|
اخبار
اقبال واحدی مجری شب یلدای شبکه یک
ویژه برنامه یلدایی «شبروشنی» شبکه یک در بلندترین شب سال میهمان خانوادهها خواهد بود.
به گزارش «وطنامروز»، ویژهبرنامه شب یلدایی «شبروشنی» چهارشنبه ۳۰ آذر از ساعت ۱۸ روی آنتن شبکه یک میرود.
این ویژهبرنامه با اجرای اقبال واحدی میزبان شاعران و کارشناسان فرهنگ عامه و خوانندهها، نواحیخوانان و نوازندههایی از سراسر ایران است. همچنین شب روشنی میزبان مجریان برنامههای مختلف شبکه یک است که هدایای تصویری خود از آداب و فرهنگ و رسوم را تقدیم نگاه ایرانیان میکنند؛ تصاویری که روایتگر یلدای شهرهای ایران عزیزمان همچون زاهدان، مشهد، خرمآباد، گیلان، هرمزگان، تنب بزرگ، ابوموسی، کردستان و نیز از کشور افغانستان است.
حافظخوانی، شاهنامهخوانی و اجرای زنده موسیقی با حضور خوانندههایی چون محمد گلریز، رضا صنعتگر و... از دیگر بخشهای این برنامه به تهیهکنندگی رضا بختیاری و میثم فکری است.
***
غفوریان و پورعرب، میهمانان ویژه شب یلدای تلویزیون
مدیر شبکه نسیم از تدارک ۳ روزه این شبکه برای یلدای امسال و حضور میهمانانی چون ابوالفضل پورعرب و مهران غفوریان در این برنامهها خبر داد.
به گزارش «وطنامروز»، محمدرضا خوشرو از تدارک شبکه نسیم به مدت ۳ روز، از چهارشنبه تا جمعه به مناسبت شب یلدا با برنامههای «خانه جلال»، «شوتبال» و «دیدی نو» خبر داد. خوشرو توضیحاتی را درباره تدارک این شبکه از چهارشنبه تا جمعه به مناسبت شب یلدا ارائه کرد و از مهران غفوریان، ابوالفضل پورعرب و علی طولابی، از شرکتکنندگان برنامه «عصر جدید» و هنرمندان برنامه طنز «صبح جمعه با شما» و... به عنوان میهمانان ویژه این برنامهها یاد کرد.
وی همچنین از تدارک برنامههای «نسیما» و «دوربین مخفی» و همچنین پخش بخشهایی از «خندوانه» در شب یلدا خبر داد.
***
3 انتصاب در اداره کل فیلمنامه صداوسیما
سرپرستان «مدیریت باشگاه رشد»، «تولید، تامین و بررسی» و «ایده، پژوهش و اقتباس» اداره کل فیلمنامه صداوسیما منصوب شدند.
به گزارش «وطنامروز»، مدیرکل دفتر فیلمنامه رسانه ملی، ابوالقاسم صالحیزاده را به سمت «سرپرست مدیریت باشگاه رشد دفتر فیلمنامه رسانه ملی» منصوب کرد. حسین اسدیزاده در حکمی دیگر اکرم صادقی را به عنوان «سرپرست مدیریت تولید، تامین و بررسی دفتر فیلمنامه رسانه ملی» منصوب کرد. همچنین جبرئیل نجفی ایواتلو با حکم مدیر کل دفتر فیلمنامه، «سرپرست مدیریت ایده، پژوهش و اقتباس دفتر فیلمنامه رسانه ملی» شد.
در این احکام بر استفاده از ظرفیتهای نیروهای مومن و هنرمند در تحقق شرح وظایف اداره کل فیلمنامه بر اساس مفاد طرح تحول سازمان صداوسیما تاکید شده است.
***
معمار حرم شاهچراغ درگذشت
پروفسور ایرج اعتصام، معمار باسابقهای که در کارنامه حرفهایاش، طراحی مجموعه حرم شاهچراغ شیراز به چشم میخورد، درگذشت.
به گزارش «وطنامروز»، ایرج اعتصام، معمار معاصر و شهرساز در ۹۲ سالگی درگذشت. ایرج اعتصام معمار معاصر و شهرساز بود که در ۹۲ سالگی و در شهر سن خوزه آمریکا دار فانی را وداع گفت. او دارای مدرک دکترای معماری از دانشگاه فلورانس در سال ۱۳۳۹ بود و از سال ۱۳۵۰ به عنوان کارشناس ارشد طرحریزی منطقهای سازمان ملل متحد و عضو کانون کارشناسان رسمی دادگستری از سال ۱۳۵۲ فعالیت کرد.
این هنرمند مدیریت و طراحی پروژههایی مانند مجموعه حرم شاهچراغ شیراز، پردیس دانشگاه سیستانوبلوچستان، شهر جدید لتیان، مجموعههای جهانگردی محلات، سرعین اردبیل، لاهیجان و... را برعهده داشته است. از جمله آثار تألیفی ایرج اعتصام میتوان به ترجمه کتاب عقاب ۲ سر، از گذشته تا آینده اسکان بشر، ترجمه کتاب معماری اسلامی، فرم، عملکرد و معنی اثر و... اشاره کرد.
***
مدیران ستادی جشنواره فیلم مقاومت معرفی شدند
دبیر هفدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، مدیران ستادی این جشنواره را معرفی و منصوب کرد.
به گزارش «وطنامروز»، جلال غفاری، دبیر هفدهمین جشنواره فیلم مقاومت طی احکامی جداگانه آقایان محسن رفیعی، اسماعیل آجرلو، محسن جوادی و پرویز رادیدهنوی را به ترتیب به عنوان دبیر اجرایی، قائممقام، مشاور عالی دبیر و مدیر کمیته استانها معرفی و منصوب کرد. هفدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت با شعار «گفتمان مقاومت، نهضت جهانی مستضعفان و آزادی قدس شریف» و به همت انجمن سینمای انقلاب و دفاعمقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح با دبیری جلال غفاری اسفند سال جاری در خلیج همیشگی فارس برگزار خواهد شد.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
سیدابوالفضل کاظمی از فرماندهان دفاعمقدس و راوی کتاب «کوچه نقاشها» دار فانی را وداع گفت
فرمانده گردان مشتیها
گروه فرهنگ و هنر: به گردان میثم میگفتند گردان مشتیها. فرماندهاش هم آدم لوتیمسلکی بود و خیلیها با شاهرخ ضرغام مقایسهاش میکردند. سیدابوالفضل کاظمی همین فرمانده لوتیمسلکی که از آن سخن میگوییم، روز دوشنبه از بین ما رفت؛ اما خاطراتش هنوز در کتاب «کوچه نقاشها» خواندنی است.
به گزارش «وطنامروز»، سیدابوالفضل کاظمی از ناشناختهترین رزمندگان و فرماندهان دفاعمقدس و راوی کتاب «کوچه نقاشها» دوشنبه درگذشت. او متولد کوچه نقاشها در محله گارد ماشین دودی بین خیابان صفاری و خیابان خراسان است و به دلیل علاقهاش به این محله و کوچه نام کتاب را «کوچه نقاشها» گذاشته است. خاطرات وی از آن جهت سزاوار تأمل و توجه است که فرمانده گردان هم با فضای قرارگاهی و ردههای بالای فرماندهی جنگ و هم با فضای درونگروهی نیروهای رزمنده و خطشکن ارتباطی تنگاتنگ دارد و بازنمایی حضور وی در این ۲ فضای پیچیده جذابیت خاصی به کتاب بخشیده است. کتاب «کوچه نقاشها» اثر راحله صبوری حاصل ۳ ماه مصاحبه با سیدابوالفضل کاظمی است. با راحله صبوری، نویسنده این کتاب گفتوگویی داشتیم و از او درباره شخصیت این فرمانده لوتیمسلک تازه درگذشته پرسیدیم.
***
در مصاحبهای گفته بودید در یک میهمانی ایده نوشتن کتاب «کوچه نقاشها» به ذهنتان رسیده است؛ چه شد که این اتفاق افتاد؟
بله! در یک میهمانی به طور تصادفی با آقای ابوالفضل کاظمی آشنا شدم. به شکل اتفاقی در آن میهمانی رزمندهای قدیمی را دیدم که در گفتارش لحن و کلماتی خاص و لوتیوار داشت. از همان لحظه جرقهای در ذهن من خورد که کتابی درباره خاطرات این رزمنده لوتیمسلک بنویسم. این فکر به ذهنم رسید که مجموعهای از خاطرات آقای کاظمی را به نقل از خودشان بنویسم. ایشان را پیدا کردم و داستان این پیدا کردن هم خودش مفصل است. چند سالی بود که وارد نویسندگی این حوزه شده بودم و با ادبیات دفاع مقدس تا حدودی آشنایی داشتم اما به رغم این تجربه، به دنبال کاری جدید بودم و کتاب «کوچه نقاشها» کار جدیدی بود که میخواستم سراغش بروم. با اینکه در نویسندگی این حوزه باتجربه بودم اما در مصاحبه تجربه چندانی نداشتم. آقای کاظمی اما با بزرگمنشی خود این کمتجربگی من را پذیرفت و حاصلش شد 50 ساعت مصاحبه شامل خاطرات ایشان در جبهههای جنگ. پس از نگارش هم آقای کاظمی به عنوان راوی بارها و بارها با آرامش کامل و صبر و تحمل خاطرات را خواند تا متن کتاب شکل و شمایلی متناسب به خود بگیرد.
ویژگی برجستهای که شخصیت ایشان به آن معروف شده است، همین لوتیمسلکی است و عدهای از همین حیث مرحوم ابوالفضل کاظمی را با شهید شاهرخ ضرغام مقایسه میکنند؛ به عنوان کسی که مدتی با ایشان در ارتباط بودید، متوجه چه وجوه تشابه و تمایزی با شاهرخ ضرغام شدید؟
آنقدر بر شخصیت شهید شاهرخ ضرغام واقف نیستم که بتوانم شخصیت این ۲ بزرگوار را با یکدیگر مورد مقایسه قرار دهم اما قطعا شجاعت را میتوان از مهمترین وجوه تمایزشان دانست. رزمندگانی که چشم روی بسیاری مسائل بستند و برای دفاع از میهن جلوی تیر و ترکش رفتند، حقیقتا از جوهری به نام شجاعت برخوردار هستند، البته این نکته را هم بگویم که خود آقای کاظمی درباره شهید ضرغام صحبتهایی داشتند که در لابهلای خاطرات ایشان در کتاب آورده شده است.
مهمترین اخلاقیات مرحوم ابوالفضل کاظمی را چه میدانید؟
مرحوم ابوالفضل کاظمی انسانی مردمی بود. از کودکی سالم زیسته بود و همیشه سعی کرده بود آدمی درستکار باشد و درست زندگی کند. ایشان حتی در سالهای آخر زندگی که از بیماری رنج میبردند هم در خط مقدم کمک به مردم مشغول رزم بودند و خیرخواهی برای مردم از صفات بارزشان بود. افزون بر همه اینها، علاوه بر اینکه در رفتار جسور و بیپروا بود، در گفتار هم این جسارت و بیپروایی را داشت. هر موقع که خاطرهای تعریف میکرد، اول از رفقای رزمنده میگفت و سپس از خودش. از افراد بسیاری اسم میآورد و اصرار داشت که این اسامی حتما در کتاب قید شود و همین اصرار، سبب شد تصمیم بگیریم کادر گردان میثم را به طور کامل در بخشی از کتاب بیاوریم.
در بین خاطراتی که از سوی ایشان نقل شده، کدام خاطره را جالبترین و آموزندهترین میدانید؟
خاطرات آقای کاظمی با آقای ارسنجانی خاطرات جالبی بود. همچنین خاطراتی که با استاد اخلاقشان آقای دهباشی داشتند خاطراتی جذاب بود اما به طور کلی معتقدم نباید صرفا یک یا چند خاطره را مورد توجه قرار داد. کسی که میخواهد با اخلاق ایشان آشنا شود، بایستی از ابتدا تا انتهای «کوچه نقاشها» را بخواند.
پس از انتشار کتاب در بازار نشر، چه بازخوردهایی از اطرافیان و مردم گرفتید؟
من تاکنون 5 کتاب نوشتهام و این کتاب جزو پرفروشترین کتابهایم بوده است. از اقصی نقاط کشور زنگ میزدند و تشکر میکردند و میگفتند سیدابوالفضل کاظمی چقدر شخصیت جالبی داشته و چه آدمهایی داشتیم و نمیدانستیم! هم از بازخوردها و هم از اینکه توانستم چنین کتابی را به نگارش درآورم، رضایت دارم.
به نظرتان چه الگوهای مشابه دیگری داریم که به آنها پرداخته نشده است؟ آیا نمونههایی را میشناسید و برنامهای برای نوشتن درباره آنها در آینده نزدیک دارید؟
مرحوم سیدابوالفضل کاظمی و بسیاری از راویان دیگر، همیشه از قهرمانانی میگفتند که به آنها پرداخته نشده است. شاید من فرصتی برای پرداختن به این قهرمانان نداشته باشم و شاید دیگران هم به ذهنشان نرسد که صندوقچه ارزشمند خاطرات این عزیزان را به ثبت برسانند. اگر بخواهم مثال بزنم میتوانم به حسین بابایی، مرحوم حسین اسماعیلی و دهها نمونه دیگر اشاره کنم. فراموششدهها زیادند و نویسنده باید به فکر بیفتد تا آنها را از این فراموشی بیرون بکشد. اگر روح جستوجوگر داشته باشیم، هنوز هم هستند آدمهایی که از زندگی خودشان یا اطرافیانشان حرفهایی برای گفتن دارند.
ارسال به دوستان
«رادیو مقاومت» با پیام رئیسجمهور آغاز به کار کرد
صدای سلیمانی
گروه فرهنگ و هنر: مراسم راهاندازی رادیو مقاومت صبح دیروز با حضور دختر شهید سلیمانی در استودیو شماره یک ساختمان شهدای رادیو برگزار شد. به گزارش «وطنامروز»، مراسم راهاندازی رادیو مقاومت صبح دیروز با قرائت آیاتی از قرآن کریم و همچنین سرود جمهوری اسلامی ایران از ساعت 10:30 در استودیو شماره یک ساختمان شهدای رادیو برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، پیام ویدئویی سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور برای حاضران در سالن نمایش داده شد. در بخشی از سخنان رئیسجمهور آمده بود: شخصیت شهید سلیمانی باید شناخته شود نه به عنوان شخص، بلکه به عنوان یک مکتب و نه به عنوان یک شخصیت صاحبمنصب و فرمانده، بلکه به عنوان کسی که صاحب سبک و مشی و جایگاهی است که نگاه به او میتواند در کشور و جهان اسلام جریانسازی کند.
رئیسی با اشاره به راهاندازی رادیو مقاومت، آن را برای تبیین جریان مقاومت و اول آگاهیبخشی و دوم ایجاد آمادگی در همگان موثر دانست.
رئیسجمهور در بخش دیگری از پیام ویدئویی خود بیان کرد: راه، مقاومت است. راه، تسلیم و وادادگی نیست. وی با اشاره به تاسیس و آغاز به کار رادیو مقاومت در ایام شهادت سردار سلیمانی عنوان کرد: امروز نماد مقاومت و ایستادگی و نماد مبارزه با تروریسم در دنیا شهید سلیمانی است.
در ادامه این مراسم علی بخشیزاده، معاون رسانه ملی در سخنانی به خانواده شهدا و میهمانان مراسم خوشامد گفت و درباره سردار شهید سلیمانی عنوان کرد: من نمیدانم درباره رمز محبوبیت شهید سلیمانی که به عنوان قله شهدا مطرح است و هنوز داغ او بر قلبهای یکایک ما سنگینی میکند چه میتوان گفت؟ بهترین پناهگاه را در این باره قرآن یافتم که در اواخر سوره مریم، میفرماید: «بدرستی که کسانی که ایمان آوردند و عمل صالح انجام دادند خداوند آنها را مایه محبت مردم قرار میدهد». همه شهدای ما همینگونه هستند. بخشیزاده در ادامه تصریح کرد: یقیناً خانواده شهدا بر سخن من صحه میگذارند که بعد از شهادت فرزند یا عزیزشان میفهمند اینها چه دردانههایی در فامیل بودند و حتماً باید در شخصیتشان ویژگیهایی میداشتند تا خدا این مقام را به آنها بدهد.
وی درباره اهمیت حضور سردار سلیمانی در جبهه مقاومت هم تصریح کرد: در سالی که همه معتقد بودند حکومت سوریه باید سقوط کند، شهید سلیمانی به میدانی رفت که ظاهرش به نفع مقاومت نبود.
معاون صدا با اشاره به فعالیت رادیو مقاومت عنوان کرد رادیو مقاومت صدای گفتمان مقاومت است. صدای مکتب سلیمانی است که شهید سلیمانی نماد مقاومت است.
در ادامه این مراسم از خانواده شهید معصومیان از شهدای شاهچراغ، خانواده شهید آرمان علیوردی و خانواده شهید عجمیان تجلیل به عمل آمد.
***
متن کامل پیام رئیسجمهور به مناسبت سومین سال آغاز به کار رادیو مقاومت
بسمالله الرحمن الرحیم
الحمدلله رب العالمین و صلیالله علی سیدنا و نبینا محمد و آله الطاهرین و صبحه المنتجبین
«اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ»
یاد شهید بزرگوار، شهید مقاومت آقای سلیمانی را گرامی میداریم. به روح بلندش درود میفرستیم. حقیقتاً شخصیت شهید سلیمانی باید شناخته شود نه به عنوان یک شخص، بلکه به عنوان یک مکتب، و نه به عنوان یک شخصیت صاحبمنصب در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرمانده یک سپاه، که آن هم بسیار اهمیت دارد، لکن به عنوان کسی که دارای یک سبک و نگاه و مشی و جایگاهی است که نگاه به او میتواند جریانسازی کند در کشور و در جهان اسلام. اقدام بسیار مبارکی که امروز دارد رقم میخورد؛ تأسیس رادیو مقاومت، برای تبیین جریان مقاومت و برای یک آگاهیبخشی و دوم ایجاد آمادگی در همگان، در مردم عزیزمان، در جوانان منطقه، در ملتهای تحت ستم در دنیا و اینکه راه، مقاومت است، راه تسلیم وادادگی نیست. این اقدام، اقدام مبارکی است. من از دستاندرکاران رادیو مقاومت صمیمانه تشکر میکنم و به همه عزیزان خسته نباشید عرض میکنم و باورم این است؛ اینکه تأسیس و آغاز به کار رادیو مقاومت در ایام متعلق به شهادت شهید مقاومت آقای سلیمانی دارد شکل میگیرد. قطعا بدانیم امروز نماد مقاومت و ایستادگی و نماد مبارزه با تروریسم در دنیا نام شهید سلیمانی است و چهره او، زندگی او، مقاومت او، توجه به خدا در زندگی او، مردمداری او، دشمنشناسی او، دشمنستیزی او، دوست داشتن مردم، دوست داشتن خانواده شهدا و سلوک او میتواند تبیینش برای جامعه هم امیدبخش باشد، هم آگاهیبخش باشد، هم ایجاد آمادگی کند برای مقاومت بیشتر.
راه او پررهرو باد؛ روحش شاد باد خداوند انشاءالله که به ما هم توفیق بدهد که در همین مسیر که امتداد جریان عاشوراست حرکت کنیم.
والسلام علیکم و رحمهالله
ارسال به دوستان
دفتر نشر فرهنگ اسلامی «اقیانوس آرام» را چاپ کرد
اقیانوسی به آرامی علامه طباطبایی
کتاب «اقیانوس آرام؛ چند روایت کوتاه از سبک زندگی علامه سیدمحمدحسین طباطبایی» نوشته محمدعلی عباسیاقدام توسط دفتر نشر فرهنگ اسلامی منتشر و راهی بازار نشر شد. به گزارش «وطنامروز»، کتاب «اقیانوس آرام؛ چند روایت کوتاه از سبک زندگی علامه سید محمدحسین طباطبایی» نوشته محمدعلی عباسیاقدام بتازگی توسط دفتر نشر فرهنگ اسلامی منتشر و راهی بازار نشر شده است. این کتاب، نخستین عنوان از مجموعه «قلهها به آسمان نزدیکترند» است که این ناشر چاپ میکند. مجموعه «قلهها به آسمان نزدیکترند» با هدف سرککشیدنهای کوتاه به زندگی بابرکت علما و عرفای شیعه تهیه و منتشر میشود. کتاب پیشرو هم اولین عنوان از این مجموعه است که سبک زندگی علامه طباطبایی را به مخاطب نشان میدهد. علامه طباطبایی نیازی به معرفی ندارد؛ نویسنده تفسیر بزرگ المیزان و استاد علما و عرفایی چون آیتالله سیدعبدالله فاطمینیا و... علامه با ورود خود به حوزه علمیه قم، اینحوزه راکد را به تحرک واداشت و با نوشتن تفسیر المیزان، فصل جدیدی را در حوزه تفسیر قرآن شروع کرد. علامه طباطبایی در کنار علوم رسمی، حکمت و فلسفه، در تهذیب نفس و عرفان هم ید طولایی داشت و شاگردان زیادی را در اینزمینه تربیت کرد. در قسمتی از این کتاب میخوانیم: «تفسیر المیزان» تازه گل کرده بود که یکباره ناشرش ورشکست شد و انتشار المیزان به مدت ۲ سال به تعویق افتاد. گفتند بهتر است کتاب را به ناشر دیگر بسپارید اما علامه قبول نکرد و فرمود: «این آقا الان خیلی غرق شده، من حاضر نیستم در این زمان ضربهای دیگر به او بزنم». ارسال به دوستان
سریال «تمامرخ» از شنبه به شبکه 3 میآید
روایت طمع
سریال «تمام رخ» با موضوع تحریم و تروریسم اقتصادی در ۳۰ قسمت از شنبه ۳ دی هر شب ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه 3 سیما پخش خواهد شد.
به گزارش «وطن امروز»، مجموعه تلویزیونی «تمام رخ» به تهیهکنندگی ابوالفضل صفری و کارگردانی محمود معظمی با موضوع تحریم و تروریسم اقتصادی در ۳۰ قسمت از شبکه ۳ سیما پخش خواهد شد. این سریال کسانی را به تصویر میکشد که شخصیت متزلزلی دارند و طمع پول زیاد، سبب میشود به خیانت و حتی وطنفروشی تن دهند.
قرار است در «تمام رخ» به این معضلات اشاره شود؛ معضلاتی که گاهی اوقات افراد فریب خورده را تا آلوده شدن در سایتهای شرطبندی میکشاند. زندگی شخصیتهای این سریال بویژه شخصیتهای محوری داستان، عادی و طبیعی پیش میرود تا اینکه برای به دست آوردن پول بیشتر راه خطا را به مسیر درست ترجیح میدهند؛ تا مرز وطنفروشی و خیانت پیش میروند اما باز کانون گرم خانواده است که جلوی این به آخر خط رسیدن را میگیرد.
رحیم نوروزی، آرش آصفی، معصومه بافنده، احسان امانی، ویدا جوان، نگین صدقگویا، مهدی سلوکی، بهزاد خداویسی، کاظم هژیرآزاد، رحمان باقریان، علیرام نورایی، شیدا یوسفی، مهوش صبرکن و وحید نفر در این سریال ایفای نقش میکنند. این سریال که به سفارش مرکز فیلم و سریال سیمافیلم تهیه و تولید شده است، از شنبه ۳ دیماه هر شب ساعت ۲۰:۳۰ روی آنتن شبکه 3 سیما خواهد رفت.
ارسال به دوستان
ترافیک سنگین مصوبات سازمان سینمایی
موافقت با صدور پروانه ساخت ۴ فیلمنامه سینمایی
شورای صدور پروانه ساخت در جلسه اخیر با ساخت ۳ فیلمنامه بلند سینمایی و یک انیمیشن سینمایی موافقت کرد. به گزارش «وطن امروز»، فیلمنامههای «کافه تایپ» به تهیهکنندگی، کارگردانی و نویسندگی محمدحسن معصومیکوهستانی (خسرو معصومی)؛ «سلوک» به تهیهکنندگی علی اوجی، کارگردانی و نویسندگی عباس رافعی (تغییر تهیهکننده از عباس رافعی به علی اوجی)؛ «نبرد غیرممکن» به تهیهکنندگی امیر سماواتی، کارگردانی و نویسندگی حمید بهمنی و انیمیشن «ببعی قهرمان» به تهیهکنندگی محمدمهدی مشکوری، کارگردانی میثم حسینی و نویسندگی عبداله ملکیدیزج، موافقت شورای پروانه ساخت سازمان سینمایی را اخذ کردند.
* آخرین مصوبات شورای پروانه نمایش آثار غیرسینمایی
شورای صدور پروانه نمایش آثار غیرسینمایی با نمایش ۷ عنوان فیلم بلند داستانی و ۴ عنوان فیلم مستند و ۶ عنوان فیلم کوتاه داستانی موافقت کرد. شورای پروانه نمایش فیلمهای غیرسینمایی در جلسه اخیر با صدور پروانه نمایش ۷ عنوان فیلم داستانی بلند «ناچاری» به تهیهکنندگی و کارگردانی محمدرضا یکانی، «کانی پری» به تهیهکنندگی و کارگردانی جلال نصیری، «درد مشترک» به تهیهکنندگی شهرام مقصودی و کارگردانی ناصر طاهریان، «جدا افتاده» و «سایه» به تهیهکنندگی امین خدام و کارگردانی رضا اصغرینسب، «طبل» به تهیهکنندگی مرتضی ذوالفقارینسب و کارگردانی کبری غروی و «خانههای بیسقف» به تهیهکنندگی و کارگردانی حمید اصغریتتماج موافقت کرد.
همچنین ۴ اثر مستند «خاکجا» به تهیهکنندگی و کارگردانی یاسر شاهسواری، «دلداه» به تهیهکنندگی و کارگردانی علی براری و «چاه» و «دیار سپیدجامگان» به تهیهکنندگی و کارگردانی محسن اسمعیلی پروانه نمایش آثار غیرسینمایی سازمان سینمایی را اخذ کردند. در این شورا همچنین برای ۶ اثر داستانی کوتاه «گل مرداب» به تهیهکنندگی عباس خادمالرسول و کارگردانی مشترک عباس خادمالرسول و محمدحسین پورکیانی، «برای یلدا» به تهیهکنندگی ملیحه حسینی و کارگردانی محمد آقامحمدی، «تنهاتر از تنها» به تهیهکنندگی رضا پایروند و کارگردانی سوگل خالقی، «ماجراهای حنجره طلا» به تهیهکنندگی امیر مومنیاصل و کارگردانی محمود صادقناظری، «ته آسفالت» به تهیهکنندگی امین خدام و کارگردانی رضا اصغرینسب و «سایهها» به تهیهکنندگی و کارگردانی عباس خادمالرسول پروانه نمایش صادر شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|