|
اخبار
سرمربی هالسیتی: صیادمنش هنوز جای پیشرفت دارد
سرمربی تیم فوتبال هالسیتی در آستانه دیدار این تیم با سوآنزی، از بازیکن ایرانی تیمش تمجید کرد. «لیام روسنیر» که یکی از حامیان اصلی اللهیار صیادمنش، مهاجم و وینگر ایرانی تیمش است، قبل از بازی مقابل سوآنزی درباره تواناییهای اللهیار صحبت کرد. روسنیر با اشاره به سن و سال مناسب بازیکن ایرانی گفت: ما فراموش میکنیم او ۲۱ سال دارد. اللهیار هنوز از نظر درک تاکتیکی از بازی باید خیلی کار کند. به نظرم او میتواند از نظر تکنیکی هم پیشرفت کند و ما واقعا سخت با او کار میکنیم. سرمربی هالسیتی افزود: اما چیزی که درباره صیادمنش دوست دارم این است که او همه توانش را میگذارد. او در ضربه سر فوقالعاده است و تواناییهای ورزشیاش باورکردنی نیست. گاهی فراموش میکنم چقدر جوان است. او همینطور یک پسر عالی است که از کار کردن با او خوشحالم.
***
پیام هشدارآمیز AFC به استقلال
AFC با ارسال ایمیلی به باشگاه استقلال و فدراسیون فوتبال تاکید کرد آبیها باید هر چه زودتر و تا زمان تعیینشده، طلب احمد موسوی را به این بازیکن پرداخت کنند. به گزارش ایسنا، باشگاه استقلال در راستای کسب مجوز حرفهای و احتمال کم حضور در لیگ قهرمانان آسیا، در حال تسویهحساب با طلبکاران خودش است و تاکنون موفق شده پول استراماچونی و باشگاه الاهلی را پرداخت کند و طبق صحبتهای مدیرعامل باشگاه قرار بود دیروز پول یامگا و پادوانی را پرداخت کند. در این بین هنوز تکلیف پول احمد موسوی مشخص نیست و با وجود تاکید AFC بر الزام پرداخت سریع این پول، هنوز با این بازیکن تسویه نشده است. احمد موسوی، مدافع سابق استقلال ۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از استقلال طلبکار است و باشگاه هنوز صحبتی با او پیرامون پرداخت این پول نداشته است. در ایمیل AFC به موسوی، باشگاه استقلال و فدراسیون فوتبال ایران آمده است: «در قضاوت نهایی درباره این پرونده، اگر باشگاه استقلال، حقوق این بازیکن را تا زمان تعیینشده پرداخت نکند، طبق قوانین با این باشگاه رفتار خواهد شد و استقلال جریمه میشود. همچنین دیرکرد در پرداخت این پول باعث افزایش جریمه مالی و موارد دیگر خواهد شد». موارد قانونی شامل بستن پنجره، کسر امتیاز و سقوط به لیگهای پایینتر خواهد بود. همچنین در صورت دیرکرد استقلال، ۳ تا ۴ میلیارد به مبلغ گفته شده اضافه خواهد شد.
***
استعلام فدراسیون فوتبال از داوران خارجی درباره صحنه جنجالی داربی
رئیس کمیته داوران توضیحاتی را درباره چند صحنه داوری هفته بیستوهفتم لیگ برتر ارائه کرد.
به گزارش فارس، سایت فدراسیون فوتبال توضیحات خداداد افشاریان، رئیس کمیته داوران درباره مباحث داوری هفته بیستوهفتم لیگ برتر را به شرح زیر منتشر کرد:
با توجه به حواشی به وجود آمده پیرامون قضاوت داوران در هفته بیستوهفتم لیگ برتر فوتبال کشور بویژه در دیدار تیمهای پرسپولیس و استقلال و همچنین سپاهان و ملوان بندرانزلی که باعث ایجاد فشار روانی بر جامعه شریف و زحمتکش داوری کشور شده است، توضیحات ذیل جهت روشن شدن اذهان عمومی و مردم شریف ایران به استحضار میرسد:
۱- درباره برخورد توپ به دست مدافع تیم پرسپولیس، طبق قانون ۱۲ و قسمت مربوط به تخلف هند که تصریح میکند زمانی بازیکن را برای تخلف هند جریمه میکنند که دست یا بازویش، بدنش را به طور غیرطبیعی بزرگتر کرده باشد و وضعیت دست یا بازویش در نتیجه حرکت بدن بازیکن برای آن موقعیت خاص نباشد یا اینکه وضعیت دست با حرکت بدنش در آن موقعیت خاص قابل توجیه نباشد، بر این اساس با توجه به متن قانون و همچنین استعلام به عمل آمده از مدرسان برجسته فیفا و ایافسی جناب آقایان اسماعیل الهافی از کشور اردن (مسؤول توسعه داوری فیفا در قاره آسیا) و محمد صالح سوبخیدین از کشور مالزی و ایشی یاما نوبورو از کشور ژاپن و همچنین نظر آقایان مسعود مرادی و محسن ترکی ناظران حال حاضر ایافسی از کشور عزیزمان، همگی همنظر بوده و معتقدند توپ پس از برخورد به پای مدافع و برگشت به سمت دستی که وضعیت آن قابل توجیه بوده، به دلیل اینکه وضعیت دست، ناشی از حرکت قبلی مدافع در آن حالت قرار گرفته، به دست برخورد کرده، لذا تخلف هند شکل نگرفته است.
۲- درباره صحنه منجر به اعلام شبیهسازی و دادن کارت زرد به مهاجم تیم سپاهان درون محوطه تیم ملوان، با توجه به نزدیکی و زاویه دید خوب داور، مدافع تیم ملوان قبل از رسیدن مهاجم در برخوردی فوتبالی و کاملا نرمال با مهاجم حریف تماس پیدا میکند که تخلفی رخ نداده و اخطاری که برای شبیهسازی نشان داده شده نیز لزومی نداشته است.
۳- در سایر مسابقات این هفته هیچگونه اشتباه تاثیرگذاری از سوی تیمهای داوری رخ نداده است.
به هر حال از همه باشگاهها، مربیان و بازیکنان و اصحاب محترم رسانه تقاضای همکاری کمافیالسابق جهت حفظ آرامش در هفتههای پایانی لیگ را داریم.
ارسال به دوستان
ایران دوباره با قهرمان جهان همگروه شد
تیم ملی بسکتبال ایران در جامجهانی ۲۰۲۳ با اسپانیا، برزیل و ساحل عاج همگروه شد. جام جهانی بسکتبال ۲۰۲۳ از روز جمعه ۳ شهریور ۱۴۰۲ به میزبانی ۳ کشور ژاپن، فیلیپین و اندونزی آغاز میشود. بر اساس قرعهکشی انجام شده، تیم ملی بسکتبال ایران در گروه G با اسپانیا، برزیل و ساحل عاج همگروه شد. ایران در جامجهانی ۲۰۱۹ نیز با اسپانیا همگروه بود. اسپانیا مدافع عنوان قهرمانی جهان است و سال ۲۰۱۹ آرژانتین را در فینال شکست داد.
ارسال به دوستان
علیرضا منصوریان افشا کرد تیم ملی قطر به ستاره جوان فولاد پیشنهاد تغییر تابعیت داده است
مراقب این تور طلا باشیم
مهدی طاهرخانی، دبیر گروه ورزشی: اگر تا چند وقت قبل کشور کوچک آذربایجان سراغ ورزشکاران دیگر رشتهها و حتی فوتبالیستهای درجه ۲ ما که شانس دعوت شدن به تیم ملی بزرگسالان را نداشتند و ندارند میرفت، مثل علی قربانی و حجت حقوردی (اکنون هر دو بازیکن تیم ملی آذربایجان به حساب میآیند) حالا خبر بد آنکه کشور قطر، سناریوی خطرناکتری را کلید زده است اما باید بدانند ما فوتبالمان را مثل میدان پارس جنوبی با آنها شریک نمیشویم.
هم پول خوب میدهند و هم یک سرمربی دارند که یک دهه در ایران بوده و بسان کف دستش جوانان ما را میشناسد و اخیرا هم به بهانه جامجهانی 2022 قطر آنها را رصد کرده است. با پیشنهاد کارلوس کیروش به «محمدامین حزباوی» بازیکن 19 ساله تیم فولاد پیشنهاد بازی در تیم ملی قطر داده شده است با آپشنهای بسیار عالی. حزباوی مدافع بسیار خوبی است که طبیعتا با قرارداد خوب باشگاهی میتواند در همین ایران یا باشگاههای خارجی حالا حالاها مخارج خودش و زندگی آیندهاش را به بهترین شکل ممکن تامین کند، پس پیشنهادی که قطریها دادهاند طبیعتا باید آنقدر بالا و وسوسهکننده باشد که ستاره جوان و رعنای جنوبی ما بخواهد تبعه قطر شود. سرانجام منصوریان خبر فوق را که یک هفتهای بود به صورت شایعه بین اهالی رسانه مطرح شده بود، تایید کرد. پس حالا باید حضور کیروش در قطر را یک تهدید بسیار جدی تلقی کرد. این کشور کوچک حاشیه جنوبی خلیجفارس بشدت با محدودیت بازیکن خوب و اصالتا قطری مواجه است؛ پس چه جایی بهتر از ایران و خطه زرخیز خوزستان و کلا جنوب ایران یا حتی دیگر استانها که توجه کمتری به فوتبالشان میشود.
تردید نکنید کارچاقکنهای کیروش تا به حال کلی فیلم از بازیکنان زیر ۲۰ سال یا فوتبالیستهایی که تا به حال برای تیم ملی بزرگسالان ایران بازی نکردهاند تهیه کرده و برای کادر فنی تیم ملی قطر فرستادهاند. آنها دست از تلاش برنمیدارند تا سرانجام چند ستاره بسان محمدامین حزباوی را به ضرب و زور زر و سالها ملیپوش بودن تضمینی در این کشور، به تور بیندازند. به احتمال بسیار زیاد حزباوی به واسطه شانس بالایش برای بازی در تیم ملی فوتبال ایران به آنها نه بگوید اما قطعا این ماجرا برای همه یک شکل نخواهد بود.
حواس مسؤولان بیشتر جمع باشد. بازیکن جوانی را که به اردوی تیم ملی دعوت میشود و خودش را به مصدومیت میزند تا با یک بازی ملی برای ایران، شانسش را برای حضور در تیم ملی کشور دیگر نسوزاند، بیشتر زیر ذرهبین ببریم. ساده نباشیم و راحت نگذریم. ساختن بازیکن خوب سخت است. حواسمان به کیروش باشد. امروز داستان حزباوی افشا شد شاید دست کم ۱۰ ستاره جوان دیگر چراغ خاموش با چنین پیشنهادهایی مواجه شدهاند. بهتر است چشمان تیم ملی بیخیال بازیکن ۳5-۳4 ساله شود، چرا که وقت تغییر نسل برای جامجهانی ۲۰۲۶ رسیده و مبادا ستارههای کمتر دیده شده را آنقدر بیاهمیت بشماریم که ناگهان روزی را ببینیم که یک «عمری» خوابش را هم نمیدیدیم. کیروش چشمانش هنوز به ستارگان جوان فوتبال ما است و حراست و مراقبت از این استعدادها برعهده مسؤولان است. ماجرای محمدامین حزباوی زنگ خطر را به صدا در آورد. آقای قلعهنویی! وقت پوستاندازی تیم ملی است؛ یا علی! تیم ملی فوتبال ایران محتاج تغییر نسل است و آنچه فراوان در لیگ خودمان میبینیم، بازیکنان جوان و آیندهدار است؛ بازیکنانی که قطعا به این سادگی به لباس و پرچم ملی خود پشت نمیکنند اما از سویی یادمان نرود وقتی به یک جوان بیتوجهی شود، شاید او هم از سر لج یا هر دلیل دیگری، تصمیمی بگیرد که دیگر بعد از آن هیچ راه بازگشتی باقی نماند. فیفا پیش از این قانونی داشت که اگر هر بازیکنی در هر رده سنی برای کشوری بازی میکرد، تا آخر عمر حق تغییر تابعیت نداشت؛ موضوعی که سبب شد رایان گیگز نتواند هرگز لباس تیم ملی انگلیس را بر تن کند اما در یکی دو دهه اخیر قانون تا حدودی تغییر کرده است. اگر بازیکنی در ردههای سنی (نونهالان، نوجوانان، جوانان و امید) برای کشوری بازی کند، مادامی که برای تیم ملی بزرگسالان آن کشور به میدان نرفته باشد، قادر است تغییر تابعیت دهد. پیرو همین موضوع بود که اشکان دژاگه با وجود حضور در همه ردههای ملی تیم ملی فوتبال آلمان، به علت بازی نکردن برای تیم ملی بزرگسالان این کشور، مجوز حضور در تیم ملی فوتبال ایران را پیدا کرد. از این رو مسؤولان تصور نکنند اگر بازیکنی در ردههای ملی ما پیراهن ایران را بر تن داشته، قادر به تغییر تابعیت برای تیم ملی بزرگسالان نیست. تنها یک بازی در رده بزرگسالان کافی است تا آن بازیکن دیگر نتواند تا ابد تغییر تابعیت دهد. نکته کلیدی همان یک بازی در تیم ملی بزرگسالان است. پس فرمول حفظ بسیاری از ستارههای آیندهدار پیش روی ما است؛ باید درهای تیم ملی بزرگسالان را باز کرد و فرصت را از قطر و سایر کشورهای از این دست برای جذب بازیکنان ایرانی گرفت.
***
منصوریان: قطر به دنبال محمدامین حزباوی است
سرمربی تیم فوتبال فولاد تایید کرد فدراسیون فوتبال قطر به دنبال اعطای تابعیت به محمدامین حزباوی، پدیده جدید فوتبال ایران بوده است. علیرضا منصوریان در یک گفتوگوی تلویزیونی خبر از پیشنهاد فدراسیون فوتبال قطر به محمدامین حزباوی، پدیده جدید فوتبال ایران داد و گفت این بازیکن جوان پیشنهاد قطریها را رد کرده است. علیرضا منصوریان، درباره پیشنهاد کارلوس کیروش درباره پدیده ایرانی گفت: قصد پنهان کردن چیزی را ندارم. ما هم شنیدهایم قطر به دنبال محمدامین حزباوی است و پیشنهاد شهروندی دادند تا او بتواند برای تیم ملی این کشور بازی کند. خود حزباوی علاقه دارد تحت پرچم کشورمان بازی کند و وقتی این شایعات را شنید بشدت ناراحت شد؛ از طرفی امیر قلعهنویی هم روی او نظر مثبتی دارد و اجازه نمیدهیم چنین ستارهای از کشور خارج شود.
ارسال به دوستان
استقلال در مصافی 120 دقیقهای با نتیجه یک بر صفر از سد پارس جنوبی گذشت
صعود با سختی تمام
تیم فوتبال استقلال پس از آنکه داربی صدم را به پرسپولیس واگذار کرد، در مرحله یکچهارم نهایی جام حذفی هم برابر تیم دسته اولی پارس جنوبی به مشکل خورد اما در وقت اضافه اول جواز صعود را گرفت. دیدار تیمهای فوتبال پارس جنوبی و استقلال در مرحله یکچهارم نهایی رقابتهای فوتبال جام حذفی در جم برگزار شد که این دیدار در پایان ۹۰ دقیقه با تساوی بدون گل به پایان رسید اما در وقت اضافه اول استقلال گل برتری را دقیقه ۹۷ توسط سعید مهری به ثمر رساند. در نیمه اول استقلال نمایش قابل قبولی نداشت و نتوانست فوتبال راضیکنندهای ارائه دهد. دقیقه ۱۵ این دیدار استقلال صاحب یک موقعیت عالی برای گلزنی شد اما محمد محبی ضربه پنالتی را به بالای دروازه زد. نیمه دوم استقلال نمایش بهتری داشت و حملات پرتعدادی را هم روی دروازه پارس جنوبی داشت اما نتوانست از آنها استفاده کند. حریف جنوبی هم در یک ضدحمله تا آستانه باز کردن دروازه آبیها پیش رفت اما سیدحسین حسینی با واکنشی عالی مانع باز شدن دروازهاش شد. در دقایق پایانی استقلال که بازی یکطرفهای را در نیمه دوم به نمایش گذاشته بود، چند موقعیت عالی برای رسیدن به گل داشت اما دفاع خوب و کماشتباه پارس جنوبی و کمدقتی شاگردان ساپینتو باعث شد گلی به ثمر نرسد تا کار به وقتهای اضافه کشیده شود. اما مشخص بود شاگردان ساپینتو با ادامه این روند به گل خواهند رسید. یک اشتباه از بازیکن پارس جنوبی در دقیقه ۹۷ و رد شدن از روی توپ روی خط محوطه جریمه فرصت را برای سعید مهری فراهم کرد که وارد محوطه شود و از زاویه بسته با شوتی نهچندان محکم اما دقیق با پای چپ، دروازه حریف را باز و آبیها را از زیر فشار خارج کند. بعد از این گل پارس جنوبی حملاتی را روی دروازه استقلال انجام داد اما با وجود داشتن موقعیتهای خوب نتوانست دروازه تیم تهرانی را باز کند تا در نهایت شاگردان ساپینتو با پیروزی یک بر صفر برابر این تیم دسته اولی به نیمهنهایی جام حذفی صعود کنند. در دیگر دیدار روز گذشته تیم فوتبال هوادار با نتیجه ۲ بر یک از سد استقلال ملاثانی گذشت. ۲ بازی دیگر این مرحله امروز یکشنبه برگزار میشود و پرسپولیس مقابل گلگهر سیرجان و نساجی برابر پیکان به میدان میروند. ارسال به دوستان
تیم کوراش ایران نایب قهرمان آسیا شد
8 مدال برای دومی
سیدحسن صفوی: با پایان رقابتهای کوراش قهرمانی آسیا که در شهر هانگژوی چین برگزار شد، تیم مردان ایران به عنوان نایب قهرمانی دست یافت. دوازدهمین دوره رقابتهای کوراش قهرمانی آسیا که از صبح جمعه ۸ اردیبهشت به میزبانی شهر هانگژوی چین آغاز شده بود، دیروز نیز پیگیری شد و با معرفی نفرات برتر اوزان باقیمانده به اتمام رسید. با پایان این مسابقات کاروان کوراش کشورمان موفق به کسب ۸ مدال رنگارنگ شامل ۲ طلا، ۴ نقره و ۲ برنز شد. به تفکیک نیز در بخش آقایان تیم کشورمان ۲ مدال طلا و ۲ نقره به دست آورد و در بخش بانوان نیز تیم کشورمان صاحب ۲ مدال نقره و ۲ مدال برنز شد. با توجه به نتایج کسب شده، کاروان کشورمان در بخش مردان پس از ازبکستان (۵ طلا و یک نقره) در رده دوم جا گرفت و نایب قهرمان آسیا شد. قرقیزستان (یک نقره و ۲ برنز) نیز در رده سوم ایستاد. این نتیجه در بخش مردان در حالی رقم خورد که تیم کشورمان با تمرکز بر اوزان بازیهای آسیایی و تنها با ۵ ورزشکار در این دوره از رقابتها شرکت کرده بود. در ردهبندی مجموع نیز تیمملی کشورمان پس از ازبکستان (۷ طلا، ۳ نقره و ۲ برنز) و چین (۵ طلا و یک برنز) در رده سوم جا گرفت. همچنین در بخش زنان نیز تیم کشورمان پس از چین (۵ طلا و یک برنز)، ازبکستان (۲ طلا، ۲ نقره و ۲ برنز) و تایپه (یک طلا و ۳ برنز) در رده چهارم آسیا جا گرفت. اسامی مدالآوران کشورمان به شرح زیر است:
طلا: محمد محمدیبریمانلو و الیاس پاکدل
نقره: فاطمه برمکی، طاهره آذرپیوند، صادق آذرنگ،
مجیدوحید بریمانلو
برنز: ملیکا امیدوند و دنیا آقایی
ترکیب تیمهای ملی مردان و بانوان ایران نیز به شرح زیر است:
تیم مردان: مجیدوحید بریمانلو، الیاس پاکدل، محمدمحمدیبریمانلو، صادق آذرنگ و فرزین شهباز
سرمربی: الیاس علیاکبری
تیم بانوان: طاهره آذرپیوند، هدیه یزدانی، دنیا آقایی، ملیکا امیدوند، سمانه خجسته و فاطمه برمکی
سرمربی: محبوبه خورشیدی
رضا مهنان هم به عنوان مدیر فنی تیم را همراهی میکرد.
ارسال به دوستان
پدیده بدحجابی را چگونه ببینیم؟
زهرا محسنیفر: شخصیت قضاوتگر ما در مواجهه با ناهنجاریهای اجتماعی، مثل بدحجابی، ناخودآگاه قائل به وحدت فعل و فاعل است و نفرت از فعل را به فاعل تسری میدهد. اگرچه اراده فاعل در ارتکاب فعل دخیل است اما انگیزههای متعددی میتواند در کار باشد؛ از سهلانگاری گرفته تا سوءنیت. دشواری کار فرهنگی ناشناخته بودن همین انگیزههاست، چه آنکه به مقتضای هر انگیزه، تجویز متفاوتی برای اصلاح ناهنجاری لازم است؛ گاهی امر به معروف زبانی جواب میدهد و گاهی برخورد قضایی و امنیتی میطلبد. ضمنا انگیزه و قصد مشخص میکند آیا زشتی بیحجابی ریشه در ذات و شخصیت فرد دارد یا معلول شرایط اجتماعی و فرهنگی او است.
اشتراکات معنوی قویترین عناصر پیونددهنده جامعه هستند. معنویات و اعتقادات، اغلب بروز و ظهور اجتماعی دارند. آن کس که برای «جامعه» اصالت شخصیت و هویت مستقل قائل است، شدت و وسعت و تواتر بروزات معنوی جامعه را همچون نبض آدمی میداند که نشاندهنده سلامت یا علائم بالینی بیماری است. گردهماییهای آیینی باشکوه و پرتکرار و فراگیر با مشارکت آحاد و طیفهای متکثر مردم، این انگاره را تقویت میکند که بهرغم وجود تنوع در بافت اجتماعی و فرهنگی مردم، اشتراکات بزرگی که هویت جمعی آنها را میسازد، همچنان پابرجاست. البته این اشتراکات را نباید در اعتقادات مذهبی منحصر دانست، بلکه انگیزههایی چون وطندوستی، علاقه به تمامیت ارضی، نوعدوستی و امثالهم هم هویت اجتماعی میآفریند.
مادامی که جامعه بر مدار اشتراکات ارزشمحور خود حرکت کرده و بروزات و پالسهای معنوی قوی صادر کند و هویت اجتماعی قابل دفاع داشته باشد، انگیزههای جمعی سالمی خواهد داشت، حتی اگر در برخی افعال عناصر سازنده خود (یعنی مردم) دچار ناهنجاریهایی نیز باشد. از این منظر میتوان راهی برای شناخت انگیزه غالب در بدحجابی پیدا کرد و به یک قضاوت عمومی در این باره دست یافت. با وجود تجلیات آیینی پرشمار و پرشور با حضور پرتعداد افراد کمحجاب، حداقل میتوان به این باور رسید که نباید درباره قاطبه بدحجابها قائل به وحدت قبح فعل و فاعل بود. طینتها عمدتا عاری از شیطنت است و ناهنجاریهای ناشی از عوامل محیطی و فرهنگی بر ظواهر آنها تأثیرگذار است.
اگر این قضاوت عمومی را بپذیریم، با چند نکته روبهرو هستیم.
1- هم بیحجابی و بدحجابی قبیح است و هم نفرت نسبت به بدحجابان نکوهیده (تفکیک فعل و فاعل).
2- چون علت بدحجابی را میتوان اغلب در سهلانگاری یا هضم شدن در فرهنگ خانوادگی و محیطی دانست، لذا نسخه امر به معروف و نهی از منکر همچنان به عنوان یک راهبرد موثر میتواند کارساز باشد.
3- از آنجا که مقدمه امر به معروف و نهی از منکر، محبت آمر و ناهی نسبت به گناهکار و تمنای سعادت و رستگاری او است، این فریضه بدون سالم پنداشتن ذات بدحجاب و اشتیاق به اصلاح ظواهر او قابل اقامه نیست.
4- وحدت و یکپارچگی و پرهیز از دوقطبی کردن جامعه، یعنی اجتناب از وارد کردن خدشه و ضربه به هویت اجتماعی شکل گرفته حول ارزشها. لازمه یکپارچگی و وحدت در این زمینه، جدا دانستن فعل و فاعل در مساله بدحجابی است. با فاعل غیرمغرض میتوان همزیستی و مفاهمه داشت و همزمان خیرخواهانه به اصلاح او پرداخت. یادآور میشود رهبر انقلاب در موضوع انتخابات حتی پا را از این فراتر گذاشتند و آنها را که به جمهوری اسلامی منتقد یا غیرمعتقد هستند نیز به مشارکت فرامیخوانند و علاقه به سربلندی کشور و حفظ تمامیت ارضی را عامل وحدت معرفی میفرمایند.
5- نسخه عمومی فوق در برخورد با بیحجابیهای عامدانه و مغرضانه موضوعیت ندارد. عجالتا تا اطلاع ثانوی انگیزههای کشف حجاب را نباید سادهانگارانه تفسیر کرد. اگرچه نمیتوان درباره انگیزهها، قضاوت مطلق داشت و حتما استثناهایی نیز وجود دارد اما به نظر میرسد برای این طیف از افراد در کنار امر به معروف و نهی از منکر، سایر راهکارهای قانونی و امنیتی را نیز باید مدنظر داشت. بدیهی است وحدت با آنها که عامدانه از گناه اجتماعی قبحزدایی میکنند، هرگز موضوعیت نخواهد داشت.
6- در صورت استمرار پدیده بیحجابی با نقشآفرینی عناصر مغرض و تداوم انفعال مردم و حاکمیت در کنترل آن، بیحجابی با انگیزههای سهلانگارانه توسعه مییابد و بزودی با سبک زندگی معتقد به ارزشهای مذهبی منهای حجاب روبهرو خواهیم شد. در چنین شرایطی بیحجابی رفتهرفته از دایره منکرات خارج میشود و دهها معضل اجتماعی و فرهنگی و قضایی دیگر میآفریند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|