|
تغییر ساعات ادارات از خردادماه
بنا بر اعلام وزارت نیرو ساعت کاری ادارات از اول خرداد ۶ صبح تا یک بعدازظهر خواهد بود. بر اساس مصوبه دولت، در مناطق غیرگرمسیر باید سیستمهای سرمایشی خاموش شود و در مناطق گرمسیر نیز سیستمهای سرمایشی همزمان با ساعت تعطیلی باید خاموش شود. تمام دستگاهها باید مولدهای برق خود را در این دوره وارد مدار کنند.
ارسال به دوستان
مهرداد بذرپاش در کنفرانس راهآهن خاورمیانه: کریدور ساحلی جنوب کشور تا ۲ سال و راهآهن رشت - آستارا تا ۳ سال آینده آماده میشود
در مسیر احیای راه ابریشم
مذاکره درباره حضور شرکتهای ایرانی در پروژههای ریلی کشورهای منطقه و سرمایهگذاری همسایگان در پروژههای ریلی و بندری ایران
گروه اقتصادی: وزیر راه و شهرسازی و معاونان این وزارتخانه روز دوشنبه به دعوت رسمی رئیس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات در نشست بینالمللی راهآهن خاورمیانه ۲۰۲۳ در ابوظبی شرکت کردند. مهرداد بذرپاش در افتتاحیه این نشست سخنرانی و از نمایشگاه ریلی در حاشیه آن بازدید کرد. این سفر میتواند سرآغاز فصل جدیدی از مراودات تجاری میان ۲ کشور ایران و امارات باشد و همچنین فرصت استفاده از ظرفیتهای مختلف کشور ایران فراهم آید.
به گزارش «وطن امروز»، مهرداد بذرپاش در این سفر در دیدار جداگانه با رئیس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات اقدامات ۲ طرف برای افزایش مبادلات را مورد بررسی قرار داد.
وزیر راه و شهرسازی در این دیدار تصریح کرد: کریدور ساحلی جنوب کشور تا ۲ سال آینده به پایان میرسد که ظرفیت خوبی دارد.
در این دیدار «سهیل المزروعی» وزیر انرژی و زیرساخت امارات عربی متحده نیز اظهار کرد: این کشور بر توسعه روابط با کشورهای حاشیه خلیجفارس بویژه ایران تمرکز ویژهای دارد.
وی بیان داشت: استفاده از کریدور شمال به جنوب از طریق ایران، فرصت مناسبی برای امارات است.
وزیر راه و شهرسازی همچنین در حاشیه نشست بینالمللی راهآهن خاورمیانه ۲۰۲۳، در دیدار جداگانه با دبیر شورای هماهنگی خلیجفارس بر استقبال ایران از سرمایهگذاران خارجی تاکید کرد.
وی افزود: ایران دارای فرصتهای سرمایهگذاری متنوع و مناسبی است که برای کشورهای خلیجفارس فرصتی برای حضور و مشارکت وجود دارد.
وزیر راه و شهرسازی بیان داشت: ایران فرصت مناسبی برای همکاری در شقوق مختلف حملونقل را دارد.
بذرپاش همچنین در نشست با دبیر شورای هماهنگی خلیجفارس بر گسترش روابط تاکید و اعلام کرد: در آینده نزدیک میتوانیم فرصتهای مناسبی را در ارتباط با ایران داشته باشیم.
وی اظهار کرد: اعضای شورای همکاری خلیجفارس بر همکاری بدون مداخله دولتها تاکید دارند و گسترش روابط با ایران مدنظر این شوراست.
* استقبال ایران از سرمایهگذاران پروژههای ریلی و بندری
وزیر راه و شهرسازی در کنفرانس راهآهن خاورمیانه در ابوظبی ضمن اعلام آمادگی برای صدور خدمات فنی - مهندسی و حضور شرکتهای ایرانی در ساخت پروژههای ریلی کشورهای منطقه، از مشارکت سرمایهگذاران و موسسات مالی و اعتباری در پروژههای بزرگ حوزه حملونقل ریلی و بندری در ایران استقبال کرد.
مهرداد بذرپاش که به دعوت رسمی وزیر انرژی و زیرساخت امارات عربی متحده به عنوان رئیس کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی در کنفرانس راهآهن خاورمیانه در ابوظبی حضور یافت، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران دارای تجربیات و دانش بالایی در حوزه طراحی و ساخت پروژههای ریلی، بخش ناوگان و علائم ارتباطات است که صدور خدمات فنی و مهندسی و مشارکت شرکتهای ایرانی در ساخت پروژههای ریلی کشورهای منطقه از موارد همکاری میتواند باشد.
وی با اشاره به اینکه پروژههای بزرگی در حوزههای مختلف حملونقل ریلی در ایران برای تکمیل زنجیره حملونقل در حال اجراست، بیان کرد: گسترش ارتباطات با همسایگان از برنامههای اولویتدار دولت جمهوری اسلامی ایران است به طوری که در بخش حملونقل ریلی، خوشبختانه در ماه جاری میلادی توافقات خوبی با شرکتهای راهآهن کشورها انجام شد که کشورهای منطقه باید به عنوان فرصتی استراتژیک به آن بنگرند.
بذرپاش بیان کرد: اخیراً روابط میان ایران و عربستان شکل جدیدی به خود گرفته است که نویدبخش توسعه مبادلات در آینده میتواند باشد.
* همکاری در حوزه حملونقل ترکیبی از دوبی به سمت بندرعباس
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: ما با امارات از گذشته ارتباطات زیادی در حوزه حملونقل دریایی داشتیم و هم اکنون نیز این ارتباطات برقرار است اما ظرفیتهای بیشتری برای همکاری در حوزه حملونقل ترکیبی بویژه برای حمل کالا از دوبی به سمت بندرعباس و سپس به سمت روسیه و کشورهای آسیانه میانه از مسیر ایران با حملونقل ریلی وجود دارد و ما آماده همکاری و مساعدت با شرکتهای کشتیرانی، لجستیک و فورواردری برای این امر مهم هستیم.
بذرپاش به عنوان رئیس کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی ایران و امارات در جمع وزرا و میهمانان حاضر در کنفرانس راهآهن خاورمیانه گفت: کریدور بینالمللی شمال - جنوب میتواند در آینده سهم بالایی از حملونقل بینالمللی میان روسیه و کشورهای CIS با هند، کشورهای عربی حاشیه خلیجفارس و اروپا را به خود اختصاص دهد و در حال حاضر در شاخه شرقی از طریق مرزهای سرخس و اینچهبرون و در شاخه میانی از طریق بندر امیرآباد برقرار است.
وی اضافه کرد: در شاخه غربی دریای خزر نیز حلقه مفقوده رشت - آستارا در داخل ایران به طول ۱۶۴ کیلومتر است که یکی از پروژههای اولویتدار ما بوده و فرآیند احداث آن آغاز شده و در حال نهایی کردن آن تا ۳ سال آتی هستیم.
* آسانترین راه دسترسی کشورهای آسیای میانه به آبهای آزاد جهانی
وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: بندر چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران که در بخش شمالی دریای عمان واقع شده، در آینده نقش مهمی را در حملونقل و ترانزیت کالا از هند به افغانستان و کشورهای آسیای میانه و همچنین اروپا از طریق اتصال به شبکه ریلی ایران از طریق راهآهن چابهار - زاهدان ایفا خواهد کرد.
وی افزود: این مسیر ریلی، در حقیقت، آسانترین و سهلترین راه دسترسی کشورهای آسیای میانه و نیز افغانستان به آبهای آزاد جهانی از طریق بندر چابهار خواهد بود.
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در این راستا، راهآهن خاش - زاهدان به طول ۱۵۷ کیلومتر که بخشی از این پروژه است، افتتاح شد. کل مسیر ریلی چابهار - زاهدان بیش از ۶۰ درصد پیشرفت دارد و روند تکمیل آن در حال انجام است.
بذرپاش تأکید کرد: کریدورهای بینالمللی ریلی مختلفی از ایران عبور میکنند که از مهمترین آنها میتوان به کریدور ترانزیتی بینالمللی شمال - جنوب، کریدور ریلی قزاقستان -ترکمنستان - ایران، کریدور ریلی اسلامآباد - تهران - استانبول، شاخه جنوبی راه ابریشم یعنی کریدور ریلی چین به ایران و ترکیه و اروپا، کریدور آلماتی - بندرعباس و آلماتی - تهران - استانبول اشاره کرد.
وزیر راه و شهرسازی بخش حملونقل را از جمله بخشهای زیربنایی اقتصاد هر کشوری دانست که میتوان آن را به عنوان شاخصی از میزان توسعهیافتگی، پیشرفت و پویایی اقتصاد یک کشور قلمداد کرد.
وی تصریح کرد: در این میان حملونقل ریلی نقش مهمی را در توسعه اقتصادی و اجتماعی هر کشوری ایفا میکند و یکی از عوامل مهم در نیل به توسعه پایدار به شمار میرود.
* ایران مسیر ترانزیتی مهم و پل ارتباطی اتصال آسیا به اروپا
بذرپاش بیان کرد: با در نظر گرفتن موقعیت حساس جغرافیایی و استراتژیک ایران در منطقه و ارتباط آن با آبهای آزاد بینالمللی از طریق خلیجفارس و دریای عمان و نظر به وجود زیرساختهای موجود شبکه ریلی در اتصال به همسایگان و برخی بنادر مهم، هم اکنون جمهوری اسلامی ایران که به نوعی در مرکزیت بزرگترین پهنه خشکی دنیا قرار دارد، به عنوان یک مسیر ترانزیتی مهم و پل ارتباطی در اتصال آسیا به اروپا به حساب میآید.
وی اعلام کرد: توسعه و عملیاتیسازی کریدورهای بینالمللی ریلی که از ایران میگذرد از جمله برنامههای اولویتدار دولت جمهوری اسلامی ایران بوده و در این بین گسترش ارتباطات با کشورهای همسایه از سیاستهای اصولی جمهوری اسلامی ایران بویژه مورد تاکید رئیسجمهور محترم ایران است.
وزیر راه و شهرسازی در پایان اظهار امیدواری کرد کنفرانس راهآهن خاورمیانه آغازی بر گسترش همکاریها در حوزه حملونقل ریلی و ترکیبی بین کشورهای حاضر باشد و نتایج خوب و پرباری را برای همه شرکتکنندگان و نیز برگزارکنندکان این نمایشگاه آرزو کرد.
گفتنی است کنفرانس راهآهن خاورمیانه ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ در شهر ابوظبی کشور امارات عربی متحده برپا شد که بزرگترین کنفرانس راهآهن در خاورمیانه و شمال آفریقاست.
کنفرانس راهآهن خاورمیانه شرکتهای راهآهن و وزارتخانههای حملونقل را گرد هم میآورد تا خدمات مورد نیاز خود در حوزه تجهیزات و ساخت شبکه ریلی در خاورمیانه را مورد بررسی قرار دهند.
* دیدار وزیر حملونقل قطر با وزیر راه و شهرسازی ایران
وزیر راه و شهرسازی در سفر به امارات با وزیر حملونقل قطر نیز دیدار و درباره گسترش روابط ۲ کشور در حوزه حملونقل مذاکره کرد.
مهرداد بذرپاش در حاشیه کنفرانس بینالمللی راهآهن خاورمیانه ۲۰۲۳ در ابوظبی با جاسم بن سیف السلیطی، وزیر حملونقل و ارتباطات دولت قطر دیدار و گفتوگو کرد.
در این مذاکره دوجانبه ۲ طرف با اشاره به تفاهمهای پیشین بر رفع موانع برای گسترش روابط تاکید کردند. افزایش روابط حمل و نقلی بویژه در حوزه دریایی نیز در این دیدار مورد توجه ۲ طرف قرار گرفت. سیف السلیطی نیز با ابراز خرسندی از دیدار و مذاکره با بذرپاش، خواستار مذاکرات مجدد در ماههای آتی شد.
ارسال به دوستان
تشدید نظارت برای مدیریت قیمت میوه و تربار
الزام نصب تابلوی نرخ و صدور فاکتور مُهردار
اتحادیه صنف حقالعملکاران میوه و تربار تهران برای مقابله با تخلفات و گرانفروشی میوه در اطلاعیهای اعلام کرد: «به این وسیله به اطلاع همه اعضای میدان مرکزی میوه میرساند اقدامات درباره نصب تابلوی نرخنامه و صدور فاکتور همراه با مهر انجام شود. ضمنا بازرسان وزارت جهاد کشاورزی و تعزیرات به طور مداوم و نامحسوس تخلفات را گزارش کرده و برابر مقررات برخورد قانونی صورت خواهد گرفت».
هشتم اردیبهشت امسال معاون نظارت و بازرسی استان تهران به همراه هیات بازرسی همراه، رئیس سازمان میادین میوه و تربار شهرداری تهران و معاونان، رئیس شعبه ۶۱ تعزیرات حکومتی استان تهران و بسیج از وضعیت بازار میوه و تربار مرکزی شهر تهران بازدید و 11 مورد را برای بهبود وضعیت عرضه در این میادین ابلاغ کرد که در ادامه میخوانید.
1- مقرر شد اتحادیه بارفروشان تهران و سازمان میادین میوه و تربار شهرداری تهران به حجرهداران نبش سالنها اعلام کنند که هیچگونه مالکیتی خارج از حریم حجرهها ندارند.
2- مقرر شد نسبت به تعیین حریم حجرههای نبشی سالنها، سازمان میادین میوه و تربار سازمان میادین میوه و تربار شهرداری تهران با همکاری اتحادیه بارفروشان تهران اقدام لازم را معمول کنند.
3- مقرر شد حجرهداران نسبت به نصب تابلو مشخصات مالکان بر سردر حجرهها اقدام و فروش میوه و تربار توسط مالکان یا مستاجران دارای اجارهنامه معتبر انجام شود.
4- مقرر شد سازمان میادین میوه و تربار شهرداری تهران نسبت به نصب دوربین مداربسته و نظارت دقیق بر سد معبر و رعایت حریم حجره ظرف یک هفته اقدام کند.
5- مقرر شد مالکان و فروشندگان میوه و تربار نسبت به صدور فاکتور رسمی با درج قیمت و ممهور به مهر بازرسی اقدام کنند.
6- مقرر شد سازمان میادین میوه و تربار شهرداری تهران با همکاری بازرسان اداره جهاد کشاورزی استان تهران از خروج خودروهای دارای بار بدون فاکتور رسمی جلوگیری کنند.
7- مقرر شد سازمان میادین میوه و تربار شهرداری تهران از پارک خودروهای غیرمجاز در اطراف حجرهها جلوگیری کند.
8- مقرر شد سازمان میادین میوه و تربار شهرداری تهران، اتحادیه بارفروشان تهران و شعبه تعزیرات حکومتی نسبت به انجام گشتهای مشترک و اعمال قانون توسط تعزیرات اقدام کنند.
9- مقرر شد درباره حجرههای فاقد پروانه کسب، اتحادیه بارفروشان تهران و تعزیرات حکومتی تهران به قید فوریت ظرف یک هفته اعمال قانون کنند.
10- مالکان حجرهها مکلفند در صورت اجاره حجرهها به اشخاص و مستاجران، نسبت به معرفی آنها به اتحادیه بارفروشان تهران با قید اجارهنامه و تعداد کارگران مجاز اقدام کنند و اتحادیه بارفروشان در صورت احراز صلاحیت نسبت به صدور پروانه کسب اقدام کند.
11- نصب دوربین پلاکخوان در مبادی ورودی و خروجی میدان مرکزی اجرایی و از ورود و خروج خودروهای غیرمجاز و متخلف جلوگیری شود.
ارائه این اطلاعیه و دستورالعمل 11 بندی اداره نظارت و بازرسی استان تهران وجود تخلفات در این میدان مرکزی را که محل عرضه میوه به صورت مویرگی به سطح شهر و نیز سایر استانها است تایید میکند که اثرات این تخلفات به صورت بالا رفتن قیمت میوه خود را نشان میدهد.
نظارت بر میدان بزرگ میوه و تربار از آن جهت حائز اهمیت است که روزانه از اغلب استانهای تولیدکننده، میوه به این میدان که در جنوبیترین نقطه تهران در اتوبان آزادگان است، سرازیر و از آنجا به سطح شهر تهران و دیگر استانهای مصرفکننده ارسال میشود.
به عقیده کارشناسان کنترل و نظارت دقیق بر میدان بزرگ میوه و تربار میتواند قیمت میوه را در بازار کاهش دهد.
ارسال به دوستان
در نشست شرکتهای ایرانی و روسی بخش نفت و گاز مطرح شد
پیشنهاد ایجاد صندوق سرمایهگذاری ایران و روسیه
دستیار ویژه معاون وزیر نفت در امور بینالملل و بازرگانی گفت: توسعه تجارت، ترانزیت و سوآپ نفت و گاز برای شرکتهای فعال روسیه از مسیر ایران موضوعی است که در سالهای گذشته به آن توجه لازم نشد و به همین دلیل توسعه و تکمیل زنجیره ارزش بخش انرژی ۲ کشور ضروری است. حسین شاملی روز گذشته در نخستین نشست شرکتهای ایرانی و روسی در بخش نفت و گاز با بیان اینکه صنعت نفت و گاز در سالهای آینده نقش کلیدی در روابط بین ایران و روسیه خواهد داشت، اظهار کرد: این ارتباط توسعه پایدار برای ۲ کشور از این مسیر ایجاد خواهد کرد. وی با بیان اینکه هرگونه راهحل برای ایجاد این ارتباط به توسعه ارتباط بین بخشهای خصوصی و دولتی ۲ کشور بستگی دارد، گفت: ایران و روسیه در تأمین انرژی پایدار دنیا ۲ کشور تأثیرگذار هستند و همکاری شرکت ۲ کشور میتواند به تأمین انرژی ۲ کشور کمک کند. به گفته دستیار ویژه معاون وزیر نفت در امور بینالملل و بازرگانی، استفاده از فناوری بهصورت مشترک در توسعه و بهرهبرداری منابع نفت و گاز ۲ کشور اثر کلیدی دارد و استفاده از تجربیات در آموزش منابع انسانی و ایجاد مکانیسمهای جدید مالی با مشارکت بخش خصوصی محقق خواهد شد. شاملی با بیان اینکه این موارد برای توسعه و تکمیل زنجیره ارزش بخش انرژی ۲ کشور ضروری است و ۲ کشور میتوانند به ارتقای نقش خود در تأمین امنیت انرژی جهان و رشد اقتصادی خود بپردازند، گفت: تبادل دانش فنی و خدمات مهندسی بین ۲ کشور با حضور موثر و فعالانه برای افزایش همکاریهای دانشبنیان ۲ کشور میتواند توسعه یابد. وی با بیان اینکه افق همکاریهای همهجانبه ایران و روسیه بویژه همکاریهای اقتصادی، روشن، بلندمدت و استراتژیک است و موقعیت مناسبی فراهم شده تا در موارد مختلف همفکری و رایزنی کنیم، افزود: بسیار مهم است که تبادل فناوریهای مورد نیاز در دستور کار شرکتهای ۲ کشور قرار گیرد. دستیار ویژه معاون وزیر نفت در امور بینالملل و بازرگانی با بیان اینکه ایران آماده است با حمایت از بخش خصوصی ۲ کشور سیاستها را تا وصول نتیجه پیگیری کند، گفت: توسعه همکاریها و مشارکت شرکتهای دانشبنیان بخش اول همکاریهای بخش خصوصی ۲ کشور است. شاملی با بیان اینکه موضوع دیگر، صادرات و تبادل خدمات فنی و مهندسی بین ۲ کشور است، گفت: موضوعی که در این سالها به آن توجه نشده توسعه تجارت، ترانزیت و سوآپ نفت و گاز برای شرکتهای فعال روسیه از مسیر ایران است. وی با بیان اینکه ایجاد کنسرسیوم انرژی با حضور شرکتهای بخش خصوصی ایران و روسیه برای بهرهبرداری از میادین نفت و گاز ۲ کشور است، گفت: پیشنهاد دیگر ایجاد صندوق سرمایهگذاری بین ۲ کشور و استفاده از آن برای تأمین مالی پروژههای نفتی ۲ کشور است. به گفته دستیار ویژه معاون وزیر نفت در امور بینالملل و بازرگانی، مشارکت شرکتهای دولتی و خصوصی منجر به واگذاریهای پروژههای مهم نفت و گاز به شرکتهای خصوصی ۲ کشور میشود. ارسال به دوستان
اخبار
حقابه ایران از هیرمند را تا وصول پیگیری خواهیم کرد
وزیر نیرو گفت: دولت برای تامین منابع آب هیرمند گامهای جدی تعریف کرده و بر اساس برنامهریزی انجامشده، حقابه ایران از رود هیرمند را تا وصول پیگیری خواهیم کرد. علیاکبر محرابیان ضمن اشاره به دستور رئیسجمهور مبنی بر پیگیری حقابه هیرمند تا حصول نتیجه اظهار داشت: پیرو دستور ویژه رئیسجمهور به منظور تعیین تکلیف مساله آب شرق کشور، روز گذشته جلسهای با حضور دستگاههای ذیربط در این موضوع تشکیل شد. وزیر نیرو در تشریح جلسه برگزارشده گفت: در این جلسه ابعاد مختلف حل مساله حقابه هیرمند مورد بررسی قرار گرفت و پس از گزارشاتی که دستگاههای مختلف ارائه کردند، تصمیماتی به منظور احقاق حق ایران اتخاذ شد. وی افزود: مطابق گزارشهای ارائهشده در این جلسه، دولت طالبان متعهد به عملیاتی کردن معاهده هیرمند و پرداخت حقابه ایران بر اساس این معاهده شده است.
***
پنجره واحد زمین هفته دولت رونمایی میشود
رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی با بیان اینکه پنجره واحد زمین در هفته دولت رونمایی میشود، گفت: دریافت هرگونه وجه فاقد قانون در حوزه زمین تنها تخلف نیست، بلکه جرم است. محمدرضا یزدی اظهار کرد: تلاش میشود از پنجره واحد زمین در هفته دولت رونمایی شود و امیدواریم فعالیت در این حوزه به صورت یکپارچه و با سرعت و دقت بیشتری انجام شود. رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی افزود: هر گونه ترک فعل در حوزه فعالیت پنجره واحد زمین قابل قبول نخواهد بود و با آنها برخورد میشود، همچنین دستگاههای نمونه و برخط نیز معرفی خواهند شد. وی گفت: اشتراک گذاشتن اطلاعات میان دستگاهها مرتبط با حوزه زمین نیز دنبال میشود و همه این دستگاهها باید با همدیگر همکاری داشته باشند و ایجاد هر محدودیتی قابل پذیرش نیست، البته مسائل مربوط به پدافند غیرعامل نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
***
نایبرئیس اتحادیه پوشاک ایران:
۴۰ درصد پوشاک موجود در بازار قاچاق است
نایبرئیس اتحادیه تولید و صادرات محصولات نساجی و پوشاک ایران از تدوین سند راهبردی صنعت نساجی و پوشاک با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد و گفت: ۴۰ تا ۵۰ درصد پوشاک موجود در بازار را کالای قاچاق تشکیل میدهد که به صورت استوک یا مسافرتی وارد میشود. مجید نامی افزود: اجناس قاچاق بهراحتی و با قیمتهای غیرواقعی اما با سود چند برابری برای فروشندگان وارد کشور میشود. وی گفت: مطابق برآوردها، بزرگی بازار پوشاک ایران ۹ میلیارد دلار است که ۵,۵ میلیارد دلار آن در داخل تولید میشود و بقیه قاچاق است. این مقام صنفی تاکید کرد: فاصلهای که بین عرضه و تقاضای داخلی وجود دارد یا باید با افزایش تولید داخل یا با واردات قانونی برطرف شود. وی خاطرنشان کرد: این اتحادیه با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت مشغول تدوین سند راهبردی صنعت نساجی و پوشاک است تا ظرفیتهای خالی یا معطل مانده را احیا کند، همچنین به افزایش ظرفیتهای موجود بپردازد. نایبرئیس اتحادیه تولید و صادرات محصولات نساجی و پوشاک ایران تاکید کرد: پاسخگویی به 3.5 میلیارد دلار فاصلهای که بین عرضه و تقاضای پوشاک وجود دارد، نیازمند ۵۰۰ میلیون دلار سرمایهگذاری است و در صورت برنامهریزی، در مدت ۴ سال قابل پوشش است.
***
امضای تفاهمنامه تأمین زمین جهت ساخت مسکن کارکنان پتروشیمی امیرکبیر
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل پتروشیمی امیرکبیر، با حضور سعید صادقی، مدیرعامل این شرکت و ارسلان مالکی، سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن، تفاهمنامه تامین زمین مسکن پرسنل پتروشیمی امیرکبیر امضا شد. مدیرعامل پتروشیمی امیرکبیر در این نشست با اشاره به بازدید وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مجتمع پتروشیمی امیرکبیر که اردیبهشت 1402 انجام شد، گفت: در این بازدید وی بر توانمندسازی پرسنل تاکید ویژهای داشت. صادقی افزود: پس از بازدید وزیر کمیتهای در این باره تشکیل و تامین مسکن به عنوان یکی از مولفههای توانمندسازی پرسنل در دستور کار قرار گرفت که امروز تامین زمین نهایی شد. وی معیشت پرسنل را از مهمترین اولویتهای کاری خود عنوان کرد و گفت: عملیات ساخت مسکن نیز بزودی آغاز خواهد شد تا رفاه کارکنان شریف پتروشیمی امیرکبیر تامین شود. مدیرعامل پتروشیمی امیرکبیر با تقدیر از وزارت راه و شهرسازی و سازمان ملی زمین و مسکن در راستای تامین زمین و همکاری جهت ساخت مسکن پرسنل ادامه داد: به عنوان یکی از شرکتهای حاضر در منطقه پتروشیمی ماهشهر در تلاشیم علاوه بر رسالت شرکت مبنی بر تولید و فروش بیشتر، به محرومیتزدایی منطقه در راستای مسؤولیتهای اجتماعی کمک ویژهای داشته باشیم. سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن نیز در این نشست گفت: رئیسجمهور در نشست شورای عالی زمین و مسکن بر ورود صنایع برای ساخت مسکن پرسنل خود تاکید ویژهای داشته است. ارسلان مالکی افزود: پتروشیمی امیرکبیر در بین صنایع پتروشیمی به عنوان نخستین شرکتی است که به بحث ساخت مسکن ورود کرده که این مهم جای تقدیر دارد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|