|
داعش مسؤولیت حمله به نیروهای طالبان در کابل را بر عهده گرفت
داعش روز دوشنبه مسؤولیت حمله به نیروهای طالبان در کابل، پایتخت افغانستان را بر عهده گرفت. به گزارش رویترز، این گروه تروریستی اعلام کرد که مسؤول حمله صبح دیروز کابل بوده که در جریان آن ۲۰ نفر کشته و ۳۰ نفر دیگر زخمی شدند. یکی از سخنگویان وزارت کشور طالبان اعلام کرد که انفجار بیرون از فرودگاه نظامی کابل منجر به مجروح شدن دهها نفر شده است.
ارسال به دوستان
گفتوگو با 3 فعال برجسته رسانهای بینالمللی درباره شخصیت سردار سلیمانی
مبارز بدون مرز
گروه بینالملل: 13 دیماه هر سال، مصادف با شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی است؛ فرماندهی که از نظر بسیاری کارشناسان و اندیشکدههای برجسته بینالمللی به عنوان «تئوریسین» بزرگ جهان معرفی میشود. سردار شهید سلیمانی توانست با تشکیل عمق استراتژیک برای تهران، مقابل داعش و نقشههای آمریکا بایستد. بیجا نبود که مجله نیوزویک در سرمقالهای نوشته بود که سردار سلیمانی ابتدا با آمریکا جنگید و بعد در حال له کردن داعش بود. یکی از نقاط عطف عملکرد سردار سلیمانی در منطقه را میتوان در جنگ 33 روزه، جنگهای غزه با اسرائیل و مقابله با داعش در عراق و سوریه دید. در همین زمینه با برخی از شخصیتهای بینالمللی درباره نقش و شخصیت سردار شهید سلیمانی به گفتوگو نشستیم.
حسین مرتضی، خبرنگار فعال و برجسته حوزه جنگ که سالیان متمادی مسؤول دفتر شبکه عربی العالم در سوریه و لبنان بوده است با اشاره به اینکه سردار سلیمانی فقط در سوریه فعال نبود و در بسیاری از کشورهای اسلامی و عربی فعال بود، گفت: ایشان فقط در سوریه حضور نداشتند بلکه در کل منطقه حاضر بودند، حتی قبل از آغاز درگیریها، ایشان خیابانهای دمشق را مانند خیابانهای تهران میشناختند. خیابانهای بیروت برای او مانند خیابانهای اصفهان و مشهد بود. وی ادامه داد: عمر حاجقاسم در جهاد صرف شد. او بیشتر زمانش را برای تجهیز مقاومت جهت مقابله با تروریسم و اشغالگری صرف کرد، چه در سوریه و لبنان و چه در عراق. وقتی که آمریکا به عراق آمد بسیاری از عملیاتهای محرمانه توسط او علیه نیروهای آمریکایی انجام شد. آمریکاییها بعدها فهمیدند که این عملیاتها با هدایت مستقیم سردار سلیمانی و ابومهدی انجام شده است. این خبرنگار جنگ عنوان کرد: همچنین عملیاتهای متعددی که در لبنان علیه اسرائیل انجام شد با نقش مستقیم وی بود. حاجقاسم برای حاج عماد و ابومهدی مانند یک پشتوانه عمل بود و حکم ستون فقرات مقاومت را ایفا میکرد. او به نهضتهای منطقه جنبه نظامی داد.
مرتضی با بیان اینکه این را برای نخستین بار میگویم که حاجقاسم در سوریه پادگانهایی ایجاد کرده بود که رزمندگان فلسطینی را از غزه به آنجا برای آموزش میآورد و سپس برخی از آنجا به ایران میرفتند، افزود: نکته دیگر نقش حاجقاسم در ایجاد صلح بود. حاجقاسم قبل از آغاز جنگ تلاش زیادی کرد که همه طوایف را به صلح تشویق کند. او با رهبری سوریه ارتباط مستقیم داشت. مرتضی تصریح کرد: حاجقاسم را نمیتوان به یک جبهه خلاصه کرد، باید از جهات مختلف صحبت کرد. ایشان در منطقه سیده زینب، حلب، بوکمال و درگیری با آمریکاییها اقدامات اساسی اتخاذ کرد. او همیشه در خط مقدم حضور داشت. حاجقاسم در منطقه خانطومان مجروح شد، عده کمی از این ماجرا مطلعاند و من آن را برای شما روایت میکنم. با اصرار زیاد موفق شدند سردار را به عقب منتقل کنند و بعد به ایران رفت و پس از انجام درمانهای ابتدایی بلافاصله به منطقه برگشت. وقتی درباره حلب صحبت میکنیم باید از سختی نبرد حلب آگاه باشیم، آنجا 90 درصد مردم اهل سنت هستند و بیشترین شهدای ایرانی هم مربوط به حلب است. حاجقاسم و برادرانش از انسان و انسانیت حفاظت میکردند. او با رزمندگان رفیق و نزدیک بود. در ریف حلب منطقهای مسیحینشین وجود دارد، بعد از حمله مسلحین همه فرار کردند اما وقتی حاجقاسم به منطقه برگشت، دیده شد همه در حال بازگشت به آنجا هستند. برای ما این عجیب بود. از آنها پرسیدند چرا برگشتید، پاسخ آمد که وقتی دیدیم حاجقاسم آمد مطمئن شدیم اینجا سقوط نخواهد کرد و امن باقی میماند. او هر جا میرفت همه دانستند که پیروزی در انتظار او است. او فقط یک فرمانده نظامی نبود، بلکه یک انسان رئوف به تمام معنا بود که رابطه نزدیکی با همه داشت. وقتی نبل و الزهرا آزاد شد حاجقاسم به میان کودکان رفت و از شکلات و شیرینی که در جیبش داشت به کودکان داد. در بوکمال وقتی فرمانده آمریکایی به حاجقاسم نامه داد حاجی حتی آن نامه را باز نکرد و آن را پس داد. او پیروز نبرد بوکمال بود و پس از پیروزی بسیاری از نیروها را از همان جا به کربلا برای زیارت فرستاد. در سوریه در ماههای اول بسیاری از هنرمندان و ورزشکاران به میدان آمدند و مردم را تحریک به آشوب کردند، شباهت دیگر هدف قرار دادن نیروهای امنیتی بود و بسیاری را هدف قرار دادند. دیگر شباهت هدف قرار گرفتن شخص اول کشور و از بین بردن قبح توهین به وی بود. من به عنوان یک برادر پیامی برای برادران ایرانی دارم، به عاقبت سوریه بنگرید. ما 10 سال پیش بهرغم مشکلات عدیده، از نعمات خوبی مانند درمان رایگان و آموزش برخوردار بودیم، الان چی؟ در سوریه چیزی جز نابودی به وجود نیامد، به هرجا مینگریم صرفا خرابی است. اصلاح وضعیت از طریق تخریب به دست نمیآید.
همچنین فیورلا ایزابل، خبرنگار شبکه خبری راشاتودی درباره شخصیت سردار سلیمانی در مقابله با آمریکا در منطقه گفت: قاسم سلیمانی، در کشورهای غرب آسیا و کشورهای شرقی نماد ایستادگی در برابر دشمنان ملت ایران است، دلیل حذف او توسط غرب همین بود. برای سلیمانی فرقی نمیکرد در آمریکا بایدن روی کار باشد یا ترامپ، چرا که خطی که سیاست آمریکا را هدایت میکند دستگاههای اطلاعاتی هستند که آن هم ثابت است. این خبرنگار حوزه بینالملل با بیان اینکه ما در دولتهای مختلف آمریکا رویکردهای امپریالیستی را شاهد بودهایم، افزود: ترور سردار قاسم سلیمانی، نقض آشکار حقوق بینالملل بود، یک مقام رسمی در سفری رسمی به کشور دیگر ترور شد. وی ادامه داد: آنها وقتی دیدند ترور سردار سلیمانی تغییری در ایران ایجاد نکرد سراغ راهکارهای جایگزین و جنگ فرهنگی رفتند که امروز در ایران شاهد آن هستیم که از آن طریق به دنبال تغییر رژیم هستند.
اظهارنظر پوتین درباره شهید سلیمانی نشاندهنده نوع پیوند میان 2 کشور است. خبرنگار راشاتودی بیان کرد: وقتی شما کسی مثل قاسم سلیمانی را دارید، کسی که پوتین او را شخصیتی سیاسی که مردم را علیه هژمونی غربی هدایت میکند، میخواند، نشان میدهد که روابط 2 کشور علاوه بر تجارت، یک روابط ایدئولوژیک است. ایران و روسیه متحد هستند، این یک اتحاد سودآور تجاری برای ۲ طرف است. اتهاماتی به ایران وارد شده است، مانند تجهیز روسیه با پهپاد، همه میدانیم که ایران و روسیه روابط نظامی گستردهای دارند. این اتهامات برای هدف قرار گرفتن رابطه این دو کشور است. نحوهای که آمریکا قاسم سلیمانی را به شهادت رساند، نشان میدهد چطور فکر میکند که میتواند خارج از قوانین بینالمللی عمل کند و هیچ اتفاقی برای این کشور نخواهد افتاد.
وی با بیان اینکه اعمالی مانند ترور سردار سلیمانی نتیجهای جز اتحاد کشورها جلوی آمریکا نخواهد داشت، اضافه کرد: آمریکا به قوانین بینالمللی احترامی نمیگذارد، از نظر آنها جامعه بینالملل یعنی آمریکا، کانادا و کشورهای متحدشان. وقتی اروپا میگوید اروپا باغ است و دنیا جنگل، معلوم است آنها چگونه نگاه میکنند. ایزابل با اشاره به اینکه آمریکاییها تحت تاثیر اخبار غربی قرار دارند، پیش خودشان خیال میکنند که وظیفه دارند بروند و مردم ایران را آزاد کنند، عنوان کرد: مکاریها بیشتر خواهد شد، رویکرد آمریکا در برابر ایران و روسیه یکی است. وی با تأکید بر اینکه آنها به دنبال فشار آوردن علیه ما و منزوی کردن این دو کشور هستند اما در حقیقت آنها خودشان را منزویتر میکنند، تأکید کرد: جنگ اوکراین ایستگاه آخر غربیهاست. زلنسکی مسؤولیتی ندارد، سفر او به آمریکا یک نمایش بود. جنگ روسیه در اوکراین جنگ برای بقا است، نه برای اشغال بخشی از اوکراین.
در ادامه با لیلا مزبوتی، سردبیر بخش فرانسوی المنار به گفتوگو نشستیم. وی با بیان اینکه آموزش مبارزه با تروریسم در سوریه، لبنان و عراق و نیز مبارزه با تروریسم در اسرائیل و اشغال لبنان در سال 2006، از مهمترین اقدامات سپهبد شهید سلیمانی در منطقه است، تأکید کرد: تروریسم در منطقه با عناوین اسلامی خود را نشان میدهد مثل داعش و القاعده. این گروهکها در نتیجه حمایتهای کشورهای استعمارگر بهوجود آمدند. همین داعش باعث شد تا آمریکا در شرق سوریه حضور پیدا کند. وی با تأکید بر اینکه مدرسه حاجقاسم نوع برخورد با این گروهکها را آموزش داد، عنوان کرد: حاجقاسم گوش و چشم رهبری بود و تمامی اوامر ایشان را مو به مو اجرا میکرد. شهید سلیمانی به گروهها و احزاب اعتماد میکرد و از حزبالله لبنان برای آموزش گروههای مردمی در عراق کمک میگرفت. ایشان با کمک از تجربه جنگ 2006 و با توجه به خصوصیات هر منطقه اقدام میکرد. وی با اشاره به اینکه در حال حاضر دارم کتابی درباره نقش حاجقاسم در پیروزیهای عراق، لبنان و سوریه به زبان فرانسه مینویسم، گفت: حاجقاسم پس از تشکیل نیروی قدس، کمک به آزادسازی جنوب لبنان کرد.
البته قبل از سال 2012 حاجقاسم شخص معروفی در ایران نبود و مردم تنها او را به عنوان نیروی نظامی میشناختند. فعالیتهای محرمانه حاجقاسم، مانع معروفیت او شده بود. مزبوتی با اشاره به اینکه سردار سلیمانی به مواضع و مردم عراق کاملا آشنا بود و با سیاسیون و علمای عراقی ارتباط خوبی داشت، خاطرنشان کرد: مردم عراق عاشق حاجقاسم بودند و فلسطینیها و لبنانیها نیز او را از خود میدانستند. مردم لبنان به دوستی با مردم ایران و حزبالله لبنان افتخار میکنند.
ارسال به دوستان
امیرعبداللهیان: تا به دست عدالت سپردن جانیان و تروریستهای آمریکایی مسؤول در ترور سردار سلیمانی به پیگیریها ادامه خواهیم داد
دستمان بسته نیست
گروه سیاست خارجی: وزیر امور خارجه گفت: تا به دست عدالت سپردن جانیان و تروریستهای آمریکایی مسؤول در ترور سردار سلیمانی، به پیگیریها ادامه خواهیم داد.
حسین امیرعبداللهیان دیروز دوشنبه ۱۲ دی در مراسمی به مناسبت سومین سالگرد شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی در محل وزارت امور خارجه طی سخنانی اظهار داشت: دکتر کدخدایی به عنوان مسؤول پیگیری پرونده حقوقی و بینالمللی ترور سردار سلیمانی در وزارت امور خارجه در کنار سایر مسؤولیتهایی که دارند، مستقر هستند و توانستند اقدامات موثری را رقم بزنند.
وی در ادامه افزود: به اقدامات حقوقی و بینالمللی توسط این مجموعه و کارگروه ویژه توانستیم سرعت ببخشیم. اقداماتی از گذشته انجام شده بود و اقدامات جدیدتری انجام شد. از طریق سفارت سوییس در تهران به عنوان حافظ منافع آمریکا بخشی از اقدامات حقوقی را به اطلاع طرف آمریکایی رساندیم.
وی تصریح کرد: برای به دست عدالت سپردن همه عاملان و آمران این ترور، دستگاه دیپلماسی لحظهای از انجام وظایف خود کوتاهی نخواهد کرد و تا به دست عدالت سپردن این جانیان و تروریستهای آمریکایی مسؤول در ترور سردار شهید سلیمانی، به پیگیریها ادامه خواهیم داد.
وی همچنین گفت: در بخش همکاری با دولت عراق و دستگاه قضایی این کشور بین دستگاه قضایی ما و بخش سیاسی ما با طرف عراقی تاکنون 3 دور مذاکره فنی و دقیق انجام شده و دور چهارم این مذاکرات هفته آینده به میزبانی ایران در تهران برگزار خواهد شد. همه مستندات مشترک لازم برای ارائه در مسیر پیگیری قضایی و بینالمللی تهیه شده و در این دور از نشست نهایی خواهد شد. از جمله مستنداتی که ما نیاز داشتیم پذیرش رسمی دولت عراق و اعلام رسمی دولت عراق مبنی بر این است که سردار سلیمانی در روز ترور میهمان رسمی دولت عراق بوده است.
امیرعبداللهیان ادامه داد: با اینکه عادل عبدالمهدی، نخستوزیر وقت عراق بارها و از همان ساعات اولیه ترور سردار بر این موضوع صحه گذاشت اما در مسیر تبادل اسناد رسمی و یادداشتهای رسمی برای استفاده از این مستند در مجامع حقوقی و بینالمللی که دوستان دنبال میکنند، ما نیازمند مستندسازی دقیق مشترک با طرف عراقی در این موضوع بودیم.
وزیر امور خارجه همچنین گفت: شخصیت بارز سردار در عرصه دیپلماسی اینگونه بود که برای موضوعات مذاکراتی وقت میگذاشتند. عزیزانی در جمع ما حضور دارند که در جریان گفتوگوهای ایران و آمریکا در عراق به درخواست طرف عراقی و برای کمک به وضعیت عراق در سال ۱۳۸۶ هستند.
وی بیان کرد: در آن ایام برای یک ساعت گفتوگوی سهجانبه ایران، عراق و آمریکا بیش از ۴۰ ساعت سردار سلیمانی به عنوان مسؤول وقت این پرونده به دلیل ارتباطش با موضوع عراق و درخواست رهبران و دوستان عراقی در آن مقطع وقت گذاشتند و گاهی بیش از آن وقت گذاشتند برای اینکه تیمی که عازم میشود همه جزئیات را آنالیز کند که در میز مذاکره هیچ سؤالی بدون پاسخ نماند. طرف آمریکایی در اثنای مذاکرات بارها میگفت ما در این موضوع اختیاری نداریم و باید با کاخ سفید چک کنیم ولی آنقدر عقبه محتوایی مذاکراتی ما با این رویکرد ویژه سردار سلیمانی که هدایت تیم را از طرف نظام بر عهده داشت، قوی بود که هیچ موضوعی در جلسه مطرح نمیشد که طرف ایرانی نیاز به مذاکره و مشورت با مرکز داشته باشد.
رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین یکشنبهشب در گفتوگو با صداوسیما درباره پیگیریهای وزارت امور خارجه درباره ترور شهید سلیمانی خاطرنشان کرد: هم آمریکاییها و هم غربیها در مسیر پیگیری حقوقی پرونده سنگاندازی و مانعتراشی میکنند، لیکن دست جمهوری اسلامی ایران بسته نیست. ما ضمن اینکه همه مسیرهای حقوقی را طی میکنیم، حتی آنجا که مسؤولیت دولت وقت آمریکا نسبت به این ترور هست را در یادداشتی رسمی اعلام و ثبت کرده و شکایت خود را در مسیر طبیعی خودش دنبال میکنیم. به موازات آن اقدامات دیگری هم انجام شده است، از جمله اینکه حدود ۶۰ نفر از مقامات ذیربط آمریکا که در این ترور نقش داشتند، در بلک لیست (لیست سیاه) تروریستی جمهوری اسلامی ایران قرار دارند. وزیر امور خارجه بیان کرد: در مذاکرات اخیر وین و گفتوگوها برای لغو تحریمها، یکی از موضوعات این است که آمریکاییها از ما خواستند این ۶۰ مقام از لیست سیاه خارج شوند، حتی بعد از طریق واسطهها به ما توضیح دادند که این مقامات اسکورت ویژه دارند، هزینههای سرسامآوری حتی برای تامین امنیتشان در داخل آمریکا و سفرهایشان در غیر از منطقه باید اختصاص داده شود. رئیس دستگاه دیپلماسی عنوان کرد: ما در وزارت امور خارجه از مجرای سیاسی، حقوقی و بینالمللی، پرونده را دنبال میکنیم و در این مذاکرات هم به صراحت از طریق واسطهها به طرفهای غربی و آمریکایی اعلام کردیم که تصمیم جمهوری اسلامی ایران در لیست سیاه قرار دادن این ۶۰ مقام آمریکایی یک تصمیم دقیق و درستی بوده و همین را هم در مسیر بینالمللی و حقوقی خودش پیگیری خواهیم کرد که این افراد به عدالت سپرده شوند.
ارسال به دوستان
دور دنیا
اسرائیل هیوم:
کار نتانیاهو در تقابل با ایران دشوار است
روزنامه چاپ تلآویو با اشاره به سردی روابط واشنگتن با ریاض و تلآویو، کار بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی برای مقابله با ایران را دشوار خواند.
به گزارش ایرنا، روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» نوشت مقابله با ایران و امضای توافق سازش با عربستان ۲ آرزوی شخصی بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی است اما سردی روابط واشنگتن با ریاض و تلآویو در دوره حضور دموکراتها در کاخ سفید مانع تحقق این رویا خواهد بود.
این رسانه صهیونیست بدون اشاره به ناتوانی رژیم صهیونیستی در برابر ایران و قدرت بالای محور مقاومت در منطقه به اذعان خود مقامات صهیونیست، نوشت: «در شرایطی که آمریکا از اقدامات تلآویو و ریاض علیه ایران حمایت جدی نمیکند، آنها مجبور به هماهنگیها و همکاریهای مخفی علیه ایران هستند، زیرا بعید است نتانیاهو تا زمانی که دموکراتها در کاخ سفید هستند بتواند سیاست خارجی واشنگتن در حوزه آسیای غربی را تغییر دهد».
روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» مقابله با کسانی را که وضعیت رژیم صهیونیستی در جهان را تضعیف میکنند، وظیفه هر کابینهای در سرزمینهای اشغالی دانست و به حرکت این رژیم در مسیر انزوای بیشتر اذعان کرد و نوشت: قطعنامه اخیر مجمع عمومی سازمان ملل درباره ارجاع پرونده اشغالگری اسرائیل به دادگاه کیفری بینالمللی و همچنین گسترش انتقادات از کابینه راستگرای نتانیاهو در آمریکا نشان میدهد که تلاش برای جلوگیری از انزوای اسرائیل باید اولویت اول نتانیاهو باشد.
این رسانه صهیونیست، هدف نتانیاهو برای جلب رضایت دولت بایدن را آسان ندانست و در عین حال به بحرانها و شکافهای شدید داخلی بین سکولارها و ارتدوکسها در درون رژیم صهیونیستی اذعان کرد و نوشت: «مشکل نتانیاهو بیشتر از آنکه خارجی باشد، داخلی است، زیرا رسانههای سرزمینهای اشغالی در کنترل چپهاست و اخبار آنها به رسانههای خارجی درز پیدا میکند و به این ترتیب یهودیان مقیم خارج تحت تاثیر این رسانهها، دولت ناراضی آمریکا را بیش از پیش از راستگرایان حاکم بر (رژیم) اسرائیل دور میکنند».
***
کرهجنوبی و آمریکا در تدارک برگزاری تمرین نظامی با تسلیحات هستهای
رئیسجمهور کرهجنوبی گفت کشورش و آمریکا در تدارک تمرین نظامی با استفاده از تجهیزات هستهای آمریکا در مواجهه با تهدیدهای موشکی و هستهای فزاینده کره شمالی هستند.
به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، یون سوک یول، رئیسجمهور کره جنوبی، بر اساس گزارش روزنامه چوسان ایلبو اظهار کرد هدف از این رزمایشها و برنامهریزی مشترک اجرای موثرتر «بازدارندگی گسترشیافته» آمریکاست. رئیسجمهور کرهجنوبی بیان داشت: «تسلیحات هستهای به آمریکا تعلق دارند اما برنامهریزی، اشتراک اطلاعات، رزمایشها و مانورها باید مشترکا توسط کرهجنوبی و آمریکا اجرا شوند». او ادامه داد که واشنگتن درباره این طرح «نظری نسبتا مثبت» دارد. این اظهارات رئیسجمهور کرهجنوبی یک روز بعد از آن منتشر شد که رسانه دولتی کرهشمالی گزارش داد کیم جونگ اون، رهبر این کشور خواستار تولید موشکهای قارهپیمای بالستیک جدید و «افزایش سریع» زرادخانه هستهای کشورش برای مقابله با تهدیدهای آمریکا در زمان تشدید تنش بین ۲ کره شد. کیم جونگ اون، رهبر کرهشمالی چند روز قبل در یک نشست حزب حاکم کارگران این کشور اظهار کرد کرهجنوبی اکنون تبدیل به «دشمن بیچونوچرای» کرهشمالی شده و یک سری اهداف نظامی جدید را تشریح کرد؛ صحبتی که حاکی از در پیش بودن سالی پر از تنش و آزمایشات تسلیحاتی شدید از سوی کره شمالی است. روابط بین ۲ کره که از مدتها پیش با تنش همراه بوده، از زمان روی کار آمدن یون سوک یول به ریاست جمهوری کرهجنوبی در ماه مه حتی تیرهتر شده است.
***
عضو کنست: بن گویر میخواهد منطقه را شعلهور کند
به دنبال گزارش رسانههای عبری مبنی بر آمادگی وزیر امنیت قومی کابینه جدید رژیم صهیونیستی برای یورش به مسجدالاقصی، یک وزیر سابق اسرائیلی و نماینده فعلی کنست گفت وی درصدد شعلهور کردن درگیری در منطقه است. به گزارش ایسنا به نقل از اسپوتنیک، کارین الحرار، وزیر سابق انرژی رژیم صهیونیستی و نماینده حزب «آیندهای هست» به ریاست یائیر لاپید در کنست در این باره اظهار کرد: چیزهای زیادی برای تحریک وجود دارد و اینکه ایتامار بن گویر، وزیر امنیت قومی کابینه جدید دوست دارد منطقه را به آتش بکشد، تازگی ندارد.
الحرار افزود: امیدوارم او این کار را نکند، قطعا این اقدام منطقه را ناآرام خواهد کرد. آنها (اعضای کابینه) متوجه نیستند که این مسؤولیت بر عهده آنهاست. این اظهارات پس از آن بیان شد که شبکه عبریزبان «کان» اعلام کرد دفتر ایتامار بن گویر، وزیر امنیت قومی رژیم صهیونیستی یکشنبه با پلیس این رژیم تماس گرفته و اعلام کرده که بن گویر قصد دارد روز سهشنبه یا چهارشنبه به مسجدالاقصی یورش ببرد. همچنین «کان» به نقل از برخی منابع ویژه که نام آنها را فاش نکرد، اعلام کرد که احتمال دارد این یورش به تعویق بیفتد. منابع یاد شده اظهار کردند که پلیس اسرائیل دیروز (دوشنبه) این موضوع را ارزیابی کرده است. در صورتی که بن گویر به مسجدالاقصی یورش ببرد، این نخستین یورش او به این مسجد از زمان انتصاب در سمت جدیدش خواهد بود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|