|
حزبالله لبنان از ارکان مهم و حیاتی جبهه مقاومت است
در پی امضای قرارداد اکتشاف و استخراج نفت و گاز در سواحل لبنان، علی اکبر ولایتی، دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی در پیامی پیروزی حزبالله لبنان در احقاق حقوق مسلم مردم این کشور و دستیابی به اهداف و خواستههای اعلامشده را تبریک گفت. در بخشی از این پیام آمده است: مقاومت اسلامی لبنان یکی از ارکان مهم و حیاتی جبهه مقاومت منطقه به پیشتازی ایران و مشارکت سوریه، فلسطین، عراق، یمن و لبنان است و وجود شما و همرزمانتان موجب افتخار است.
ارسال به دوستان
اخبار
خطیب موقت جمعه تهران:
اقتصاد کشور با شفافیت و برنامهمحوری رشد میکند
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه مردم باید بدانند کشور چگونه اداره میشود، گفت: نظام مالی، اداری و اقتصادی کشور با شفافیت و برنامهمحوری رشد خواهد کرد.
حجتالاسلام سیدمحمدحسن ابوترابی در خطبههای عبادی- سیاسی نماز جمعه تهران با بیان اینکه اصلاح نظام بودجهریزی با شفافیت و برنامهمحوری، نقش بیبدیلی در بهبود نظام اداری، نظام مالی و اقتصادی کشور دارد، عنوان کرد: اگر با تحول در بودجهریزی کشور مواجه شدید، بدانید در سایر حوزههای مدیریتی و اقتصادی تحول صورت گرفته است اما متاسفانه هرچه میگذرد، فاصله ما با قواعد صحیح حکمرانی مالی در بودجه عمومی بیشتر میشود، چرا که اصلاحات لازم انجام نمیشود و یکی از علل کسری بودجه، عدم شفافیت است. وی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواست در پاسخ به سیاستهای کلی ابلاغی رهبر معظم انقلاب، هزینههای جاری کشور را افزایش ندهند و اظهار کرد: همچنین با کنترل حداکثری هزینهها و مخارج اداره کشور و ارتقای کارایی دولت، زمینه افزایش منابع ریالی و ارزی، رشد توسعه صندوق توسعه ملی را با هدف تقویت سرمایهگذاری در پروژههای راهبردی ملی فراهم کنند.
خطیب موقت جمعه تهران خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب فرمودند انجام این موضوع ضروری و قطعی است و امیدواریم این رهنمود را به عنوان دستور قطعی در بررسی بودجه ۱۴۰۲ مورد توجه قرار دهید. همچنین در راستای سیاستهای ابلاغی برنامه هفتم توسعه از ظرفیت علمی مرکز پژوهشهای مجلس و کمیسیونهای تخصصی برای بودجهریزی مبتنی بر برنامه استفاده کنید.
وی با ابراز امیدواری به اینکه همه مردم باید بدانند هر ریال از بودجه منابع عمومی برای کدام هدف هزینه میشود و چه تاثیری بر ارتقای کارایی و رشد اقتصاد ملی دارد، گفت: البته آن روز، روز جشن ملی و حرکت به سمت نظام اقتصاد مالی در تراز انقلاب اسلامی است که از آن فاصله داریم. با الهام از رهبر معظم انقلاب، به منظور ارتقای شفافیت و جامعیت بودجه و پیشگیری از تحمیل ناترازی بودجه، طرحهای محرومیتزدایی، طرحهای پیشران، یارانه خرید گندم، تأمین برق، آب و سایر بخشها را به صورت کامل در سقف منابع و مصارف بودجه عمومی کشور منعکس کنید، چرا که بودجه باید شفاف باشد و مردم باید بدانند کشور با چه هزینهای اداره میشود.
***
واکنش قوهقضائیه به اعتصاب غذای فرهاد میثمی
مرکز رسانه قوهقضائیه اعلام کرد: از شب گذشته مجددا عکسهایی از فرهاد میثمی در فضای مجازی منتشر شده که پیگیریهای روابط عمومی سازمان زندانها نشان میدهد فرهاد میثمی در این دوره خاص اعتصاب غذا نکرده است اما به همبندیها و مسؤولان زندان اعلام کرده «من کمترین مقدار غذا را مصرف میکنم».
به گزارش ایسنا، از پنجشنبهشب انتشار عکسهای فرهاد میثمی که از ۵ مردادماه ۱۳۹۷ در پی قطعیت شدن حکمش در زندان به سر میبرد، توجه کاربران را به خود جلب کرده است. در همین زمینه مرکز رسانه قوهقضائیه اعلام کرد وی در گذشته اعتصاب غذا کرده که پس از مداخلات پزشکی و صحبتهای انجام شده از تصمیم خود صرفنظر کرده است.
مرکز رسانه قوهقضائیه با انتشار عکسی از فرهاد میثمی درباره شرایط این زندانی نوشت: «فرهاد میثمی با اتهام توهین به مقدسات و اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی محاکمه و پس از ورود به زندان در سال ۹۷ اقدام به اعتصاب غذا در یک بازه زمانی موقت کرد. با توجه به اینکه او سابقه بیماری کولیت داشته است، در همان مقطع زمانی مقداری وزن از دست میدهد اما با مداخلات پزشکان و رایزنیهای صورتگرفته از سوی مسؤولان زندان، سرانجام اعتصاب غذای خود را شکست و تحت درمان پزشکی و دارویی قرار گرفت. اما از شب گذشته (پنجشنبه) مجددا عکسهایی از فرهاد میثمی در فضای مجازی منتشر شده که پیگیریهای روابط عمومی سازمان زندانها نشان میدهد فرهاد میثمی در این دوره خاص اعتصاب غذا نکرده اما به همبندیها و مسؤولان زندان اعلام کرده «من کمترین مقدار غذا را مصرف میکنم». در حال حاضر با توجه به نظارت کادر زندان و گزارشهای ارسال شده به مسؤولان زندان رجاییشهر، وضعیت عمومی نامبرده به طور مرتب تحت نظر پزشک مقیم زندان بوده و حال عمومیاش مناسب گزارش شده است».
***
راز عقبماندگی دهه 90 تکیه به زورگویان بود
سخنگوی دولت گفت: در یک دهه اخیر عقب افتادیم چون برخی به زورگویان عالم تکیه کردند، دنبال سازشکاری رفتند، دلخوش به بیگانگان شدند و از توان ملت بزرگ ایران غافل شدند.
علی بهادریجهرمی، طی سخنانی در هیاتالرضا، درباره حضور خود در دانشگاه ادامه داد: به دانشگاهها میروم تا صدای دانشجویان و جوانان را بشنوم و با آنها گفتوگو کنم، از شنیدن صدای جوانان خسته نمیشوم. سخنگوی دولت در ادامه با اشاره به رفتار دوگانه غرب تاکید کرد: نماینده مسلمان مجلس نمایندگان آمریکا را روز گذشته به خاطر یک سوال درباره اسرائیل از کمیته روابط خارجی اخراج کردند اما در کشور ما القای بسته بودن فضا میکنند.
وی در پاسخ به سوالی درباره شبکههای اجتماعی گفت: از روزی که اینستاگرام بسته شده دیگر از این پلتفرم استفاده نکردم. سخنگوی دولت تصریح کرد: سکوها و شبکههای اجتماعی خارجی همان قواعد و استانداردهای خودشان را در برابر ما رعایت نمیکنند و ترویجدهنده خشونت، تروریسم و نفرتپراکنی هستند.
ارسال به دوستان
ثبت صحنههای دلنشین و بانشاط از برگزاری جشن تکلیف دختران در حسینیه امام خمینی(ره)
میهمانی فرشتهها
گروه سیاسی: در شب ولادت مولای متقیان امیرالمؤمنین حضرت علی علیهالسلام مراسم معنوی و پرطراوت «جشن فرشتهها» با حضور صدها تن از دختران دانشآموز که به سن تکلیف رسیده بودند، با اقامه نماز جماعت مغرب و عشا به امامت رهبر حکیم انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، در این مراسم که در فضایی روحبخش و بانشاط برگزار شد، دانشآموزان دختر آغاز فصل عبادت و بندگی خود را جشن گرفتند.
همچنین رهبر انقلاب اسلامی در سخنان کوتاهی با تبریک عید و جشن تکلیف به دختران گفتند: دختران و نوگلان عزیز من! جشن تکلیف یک جشن و عید واقعی است، چون از لحظه تکلیف این قابلیت را پیدا کردهاید که خدا با شما حرف بزند و به شما تکلیفی بدهد که آن را انجام دهید و این رتبه یعنی «مخاطب خدا شدن»، رتبهای بسیار باارزش در انسانیت است.
ایشان خطاب به دختران افزودند: جشن تکلیف یعنی شما دیگر کودک نیستید، بلکه نوجوان و مسؤولیتپذیرید و میتوانید در خانواده، مدرسه و محیط بازی با دوستان خود اثرگذار باشید و دیگران را نیز به راه راست هدایت و راهنمایی کنید که این مسؤولیتی بر عهده همه ما است.
حضرت آیتالله العظمی خامنهای دختران نوجوان را به دوست شدن با خداوند مهربان توصیه کردند و گفتند: شما با دلهای نورانی، روشن و باصفای خود از همین امروز میتوانید با خدا دوست شوید. یکی از راههای دوستی با خدا این است که در نماز توجه داشته باشید که در حال سخن گفتن با خدا هستید، بنابراین معانی و ترجمه کلمات نماز را فرابگیرید. راه دیگر دوستی با خداوند هم این است که کارهایی را که گفته انجام بدهید، انجام دهید و آنچه را نهی کرده، انجام ندهید.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به درخشش زنان بزرگ و تأثیرگذار در تاریخ ایران عزیز خاطرنشان کردند: امروز زنان برجسته و مسؤولیتپذیر ما در بخشهای علمی، عملی و جهادی که مایه افتخار کشور هستند، زیاد و بیش از گذشته هستند. شما نیز سعی کنید با درس و کتاب خواندن و کار و فکر کردن، در آینده جزو زنان بزرگ کشور عزیزتان شوید.
ایشان خطاب به نوگلان تازه مکلف شده افزودند: شما میتوانید در این مبارزه عظیمی که ملت ایران در دوران انقلاب با ظلم، بدبختی و تبعیض آغاز کرده است، نقشآفرین باشید، همچنان که قبلاً نیز زنان زیادی نقشآفرینی کردند و امروز مردم با مطالعه کارهای بزرگ آنها در کتابها از زحمات برجسته آنها در طول سالهای انقلاب آگاه میشوند.
در پایان این مراسم، تعدادی از دختران نوجوان در فضایی صمیمانه با رهبر انقلاب گفتوگو کردند و مورد تفقد ایشان قرار گرفتند.
ارسال به دوستان
میرحسین موسوی سرکرده فتنهگران که در پی شکست در انتخابات 88 علیه آرای مردم شمشیر کشید، امروز تدوین قانون اساسی جدید را برای جامعه ایران تجویز میکند
لفاظی دشمن جمهوریت
گروه سیاسی: بازندهای که در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 پس از شکست از جمهور، میخواست انتقام کسب نکردن آرای عمومی را هر طور شده از جامعه ایران بگیرد و در همین راستا 8 ماه کشور را دچار آشوب و اغتشاش کرد، اکنون تدوین یک قانون اساسی جدید را تجویز کرده است. میرحسین موسوی که سالهاست در زبالهدان تاریخ به فراموشی سپرده شده، هر از گاهی از دل زبالهدان سر بیرون میآورد تا توجهات مردم ایران را به خود جلب کند.
او در تازهترین اقدام، با صدور بیانیهای مضحک ضمن حمایت از آشوبگران و تروریستهایی که در چند ماه گذشته کمر به نابودی ایران بسته بودند، خواستار همهپرسی درباره یک قانون اساسی جدید شد. ظاهراً پس از آنکه دیکتاتورزاده پهلوی به همراهی سلطنتطلبان کارزار «وکالت میدهم» به راه انداخت و خود را در قامت رهبری جریان ضدایرانی دید، موسوی نیز برای اینکه از قافله دلقکها عقب نماند، دست به انتشار چنین بیانیهای زده است.
او در بخشی از بیانیه خود نوشته است: «اینجانب به عنوان یکی از آحاد ملت ایران با استناد بحق مستمر و غیرقابل سلب انسانها برای تعیین سرنوشت خود پیشنهاد زیر را به پیشگاه مردم ارائه و با تمام نیروها و شخصیتهای آزادیخواه، مدافع استقلال و یکپارچگی سرزمینی، خشونتپرهیز و توسعهگرا در میان میگذارم: اول- برگزاری همهپرسی آزاد و سالم درباره ضرورت تغییر یا تدوین قانون اساسی جدید، دوم- در صورت پاسخ مثبت مردم، تشکیل مجلس مؤسسان مرکب از نمایندگان واقعی ملت از طریق انتخاباتی آزاد و منصفانه. سوم - همهپرسی درباره متن مصوب آن مجلس به منظور استقرار نظامی مبتنی بر حاکمیت قانون و مطابق موازین حقوق انسانی و برخاسته از اراده مردم». سرکرده فتنهگران سال 88 در حمایت آشکار از جریان تروریستی آشوب که در چند ماه گذشته شنیعترین جنایات را علیه مردم ایران انجام داد و به دنبال براندازی نظام اسلامی بود نیز نوشته است: «ایران و ایرانیان نیازمند و مهیای تحولی بنیادینند که خطوط اصلیاش را جنبش پاک «زن، زندگی، آزادی» ترسیم میکند. این ۳ کلمه بذرهای آینده روشنند؛ آیندهای پیراسته از ظلم و فقر و تحقیر و تبعیض. اینها ۳ واژهاند که با خود تاریخی از تکاپو و تفکر و مبارزه و آرزو حمل میکنند». آشوبهایی که از شهریور امسال به راه افتاد و چند ماه ادامه داشت، عملا یک جنگ ترکیبی و تمامعیار نه برای براندازی جمهوری اسلامی، که برای تضعیف قدرت ایران بود. جریان ضدایرانی در طول این مدت همه توان خود را به میدان آورد تا با ایجاد یک بحران اجتماعی و در ادامه تولید خشونت، ایران قوی و قدرتمند را مهار یا حداقل تضعیف کند. همراهی گروهکهای تجزیهطلب با سلطنتطلبانی که ادعای میهنپرستی دارند و همچنین اهانت به مقدسات دینی و ارزشهای جامعه ایرانی از جمله اقداماتی بود که جریان ضدانقلاب در این راستا انجام داد. همچنین باید ترور نیروهای انتظامی و بسیجی را که وظیفهای جز تأمین امنیت عمومی جامعه نداشتند نیز به این موارد اضافه کرد. گدایی از دولتهای غربی برای افزایش تحریمها علیه مردم ایران و البته حمله نظامی علیه ایران هم از جمله اقداماتی بود که جریان ضدایرانی در طول ماههای گذشته انجام داد.
با این حال با همراهی نکردن مردم، جریان ضدایرانی در رسیدن به اهداف خود ناکام ماند. با همه اینها موفق به ایجاد یک بحران نسبی شد و از اینجا بود که اصلاحطلبان به جریان ضدانقلاب ملحق شدند. جریان اصلاحطلب بنا به شهادت سوابقش، نشان داده همواره دنبال این است که در دل بحرانها منافع خود را تأمین کند. عملکرد اصلاحطلبان در اتفاقات و حوادثی که در سالهای گذشته رخ داده، بخوبی نشان میدهد منافع حزبی و قبیلهای این جریان بر منافع ملی ارجحیت دارد. در اغتشاشات اخیر نیز که جریان آشوب و ترور صراحتا تمامیت ارضی ایران را نشان رفته بود، نه تنها کمترین صدایی از اصلاحطلبان در محکومیت جریان آشوب بلند نشد؛ که حتی تمام تلاش خود را برای خاموش نشدن آتش آشوب به کار برد. رفتار و مواضع موسوی را نیز میتوان در همین چارچوب فهم کرد. تعابیر چاپلوسانهای که او درباره جریان آشوبطلب «زن، زندگی، آزادی» دارد، بیانگر این است که موسوی بر خلاف لفاظیهایش هیچ اهتمامی به منافع ایران و ارزشهای جامعه ایرانی ندارد و صرفا مانند سایر اصلاحطلبان به دنبال ماهیگیری از آب گلآلود است.
بیانیه اخیر سرکرده فتنهگران نشان داد اصلاحطلبان غم ایران را ندارند و تمام کنشها و اقداماتشان در بحرانها با هدف امتیازگیری و تأمین منافع قبیلهای خود است. مردم ایران مدتهاست از اصلاحطلبان عبور کردهاند و همین موضوع باعث بیاعتباری این جریان غربگرا شده است. متقابلاً اصلاحطلبان نیز با اتخاذ مواضعی مثل موضع اخیر موسوی به دنبال این هستند دوباره نام خود را بر سر زبانها بیندازند. جسارت موسوی به سردار سرلشکر شهید همدانی و مدافعان حرم که مرداد امسال انجام شد نیز به همین منظور بود.
مشی رفتاری و مواضع گفتاری اصلاحات در ماههای اخیر نشاندهنده تلاش هدفمند این جریان برای احیای خود در سایه حرکت به سمت رادیکالیسم ساختارشکن است. در چنین فضایی مواضع موسوی به عنوان نماد رادیکالیسم اصلاحات را میتوان تقلایی برای موضوعیتبخشی به خود دانست. عدم برخورد قاطع با جریان فتنه و بازماندن پرونده خسارتآفرین این جریان میتواند زمینهساز توطئههای جدید از سوی فتنهگران و غربگرایان داخلی باشد. گروه سیاسی: بازندهای که در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 پس از شکست از جمهور، میخواست انتقام کسب نکردن آرای عمومی را هر طور شده از جامعه ایران بگیرد و در همین راستا 8 ماه کشور را دچار آشوب و اغتشاش کرد، اکنون تدوین یک قانون اساسی جدید را تجویز کرده است. میرحسین موسوی که سالهاست در زبالهدان تاریخ به فراموشی سپرده شده، هر از گاهی از دل زبالهدان سر بیرون میآورد تا توجهات مردم ایران را به خود جلب کند.
او در تازهترین اقدام، با صدور بیانیهای مضحک ضمن حمایت از آشوبگران و تروریستهایی که در چند ماه گذشته کمر به نابودی ایران بسته بودند، خواستار همهپرسی درباره یک قانون اساسی جدید شد. ظاهراً پس از آنکه دیکتاتورزاده پهلوی به همراهی سلطنتطلبان کارزار «وکالت میدهم» به راه انداخت و خود را در قامت رهبری جریان ضدایرانی دید، موسوی نیز برای اینکه از قافله دلقکها عقب نماند، دست به انتشار چنین بیانیهای زده است.
او در بخشی از بیانیه خود نوشته است: «اینجانب به عنوان یکی از آحاد ملت ایران با استناد بحق مستمر و غیرقابل سلب انسانها برای تعیین سرنوشت خود پیشنهاد زیر را به پیشگاه مردم ارائه و با تمام نیروها و شخصیتهای آزادیخواه، مدافع استقلال و یکپارچگی سرزمینی، خشونتپرهیز و توسعهگرا در میان میگذارم: اول- برگزاری همهپرسی آزاد و سالم درباره ضرورت تغییر یا تدوین قانون اساسی جدید، دوم- در صورت پاسخ مثبت مردم، تشکیل مجلس مؤسسان مرکب از نمایندگان واقعی ملت از طریق انتخاباتی آزاد و منصفانه. سوم - همهپرسی درباره متن مصوب آن مجلس به منظور استقرار نظامی مبتنی بر حاکمیت قانون و مطابق موازین حقوق انسانی و برخاسته از اراده مردم». سرکرده فتنهگران سال 88 در حمایت آشکار از جریان تروریستی آشوب که در چند ماه گذشته شنیعترین جنایات را علیه مردم ایران انجام داد و به دنبال براندازی نظام اسلامی بود نیز نوشته است: «ایران و ایرانیان نیازمند و مهیای تحولی بنیادینند که خطوط اصلیاش را جنبش پاک «زن، زندگی، آزادی» ترسیم میکند. این ۳ کلمه بذرهای آینده روشنند؛ آیندهای پیراسته از ظلم و فقر و تحقیر و تبعیض. اینها ۳ واژهاند که با خود تاریخی از تکاپو و تفکر و مبارزه و آرزو حمل میکنند». آشوبهایی که از شهریور امسال به راه افتاد و چند ماه ادامه داشت، عملا یک جنگ ترکیبی و تمامعیار نه برای براندازی جمهوری اسلامی، که برای تضعیف قدرت ایران بود. جریان ضدایرانی در طول این مدت همه توان خود را به میدان آورد تا با ایجاد یک بحران اجتماعی و در ادامه تولید خشونت، ایران قوی و قدرتمند را مهار یا حداقل تضعیف کند. همراهی گروهکهای تجزیهطلب با سلطنتطلبانی که ادعای میهنپرستی دارند و همچنین اهانت به مقدسات دینی و ارزشهای جامعه ایرانی از جمله اقداماتی بود که جریان ضدانقلاب در این راستا انجام داد. همچنین باید ترور نیروهای انتظامی و بسیجی را که وظیفهای جز تأمین امنیت عمومی جامعه نداشتند نیز به این موارد اضافه کرد. گدایی از دولتهای غربی برای افزایش تحریمها علیه مردم ایران و البته حمله نظامی علیه ایران هم از جمله اقداماتی بود که جریان ضدایرانی در طول ماههای گذشته انجام داد.
با این حال با همراهی نکردن مردم، جریان ضدایرانی در رسیدن به اهداف خود ناکام ماند. با همه اینها موفق به ایجاد یک بحران نسبی شد و از اینجا بود که اصلاحطلبان به جریان ضدانقلاب ملحق شدند. جریان اصلاحطلب بنا به شهادت سوابقش، نشان داده همواره دنبال این است که در دل بحرانها منافع خود را تأمین کند. عملکرد اصلاحطلبان در اتفاقات و حوادثی که در سالهای گذشته رخ داده، بخوبی نشان میدهد منافع حزبی و قبیلهای این جریان بر منافع ملی ارجحیت دارد. در اغتشاشات اخیر نیز که جریان آشوب و ترور صراحتا تمامیت ارضی ایران را نشان رفته بود، نه تنها کمترین صدایی از اصلاحطلبان در محکومیت جریان آشوب بلند نشد؛ که حتی تمام تلاش خود را برای خاموش نشدن آتش آشوب به کار برد. رفتار و مواضع موسوی را نیز میتوان در همین چارچوب فهم کرد. تعابیر چاپلوسانهای که او درباره جریان آشوبطلب «زن، زندگی، آزادی» دارد، بیانگر این است که موسوی بر خلاف لفاظیهایش هیچ اهتمامی به منافع ایران و ارزشهای جامعه ایرانی ندارد و صرفا مانند سایر اصلاحطلبان به دنبال ماهیگیری از آب گلآلود است.
بیانیه اخیر سرکرده فتنهگران نشان داد اصلاحطلبان غم ایران را ندارند و تمام کنشها و اقداماتشان در بحرانها با هدف امتیازگیری و تأمین منافع قبیلهای خود است. مردم ایران مدتهاست از اصلاحطلبان عبور کردهاند و همین موضوع باعث بیاعتباری این جریان غربگرا شده است. متقابلاً اصلاحطلبان نیز با اتخاذ مواضعی مثل موضع اخیر موسوی به دنبال این هستند دوباره نام خود را بر سر زبانها بیندازند. جسارت موسوی به سردار سرلشکر شهید همدانی و مدافعان حرم که مرداد امسال انجام شد نیز به همین منظور بود.
مشی رفتاری و مواضع گفتاری اصلاحات در ماههای اخیر نشاندهنده تلاش هدفمند این جریان برای احیای خود در سایه حرکت به سمت رادیکالیسم ساختارشکن است. در چنین فضایی مواضع موسوی به عنوان نماد رادیکالیسم اصلاحات را میتوان تقلایی برای موضوعیتبخشی به خود دانست. عدم برخورد قاطع با جریان فتنه و بازماندن پرونده خسارتآفرین این جریان میتواند زمینهساز توطئههای جدید از سوی فتنهگران و غربگرایان داخلی باشد. گروه سیاسی: بازندهای که در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 پس از شکست از جمهور، میخواست انتقام کسب نکردن آرای عمومی را هر طور شده از جامعه ایران بگیرد و در همین راستا 8 ماه کشور را دچار آشوب و اغتشاش کرد، اکنون تدوین یک قانون اساسی جدید را تجویز کرده است. میرحسین موسوی که سالهاست در زبالهدان تاریخ به فراموشی سپرده شده، هر از گاهی از دل زبالهدان سر بیرون میآورد تا توجهات مردم ایران را به خود جلب کند.
او در تازهترین اقدام، با صدور بیانیهای مضحک ضمن حمایت از آشوبگران و تروریستهایی که در چند ماه گذشته کمر به نابودی ایران بسته بودند، خواستار همهپرسی درباره یک قانون اساسی جدید شد. ظاهراً پس از آنکه دیکتاتورزاده پهلوی به همراهی سلطنتطلبان کارزار «وکالت میدهم» به راه انداخت و خود را در قامت رهبری جریان ضدایرانی دید، موسوی نیز برای اینکه از قافله دلقکها عقب نماند، دست به انتشار چنین بیانیهای زده است.
او در بخشی از بیانیه خود نوشته است: «اینجانب به عنوان یکی از آحاد ملت ایران با استناد بحق مستمر و غیرقابل سلب انسانها برای تعیین سرنوشت خود پیشنهاد زیر را به پیشگاه مردم ارائه و با تمام نیروها و شخصیتهای آزادیخواه، مدافع استقلال و یکپارچگی سرزمینی، خشونتپرهیز و توسعهگرا در میان میگذارم: اول- برگزاری همهپرسی آزاد و سالم درباره ضرورت تغییر یا تدوین قانون اساسی جدید، دوم- در صورت پاسخ مثبت مردم، تشکیل مجلس مؤسسان مرکب از نمایندگان واقعی ملت از طریق انتخاباتی آزاد و منصفانه. سوم - همهپرسی درباره متن مصوب آن مجلس به منظور استقرار نظامی مبتنی بر حاکمیت قانون و مطابق موازین حقوق انسانی و برخاسته از اراده مردم». سرکرده فتنهگران سال 88 در حمایت آشکار از جریان تروریستی آشوب که در چند ماه گذشته شنیعترین جنایات را علیه مردم ایران انجام داد و به دنبال براندازی نظام اسلامی بود نیز نوشته است: «ایران و ایرانیان نیازمند و مهیای تحولی بنیادینند که خطوط اصلیاش را جنبش پاک «زن، زندگی، آزادی» ترسیم میکند. این ۳ کلمه بذرهای آینده روشنند؛ آیندهای پیراسته از ظلم و فقر و تحقیر و تبعیض. اینها ۳ واژهاند که با خود تاریخی از تکاپو و تفکر و مبارزه و آرزو حمل میکنند». آشوبهایی که از شهریور امسال به راه افتاد و چند ماه ادامه داشت، عملا یک جنگ ترکیبی و تمامعیار نه برای براندازی جمهوری اسلامی، که برای تضعیف قدرت ایران بود. جریان ضدایرانی در طول این مدت همه توان خود را به میدان آورد تا با ایجاد یک بحران اجتماعی و در ادامه تولید خشونت، ایران قوی و قدرتمند را مهار یا حداقل تضعیف کند. همراهی گروهکهای تجزیهطلب با سلطنتطلبانی که ادعای میهنپرستی دارند و همچنین اهانت به مقدسات دینی و ارزشهای جامعه ایرانی از جمله اقداماتی بود که جریان ضدانقلاب در این راستا انجام داد. همچنین باید ترور نیروهای انتظامی و بسیجی را که وظیفهای جز تأمین امنیت عمومی جامعه نداشتند نیز به این موارد اضافه کرد. گدایی از دولتهای غربی برای افزایش تحریمها علیه مردم ایران و البته حمله نظامی علیه ایران هم از جمله اقداماتی بود که جریان ضدایرانی در طول ماههای گذشته انجام داد.
با این حال با همراهی نکردن مردم، جریان ضدایرانی در رسیدن به اهداف خود ناکام ماند. با همه اینها موفق به ایجاد یک بحران نسبی شد و از اینجا بود که اصلاحطلبان به جریان ضدانقلاب ملحق شدند. جریان اصلاحطلب بنا به شهادت سوابقش، نشان داده همواره دنبال این است که در دل بحرانها منافع خود را تأمین کند. عملکرد اصلاحطلبان در اتفاقات و حوادثی که در سالهای گذشته رخ داده، بخوبی نشان میدهد منافع حزبی و قبیلهای این جریان بر منافع ملی ارجحیت دارد. در اغتشاشات اخیر نیز که جریان آشوب و ترور صراحتا تمامیت ارضی ایران را نشان رفته بود، نه تنها کمترین صدایی از اصلاحطلبان در محکومیت جریان آشوب بلند نشد؛ که حتی تمام تلاش خود را برای خاموش نشدن آتش آشوب به کار برد. رفتار و مواضع موسوی را نیز میتوان در همین چارچوب فهم کرد. تعابیر چاپلوسانهای که او درباره جریان آشوبطلب «زن، زندگی، آزادی» دارد، بیانگر این است که موسوی بر خلاف لفاظیهایش هیچ اهتمامی به منافع ایران و ارزشهای جامعه ایرانی ندارد و صرفا مانند سایر اصلاحطلبان به دنبال ماهیگیری از آب گلآلود است.
بیانیه اخیر سرکرده فتنهگران نشان داد اصلاحطلبان غم ایران را ندارند و تمام کنشها و اقداماتشان در بحرانها با هدف امتیازگیری و تأمین منافع قبیلهای خود است. مردم ایران مدتهاست از اصلاحطلبان عبور کردهاند و همین موضوع باعث بیاعتباری این جریان غربگرا شده است. متقابلاً اصلاحطلبان نیز با اتخاذ مواضعی مثل موضع اخیر موسوی به دنبال این هستند دوباره نام خود را بر سر زبانها بیندازند. جسارت موسوی به سردار سرلشکر شهید همدانی و مدافعان حرم که مرداد امسال انجام شد نیز به همین منظور بود.
مشی رفتاری و مواضع گفتاری اصلاحات در ماههای اخیر نشاندهنده تلاش هدفمند این جریان برای احیای خود در سایه حرکت به سمت رادیکالیسم ساختارشکن است. در چنین فضایی مواضع موسوی به عنوان نماد رادیکالیسم اصلاحات را میتوان تقلایی برای موضوعیتبخشی به خود دانست. عدم برخورد قاطع با جریان فتنه و بازماندن پرونده خسارتآفرین این جریان میتواند زمینهساز توطئههای جدید از سوی فتنهگران و غربگرایان داخلی باشد. گروه سیاسی: بازندهای که در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 پس از شکست از جمهور، میخواست انتقام کسب نکردن آرای عمومی را هر طور شده از جامعه ایران بگیرد و در همین راستا 8 ماه کشور را دچار آشوب و اغتشاش کرد، اکنون تدوین یک قانون اساسی جدید را تجویز کرده است. میرحسین موسوی که سالهاست در زبالهدان تاریخ به فراموشی سپرده شده، هر از گاهی از دل زبالهدان سر بیرون میآورد تا توجهات مردم ایران را به خود جلب کند.
او در تازهترین اقدام، با صدور بیانیهای مضحک ضمن حمایت از آشوبگران و تروریستهایی که در چند ماه گذشته کمر به نابودی ایران بسته بودند، خواستار همهپرسی درباره یک قانون اساسی جدید شد. ظاهراً پس از آنکه دیکتاتورزاده پهلوی به همراهی سلطنتطلبان کارزار «وکالت میدهم» به راه انداخت و خود را در قامت رهبری جریان ضدایرانی دید، موسوی نیز برای اینکه از قافله دلقکها عقب نماند، دست به انتشار چنین بیانیهای زده است.
او در بخشی از بیانیه خود نوشته است: «اینجانب به عنوان یکی از آحاد ملت ایران با استناد بحق مستمر و غیرقابل سلب انسانها برای تعیین سرنوشت خود پیشنهاد زیر را به پیشگاه مردم ارائه و با تمام نیروها و شخصیتهای آزادیخواه، مدافع استقلال و یکپارچگی سرزمینی، خشونتپرهیز و توسعهگرا در میان میگذارم: اول- برگزاری همهپرسی آزاد و سالم درباره ضرورت تغییر یا تدوین قانون اساسی جدید، دوم- در صورت پاسخ مثبت مردم، تشکیل مجلس مؤسسان مرکب از نمایندگان واقعی ملت از طریق انتخاباتی آزاد و منصفانه. سوم - همهپرسی درباره متن مصوب آن مجلس به منظور استقرار نظامی مبتنی بر حاکمیت قانون و مطابق موازین حقوق انسانی و برخاسته از اراده مردم». سرکرده فتنهگران سال 88 در حمایت آشکار از جریان تروریستی آشوب که در چند ماه گذشته شنیعترین جنایات را علیه مردم ایران انجام داد و به دنبال براندازی نظام اسلامی بود نیز نوشته است: «ایران و ایرانیان نیازمند و مهیای تحولی بنیادینند که خطوط اصلیاش را جنبش پاک «زن، زندگی، آزادی» ترسیم میکند. این ۳ کلمه بذرهای آینده روشنند؛ آیندهای پیراسته از ظلم و فقر و تحقیر و تبعیض. اینها ۳ واژهاند که با خود تاریخی از تکاپو و تفکر و مبارزه و آرزو حمل میکنند». آشوبهایی که از شهریور امسال به راه افتاد و چند ماه ادامه داشت، عملا یک جنگ ترکیبی و تمامعیار نه برای براندازی جمهوری اسلامی، که برای تضعیف قدرت ایران بود. جریان ضدایرانی در طول این مدت همه توان خود را به میدان آورد تا با ایجاد یک بحران اجتماعی و در ادامه تولید خشونت، ایران قوی و قدرتمند را مهار یا حداقل تضعیف کند. همراهی گروهکهای تجزیهطلب با سلطنتطلبانی که ادعای میهنپرستی دارند و همچنین اهانت به مقدسات دینی و ارزشهای جامعه ایرانی از جمله اقداماتی بود که جریان ضدانقلاب در این راستا انجام داد. همچنین باید ترور نیروهای انتظامی و بسیجی را که وظیفهای جز تأمین امنیت عمومی جامعه نداشتند نیز به این موارد اضافه کرد. گدایی از دولتهای غربی برای افزایش تحریمها علیه مردم ایران و البته حمله نظامی علیه ایران هم از جمله اقداماتی بود که جریان ضدایرانی در طول ماههای گذشته انجام داد.
با این حال با همراهی نکردن مردم، جریان ضدایرانی در رسیدن به اهداف خود ناکام ماند. با همه اینها موفق به ایجاد یک بحران نسبی شد و از اینجا بود که اصلاحطلبان به جریان ضدانقلاب ملحق شدند. جریان اصلاحطلب بنا به شهادت سوابقش، نشان داده همواره دنبال این است که در دل بحرانها منافع خود را تأمین کند. عملکرد اصلاحطلبان در اتفاقات و حوادثی که در سالهای گذشته رخ داده، بخوبی نشان میدهد منافع حزبی و قبیلهای این جریان بر منافع ملی ارجحیت دارد. در اغتشاشات اخیر نیز که جریان آشوب و ترور صراحتا تمامیت ارضی ایران را نشان رفته بود، نه تنها کمترین صدایی از اصلاحطلبان در محکومیت جریان آشوب بلند نشد؛ که حتی تمام تلاش خود را برای خاموش نشدن آتش آشوب به کار برد. رفتار و مواضع موسوی را نیز میتوان در همین چارچوب فهم کرد. تعابیر چاپلوسانهای که او درباره جریان آشوبطلب «زن، زندگی، آزادی» دارد، بیانگر این است که موسوی بر خلاف لفاظیهایش هیچ اهتمامی به منافع ایران و ارزشهای جامعه ایرانی ندارد و صرفا مانند سایر اصلاحطلبان به دنبال ماهیگیری از آب گلآلود است.
بیانیه اخیر سرکرده فتنهگران نشان داد اصلاحطلبان غم ایران را ندارند و تمام کنشها و اقداماتشان در بحرانها با هدف امتیازگیری و تأمین منافع قبیلهای خود است. مردم ایران مدتهاست از اصلاحطلبان عبور کردهاند و همین موضوع باعث بیاعتباری این جریان غربگرا شده است. متقابلاً اصلاحطلبان نیز با اتخاذ مواضعی مثل موضع اخیر موسوی به دنبال این هستند دوباره نام خود را بر سر زبانها بیندازند. جسارت موسوی به سردار سرلشکر شهید همدانی و مدافعان حرم که مرداد امسال انجام شد نیز به همین منظور بود.
مشی رفتاری و مواضع گفتاری اصلاحات در ماههای اخیر نشاندهنده تلاش هدفمند این جریان برای احیای خود در سایه حرکت به سمت رادیکالیسم ساختارشکن است. در چنین فضایی مواضع موسوی به عنوان نماد رادیکالیسم اصلاحات را میتوان تقلایی برای موضوعیتبخشی به خود دانست. عدم برخورد قاطع با جریان فتنه و بازماندن پرونده خسارتآفرین این جریان میتواند زمینهساز توطئههای جدید از سوی فتنهگران و غربگرایان داخلی باشد. گروه سیاسی: بازندهای که در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 پس از شکست از جمهور، میخواست انتقام کسب نکردن آرای عمومی را هر طور شده از جامعه ایران بگیرد و در همین راستا 8 ماه کشور را دچار آشوب و اغتشاش کرد، اکنون تدوین یک قانون اساسی جدید را تجویز کرده است. میرحسین موسوی که سالهاست در زبالهدان تاریخ به فراموشی سپرده شده، هر از گاهی از دل زبالهدان سر بیرون میآورد تا توجهات مردم ایران را به خود جلب کند.
او در تازهترین اقدام، با صدور بیانیهای مضحک ضمن حمایت از آشوبگران و تروریستهایی که در چند ماه گذشته کمر به نابودی ایران بسته بودند، خواستار همهپرسی درباره یک قانون اساسی جدید شد. ظاهراً پس از آنکه دیکتاتورزاده پهلوی به همراهی سلطنتطلبان کارزار «وکالت میدهم» به راه انداخت و خود را در قامت رهبری جریان ضدایرانی دید، موسوی نیز برای اینکه از قافله دلقکها عقب نماند، دست به انتشار چنین بیانیهای زده است.
او در بخشی از بیانیه خود نوشته است: «اینجانب به عنوان یکی از آحاد ملت ایران با استناد بحق مستمر و غیرقابل سلب انسانها برای تعیین سرنوشت خود پیشنهاد زیر را به پیشگاه مردم ارائه و با تمام نیروها و شخصیتهای آزادیخواه، مدافع استقلال و یکپارچگی سرزمینی، خشونتپرهیز و توسعهگرا در میان میگذارم: اول- برگزاری همهپرسی آزاد و سالم درباره ضرورت تغییر یا تدوین قانون اساسی جدید، دوم- در صورت پاسخ مثبت مردم، تشکیل مجلس مؤسسان مرکب از نمایندگان واقعی ملت از طریق انتخاباتی آزاد و منصفانه. سوم - همهپرسی درباره متن مصوب آن مجلس به منظور استقرار نظامی مبتنی بر حاکمیت قانون و مطابق موازین حقوق انسانی و برخاسته از اراده مردم». سرکرده فتنهگران سال 88 در حمایت آشکار از جریان تروریستی آشوب که در چند ماه گذشته شنیعترین جنایات را علیه مردم ایران انجام داد و به دنبال براندازی نظام اسلامی بود نیز نوشته است: «ایران و ایرانیان نیازمند و مهیای تحولی بنیادینند که خطوط اصلیاش را جنبش پاک «زن، زندگی، آزادی» ترسیم میکند. این ۳ کلمه بذرهای آینده روشنند؛ آیندهای پیراسته از ظلم و فقر و تحقیر و تبعیض. اینها ۳ واژهاند که با خود تاریخی از تکاپو و تفکر و مبارزه و آرزو حمل میکنند». آشوبهایی که از شهریور امسال به راه افتاد و چند ماه ادامه داشت، عملا یک جنگ ترکیبی و تمامعیار نه برای براندازی جمهوری اسلامی، که برای تضعیف قدرت ایران بود. جریان ضدایرانی در طول این مدت همه توان خود را به میدان آورد تا با ایجاد یک بحران اجتماعی و در ادامه تولید خشونت، ایران قوی و قدرتمند را مهار یا حداقل تضعیف کند. همراهی گروهکهای تجزیهطلب با سلطنتطلبانی که ادعای میهنپرستی دارند و همچنین اهانت به مقدسات دینی و ارزشهای جامعه ایرانی از جمله اقداماتی بود که جریان ضدانقلاب در این راستا انجام داد. همچنین باید ترور نیروهای انتظامی و بسیجی را که وظیفهای جز تأمین امنیت عمومی جامعه نداشتند نیز به این موارد اضافه کرد. گدایی از دولتهای غربی برای افزایش تحریمها علیه مردم ایران و البته حمله نظامی علیه ایران هم از جمله اقداماتی بود که جریان ضدایرانی در طول ماههای گذشته انجام داد.
با این حال با همراهی نکردن مردم، جریان ضدایرانی در رسیدن به اهداف خود ناکام ماند. با همه اینها موفق به ایجاد یک بحران نسبی شد و از اینجا بود که اصلاحطلبان به جریان ضدانقلاب ملحق شدند. جریان اصلاحطلب بنا به شهادت سوابقش، نشان داده همواره دنبال این است که در دل بحرانها منافع خود را تأمین کند. عملکرد اصلاحطلبان در اتفاقات و حوادثی که در سالهای گذشته رخ داده، بخوبی نشان میدهد منافع حزبی و قبیلهای این جریان بر منافع ملی ارجحیت دارد. در اغتشاشات اخیر نیز که جریان آشوب و ترور صراحتا تمامیت ارضی ایران را نشان رفته بود، نه تنها کمترین صدایی از اصلاحطلبان در محکومیت جریان آشوب بلند نشد؛ که حتی تمام تلاش خود را برای خاموش نشدن آتش آشوب به کار برد. رفتار و مواضع موسوی را نیز میتوان در همین چارچوب فهم کرد. تعابیر چاپلوسانهای که او درباره جریان آشوبطلب «زن، زندگی، آزادی» دارد، بیانگر این است که موسوی بر خلاف لفاظیهایش هیچ اهتمامی به منافع ایران و ارزشهای جامعه ایرانی ندارد و صرفا مانند سایر اصلاحطلبان به دنبال ماهیگیری از آب گلآلود است.
بیانیه اخیر سرکرده فتنهگران نشان داد اصلاحطلبان غم ایران را ندارند و تمام کنشها و اقداماتشان در بحرانها با هدف امتیازگیری و تأمین منافع قبیلهای خود است. مردم ایران مدتهاست از اصلاحطلبان عبور کردهاند و همین موضوع باعث بیاعتباری این جریان غربگرا شده است. متقابلاً اصلاحطلبان نیز با اتخاذ مواضعی مثل موضع اخیر موسوی به دنبال این هستند دوباره نام خود را بر سر زبانها بیندازند. جسارت موسوی به سردار سرلشکر شهید همدانی و مدافعان حرم که مرداد امسال انجام شد نیز به همین منظور بود.
مشی رفتاری و مواضع گفتاری اصلاحات در ماههای اخیر نشاندهنده تلاش هدفمند این جریان برای احیای خود در سایه حرکت به سمت رادیکالیسم ساختارشکن است. در چنین فضایی مواضع موسوی به عنوان نماد رادیکالیسم اصلاحات را میتوان تقلایی برای موضوعیتبخشی به خود دانست. عدم برخورد قاطع با جریان فتنه و بازماندن پرونده خسارتآفرین این جریان میتواند زمینهساز توطئههای جدید از سوی فتنهگران و غربگرایان داخلی باشد.
ارسال به دوستان
رئیسجمهور در اجتماع مردم شهرری:
اروپاییها بعد از شکست آشوبها مدام پیشنهاد مذاکره میدهند
گروه سیاسی: رئیسجمهور با اشاره به اینکه کشورهای منطقهای و اروپایی مدام به ما پیغام میدهند بیایید با هم سخن بگوییم، گفت: شما در حق ملت ایران جفا کردهاید و تصور شما این بود که میتوانید با تحریم و تهدید کارهایتان را پیش ببرید اما بدانید زنان و مردان ایرانی با تأسی به اهلبیت(ع) مقابل شما ایستادهاند.
حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی که روز پنجشنبه در ادامه بازدیدهای میدانی به شهرری رفته بود، در اجتماع مردم این شهرستان در صحن حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) با اشاره به اینکه دشمنان بیشترین فشار اقتصادی و تحریمها را علیه جمهوری اسلامی ایران اعمال کردهاند، تاکید کرد: فشار حداکثری دشمنان به دلیل مقاومت و ایستادگی ملت با شکست مواجه شده است.
رئیسجمهور با بیان اینکه در ابتدای دولت سیزدهم با تحریمهای سنگین دشمنان روبهرو بودیم، خاطرنشان کرد: با توکل به خدا، اعتماد به نفس، پشتیبانی و مشارکت همهجانبه ملت بزرگ ایران در عمل به رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب که فرمودند در کشور مشکل حلنشدنی نداریم، برای حل مشکلات به میدان آمدهایم. رئیسی با بیان اینکه دشمن تلاش کرد شرایطی ایجاد کند که نه تولید و نه صادرات داشته باشیم، گفت: با اعمال تحریمهای سنگین قصد داشتند کشور را از نظر اقتصادی دچار توقف و رکود کنند اما به برکت حضرت عبدالعظیم، خون شهیدان و حضور بامعنای مردم و راهنماییهای رهبر فرزانه انقلاب مشکلات را پشت سر گذاشتیم. وی افزود: دشمنان فکر میکردند با تحریم تولید و صنعت، کشور متوقف میشود اما اینطور نیست و در شرایط فعلی میزان قابل توجهی نفت صادر میکنیم و تجارت خارجی ایران به کشورهای منطقه با رشد ۴۰ تا ۵۰ درصدی روبهرو شده که این امر مسبوق به سابقه نبوده است.
رئیسی با بیان اینکه دشمنان وقتی دیدند تحریمها خنثی شده است به جنگ ترکیبی رو آوردند که در آن هم همه احزاب حضور داشتند، خاطرنشان کرد: دشمنان فکر میکردند در این جنگ ترکیبی، روانی، رسانهای و شناختی میتوانند موفق شوند اما با هوشیاری مردم شکست خوردند و به عنوان یک طلبه خدمتگزار از مردم بویژه مردان و زنان که دشمن را در این بحران ناکام گذاشتند قدردانی میکنم.
وی با اشاره به اینکه کشورهای منطقهای و اروپایی مدام به ما پیغام میدهند بیایید با هم سخن بگوییم، گفت: شما در حق ملت ایران جفا کردهاید و تصور شما این بود که میتوانید با تحریم و تهدید کارهایتان را پیش ببرید اما بدانید که زنان و مردان ایرانی با تأسی به اهلبیت(ع) مقابل شما ایستادهاند.
رئیسجمهور افزود: دشمنان فکر میکردند میتوانند برنامههایی را که درباره کشورهای دیگر اجرا کردند در ایران هم انجام دهند اما سخت اشتباه میکنند چون ملت ایران مقاوم و سلحشور است.
وی تصریح کرد: درست است که تحریمها مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرد و دشمنان تلاش کردند با ایجاد تورم انتظاری در جامعه التهاب ایجاد و با این کار ارزش پول ملی را تهدید کنند اما این شرایط با همکاری و مشارکت مردم پشت سر گذاشته خواهد شد. ایران ثروتها و ظرفیتهای عظیم و مختلفی دارد و با تکیه بر این ظرفیتها شرایط تحریمی و بحرانی را پشت سر خواهد گذاشت.
* هدف شایعهسازان تبدیل امید به یأس است
رئیسی همچنین در دیدار علما، روحانیون و اساتید حوزه علمیه شهرری هدف شایعهسازان را تبدیل امید به یأس در جامعه دانست و بر اقدام مجاهدانه در عرصه تبلیغ دین، همچنین افشای ماهیت مرجفون یا همان شایعهسازان در جامعه تاکید کرد.
رئیسجمهور اغتشاشات اخیر را جنگ ترکیبی تمام عیار علیه ملت و نظام برشمرد که دشمن به بهانه مسأله حجاب تهاجم عظیمی علیه فرهنگ و باورهای مردم تدارک دیده بود اما به لطف خدای متعال و بصیرت مردم، شکست خورد. وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به جایگاه دینی و قانونی حجاب در کشور از همه فعالان فرهنگی بویژه روحانیون، رسانهها و نخبگان خواست برای تبیین این مقوله مهم دینی، فرهنگی و قانونی تمام قد وارد میدان شوند.
رئیسی همچنین درباره وضعیت سند ۲۰۳۰ در دولت سیزدهم که از سوی یکی از حاضران مطرح شد، تصریح کرد: موضوع توقف اجرای سند ۲۰۳۰ در دولت قبل با تاکید رهبر معظم انقلاب در شورایعالی انقلاب فرهنگی تصویب شده بود اما به دستگاهها ابلاغ نشده بود لذا از نخستین اقدامهای دولت سیزدهم، ابلاغ توقف اجرای این سند به دستگاههای اجرایی بود و بنده نیز در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل صراحتاً در قبال آن موضع گرفته و اعلام کردم ما در جمهوری اسلامی ایران سند تحول بنیادین داریم و قطعا بر همان مبنا عمل خواهیم کرد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|