|
ارسال لایحه فرونشستهای زمین به مجلس در اسفندماه
رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: لایحه فرونشستها در حال جمعبندی نهایی است و اسفندماه در شورای عالی استانها برای ارسال به مجلس شورای اسلامی به رأی گذاشته خواهد شد. سیدمحمد آقامیری با بیان اینکه لایحه فرونشستها تدوین شده است، اظهار کرد: این لایحه در اجلاس اسفندماه شورای عالی استانها مطرح خواهد شد.
ارسال به دوستان
اخبار
انسداد ساعتی جاده هراز تا پایان هفته
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا با تشریح آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جادههای کشور، از انسداد ساعتی محور هراز تا اواخر هفته خبر داد. سرهنگ احمد شیرانی در گفتوگو با ایسنا، از انسداد موقت جاده هراز خبر داد و گفت: این محور تا سوم اسفندماه از ساعت ۷ تا ۱۷ روزهای یکشنبه، دوشنبه، سهشنبه و از ساعت 7 تا ۱۲ روز چهارشنبه، به دلیل انجام عملیات کارگاه جادهای مسدود بوده و تردد از محورهای جایگزین چالوس و فیروزکوه انجام میشود. رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا درباره محورهای دارای ممنوعیت یا محدودیت تردد نیز گفت: محور قدیم خرمآباد - پلدختر تا اطلاع بعدی مسدود بوده و تردد از مسیر جایگزین آزادراه خرمآباد - پل زال و محور خرمآباد - کوهدشت انجام میشود. محورهای ریگان - ایرانشهر؛ خوانسار - بوئین و کوهرنگ - مسجدسلیمان (گردنههای چری، تاراز و شاه منصوری) نیز تا اطلاع بعدی مسدود است. وی با اعلام شماره ۱۲۰ از رانندگان و مسافران خواست پیش از شروع سفر حتما با این شماره تماس بگیرند و با اطلاع از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جادهها و نیز محورهای دارای انسداد و محدودیت ترافیکی مناسبترین زمان و مسیر را برای انجام سفرهای خود انتخاب کنند.
***
پرداخت ۳ برابری مستمری به مددجویان آسیبدیده زلزله خوی
مدیرکل پدافند غیرعامل و مدیریت بحران سازمان بهزیستی کشور از پرداخت مستمری ۳برابری به حساب ۴ هزار و ۹۶۵ مددجوی آسیبدیده زلزله خوی در آیندهای نزدیک خبر داد و گفت: این موضوع در دست اقدام است و در آینده نزدیک واریز انجام میشود. محمدرضا کاظمزاده افزود: تاکنون ۸۲ میلیارد و ۵۶۱ میلیون و ۹۶۳ هزار و ۸۴۲ ریال کمکهای نقدی و غیرنقدی جمعآوری شده است. وی درباره روند ساخت مسکن مددجویان تحت پوشش که در زلزله آسیبدیده است، افزود: براساس تفاهم دوجانبه سازمان بهزیستی کشور با بنیاد مسکن با تایید تخریب مسکن مددجویان توسط بنیاد، عملیات آواربرداری و ساخت مسکن انجام خواهد شد. به گفته این مقام مسؤول، در مجموع کمکهای نقدی و غیرنقدی خیران به زلزلهزدگان خوی از طریق سازمان بهزیستی کشور تاکنون به ۸۲ میلیارد و ۵۶۱ میلیون و ۹۶۳ هزار و ۸۴۲ ریال رسیده است. همچنین هماکنون میزان مستمری مددجویان، خانوار تکنفره تحت حمایت ۵۵۰ هزار تومان، ۲ نفره ۷۸۰ هزار تومان، ۳ نفره یکمیلیون و ۹۰ هزار تومان، ۴ نفره یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و خانوار ۵ نفره و بالاتر یک میلیون و ۷۲۰ هزار تومان است.
***
ساخت ۱۵ خوابگاه دانشجویی دخترانه توسط بنیاد ۱۵ خرداد
مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد از افتتاح و ساخت ۱۵ خوابگاه دانشجویی دخترانه خبر داد و گفت: این خوابگاهها با ۳ هزار و ۳۷۶ تخت در مناطق محروم و کمبرخوردار کشور در قالب طرح ملی خورشید به بهرهبرداری رسیده یا در دست ساخت است. حمیدرضا علیانزادگان خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۰ خوابگاه در شهرهای بجنورد، دامغان، ارومیه، شهرکرد، سنندج، نیشابور، اراک، بوشهر و بیرجند به بهرهبرداری رسیده و ۵ خوابگاه دیگر در تربت حیدریه، قائن، بندرعباس، مراغه و همدان در حال ساخت است. به گفته مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد، خوابگاههای این بنیاد در زیربنایی به مساحت ۷۷ هزار مترمربع با اعتباری بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد ریال ساخته شده و در دست احداث است.
وی تصریح کرد: خوابگاههای بنیاد ۱۵ خرداد پس از ساخته شدن، برای استفاده دانشجویان دختر در اختیار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار میگیرند. علیانزادگان افزود: این خوابگاهها با بهرهمندی از مدرنترین استانداردهای روز در طراحی و معماری احداث شده و امکاناتی مانند نمازخانه، اتاق مطالعه، اتاق تلویزیون، سالن ورزشی، بهداری، آشپزخانه، اتاق میهمان و سالن رایانه و ملاقات دارند. وی یادآور شد: اسکان دانشجویان در دانشگاهها مطابق استانداردها همواره یکی از مشکلات پیش روی سیستم آموزشی کشور بوده که با همکاری بنیاد ۱۵ خرداد گامی مهم برای بهبود وضعیت اسکان دانشجویان دختر برداشته شده است.
***
ثبت بیش از ۷ هزار ابتلا به اسهال خونی در کشور
سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۷ هزار و ۱۸۱ بیمار مبتلا به اسهال خونی در سال جاری در کشور شناسایی شدند و تحت درمان قرار گرفتند. شهنام عرشی در گفتوگو با ایرنا افزود: بر اساس اطلاعات ثبتشده در نظام کشوری مراقبت بیماریهای واگیر، شمار مبتلایان به اسهال خونی در سال جاری حدود ۴۹ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
وی اظهار داشت: اگرچه در سال جاری شاهد روند افزایشی در مراجعان با علائم ابتلا به اسهال خونی به مراکز درمانی بودیم اما مقایسه روند ابتلا طی چند سال اخیر موید کاهش موارد ابتلا به اسهال خونی نسبت به دوران قبل از همهگیری کروناست. عرشی ادامه داد: بر اساس اطلاعات موجود، حدود ۶۶ درصد موارد ابتلا به اسهال خونی در مناطق شهری و ۳۴ درصد در نقاط روستایی سکونت داشتهاند و ۵۴ درصد از موارد ابتلا مردان و مابقی زنان و کودکان بوده است.
وی تصریح کرد: حدود ۳۶ درصد مبتلایان به اسهال خونی در گروه سنی کمتر از ۵ سال و ۱۶درصد در سنین ۵ تا ۱۰ سال بودند، ۵۱ درصد بیماران با علائم ابتلا به این بیماری بستری و سایر موارد به صورت سرپایی درمان شدهاند. عرشی در پایان تاکید کرد: رعایت بهداشت و شستوشوی صحیح دستها بویژه بعد از اجابت مزاج، استفاده از آب آشامیدنی ایمن و بهداشتی، شستوشو و ضدعفونی کردن صحیح میوه و سبزیجات از جمله اقدامات اصلی جهت پیشگیری از ابتلا به اسهال خونی است.
ارسال به دوستان
بارشهای فراتر از میانگین بلندمدت، وضعیت ذخایر آبی کشور را به طور چشمگیری بهبود بخشید
بهمن روسفید
مرکزی ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی گزارش داد: رشد چشمگیر پوشش برفی در همه حوضههای آبریز کشور نسبت به سالهای گذشته
اسدالله خسروی: بارندگیهای مستمر که از نیمه دوم دیماه شدت گرفت و در روزهای پایانی بهمن با بارش برف در اغلب استانهای کشور به اوج رسید، علاوه بر ایجاد نشاط برای مردم، موجب افزایش میزان ذخایر آبی، رشد حجم آب ورودی به سدهای کشور، پر شدن آبخوانها و تقویت آبهای زیرزمینی شد. ورود سامانههای بارشی متعدد به کشور بویژه در ماه گذشته موجب شد میزان بارندگیها حتی فراتر از میانگین بلندمدت شود. اگر چه میزان و شدت بارشها در استانهای کشور متفاوت بود و استانهای زاگرسنشین از این نعمت بیشتر برخوردار شدند اما طبق گزارش سازمان هواشناسی، میانگین بارشها در بهمنماه 60 درصد کمبارشی پاییز را جبران کرد.
* بارندگیها فراتر از میانگین بلندمدت شد
مدیرکل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران با بیان اینکه بارندگیهای اخیر تا حد چشمگیری منجر به بهتر شدن وضعیت آبخوانها در استانهایی شده که برف بیشتری دریافت کردهاند، گفت: با وجود کمبود ۲۰ میلیمتری بارندگیها نسبت به بلندمدت، با ذوب ذخایر برفی، حجم بارش بیشتر از میانگین بلندمدت میشود. رضا بیانی درباره میزان بارندگیها و ذخایر آب در آبخوانها اظهار کرد: میزان بارندگیهای کشور تاکنون بدون در نظر گرفتن برفهای ذوب نشده نزدیک به ۱۰۰ میلیمتر ثبت شده، این در حالی است که میانگین بارندگیها در بلندمدت حدود ۱۲۰ میلیمتر است، بنابراین در حال حاضر نسبت به بلندمدت حدود ۲۰ میلیمتر کمبود بارش داریم اما اگر ذخایر برفی نیز ذوب شود، پیشبینی میشود میزان بارندگیها بیشتر از میانگین بلندمدت شود. وی افزود: محدوده خط برف کشور در حال حاضر ۴۰ میلیون هکتار است، در صورتی که طی ۴ سال گذشته مساحتی که در کشور برف دریافت میکرد ۱۴ میلیون هکتار بود و اگر میانگین ارتفاع برفی که در کشور ثبت شده است نزدیک به ۵۰ سانتیمتر باشد، در ۴۰ میلیون هکتار، میلیاردها لیتر آب به صورت برف ذخیره میشود. وی در پاسخ به این پرسش ایسنا که آیا مناسب بودن بارندگیهای اخیر به معنای پر شدن آبخوانها و آبهای زیرزمینی و رفع کمبود آب است یا خیر؟ اظهار کرد: تقریبا ۵۰ درصد بارندگیها تبخیر میشود، ۲۵ درصد به صورت روانآب درمیآید و ۲۵ درصد نیز در زمین نفوذ میکند البته چون بیشترین میزان بارندگی در کشور در فصل زمستان رخ میدهد، بنابراین میزان تبخیر کمتر از ۵۰ درصد است. وی ادامه داد: پیشبینی میشود در سال جاری آبخوانها در استانهایی همچون شمال خراسان رضوی، خراسان شمالی، ناحیه رویشی زاگرس و استانهای آذربایجان شرقی و غربی به بهترین وضعیت خود برسد. بیانی به ایسنا گفت: در حال حاضر نیز آبهای پشت سد تقریبا به ۴۰ درصد رسیده است و با بارندگیها، روانآبها و ذوب برفها وضعیت بهتر میشود و پیشبینی میشود بارندگیها در زمستان جاری نسبت به بلندمدت و سالهای گذشته بهتر باشد.
* رشد ۳ درصدی حجم آب سدهای کشور نسبت به سال گذشته
حجم آب موجود در سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهرماه) تا ۲۹ بهمنماه با رشد ۳ درصدی نسبت به سال گذشته همراه شد. بارشهای اخیر وضعیت سدهای کشور را نسبتا بهتر کرد اما به گفته فیروز قاسمزاده سخنگوی صنعت آب از اواسط اسفندماه فرآیند ذوب شدن برفها سبب تغییر در ورودی سدها خواهد شد. بر اساس تازهترین گزارش دفتر اطلاعات و دادههای آب شرکت مدیریت منابع آب ایران، حجم آب موجود در سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری در حالی به رقم ۲۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون مترمکعب رسیده که این رقم در سال آبی گذشته ۲۱ میلیارد و ۷۹۰ میلیون مترمکعب بوده است. با وجود افزایش حجم آب موجود در سدها، وضعیت ورودی آب به مخازن سدها با کاهش ۶ درصدی همراه شده است. بر این اساس میزان آب ورودی به سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر) تا ۲۹ بهمنماه حدود ۱۰ میلیارد و ۷۴۰ میلیون مترمکعب بوده که نسبت به مدت مشابه در سال آبی گذشته ۶ درصد کاهش نشان میدهد. میزان آب ورودی به سدهای کشور در سال آبی گذشته (ابتدای مهر ۱۴۰۰ تا آخر شهریور ۱۴۰۱) طی مهر تا ۲۹ بهمنماه ۱۱ میلیارد و ۳۷۰ میلیون مترمکعب بوده است که مقایسه آن با مدت مشابه سال آبی جاری، کاهش ورودی به سدها را نشان میدهد.
* بارشهای پراکنده در برخی استانها
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن اعلام بارش پراکنده و وزش باد در برخی استانها، از روند افزایش نسبی دما در نوار شمالی کشور خبر داد. صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: طی هفته جاری به سبب گذر متناوب امواج تراز میانی جو از کشور روز دوشنبه (امروز) در ارتفاعات البرز شرقی و شمال شرق، ابرناکی، وزش باد و بارش پراکنده انتظار میرود. وی افزود: طی این روز در نوار شمالی کشور بویژه در سواحل شمالی و اردبیل وزش باد همراه با روند افزایش نسبی دما پدیده غالب است. به گفته رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا سهشنبه (فردا) در شمال غرب و دامنههای زاگرس واقع در غرب و جنوب غرب کشور همچنین در سواحل دریای خزر ابرناکی و بارش پراکنده رخ میدهد. در ضمن در دامنههای جنوبی البرز و شمال شرق کشور وزش باد همراه با خیزش گردوخاک دور از انتظار نیست. وی ادامه داد: چهارشنبه ۳ اسفند در غالب مناطق کشور جوی آرام و پایدار حاکم میشود. بعد از ظهر پنجشنبه و روز جمعه۴ و ۵ اسفند در ارتفاعات واقع در جنوب و جنوب شرق کشور و در سواحل دریای خزر ابرناکی و بارش خفیف پیشبینی میشود. ضیاییان اضافه کرد: طی ۳ روز آینده خلیجفارس و دریای عمان مواج خواهند بود و در ارتفاعات البرز ذوب برف و احتمال ریزش بهمن انتظار میرود. وی درباره وضعیت جوی تهران در روزهای آینده هم اظهار کرد: آسمان تهران در نخستین روز اسفند کمی ابری همراه با غبار محلی، در بعدازظهر افزایش ابر و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۱۳ درجه سانتیگراد و روز سهشنبه ۲ اسفند نیمهابری، در بعضی ساعتها بارش پراکنده و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
* حوضه آبریز فلات مرکزی دارای بیشترین پوشش برفی
تازهترین گزارش مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی نشان از آن دارد که سطح پوشش برفی حوضههای آبریز اصلی در هفته چهارم بهمن ماه امسال رشد قابل توجهی داشته است. بر این اساس سطح پوشش برفی حوضه آبریز فلات مرکزی از ابتدای آذر تا ۲۱ بهمن در حالی به ۱۳۴ هزار و ۳۸۹ کیلومتر رسیده که در مدت مشابه پارسال این رقم ۴۶ هزار و ۷۲ کیلومتر بوده است. میانگین ۱۶ساله سطح پوشش برفی این حوضه آبریز نیز ۶۲ هزار و ۱۵۲ کیلومتر بوده است. همچنین سطح پوشش برفی حوضه آبریز دریای خزر در هفته چهارم بهمن نسبت به مدت مشابه پارسال با افزایش روبهرو شده است. پارسال سطح پوشش برفی این حوضه آبریز ۹۶ هزار و ۸۰۲ کیلومتر بوده که امسال به رقم ۱۲۷ هزار و ۲۸۱ کیلومتر افزایش یافته است. وضعیت سطح پوشش برفی حوضه آبریز خلیجفارس و دریای عمان هم با افزایش همراه شده است. سطح پوشش برفی این حوضه آبریز در حالی در هفته چهارم بهمن امسال به رقم ۸۷ هزار و ۵۶۶ کیلومتر رسیده که این میزان در مدت مشابه پارسال عدد ۶۶ هزار و ۵۸ کیلومتر را نشان میدهد. پارسال سطح پوشش برفی در حوضه آبریز قرهقوم ۵ هزار و ۶۳۹ کیلومتر بود که امسال این میزان به رقم ۱۲ هزار و ۴۳۸ کیلومتر افزایش یافته و نیز نسبت به دوره ۱۵ساله اخیر افزایش دارد. وضعیت سطح پوشش برفی در حوضه آبریز مرزی شرق هم نسبت به پارسال با رشد همراه شده و در حالی که امسال این سطح ۲ هزار و ۸۴ کیلومتر است، پارسال ۳۵۱ کیلومتر بود.
* ادامه بارندگیها در ۱۴ استان
سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد و با اشاره به ادامه بارشها در ۱۴ استان کشور، نسبت به خطر وقوع بهمن در تهران و البرز هشدار داد. بر اساس این هشدار بارش برف یا باران، رخداد مه و کاهش دید، وزش باد شدید، گاهی رعد و برق و احتمال وقوع بهمن و کولاک برف در مناطق سردسیر، ارتفاعات و دامنهها در برخی از مناطق ۱۴ استان کشور پیشبینی میشود. این شرایط روز پنجشنبه در استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، شمال خراسان جنوبی، یزد، شرق اصفهان، شرق سمنان، ارتفاعات گیلان، مازندران، تهران و البرز و روز جمعه در مناطق مرکزی فارس، شمال کرمان، خراسان جنوبی، شمال خراسان رضوی و خراسان شمالی پیشبینی میشود. فعالیت سامانه بارشی اثرات مخاطرهآمیزی مانند کاهش دید، لغزندگی جادهها، احتمال اختلال در حرکت ناوگان حملونقل، احتمال آبگرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روانآب در مسیلها، احتمال خسارت به صنعت کشاورزی و احتمال افت فشار گاز و قطعی برق را در پی دارد. توصیه میشود دستگاههای اجرایی و امدادی آمادگی لازم را برای مواجهه با این شرایط داشته باشند.
***
امدادرسانی به مناطق برفگیر کوهرنگ و چلگرد
با ادامه امدادرسانی به مناطق برفگیر شهرستان کوهرنگ، معابر درونشهری و راههای روستایی در حال بازگشایی است. مدیرکل امور عملیات راههای سازمان راهداری گفت: بازگشایی راههای روستایی شهرستان کوهرنگ همچنان ادامه دارد. بهرامینیا افزود: در شهر چلگرد با کمک ۲ دستگاه لودر در حال پاکسازی معابر هستیم تا خدمترسانی اصناف تسهیل شود. یگان ویژه و گروههای نظامی و جهادی نیز برای پاکسازی معابر و راههای ارتباطی شهری و روستایی همچنان در تلاشند. رساندن اقلام معیشتی و امدادی به مناطق سخت گذر و دور دست شهرستان کوهرنگ تاکنون با هفت دور پرواز انجام شده است. گردنه چری به مسجدسلیمان به دلیل ریزش بهمن چندین بار بسته و دوباره بازگشایی شد که اکنون همه دستگاهها فعال هستند و ظرف چند روز آینده دوباره بازگشایی میشود.گفتنی است، ارتفاع برف در کوهرنگ طی چند روز گذشته به بیش از ۳ متر رسید.
ارسال به دوستان
با اجرای طرح مبارزه با سارقان 51 باند شناسایی و 520 فقره سرقت از مغازه کشف شد؛ 240 سارق در پایتخت دستگیر شدند
برخورد بیامان با سارقان
طرح مبارزه با سارقان در حالی این روزها عملیاتی شده که در کمتر از یک ماه اخیر تعداد قابل توجهی از سارقان مغازه، منازل، خودرو و مالخران دستگیر شدهاند. در این رابطه فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه برخورد با سارقان شدید و بازدارنده خواهد بود، گفت: نگرانیها و دغدغههای مردم را در زمینه سرقت کاهش خواهیم داد. سردار احمدرضا رادان در دیدار با نماینده ولیفقیه در استان گیلان با اشاره به فرمان مقام معظم رهبری در ابلاغ حکم فرماندهی انتظامی کشور، نخستین فرمان ایشان را جلب رضایت خداوند و در امتداد آن جلب رضایت مردم اعلام کرد. وی افزود: تامین امنیت و آسایش عمومی مردم، ارتقای توانمندی و حفظ شأن و منزلت پلیس، آموزش پلیسهای تخصصی و کمک سایر دستگاهها به پلیس از جمله مهمترین فرمانهای مقام معظم رهبری است. فرمانده کل انتظامی کشور در ادامه با اشاره به شروع طرح گسترده پلیس برای برخورد با سارقان افزود: برخورد با سارقان شدید و بازدارنده خواهد بود. رادان با بیان اینکه سرقت یک کاسبی سهل برای سارقان شده است، بیان کرد: با اقتدار و حمایت دستگاه قضا اجازه سرقت به سارقان را نخواهیم داد و نگرانیها و دغدغههای مردم را در زمینه سرقت کاهش خواهیم داد. وی عنوان کرد: شرایط برای انجام ماموریتهای انتظامی مهیا بوده و با کمک همه دستگاهها رضایت مردم و خداوند را کسب خواهیم کرد.
اجرای طرح مبارزه با سارقان مغازه و کشف ۵۲۰ فقره سرقت
جانشین پلیس آگاهی فراجا از مرحله اول طرح مبارزه با سارقان مغازه خبر داد و گفت: در این راستا ۳۶۲ سارق و ۲۳ مالخر دستگیر و همچنین ۵۲۰ فقره سرقت نیز کشف شد. سردار «فرامرز بهگذر» اظهار کرد: سرقت از مغازه به جهت داشتن برخی ویژگیها و وجود اموال باارزش و گرانقیمت و سهولت در سرقت نسبت به دیگر سرقتهای مشابه، همواره در کانون توجه سارقان بوده است. وی افزود: عوامل مختلفی در گرایش و رویکرد سارقان به سرقت از مغازه دخالت دارند که از جمله تاثیرگذارترین آنها میتوان به کمتوجهی مالباختگان به نکات ایمنی مثل دزدگیر و آژیر خطر و وجود نقص در دربها و قفل دربها، پایین بودن ضریب ایمنی، وجود خلاهای قانونی در برخورد با سرقت، پایین بودن هزینه ارتکاب جرم و و مواردی اینچنینی اشاره کرد. جانشین پلیس آگاهی فراجا گفت: همچنین بیش از ۵۰ درصد از سرقتهای مغازه در مراکز استانها و کلان شهرها اتفاق میافتد که معمولا سرقتها توسط سارقان حرفهای و سابقهدار بومی و با اتخاذ شیوه و شگرد تخریب درب و قفل درب از طریق کانال کولر، کرکرهکشی، سوراخ کردن سقف یا کف انجام میشود. وی با اشاره به مرحله اول طرح مبارزه با سارقان مغازه که در اوایل بهمنماه سال جاری اجرا شد، خاطرنشان کرد: این طرح به مدت ۳ روز در استانهای سراسر کشور با محوریت پلیس آگاهی انجام شد که در این راستا ۳۶۲ سارق و ۲۳ مالخر دستگیر و همچنین ۵۲۰ فقره سرقت نیز کشف شد.
* شناسایی 51 باند سرقت
فرمانده انتظامی تهران بزرگ از دستگیری ۲۴۰ سارق در طرح تشدید مبارزه با سرقت در پایتخت خبر داد و گفت: در این طرح ۵۱ باند سرقت شناسایی و منهدم شدند. سردار عباسعلی محمدیان دیروز در حاشیه طرح «رعد» پلیس آگاهی پایتخت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از ماموریتهای اصلی و عمده اقدامات پلیس پیشگیری از سرقت است، البته کشف اموال مسروقه هم در امر پیشگیری از سرقت تاثیرگذار است. وی افزود: همانطور که سردار رادان، فرمانده کل انتظامی کشور گفته بود طرح تشدید مبارزه با سارقان در کشور اجرا شده و در تهران هم نتایج خوبی داشته است. فرمانده انتظامی تهران بزرگ بیان کرد: در این مرحله از طرح کاشف که در امتداد همان طرح تشدید مبارزه با سارقان است، 51 باند سرقت شناسایی و منهدم شدند. محمدیان با بیان اینکه در این طرح 240 نفر از سارقان پایتخت دستگیر شدند، گفت: 80 درصد این افراد یعنی 184 نفر دارای سابقه سرقت هستند. وی با اشاره به عاقبت گوشیهای مسروقه و آنچه در انتظارشان است، گفت: بخش زیادی از تلفنهای همراه سرقتی از کشور خارج میشود و بخش دیگری از آنها توسط مالخران اوراق میشود. رئیس پلیس تهران ادامه داد: همچنین طلاهای مسروقه ذوب میشوند و نتیجه تمام این اقدامات به مالخران و فعالیت آنها گره خورده است.
محمدیان خطاب به مالخران و افرادی که کالاهای مشکوک سرقتی را خرید و فروش میکنند، گفت: مالخران و آن دسته از کاسبانی که اقدام به خرید و فروش کالاهای مشکوک میکنند، بدانند اقدامات پیچیده پلیسی علیه آنها شروع شده است و در روزهای آینده سراغ آنها هم میرویم.
وی گفت: در قانون برای اسنادی که دارای سابقه هستند پیشبینی شده است قرار اولیه سنگینی صادر شود و احکامشان نسبت به دیگر متهمان سنگینتر باشد. سردار محمدیان در پایان با اشاره به سامانه «نما» گفت: همانطور که میدانید پلیس آگاهی اقدام به راهاندازی سامانه «نما» کرده است تا مالباختگان بتوانند در کمترین زمان اموال سرقتی خود را شناسایی کنند.
ارسال به دوستان
۷ نفر از هموطنان بر اثر ابتلا به بیماری «کووید-19» طی یک شبانهروز جان باختند
افزایش آمار فوتیهای کرونا در کشور
هر چند موج هشتم کرونا با کمترین تلفات در کشور به پایان رسید اما این بیماری همچنان تهدیدکننده سلامت افراد جامعه است؛ چنانکه 7 نفر از هموطنان بر اثر ابتلا به این بیماری طی 24 ساعت اخیر جان خود را از دست دادند. با توجه به در پیش بودن تعطیلات نوروز و دید و بازدیدها، کارشناسان تاکید دارند پروتکلهای بهداشتی همچنان باید رعایت شود و افرادی که واکسن کرونا تزریق نکردهاند و همچنین کسانی که دارای بیماری زمینهای هستند باید نسبت به تزریق این واکسن و دوز یادآور اقدام کنند.
وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد در شبانهروز گذشته ۱۵۹ بیمار «کووید-19» در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۷ بیمار نیز جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند. بر این اساس از ظهر روز شنبه تا ظهر یکشنبه ۳۰ بهمن، ۱۵۹ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۸۰ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه در این مدت زمانی ۷ نفر از بیماران «کووید-19» نیز در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۴ هزار و ۸۰۴ رسید. خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۳۳۸ هزار و ۷۳۴ نفر از بیماران کرونایی بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. ۲۶۷ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» هم در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تاکنون ۵۵ میلیون و ۱۹۵ هزار و ۵۷۰ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. علاوه بر این تاکنون ۶۵ میلیون و ۱۹۹ هزار و ۲۲۹ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۵۹۳ هزار و ۲۴ نفر دوز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۲۹ هزار و ۵۶۱ نفر نیز دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را در کشور تزریق کردهاند و به این ترتیب مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۴۲۱ هزار و ۸۱۴ دوز رسید. در حال حاضر هیچ شهرستانی در وضعیت قرمز کرونا نیست اما یک شهر در وضعیت نارنجی، ۹۰ شهر در وضعیت زرد و ۳۵۷ شهر کشور نیز در وضعیت آبی بیماری کرونا قرار دارند. پاندمی مرگ و بیماری که با «کرونا» در جهان شروع شد، امروز در شرایطی در ایران ۳ ساله شده است که با فراز و فرودهایی بسیار، ۸ موج را در کشورمان رقم زده، بیش از ۷ میلیون نفر را مبتلا کرده، جان بیش از ۱۴۴هزار نفر را گرفته، چندین و چند هزار نفر را داغدار کرده و اکنون هم هرچند در شرایطی آرام به سر میبرد اما همچنان از پایان آن خبری نیست.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|