|
دستگیری عامل سرویس اطلاعاتی یکی از کشورهای مرتجع
روابط عمومی سپاه بندرلنگه از دستگیری عامل سرویس اطلاعاتی یکی از کشورهای مرتجع خبر داد. روابط عمومی سپاه بندر لنگه روز گذشته اعلام کرد: با اشراف اطلاعاتی هوشمندانه و اقدام بموقع نسبت به رصد عامل سرویس اطلاعاتی یکی از کشورهای مرتجع حوزه خلیج فارس که قصد انجام اقدامات سوءامنیتی در غرب استان هرمزگان را داشت، توسط پاسداران گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه شهرستان بندر لنگه دستگیر شد.
ارسال به دوستان
رهبر انقلاب در دیدار نخستوزیر عراق با تأکید بر ضرورت اهتمام عراق برای تأمین امنیت مرزهایش با ایران:
امنیت عراق، امنیت ایران است
گروه سیاسی: روز گذشته محمد شیاع السودانی، نخستوزیر عراق در صدر هیاتی به تهران آمد. وی پس از برگزاری جلسه و نشست خبری با رئیسجمهور کشورمان به دیدار رهبر حکیم انقلاب اسلامی رفت. حضرت آیتالله العظمی خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در دیدار آقای محمد شیاع السودانی، نخستوزیر عراق تأکید کردند: پیشرفت عراق و رسیدن به جایگاه والا و واقعی خود به نفع جمهوری اسلامی است و ما معتقدیم جنابعالی، شخصی هستید که توانایی پیشبرد امور و ارتباطات عراق و رساندن این کشور به جایگاه مستقل و شایسته تمدن و تاریخ آن را دارید.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، رهبر انقلاب اسلامی با تبریک انتخاب آقای شیاع السودانی به عنوان نخستوزیر عراق، وی را فردی مؤمن و توانا خواندند که قرارگرفتن او در رأس دولت عراق مایه خرسندی است. حضرت آیتالله خامنهای عراق را برترین کشور عربی منطقه از لحاظ ثروتهای طبیعی و انسانی و همچنین پیشینه فرهنگی و تاریخی و تمدنی دانستند و گفتند: متأسفانه با وجود چنین پیشینهای، عراق هنوز نتوانسته است در جایگاه والا و واقعی خود قرار گیرد و امید میرود با حضور جنابعالی، عراق به پیشرفت و جایگاه واقعی خود دست یابد. ایشان یکی از ضرورتهای اساسی رسیدن عراق به جایگاه واقعی خود را انسجام و وحدت مجموعههای داخل عراق برشمردند و افزودند: یکی دیگر از الزامات این پیشرفت، استفاده حداکثری از نیروهای جوان و پرانگیزه عراق است. رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: البته پیشرفت عراق دشمنانی دارد که شاید در ظاهر هم اظهار دشمنی نکنند اما دولتی همچون دولت شما را قبول ندارند و باید با تکیه بر مردم و نیروهای پرانگیزه و جوان که امتحان خود را در مقابله با خطر عظیم و مهلک داعش پس دادند، در مقابل اراده دشمن، محکم بایستید. حضرت آیتالله خامنهای پیشرفت عراق در عرصههای اقتصادی، خدماتی و حتی فضای مجازی و ارائه یک چهره موجه از دولت به مردم عراق را منوط به استفاده از ظرفیت عظیم جوانان عراقی به عنوان لشکر واقعی حامی دولت دانستند و گفتند: دولت جدید عراق میتواند با چنین پشتوانهای و با استفاده از منابع و امکانات خوب مالی که در این کشور وجود دارد، در عرصههای مختلف بویژه خدماترسانی به مردم، تحول جدی ایجاد کند. ایشان با اشاره به سخنان نخستوزیر عراق مبنی بر اینکه طبق قانون اساسی به هیچ طرفی اجازه استفاده از خاک عراق برای برهم زدن امنیت ایران را نمیدهیم، گفتند: متأسفانه اکنون این اتفاق در برخی مناطق عراق روی میدهد و تنها راهحل آن این است که دولت مرکزی عراق اقتدار خود را به آن مناطق نیز گسترش دهد. رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: البته دیدگاه ما درباره امنیت عراق این است که اگر هر طرفی قصد برهم زدن امنیت عراق را داشته باشد، ما سینه خود را در مقابل او و برای حفاظت از عراق سپر خواهیم کرد. حضرت آیتالله خامنهای با تأکید بر اینکه «امنیت عراق، امنیت ایران است؛ همچنان که امنیت ایران نیز در امنیت عراق تأثیرگذار است»، به مذاکرات نخستوزیر عراق در تهران اشاره کردند و افزودند: در دورههای قبل هم مذاکرات و تفاهمهای خوبی انجام شد اما کمتر به مرحله عمل رسید، بنابراین باید درباره همه تفاهمها بویژه در بخش همکاریهای اقتصادی و مبادلات کالا و ارتباطات ریلی به سمت عمل و اقدام پیش برویم. ایشان با اشاره به برخی ارادهها برای پیش نرفتن تفاهمها و همکاریها میان ایران و عراق گفتند: باید با عمل و اقدام بر این ارادهها غلبه کرد.
در این دیدار که حجتالاسلام والمسلمین رئیسی، رئیسجمهور کشورمان نیز حضور داشت، آقای شیاع السودانی، نخستوزیر عراق به روابط راهبردی و تاریخی ایران و عراق اشاره کرد و گفت: نمونه بارز کنار هم بودن ایران و عراق، جنگ با داعش بود که خون ایرانیان و عراقیها در یک سنگر، درهم آمیخته شد. نخستوزیر عراق با گرامیداشت یاد شهیدان سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس، این ۲ شهید بزرگوار را نمونه دیگری از کنار هم بودن ۲ ملت ایران و عراق دانست. آقای السودانی با اشاره به عزم و اراده دولت جدید عراق برای اجرایی کردن توافقها میان 2 کشور و گسترش روابط در زمینههای مختلف بویژه در حوزه اقتصادی، گفت: امنیت ایران و عراق از یکدیگر جدا نیست و ما طبق قانون اساسی به هیچ طرفی اجازه نخواهیم داد از خاک عراق برای خدشهدار کردن امنیت استفاده کند.
***
امنیت و ثبات منطقه در گرو خروج آمریکا
حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی ظهر دیروز در دیدار «محمد شیاع السودانی» نخستوزیر عراق با ابراز خرسندی از ثبات سیاسی و تشکیل دولت جدید عراق گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره از ملت واحد و دولت قوی در عراق استقبال و حمایت میکند.
رئیسجمهور با تاکید بر عزم کشورمان برای گسترش همکاریها و ارتقای سطح روابط با عراق در عرصههای اقتصادی، تجاری، سیاسی، فرهنگی و امنیتی افزود: ایران به دنبال توسعه تبادلات با عراق در عرصههای مختلف تجاری و نیز انرژی است و برگزاری جلسات منظم کمیسیون همکاریهای مشترک ۲ کشور میتواند نقش موثری در تحقق این هدف داشته باشد. رئیسی اظهار داشت: روابط جمهوری اسلامی ایران با عراق، روابطی متفاوت و ممتاز است و تقویت و تعمیق روابط دوجانبه باید به گسترش و ارتقای سطح تعاملات منطقهای و بینالمللی در راستای استقرار هر چه بیشتر صلح و ثبات در منطقه و جهان بینجامد.
محمد شیاع السودانی، نخستوزیر عراق نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر به کشورمان، یک ماه پس از تشکیل دولت جدید این کشور، تصریح کرد: ایران در عرصه تعاملات خارجی عراق جایگاهی ممتاز و عالی دارد و روابط ۲ کشور به شکل مطلوب و رضایتبخشی در حال گسترش است. نخستوزیر عراق خاطرنشان کرد: تقویت کمیسیون مشترک همکاریهای 2 کشور در راستای گسترش همکاریها و مناسبات بغداد و تهران بسیار موثر بوده و برگزاری مستمر و منظم جلسات آن ضروری است.
رئیسی در نشست مطبوعاتی مشترک با «محمد شیاع السودانی» نخستوزیر عراق نیز با بیان اینکه آغاز به کار آقای السودانی در سمت نخستوزیری عراق حاصل توافق و تفاهم گروههای مختلف سیاسی این کشور است، ابراز امیدواری کرد حاصل کار دولت جدید عراق خدمتی متفاوت برای ملت عراق و همراهی و همکاری بیشتر با کشورهای همسایه باشد. رئیسی در ادامه تصریح کرد: خوشبختانه امروز ایران و عراق در گستره وسیعی از مسائل سیاسی، اقتصادی، امنیتی، اجتماعی، فرهنگی و علمی و فناوری همکاری بسیار خوب و نزدیکی دارند و امیدواریم در دوره جدید این همکاریها ارتقا یابد.
رئیسجمهور امنیت، صلح و ثبات در منطقه را مورد تاکید ۲ کشور دانست و اظهار داشت: از این منظر مبارزه با گروههای تروریستی، جرائم سازمانیافته، مواد مخدر و هر خطری که منطقه را تهدید کند، مورد توافق و تاکید ۲ کشور است. رئیسی افزود: امنیت و صلح و ثبات در منطقه باید به دست کشورهای منطقه تامین شود و حضور بیگانگان به هیچوجه امنیتساز نبوده، بلکه عامل مشکلات متعدد برای منطقه است.
رئیسجمهور با اشاره به اینکه حضور آمریکاییها همانگونه که در افغانستان امنیتساز نبود در نقاط دیگر منطقه نیز امنیت به همراه نخواهد داشت، تاکید کرد: قطعاً خروج آمریکاییها از منطقه به افزایش صلح و ثبات و امنیت در منطقه ما منجر خواهد شد.
رئیسجمهور همچنین با اشاره به دیدگاههای مشترک ۲ کشور درباره مسائل دوجانبه، منطقهای و بینالمللی ابراز امیدواری کرد سفر هیات عالیرتبه عراقی به تهران تثبیتکننده حسن روابط میان ۲ کشور و گامی موثر در جهت حل مسائل مشترک منطقهای باشد.
محمد شیاع السودانی، نخستوزیر عراق نیز در این نشست مطبوعاتی با قدردانی از دعوت رئیسجمهور ایران برای سفر به تهران، گفت: ملت و دولت عراق هیچگاه حمایتهای جمهوری اسلامی ایران را بویژه از زمان آغاز حملات تروریستهای داعش علیه این کشور و جانفشانی برادران ایرانی در کنار برادران عراقی در نبرد حق علیه باطل فراموش نخواهند کرد.
السودانی در ادامه اهمیت همکاریهای مشترک ۲ کشور در زمینه مبارزه با تروریسم و مواد مخدر را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: این دیدارها از این جهت ضروری است که پایههای مشترک و محکمی را میان ما برای اجرای توافقات صورت گرفته در زمینههای مختلف ایجاد میکند.
السودانی در ادامه ضمن تقدیر از موضع جمهوری اسلامی ایران در حمایت از عراق بویژه در زمینه صادرات برق، خواستار ادامه این حمایتها تا تکمیل پروژههای عراق در تولید برق و گاز شد و تأکید کرد: عراق برای پرداخت طلبهای ایران با مکانیسمهای خاص در تلاش است و امروز نیز در این زمینه گفتوگوهایی انجام شد و از طریق کمیتههای دوجانبه این مسأله دنبال خواهد شد.
السودانی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه عراق امنیت خود با ایران را تکمیلکننده یکدیگر و در قالبی واحد میبیند، افزود: امنیت ۲ کشور از یکدیگر جداییناپذیر بوده و بخشی از امنیت کل منطقه به شمار میآید. دولت عراق ملتزم است با اجرای دقیق قانون اساسی به هیچ گروه و طرفی اجازه ندهد از اراضی عراق برای آسیب رساندن و اخلال امنیتی نسبت به هر طرف دیگری استفاده کند.
وی با تاکید بر اینکه این سیاست رسمی حکومت عراق است که این سرزمین نقطه شروعی برای آسیب رساندن به کشورهای همسایه نباشد، اظهار داشت: این سیاست را در روابط دیپلماتیک خود دنبال میکنیم تا سیاست متوازنی با کشورهای دوست و برادر بر اساس اصل احترام متقابل و عدم دخالت در امور داخلی دیگری داشته باشیم و اجازه نخواهیم داد هیچ گروهی امنیت کشورهای دیگر را از خاک عراق مورد آسیب قرار دهد.
ارسال به دوستان
جریان رسانهای ضدایرانی به رهبری وزارت خارجه آمریکا پیش از آغاز جدال ایران - آمریکا تلاشهای همهجانبهشان برای بر هم زدن تمرکز بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران را شروع کرده بودند
عملیات روانی آمریکا قبل از بازی با ایران
گروه سیاسی: تیم ملی فوتبال کشورمان در حالی عازم قطر شد که جریان رسانهای ضدایرانی با آشوب تلاش گسترده خود سعی داشت با تحت فشار قرار دادن بازیکنان و تخریب آنها، تمرکز تیم را به هم بزند که البته تقریبا موفق شد. باخت تلخ و سنگین تیم ملی ایران به انگلیس در بازی اول از رقابتهای دور گروهی جامجهانی با نتیجه 2-6 که نشان از بیروحیه و تحت فشار بودن بازیکنان داشت، نتیجه تلاش همهجانبه جریان ضدایرانی بود. اما در شرایطی که جریان ضدایرانی انتظار داشت تیم ملی فوتبال کشورمان در بازی خود مقابل تیم ولز نیز نتیجه مشابهی بگیرد، ایران با حمایتهای همهجانبه مردم و بازیابی روحیه خود توانست ولز را شکست داده و امیدهایش برای صعود از گروه و تاریخسازی را دوباره به دست آورد. همین موضوع باعث شد رسانههای جریان آشوب دوباره فعالیت خود را بر به حاشیه بردن تیم متمرکز کرده و با طرح ادعاهای واهی زبان به تخریب بازیکنان باز کرده و در مواردی نیز بابت کسب برد شیرین مقابل ولز، به بازیکنان تیم ملی فحاشی کنند.
اما این همه ماجرا نبود. شب گذشته تیم ملی فوتبال ایران در شرایطی به مصاف آمریکا رفت که یانکیها یک روز قبل از سوت آغاز مسابقه فوتبال در مستطیل سبز، جنگ روانیشان علیه ایران را آغاز کردند. در نخستین مرحله از این بازی روانی علیه تیم ملی فوتبال کشورمان، صفحه رسمی فدراسیون فوتبال آمریکا در اقدامی توهینآمیز نشان «الله» را از پرچم مقدس ایران حذف کرد تا علاوه بر ایجاد یک جو روانی، حمایت آمریکا از جریان آشوب و اغتشاش در ایران را چندباره اعلام کند. در این رابطه کاملیا سنمار، بازیکن ایرانی- آمریکایی تیم فوتبال زنان برکلی نیز طی توئیتی ضمن خوشحالی از حذف نماد «الله» از پرچم ایران گفت: «من در جمع کارمندان صفحه تیم فوتبال آمریکا در قطر بودم. آنها میخواستند نشان جمهوری اسلامی را از پرچم حذف کنند. من به آنها گفتم این حرکتی زیرکانه برای حمایت از ایرانیان است. خوشحالم که آنها این کار را عملی کردند».
اقدام توهینآمیز آمریکا با واکنش جدی و رسمی فدراسیون فوتبال کشورمان همراه شد و این فدراسیون در نامهای خطاب به فیفا خواستار برخورد با این شیطنت گستاخانه شد. کاربران ایرانی صفحات اجتماعی نیز با انتقادات گسترده نسبت به این بیاحترامی، خواستار عذرخواهی آمریکاییها شدند. واکنش گسترده مردم ایران باعث شد برهالتر، سرمربی تیم آمریکا در نشست خبری پیش از بازی با ایران بابت بیاحترامی فدراسیون فوتبال آمریکا عذرخواهی کرده و بگوید: بازیکنان و تیم ما چیزی درباره این مساله نمیدانستند. این چیزی است که از کنترل ما خارج بود. میدانیم این یک مسابقه است و نتیجه اینطور به دست میآید که چه کسی خوب است. تنها چیزی که میگوییم معذرت میخواهیم از سمت بازیکنان و مربیان. تنها چیزی که هست همین است.
اما عملیات روانی آمریکاییها علیه تیم ملی فوتبال و مردم ایران به همین جا ختم نشد. روز گذشته چند ساعت پیش از آغاز بازی ۲ تیم ایران و آمریکا در جامجهانی، وزارت خارجه ایالات متحده ضمن توهین به بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورمان، دومین قدم آمریکا برای برهم زدن تمرکز بازیکنان ایران را برداشت.
وزارت خارجه آمریکا روز گذشته با بازیکنان ایرانی که در صحنه بینالمللی از خواندن سرود ملی ایران سر باز زدند، ابراز همبستگی کرد. این وزارتخانه به واشنگتن فری بیکن گفت که شانهبهشانه ورزشکاران ایرانی که در جریان مسابقه خود با انگلیس از خواندن سرود ملی ایران خودداری کردند، میایستد. وزارت خارجه آمریکا افزوده است که سکوت بازیکنان ایران در بازی نخست مقابل انگلیس، نشاندهنده حمایت آنها از اغتشاشگران داخل ایران بوده است.
جدای از برد ارزشمند تیم ملی فوتبال ایران برابر ولز، موضوعی که باعث خشم و عصبانیت جریان ضدایرانی شد، خواندن سرود ملی ایران توسط بازیکنان تیم بود. عصبانیت این جریان به حدی بود که منجر به زائل شدن عقل و منطق پیاده نظامهایشان در فضای مجازی شد.
برخی کاربران ضدایرانی شبکههای اجتماعی در ادعاهایی مضحک مدعی شدند بازیکنان تیم ملی ایران برای خواندن سرود کشورشان تحت فشار بوده و اگر در بازی با ولز به پیروزی نمیرسیدند، خود و خانوادهشان در ایران تحت شکنجه قرار میگرفتند(!) اما این خط خبری منحصر به فضای مجازی نماند و به ابزاری برای آمریکاییها برای عملیات روانی علیه تیم ملی فوتبال ایران تبدیل شد. در همین رابطه شبکه خبری سیانان آمریکا چند ساعت قبل از آغاز بازی ایران - آمریکا مدعی شده بود اعضای تیم ملی فوتبال ایران در مسابقات جامجهانی تهدید شدهاند که اگر پیش از بازی با تیم آمریکا رفتار درست نداشته باشند، خانوادههایشان با «شکنجه و زندان» روبهرو خواهند شد! این ادعای مضحک سیانان با تمسخر مردم ایران همراه شد و کاربران ایرانی در شبکههای اجتماعی به تولید محتوای طنز در این رابطه پرداختند.
ارسال به دوستان
اخبار
انتصاب رئیس دادگاه عالی و دادستان انتظامی قضات
رئیس دادگاه عالی و دادستان انتظامی قضات با حکم رئیس قوه قضاییه منصوب شدند.
رئیس قوه قضائیه طی احکامی حجتالاسلاموالمسلمین محمد موحدیآزاد را به عنوان رئیس شعبه اول و رئیس دادگاه عالی انتظامی قضات و حجتالاسلاموالمسلمین جعفر قدیانی، رئیس شعبه ۱۵ دیوان عالی کشور را به عنوان دادستان انتظامی قضات منصوب کرد. همچنین با حکم حجتالاسلاموالمسلمین محسنی اژهای، حجتالاسلاموالمسلمین حسینعلی نیری، رئیس پیشین دادگاه عالی انتظامی قضات به عنوان مشاور عالی رئیس قوه قضائیه منصوب شد.
***
سرلشکر باقری مطرح کرد بهرهگیری نیروهای مسلح از دستاوردهای شرکتهای دانشبنیان
سرلشکر محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح روز گذشته در حاشیه بازدید از نمایشگاه ملی فناورانه دانشبنیان بسیج، در جمع خبرنگاران، ضمن تبریک سالروز میلاد حضرت زینب (س)، هفته بسیج و روز نیروی دریایی ارتش، بسیج را ابتکار راهبردی حضرت امام خمینی دانست و اظهار داشت: بسیج در دفاع مقدس عیار خود را نشان داد و پس از آن دوران نیز در امنیت و توسعه و پیشرفت کشور میدرخشد و پیش میرود.
سرلشکر باقری با اشاره به بازدید خود از نمایشگاه ملی فناورانه دانشبنیان بسیج، تصریح کرد: همه غرفههای این نمایشگاه متعلق به مردم، جوانان دانشمند، شرکتهای دانشبنیان و همه کسانی است که با ریلگذاری بسیج وارد صحنهای شدند که بتوانند علم و فناوری را وارد اقتصاد کشور کرده و اقتصاد دانشبنیان را شکل بدهند.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به فناوریهای به نمایش گذاشته شده در این نمایشگاه، عنوان کرد: فناوریها و نوآوریهای بسیار ارزشمندی در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده است و بسیاری از کالاهایی که به کشور وارد میشود، بهتر از آن و با قیمت کمتر و فناوری بهروزتر تولید شده و در آنها به جنبههای زیستمحیطی و کاهش مصرف انرژی نیز توجه شده است.
وی با بیان اینکه نقاط مثبت و قوت زیادی در نمایشگاه ملی فناوران دانشبنیان بسیج وجود داشت، گفت: بعضی بخشها، دستگاههای دولتی، کارخانجات و مجموعههای تولیدی، از این امکانات بهرهمند شدهاند اما بسیاری از بخشها وجود دارند که قابل بهرهبرداری هستند ولی مورد استفاده چندانی قرار نگرفتهاند.
سردار باقری تأکید کرد: من به تولیدکنندگان سراسر کشور، شرکتهای خصوصی و دولتی که در فرآیند تولید در کشور مشارکت دارند، توصیه میکنم از نمایشگاه ملی فناورانه دانشبنیان بسیج بازدید کرده و با شرکتهای دانشبنیان وارد قرارداد شوند و سازمان بسیج مستضعفین تسهیلگر این کار خواهد بود. وی گفت: ما در نیروهای مسلح از بسیاری از امکانات و توانمندیهای شرکتهای دانشبنیان استفاده میکنیم؛ ضمن اینکه من دستور مؤکد و مجددی را صادر خواهم کرد تا از همه این دستاوردهای شرکتهای دانشبنیان در نیروهای مسلح، پیش از همه و بیش از همه، استفاده کاملتری شود تا این موضوع گام اولیهای شود برای اینکه دیگران نیز به این شرکتها اعتماد کنند.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: همانطور که در 44 سال گذشته شاهد بودهایم، اتکا به خود و روی پای خود ایستادن، تنها راهی است که میتواند استقلال واقعی و سربلندی را برای کشور رقم بزند که برگزاری نمایشگاه ملی فناورانه دانشبنیان بسیج نیز گام بزرگی در این مسیر است.
***
ایرانیان مقیم کانادا خدمات سریع و متنوع کنسولی دریافت میکنند
رئیس دبیرخانه شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور گفت: با توجه به محدودیتهای ایجاد شده توسط دولت کانادا برای خدمترسانی مستقیمِ کنسولی به ایرانیان مقیم، دبیرخانه در حال بررسی همه راههای ممکن برای ارائه خدمات سهل و گسترده به ایرانیان مقیم کانادا است.
رضا عامری با اشاره به خدمترسانی آسان و سریع به همه هموطنان در سراسر جهان از طریق بیش از ۱۴۰ نمایندگی و صدها کارشناس زبده کنسولی که خدمات خود را در زمینههای مختلف ارائه میکنند، گفت: با توجه به محدودیتهای ایجادشده توسط دولت کانادا برای خدمترسانی مستقیم کنسولی به ایرانیان مقیم آن کشور، دبیرخانه در حال بررسی همه راههای ممکن برای ارائه خدمات سهل و گسترده به ایرانیان مقیم کاناداست.
رئیس دبیرخانه شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور افزود: در این خصوص هماکنون خدمات کنسولی مورد نیاز ایرانیان مقیم کانادا در 4 مرکز، شامل نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در واشنگتن، هاوانا، مکزیکوسیتی و همچنین ستاد کانادا مستقر در میز خدمت وزارت امور خارجه در تهران ارائه میشود.
همچنین سفارت جمهوری اسلامی ایران در دوبلین ایرلند نیز آمادگی ارائه خدمات به ایرانیان مقیم کانادا را دارد. وی تاکید کرد: همه روزه شمار زیادی از هموطنان ایرانی مقیم کانادا از مرزهای هوایی وارد ایران میشوند و ضمن دیدار از جای جای وطن خود، با حضور در میز خدمت وزارت امور خارجه در تهران یا دفاتر استانی وزارت خارجه در مراکز استانها، خدمات کنسولی مورد نیاز خود را دریافت میکنند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|