|
اخبار
رونمایی از باغ شهدا درمجموعه رسانه ملی
مراسم رونمایی از باغ شهدا و آیین درختکاری به نام و یاد شهدای رسانه ملی در آستانه روز بزرگداشت شهدا با حضور خانواده شهدا و ایثارگران در مجموعه صداوسیما با کاشت ۱۷۷ اصله نهال برگزار شد. به گزارش «وطن امروز»، علی بخشیزاده، معاون صدای سازمان صداوسیما در مراسم درختکاری با نام و یاد شهدا در مجموعه صداوسیمای جمهوری اسلامی گفت: مردم و جوانان کشور در دوران دفاعمقدس بهترین سرمایه خود یعنی جان خود را فدا کردند. وی افزود: در میان اولیای خدا افرادی خاص انتخاب میشوند و به مقامهای والاتری نزد خداوند میرسند و شهدای گرانقدر ما قطعا جزو این گروه هستند.
وحید جلیلی، قائممقام رئیس سازمان در امور فرهنگی نیز با یادآوری خاطرات شهدایی که هر کدام از آنها افتخارات کشور و انقلاب هستند، گفت: ما مدیون این عزیزان هستیم که باید در عملکرد خود آرمان شهدا و راه شهدا را تداوم بخشیم.
در این مراسم معنوی قزوه اشعاری را در رثای شهیدان گلگونکفن انقلاب اسلامی در جمع خانواده شهدای صداوسیما قرائت کرد. استاد گلریز نیز در این آیین با سرودن اشعاری زیبا، روزهای پرافتخار پیروزی رزمندگان اسلام در عرصه نبرد حق علیه باطل را تداعی کرد. فاطمه فرزند خردسال یکی از شهدای رسانه نیز اشعاری برای شهیدان و کربلا قرائت کرد.
در پایان مراسم هر خانواده شهید به نام شهید خود یک اصله درخت در باغ شهدا با ذکر سلام بر حضرت سیدالشهدا امام حسین(ع) غرس کرد.
***
«پیش از بهشت» برنده جایزه بهترین انیمیشن جشنواره کرکوک عراق
انیمیشن کوتاه «پیش از بهشت» جایزه بهترین انیمیشن جشنواره کرکوک عراق را دریافت کرد. به گزارش «وطن امروز»، انیمیشن کوتاه «پیش از بهشت» به کارگردانی احمد حیدریان و تهیهکنندگی محدثه پیرهادی از تولیدات باشگاه فیلم سوره، برنده جایزه بهترین انیمیشن جشنواره کرکوک عراق شد.
همچنین انیمیشن بلند «لوپتو» به کارگردانی عباس عسکری و انیمیشن کوتاه «بیا آشتی کنیم» به کارگردانی عبدالله علیمراد از دیگر تولیدات سازمان سینمایی سوره نیز در این جشنواره به نمایش درآمدند.
انیمیشن کوتاه «پیش از بهشت»، پیش از این جایزه بهترین انیمیشن کوتاه جشنواره جهانی کن فرانسه و جایزه بهترین پویانمایی را در ۲ بخش نسل روایت و جهان بدون اسرائیل دریافت کرده است. پنجمین دوره جشنواره کرکوک عراق چهارم و پنجم ماه مارس برابر با ۱۳ و ۱۴ اسفندماه در کشور عراق برگزار شد. پخش بینالملل این انیمیشنها بر عهده مرکز بینالملل سوره است.
***
بزرگترین «محفل» قرآنی در قاب سیما
«محفل» بزرگترین پروژه قرآنی صداوسیماست که با فضایی نوآورانه تولید شده و در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان روی آنتن شبکه ۳ خواهد رفت. به گزارش «وطن امروز»، این برنامه با حضور قاریان و حافظان برتر قرآن و استعدادهای برتر قرآنی ایران و جهان و ارائههای هنرمندانه و دیدنی همراه خواهد بود. حامد شاکرنژاد، احمد ابوالقاسمی، حجتالاسلاموالمسلمین قاسمیان، رضوان درویش از کشور سوریه و حسنین حلو از کشور عراق، کارشناسان ایرانی و بینالمللی برنامه «محفل» هستند. اجرای این برنامه را رسالت بوذری بر عهده خواهد داشت.
زمان پخش این برنامه شبهای ماه مبارک رمضان قبل از افطار از شبکه ۳ و ساعت 23 از شبکه قرآن است.
***
انتصاب مدیر اجرایی شانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی
رامین راستی، مدیر اجرایی شانزدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی شد. به گزارش «وطن امروز»، با حکم کورش زارعی، دبیر جشنواره تئاتر رضوی، رامین راستی به عنوان مدیر اجرایی شانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی منصوب شد.
در متن این حکم آمده است: جناب آقای رامین راستی! نظر به برگزاری شانزدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی، به منظور اجرای جشنوارهای منظم، پررونق و موفق به موجب این حکم جنابعالی را به عنوان «مدیر اجرایی شانزدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی» منصوب مینمایم.
با عنایت به تعهد، توانمندی و تجربیات ارزشمند حضرتعالی، اطمینان دارم با جلب همکاری همه دستاندرکاران این امر، جشنوارهای بسیار موفق را رقم خواهید زد. توفیق روزافزون شما در خدمت به هنر تئاتر این سرزمین و نظام مقدس اسلامی را از حق تعالی مسئلت دارم.
رامین راستی متولد 1349 و کارشناس ارشد روانشناسی و مدرس دانشگاه است.
او پیش از این، دبیر و مدیر اجرایی بیش از 20 جشنواره سراسری و استانی از جمله فجر استانی، رضوی، خیابانی ارس، جشنوارههای استانی آذربایجان شرقی و... را بر عهده داشته است. علاوه بر این کارگردانی بیش از 30 نمایش، نویسندگی سریالهای تلویزیونی، رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان آذربایجان شرقی به مدت 10 سال، مدیریت تئاتر شهر تبریز به مدت 6 سال و... از دیگر فعالیتهای وی است.
شانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی خردادماه 1402به میزبانی آذربایجانشرقی برگزار خواهد شد.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
در نودوپنجمین مراسم سینمایی اسکار «همه چیز همه جا به یکباره» جوایز را درو کرد
اسکار کسلکننده!
مراسم سالانه جوایز آکادمی اسکار با زمان نزدیک به ۴ ساعت و با کمترین هیجان و شگفتی به کار خود پایان داد و فیلم «همه چیز همه جا به یکباره» طبق انتظار با کسب ۷ جایزه پیشتاز این رویداد نام گرفت و پس از آن نیز فیلم آلمانی «در جبهه غرب خبری نیست» ۴ جایزه دریافت کرد.
«استیون اسپیلبرگ» با فیلم «فابلمنها» و «مارتین مکدونا» با «بنشیهای اینیشرین» هم بدون کسب جایزهای سالن دالبیتئاتر شهر لسآنجلس را ترک کردند.
در این بین شاید تنها شاخهای که طبق انتظارات پیش نرفت، بهترین بازیگر نقش اصلی مرد بود که بهرغم شانس زیادی که کارشناسان برای «آستین باتلر» برای ایفای نقش «الویس پریسلی» متصور بودند، در نهایت «برندان فریزر» برای فیلم «نهنگ» این جایزه را به خانه برد.
مراسم اسکار که در چند سال اخیر با کاهش چشمگیر مخاطبان تلویزیونی روبهرو بوده، امسال نیز با مراسم طولانی و خستهکننده و بیش از ۲۰۰ دقیقهای خود احتمالا رکوردی کمتر از انتظار در جذب مخاطب ثبت کرده است.
مراسم سال گذشته به سبب حواشی پیشآمده در پی سیلی «ویل اسمیت» به «کریس راک» مورد توجه بیشتری قرار گرفت اما مراسم اسکار ۲۰۲۳ که با بازگشت «جیمی کیمل» به عنوان مجری همراه بود، نکته غافلگیرکننده و جنجالیای نداشت و حضور الاغ فیلم «بنشیهای اینیشرین» - که یکی از شخصیتهای این فیلم است - روی صحنه اسکار را میتوان تنها ابتکار برگزارکنندگان اسکار برای جلب توجه مخاطبان دانست.
برندان فریزر، بازیگر سری فیلمهای «مومیایی» که این روزها با فیلم «نهنگ» ساخته «دارن آرونوفسکی» در هفتادونهمین دوره فستیوال ونیز حاضر است، درباره این فیلم گفته همه تواناییهای خود را به کار گرفته است. فریزر میگوید ممکن است نقش دیگری به عمق نقش «نهنگ» را بازی نکند چراکه به گفته خودش همه چیز را به آن داده است.
فریزر درباره نقش پرسروصدایش در فیلم جدید آرونوفسکی گفت: «شاید این نخستین و آخرین باری باشد که میتوانم این کار را انجام دهم».
فریزر در حالی که غرق در نقش متحولکننده خود در فیلم درام «نهنگ» آرونوفسکی بود، به فضای هیجانی جدیدی رسید.
بازیگر فیلم «مومیایی» در نقش چارلی فیلم «نهنگ»، مردی است که تحت تاثیر چاقی شدید قرار گرفته و در تلاش برای برقراری ارتباط دوباره با دختر نوجوانش است که از او جدا شده. او با از دست دادن نامزدش دست و پنجه نرم میکند.
فریزر درباره ایفای نقشی عمیق پس از نزدیک به 10 سال در یک فیلم سینمایی گفت: «اگر خطری وجود ندارد، پس چرا خود را به زحمت بیندازیم؟»
وی در ادامه افزود: «من میخواهم از افرادی که در این دوره از حرفه بازیگریام با آنها کار میکنم یاد بگیرم. من اوج و فرودهای زیادی در حرفهام داشتهام، بنابراین چیزی که در نیمه دوم زمانی که این کار را انجام میدهم، مشتاق آن هستم، این است که احساس کنم در این حرفه مشارکت میکنم و در حال یادگیری هستم و آن، فرصتی عالی است که میخواستم در آن خودم را ناپدید کنم. امیدم این بود که در فیلم، غیرقابل تشخیص شوم».
فریزر درباره دشواریهای ایفای نقش چارلی در «نهنگ» گفت: «این ممکن است نخستین و آخرین باری باشد که این کار را انجام میدهم، بنابراین تمام آنچه را که داشتم به آن نقش دادم و این تمام چیزی بود که به دست آوردم».
فریزر پیش از این به یونیلاد گفته بود پروژه «نهنگ»، «چیزی خواهد بود که قبلا ندیدهاید، فیلمی با کمدی پر از لباس که تا شروع هر روز فیلمبرداری، لازم بود ساعتها برایش وقت بگذاریم».
او گفت: «این مطمئنا با هر کاری که من پیش از این انجام دادهام فاصله زیادی دارد. میدانم قرار است این فیلم تاثیری ماندگار داشته باشد».
نودوپنجمین رویداد سینمایی اسکار با اجرای «جیمی کیمل» در حالی برگزار شد که اغلب پیشبینیها درباره برندگان به واقعیت پیوست و فیلم «همه چیز همه جا یکباره» به کارگردانی دنیل کوان و دنیل شاینرت با 7 جایزه صدرنشین بزرگترین رویداد سینمایی جهان شد.
امسال نیز اسکار بیرمق و طولانی بود و به کرات، تبلیغات تلویزیونی که به دنبال خود درآمدهای میلیون دلاری دارد، مخاطبان را دلزده کرد؛ صدها تبلیغی که برای هر کدام دستکم ۲ میلیون دلار دریافت شده است.
برندگان جوایز اسکار ۲۰۲۳
بهترین فیلم: «همه چیز همه جا یکباره»
بهترین کارگردانی: دنیل کوان و دنیل شاینرت برای «همه چیز همه جا یکباره»
بهترین بازیگر مرد: برندان فریزر برای «نهنگ»
بهترین بازیگر زن: میشل یئو برای «همه چیز همه جا یکباره»
بهترین بازیگر مرد نقش مکمل: که هوی کوآن برای «همهچیز همه جا یکباره»
بهترین بازیگر زن نقش مکمل: جیمی لی کرتیس برای «همهچیز همه جا یکباره»
بهترین فیلمنامه اورجینال: «همه چیز همه جا یکباره»
بهترین فیلمنامه اقتباسی: «زنان حرف میزنند»
بهترین انیمیشن بلند: «پینوکیو گییرمو دل تورو»
بهترین مستند بلند: «ناوالنی»
بهترین فیلم بینالمللی: «در جبهه غرب خبری نیست»
بهترین فیلمبرداری: «در جبهه غرب خبری نیست»
بهترین چهرهپردازی: «نهنگ»
بهترین تدوین: «همه چیز همه جا یکباره»
بهترین طراحی لباس: «پلنگ سیاه: واکاندا برای همیشه»
بهترین طراحی تولید: «در جبهه غرب خبری نیست»
بهترین صدا: «تاپ گان: ماوریک»
بهترین مستند کوتاه: «نجواگران فیل»
بهترین فیلم کوتاه:«وداع ایرلندی»
بهترین انیمیشن کوتاه: «پسر، موش کور، روباه و اسب»
بهترین ترانه اصلی(غیراقتباسی): «ناتو ناتو» از فیلم «RRR»
بهترین موسیقی فیلم: «در جبهه غرب خبری نیست»
بهترین جلوههای ویژه بصری: «آواتار: راه آب»
ارسال به دوستان
نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم 12 فروردین با حضور رئیسجمهور آغاز بهکار میکند
قلب نورانیت در پایتخت
شیما ناصری: معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سیامین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم تهران در نشست خبری ضمن تشریح جزئیات نمایشگاه بینالمللی قرآن تهران، به اجرای ۴۰۰ برنامه و حضور وزرای اوقاف و فرهنگ 7 کشور در این نمایشگاه با شعار «میخوانمت» اشاره کرد. به گزارش «وطن امروز»، علیرضا معاف، دیروز ۲۲ اسفند در نشست خبری سیامین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم ضمن اشاره به اینکه این نمایشگاه یک رویداد قرآنی بزرگ کشوری و از مهمترین اتفاقات جهان اسلام است، گفت: نمایشگاه قرآن از 12 فروردین ۱۴۰۲ مصادف با 9 رمضان تا ۲۶ فروردینماه برابر با 24 رمضان در مصلای امام خمینی(ره) تهران برپا میشود و از ساعت ۱۷ تا یک بامداد و در شبهای قدر تا ساعت 22 منتظر حضور مشتاقان قرآن خواهد بود.
وی تصریح کرد: در این نمایشگاه ۴۰۰ برنامه اجرا خواهد شد و رشد ۵۰ درصدی در حوزه محتوا و وسعت نسبت به سال گذشته را شاهد خواهیم بود. در سالهای قبل نمایشگاه قرآن با اینکه عنوان بینالمللی داشت اما فاقد این ویژگی و معنای واقعی کلمه بینالمللی بود ولی در این دوره و در ماههای قبل با رایزنان فرهنگی کشورمان در ۲۲ کشور، جلسات مجازی برگزار و هماهنگیهای خوبی انجام شده است. در این بخش ۲۲ کشور اعلام آمادگی کردهاند و وزرای اوقاف و فرهنگ 7 کشور هم از نمایشگاه بازدید خواهند کرد.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه درباره شعار نمایشگاه بیان کرد: شعار نمایشگاه از مهمترین بحثهای نمایشگاه است که «میخوانمت» به عنوان شعار سیامین نمایشگاه قرآن انتخاب شده تا نسبت به سالهای قبل جذابتر باشد. این شعار جذاب طوری در نظر گرفته شده تا هر فرد برداشت خود را از خواندن قرآن داشته باشد، البته برای «میخوانمت» ۳۰ گزاره در نظر گرفته شده و در روزهای آینده و در قالبهای هنری در سراسر شهر رونمایی خواهد شد.
وی ادامه داد: یکی از برنامههای این نمایشگاه تجلیل از خادمان قرآن کریم با حضور حجتالاسلاموالمسلمین رئیسی، ریاست محترم جمهور اسلامی ایران خواهد بود. سال گذشته نیز رئیسجمهور در نمایشگاه حاضر بودند و بازدید داشتند و نکاتی را در این باره بیان کردند که در این دوره لحاظ شده است.
معاف با اشاره به اینکه تمام دستگاههای همکار در برپایی این نمایشگاه ما را یاری کردند، خاطرنشان کرد: دکتر اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تکلیف کرد برای هر وزارتخانه و دستگاهی برشهای قرآنی مشخص شود و پس از آن به دولت رفته و به مجموعه مورد نظر ابلاغ شود. وی افزود: نمایشگاه قرآن باید خدماتپایه و خدماتمحور برای همه اقشار جامعه باشد. سال گذشته مشاهده کردیم استقبال مردم از نمایشگاه کتاب و قرآن در پساکرونا بسیار خوب بود، البته فضاهایی که مردم در سال گذشته استقبال بیشتری داشتند امسال تقویت شده است. معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: سال گذشته ۵۰ هزار مترمربع فضا در اختیار ما بود اما امسال تا امروز ۷۵ هزار مترمربع را هماهنگ کردهایم، البته تا روز افتتاح هم ممکن است این فضا بیشتر شود. یکی از بخشهای مهم بخش کودک و نوجوان است. در بخش کودک تا ۳ برابر افزایش فضا و در نوجوانان تا ۲ برابر را داشتیم. امسال توجه خاصی به دهه هشتادیها و نودیها داریم. همچنین به بانوان و دختران توجه ویژهای داریم. وی ادامه داد: ۴۲ بخش در نمایشگاه امسال خواهیم داشت. در حوزه رسانه، تلوبیون 7 ساعت در صفحه اصلی خود به صورت زنده برنامه خواهد داشت. در سکوهای پرمخاطب میلیونی نیز به صورت زنده حضور خواهیم داشت. همزمان با برپایی نمایشگاه سیام، ۷ نمایشگاه خارجی و ۳۰ نمایشگاه داخلی را هم در نظر گرفتهایم که برخی همزمان با ماه رمضان برپا خواهد شد. همچنین برپایی نمایشگاه قرآن در اصفهان و مشهد برای ماه رمضان نهایی شده است.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در بحث ترجمه در نمایشگاه امسال از مرکز ملی ترجمه قرآن کریم رونمایی خواهد شد و آخرین ترجمههای قرآن کریم به ۱۰۸ زبان را در این نمایشگاه شاهد خواهیم بود. در بخش نهجالبلاغه هم سعی کردیم شرایطی فراهم کنیم که مردم به سمت مطالعه و آشنایی بهتر با این کتاب آسمانی بروند.
معاف یکی از بخشهای جذاب این دوره از نمایشگاه را بخش ستارههای زمین یا پویش «جلسات خانگی قرآن» دانست و اظهار کرد: یک محیط قدیمی نوستالژیک دهه ۴۰ تا ۵۰ که جلسات خانگی قرآنی در آن برگزار میشد طراحی کردهایم تا مردم در این فضا با این کتاب آسمانی انس بگیرند.
وی یادآور شد: چند سند راهبردی قرآنی در این نمایشگاه رونمایی خواهد شد و یکسری از اندیشمندان ما برای برخی دستگاهها راهبردهای قرآنی را پیشبینی کردهاند که پس از جلسات با بسیاری از وزرا سندهایی تنظیم شده است.
معاف گفت: بخشی را به عنوان شهرک دهه هشتادیها در این دوره داریم که با فضای امید به آینده است؛ جام رمضان بازیهای رایانهای، بازیسرا و بازیهای معمایی را نیز در برنامه داریم. امروز ۳۴ میلیون مخاطب بازیهای رایانهای در کشور داریم و به همین منظور در این دوره به این موضوع نیز توجه شده است. وی با اشاره به بخش مشاوران در نمایشگاه قرآن کریم اظهار کرد: ۵۰ کارشناس متخصص در این بخش به مردم مشاوره خواهند داد، همچنین میزهای چالش و گفتوگو در حوزه حجاب، عفت و غیرت را دایر خواهیم کرد. رهبر معظم انقلاب روی موضوع دوری از دوقطبی شدن عفاف و حجاب جامعه تاکید دارند و ما سعی کردیم در این بخش، این موضوع را تبیین کنیم. معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: میز خدمت برای بیمه معلمان، فعالان قرآنی و موسسات قرآنی را هم در این نمایشگاها فعال میکنیم. همچنین با کمک وزارت میراث فرهنگی، بخش صنایعدستی قرآنی را خواهیم داشت که سال پیش مورد استقبال ویژه قرار گرفت.
ارسال به دوستان
تازهترین شماره ماهنامه جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی منتشر شد
حال سینمای ایران چطور است؟
صدودوازدهمین شماره ماهنامه «حلقه وصل»، ویژهنامه چهلویکمین دوره جشنواره فیلم فجر منتشر شد. به گزارش «وطن امروز»، صدودوازدهمین شماره ماهنامه فرهنگی تشکیلاتی حلقه وصل منتشر شد. این شماره ویژهنامهای سینمایی است و فیلمها و برگزاری چهلویکمین دوره جشنواره فیلم فجر را زیر ذرهبین برده است. سرمقاله این شماره، با اشاره به رفتار برخی چهرههای سینمایی در تحریم جشنواره فجر، برگزاری موفق آن را نشانهای از استقلال جشنواره از برخی چهرهها عنوان و تحریم جشنواره از سوی این عده را به عنوان امکانی برای رشد هر چه بیشتر آن مطرح کرد. حال بد سینمای ایران که در مضامین فیلمهای امسال نیز متجلی شده و عملا مجالی برای نمایش پیشرفتهای جامعه ایرانی باقی نگذاشته، دیگر موضوعی است که در این یادداشت مورد اشاره قرار گرفته است. در این شماره، پرونده «لعل» - که به تشریح رویداد برجسته ماه میپردازد - به گفتوگو با محمدحسن جعفرزاده، رئیس مرکز گفتمان انقلاب اسلامی و دبیر جشنواره اختصاص دارد. وی در این گفتوگو جزئیات طراحی و اهدای این جایزه در جشنواره فیلم و جشنواره موسیقی فجر را تشریح کرده است. علیرضا افتخاری و لیلی عاج، ۲ هنرمندی هستند که امسال با دریافت این جایزه مورد تقدیر قرار گرفتهاند. پرونده «رواق» دومین پرونده این شماره است و مثل همیشه، یکی از موضوعات نظری حوزه فرهنگ را مورد بررسی قرار داده است. رابطه سینما و ادبیات و همینطور موضوع ارتباط سینما و امید، موضوعاتی است که محمد قائمخانی، علیرضا قزوه و نعمتالله سعیدی آنها را در قالب یادداشتهایی شفاهی مورد بررسی قرار دادهاند. در پرونده «گره» که به رویدادها و موضوعات مختلف با نگاهی انتقادی مینگرد، برگزاری جشنواره فیلم فجر و فیلمهای حاضر در آن، مورد بررسی قرار گرفته است. پس از گفتوگو و یادداشتهایی درباره فضای حاکم بر جشنواره امسال، نقدهایی از 24 فیلم راهیافته به جشنواره چهلویکم منتشر شده است. در پرونده «سرو» این شماره هم ۲ فیلم «سرهنگ ثریا» و «شماره 10» به عنوان دو فیلم مورد توجه جشنواره مورد بررسی قرار گرفته است. گفتوگو با لیلی عاج، کارگردان نامآشنای تئاتر که امسال با «سرهنگ ثریا» نخستین اثر سینمایی خود را عرضه کرده است با عنوان «سرهنگ ثریا، مادرانهای که در سینمای ایران مشابهی ندارد» در این پرونده آمده است.
عاج در این گفتوگو زمینههای شکلگیری این درام و جریان ورود خود از تئاتر به عرصه سینما را مورد اشاره قرار داده است. گفتوگوی دیگر این پرونده با «ابراهیم اصغری» شکل گرفته است. اصغری که از تهیهکنندگان باسابقه سینمای ایران است و تجربه ساخت چند فیلم دفاع مقدسی را در کارنامه دارد، علاوه بر بررسی «شماره 10»، درباره ورود ارگانهای مختلف به سینمای ایران و آثار و نتایج فعالیت نهادهای مختلف به بیان نظرات خود پرداخته است. طنازان حلقه وصل نیز در «هلاهل» این شماره، به موضوع برگزاری جشنواره فجر و حواشی به وجود آمده پیرامون تحریم آن از سوی برخی سینماگران پرداختهاند. در این پرونده شعر، کارتون و نثرهای طنز در رابطه با این موضوع به چاپ رسیده است. صدودوازدهمین شماره حلقه وصل، به عنوان ویژهنامه چهلویکمین جشنواره فیلم فجر، اسفندماه 1401 در 64 صفحه، به مدیرمسؤولی و سردبیری صادق یزدانی منتشر شده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|