|
سخنگوی بیمه مرکزی برکنار شد
سخنگوی بیمه مرکزی بعد از اظهاراتش در ارتباط با وزارت صمت و بدهکاری خودروسازها به شرکتهای بیمه، با حکم رئیس کل بیمه مرکزی برکنار شد. مجید مشعلچی، قائممقام بیمه مرکزی که حکم سخنگویی بیمه مرکزی را نیز داشت بعد از اظهاراتش درباره وزیر صمت و بدهکاری خودروسازها به صنعت بیمه از سمت سخنگویی برکنار شد. گفته میشود قائممقام بیمه مرکزی مورد توبیخ شدید وزیر اقتصاد هم قرار گرفته است.
ارسال به دوستان
توافق برای به صفر رساندن تعرفه واردات کالاهای ایرانی، جابهجایی دریایی ۱۰ میلیون تن کالا در سال و رفع موانع ترانزیتی در سفر بذرپاش به سوریه
تسهیل تجارت با سوریه
روز گذشته بذرپاش با نخستوزیر و وزیر حمل و نقل سوریه دیدار و گفتوگو کرد
گروه اقتصادی: در جریان سفر وزیر راهوشهرسازی به سوریه، درباره کاهش تعرفه ورودی کالاهای ایرانی و به صفر رساندن آن، رفع موانع ترانزیتی، اعزام هفتهای هزار زائر به سوریه، فعالیت کشورمان در 3 منطقه آزاد تجاری سوریه و جابهجایی دریایی 10 میلیون تن کالا در سال توافق شد. مهرداد بذرپاش روز سهشنبه ۵ اردیبهشت در رأس هیاتی بلندپایه برای مذاکرات اقتصادی 2 روزه وارد سوریه شد. رئیس کمیسیون مشترک ایران و سوریه درباره این سفر گفت: مهمترین موضوعاتی که قرار است در کمیسیون مشترک دنبال کنیم، شامل اقتصاد دریامحور است. همچنین در بخش ریلی نیز اتحاد بین ایران، عراق و سوریه و احیا و توسعه خطوط ریلی در حوزههای ترانزیت باری و مسافری مدنظر است. بذرپاش اضافه کرد: این مسیر در گذشته بین 3 کشور بوده اما در طول سالیان قبل، به دلیل جنگها و مشکلاتی که بر سوریه تحمیل شده، برخی بخشهای خطوط ریلی از بین رفته که نیاز به ترمیم و بهسازی مجدد دارد و یکی از موضوعات جدی مورد بحث در این سفر است.
به گزارش «وطن امروز»، روز گذشته نشست اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و سوریه با حضور وزیران 2 کشور در شهر دمشق برگزار شد. شرکتکنندگان در نشست تجاری ایران و سوریه مشکلات پیش روی همکاریهای اقتصادی و تجاری بین تجار 2 کشور را در سایه تحریمهای ظالمانه تحمیل شده علیه 2 طرف و پیشنهاداتی که کار بخش خصوصی را تسهیل و سرمایهگذاری را تشویق میکند، بررسی کردند.
آنها همچنین مشارکت برای افزایش سطح روابط اقتصادی و تجاری بین 2 کشور را مورد بحث و بررسی قرار دادند. فهد درویش، رئیس اتاق بازرگانی سوریه و ایران در این نشست به طور مفصل مجموعهای از پیشنهادات را ارائه کرد که بر ضرورت فعالسازی توافقنامه تجارت آزاد بین سوریه و ایران و ایفای نقش بدون مانع آن، تلاش برای حل مشکل نقل و انتقال پول، تاسیس شرکتهای سرمایهگذاری در زمینه همکاریهای تجاری، صنعتی، بهداشتی، دارویی و کشاورزی و تشویق شرکتهای ساخت و ساز و عمرانی ایرانی برای کار در سوریه متمرکز بود.
محمد سامرالخلیل، وزیر اقتصاد و تجارت خارجی سوریه نیز این نشست را فرصتی مهم برای آگاهی از موانع توسعه روابط تجاری و سرمایهگذاری و نیز اطلاع از فضای قانونی دانست که در سایه تمایل مشترک 2 طرف برای بهبود روابط در 2 بخش دولتی و خصوصی، به تقویت همکاری بین 2 کشور کمک میکند.
وی گفت: کمیتهای در حال بررسی اصلاحیه برای کاهش عوارض گمرکی است و همچنین پیش نویس توافقنامه معامله با ارزهای محلی، مبادله کالا و ترانزیت و هر چیزی که روابط دوجانبه را به جلو میبرد، در حال بررسی است.
مهرداد بذرپاش، وزیر راهوشهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و سوریه نیز در این نشست اهمیت توسعه اقتصادی در همه زمینهها و تدوین طرحها و برنامههایی برای تسهیل این امر را تبیین کرد؛ بویژه که قراردادهای بسیاری بین 2 کشور امضا شده است.
* گفتوگوی ایران و سوریه در زمینه توسعه حملونقل
وزیر حملونقل سوریه و وزیر راهوشهرسازی جمهوری اسلامی ایران در دمشق، راههای توسعه همکاریهای دوجانبه در زمینه حملونقل جادهای، هوایی، دریایی و ریلی را بررسی کردند.
زهیر خزیم و مهرداد بذرپاش دیروز درباره پیگیری اجرای توافقنامههای موجود میان 2 کشور از طریق کمیته مشترک بحث و تبادل نظر کردند.
در این جلسه حملونقل ریلی میان ایران، عراق و سوریه از طریق راهآهن شلمچه – بصره تا بنادر سوریه و بالعکس مورد بحث و بررسی قرار گرفت و درباره تاسیس شرکتهای حملونقل مشترک و راهاندازی خطوط کشتیرانی میان بنادر 2 کشور بحث و تبادل و نظر شد.
2 طرف در این نشست بر اهمیت افزایش پروازها و خدمات به زائران و ضرورت راهاندازی مسیر ترانزیتی و باربری به عنوان شریان حیاتی اقتصاد برای مبادله کالا میان 2 کشور تاکید کردند.
وزیران حملونقل سوریه و راهوشهرسازی ایران همچنین هماهنگی دائمی برای مقابله با چالشها و تحریمهای ظالمانه و یکجانبه تحمیلی بر 2 کشور را ضروری دانستند.
* توافق ایران و سوریه برای جابهجایی دریایی ۱۰ میلیون تن کالا
وزیر حملونقل سوریه با اعلام افزایش ظرفیت تخلیه و بارگیری بنادر لاذقیه و طرطوس در سوریه، از برنامهریزی برای افزایش مبادلات و تردد دریایی ایران و سوریه تا ۱۰ میلیون تن کالا در سال خبر داد.
وزیر راهوشهرسازی کشورمان نیز با اشاره به دیدارهای فشرده روز گذشته هیات ایرانی با هیأت سوری به ریاست سامر خلیل، رئیس کمیسیون مشترک اقتصادی سوریه، از توافق ۲ کشور برای ایجاد شرکت شهرهای صنعتی و تبادل مستقیم بین بانکی ۲ کشور خبر داد.
بذرپاش با اشاره به فعالیت در حوزه اقتصاد دریامحور بیان کرد: کالاها با کشتی کانتینری به کشور سوریه حمل میشود، از این رو مقرر شد با افزایش ظرفیت و ارسال منظم، این بخش نیز رونق بگیرد. در این دیدار با استقبال از گسترش تردد دریایی بین ایران و سوریه به لزوم تکمیل زیرساختهای بندری سوریه نیز اشاره کرد.
رئیس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و سوریه از توافق بین ۲ کشور برای فعالسازی مناطق آزاد و کاهش تعرفه ترانزیت خبر داد.
همچنین در این دیدار زهیر خزیم، وزیر حملونقل سوریه تصریح کرد: سوریه از خرید کشتیهای جدید از شرکتهای ایرانی استقبال میکند و قراردادهایی با سازندگان کشتی منعقد کرده است.
وزیر حملونقل سوریه افزود: خدمات فنی و مهندسی در حوزه ریلی بویژه تعمیرات ناوگان راهآهن اکنون با حضور شرکتهای ایرانی در حال انجام است.
وی افزود: دریافت خدمات مهندسی در حوزه حملونقل هوایی نیز کمک شایانی به کشور سوریه کرده است و در آینده نیز با بهره گرفتن از تفاهمنامههای جدید به دنبال گسترش این فعالیتها هستیم.
* توافق تهران و دمشق برای اعزام سالانه۵۰ هزار زائر ایرانی به سوریه
وزیر راهوشهرسازی با اشاره به حضور هیات اقتصادی ایران در سوریه از اعزام سالانه ۵۰ هزار نفر به سفر زیارتی سوریه به عنوان نتیجه بخشی از گفتوگوهای طرفین در بخش گردشگری سیاحتی خبر داد.
مهرداد بذرپاش در گفتوگوی زنده تلویزیونی گفت: کمیسیون مشترک ایران و سوریه بزرگترین هیأت اقتصادی بوده که تاکنون از سوی کشور ایران به سوریه آمده است.
بذرپاش افزود: اهم مسائلی که در دستور کار بود نهایی شد که اصلیترین محور، رفع کاستیها و موانع فعالیت بخش خصوصی و تولیدی در کشور سوریه است و طی مذاکره با طرف سوری تلاش شد با آسیبشناسی، موانع موجود، بررسی و برطرف شود.
وی ادامه داد: کاهش تعرفه ورودی کالاها و به صفر رساندن آن مورد توافق طرفین قرار گرفت که فرصت مغتنمی برای فعالان اقتصادی و صادرات کالاست.
به گفته وزیر راهوشهرسازی، توافق شد سالی ۵۰ هزارنفر سالانه به سفر زیارتی سوریه مشرف شوند و در کنار آن گردشگری سیاحتی مورد توجه قرار گیرد. همچنین 3 منطقه آزاد تجاری سوریه مورد توافق قرار گرفت که ایران فعالیت خود را در این حوزه آغاز کند.
بذرپاش خاطرنشان کرد: فعالسازی کریدور ریلی ِمسافری میان 3 کشور ایران، عراق و سوریه که در گذشته برقرار بود، مجدداً برقرار میشود. فعالسازی راهآهن شلمچه - بصره نیز با کمک طرف عراقی در دستور کار است.
بذرپاش ادامه داد: تبادل مستقیم بین بانکی 2 کشور مطرح شد، چرا که شبکه بانکی کشور تحت تحریمهای ظالمانه قرار دارد و 2 بانک عامل در دوطرف میتوانند تبادلات مالی مستقیم انجام دهند که فرصت خوبی برای تجار و فعالان اقتصادی است، همچنین تشکیل بانک مشترک و بیمه مشترک نیز در دستور کار قرار گرفت.
وزیر راهوشهرسازی همچنین به سرمایهگذاری در میادین نفتی و پالایشگاههای سوریه اشاره کرد که فرصتی برای سرمایهگذاری صنعت نفت ایران است و در این خصوص توافق برای ایجاد شرکت شهرهای صنعتی را برشمرد که فرصت مغتنمی است. وی با اشاره به فعالیت در حوزه اقتصاد دریا خاطرنشان کرد: کالاها با کشتی کانتینری به کشور سوریه حمل میشود و مقرر شد با افزایش ظرفیت و ارسال منظم، این بخش نیز رونق بگیرد.
بذرپاش با حائز اهمیت دانستن اپراتوری برخی بنادر، گفتههای خود را ادامه داد و افزود: مقرر شد یک بندر در اختیار طرف ایرانی قرار بگیرد که سرمایهگذاری در بستر بنادر کشورها فرصت بینظیری برای ما فراهم میکند.
وی در خاتمه تصریح کرد: در مجموع کشور سوریه بازار مناسبی برای کالاها و خدمات ایرانی است و الحمدلله با استقبال شایسته طرف سوری مواجه شدیم، رفع بسیاری از مشکلات مورد توافق و در دستور کار قرار گرفت و بر عملیاتی کردن موارد یادشده اهتمام ویژه داریم.
ارسال به دوستان
رشد ۴۵ درصدی تسهیلات پرداختی بانکها در سال ۱۴۰۱
سرمایه در گردش، اولویت وامدهی
تسهیلات پرداختی بانکها در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۱ مبلغ 4 میلیون و ۴۴۸ هزار و ۵۳۰ میلیارد تومان بوده است که در مقایسه با سال قبل از آن، به میزان یک میلیون و ۳۸۶ هزار و ۳۶۰ میلیارد تومان معادل 45.3 درصد افزایش داشته است.
از کل تسهیلات پرداختی، مبلغ ۳ میلیون و ۷۶۲ هزار و ۶۲۰ میلیارد تومان معادل 84.6 درصد به صاحبان کسبوکار (حقوقی و غیرحقوقی) و ۶۸۵ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان معادل 15.4 درصد به مصرفکنندگان نهایی (خانوار) تعلق گرفته است. جدول یک سهم بخشهای اقتصادی از تسهیلات پرداختی به صاحبان کسبوکار و همچنین سهم خانوار از کل تسهیلات پرداختی بانکها را نشان میدهد که بر اساس آن سهم تسهیلات پرداختی بانکها به صاحبان کسبوکار در بخش صنعت و معدن در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۱ مبلغ یک میلیون و ۳۹۲ هزار و ۴۹۰ میلیارد تومان معادل ۳۷ درصد بوده است.
* نوع تسهیلات پرداخت شده
در این قسمت هدف از دریافت تسهیلات توسط صاحبان کسبوکار و خانوار در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۱ مشخص شده است. سهم تسهیلات پرداختی در قالب سرمایه در گردش در همه بخشهای اقتصادی مبلغ ۲ میلیون و ۷۴۲ هزار و ۳۹۰ میلیارد تومان معادل 72.9 درصد کل تسهیلات پرداختی به صاحبان کسبوکار است، همچنین سهم تسهیلات پرداختی در قالب خرید کالای شخصی توسط مصرفکننده نهایی (خانوار) مبلغ ۳۰۲ هزار و ۹۹۰ میلیارد تومان معادل 44.2 درصد از کل تسهیلات پرداختی به مصرفکنندگان نهایی (خانوار) است. همچنین سهم تسهیلات پرداختی بابت تأمین سرمایه در گردش بخش صنعت و معدن در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۱ معادل ۹۹۳ هزار و ۶۴۰ میلیارد تومان بوده است که حاکی از تخصیص 36.2 درصد از منابع تخصیص یافته به سرمایه در گردش همه بخشهای اقتصادی (مبلغ ۲ میلیون و ۷۴۲ هزار و ۳۹۰ میلیارد تومان) است.
بر این اساس، از یک میلیون و ۳۹۲ هزار و ۴۹۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداختی در بخش صنعت و معدن معادل 71.4 درصد آن (مبلغ ۹۹۳ هزار و ۶۴۰ میلیارد تومان) به تأمین سرمایه در گردش پرداخت شده است که بیانگر توجه و اولویتدهی به تأمین منابع برای این بخش توسط بانکها در سال ۱۴۰۱ است. بر اساس این گزارش، در سال ۱۴۰۱ تعداد ۲۵۷ هزار و ۳۶ فقره تسهیلات به بخش صنعت و معدن با میانگین پرداختی هر فقره 54.2 میلیارد ریال پرداخت شده است. در ضمن در بخش خدمات تعداد یک میلیون و ۶۸۹ هزار و ۳۱۲ فقره تسهیلات با میانگین پرداخت هر فقره 8.9 میلیارد ریال پرداخت شده است. همچنین در بخش خانوار تعداد 8 میلیون و ۹۶۶ هزار و ۵۱۰ فقره تسهیلات با میانگین پرداخت هر فقره 8 دهم میلیارد ریال پرداخت شده است.
ارسال به دوستان
شرایط واگذاری سهام به جاماندگان سهام عدالت به تصویب شورای عالی اجرای سیاستهای اصل ۴۴ رسید
۳ د اول سهام عدالت میگیرند
تصویب نامه شورای عالی اجرای سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی درباره نحوه واگذاری سهام عدالت جدید توسط وزیر امور اقتصادی و دارایی و دبیر شورای عالی اجرای سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی ابلاغ شد. شورای عالی اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی در بیستوچهارمین نشست خود که ۱۶ اسفند سال گذشته برگزار شد، به استناد ماده ۴۲ قانون اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی مواردی را تصویب کرد. در این مصوبه آمده «در اجرای بخش پایانی بند الف تبصره ۲ ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۱ و به موجب تصویبنامه شماره ۲۲۰۵۷۳ ت ۵۶۰۷۹۱ مورخ 30/11/1401 هیات وزیران، نحوه واگذاری سهام عدالت جدید موضوع قانون مذکور به شرح ذیل تصویب گردید». در بخش دیگر این مصوبه تأکید شده که «سازمان خصوصیسازی مکلف است از محل باقی مانده سهام متعلق به دولت در شرکتهای قابل واگذاری نسبت به تخصیص سهام به افراد فاقد سهام عدالت که تا تاریخ ابلاغ این مصوبه تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی کل کشور و ایثارگران مشمول سه دهک اول قرار گرفتهاند، اقدام نماید». مطابق این مصوبه میزان و سهام شرکتهای مورد واگذاری صرفا از شرکتهای پذیرفتهشده در بورس و فرابورس با پیشنهاد سازمان خصوصیسازی به تصویب هیات واگذاری خواهد رسید.
قیمت سهام مورد واگذاری مطابق با آییننامه جزء ۳ بند الف ماده ۴۰ قانون اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ توسط هیات مذکور تعیین میشود. افراد مشمول بند ۱۱ این تصویبنامه توسط نهادهای ذیربط شناسایی و معرفی خواهند شد. احراز عدم تخصیص سهام عدالت به آنان در طرح توزیع سهام عدالت ۱۳۸۵ لغایت ۱۳۹۵ بر عهده سازمان خصوصیسازی خواهد بود. مبلغ سهام مورد واگذاری به هریک از مشمولان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) سازمان بهزیستی کل کشور و ۲ دهک اول درآمدی ایثارگران تحت پوشش بنیاد شهید با اعمال ۵۰ درصد تخفیف و به مشمولان دهک سوم درآمدی ایثارگران تحت پوشش بنیاد شهید بدون اعمال تخفیف معادل حداکثر یک صد میلیون ریال (10 میلیون تومان) به صورت اقساط سالانه و به مدت ۱۰ سال است که از محل سود سالانه شرکتهای سرمایهپذیر تسویه خواهد شد.
ارسال به دوستان
اخبار
استفاده از کارت سوخت خودرو در پمپبنزینها 4 برابر شد
سخنگوی صنف جایگاهداران سوخت با بیان اینکه بیش از 90 درصد مردم دارای کارت سوخت خودرو هستند، گفت: بعد از اجرای طرح ساماندهی کارت سوخت جایگاهها و از ابتدای سال جاری، استفاده از کارت سوخت شخصی برای دریافت بنزین آزاد بیش از 4 برابر شده است. رضا نواز با اشاره به آخرین وضعیت ساماندهی کارت سوخت جایگاهها عنوان کرد: طبق قانون بودجه امسال، وزارت نفت موظف به ساماندهی کارت سوخت جایگاهها و هدایت مردم به استفاده از کارت سوخت شخصی برای سوختگیری بنزین 3000 تومانی است. سخنگوی صنف جایگاهداران سوخت گفت: این اقدام دولت بر اساس قانون مصوب مجلس است، زیرا سوختگیری با کارت شخصی توسط شهروندان منجر به تجمیع آمار صحیح و بهبود مدیریت توزیع بنزین در کشور خواهد شد و البته محاسن بسیاری دارد. وی افزود: بعد از اجرای این طرح از ابتدای سال جاری، مردم همکاری مناسبی با پرسنل جایگاهها داشتهاند و استفاده از کارت سوخت شخصی برای دریافت بنزین آزاد بیش از ۴ برابر شده است و این روند در حال افزایش است و بویژه در کلانشهرها استفاده مردم از کارت سوخت صعودی است. نواز تاکید کرد: بنا بر اعلام مسؤولان شرکتهای تابع وزارت نفت، در حال حاضر بیش از 90 درصد مردم دارای کارت سوخت هستند. در سال گذشته نیز بیش از 3 میلیون کارت سوخت المثنی و خودروهای نوشماره صادر شد تا مردم مشکلی برای استفاده از کارت سوخت شخصی برای خرید بنزین آزاد نداشته باشند.
***
تخممرغ شانهای ۱۰۰ هزار تومان!
قیمت تخممرغ در بازار این روزها افزایش یافته و هر شانه 30 عددی تخممرغ تا 100 هزار تومان فروخته میشود، کارشناسان کاهش تولید و افزایش هزینهها را عامل افزایش قیمت تخممرغ میدانند. شانه 30 عددی تخممرغ در چند روز گذشته با افزایش حدود 15 هزار تومانی به قیمت 100 هزار تومان عرضه میشود، از سوی دیگر این روزها عرضه تخممرغ در بازار کاهش داشته است. مشاهدات حاکی است که برخی مغازهها که پیش از این تخممرغ میفروختند در حال حاضر تخممرغ ندارند. پیش از این قیمت مرغ هم در بازار افزایش یافته بود که به گفته کارشناسان علت آن عمدتا به کاهش تولید و افزایش هزینهها بازمیگردد، در تولید تخممرغ هم همانند مرغ، 70 درصد هزینهها مربوط به نهاده است که با قیمت بالا تهیه میشود و تولیدکنندگان از وضع تامین آن راضی نیستند. آخرین بار ستاد تنظیم بازار تیرماه سال گذشته و پس از اجرای «طرح مردمیسازی یارانهها» قیمت تخممرغ شانه 30 عددی با وزن 1.9 کیلوگرمی را 76 هزار تومان مصوب کرد، این قیمت مدتی رعایت میشد اما بعدا قیمت تخممرغ شانهای در مغازهها به 85 هزار تومان رسید و به تازگی هم به 100 هزار تومان افزایش یافته است. به گفته کارشناسان، افزایش تولید و کاهش هزینهها میتواند در افت قیمتها موثر باشد. سیاستهای واردات و صادرات هم به عنوان ابزار کنترل بازار، در دست وزارت جهاد کشاورزی است که باید از آنها بهره ببرد.
***
شورای عالی قیمتگذاری در حال بررسی قیمت مرغ
رئیس جهاد کشاورزی استان تهران گفت: قیمت مرغ تغییری نکرده و همان نرخ مصوب است ولی شورای عالی قیمتگذاری در حال بررسی موضوع است که پس از جمعبندی نتیجه آن اطلاعرسانی میشود. جبرئیل برادری با اشاره به وضعیت بازار مرغ در تهران گفت: بعضا در برخی فروشگاهها شاهد قطعهبندی مرغ هستیم که این مساله تخلف است و قطعهبندی نباید انجام شود. در این رابطه با اداره کل دامپزشکی استان گشت مشترک داریم که پس از شناسایی افراد متخلف، آنها را جهت برخورد به تعزیرات معرفی میکنیم. وی گفت: بازار مرغ در دست مدیریت است و در بحث تامین مرغ گرم و منجمد به اندازه نیاز فروشگاهها مشکلی وجود ندارد و روز گذشته در سطح تهران هزار و 287 تن مرغ گرم و منجمد توزیع شده است. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به اینکه در زمینه تامین مرغ مشکلی نداریم، گفت: تنها مسالهای که درباره مرغ وجود دارد بحث قیمت آن است که تولیدکنندگان از قیمت آن به دلیل افزایش هزینههای جانبی ناراضی هستند. در این باره شورای عالی قیمتگذاری در حال بررسی موضوع است که به محض جمعبندی، نتیجه آن اعلام میشود، اما در حال حاضر قیمت مرغ همان قیمت مصوب است.
مسعود امراللهی، مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهادکشاورزی پیش از این گفته بود: نرخ مصوب مرغ در بازار همان 63 هزار تومان است و هیچ تغییری نکرده است، در صورت مشاهده هرگونه گرانفروشی، با خاطیان برخورد میشود، اگر چنانچه شاهد افزایش قیمت نامتعارف در بازار باشیم، بازرسان ما در سراسر کشور آماده هستند با آن برخورد جدی داشته باشند. همچنین درباره هزینههای جدید تولید مرغ حسین دماوندینژاد، معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: جمعبندی هزینهها انجام شده است و بزودی اصلاح قیمتها براساس ثبات قیمت در بازار و کاهش هزینه تولید اعلام خواهد شد.
***
کاهش ۸۰ میلیون تومانی قیمت لاماری
بررسی قیمتها در بازار خودرو حاکی از کاهش شدید قیمت خودروهای مونتاژی است، بهطوری که روز گذشته قیمت بازاری لاماری ایما با کاهش فاحش ۸۰ میلیون تومانی مواجه شد و به ۲ میلیارد و ۳۷۰ میلیون تومان رسید. تا ساعت ۱۱ و ۲۰ دقیقه دیروز (چهارشنبه، ششم اردیبهشت) قیمت خودروی مکث تیارا با افت ۴۰ میلیون تومانی به یک میلیارد و ۹۸۰ میلیون تومان رسید. همچنین خودروی فردا SX5 با کاهش ۳۰ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان قیمت خورد. بر پایه این گزارش، خودروی فردا T5 دیگر خودروی مونتاژی است که دیروز افت ۳۰ میلیون تومانی را تجربه کرد و به یک میلیارد و ۸۷۰ میلیون تومان رسید. در این میان، مکث کلوت دنده دستی با کاهش ۲۰ میلیون تومانی به یک میلیارد و ۸۶۰ میلیون تومان و همچنین تیگارد X35 با کاهش ۱۰ میلیون تومانی به یک میلیارد و ۴۵ میلیون تومان رسید. بر پایه این گزارش، انتظار میرود با قیمتگذاری شورای رقابت، سقوط قیمتها شدت بیشتری بگیرد و تداوم یابد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|