|
رتبهبندی معلمان با بودجه ۳۸ هزار میلیاردی آماده اجرا
مشاور وزیر آموزشوپرورش در امور تشکلهای فرهنگیان گفت: ایجاد رقابت و انگیزه بین معلمان از اهداف رتبهبندی معلمان است. سیدبابک هاشمینکو افزود: رتبهبندی معلمان بیش از ۱۰ سال در نوبت اجرا بود و ۵ هزار میلیارد تومان پیشنهاد دولت قبل برای اجرای آن بود که در دولت سیزدهم با ۳۸ هزار میلیارد تومان بودجه آماده اجراست و این موضوع در شرایطی اتفاق افتاد که دولت در تنگنای مالی است.
ارسال به دوستان
اخبار
بازداشت کلاهبرداران مرتبط با شرطبندی فینال جامجهانی
رئیس پلیس فتای پایتخت از شناسایی و دستگیری ۲ نفر مرتبط با شرطبندی مسابقه فینال جامجهانی فوتبال در فضای مجازی خبر داد. سرهنگ داود معظمیگودرزی در گفتوگو با ایسنا گفت: به دنبال دریافت گزارشاتی مبنی بر دعوت کاربران به شرطبندی در مسابقه نهایی جامجهانی توسط یک صفحه اینستاگرامی با بیش از ۶۳۰ هزار نفر دنبالکننده، پیگیری موضوع در دستور کار قرار گرفت. وی تصریح کرد: پس از بررسی گزارشهای ارسالی، کارشناسان پلیس فتای تهران بزرگ تحقیقات سایبری خود را در این باره آغاز کردند و متوجه شدند یک صفحه اینستاگرامی که در مجموع بیش از ۶۳۰ هزار نفر دنبالکننده دارد، برخی کاربران فضای مجازی را با تبلیغات فریبنده به سمت و سوی یک سایت شرطبندی هدایت کرده و اقدام به کلاهبرداری از مراجعهکنندگان میکند. وی افزود: افسران سایبری پلیس فتا پس از تحلیل مستندات جمعآوری شده و بررسیهای اطلاعاتی و تخصصی، موفق شدند ۲ نفر از افراد اصلی گرداننده این صفحه اینستاگرامی را شناسایی و پس از تشریفات قضایی، مجرمان را دستگیر و به پلیس فتا منتقل کنند. گودرزی گفت: مجرمان پس از انتقال به پلیس فتا هرگونه اقدام مجرمانهای را رد کردند اما پس از مشاهده ادله جمعآوری شده توسط پلیس، ضمن پذیرش بزه انتسابی، انگیزه خود از این اقدام مجرمانه را منفعت مالی عنوان کردند.
***
حمایت بنیاد ۱۵ خرداد از تولید تجهیزات توانبخشی
مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام از حمایت تولید تجهیزات توانبخشی با استفاده از طرحهای دانشبنیان خبر داد. حمیدرضا علیانزادگان تاکید کرد: بنیاد ۱۵ خرداد از ایدههای نوآورانه و طرحهای دانشبنیان در حوزه تولید تجهیزات توانبخشی و خدمات مرتبط با سلامت اجتماعی که در راستای ماموریتهای بنیاد باشد، حمایت و کیفیسازی و بومیسازی این اقلام توانبخشی را بر اساس ظرفیت شرکتهای دانشبنیان با جدیت دنبال میکند. به گفته وی، این بنیاد با ورود به عرصه حمایت از تولید اقلام دانشبنیان در حوزه توانبخشی، در نخستین جشنواره ملی فناوریهای توانبخشی به شکل ویژه حضور پیدا کرده است. علیانزادگان در حاشیه بازدید از بخشهای مختلف این جشنواره اظهار کرد: بنیاد ۱۵ خرداد ضمن آنکه رویکردهای استراتژیک استفاده از ظرفیتهای نوآورانه و فناورانه در اکوسیستم کارآفرینی کشور را پیگیری میکند، با توجه به هدفگذاری سال تحت عنوان «تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین» قدم موثری در هدایت، حمایت و بهرهگیری از ظرفیتهای مجموعههای فناور و دانشبنیان در حوزه تولید تجهیزات توانبخشی برمیدارد تا به تقویت تولید این مجموعهها و تحقق اقتصاد دانشبنیان و حمایت از استعدادها و ظرفیتهای جوانان کشور کمک کند. مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد گفت: در پی امضای تفاهمنامه همکاری میان بنیاد ۱۵ خرداد و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، این بنیاد از ایدههای نوآورانه و طرحهای دانشبنیان در حوزه تولید تجهیزات توانبخشی مرتبط با پویشهای بنیاد حمایت میکند. این بنیاد در قالب پویشهای مثبت حرکت یک و ۲ در ۲ سال اخیر، بیش از ۱۰ هزار اقلام توانبخشی از جمله ویلچر، انواع عصا، واکر و سایر اقلام مورد نیاز توانیابان را تهیه و تقدیم جامعه هدف پویش کرده است.
***
آزادی بیش از ۱۲۰۰ زندانی جرائم مالی غیرعمد
رئیس کل دادگستری استان تهران از آزادی یک هزار و ۲۵۴ نفر از زندایان جرائم مالی غیرعمد با پیگیریهای قضایی و کمک خیران خبر داد و گفت: زمینه اشتغال ۱۸۵ نفر از مددجویان پس از آزادی از زندان فراهم شد. علی القاصیمهر افزود: «کاهش جمعیت کیفری» و «زندانزدایی» از جمله سیاستهای اصلی دستگاه قضایی در دوره «تحول و تعالی» محسوب میشود و بر همین اساس همکاری با زندانیان جرائم مالی غیرعمد در دستور کار دادگستری کل استان تهران قرار گرفت. رئیس کل دادگستری استان تهران اضافه کرد: با پیگیریها و همراهی خیران از ابتدای سال تاکنون زمینه بازگشت به آغوش خانواده و آزادسازی یک هزار و ۲۵۴ نفر از زندانیان جرائم مالی غیرعمد فراهم شد. وی با اشاره به اهمیت مقوله پیشگیری از وقوع جرم و نقش ایجاد اشتغال در جلوگیری از تکرار جرم گفت: در همین راستا، زمینه اشتغال ۱۸۵ نفر از مددجویان پس از آزادی از زندان فراهم شد. القاصیمهر اضافه کرد: ۷۵۰ نفر از مددجویان که از زندان آزاد شدهاند، برای دریافت تسهیلات اشتغالزایی در راستای تبصره ۱۶ قانون بودجه به بانکهای مربوطه معرفی شدند و اقدامات لازم در این زمینه در دست انجام است.
***
فروش داروهای گیاهی در عطاریها تخلف است
نایبرئیس انجمن داروسازان تهران گفت: عطاریها فقط مجاز هستند گیاهان متفاوت را به صورت فلهای یا بستهبندی عرضه کنند اما نمیتوانند به حوزههای درمانی ورود کنند و داروهای گیاهی بفروشند. بهمن صبور افزود: همه مجوزهای داروخانه و حوزه سلامت از سوی وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو صادر میشود اما عطاریها به هیچ عنوان زیر نظر وزارت بهداشت نیستند. وی افزود: طبق قانون، محل فروش و عرضه داروهای گیاهی داروخانه است و نهادهای نظارتی ورود نمیکنند اما این مشکل یک بار برای همیشه باید حل شود زیرا با سلامتی و جان مردم سر و کار دارد. صبور ضمن هشدار به مردم درباره مصرف فرآوردههای لاغری، ریزش مو و ترک اعتیاد گفت: این فرآوردهها حاوی داروهای غیرمجاز هستند و عوارض زیادی دارند، کما اینکه گزارشها و شکایات فراوانی نیز از عوارض این فرآوردهها به سازمان نظام پزشکی رسیده اما هنوز وزارت صمت ورودی نکرده است. به گفته صبور، برخی عطاریها، فرآوردههایی را به شکل کپسول و قرص به صورت فلهای عرضه میکنند که به هیچ عنوان استاندارد نیستند چون هر دارویی که ادعای درمان دارد باید نشانی تولیدکننده، مشخصات استاندارد، ماده موثر و تاریخ مصرف و انقضا و مجوزهای آن روی بروشورش چاپ شده باشد که هیچ یک از این موارد در عرضه فلهای این نوع کپسول و قرصها رعایت نمیشود.
ارسال به دوستان
تهرانیها 12 روز متوالی است هوای آلوده استنشاق میکنند؛ سهشنبه جاری روز پیک آلودگی هواست
داد از دود
کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران: مدارس و دانشگاههای تهران تا سهشنبه غیرحضوری است
گروه اجتماعی: آلودگی هوا این روزها دستبردار پایتخت و کلانشهرهای کشور نیست؛ به شکلی که تهران 11 روز متوالی است در دود و آلودگی غوطهور است و شهروندان هوای ناسالم استنشاق میکنند. با توجه به استمرار سکون جوی و انباشت آلایندهها در آسمان کلانشهرهای تهران و البرز، تعطیلی مدارس و دانشگاههای این ۲ استان تا سهشنبه تمدید شد تا آموزش همچنان غیرحضوری باشد. به گزارش «وطن امروز»، پدیده آلودگی هوا هر سال در فصول سرد سال به دلیل وارونگی هوا، پایتختنشینان و ساکنان برخی کلانشهرها را با مشکل جدی مواجه میکند. این در حالی است که طبق قانون هوای پاک که 5 سال از تصویب آن میگذرد، ۲۳ دستگاه به صورت غیرمستقیم و ۱۹ دستگاه به صورت مستقیم در مدیریت و کاهش آلودگی هوای کلانشهرها نقش دارند اما این دستگاهها و نهادهای تصمیمگیر به وظایف خود عمل نکردهاند و همچنان نسخه شفابخشی برای مهار این معضل پیچیده نشده است. به گفته کارشناسان وزارت بهداشت، آلودگی هوا سالانه منجر به مرگ بیش از 20 هزار نفر در کشور میشود. بر اساس گزارشها دیروز نیز همچون روزهای گذشته میانگین شاخص آلودگی هوای تهران عدد 150 را رد کرد و در برخی مناطق تهران شاخص آلودگی به بیش از 180 نیز رسید تا پایتخت در شرایط قرمز آلودگی هوا برای همه گروهها قرار گیرد. طبق بررسیها، اکسیدهای نیتروژن ناشی از اگزوز خودروها بویژه 17 میلیون خودروی فرسوده و غیراستاندارد در کشور که بخش عمدهشان در تهران و کلانشهرها فعالیت میکنند، بیشترین نقش را در آلودگی هوا در فصول سرد سال دارد. بنا به گزارشهای موجود 83 درصد آلودگی هوای تهران ناشی از منابع متحرک یعنی خودروها و موتوسیکلتهای کاربراتوری است.
* صدور هشدار نارنجی برای آلودگی هوای تهران
هوای تهران و اغلب کلانشهرها آلوده است و کارشناسان هشدار میدهند در این شرایط شهروندان حتیالامکان از منزل خارج نشوند. مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با تاکید بر ضرورت آمادهباش نیروهای امدادی در پایتخت، از صدور هشدار نارنجی آلودگی هوا خبر داد و گفت: مردم از تردد غیرضرور در فضای باز خودداری کنند. حامد یزدیمهر از صدور هشدار نارنجی آلودگی هوا توسط مدیریت بحران خبر داد و گفت: طبق اعلام سازمان هواشناسی استان تهران از بعدازظهر روز یکشنبه 27 آذرماه تا روز سهشنبه 29 آذرماه انباشت آلایندهها و افزایش شاخص آلودگی هوا را شاهد خواهیم بود. وی افزود: طبق هشدار هواشناسی مبنی بر اینکه در غالب ساعات، کاهش کیفیت هوا تا حد ناسالم برای تمام گروهها میشود، در همین راستا مدیریت بحران به مردم پایتخت اکیداً توصیه میکند از تردد غیرضروری در فضای باز خودداری کرده و حتماً از منابع غذایی حاوی آنتیاکسیدان و بتاکاروتن زیاد استفاده کنند.
یزدیمهر با تاکید بر اینکه در ایام آلودگی هوا کاهش تردد خودروها باید به طور جدی در دستور کار قرار داشته باشد، افزود: متأسفانه یا خوشبختانه امروز مردم عادی نیز در تعیین میزان آلودگی هوا تأثیرگذار هستند و از همین رو در بسیاری از مواقع شاهدیم که با عادات رفتاری غلط موجب آلوده شدن هوا میشویم و با اصلاح برخی رفتارها میتوانیم در کاهش آلودگی هوا مؤثر باشیم. وی گفت: از راههای پیشگیری از آلودگی هوا میتوان به رانندگی هوشمند اشاره کرد، رانندگی با سرعت مجاز میتواند در مصرف بنزین و تولید آلایندههای سمی مؤثر باشد.
مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از آمادهباش دستگاههای عضو ستاد مدیریت بحران خبر داد و تصریح کرد: ضروری است که نیروهای امدادی در اوقات اضطرار آلودگی هوا در حالت آمادهباش کامل باشند.
* مدارس و دانشگاههای تهران تا سهشنبه غیرحضوری شد
مدارس و دانشگاههای تهران تا سهشنبه ۲۹ آذرماه تعطیل شد و کلاسها بهصورت غیرحضوری تشکیل میشود. بر اساس اعلام کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران، مهدهای کودک، مدارس و دانشگاههای تهران تا سهشنبه تعطیل شد. همچنین مدارس استان تهران و دانشگاهها جز پردیس، دماوند و فیروزکوه غیرحضوری تشکیل خواهد شد. فروش طرح ترافیک نیز تا سهشنبه ممنوع شد؛ ممنوعیت تردد شبانه کامیونها و فعالیت کارخانجات آسفالتسازی نیز از دیگر مصوبات کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران بود. پیشنهاد کاهش 2 ساعته کار ادارات تا روز سهشنبه نیز در این جلسه مصوب شد که وزارت کشور در این زمینه تصمیم نهایی را خواهد گرفت. بر اساس مصوبات دیروز کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران، رؤسای ادارات نیز باید با مرخصی مادران دارای فرزند محصل موافقت کنند.
* سهشنبه روز پیک آلودگی هواست
تداوم آلودگی هوای تهران موجب شد داربی پایتخت میان استقلال و پرسپولیس در روز سهشنبه لغو شود. در همین رابطه «فریبا گودرزی» کارشناس ارشد سازمان هواشناسی دیروز درباره وضعیت هوای تهران گفت: شاخص آلودگی هوا عدد بالای 150 را نشان میدهد البته این عدد به نسبت دیروز (جمعه) مقداری کم شده است و فردا هم احتمالاً کاهشی خواهد بود ولی انتظار میرود شاخص آلودگی هوای تهران از روز دوشنبه دوباره بالا برود.
وی درباره وضعیت هوای تهران در روز سهشنبه اشاره کرد: از روز دوشنبه تا سهشنبه هفته جاری به دلیل اینکه انباشت آلایندهها ادامه خواهد داشت، پیشبینی میشود آلودگی هوا افزایش پیدا کند و در این روزها برای همه گروههای سنی مضر باشد. با وجود اینکه احتمال دارد امروز و فردا مقداری شاخص کاهش پیدا کند ولی به دلیل پایداری وضع هوا و البته انباشت در روزهای دوشنبه و سهشنبه وضعیت هشدار ادامه خواهد داشت. کارشناس هواشناسی درباره اینکه آیا با این وضعیت میتوان پیشبینی کرد که دیدار داربی در روز سهشنبه برگزار نشود، اضافه کرد: مطمئناً تا روز سهشنبه انباشت ادامه خواهد داشت ولی تصمیم نهایی را کمیته اضطرار آلودگی هوا خواهد گرفت. با شاخص بالای 150 فعالیتهای فیزیکی در هوای باز به هیچ وجه توصیه نمیشود، بویژه اینکه سهشنبه روز پیک آلودگی هواست و شاخص حتی به 170 خواهد رسید.
به گفته معاون استاداری تهران شهرآورد تهران در زمان اعلام شده (29 آذر) برگزار نمیشود و قرار است فدراسیون فوتبال تاریخ جدیدی را برای این بازی اعلام کند.
* لزوم مشارکت شرکتهای دانشبنیان برای مقابله با آلودگی هوا
سرپرست اداره کل محیطزیست و توسعه پایدار شهرداری تهران ضرورت تغییر نگاه به موضوعات محیط زیستی پایتخت، لزوم استفاده از پژوهشها و ایدههای نوین شرکتهای دانشبنیان در مقابله با چالشهای محیطزیست شهری را مورد تأکید قرار داد. حلیا ساداتحسینی در جلسه شورای مدیران محیطزیست پایتخت که با حضور حسین نظری، معاون خدمات شهری و محیطزیست برگزار شد، اقداماتی مانند شناسایی منابع آلاینده و تلاش برای کاهش این منابع را از جمله تلاشهای صورتگرفته برای ارتقا و بهبود محیطزیست شهر تهران ذکر کرد و گفت: اینکه ما هنوز با مسائل و مشکلات عدیدهای در حوزه محیطزیست شهری مواجه هستیم، بیانگر این است که اقدامات صورتگرفته کافی نبوده و به اندازه مورد انتظار بر کاهش و کنترل چالشهای موجود موثر نبوده است.
وی استفاده از فناوریهای نوین در حوزه محیطزیست، توسعه و افزایش ارتباط و تعامل با شرکتهای دانشبنیان، ایجاد زمینه مشارکت بیشتر و استفاده از ظرفیت دبیران محیطزیست در سطح محلات به عنوان سفیران همراه شهرداری تهران را از جمله محورهای مهم و اثربخش در حل معضلات محیطزیست شهری برشمرد و افزود: استفاده از ظرفیتهای بالقوه خانهها و کانونهای محیطزیست و همراه کردن شهروندان، در افزایش کیفیت محیطزیست شهر و زندگی شهر تاثیرگذار خواهد بود.
***
لزوم برخورد قوه قضائیه با سازمانهای متخلف در اجرای قانون هوای پاک
رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران از قوه قضائیه خواست با سازمانهای متخلف که قانون هوای پاک را اجرا نکرده و عزم جدی برای اجرای این قانون ندارند، برخورد کند. سوده نجفی با اشاره به اینکه سازمان محیطزیست متولی آلودگی هواست اما به دلیل نقش سایر سازمانها در موضوع آلودگی هوا مثل سوخت صنایع بزرگ و کارخانهها یا خودروهای فرسوده، سازمانهای مسؤول نیز طبیعتا درگیر موضوع میشوند، گفت: به همین منظور قانونی به عنوان قانون هوای پاک وضع شده که وظایف هر کدام از دستگاهها در آن مشخص شده است اما عزم جدی برای اجرا وجود ندارد که انتظار میرود قوه قضائیه به موضوع ورود و با سازمانهای متخلف برخورد کند. وی با بیان اینکه به نظر میرسد یکی از دلایل عدم اجرای قانون هوای پاک موضوع بودجه است، ادامه داد: به عنوان مثال در این قانون بر تعویض خودروهای فرسوده یا استفاده از خودروهای برقی به جای خودروهای بنزینسوز تاکید شده است. از سوی دیگر به تغییر نوع سوخت صنایع بزرگ و آلاینده هم اشاره شده است که این تغییرها هزینههایی به همراه دارد که سبب شده تا قانون هوای پاک در اجرا با مشکلاتی روبهرو شود. نجفی افزود: توسعه حملونقل عمومی نیز با مشکل بودجه مواجه است. شهرداری برای افزایش واگنهای مترو و اتوبوس مشکل بودجه دارد و سهم دولت از توسعه ناوگان عمومی باید تامین شود که شورای شهر ششم بر این موضوع تاکید دارد. شهردار تهران هم لازم است پرداخت سهم دولت از افزایش ناوگان عمومی را در هیات دولت پیگیری کند، چراکه افزایش واگنهای مترو و اتوبوس قطعا در کاهش ترافیک روزانه که این روزها در نقاط مختلف شهر شاهد آن هستیم، در امر آلودگی هوا تاثیرگذار خواهد بود و شهرداری هم باید نسبت به این موضوع توجه بیشتری داشته باشد. عضو شورای شهر تهران افزود: آلودگی هوا درست است که سریع روی سلامت شهروندان تاثیر نمیگذارد اما همین بیتوجهیها باعث میشود تاثیرات مخرب هر روز بیشتر و بیشتر شود و فرد رفتهرفته زمان طلایی درمان را از دست بدهد. این چرخه به گونهای عمل میکند که بر اساس آمار سازمان حفاظت از محیط زیست، سال ۱۴۰۰ بیش از ۶ هزار نفر قربانی آلودگی هوا داشتهایم.
ارسال به دوستان
سازمان هواشناسی اعلام کرد
بارشهای پراکنده در نقاط مختلف کشور
هوای اغلب استانهای کشور بارانی است به طوری که روز گذشته استانهای چهارمحالوبختیاری، کهگیلویهوبویراحمد، شمال فارس، برخی مناطق اصفهان، یزد، کرمان، نوار شمالی سمنان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، استانهای ساحلی دریای خزر و شرق تهران با بارش پراکنده مواجه بودند. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش پراکنده باران در برخی نقاط، وزش باد در شرق و جنوب شرق کشور و نفوذ جریانات شمالی به کشور و بارش پراکنده در استانهای شمالی خبر داد. صادق ضیاییان افزود: یکشنبه 27 آذر در مرکز شرق و جنوب شرق کشور وزش باد و در کرمان، یزد و خراسان رضوی بارش پراکنده پیشبینی میشود. به گفته رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، دوشنبه ۲۸ آذر فقط در جنوب شرق کشور وزش باد پدیده غالب و در سایر مناطق کشور جو آرام و پایدار خواهد بود. وی ادامه داد: سهشنبه ۲۹ آذر با نفوذ جریانات شمالی از روی دریای خزر در مناطق شمالی، شمال غرب، سواحل دریای خزر و ارتفاعات البرز ابرناکی و بارش پراکنده رخ میدهد. ضیاییان در ادامه گفت: چهارشنبه ۳۰ آذر بارش در سواحل دریای خزر و ارتفاعات البرز مرکزی ادامه خواهد داشت و تا اواسط هفته آینده در شهرهای صنعتی و پرجمعیت آلودگی هوا ادامه دارد. به گفته وی، طی ۲ روز آینده خلیجفارس مواج پیشبینی میشود. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی روزهای آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران یکشنبه ۲۷ آذر کمی ابری تا نیمهابری همراه با غبار محلی با حداقل دمای۶ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد و روز دوشنبه ۲۸ آذر صاف تا کمی ابری و غبارآلود با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود. ضیاییان در پایان گفت: طی روز یکشنبه بندرعباس با دمای ۲۹ درجه سانتیگراد گرمترین و شهرکرد با دمای ۳- سردترین مرکز استان کشور است. ارسال به دوستان
سالانه ۳۰۰ هزار نفر در سوانح رانندگی مصدوم میشوند
عوامل متعددی در بروز تصادفات تاثیرگذار است اما کارشناسان 2 عامل خودرو و جاده را مهمترین علل میدانند. سالانه 16 هزار نفر در کشور بر اثر تصادف به کام مرگ میروند و 20 برابر این آمار نیز مصدوم میشوند. طبق اعلام جانشین رئیس پلیس راهور، سالانه حدود ۱۶ هزار نفر از هموطنانمان در حوادث رانندگی جان خود را از دست میدهند و حدود ۳۰۰ هزار نفر نیز در جریان این سوانح، مجروح و مصدوم میشوند. سردار سیدتیمور حسینی اظهار کرد: 26 آذر، سالروز فرمان تاریخی امام خمینی(ره) برای کمکرسانی به توزیع اقلام و مایحتاج مردم در زمان دفاعمقدس، روز ملی حملونقل نامگذاری شد و این روز را میتوانیم فرصتی برای توجه بیشتر به حوزه حملونقل بدانیم. وی اظهار کرد: متأسفانه آمار جانباختگان تصادفات رانندگی در کشورمان بسیار بالاست و این موضوع، دغدغهای است که باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد. حسینی تصریح کرد: بر اساس آمارهای موجود، سالانه حدود 16 هزار نفر از هموطنان در حوادث رانندگی جان خود را از دست میدهند و حدود 300 هزار نفر نیز در جریان این سوانح، مجروح و مصدوم میشوند و به مراکز درمانی مراجعه میکنند. جانشین رئیس پلیس راهور در ادامه افزود: ناامنی چرخه و فرآیند حملونقل به عوامل متعددی برمیگردد که ۲ عامل جاده و خودرو در مرحله بعد از اهمیت بالایی برخوردارند و باید به صورت ویژه مورد توجه قرار بگیرند. وی افزود: در موضوع ایمنی خودروها در دههها و سالهای اخیر، دچار ضعفهای قابل توجهی هستیم و میتوانیم با فرهنگسازی صحیح و کارآمد در حوزه حملونقل بین کاربران، باعث توجه بیشتر آنها به موضوع ایمنی جادهها و خودروها شویم تا از این طریق بتوانیم تصادفات جادهای را تا جای ممکن کاهش دهیم. حسینی با تقدیر و تشکر از تلاشهای رانندگان حوزه حملونقل بار و مسافر درونشهری و برونشهری خاطرنشان کرد: برای رسیدن به اهداف بزرگ و تأمین ایمنی جادهها و خودروها، نیازمند یک همافزایی مشترک میان تمام دستگاههای متولی حوزه حملونقل در سراسر کشور هستیم. ارسال به دوستان
کرونا همچنان تهدیدکننده است
اگر چه چند ماه است التهاب کرونا فروکش کرده اما این ویروس همچنان در کشور فعال است و به گفته کارشناسان بهداشت رعایت پروتکلهای بهداشتی با توجه به سرمای هوا و سرمادوست بودن این ویروس همچنان الزامی است. بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به ۷ میلیون و ۵۶۰ هزار و ۳۸۹ نفر رسیده است. وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: تا روز 26 آذرماه، متاسفانه مجموع جانباختگان ناشی از «کووید-۱۹»، ۱۴۴ هزار و ۶۶۱ نفر بوده است. در عین حال بر اساس آمارهای وزارت بهداشت، از شنبه هفته گذشته (۱۹ آذرماه) تا شنبه هفته جاری ۲۶ آذرماه، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۲۲ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدهاند. همچنین آمار جانباختگان نیز طی این مدت ۹ نفر بوده است. طی ۸ روز گذشته، میزان فوتیهای کرونایی به این صورت بوده است؛ شنبه ۱۹ آذرماه ۶ فوتی، یکشنبه ۲۰ آذر تا چهارشنبه ۲۳ آذرماه بدون فوتی، پنجشنبه ۲۴ آذر یک فوتی، جمعه ۲۵ آذرماه بدون فوتی و روز شنبه ۲۶ آذرماه ۱۴۰۱ نیز ۲ فوتی کرونایی گزارش شده است و مجموعا ۹ فوتی طی ۸ روز گذشته گزارش شده است. این در حالی است که خوشبختانه از ابتدای پاندمی در کشور تا کنون ۷ میلیون و ۳۳۵ هزار و ۶۸۳ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. ۷۰ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» نیز در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تاکنون ۵۴ میلیون و ۶۷۵ هزار و ۱۷۹ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است. تاکنون ۶۵ میلیون و ۱۴۷ هزار و یک نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۵۵۷ هزار و ۸۷۵ نفر دوز دوم و ۳۱ میلیون و ۳۹۱ هزار و ۵۴۱ نفر نیز دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۹۶ هزار و ۴۱۷ دوز رسید؛ در عین حال در حال حاضر تنها یک شهرستان در وضعیت نارنجی قرار دارد. ۹۳ شهرستان نیز در وضعیت زرد و ۳۵۴ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|