|
اخبار
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت برادر حجتالاسلام حجتیکرمانی
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیتالله العظمی خامنهای رهبر حکیم انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت برادر حجتالاسلاموالمسلمین محمدجواد حجتیکرمانی را به وی تسلیت گفتند.
متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است:
بسمالله الرحمن الرحیم
حضرت آقای حاج شیخ محمدجواد حجتیکرمانی برادر عزیز دامت برکاته
درگذشت اندوهبار برادر گرامیتان را به جنابعالی و دیگر بازماندگان آن مرحوم تسلیت عرض میکنم و سلامت و عافیت کامل دین و دنیا را برای آن جناب از درگاه حق متعال مسألت میکنم.
سیدعلی خامنهای
1402/2/30
***
فرمانده نیروی زمینی سپاه:
عراق برای اخراج گروههای تروریستی اقدام نکند، به حملاتمان ادامه میدهیم
فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتوگو با تسنیم، ضمن اشاره به اقدامات دشمنان بویژه برخی گروهکهای تروریستی در مرزهای غربی ایران اظهار داشت: در همین راستا، توافقنامهای با دولت عراق منعقد شده است و آنها متعهد شدند که گروهکهای تروریستی را خلع سلاح و از کشورشان بیرون کنند. سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه تصریح کرد: ما منتظریم دولت عراق به تعهدات خود عمل کند و به آنان فرصتی دادهایم؛ در غیر اینصورت و اگر اتفاقی نیفتد، حملات سپاه ادامه خواهد داشت. وی در پاسخ به این سوال که «فرصت سپاه به عراق چند ماه یا روز است؟» افزود: فرصت مشخص داده شده که خود دولت عراق میداند. سردار پاکپور درباره وضعیت امنیتی مرزهای کشورمان نیز عنوان کرد: خوشبختانه امنیت مطلوب و پایدار در سراسر کشور بویژه مناطق مرزی برقرار است و هیچ مشکلی نداریم. گفتنی است سال گذشته در عملیات «ربیع»، موشکهای نقطهزن سپاه مقرهای گروهکهای متعدد تجزیهطلب تروریستی در شمال عراق را هدف قرار داد.
***
وزرای ایران و ویتنام تفاهمنامه همکاری امضا کردند
احمد وحیدی، وزیر کشور ایران و ژنرال «تو لام» وزیر امنیت عمومی ویتنام روز گذشته تفاهمنامه همکاری با موضوع مبارزه با جرائم سایبری، سازمانیافته و قاچاق مواد مخدر امضا کردند. احمد وحیدی پس از دیدار ژنرال «تو لام» وزیر امنیت عمومی ویتنام در جمع خبرنگاران گفت: روابط 2 کشور روابط خوبی است و درباره مسائل بینالملل هم 2 کشور نظرات نزدیک به هم دارند و هم کشور ویتنام در مجامع بینالمللی به نفع ما رای میدهد و هم ما در صورت لزوم به نفع آنها رای میدهیم. وی با تاکید بر اینکه سفر وزیر امنیت عمومی ویتنام برای توسعه روابط دوجانبه بود، افزود: سابقه طولانی از همبستگیهای عاطفی و روابط سیاسی خوب بین 2 کشور وجود دارد.
وزیر کشور با بیان اینکه درباره موضوعات مختلف اعم از سیاسی، اقتصادی، علمی و فناوری بحث شد، افزود: در حوزه مسائل امنیتی درباره موضوعات جرائم سازمانیافته، قاچاق مواد مخدر، مسائل سایبری و... تفاهمنامهای امضا شد که 2 کشور در این حوزهها با هم همکاری خوبی داشته باشند. 2 طرف به افزایش همکاریها در حوزه امنیت و سایر حوزهها علاقهمند هستند. وحیدی خاطرنشان کرد: ظرفیتهای اقتصادی زیادی برای همکاری داریم و با توجه به روابط سیاسی خوب میان 2 کشور این امکان وجود دارد که روابط اقتصادی توسعه بیشتری پیدا کند.
***
انتخابات هیأت رئیسه مجلس سهشنبه برگزار میشود
مجلس شورای اسلامی این هفته روزهای یکشنبه (امروز)، دوشنبه (فردا) و سهشنبه (۲ خرداد) جلسه علنی دارد و علاوه بر بررسی طرحها و لوایح مختلف، انتخابات اعضای هیات رئیسه مجلس در اجلاسیه چهارم را نیز برگزار خواهد کرد. ادامه رسیدگی به طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، طرح دوفوریتی کنترل و ساماندهی اجارهبهای املاک مسکونی، طرح دوفوریتی الحاق یک ماده به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، لایحه شورای حل اختلاف و لایحه دوفوریتی الحاق موادی به قانون ساماندهی صنعت خودرو در دستور کار این هفته صحن علنی مجلس است.
***
رصد ناو آمریکایی «پل همیلتون» توسط نیروی دریایی سپاه
سردار عباس غلامشاهی، فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی رصد ناو همیلتون حامل ۳ فرمانده ارشد نیروهای دریایی آمریکا، انگلیس و فرانسه توسط پهپاد و شناورهای این نیرو را تایید کرد. سردار غلامشاهی اظهار کرد: نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طبق برنامه مستمر و جاری خود به صورت شبانهروزی تردد شناورها در تنگه هرمز و خلیجفارس را با اشراف اطلاعاتی، کنترل و رصد میکنند. وی افزود: عصر جمعه ۲۹ اردیبهشت نیز هنگام خروج ناو آمریکایی «پل همیلتون» که به ادعای آنها حامل ۳ فرمانده ارشد نیروهای دریایی آمریکا، انگلیس و فرانسه بود، این ناو از سوی پهپادهای شناسایی این نیرو و شناورهای گشتی ناو تیپ ذوالفقار منطقه یکم نیروی دریایی سپاه مورد رصد دقیق قرار گرفت. سردار غلامشاهی اعلام کرد: این شناور در گذشته نیز هنگام ورود به تنگه هرمز مورد شناسایی شناورهای گشتی و مرکز فرماندهی کنترل تنگه هرمز نیروی دریایی سپاه قرار گرفته بود و کاملا تحت رصد و کنترل ما بوده است. فرمانده منطقه یکم دریایی سپاه هوشیاری و هوشمندی در تامین امنیت دریایی منطقه را خصیصه ذاتی نیروی دریایی سپاه توصیف و تاکید کرد: هرگونه شناور ورودی به تنگه هرمز تحت کنترل و اشراف اطلاعاتی جانبرکفان غیرتمند نیروی دریایی سپاه بوده و لحظهای از دایره رصد آنان دور نخواهند ماند.
ارسال به دوستان
رئیسجمهور دوشنبه به اندونزی میرود
حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی به دعوت رسمی جوکو ویدودو، رئیسجمهور اندونزی با هدف تعمیق و گسترش روابط اقتصادی، سیاسی و فرهنگی 2 کشور، روز دوشنبه در صدر هیاتی بلندپایه به جاکارتا میرود. دیدار دوجانبه با رئیسجمهور اندونزی و امضای اسناد همکاری 2 کشور در بخشهای مختلف، از جمله برنامههای سفر حجتالاسلام رئیسی به اندونزی خواهد بود. رئیسی همچنین در این سفر علاوه بر دیدار با رئیسجمهوری اندونزی، با رؤسای مجلس نمایندگان و مجلس مشورتی این کشور نیز دیدار و گفتوگو خواهد کرد.
ارسال به دوستان
رهبر انقلاب در دیدار مسؤولان وزارت امور خارجه و سفیران ایران ضوابط و شاخصههای سیاست خارجی موفق را تبیین کردند
بایدهای دیپلماسی
گروه سیاسی: رهبر حکیم انقلاب اسلامی روز گذشته در دیدار مسؤولان وزارت امور خارجه و سفیران جمهوری اسلامی ایران، با تبیین ضوابط و شاخصهای سیاست خارجی موفق، «عزت» به معنای نفی و پرهیز از دیپلماسی التماسی، «حکمت» به مفهوم تعاملات و فعالیتهای خردمندانه و محاسبهشده و «مصلحت» به معنای انعطاف برای دور زدن موانع سخت و ادامه دادن مسیر را 3 کلیدواژه اساسی در دیپلماسی کشور خواندند و مسؤولان دیپلماسی کشور را به رصد دائم تحولات تدریجی و حوادث تأثیرگذار در نظم بینالملل برای به دست آوردن جایگاه شایسته ایران عزیز در نظم آینده جهان فراخواندند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیتالله العظمی خامنهای سیاست خارجی خوب و دستگاه دیپلماسی کارآمد را رکنی اساسی برای اداره موفق کشور برشمردند و با بیان ۶ ضابطه الزامی در سیاست خارجی، گفتند: رعایت این شاخصها، نشانه سیاست خارجی موفق است و اگر این ضابطهها مشاهده نشد، یا در نظریه سیاست خارجی و یا در کارکرد و عملیات دیپلماسی دچار مشکل هستیم. توانایی تبیین اقناعکننده منطق رویکردهای کشور در مسائل مختلف، اولین ضابطه یک سیاست خارجی موفق بود که رهبر انقلاب اسلامی بیان کردند.
«حضور اثرگذار و جهتبخش در پدیدهها، حوادث و جریانهای مختلف سیاسی - اقتصادی جهان»، «رفع و کاهش سیاستها و تصمیمات تهدیدآمیز علیه ایران»، «تضعیف کانونهای خطرآفرین»، «تقویت دولتها و مجموعههای متحد و همراه با ایران و توسعه عمق راهبردی کشور» و «قدرت تشخیص لایههای پنهان در تصمیمات و اقدامات منطقهای و جهانی»، 5 ضابطه دیگری بود که ایشان در تشریح یک سیاست خارجی موفق و افتخارآمیز، بیان کردند.
حضرت آیتالله خامنهای همچنین در پردازش معنای 3 کلیدواژه «عزت، حکمت و مصلحت» در مقوله سیاست خارجی، گفتند: «عزت»، نفی «دیپلماسی التماسی چه در کلام و چه در محتوا» و پرهیز از چشم دوختن به حرف و تصمیم مقامات کشورهای دیگر است. ایشان تکیه نکردن بر اصول در سیاست خارجی را خلاف عزت و باعث تذبذب دانستند و افزودند: در همه مسائل جهانی در «حرف و اقدام و مواجهه با اقدام دیگران»، عزتمندانه و متکی بر اصول حرکت میکنیم.
رهبر انقلاب معنای حقیقی «حکمت» را رفتار و گفتار «خردمندانه، اندیشیدهشده و محاسبهشده» برشمردند و گفتند: هر حرکتی در سیاست خارجی باید عقلانی و فکرشده باشد و تصمیمات و اقدامات دفعی و بدون حساب در مقاطعی به کشور ضربه زده است.
ایشان نداشتن اعتماد بیجا به طرفهای مقابل را روی دیگر مفهوم «حکمت» برشمردند و گفتند: البته نباید هر حرفی را در عالم سیاست دروغ دانست، چرا که حرفهای صادقانه و قابل قبول وجود دارد اما نباید به همه حرفها اعتماد کرد.
«مصلحت» به مفهوم داشتن انعطاف در موارد لازم برای دور زدن موانع سخت و صخرهای و ادامه دادن مسیر، کلیدواژه مهم دیگری بود که رهبری به تبیین آن پرداختند. ایشان گفتند: حفظ اصول منافاتی با مصلحت به معنای یاد شده ندارد. البته چند سال قبل که مفهوم «نرمش قهرمانانه» مطرح شد، در خارج و برخی در داخل برداشت غلط کردند، چرا که مصلحت یعنی یافتن راهی برای گذشتن از کنار موانع دشوار و ادامه دادن راه برای رسیدن به هدف.
حضرت آیتالله خامنهای در ادامه بیاناتشان در جمع مسؤولان وزارت امور خارجه و سفیران کشورمان، ابتکارات شخصی «خوب، بهموقع و فکرشده» بهخصوص در تعاملات سفیران را مهم و ضروری خواندند. مسأله «کیفیت و کمیت نیروی انسانی در وزارت امور خارجه و جذب عناصر کارآمد و قابل اعتماد»، نکته دیگری بود که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند و گفتند: وزارت امور خارجه باید نیروهایی جذب کند که عمیقاً و از بن دندان به مبانی فکری و سیاسی انقلاب و جمهوری اسلامی باور داشته باشند، و با انگیزه کافی و ارادهای قوی و تحرک و فعالیت در مقابل توفانهای فکری و تبلیغاتی بیگانگان بایستند و خم نشوند.
حضرت آیتالله خامنهای با ابراز خرسندی از برنامه وزارت امور خارجه برای جذب نیروهای جوان، تأکید کردند: مراقبت از انگیزه، ایمان و اراده نیروها، وظیفه مهم دستگاه وزارت امور خارجه است.
رهبر انقلاب در جمعبندی این بخش از بیاناتشان، نمایندگان ایران در خارج از کشور را نماینده مردم و نوع رفتار آنها را نشاندهنده هویت و ماهیت ملت ایران خواندند و گفتند: دیپلمات ایرانی باید نماد ایمان، عشق به ایران عزیز، غیرت، عزم و اراده و تحرک و پرکاری باشد و گفتار و رفتارش برای ملت ایران هم احترامبرانگیز باشد.
حضرت آیتالله خامنهای در بخش دیگری از بیاناتشان، با اشاره به مرزهای طولانی ایران با کشورهای متعدد و بعضاً مهم و اثرگذار، سیاست دولت کنونی برای ارتباط با همسایگان را بسیار مهم و درست خواندند و افزودند: دستهای بیگانه برای ایجاد مشکل بین ایران و همسایگان آن فعال است که نباید اجازه بدهید این سیاست آنها محقق شود.
ایشان، سیاست ارتباط با کشورهای اسلامی ولو در دوردست و همچنین سیاست ارتباط با کشورهای همجهت و همراه را نیز مهم برشمردند و افزودند: امروز همراهی و همجهتی برخی کشورهای بزرگ و مهم دنیا با جمهوری اسلامی ایران در برخی جریانها و خطوط اساسی سیاست بینالملل پدیدهای بیسابقه است که باید با قدر دانستن این فرصت، ارتباطات با آن کشورها را تقویت کنیم.
رهبر انقلاب با اشاره به موضوع اجلاس سفرا مبنی بر تحول در نظم کنونی جهان و پرتکرار شدن این موضوع در ادبیات جهانی، گفتند: تحول در نظم جهانی یک فرآیند پر فراز و نشیب و بلندمدت و متأثر از حوادث احتمالی پیشبینی نشده است و کشورهای مختلف نظرات و رویکردهای متعارض و گوناگونی به آن دارند.
ایشان لازمه جانمایی مناسب ایران در نظم جدید را رصد و ارزیابی تحولات جهانی و شناخت دقیق سمت و سو و پشتپرده حوادث دانستند و گفتند: بر اساس این رصد و ارزیابی باید پیشنهادهای عملی استخراج شود که در این زمینه هم سفرا و رؤسای نمایندگیها بهخصوص در کشورهای اثرگذار نقش مهمی دارند.
حضرت آیتالله خامنهای در پایان بار دیگر با تأکید بر اهمیت سیاست خارجی و نقش مهم آن در اداره و بهبود کشور، افزودند: با وجود توجه به عوامل اقتصادی و فرهنگی در تحلیل وضع کنونی کشور، غالباً در مباحث از عامل سیاست خارجی غفلت میشود، در حالی که سیاست خارجی خوب و موفق حتماً موجب بهبود وضع کشور میشود و در مقابل، اختلال و اشکال در سیاست خارجی باعث بروز مشکل در وضع عمومی کشور میشود که نمونههای آن نیز کم نبوده است.
در ابتدای این دیدار وزیر امور خارجه به بیان گزارشی از اقدامات، برنامهها و اولویتهای دستگاه سیاست خارجی در دولت سیزدهم برای ایجاد تحول پرداخت.
آقای حسین امیرعبداللهیان، خروج از سیاست تکساحتی برجامی با هدف ایجاد توازن در سیاست خارجی، اولویت دادن به دیپلماسی اقتصادی، تمرکز بر توسعه صادرات غیرنفتی و ظرفیت منحصربهفرد ترانزیتی در کشور، نگاه ویژه به آسیا با اولویت همسایگان و کشورهای اسلامی، حمایت از محور مقاومت، کنشگری فعال با مشارکت در ائتلافهای سودمند منطقهای همچون اتحادیه اقتصادی اوراسیا، شانگهای و بریکس و پیشبرد همزمان استراتژی «بیاثرکردن تحریمها» و مذاکره برای «رفع تحریمها» را از مهمترین راهبردهای وزارت امور خارجه در دولت سیزدهم عنوان کرد.
وزیر امور خارجه همچنین با اشاره به ۱۱ سفر خارجی رئیسجمهور و ۱۴ سفر سران دیگر کشورها به ایران طی ۲۰ ماه گذشته، امضای تفاهمنامههای جامع و بلندمدت با کشورهایی نظیر چین، روسیه و ترکیه را از جمله اقدامات صورتگرفته جهت افزایش تعاملات جمهوری اسلامی ایران و افزایش تبادلات تجاری کشور برشمرد.
آقای امیرعبداللهیان با اشاره به حضور بیش از ۵ میلیون ایرانی در خارج از کشور، توجه ویژه دولت سیزدهم به ارائه خدمات به این دسته از هموطنان را از دیگر اقدامات وزارت امور خارجه دانست.
ارسال به دوستان
ناوگروه 86 نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران پس از 233 روز مأموریت به کشور بازگشت
خوش برگشتید
روز گذشته ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش متشکل از ناوشکن دنا و ناو بندر مکران با استقبال فرمانده نیروی دریایی ارتش و خانوادههای کارکنان این ناوگروه وارد منطقه یکم دریایی نیروی دریایی ارتش در بندرعباس شد. امیر دریادار شهرام ایرانی برای استقبال از ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش با یک فروند بالگرد بر عرشه ناو بندر مکران فرود آمد و از نزدیک به حماسهآفرینان ناوگروه ۸۶ تبریک گفت. امیر ایرانی در این دیدار چهره به چهره از تلاش و مجاهدت دریادلان ناوگروه ۸۶ که ماموریت خود را به دور دنیا با موفقیت انجام داده و در حال طی مسیر برای پهلوگیری در بندر عباس بودند تقدیر و تشکر کرد و این موفقیت تاریخی را به دریادلان نیروی دریایی ارتش تبریک گفت. ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش که از ۲۷ اردیبهشت سال جاری پس از طی ۶۵ هزار کیلومتر دریانوردی به دور کره زمین و عبور از اقیانوسهای هند، آرام و اطلس وارد آبهای سرزمینی کشورمان شد، در محدوده بندرعباس در آبهای خلیج فارس مورد استقبال جنگندههای نیروی هوایی ارتش و انبوهی از شناورهای ایرانی قرار گرفت. انواع جنگندهای نیروی هوایی ارتش در این مراسم با عبور از فراز ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش متشکل از ناوشکن تمام ایرانی دنا و ناوبندر مکران به دریادلان ایرانی که پس از ۸ ماه دریانوردی در حال مراجعت به کشور عزیزمان بودند، خوشامد گفتند. همچنین انواع یگانهای شناور از ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فراجا، یگانهای بسیج دریایی و لنجها و شناورهای مردمی در این مراسم با عبور از کنار ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش به آنان خوشامد گفتند. مراسم رسمی استقبال از این ناوگروه روز گذشته با حضور مقامات عالیرتبه لشکری و کشوری و خانوادههای دریانوردان در منطقه یکم دریایی ارتش در بندرعباس برگزار شد.
***
پیام تبر رهبر انقلاب در پی بازگشت دلاورمردان ناوگروه ۸۶ به کشور
حضرت آیتالله العظمی خامنهای در پیامی، بازگشت موفقیتآمیز دلاورمردان ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش از ماموریت دریانوردی بزرگ به کشور را تبریک گفتند. متن پیام فرمانده کل قوا به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
به دلاورمردان ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، دریانوردی بزرگ و موفقیتآمیزشان را تبریک میگویم. عزیزان! به خانه خوش آمدید؛ موفق باشید.
سیدعلی خامنهای
1402/2/30
ارسال به دوستان
ماجرای حمایت سلبریتیها و اصلاحطلبان از 3 تروریستی که اخیرا در اصفهان اعدام شدند
ترانه آغل
حسین کیامنش: آنچه در اغتشاشات سال گذشته رخ داد، نه اغتشاش ضد جمهوری اسلامی که شورش علیه انسانیت و ارزشهای بشری بود. پروژه ناامنی که پاییز سال گذشته به بهانه فوت مهسا امینی در برخی نقاط کشور به راه افتاد، خشونت و تروریسم عریان جریان ضدایرانی را به نمایش گذاشت. شهادت دهها نفر از نیروهای پلیس، بسیجی و مدافع امنیت از جمله آرمان علیوردی و روحالله عجمیان به دست جوخههای ترور اصحاب زن، زندگی، آزادی، سندی بر این مدعاست. در اغتشاشات اخیر شاهد بودیم مدعیان زندگی با تجویز نسخه خشونت حداکثری، چگونه اوباش و آشوبگران را ترغیب به قتل و ترور مدافعان امنیت کشور میکردند و پس از دستگیری تروریستها، در حمایت از آنها هشتگ نه به اعدام میزدند. حالا در تازهترین مورد، مدعیان زن، زندگی، آزادی داغدار اعدام 3 نفر از اوباشی شدهاند که آبان سال گذشته 3 نفر از نیروهای مدافع امنیت را به شهادت رسانده بودند.
25 آبان بود که در پی حمله مسلحانه تروریستی در میدان نگهبانی محله خانه اصفهان، ۳ نفر از مدافعان امنیت به نامهای اسماعیل چراغی، محسن حمیدی و محمد کریمی به شهادت رسیدند. در این عملیات تروریستی تعدادی از مردم و نیروهای حافظ امنیت نیز مجروح شدند. پس از دستگیری عوامل تیراندازی و صدور کیفرخواست، جلسات دادگاه رسیدگی به اتهامات ۶ نفر از متهمان این پرونده در دادگستری استان اصفهان برگزار شد. در فرآیند برگزاری دادگاه 4 نفر از متهمان دارای وکیل تعیینی بودند و 2 نفر نیز به علت عدم معرفی وکیل تعیینی، از امکانات قانونی استفاده کرده و برای آنها وکلای تسخیری در نظر گرفته شد و پس از برگزاری جلسات رسیدگی و بررسی مستندات و اخذ دفاعیات متهمان و وکلای آنها، رای دادگاه بدوی صادر شد. بر اساس احکام صادره، صالح میرهاشمیبلطاقی فرزند سیدکاظم متهم ردیف اول پرونده به اتهام محاربه از طریق کشیدن سلاح کلت کمری در معابر عمومی، تشکیل و اداره دسته و گروه مجرمانه به قصد بر هم زدن امنیت کشور و اجتماع و تبانی منتهی به جرائم ضد امنیت داخلی و عضویت و همکاری با گروهک منافقین؛ مجید کاظمیشیخشبانی فرزند محمدرضا متهم ردیف دوم پرونده به اتهام محاربه از طریق کشیدن سلاح کلاشنیکف و عضویت در دستهجات و جمعیت غیرقانونی به قصد برهم زدن امنیت کشور و اجتماع و تبانی منتهی به جرائم ضد امنیت داخلی؛ سعید یعقوبیکردسفلی فرزند کرمعلی متهم ردیف سوم پرونده به اتهام محاربه از طریق اقدام به کشیدن اسلحه و استفاده از کلت کمری، عضویت در دستهجات و جمعیت غیرقانونی به قصد بر هم زدن امنیت کشور و اجتماع و تبانی منتهی به جرائم ضد امنیت داخلی کشور به اعدام محکوم شدند که این احکام پس از تایید در دیوان عالی کشور، بامداد روز جمعه گذشته به اجرا در آمد. در پی اعدام این جنایتکاران، شبکههای رسانهای ضدایرانی مثل همه موارد مشابه دیگر، سعی کردند با تحریف واقعیت و نشان دادن چهرهای مظلوم(!) از 3 تروریست مورد اشاره، به تطهیر آنها بپردازند. جریان ضدایرانی در حالی از چند روز پیش از اجرای حکم اعدام سعی در تطهیر تروریستها داشت و از آنها به عنوان معترضان به مشکلات جامعه یاد میکرد که این افراد به جنایت خود اعتراف کرده بودند.
* باز هم حمایت سلبریتیها از قاتلان
البته تنها شبکههای ضدایرانی و پیاده نظام مجازی آنها نبودند که در غم فقدان 3 اوباش تروریست خاک بر سر ریختند. تعدادی از سلبریتیهایی که ید طولایی در حمایت از اوباش دارند، در ماجرای اخیر نیز به صحنه آمدند و ضمن انتقاد از اعدام 3 تروریست، از آنها حمایت کردند. ترانه علیدوستی، تهمینه میلانی، سحر زکریا و سحر دولتشاهی از جمله سلبریتیهایی بودند که همگام با گروهها و چهرههای ضدایرانی خارجنشین اعدام قاتلان 3 نفر از مدافعان امنیت را محکوم کردند. این سلبریتیهای سبکمغز و بیفهم در حالی به حمایت از 3 تروریست میپردازند که در مدت چند ماهی که از شهادت مدافعان امنیت اصفهان میگذرد، هیچ اظهار نظری در محکومیت قتل و ترور نداشتهاند. البته نباید هم چنین انتظاری از این جماعت داشت. کارنامه سلبریتیها همانقدر که پر از حمایت و پشتیبانی از جنایتکاران است، همانقدر هم خالی از محکومیت و اعلام موضع نسبت به خشونت و ترور اوباش زن، زندگی، آزادی است.
* اصلاحطلبان هم جا نماندند
همزمان با سلبریتیها و گروههای ضدایرانی، اصلاحطلبان نیز درحالی که کوچکترین اظهاراتی نسبت به جنایاتی که در اغتشاشات چند ماه گذشته رقم خورد ندارند، به شیوه خود ضمن حمایت از تروریستها، اعدام آنها را محکوم کردند. اصلاحطلبانی که مدتهاست از صحنه سیاسی کشور محو شدهاند، از هر بهانهای برای جلب توجه استفاده میکنند، ولو اگر آن بهانه در تعارض با زندگی و ارزشهای بشری باشد. واکنش انتقادآمیز اصلاحطلبان به اعدام 3 تروریست، متفاوت از جریان ضدایرانی بود. آنها با ایجاد تشکیک در روند محاکمه صالح میرهاشمی، مجید کاظمی و سعید یعقوبی، به تطهیر این تروریستها پرداختند. در همین رابطه روزنامه هممیهن در گزارشی نوشت: «حکم اعدام صالح میرهاشمی، مجید کاظمیشیخشبانی و سعید یعقوبیکردسفلی از محکومان پرونده موسوم به «خانه اصفهان» بامداد جمعه 29 اردیبهشت 1402 اجرا شد؛ آن هم در شرایطی که افکار عمومی جامعه از جزئیات دقیق این پرونده خبر نداشت». این روزنامه همچنین به نقل از عباس عبدی از چهرههای شاخص اصلاحطلبان نوشت: «متاسفانه تا هنگامی که دادگاهها علنی و مطابق تمام مواد آیین دادرسی برگزار نشود، حقیقت در پرده ابهام میماند و حسب اینکه شخص به دادگاه یا متهم اعتماد داشته باشد، ادعای او را میپذیرد. این وضع برای ثبات جامعه خطرناک است». اما منظور عباس عبدی و روزنامه هممیهن از افکار عمومی که نسبت به اعدام 3 تروریستی که از قضا صراحتا به اقدام جنایتکارانه خود اعتراف کرده بودند چیست؟ آنچه در چند روز اخیر مشاهده کردیم، اتحاد گروههای ضدایرانی از جمله منافقین، سلطنتطلبان و تجزیهطلبان برای تطهیر اوباش بود. جریان ضدایرانی حتی با اعلام فراخوان در مقابل زندان دستگرد اصفهان، سعی داشتند از اجرای حکم اعدام جلوگیری کنند. اما روزنامه هممیهن با معرفی این افراد به عنوان مردم اصفهان(!) نوشت: «برخی شهروندان اصفهانی نیز انتقاداتی را نسبت به محکومیت این 3 نفر به اعدام مطرح و حتی تجمعاتی اعتراضی را در این راستا برگزار کردند. رفتاری که نشان از عدم اقناع افکار عمومی شهروندان از صدور و اجرای حکم اعدام این 3 نفر بود».
***
سرشبکه قاچاق زنان و دختران ایرانی اعدام شد
بامداد روز گذشته شهروز سخنوری معروف به الکس به جرم قاچاق انسان به قصد فحشا به دار مجازات آویخته شد. او با ایجاد شبکه گسترده فساد و فحشا، زنان و دختران را به منظور روسپیگری به کشورهای منطقه از جمله امارات و مالزی قاچاق میکرد. الکس سال 99 به درخواست پلیس ایران، توسط پلیس اینترپل در مالزی دستگیر و برای محاکمه به کشور منتقل شد. او در جریان تحقیقات نزد مقام تحقیق در دادسرا بارها به ارتکاب اعمال مجرمانه خود و تشکیل و راهاندازی زیرساختهای انجام اعمال خلاف عفت و فحشا در دوبی و مالزی اقرار کرده بود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|