معرض ابتلای شدید به این بیماری قرار دارند.
بهنام عرشی افزود: تاکنون حدود ۱۶۰ نفر در کشور بر اثر ابتلا به آنفلوآنزا جان خود را از دست دادهاند و بهترین راه مقابله با این بیماری تزریق واکسن است که اکنون در داروخانهها موجود است و توصیه میشود سالمندان نسبت به تهیه آن سریعتر اقدام کنند.
وی اظهار داشت: بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا اواخر شهریور و مهر است اما با توجه به موج این بیماری، هنوز هم زمان مناسبی برای تزریق واکسن در افراد واجد شرایط بویژه سالمندان و کودکان است، زیرا همهگیری هنوز تمام نشده است.
عرشی ادامه داد: از ۴۵۰ هزار دوز واکسن آنفلوآنزای توزیعشده در مراکز بهداشتی و بیمارستانی کشور بیش از ۲۵۰ هزار نوبت آن تزریق شده است و در مجموع سالانه ۵۰۰ هزار دوز واکسن آنفلوآنزا در مراکز بهداشتی و درمانی و بیمارستانها و حدود ۳ تا ۴ میلیون دوز هم در داروخانهها توزیع میشود. آنفلوآنزا یک عفونت ویروسی است که سیستم تنفسی را درگیر میکند و بیشتر افرادی که به این بیماری مبتلا میشوند با مصرف انواع و اقسام آنتیبیوتیکها بدون تجویز پزشک اقدام به خوددرمانی میکنند که این کار باعث ایجاد مقاومت میکروبی در بدن شده و فرد مبتلا به پنوموکوک (عفونت ریه) میشود.
عرشی اظهار داشت: ۵۰ درصد سرماخوردگیهای شدید، ابتلا به آنفلوآنزا تشخیص داده میشود و هر سال حدود هزار تا ۲ هزار مورد ابتلا به آنفلوآنزا را حتی در فصول گرم سال نمونهبرداری میکنیم، البته افرادی که علائم سرماخوردگی دارند. وی ادامه داد: امسال روند ابتلای افراد به آنفلوآنزا زودتر شیوع یافته به همین دلیل مشاهده میشود که مراجعات مردم به مراکز درمانی نیز بیشتر شده است.
خودسرانه آنتیبیوتیک مصرف نکنید
بخش عمدهای از تختهای بیمارستانی را کودکان مبتلا به آنفلوآنزا اشغال کردهاند. سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت درباره اظهارنظر روسای برخی بیمارستانهای کودکان درباره افزایش ابتلا به پنوموکوک در کشور گفت: این بیماری در سطح وسیع در جامعه شیوع نیافته و بیشتر داخل بیمارستانی و مربوط به کودکانی است که آنفلوآنزا در آنها به دلیل مصرف نابجا و زیادهروی در آنتیبیوتیکها بهبود نیافته و منجر به عفونت ریه شده که قابل درمان است. شهنام عرشی تصریح کرد: پوشاندن دهان و بینی هنگام سرفه یا عطسه، استفاده از ماسک در مکانهای شلوغ، شستوشوی مداوم و مکرر دستها، نوشیدن آب و مایعات کافی و استراحت، استفاده از داروهای ضدویروسی بنا به تشخیص و تجویز پزشک (در صورتی که سیستم ایمنی آسیبپذیری داشته باشید) و استفاده نکردن خودسرانه داروهای آنتیبیوتیک باعث پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا میشود.
هنوز از پیک آنفلوآنزا عبور نکردهایم
رئیس مرکز طبی کودکان با اشاره به وضعیت شیوع آنفلوآنزا و عفونت میکروبی پنوموکوک در اطفال گفت: هنوز به طور کامل از پیک آنفلوآنزا عبور نکردهایم؛ در عین حال ما در آستانه زمستان هستیم و ممکن است مجددا پیک جدیدی از آنفلوآنزا را در فصل زمستان داشته باشیم. رضا شروینبدو با اشاره به وضعیت شیوع آنفلوآنزا، کرونا و همچنین عفونت میکروبی همراه با پنوموکوک میان اطفال و کودکان گفت: ممکن است مجددا پیک جدیدی از آنفلوآنزا را در فصل زمستان داشته باشیم. باید توجه کرد که در آنفلوآنزا کودکان مبتلا عمدتا با درگیری دستگاه تنفسی فوقانی، تحتانی، سرفههای مکرر و تب مراجعه میکنند که این علائم بعضا تا یک هفته الی 10 روز هم طول میکشد. کودکانی که دچار عفونت ثانویه پنوموکوک میشوند، کودکانی هستند که تبهای بسیار بالایی داشته و بسیار بدحال میشوند که این نشاندهنده یک میکروب تهاجمی است که اصطلاحا پنوموکوک گفته میشود. رئیس مرکز طبی کودکان با تاکید بر لزوم رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا گفت: رعایت نکات مهم بهداشتی مانند شستوشوی دستها، رعایت فاصله فیزیکی و... بیش از قبل توصیه میشود. خانوادهها تصور میکنند اکنون که از پیک شیوع «کووید-19» عبور کردهایم، نیازی به رعایت این دستورالعملها نیست، در حالی که اکنون با آنفلوآنزا مواجهیم. در عین حال بویژه در مدارس لازم است که کودکان آموزش کافی ببینند و شستوشوی دستها را به کودکان آموزش دهند، تهویه مناسبی در کلاسها باشد، همچنین استفاده از ماسک کماکان توصیه میشود.
واریانتهای جدید کووید در حال چرخش است
با آنکه التهاب کرونا فروکش کرده اما این ویروس همچنان پا برجا و تهدید کننده است. عضو کمیته علمی کشوری کرونا با بیان اینکه کرونا هنوز تمام نشده، گفت: واریانتهای جدید این بیماری در حال چرخش است و باید کماکان آمادگی مقابله با کرونا، آنفلوآنزا و سایر ویروسهای تنفسی را داشته باشیم. دکتر محمدرضا صالحی اظهار داشت: اجرای طرحهایی مانند طرح شهید سلیمانی در مقابله با بیماریها از جمله کرونا بسیار موثر بوده و توصیه سازمانها و مراجع بینالمللی و داخلی بر تشخیص زودرس، شناسایی و آگاهسازی افراد نسبت به بیماریشان به عنوان یکی از راههای مقابله با پاندمیها است. عضو کمیته علمی کشوری کرونا از مسافرتهای بینالمللی هوایی به عنوان یکی از عوامل موثر در پاندمی کرونا یاد کرد و گفت: به نظر میرسد که مسافرتهای بینالمللی به صورت هوایی در پاندمیهای آینده نیز مهم است، چراکه در گسترش بیماری موثر است.
وی تصریح کرد: کرونا هنوز تمام نشده و واریانتهای جدید این بیماری در حال چرخش است که باید کماکان آمادگی مقابله با کرونا، آنفلوآنزا یا سایر ویروسهای تنفسی را داشته باشیم. معاون امور دانشگاهی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) تهران با اشاره به گسترش آنفلوآنزا در سطح کشور بویژه در بین اطفال و کودکان گفت: توصیه ما برای پیشگیری از آنفلوآنزا بویژه در کودکان، رعایت فاصله فیزیکی، استفاده از ماسک، شستوشوی مداوم دستها و عدم حضور دانشآموزان بیمار در مدارس برای جلوگیری از انتقال بیماری به سایر دانشآموزان است. وی ادامه داد: در شرایط فعلی توصیه میشود دانشآموزان در مدارس علاوه بر رعایت فاصله فیزیکی، از ماسک نیز استفاده کنند.
***
افزایش موجودی ۵۲ قلم داروی دارای کمبود
در پی اقدامات انجامشده جهت تامین و تسهیل دسترسی مردم به دارو، موجودی ۵۲ قلم از داروهای دارای کمبود افزایش یافت. مشکل کمبود آنتیبیوتیکهای کودکان و همچنین برخی مسکنها به عنوان درمانهای حمایتی از اوایل مهرماه سال جاری و در شرایط شیوع آنفلوآنزا مطرح شد؛ موضوعی که علاوه بر مصرف خارج از عرف برخی از این اقلام، امتناع شرکتهای تولیدی به بهانه حذف ارز ترجیحی و عدم همسانسازی قیمتهای جدید با افزایش ناشی از تغییر نرخ ارز جهت تهیه مواد اولیه و افزایش هزینههای مرتبط با تولید محصولات دارویی، چالشهایی از جنس نبود نقدینگی، مالیات ۹ درصدی بر ارزش افزوده، بدقولی برخی بیمهها در پرداخت مطالبات داروخانهها و... به عنوان عوامل موثر در بروز آن معرفی شدند. در همین راستا سازمان غذا و دارو علاوه بر اصلاح قیمت مجدد این اقلام برای تولیدکنندهها و تولید 3 شیفت در داخل، نسبت به واردات سوسپانسیونهای آنتیبیوتیک اقدام و اعلام کرد تا زمان وفور این اقلام دارویی در بازار و رفع مشکل کمبود، واردات ادامه خواهد داشت. همچنین با اجرای طرح دارویار و در راستای تامین نقدینگی برای شرکتهای داروسازی، قرار بود تسهیلاتی به صنعت داروسازی پرداخت شود و یکی از مصوبات این بود که اجازه پرداخت تسهیلات بانکها به شرکتهای دارویی، از ۲۰ به ۴۰ درصد سرمایه پایه شرکتها افزایش یافت. همچنین بانکها مجاز بودند به میزان ۹۰درصد فروش سال قبل شرکتها، به آن شرکت تسهیلات بپردازند که این عدد بر اساس ابلاغ معاون اول رئیسجمهور به ۲۰۰ درصد رسید، بنابراین مقرر شد بانکها بهجای ۹۰ درصد، تا ۲۰۰ درصد فروش سال قبل شرکتهای داروسازی به آنها تسهیلات ارائه کنند. تسهیلات اختصاصی هم که به صورت ویژه برای حمایت از صنایع داروسازی مصوب شد ۱۵ هزار میلیارد تومان است. در عین حال در ستاد تنظیم بازار درباره مالیات ارزش افزوده دارو هم تصمیمگیری شد و مالیات بر ارزش افزوده برای دارو نیز مانند سایر کالاهای اساسی از ۹ به یک درصد کاهش یافت و از ابتدای سال، این کاهش نرخ مالیات برای دارو اعمال میشود، البته اعلام شده بود که مالیات بر ارزش افزوده دارو از آبان ماه یک درصد در نظر گرفته شود. این در حالی است که بسیاری از شرکتهای داروسازی قبل از این تاریخ مواد اولیه وارد کرده و ترخیص نکرده بودند. در نتیجه حجم زیادی ماده اولیه ماند و ترخیص نشد که بخشی از کمبودهای دارویی هم ناشی از همین موضوع بود. در همین راستا یکسری شرکتها با ضمانتنامه بانکی مواد اولیه را ترخیص کردند و دارو را با مالیات ارزش افزوده یک درصد فروختند. بر این اساس با تلاش سازمان غذا و دارو و دستور صادر شده، مقرر شد مالیات بر ارزش افزوده از فروردینماه امسال یک درصد محاسبه شود.
ارسال به دوستان
پایتخت تا پایان هفته با آلودگی هوا مواجه است و فعالیت مدارس ابتدایی مجازی شد
تهرانیها بدون ماسک از خانه خارج نشوند
حاکمیت جو پایدار و انباشت آلایندهها در آسمان تهران هوای این کلانشهر را دیروز دوباره ناسالم کرد و طبق پیشبینی هواشناسی این آلودگی به دلیل وارونه شدن هوا تا پایان هفته ادامه دارد. بنا بر این گزارش، با افزایش ترافیک صبحگاهی، کیفیت هوای پایتخت دیروز در بیشتر مناطق ناسالم و ناسالم برای گروههای حساس گزارش شد؛ هوای ناسالمی که میتواند خطرناک شود، چرا که هماکنون آمار بیماران تنفسی به مراکز درمانی زیاد شده است. طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت، در سال ۲۰۱۹ آلودگی هوا در مناطق شهری و روستایی سالانه منجر به مرگ زودرس بیش از ۷ میلیون نفر شد. میانگین حدود ۵۴ درصد مرگهای زودرس مربوط به آلودگی هوا در فضای آزاد به دلیل بیماری ایسکمیک قلبی و سکته مغزی است، ضمن اینکه ۷ درصد از مرگومیرهای زودرس هم ناشی از سرطان ریه و ۱۹ درصد ناشی از بیماری مزمن انسداد ریوی مربوط به آلودگی هوا در فضای آزاد است. حال با ورود به ماه آذر باید شاهد تشدید وضعیت وارونگی هوا در کلانشهرهای کشور بویژه تهران باشیم. از همین رو لازم است به توصیههای بهداشتی کارشناسان سلامت، دقت و توجه کنیم، استفاده از ماسکهای تنفسی مناسب (ماسکهای تنفسی FFP۲ فیلتردار)، از راهکارهای مقابله با اثرات زیانبار آلودگی هوا در شرایط آلوده عنوان شده است. استفاده از ماسکهای جراحی به هیچ عنوان برای فیلتر کردن ذرات 2.5 میکرون فایدهای ندارد. ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون اغلب جزو آلایندههای شهر تهران هستند، بنابراین ماسکی که انتخاب میشود، باید قابلیت فیلتر کردن این ذرات را داشته باشد. افرادی که مجبورند در خارج از منزل فعالیت کنند باید از ماسکهای مخصوص P۲ استفاده کنند.
معرفی مدیران مقصر به دستگاه قضا
رئیس فراکسیون محیطزیست مجلس شورای اسلامی از معرفی مدیران قاصر در زمینه مقابله با آلودگی هوا به دستگاه قضا خبر داد. سمیه رفیعی درباره موضوع آلودگی هوا و دلایل اجرا نشدن قانون هوای پاک اظهار داشت: دستگاههای زیادی در جهت اجرای این قانون وظیفه و تکلیف دارند ولی متأسفانه این مساله بهدرستی محقق نشده است. وی افزود: سازمان محیطزیست بر اساس بررسیهایی که انجام گرفته ۶۰ تکلیف در این راستا داشته که کمتر از 10 درصد آن محقق شده و این در حالی بوده که فرماندهی اجرای این قانون را بر عهده داشته است. نماینده مردم در مجلس ادامه داد: سازمان برنامه و بودجه نیز تعهدات سازمانی خود را انجام نداده که البته امسال شرایط بهتر شده است. رفیعی ادامه داد: بر اساس اعلام وزارت بهداشت، سالانه ۱۱ هزار میلیارد تومان تبعات آلودگی هوا برای نظام بهداشت و سلامت است، بنابراین هر هزینهای که جهت اجرای بهتر قانون هوای پاک شود قطعا در کاهش هزینهها حائز اهمیت است.
وی با اشاره به اینکه عمده آلایندگی در هوای تهران ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون است که از صنایع و حملونقل فرسوده ناشی میشود، گفت: اخیراً وزارت صمت لایحهای به مجلس ارائه کرد اما در عمل به صورت اساسی اسقاط خودروهای فرسوده صورت نخواهد گرفت. وی در پاسخ به این پرسش که مجلس چه اقداماتی میتواند انجام دهد، گفت: نظارتهای دقیق کارشناسی انجام شده و بر اساس پژوهشی هم که در دوران کرونا انجام شد، ذرات معلق در جهت انتقال ویروس کرونا مؤثر بود. لذا ما به صورت در مجلس وارد عمل شدیم و همزمان گزارشی از سازمان بازرسی، دیوان محاسبات و... ارائه شده است. وی گفت: هفته آینده برخی مدیران را در مجلس جهت ارائه پاسخ میخواهیم و حتی اگر یک معاون در این زمینه مسؤولیت داشته، او را به عنوان کسی که ترک فعل انجام داده معرفی کردهایم.
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی به دلیل ادامه آلودگی هوا
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران گفت: سهشنبه (امروز) در تمام شهرستانهای استان تهران جز پردیس، دماوند و فیروزکوه مهدهای کودک و پیشدبستانیها تعطیل خواهد بود و مدارس در مقطع ابتدایی غیرحضوری و به صورت مجازی دایر است. عابد ملکی در تشریح مصوبات کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران تاکید کرد: فعالیتهای ورزشی در فضاهای باز ممنوع است و فروش مجوز روزانه طرح و ترافیک توسط شهرداری تهران تا روز چهارشنبه ممنوع خواهد بود.
ارسال به دوستان
در راستای تقویت سواد دینی دانشآموزان انجام میشود
ورود ۳۰۰۰ طلبه به مدارس
سواد دینی دانشآموزان با حضور طلاب در مدارس تقویت میشود؛ در همین راستا حدود 3000 هزار طلبه موفق به ورود به مدارس به عنوان معلم شدهاند. دبیر ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزشوپرورش درباره وضعیت جذب و ورود طلاب و روحانیون به مدارس کشور توضیحاتی ارائه کرد و گفت: حضور روحانیون متخصص در امر تربیت کودک و نوجوان در میان دانشآموزان جهت پاسخگویی به این نیاز اساسی است تا با ایجاد فرصت گفتوگوی چهره به چهره، هویت دینی دانشآموزان تقویت شود. حجتالاسلام والمسلمین حمید نیکزاد در گفتوگو با ایسنا در این باره اظهار کرد: حوزههای علمیه همواره در صدد کمک به آموزشوپرورش در عرصههای مختلف برای تحقق سند تحول بنیادین بودهاند که نیروی انسانی متخصص، آگاه و متعهد نقش محوری در آن دارد. وی افزود: از آنجا که تنها بستر جذب و ورود معلم به آموزشوپرورش، دانشگاه فرهنگیان و آزمون استخدامی ماده ۲۸ آن دانشگاه است، لذا ستاد همکاری در تلاش بود از ظرفیت نیروی انسانی خبره موجود در حوزههای علمیه به نفع آموزشوپرورش بهره ببرد. نیکزاد ادامه داد: اکنون حدود ۳۰۰۰ طلبه موفق به ورود به مدارس به عنوان معلم در نقاط حاشیهای شهرها و مناطق کمبرخوردار شدهاند.
ارسال به دوستان
ورزشگاهی به نام شهدای دانشآموز در ایذه احداث میشود
نماینده عالی وزیر آموزشوپرورش گفت: به دستور وزیر آموزشوپرورش، ورزشگاهی به نام شهدای دانشآموز در شهرستان ایذه احداث میشود. بابک هاشمی ضمن دیدار با خانواده دانشآموز شهید «سپهر مقصودی» از شهدای حمله تروریستی شهرستان ایذه بیان کرد: برای حفظ نام و یاد شهدای دانشآموز نیاز است نمادها و مکانهایی ایجاد شود تا دانشآموزان با یاد شهدای دانشآموز تحصیل کنند و پرورش یابند. نماینده عالی وزیر آموزشوپرورش افزود: به دستور وزیر آموزشوپرورش ورزشگاهی به نام شهدای دانشآموز در شهرستان ایذه احداث میشود. مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزشوپرورش نیز در این دیدار اظهار کرد: با گرامیداشت یاد و نام این شهید امید است که دانشآموزان در مسیر آنها گام بردارند. شهلا باقری گفت: یاد و نام شهید سپهر مقصودی همواره زنده است و وزیر آموزشوپرورش اصرار داشتند که حتما برای زنده نگه داشتن یاد شهدای دانشآموز در این شهرستان اقدام مؤثری انجام شود. دانشآموزان شهید سپهر قاسمی و کیان پیرفلک در حمله تروریستی شامگاه چهارشنبه گذشته در شهرستان ایذه به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|