|
اخبار
«جانفدا» روی دیوارنگاره میدان ولیعصر(عج) نقش بست
طرح جدید دیوارنگاره میدان ولیعصر(عج) در آستانه سومین سالگرد شهادت سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی رونمایی شد. به گزارش «وطن امروز»، در آستانه سومین سالگرد شهادت سردار رشید و پرافتخار ایران اسلامی، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، طرح جدید دیوارنگاره میدان ولیعصر(عج) با عنوان «جانفدا» سحرگاه دیروز به اکران درآمد.
در این طرح که به همت خانه طراحان انقلاب اسلامی رونمایی شد، تصاویر غیورمردان و شیرزنانی که در طول تاریخ معاصر ایران برای حفظ کیان، اقتدار و مرزهای جغرافیایی این مرز و بوم، جان شیرین خود را فدا کردهاند و اکنون به نماد قهرمانان ایران زمین بدل شدهاند، مشاهده میشود.
در این طرح، همچنین تصویر سردار دلها؛ سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بهعنوان ادامهدهنده راه دلیرمردان و شیرزنانی چون بیبیمریم، میرزا کوچکخان، علیمردانخان، رئیسعلی دلواری، فرنگیس، پیشمرگان کرد، اقوام غیور بلوچ و شهدای دفاعمقدس به چشم میخورد. عوامل اجرایی دیوارنگاره «جانفدا» عبارتند از: نقاش: حسن روحالامین و طراح نوشتار: مجتبی حسنزاده.
***
«لوپتو» برنده جایزه بهترین انیمیشن جشنواره هند شد
انیمیشن سینمایی «لوپتو» به کارگردانی عباس عسگری موفق به دریافت جایزه بهترین انیمیشن جشنواره احمدآباد هند شد. به گزارش «وطن امروز»، انیمیشن سینمایی «لوپتو» به کارگردانی عباس عسگری و تهیهکنندگی محمدحسین صادقی و احسان کاوه محصول مرکز انیمیشن سوره، جایزه بهترین فیلم انیمیشن از جشنواره احمدآباد هند را از آن خود کرد. چهارمین دوره این جشنواره که از ۲۴ تا ۲۹ دسامبر برابر با ۳ تا ۸ دی در کشور هند برگزار شد، با هدف جذب مخاطب بیشتر برای سینمای کودک در سراسر جهان شکل گرفته و میزبان رقابت بین بچههای دانشآموز برای ساخت فیلم است و به آنها بستری میدهد تا کار و مهارتهای خود را به عنوان فیلمساز به نمایش بگذارند.
«لوپتو» که هماکنون در سینماهای سراسر کشور در حال اکران است، با تکنیک سهبعدی و برگرفته از قصه و فضایی کاملاً ایرانی، در استودیوی فراسوی ابعاد توسط هنرمندان جوان کرمانی تولید شده است. فروش این انیمیشن در گیشه سینماهای ایران به مرز ۱۱ میلیارد تومان رسیده است. انیمیشن «لوپتو» پیش از این نیز در جشنواره یونیورسال کشور ترکیه، سیهرا کشور بولیوی و کیدز کشور هند حضور پیدا کرده بود. پخش بینالملل این انیمیشن سینمایی بر عهده مرکز بینالملل سوره است.
***
فراخوان بخش مد و لباس نمایشگاه ملی «شهر خانواده» منتشر شد
کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور ذیل جشنواره «گوهرشاد»، نمایشگاه «شهر خانواده» را اسفند امسال با حضور و مشارکت طراحان و تولیدکنندگان مد و لباس ایرانی - اسلامی برگزار میکند. به گزارش «وطن امروز»، کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در ایام منتسب به حضرت فاطمه زهرا(س) ذیل جشنواره ملی پوشش اصیل ایرانی - اسلامی «گوهرشاد»، نمایشگاه «شهر خانواده» را با حضور و مشارکت طراحان و تولیدکنندگان مد و لباس ایرانی - اسلامی از ۱۵ دی تا ۱۵ اسفند امسال در مصلای امام خمینی(ره)، سرای سوم چهلسرا برگزار میکند.
با توجه به تنوع گروههای کالایی، کثرت متقاضیان مشارکت و گستردگی نمایشگاه «شهر خانواده»، برای تسهیل و تسریع در امر جانمایی و رفاه حال مشارکتکنندگان، جانمایی غرفه و رزرو اولیه شرکتکنندگان متقاضی مشارکت در داخل سالن در این نمایشگاه نیز به صورت اینترنتی انجام خواهد شد.
***
موزههای کاخ سعدآباد برای انجام پروژه حفاظت موقتا تعطیل شد
موزههای مجموعه فرهنگی - تاریخی سعدآباد به منظور تمهیدات حفاظت پیشگیرانه و انجام عملیات سمپاشی و دفع آفات، از هفته آتی به صورت مقطعی تعطیل خواهد بود. به گزارش «وطن امروز»، به منظور تمهیدات حفاظت پیشگیرانه و انجام عملیات سمپاشی و دفع آفات، موزههای مجموعه فرهنگی - تاریخی سعدآباد از تاریخهای اعلام شده به مدت ۲ روز تعطیل هستند.
شنبه ۱۰ دی؛ کاخموزه ملت و موزه آشپزخانه سلطنتی
دوشنبه ۱۲ دی؛ کاخموزه سبز و موزه برادران امیدوار
چهارشنبه ۱۴ دی؛ موزههای میرعماد و بهزاد
شنبه ۱۷ دی؛ موزه هنرهای زیبا
دوشنبه ۱۹ دی؛ موزههای فرشچیان و ظروف سلطنتی
شنبه ۲۴ دی؛ موزههای پوشاک سلطنتی و سلاحهای دربار
دوشنبه ۲۶ دی؛ موزه اتومبیلهای سلطنتی
مجموعه سعدآباد در سایر روزها از ساعت ۸ تا ۱۷ پذیرای بازدیدکنندگان است. بلیتفروشی و ورود به مجموعه تا ساعت ۱۵:۳۰ انجام میشود.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چهارمین جشنواره تئاتر سردار آسمانی 14 دی آغاز به کار میکند
ادای دین تئاتریها به سردار
محمدعلی میرزایی: چهارمین جشنواره تئاتر سردار آسمانی در حالی هفته گذشته از پوستر، دبیر و گروه اجرایی خود رونمایی کرد که این رویداد تئاتری را باید نخستین حرکت عملی حوزه فرهنگ و هنر با محوریت و محتوای حاجقاسم سلیمانی پس از شهادت ایشان در بزرگداشت این مرد غیور و دلاور ایران اسلامی عنوان کرد؛ جشنوارهای که توسط انجمن تئاتر انقلاب و دفاعمقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح تنها 10 روز پس از شهادت سردار سلیمانی اقدام به انتشار فراخوان و تشکیل دبیرخانه کرد و اکنون در سومین سالگرد شهادت این شهید والامقام دوره چهارمش در حال برگزاری است؛ جشنوارهای که با برپایی یک همایش ملی و ۲ جشنواره تئاتری، گنجینه تئاتر کشور را با بیش از 600 اثر با محتوای سجایای اخلاقی، شخصیتی و الگوی مدیریتی این فرمانده دلاور سپاه اسلام غنی کرده و اکنون در دوره چهارمش نیز شاهد استقبال و اقبال عموم هنرمندان تئاتری از آن هستیم. البته که تئاتر به واسطه حضور تعداد محدودی از افراد و صدالبته مدیریت ناکارآمد در دولت گذشته، به انحرافاتی کشیده شد اما بدنه و قاطبه آن را هنرمندان متعهد و متخصص فراگرفته است و این شور و اشتیاق محدود و منحصر به امروز و دیروز نیست، بلکه از سالهای ابتدایی پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی باید آن را جستوجو کرد. تنها کافی است بدانیم در نخستین دوره جشنواره تئاتر مقاومت نیز این استقبال هنرمندان به موضوع و مقوله دفاعمقدس بود که باعث استمرار و تداوم آن طی 18 دوره شد. حالا هم در بزنگاهی مهم و در زمانی 10 روزه با تدبیر مدیریت وقت انجمن و حمایت همهجانبه بنیاد روایت فتح بیش از 200 اثر برای ادای دین هنرمندان تئاتر به سردار دلها به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و هنرمندان با تولید آثاری پیرامون این شخصیت والامقام نقش خود را بدرستی ایفا کردند. از همین رو است که در مراسم رونمایی از پوستر این رویداد از رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح و مدیرکل هنرهای نمایشی گرفته تا دبیر تئاتر فجر و مدیرعامل انجمن تئاتر انقلاب و دفاعمقدس همگی به عنوان مهمترین متولیان حوزه هنرهای نمایشی کشور بر جدا کردن حساب هنرمندان متعهد از تعدادی چهره بیسواد تأکید داشتند.
بیتردید برپایی چهارمین جشنواره تئاتر سردار آسمانی در سومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی در کنار ادای دین هنرمندان نشان از تداوم و استمرار این نهال نو پا دارد؛ نهالی که درست است؛ نوپا و نورس است اما به برکت خون حاجقاسم با اصالت و عمیق شده است؛ چنانکه گویی این جشنواره یکی از قدیمیترین رویدادهای هنری کشور به شمار میرود. از سویی آنچه مسلم است، وحدت دستگاهها و نهادهای تخصصی حوزه تئاتر در برپایی آن نیز نقش بسزایی در رشد و اعتلای آن داشته و قطعاً در آینده نیز خواهد داشت. همدلی و همراهی جشنواره تئاتر فجر با انجمن تئاتر بنیاد فرهنگی روایت فتح در برپایی چهارمین دوره این جشنواره الگو مناسبی از ید واحده شدن نهادهای مختلف برای یک هدف است. جشنواره امسال بر خلاف 3 دوره گذشته محدود به استان کرمان نیست و در سراسر کشور برگزار میشود. آنچه در سیاست دوره چهارم مشخص است اینکه گروههای اجرایی در استانهای خود آثار را به روی صحنه میبرند و سپس نمایشهای برگزیده برای اجرا به تهران فراخوانده میشوند و در نهایت نیز آیین اختتامیه در تهران برگزار خواهد شد. البته مراسم افتتاحیه همانند ادوار گذشته روز 14 دی در گلزار شهدای کرمان در جوار مزار شهید حاجقاسم سلیمانی با حضور هنرمندان و مدیران فرهنگی و هنری برگزار خواهد شد که به نوعی عهد و پیمان دوباره هنرمندان با مقام شامخ شهید والامقام حاجقاسم سلیمانی خواهد بود.
در کنار محسنات این رویداد هنری متعهد نباید فراموش کنیم که اساساً ساری و جاری کردن محتوای تولیدی در این رویداد نیز از اهمیت ویژهای باید برخوردار باشد و انجمن تئاتر انقلاب و دفاعمقدس به عنوان متولی و برگزارکننده آن باید اهتمام ویژهای را در حمایت از اجراهای عمومی این آثار داشته باشند. طبعاً در کنار فراگیری دوره چهارم جشنواره که نشان از رشد و بالندگی آن طی ۴ دوره دارد، حمایت از اجراهای عمومی در سراسر کشور و حضور در مهمترین رویداد تئاتری کشور از جمله وظایف بانیان به شمار خواهد رفت که با استقبال دبیر جشنواره تئاتر فجر مبنی بر حضور آثار برگزیده در جشنواره، نیمی از این تعهد رنگ واقعیت به خود گرفته و رایزنیهای انجام شده مبنی بر اجرای این آثار چه در مجموعههای تئاتری استانها و چه در تهران میتواند کاملکننده جریانسازی این رویداد هنری باشد. در هر صورت برپایی چهارمین جشنواره تئاتر سردار آسمانی شاید در نگاه نخست تولید یک رویداد تئاتری مانند دهها جشنواره دیگر به حساب آید اما بیتردید غنی شدن گنجینه تئاتری کشور، ساری و جاری شدن نام و یاد سردار دلها و به میدان آمدن هنرمندان و جامعه تئاتری در ادای دین به حاجقاسم را میتوان دستاوردهای ادوار ابتدایی این جشنواره مهم دانست.
چهارمین جشنواره سراسری تئاتر سردار آسمانی به همت انجمن تئاتر انقلاب و دفاعمقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح از ۱۴ دی در گلزار شهدای کرمان و در جوار آرامگاه سردار حاج قاسم سلیمانی آغاز میشود و سپس گروههای نمایشی در سراسر کشور آثار خود را به صحنه میبرند. همچنین مراسم اختتامیه این دوره از جشنواره نیز روز ۲۰ دی در تهران با قدردانی از آثار برگزیده برگزار خواهد شد.
ارسال به دوستان
سینمای ایران هفته گذشته روزانه ۷۱ میلیون تومان بلیت فروخت
شیب ملایم گیشه سینما
گروه فرهنگ و هنر: بررسی جدول فروش سینماهای کشور نشان میدهد در ۷ روز گذشته کل فروش گیشههای سینمایی سراسر کشور هر ۲۴ ساعت کمی بیشتر از ۷۱ میلیون تومان بوده است. با نزدیک شدن به پایان سال جاری اگرچه فراز و فرودهایی در میزان فروش سینماهای کشور تجربه شد و برخی تولیدات به نوعی توانستند تنفس مصنوعی موقت به گیشهها بدهند اما واقعیت این است که آخرین آمار فروش یک هفته گذشته نشان میدهد نفس گیشههای سینمایی ایران هنوز جا نیامده و باز هم شاهد سیر نزولی فروش بلیت برای فیلمهای روی پرده بودیم. در آمارهای رسمی منتشرشده از سوی سمفا میبینیم در نخستین هفته دیماه نسبت به ۷ روز گذشته حدود 2 میلیارد تومان کاهش فروش گیشهها تجربه شده است تا به این ترتیب دخل هفتهای سینماهای ایران با رقمی نزدیک به 5 میلیارد تومان بسته شود. در این آمارها آمده رقم یاد شده حاصل فروش 151258 مورد بلیت در 9382 سانس و 1505سالن تا قبلازظهر دیروز بوده است. این آمارها نشان میدهد فیلم «بخارست» که از یک ماه قبل روی پرده سینماها رفته رکورددار فروش این مدت شده است. این فیلم که سیدمسعود اطیابی کارگردانی آن را بر عهده داشته است در مدتزمان مورد نظر، 62754 بلیت در 3203 سالن سینما فروخته که با یک حساب سرانگشتی و محاسبه قیمتهای تعیینشده به رقم 2257538250 تومانی فروش بخارست یعنی نزدیک به 50 درصد فروش هفتگی کل سالنها میرسیم. اما آمارها نشان میدهد بعد از فیلم بخارست که ژانر کمدی - خانوادگی دارد، انتخاب دوم مخاطبان پرده نقرهای انیمیشن لوپتو با 955525250 تومان فروش و 281 سالن بوده و نکته جالب توجه اینجاست که لوپتو با توجه به سوژهای که انتخاب کرده است اکنون رقیب خود یعنی پسر دلفینی را پشت سر گذاشته و با دو پله فاصله به کارش ادامه میدهد. بررسی دقیق آمارهای رسمی میزان فروش هفتگی سینماهای کشورمان همچنین نشان میدهد فیلم سینمایی انفرادی که اتفاقا باز هم کاری از سیدمسعود اطیابی است، توانسته جایگاه سوم را با فروش 566758500 تومان در 1056 سانس به خود اختصاص دهد تا بالاتر از پسر دلفینی قرار گیرد. انیمیشن «پسر دلفینی» هم با فروش معادل 292073500 تومان با 809 سانس در رتبه چهارم قرار گرفته و جزیره فضایی هم با فروش 210269500 تومانی و 716 سانس جایگاه پنجم جایگاه فروش گیشههای کشورمان را به خود اختصاص داده است.
در ادامه مقایسه باقیمانده فروش گیشهها هم نشان میدهد پس از این 5 فیلم که عمده فروش این هفته سینمای کشور را در اختیار داشتند فیلمهای بامبالا با 207845000 تومان و ابلق به کارگردانی نرگس آبیار با 168558500 تومان، دوزیست از برزو نیکنژاد با 136159250 تومان، علفزار ساخته کاظم دانشی با 110165250 تومان و سگ بند به کارگردانی مهران احمدی با 86999500 تومان رتبههای ششم تا دهم جدول فروش را به خود اختصاص دادهاند.
ارسال به دوستان
«روجرو دئوداتو» از دنیا رفت
پایان «موسیو آدمخوار»
روجرو دئوداتو، کارگردان سازنده فیلم ترسناک «کانیبال هولوکاست» که آنقدر جنجالی شد که خیلی از کشورها ممنوعش کردند، در ۸۳ سالگی از دنیا رفت. به گزارش «وطن امروز»، فیلم «کانیبال هولوکاست» محصول ۱۹۸۰ یکی از بدترین فیلمهای تمام دوران شناخته میشود و نخستین فیلمی است که از فیلمهای برجا مانده قبلی در آن استفاده شده است. نمایش این فیلم در چندین کشور به دلیل نمایش خشونت فیزیکی، تجاوز جنسی و حیوان آزاری ممنوع شد و حتی سازندهاش به اتهام فحاشی دستگیر شد. او متهم به قتل چندین بازیگر در برابر دوربین برای نمایش وحشیگری واقعگرایانه شد اما بعداً تبرئه شد. او در طول دوران کاریاش فیلمهای دیگری هم ساخت اما «کانیبال هولوکاست» به فیلم کالت کلاسیک در ژانر فیلمهای ترسناک بدل شد و در فرانسه لقب موسیو آدمخوار به وی داده شد. دئوداتو کارش را با چهرههایی چون روبرتو روسلینی و سرجو کوربوچی شروع کرد و چند فیلم موزیکال کمدی در دهههای ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰ ساخت و با فیلم جنایی اسپاگتی «مثل یک پلیس زندگی کن، مثل یک مرد بمیر» در سال ۱۹۷۶ سرو صدا به پا کرد. این فیلم به دلیل صحنههای خشونتبار با سانسور روبهرو شد.
وی «آخرین جهان آدمخوار» را سال ۱۹۷۷ ساخت که به دلیل نمایش آزار حیوانات با سانسور روبهرو شد و بعد «کانیبال هولوکاست» را ساخت. این فیلم با بازی رابرت کرمان، گابریل یورک و فرانچسکا سیاردی درباره یک گروه نجات آمریکایی است که در جستوجوی مستندسازان گمشدهای هستند که داشتند فیلمی درباره قبایل آدمخوار در جنگلهای بارانی آمازون میساختند.
ارسال به دوستان
نماهنگی به یاد شهید حاجقاسم سلیمانی
«سحر تماشا» منتشر شد
نماهنگ «سحر تماشا» با صدای علیرضا افتخاری به مناسبت گرامیداشت سومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی منتشر شد. به گزارش «وطن امروز»، نماهنگ «سحرِ تماشا (رقص و جولان)» با شعری از محمدمهدی سیار، آهنگسازی عماد توحیدی، خوانندگی علیرضا افتخاری (موسیقیدان و خواننده سبکهای پاپ، تلفیقی و سنتی) و تنظیم آرش صفدری به مناسبت سومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی منتشر شد.
سعید شیرازی (گرافیک)، ابوالفضل بزرگزاده (انیمیت و کامپوزیت)، احمد قصریمنش (مدیر تولید) و حیدر زیبایی (تهیهکننده) از دیگر عوامل این نماهنگ هستند که به همت مرکز موسیقی حوزه هنری تولید و منتشر شده است. قطعه «مرد میدان» نیز سال ۱۳۹۸ بر اساس شعری از مولوی، آهنگسازی محمدرضا چراغعلی و خوانندگی علیرضا افتخاری توسط دفتر موسیقی و سرود سازمان صداوسیما و با همکاری مرکز موسیقی حوزه هنری در رثای شهید سلیمانی تولید و منتشر شده بود. همچنین نماهنگ «دنیا دلتنگ است» همزمان با سومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی با گرامیداشت یاد این شهید با آهنگسازی میلاد بیضا و خوانندگی امیر حقیقت با همکاری حوزه هنری انقلاب اسلامی و مکتب حاج قاسم تولید و منتشر شده است. گفتنی است بامداد جمعه ۱۳ دی 98 در حمله موشکی بالگردهای آمریکایی به ۲ خودرو در فرودگاه بغداد، سردار حاج قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس و ابومهدی المهندس معاون نیروی مردمی عراق (الحشدالشعبی) و همراهانشان به شهادت رسیدند. این حمله با نظارت و دستور مستقیم دونالد ترامپ، رئیسجمهور وقت آمریکا انجام شد.
ارسال به دوستان
در آیین افتتاح طرحهای جدید مرکز صداوسیمای فارس مطرح شد
رونمایی از ۷ مستند با موضوع شهدای حادثه تروریستی شاهچراغ
رئیس رسانه ملی گفت: از تولید ۷ مستند مربوط به شهدای حرم مطهر شاهچراغ در حادثه تروریستی اخیر قدردانی میکنیم. این مستندها جذاب و حرفهای هستند و سرعت عمل بالا و کار دقیق، بهموقع، اثرگذار و عملکرد قابل قبول صداوسیمای فارس در پوشش این حادثه، حین و پس از آن، ارزشمند است. به گزارش «وطن امروز»، پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما چهارشنبه ۷ دی در شیراز و در آیین افتتاح طرحهای جدید مرکز صداوسیمای فارس اظهار کرد: رشادت شهدا، افتخارات و دستاوردهای دانشمندان و نخبگان و سنتهای دیرینه کشورمان داشتههای ارزشمند ایران اسلامی است و باید تلاش کنیم این داشتهها را در غبار حوادث و فتنهها گم نکنیم، به چشم و سر دست بگیریم و به نسل جوان معرفی کنیم تا دشمن که تلاش میکند این داشتهها به فراموشی سپرده شود، ناکام بماند.
رئیس رسانه ملی در این مراسم از طریق ارتباط زنده تصویری، ۲۸۴ پروژه صداوسیمای فارس در بخشهای مختلف را افتتاح و از ۷ مستند با موضوع شهدای حادثه تروریستی شاهچراغ و نیز کتاب «سند اقدام» رونمایی کرد. وی با اشاره به تلاشهای خوب کارکنان صداوسیمای مرکز فارس در تمام سالها، از زحمات آنان در بازنمایی و اطلاعرسانی مناسب حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ که صدای مظلومیت مردم و زائران حرم مطهر را به گوش جهانیان رساند، تشکر کرد.
جبلی همچنین با قدردانی از تولید ۷ مستند مربوط به شهدای حرم مطهر شاچراغ در حادثه تروریستی اخیر، این مستندها را جذاب و حرفهای توصیف کرد و از سرعت عمل بالا و کار دقیق، بهموقع، اثرگذار و عملکرد قابل قبول صداوسیمای فارس در پوشش این حادثه، حین و پس از آن قدردانی کرد. رئیس سازمان صداوسیما ادامه داد: مرکز فارس در پوشش تشییع ۱۰ شهید گمنام و شناساییشده دوران دفاعمقدس که همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه سلاماللهعلیها در سراسر استان برگزار شد نیز حماسه آفرید، نقش برجسته خود را در انعکاس این مراسم بهطور صادقانه و فعالانه ایفا کرد و حماسه مردم در ادای احترام به شهدا را بخوبی به تصویر کشید.
بخش دیگر سخنان رئیس رسانه ملی معطوف به موضوعات مهم روز و نقش رسانه ملی در این میان بود. او با یادآوری اینکه همواره سازمان صداوسیما با تحریمها روبهرو بوده اما تحریم گسترده شبکههای برونمرزی و داخلی و حتی ۳ بار تحریم سازمان صداوسیما در عرض دو ماه در نوع خود شگفتانگیز است، افزود: همه اینها نشان از جایگاه مهم و ارزشمند رسانه ملی و کشور در عرصه بینالمللی و ایفای نقش مؤثر آن در بازتاب مسائل اخیر دارد. جبلی ادامه داد: کشورها و نهادهایی که ادعای آزادی بیان، گردش آزاد اطلاعات و بازتاب صدای مردم را دارند و ادعای آنان گوش فلک را کر کرده است، تحمل ندارند حتی همین رسانه ملی در مرزهای داخل کشور، نفوذ آنها را دچار چالش سازد و تبلیغات دروغین و توطئههایشان را خنثی کند.
وی با بیان اینکه مقابله ما با قدرت رسانهای بیگانه مقابلهای نامتوازن و نابرابر است، عنوان کرد: با وجود این نابرابری، متواضعانه با حداقل امکانات و منابع و حمایت بینالمللی، تلاش میکنیم صدای مردم و نظام اسلامی را به گوش دنیا برسانیم.
رئیس رسانه ملی مطرح کرد با وجود اینکه شبکههای صداوسیما را از روی ماهواره برمیدارند، مسؤولان آن را تحریم و اموال این سازمان را مسدود و حضورمان را در شبکههای اجتماعی محدود میکنند، ما با تلاش و همت و همدلی، عقب نمینشینیم و با درک عظمت و اهمیت کارمان، تلاش میکنیم این مسیر دشوار را با قدرت طی کنیم.
در جریان این سفر و افتتاح طرحهای پرشمار مرکز صداوسیمای استان فارس، حسن عابدینی معاون امور استانها، مجتبی رضایی معاون منابع مالی و سرمایه انسانی، مصطفی محمدی رئیس مرکز طرح، برنامه و بودجه، مصطفی اصفهانی مدیرکل منابع انسانی و حسین قرایی مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی، رئیس سازمان صداوسیما را همراهی میکردند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|