|
ارسال به دوستان
اخبار
میزبانی مراکز استانها از جشنواره بینالمللی فیلم «حوا»
مدیرکل حقوقی مجلس و استانهای سازمان سینمایی از میزبانی مراکز استانها از نخستین جشنواره بینالمللی فیلم حوا خبر داد. محمدرضا سوقندی، مدیرکل حقوقی، مجلس و استانهای سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در آستانه برگزاری نخستین جشنواره بینالمللی فیلم حوا گفت: با عنایت به مصوبات شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم حوا، مراکز استانهای کشور آمادگی خود را برای نمایش فیلمهای این رویداد در سینماها و سالنهای منتخب اعلام کردهاند.
وی به تدارک برنامههای جنبی برای این جشنواره در سطح استانها پرداخت و افزود: همزمان با نمایش فیلمها، نشستهای تخصصی و همچنین برنامههای جنبی با موضوع خانواده، منزلت و جایگاه زن در خانواده و تجلیل از زنان موفق در عرصههای مختلف پیشبینی شده است.
مدیرکل حقوقی، مجلس و استانهای سازمان سینمایی، دوره اول جشنواره فیلم حوا را یک گام جدی دانست و تاکید کرد: نخستین دوره این جشنواره آغاز عرضه تولیدات منتخب و توجه جدی به نقشآفرینی و تولیدات کیفی در دورههای بعدی است.
سوقندی با اشاره به اینکه بنیاد خانواده در فرهنگ اسلامی و ایرانی دارای غنای فرهنگی و هنری فاخر و ارزشمندی است، ادامه داد: تولیدات هنری بهترین و موثرترین بستر برای شناخت و معرفی آن در عرصه فرهنگ و اجتماع است، لذا خانواده ایرانی بهعنوان یک الگو، هویت فرهنگی را تجلی و سبک زندگی اسلامی - ایرانی را عینیت میبخشد.
نخستین جشنواره بینالمللی فیلم حوا به همت بنیاد بینالمللی گوهرشاد و به دبیری مهدیه ساداتمحور ۱۶ تا ۲۳ تیرماه سال جاری در سطح کشور و از ۲۰ تا ۲۳ تیرماه در تهران برگزار خواهد شد. این رویداد محوریت موضوع زنان و خانواده را در دستور کار دارد و با همکاری مراکز و سازمانهای فرهنگی مختلف فعالیت خود را دنبال میکند.
***
بسترسازی و تسهیل ارتباط دانشجویان هنر با بنیاد رودکی
آیین عقد تفاهمنامه همکاری بنیاد رودکی با دانشکده هنر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در تالار وحدت برگزار شد.
این تفاهمنامه با هدف تعامل و همکاری طرفین در انجام پژوهشهای بنیادین، راهبردی و کاربردی هنر و همچنین راهاندازی زیستبوم نوآوری و فناوریهای نرم هنری و صنایع خلاق به امضای مدیرعامل بنیاد رودکی و رئیس دانشکده هنر رسید.
اجرای طرح اشتراک تجربه دانشگاهی هنر در بنیاد رودکی با بهرهمندی از ظرفیتهای موجود از دیگر مفاد این تفاهمنامه است.
مهدی سالم، مدیرعامل بنیاد رودکی در این آیین با اشاره به موضوع آرشیو ملی هنر گفت: در اساسنامه بنیاد رودکی تکلیف مهمی در حوزه آرشیو هنر داریم؛ مسالهای که طی این سالها بخشی از اقدامات آن انجام شده و بعد از این نیز ادامه دارد. یکی از مؤلفههای مهم در این زمینه اصالتسنجی هنری است که این تفاهمنامه میتواند در این راستا راهگشا باشد.
***
جشن بزرگ محفلیها در مشهد برگزار شد
جشن بزرگ برنامه تلویزیونی قرآنی «محفل» در محل ورزشگاه ۳۰ هزار نفری امام رضا(ع) مشهد برگزار شد. برنامه «محفل» به عنوان بزرگترین برنامه قرآنی صداوسیما از سوم فروردین مصادف با آغاز ماه مبارک رمضان قبل از افطار پخش شد و تا پایان ماه ضیافت الهی از شبکه ۳ ادامه داشت. این برنامه با حضور قاریان و حافظان برتر قرآن و استعدادهای برتر قرآنی ایران و جهان همراه بود.
در این مراسم از سرود ویژه عید غدیر رونمایی شد؛ همچنین همخوانی سرود امام رضایی «بابا رضا» از دیگر برنامههای اجرا شده در این جشن بزرگ بود.
برنامه «محفل» در ۳۰ شب ماه مبارک رمضان با حضور ۵ میزبان بینالمللی، ۳۰۰ تماشاگر و ۱۵۰ میهمان از سراسر جهان روانه آنتن شبکه ۳ شد.
«رضوان درویش» از سوریه، «حسنین الحلو» از عراق، «حجتالاسلام غلامرضا قاسمیان»، «احمد ابوالقاسمی» و «حامد شاکرنژاد» با محفل قرآنی لحظات منتهی به افطار شبکه ۳ را رقم زدند.
ارسال به دوستان
شانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران به میزبانی ۵ استان در حال برگزاری است
طنین موسیقیهای محلی
گروه فرهنگ و هنر: شانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران در بخش منطقهای تیرماه جاری در استانهای گلستان، چهارمحالوبختیاری، آذربایجان شرقی، کرمانشاه و کرمان میزبان علاقهمندان به فرهنگ و هنر بویژه مخاطبان ویژه موسیقی نواحی است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر چهارشنبه 7 تیر در دیدار با هیات مدیره خانه عاشیقلار ایران با اشاره به جایگاه موسیقی محلی مناطق مختلف ایران تاکید کرد: موسیقی محلی حافظه تاریخی ما است و باید به نسلهای آینده منتقل شود.
محمدمهدی اسماعیلی با اشاره به احیای موسیقی عاشیقی در سالهای اخیر و گستره وسیع آن در نقاط مختلف کشور افزود: این موسیقی اصیل که همواره مورد توجه مردم است و علاقهمندان از گذشته تاکنون نواهای آن را زمزمه میکنند، حماسه و تراژدی را در کنار هم گرد آورده است.
وی با بیان اینکه ایران فرهنگی در محدودیت مرزهای سیاسی نمیگنجد، گفت: رد پای موسیقی عاشیقی را به روشنی میتوان در کشورهای ترکزبان همسایه مشاهده کرد. به همین دلیل است که با کشورهایی همچون آذربایجان اشتراکات فرهنگی فراوانی بویژه در حوزه موسیقایی داریم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر ضرورت پیشبرد اهداف فرهنگی با بهرهمندی از مزیتهای موسیقی عاشیقی، از معاون امور هنری وزارت فرهنگ خواست زمینههای تقویت موسیقیهای محلی در کشور را بیش از پیش فراهم
کند.
همچنین محمدعلی مرآتی، دبیر شانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران با اشاره به جزئیات برگزاری این رویداد گفت: امسال مقرر شد جشنواره شانزدهم موسیقی نواحی با هدف تعالی و بهینهتر شدن، همچنین استفاده از ظرفیت سایر استانها و فراگیری آن در 5 منطقه برگزار شود. بنده از دوره چهاردهم که به عنوان دبیر حضور داشتهام، سعی کردهام محتوای فرهنگی - موسیقایی را هر سال به تصویب شورای محترم سیاستگذاری جشنواره برسانم و با همراهی و پشتیبانی آقای دکتر اللهیاری (رئیس جشنواره) که همیشه حامی من بودهاند – و البته این طرح منطقهای بدون کمک و راهنمایی ایشان انجام نمیشد – ما امسال طرح «ایران فرهنگی» را با هدف وحدت در کثرت موسیقایی در نظر گرفتیم؛ واژه وحدت در کثرت معادل unity diversity است و کلیدواژهای در موسیقیشناسی اقوام در دنیا به شمار میرود. در کشورهای چندقومیتی مانند ایران هم که اقوام مختلف، جامعه ملی آن را تشکیل دادهاند این وحدت در کثرت معنا پیدا میکند. هدف ما در این جشنواره این است که در مناطق مختلف ایران، به تنوع و کثرت موسیقایی در عین وحدتی که ما به آن «ایران» میگوییم توجه کنیم.
این موسیقیدان همچنین ادامه داد: در این جشنواره این ظرفیت وجود دارد که موسیقی اقوام مختلف که مانند زنجیر و حلقههای مختلف فرهنگی به هم ارتباط دارند، در کنار همدیگر شنیده شوند. برای مثال ما در موسیقی خراسان ساز دوتار را داریم و در قزاقستان ساز دمره را داریم که بسیار به دوتار شبیه است و سنت موسیقایی خراسان و قزاقستان شباهت بسیار زیادی به همدیگر دارند که میتوانند در بخش ملی – بینالمللی جشنواره، کنار همدیگر شنیده شوند. نکته مهم این است که جشنواره موسیقی نواحی اصلا رقابتی نیست. به این دلیل که در جشنوارههای نواحی نمیشود ارزش موسیقیدانان مختلف را با هم مقایسه کرد. جشنواره امسال به 2 بخش منطقهای و ملی – بینالمللی تقسیم شده است. بخش منطقهای جشنواره موسیقی نواحی که به نظرم بخش اساسی هویت ملی و هویت زبانی ایران است در تیرماه برگزار میشود که جزئیات زمانبندی و جدول اجراها هفته آینده از سوی ستاد خبری جشنواره اعلام خواهد شد، همچنین بخش ملی – بینالمللی آن در تهران برگزار میشود. انتخاب تهران برای برگزاری جشنواره موسیقی ملی – بینالمللی این بوده که پایتخت از شرایط میزبانی و ظرفیت بالاتری برای برگزاری بخش دوم جشنواره برخوردار است.
وی ادامه داد: یکی از اهداف برگزاری این جشنواره بحث اسطورهسازی در این رویداد است. در موسیقی نواحی پیشکسوتان و بزرگان فراوانی داریم که از لحاظ خصوصیات انسانی و موسیقایی «اسطوره» محسوب میشوند. با این اسطورهسازی امیدواریم بتوانیم گامی در تغییر ذائقه موسیقایی نسل جوان برداریم. به عنوان مثال ما در گذشته هنرمندان بزرگی همچون حاجقربان سلیمانی و بزرگان دیگری را داشتهایم که نسل جوان با آنها آشنایی کافی ندارند. جشنواره امسال اما به این موضوعها توجه دارد و امیدواریم بتوانیم بزرگان موسیقی نواحی را که شریفترین و باکرامتترین و در عین حال متواضعترین شخصیتهای فرهنگی کشور هستند به نسل جوان معرفی کنیم.
بخش منطقهای شانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران، در 2 بخش «نشستهای پژوهشی» و «اجراهای صحنهای» به دبیری محمدعلی مرآتی و در یک گستره ملی به همت دفتر موسیقی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، توسط انجمن موسیقی ایران و با همکاری ادارات کل فرهنگ و ارشاد استانهای سراسر کشور بهصورت غیررقابتی، از ششم تا بیست و سوم تیر ماه به میزبانی ۵ استان گلستان (۶ الی ۸ تیر)، چهارمحالوبختیاری (۱۰ تا ۱۲ تیر)، آذربایجان شرقی (۱۴ تا ۱۶ تیر)، کرمانشاه (۱۷ تا ۱۹ تیر) و کرمان (۲۱ تا ۲۳ تیر) در حال برگزاری است.
ارسال به دوستان
آغاز نوزدهمین جشنواره نمایش بینالمللی عروسکی تهران - مبارک
تهران عروسکی شد
پنجشنبه ۸ تیر در نخستین روز جشنواره بینالمللی عروسکی تهران - مبارک که با استقبال مخاطبان همراه بود، 7 نمایش در بخش صحنهای و 4 نمایش در بخش خیابانی روی صحنه رفت. نمایش «شب» به نویسندگی و کارگردانی فاطمه صمصامی از شهر خوی در بخش کودک و نوجوان در کارگاه نمایش تئاترشهر، نمایش «آن شب مهتاب» به نویسندگی و کارگردانی ملیحه زحمتکش و زهرا قربانی از شیراز در بخش بزرگسال در سالن چهارسو، نمایش «نیکونیکولادزه» به نویسندگی و کارگردانی آلنا ماتسخوناشویلی از کشور گرجستان در بخش بینالملل در تالار قشقایی، نمایش «مکبث جادویی» به نویسندگی ویلیام شکسپیر و کارگردانی آژمان بیژنینسب از شهر فسا در بخش بزرگسال در تالار مولوی، نمایش «جزیره گنج» نوشته رابرت لوئیس استیونسون با کارگردانی فابیو ساپربی از کشور برزیل در بخش بینالملل در تالار هنر، نمایش «گربه نره و روباه مکار» به نویسندگی و کارگردانی اوشان محمودی از تهران در بخش میهمان در تالار اصلی تئاترشهر و نمایش «حادثهای در شهر عروسکها» به نویسندگی ژوزف بر و کارگردانی عادل بزدوده از تهران در بخش میهمان در سالن گلستان کانون پرورش فکری روی صحنه رفت. همچنین نمایشهای «رباتهای غولپیکر» به نویسندگی و کارگردانی حامد زارعان از تهران، «بوسلمه، غول دریاها» به نویسندگی شراره طیار و کارگردانی فاطمه بحرینی از آبادان، نمایش «شیلو» به نویسندگی و کارگردانی فرامرز غلامیان از شاهینشهر و نمایش «آذربایجان آیینلری» به نویسندگی و کارگردانی اکبر زابح از مرند در محوطه باز مجموعه تئاترشهر میزبان علاقهمندان به نمایش خیابانی بود.
دبیرخانه نوزدهمین جشنواره نمایش بینالمللی عروسکی تهران - مبارک، در نخستین روز جشنواره میزبان تمام کارگردانهای حاضر در این رویداد بینالمللی بود. در این دیدار هادی حجازیفر، دبیر جشنواره ضمن خوشامدگویی به کارگردانها، توضیحاتی درباره نحوه داوری آثار حاضر در بخش رقابتی جشنواره ارائه کرد.
وی با اشاره به اینکه برای نخستینبار در تاریخ برگزاری جشنوارههای تئاتر، کارگردانهای حاضر در جشنواره کار داوری آثار را بر عهده دارند، گفت: این اتفاق موجب میشود کارگردانها همه نمایشهای حاضر در جشنواره را ببینند و همین موضوع زمینه انتقال تجربه بین فعالان نمایش عروسکی را فراهم میکند.
* برزیلیها و گرجیها در تالار هنر و تئاترشهر
نوزدهمین جشنواره نمایش بینالمللی عروسکی تهران - مبارک در روز اول خود میزبان سفیر برزیل در ایران و همراهانش بود که برای تماشای نمایش «جزیره گنج» به کارگردانی فابیو ساپربی به تالار هنر آمده بودند. کاظم نظری، مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این دیدار سفیر برزیل را همراهی میکرد.
همچنین رایزن فرهنگی سفارت گرجستان در ایران با حضور در مجموعه تئاترشهر به تماشای نمایش «نیکونیکولادزه» به نویسندگی و کارگردانی آلنا ماتسخوناشویلی نشست.
* برنامه دومین روز جشنواره نمایش عروسکی
دومین روز از نوزدهمین جشنواره بینالمللی نمایش عروسکی تهران-مبارک، دیروز میزبان ۲ نمایش صحنهای از گرجستان و برزیل، ۴ نمایش صحنهای از ایران و ۴ اثر در بخش فضای باز بود.
* بخش بینالملل
در بخش بینالملل روز جمعه نهم تیر نمایش «پیروسمانی» به نویسندگی و کارگردانی النا ماتسخوناشویلی از گرجستان با مدت زمان 50 دقیقه در ۲ سانس 17 و 19 در تالار قشقایی مجموعه تئاترشهر روی صحنه رفت.
همچنین نمایش «جزیره گنج» نوشته رابرت لوئیس استیونسون و کارگردانی فابی ساپربی از برزیل با مدت زمان 50 دقیقه، دیگر نمایش بخش بینالملل بود که دیروز در ۲ سانس 17 و 19 در تالار هنر اجرا شد.
* بخش بزرگسال
در بخش بزرگسال نمایش «مَثلِث» نوشته مشترک قیس یساقی، محمدجواد مهدیان و فواد زیدانلویی با کارگرانی قیس یساقی از مشهد با مدت زمان 35 دقیقه در ساعت 18:20 روی صحنه تالار سایه مجموعه تئاترشهر رفت.
* بخش کودک و نوجوان
در بخش کودک و نوجوان، نمایش «دختر کوچولو» به نویسندگی و کارگردانی طیبه آنجدانی از تهران با مدت زمان 35 دقیقه، در ساعتهای 17 و 19 میهمان سالن کوچک تالار مولوی بود.
* بخش فراگیر
در بخش فراگیر بهزیستی نمایش «قطعه گمشده» به نویسندگی وحید کیارسی و کارگردانی گلناز اکبری از کرمانشاه، برای 20 دقیقه و در سانسهای 17 و 19 در کارگاه نمایش مجموعه تئاترشهر میزبان علاقهمندان شد.
* بخش میهمان
در بخش میهمان نیز نمایش «گربه نره و روباه مکار» به نویسندگی و کارگردانی اوشان محمودی از تهران برای 75 دقیقه در ساعت 19:30 در سالن اصلی مجموعه تئاترشهر اجرا شد.
* فضای باز
در بخش نمایشهای فضای باز نمایش «رباتهای غولپیکر» به نویسندگی و کارگردانی حامد زارعان از تهران در ساعت 19، «بوسلمه، غول دریاها» به نویسندگی شراره طیار و کارگردانی فاطمه بحرینی از شهر آبادان در ساعت 19:30، نمایش «شیلو» به نویسندگی و کارگردانی فرامرز غلامیان از شاهینشهر در ساعت 20 و نمایش «آذربایجان آیین لری» به نویسندگی و کارگردانی اکبر زابح از مرند در ساعت 20:30 در محوطه مجموعه تئاترشهر میزبان علاقهمندان بود.
نوزدهمین جشنواره بینالمللی نمایش عروسکی تهران - مبارک، هشتم تا هفدهم تیرماه به دبیری هادی حجازیفر برگزار میشود. علاقهمندان میتوانند برای تهیه بلیت نمایشهای صحنهای به سایت تیوال مراجعه کنند.
ارسال به دوستان
به مناسبت دهه امامت و ولایت روی آنتن میرود
برنامههای شاد شبکه نسیم از عید قربان تا عید غدیر
به مناسبت دهه امامت و ولایت، شبکه نسیم برنامههای شاد خود را به صورت روزپخش، هر شب روی آنتن میبرد.
بنا بر اعلام روابط عمومی شبکه نسیم، این شبکه برنامههای شاد و مفرحی را از شنبه ۱۰تیر هر شب از شبکه نسیم پخش خواهد کرد. بر این اساس جدول پخش این برنامهها در هفته جاری به شرح زیر است:
«قندون» با اجرای مرتضی زارع، هر شب ساعت ۱۸، «نسیم آوا» با اجرای رضا محبی با پخش موسیقیهای شاد و عیدانه هر شب ساعت ۱۸:۳۰، مجموعه طنز «جورچین» با بازی بازیگران طناز کمدی هر شب ساعت ۲۱ و برنامه استعدادیابی «بگو بخند» در دوره مرحله نیمهنهایی هر شب ساعت ۲۳ برای لحظات شاد و عیدانه در کنداکتور شبکه نسیم جانمایی شدهاند تا لحظات شادی را برای مخاطبان به ارمغان بیاورند. همچنین حد فاصل عید قربان تا عید غدیر مسابقه فینالیستهای برنامه «خوشنمک» سهشنبه تا جمعه ساعت ۲۰پخش شده و ویژهبرنامه عید غدیر با حضور سامان گوران و سیداحمد موسوی روی آنتن خواهد رفت. همچنین مسابقه «همآهنگ» در فضایی استودیوی از شنبه تا سهشنبه ساعت ۲۱:۳۰ و برنامه «کودک شو» با اجرای پژمان بازغی در حوزه کودک و خانواده، چهارشنبه تا جمعه از ساعت ۲۱:۳۰ پخش میشود.
مجموعه «شهروند و مافیا» نیز هر روز ساعت ۱۲:۳۰ پخش و ساعت ۴ بامداد روز بعد بازپخش خواهد شد.
ارسال به دوستان
توسط معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد منتشر شد
شیوهنامه جدید رتبهبندی روزنامهها
شیوهنامه جدید رتبهبندی روزنامههای سراسری، منطقهای و استانی توسط اداره کل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی منتشر شد. شیوهنامه جدید رتبهبندی روزنامههای سراسری، منطقهای و استانی که قرار است بر اساس ارزیابی عملکرد روزنامهها در فصل تابستان ۱۴۰۲ صورت گیرد، بر اساس شیوهنامهای است که تفاوتهای عمدهای با دورههای قبل دارد. در این شیوهنامه تمرکز بر تولید محتوا بوده و از مهمترین تفاوتهای رتبهبندی جدید افزایش چشمگیر امتیازات کیفی در آن است. همچنین شاخصهای روزنامههای سراسری، منطقهای و استانی در مواردی متفاوت بوده و قرار است داوری آنها با مشارکت فعالان رسانهای هر استان انجام شود. در شیوهنامه جدید رتبهبندی با رویکرد توجه ویژه به نقش و فعالیت نیروی انسانی در رسانهها، امتیاز بیمه خبرنگاران بویژه برای خبرنگاران استانی و منطقهای افزایش یافته است که در رتبهبندیهای آتی این امتیاز برای کلیه روزنامهها بیشتر خواهد شد. بنا بر این گزارش، ارائه شاخصها پیش از موعد ارزیابی، تفاوت مهم دیگر این دوره از رتبهبندی است، به گونهای که روزنامههای منتشرشده بعد از تاریخ انتشار شیوهنامه داوری خواهند شد. نکته دیگر اینکه مقرر است ارزیابیها به صورت دورهای و بیش از یک نوبت در سال و به صورت الکترونیک انجام شود.تاریخهای پنجگانه منتخب برای ارزیابی، نحوه ارائه مستندات، خوداظهاری و نیز ترکیب هیأت داوران متعاقباً اعلام خواهد شد. ارسال به دوستان
هشتمین جام قهرمانان بازیهای ویدئویی ایران با حضور میلیونی شرکتکنندگان برگزار خواهد شد
تابستان گیمرها
با فرارسیدن فصل تابستان، هشتمین جام قهرمانان بازیهای ویدئویی ایران برگزار خواهد شد. مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای با اشاره به فرارسیدن فصل تابستان و ایام اوقات فراغت دانشآموزان گفت: هشتمین جام قهرمانان بازیهای ویدئویی ایران با رویکرد جذب حداکثری نوجوانان و جوانان در سراسر کشور و در ۲ بخش حضوری و موبایلی (ویژه بازیهای ایرانی) از عید قربان تا میلاد رسول اکرم(ص) برگزار میشود. به گفته محمدامین حاجیهاشمی، در بخش مسابقات حضوری رشته فیفا 23 و در بخش بازیهای موبایلی ایرانی که با حضور بیش از 20 بازی پرطرفدار ایرانی که در مجموع بیش از یک میلیون کاربر فعال روزانه دارند، شرکتکنندگان به رقابت با یکدیگر میپردازند. وی همچنین تصریح کرد: مسابقات بخش حضوری هشتمین جام قهرمانان بازیهای ویدئویی در تهران و برخی شهرستانهای استان تهران به محوریت فرهنگسراها برگزار میشود. حاجیهاشمی افزود: مسابقات حضوری در رشته فیفا 23 تهران همزمان با عید قربان در فرهنگسرای رازی آغاز شد و محل برگزاری مسابقات استانی نیز در سایت مسابقات به شرکتکنندگان اعلام میشود. برای این دوره از مسابقات در مجموع 10 میلیارد ریال جایزه غیرنقدی در نظر گرفته شده است. مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای با اشاره به همکاری نهادهای مختلف در برگزاری این رویداد گفت: هشتمین جام قهرمانان بازیهای ویدئویی با همراهی نهادهای مختلف مانند سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، نهاد کتابخانههای عمومی کشور، شبکه امید و گروههای جهادی فرهنگی تربیتی در استانهای مختلف برگزار میشود. گفتنی است علاقهمندان میتوانند با مراجعه به سایت بازیکو به آدرس baazico.ir برای ثبتنام و شرکت در مسابقات رشته فیفا 23 و لیگ موبایلی بازیهای ایرانی اقدام کنند. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|