|
ارسال به دوستان
اخبار
معرفی هیأت انتخاب مسابقه تلویزیونی «همآهنگ»
هیات انتخاب برنامه تلویزیونی «همآهنگ» که با محوریت سرود و موسیقی تولید شده است، معرفی شدند. به گزارش «وطن امروز»، «همآهنگ» روایتی تازه از سرود و موسیقی است و در آن امیریل ارجمند (بازیگر، آهنگساز و خواننده)، فلورا سام (بازیگر، نویسنده و کارگردان)، عباس غزالی (بازیگر) و اشکان کمانگری (خواننده) به عنوان اعضای هیات انتخاب حضور دارند.
«همآهنگ» ویژهبرنامهای با هدف ارتقای سطح کیفی تولیدات سرود در کشور است که طرح و پژوهش آن از زمستان سال ۱۳۹۹ و پیشتولید رسمی آن از زمستان ۱۴۰۰ آغاز شده است.
این برنامه که در آن ۱۴ هزار کیلومتر سفر زمینی برای معرفی گروههای سرود در ۱۰ نقطه ایران تجربه شده، محصولی از مرکز موسیقی مأوا، به کارگردانی مهدیار عقابی و تهیهکنندگی سیدمحمدصادق حسینی است.
بر این اساس، طی یکسال و نیم گذشته گروههای مختلف سرود در کشور شناسایی و طی آن بیش از ۸۰۰ گروه پس از دریافت آثار ارزیابی شدند. پس از این مرحله گروههای برگزیده در سراسر کشور برای مرحله مقدماتی انتخاب شدند و رقابت خود را در قالب کارناوال کشوری در چند استان برگزار کردند.
گروههای برتر مرحله مقدماتی که مجوز حضور در برنامه اصلی را دریافت کردهاند، با حضور در استودیوی همآهنگ در حضور هنرمندان عرصههای مختلف فرهنگ و هنر به رقابت با یکدیگر میپردازند.
پخش برنامه تلویزیونی «همآهنگ» بزودی از شبکههای افق و نسیم آغاز میشود.
***
چهرههای ماندگار هنر انقلاب در سال 1401 معرفی میشوند
به گزارش «وطن امروز»، نشست خبری هفته «هنر انقلاب، هنر متعهد به حقیقت» روز گذشته با حضور علی قربانی، مدیرعامل موسسه سوره هنر و علی فروزانفر، دبیر هفته هنر انقلاب اسلامی در حوزه هنری برگزار شد.
علی فروزانفر، دبیر هفته هنر انقلاب اسلامی در این نشست گفت: بر اساس مصوبه شورای فرهنگ عمومی، 20 فروردین روز هنر انقلاب نامگذاری شده که برای گرامیداشت این روز و زنده نگه داشتن یاد شهید آوینی و ترویج هنر انقلاب، 9 سال این کار را در قالب هفته هنر برپا میکند. امسال تلاقی هفته هنر با شبهای قدر را داریم که تا حدودی برنامهها را تحتالشعاع قرار میدهد.
فروزانفر افزود: همزمان با روز شهادت سر مزارشان در گلزار شهدا حاضر میشویم و با امام و شهدا تجدید پیمان میکنیم. در 31 استان مراسمهایی به این مناسبت ترتیب داده شده که شامل رویدادها، نشست و جشنوارهها خواهد بود. از مهمترین برنامهها، انتخاب و معرفی چهره برگزیده یا سال هنر انقلاب است که اختتامیه در 27 فروردین انجام و در رشتههای مختلف چهره سال تخصصی معرفی میشوند.
دبیر هفته هنر انقلاب درباره ملاکهای این انتخاب گفت: ما هیاتهایی تخصصی را انتخاب کرده و اینها کاندیداهایی را مشخص کردند و بعد به نتیجه نهایی رسیدند. حقیقتا چهره هنر انقلاب شاخص است. همچنین امسال مجموع جوایز برگزیدهها سه برابر شده و علاوه بر چهره سال هم یک رویداد برگزیده و یک چهره ماندگار هنر انقلاب انتخاب خواهیم کرد.
وی ادامه داد: هر سال 2 مجموعه سینماهای حوزه و انتشارات سوره هم تخفیفی برای مخاطبین لحاظ میکنند که این امر با هفته هنر و لیالی قدر تلاقی کرده است و به همین دلیل 26 فروردین تخفیف در سینما و انتشارات اعمال میشود که از سایت سوره مهر قابل استفاده است.
***
تدارک ویژه شبکه 3 سیما برای روز جهانی قدس
شبکه 3 سیما برای روز قدس امسال ویژه برنامههایی را تدارک دیده است. به گزارش «وطن امروز»، سیدمرتضی احمدزاده، مدیر گروه فرهنگ و معارف اسلامیشبکه 3 سیما درباره ویژهبرنامههای این شبکه برای روز قدس امسال گفت: با توجه به اهمیت و حساسیت تحولات فلسطین، شبکه 3 سیما تدارک ویژهای را برای روز قدس امسال در نظر گرفته است.
تولید و پخش ۲ مستند با موضوع نحوه شکلگیری دولت نامشروع اسرائیل و جریان واقعی زندگی مردم در نوار غزه و همچنین ویژهبرنامه زنده سیاستخارجی و گفتوگو با نخبگان جهان در رابطه با آرمان فلسطین، از جمله برنامههای شبکه 3 در هفته جاری خواهد بود که روی آنتن خواهد رفت.
اطلاعات بیشتر و جزئیات این مستندها که همراه با نوآوریهایی در قالب و محتواست، در روزهای آینده توسط عوامل و سازندگان آن تشریح خواهد شد. پوشش زنده مراسم روز قدس در تهران و سراسر کشور نیز به روال سالهای گذشته در دستور کار شبکه 3 قرار خواهد داشت.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
استقبال گرم بازدیدکنندگان از سیامین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم در مصلای امام خمینی (ره)
یک قطعه از بهشت
گروه فرهنگ و هنر: این روزها خیابان شهیدبهشتی تهران و مصلای امام خمینی(ره) یکی از شلوغترین روزهای کاری خود را در طول سال تجربه میکند.
مردم دیندار و قرآندوست از همان نخستین ساعات افتتاح سیامین نمایشگاه بینالمللی قرآن با حضور در جشن باشکوه روز جمهوری اسلامی نوید برپایی نمایشگاهی گرم و پرشور را دادند. این استقبال و حجم بالای حضور در روز سیزهبهدر به اوج خود رسید، چنانکه با ترجیح دادن نمایشگاه قرآن به بوستانها و جنگلها، جلوههای متفاوت و جذابی از روز طبیعت رقم خورد؛ جلوهای که بعید است از حافظه تاریخی مصلای امام(ره) محو شود.
* افزایش بازدیدها با اتمام نوروز
شاید برخی گمان میکردند با اتمام نوروز و تعطیلات مدارس و ادارات، از میزان حضور بازدیدکنندگان نمایشگاه قرآن کاسته شود و آن رونق 2 روز نخست برپایی استمرار نیابد اما نهتنها اینطور نشد بلکه حضور گرم مخاطبان بویژه در بخشهایی مثل دهههشتادیها و باغ آیات نشان داد شروع دوباره مدرسه نهتنها حضور کودکان و نوجوانان را در نمایشگاه کاهش نداده بلکه به آن قوت هم بخشیده است. از نقاط قوت این حضور چشمگیر و استقبال مردمی، تنوع سنی، پوششی و فرهنگی و مذهبی است، چنانکه ظاهر برخی بازدیدکنندگان بویژه در میان بانوان شاید قرابتی با فضای نمایشگاه قرآن نداشته باشد اما آنها هم با شور و اشتیاق از بخشهای مختلف بازدید میکنند و غالباً هم سراغ بخش عفاف و حجاب را میگیرند.
* حضور خانوادگی، نقطه عطف بازدیدها از نمایشگاه سیام
بازدید خانوادگی از این تفرجگاه مذهبی نیز از جلوههای جذاب سیامین نمایشگاه بینالمللی قرآن است که فضایی چشمنواز و صمیمی ایجاد کرده است؛ بچههایی که دست در دست پدر و مادر راهی نمایشگاه شدهاند یا زوجهای جوانی که نمایشگاه قرآن اولویت حضورشان برای سپری کردن شبهای بهاری ماه مبارک رمضان است. حضور چندفرزندیها هم در نمایشگاه بیآنکه با قصد قبلی و برنامه باشد خود مبلغ و مشوق فرزندآوری و کمک به حل بحران جمعیت کشور است؛ زوجهای جوانی که با 3-2 فرزند قد و نیمقد راهی نمایشگاه شدهاند و تلاششان انس فرزندان از خردسالی با قرآن و معنویت است، در نمایشگاه به وفور دیده میشوند و خود از جاذبههای نمایشگاه شدهاند.
* نواخته شدن آهنگ بندگی به وقت اذان
از جلوههای زیبای این حضور و استقبال وقت اذان مغرب و افطار است؛ با بسته شدن صفوف منظم و پرتعداد نمازگزاران به وقت نماز، آهنگ بندگی در مصلای امام(ره) طنینانداز میشود و پس از آن بساط افطاریهای ساده اما باصفا برپا میشود که آن هم به تصاویر زیبای نمایشگاه سیام میافزاید.
* عوامل توفیق نمایشگاه در جذب مخاطب
تنوع بخشها و توجه به نیاز مخاطبان از سنین، جنسیت و اقشار مختلف را میتوان از موثرترین عوامل این استقبال از نمایشگاه قرآن دانست، چون در این تفرجگاه هم بازی و تفریح برای بچهها پیشبینی شده، هم باشگاه رمضانی برای نوجوانان، هم جلسات خانگی قرآن رونق گرفته و هم مشاورههای قرآنبنیان هر روز رکورد روز قبل خود را میزند؛ تنوع برنامههای مربوط به کودکان و نوجوانان، بسترسازی برای ازدواج آسان جوانان، جایابی ماکت کعبه که از پرطرفدارترین قسمتها برای تهیه عکس یادگاری و سلفی بازدیدکنندگان است و بخشهای فروش محصولات فرهنگی و کتاب و ادعیه و عفاف و حجاب را هم که به این برنامههای محتوایی اضافه کنیم باید حق بدهیم که پاتوق رمضانی نه فقط تهرانیها بلکه اهالی بسیاری از شهرها نمایشگاه بینالمللی قرآن باشد.
* جذابترین بخش نمایشگاه قرآن برای زنان و دختران
یکی از پرمخاطبترین بخشهای سیامین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم همچون دورههای قبلی آن، بخش عفاف و حجاب است که بویژه از سوی بانوان و دختران با استقبال بالایی مواجه شده و به محض ورود به نمایشگاه سراغ این بخش را میگیرند. همین استقبال از جانب مخاطبان و نیز علاقهمندی فعالان عرصه مد و پوشاک اسلامی و البته حمایت دکتر علیرضا معاف، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی باعث شده در نمایشگاه سیام تعداد غرفههای فعال در این بخش افزایش 2برابری داشته باشد.
* اجرای طرح حجاباولیها
اسدالله سلیمانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان محصولات حجاب و مدیر بخش عفاف و حجاب نمایشگاه بینالمللی قرآن درباره برنامههای این بخش میگوید: طرح «حجاباولیها» از جمله برنامههای این بخش است که طی آن به کودکان و نوجوانانی که تازه به سن تکلیف رسیدهاند، شال و روسری هدیه میشود. تئاتر با موضوع حجاب نیز برنامه دیگر بخش عفاف و حجاب در سیامین نمایشگاه بینالمللی قرآن است که هر شب در یک سانس اجرا میشود. وی میافزاید: نمایش آثار حجاب در میان قومیتهای مختلف ایرانی و دورههای تاریخی ایران، نمایش آثار هنری حوزه حجاب همچون گرافیک، نقاشی و تجسمی، عکاسی رایگان با عنوان «خودت را با حجاب ببین» و قسمت «من حجاب را دوست دارم» نیز ذیل برنامههای بخش عفاف و حجاب تعریف شدهاند.
* توجه به کمحجابها
حضور و فعالیت مؤسسات فرهنگی حوزه حجاب همچون گروه روگا و دختران حاج قاسم، اهدای شال و روسری به افراد کمحجاب، اجرای طرح فردوس ویژه تعویض چادر کهنه با نو، دوخت رایگان چادر، دوخت نیمبهای چادرهای مدلدار، دوخت رایگان چادر رنگی و چادرهای نماز نیز از برنامههای بخش عفاف و حجاب نمایشگاه قرآن است که با استقبال مواجه شده و این بخش را از پربازدیدها کرده است.
به گفته سلیمانی، امسال برای نخستین بار پوشاک ویژه آقایان، نوجوانان و جوانان نیز در بخش عفاف و حجاب نمایشگاه قرآن عرضه شده است. علاوه بر این، معرفی مؤسسات خدماتدهنده کسب و کارهای حوزه پوشاک اسلامی و ارائه محصولات کشورهای دیگر در این حوزه و ایجاد امکان رایزنی و عقد قراردادهای بینالمللی نیز در برنامههای این بخش جای گرفته است.
* عرضه محصولات همراه با تخفیف
در بخش عفاف و حجاب هم تخفیف برای محصولات لحاظ شده و بازدیدکنندگان میتوانند محصولات عرضه شده را حداقل با تخفیف 15 درصدی نسبت به قیمت تعیین شده آنها در سایت یا محل عرضه خارج از نمایشگاه بخرند. به گفته مدیر بخش عفاف و حجاب، چند تن از اتاق اصناف و اتحادیههای مختلف به عنوان ناظر در نمایشگاه قرآن حضور دارند تا بر قیمتها نظارت و در صورت لزوم، تخلفها را گزارش کنند.
ایجاد اتاق مادر و کودک و فضای نگهداری کودکان به منظور سهولت والدین در خرید از دیگر خدمات بخش عفاف و حجاب است که فرصت انتخاب و خرید بهتر را برای بازدیدکنندگان فراهم کرده است. سلیمانی درباره هدف اصلی بخش عفاف و حجاب در نمایشگاه بینالمللی قرآن، تأکید میکند: این بخش صرفاً برای عرضه و فروش محصولات برپا نشده بلکه به دنبال جریانسازی و ذائقهسازی فرهنگی در حوزه حجاب است.
بخش عفاف و حجاب در سیامین نمایشگاه بینالمللی قرآن در رواق غربی مصلا پذیرای بازدیدکنندگان است.
همچنین محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ در محفل انس با قرآن ویژه بانوان که جمعه هجدهم فروردین در محل برپایی نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم برگزار شد، سیامین دوره نمایشگاه بینالمللی قرآن را نقطه عطفی در ادوار مختلف این نمایشگاه برشمرد و گفت: این نمایشگاه به لحاظ کمی و کیفی در سطح بالایی برپا شده و در شأن امالقرای جهان اسلام و انقلاب اسلامی بوده و باعث تفاخر و در عین حال سربلندی امت انقلابی شده است. وی با بیان اینکه امسال با بسیج امکانات، مساحت نمایشگاه به 2 برابر افزایش یافته است، گفت: از ویژگیهای بارز نمایشگاه بزرگ قرآن این است که در مقابل چشم همگان عظمت فعالیت فرهنگی و تاثیرگذاری آن به تصویر کشیده میشود.
وی با اشاره به بازدید چندساعته خود از بخشهای مختلف نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم گفت: برای دهه هشتادی و دهه نودیها برنامههای فرهنگی و هنری مختلفی در نمایشگاه امسال تدارک دیده شده است و با همت بخشهای مختلف، ظرفیت تاثیرگذاری عظیم فعالیتهای فرهنگی در حوزه کودکان و نوجوانان به رخ کشیده شد.
اسماعیلی ادامه داد: این نمایشگاه امسال به طور همزمان در 15 مرکز استان در حال برگزاری است و امیدواریم از سال آینده به صورت گستردهتری در شهرهای مختلف کشور برگزار شود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه در حوزه بانوان اقدامات خوبی در معاونت قرآن و عترت آغاز شده است، تصریح کرد: این محفل نورانی که امسال برای دومین سال متوالی در محل نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم برگزار میشود، ابتکار خوبی است که بانوان خلاق، حافظان قرآن، پژوهشگران و اندیشمندان قرآنی در جامعه بانوان در آن حضوری فعال و موثر دارند.
از سوی دیگر نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم جلوهای باشکوه از درخشش بانوان قرآنی به نمایش گذاشته است.
اسماعیلی با اشاره به اینکه اگر بخواهیم اتفاق مهمی در سبک زندگی خانوادهها رخ دهد، بانوان فرهیخته از مهمترین نقشآفرینان این تحول به شمار میروند، گفت: امیدواریم با ترویج سبک زندگی قرآنی این تحول مهم را در جامعه ایرانی به پیش ببریم. وی با اشاره به اینکه برپایی باشکوه نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم در نخستین روزهای سال جدید، نویدبخش آغاز خوشی در حوزه ترویج سبک زندگی ایرانی - اسلامی است، گفت: جامعه اصیل ایرانی پس از گذشت 44 سال از پیروزی انقلاب اسلامی در مسیر تکامل خودش قرار دارد. در این مسیر هیچ ارتجاعی پذیرفتنی نیست و هیچ بازگشت به عقبی نباید اتفاق بیفتد، زیرا جامعه اسلامی 45سال پیش علیه برهنگی و کشف حجاب قیام کرده و از سویی 90 سال پیش در دوره رضاخان در گوهرشاد پای ارزشهای انقلابی اسلامی ایستاده است. اینچنین جامعهای اجازه بازگشت به دوران جاهلی را نخواهد داد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از شرکت در محفل انس با قرآن کریم ویژه بانوان از بخشهای مختلف نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم بازدید به عمل آورد.
ارسال به دوستان
«احسان یاسین» خواننده جوان، کنسرتی برای خانواده ایرانی - اسلامی طی ۳ شب متوالی در ۲ سانس اجرا کرد
نوای خوش عارفانه در تالار وحدت
کنسرت «احسان یاسین» خواننده جوان طی شبهای گذشته در تالار وحدت تهران با استقبال مخاطبان موسیقی، پاپ، عربی و البته کسانی که به دنبال محتوای عارفانه در ترانه و ملودی هستند، برگزار شد. بروز و ظهور خوانندهها و ارکسترهایی که از نگاه کلیشهای موسیقی فاصله گرفته و در دل هنر موسیقایی خود به دنبال موسیقی به ما هو موسیقی و هنر به ما هو هنر میگردند، ارزشمند و قابل احترام است.
احسان یاسین همان خوانندهای است که بهار سال 1401 در فصل سوم برنامه تلویزیونی «عصر جدید» شبکه ۳ سیما نظر داوران و مردم را به خود جلب کرد. حالا او نخستین کنسرت خود را به همراه گروه ارکستر «ایستگاه» به سرپرستی مهدی نوروزی به صحنه تالار وحدت برده است.
* یاسین و تنوع رپرتوار اجرایی
این کنسرت همانطور که در مقدمه توضیح داده شد به شکلی متفاوت از اجراهای رایج پاپ به صحنه رفت که بیشترین تفاوت و تنوع آن را میتوان محتوای رپرتوار اجرایی و فرم و شکل ارائه عنوان کرد. نوع چینش قطعات اجرا، انتخاب اشعار، از نوع چندزبانه آثار، بهره از دکور زیبا و ویدیووال چشمگیر و هزینههایی که برای این کنسرت شده بود تا مفهوم عرفانی، معنوی و انسانی ورسهای رپرتوار پیدا بود، هنر در این اجرا بر کسب درآمد ارجح بوده است.
* نرم خانواده ایرانی در کنسرتی مفهومی
همیشه این دغدغه وجود داشته و دارد که خانواده در نرم ایرانی - اسلامی و نوجوانانی که در این فرهنگ بالنده میشوند و آنها هم نیاز به کنسرت و هیجان اما از نوع معقول و دارای حریمش دارند، کجا بروند کنسرت ببینند. قطعا با اکثریتی که جامعه و همین نرم خانواده ایرانی - اسلامی در میهنمان دارد، کنسرتهای معمول همیشگی، خیلی جایی در آرامش ذهنی اولیا ندارد و خانواده نمیتواند با خیال راحت به کنسرتی برود که هر لحظه باید خود و فرزند دختر یا پسر نوجوانش شاهد ناهنجاریهایی باشند که نمیخواهد با آنها مواجه شوند، از این رو بیتعارف باید گفت بسیاری از کنسرتهای پاپی که به صحنه میرود، خالی از خانوادههای با نرم موصوف است. از این رو بسط و گسترش هنرهایی از جنس این کنسرت و تشویق و حمایت خوانندههایی از این دست میتواند محیطی فراهم کند تا خانواده با خیال راحت برود روی صندلی سالن بنشیند و از کنسرت و موسیقی و هیجان و همه آنچه روح خرد و کلان نیازمند است اقناع شود، بیآنکه حریم و حرمتی شکسته شود و بدآموزی و نابهنجاری و فعل ناشایستی به چشم دیده شود.
کنسرت مستقل احسان یاسین به تهیهکنندگی طاهر دهپهلوان و کارگردانی امیرحسین طهرانی طی ۳ شب
(16، 17 و 18 فروردین) در تالار وحدت به صحنه رفت. طی این ۳ شب ۸ قطعه از نخستین آلبوم رسمی احسان یاسین با عنوان «ماه من»، «ستایش»، «لایا دنیا»، «ربنا»، «بازم برگرد»، «یا مصطفی»، «مآب» و «رحیل» و ۲ قطعه «تا ابد» و «دوستتدارم» از ساختههای قبلی و یک قطعه جدید که با ترانه و ملودی ساخته عرفان طهماسبی به زبانهای فارسی، عربی و انگلیسی اجرا شد.
یکی از نکات مهم و فنی این کنسرت این بود که در کنار جلوهگری خواننده، نوازندهها نیز مجال دیده شدن و اجرای قطعات زیبا و هنری را داشتند؛ از درامز گرفته تا ویلن و کلارینت و گروه کورال که بخوبی فضای هارمونیک و کنترپوئنتیک قطعات اجرایی را برای مخاطبان حاضر در تالار وحدت به نمایش گذاشتند.
ارسال به دوستان
آخرین مصوبات شورای پروانه نمایش آثار غیرسینمایی
استقبال از 8 فیلم داستانی
شورای صدور پروانه نمایش آثار غیرسینمایی با نمایش 8 عنوان فیلم بلند داستانی و 11 عنوان فیلم مستند و 13 عنوان فیلم کوتاه داستانی موافقت کرد.
به گزارش «وطن امروز»، شورای پروانه نمایش فیلمهای غیرسینمایی در جلسه اخیر با صدور پروانه نمایش 8 عنوان فیلم داستانی بلند «فرشته مزاحم» به تهیهکنندگی و کارگردانی محمد کریمی، «ژیوار» به تهیهکنندگی و کارگردانی مریم امینی، «سگکش» به تهیهکنندگی و کارگردانی حسین نصیری، «بچههای دشت» به تهیهکنندگی عباس مسعودی و کارگردانی اسماعیل مسعودی، «هم پا» به تهیهکنندگی و کارگردانی اصغر مظاهری، «تفریح» به تهیهکنندگی مشترک محمدرضا رحمانیان و محمدرضا صابری و کارگردانی محمدرضا صابری، «زخم کهنه» به تهیهکنندگی مشترک مرتضی حسینی و فلور نظری و کارگردانی مجتبی اسدیپور و «سگ دست» به تهیهکنندگی افسانه شکاری و کارگردانی تقی علیآبادی موافقت کرد.
همچنین 11 اثر مستند «شراب ربانی» به تهیهکنندگی مشترک فرزین رضاییان و حسین حضرتی و کارگردانی فرزین رضاییان، «شمشیر داموکلس» به تهیهکنندگی و کارگردانی امین کریمی، «ذوالفقار» به تهیهکنندگی مهدی اکبری و کارگردانی ناصر طاهریان، «رویای من» به تهیهکنندگی و کارگردانی مهدی خطیبی، «رنج و رنگ» به تهیهکنندگی و کارگردانی محمدسجاد آقاجانی، «آرگوس» به تهیهکنندگی و کارگردانی یاسر شاهسواری، «موذن خوش صدا» به تهیهکنندگی و کارگردانی علی براری، «نگاهی نو» به تهیهکنندگی و کارگردانی حسین نصیری، «رخصت پهلوان» و «مادرم زهرا» به تهیهکنندگی و کارگردانی محمد کریمی و «برفاب» به تهیهکنندگی مشترک احمد آزاد و عابدین رستمی و کارگردانی احمد آزاد پروانه نمایش آثار غیرسینمایی سازمان سینمایی را اخذ کردند.
در این شورا برای 13 اثر داستانی کوتاه «نشنیدن» به تهیهکنندگی نسا کربلایی و کارگردانی احمد صمیمی، «صد و هجده» به تهیهکنندگی مهدی عظیمیمیرآبادی و کارگردانی محمدرضا جنتخواه، «هیما» به تهیهکنندگی و کارگردانی سجاد باغشیخی، «یک مورد» به تهیهکنندگی و کارگردانی وحید آبرود، «تنگه» به تهیهکنندگی و کارگردانی مقداد جلالی، «جِنُک» به تهیهکنندگی مهدی میرحسینی و کارگردانی حامد غنی، «سیاهسنگ» به تهیهکنندگی مازیار هاشمی و کارگردانی محمد لطفیان، «کلاس اول صبح» به تهیهکنندگی و کارگردانی علی میرزایی، «راش» به تهیهکنندگی مهدی اکبری و کارگردانی مهدی تقیپور، «بی منطق» به تهیهکنندگی و کارگردانی مهدی اکبری، «حصارتن» به تهیهکنندگی و کارگردانی ناصر عباسی، «بانوی خیال» به تهیهکنندگی و کارگردانی یاسر شاهسواری و «به حکم شاه» به تهیهکنندگی و کارگردانی سجاد باغشیخی پروانه نمایش صادر شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|