|
لایحه برنامه هفتم توسعه نیمه مرداد به صحن مجلس میرود
عضو هیاترئیسه مجلس شورای اسلامی اعلام کرد بر اساس برنامهریزیهای انجام شده، بررسی لایحه برنامه هفتم از 15 مردادماه در صحن علنی مجلس آغاز میشود. مجتبی یوسفی همچنین درباره روند بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه در کمیسیونهای تخصصی و کمیسیون تلفیق گفت: از این هفته پیشنهادهای کمیسیونهای تخصصی مجلس در کمیتههای کمیسیون تلفیق برنامه مورد بررسی قرار میگیرد و این کمیتهها تا پایان این هفته فرصت دارند گزارش بررسیهای خود را به کمیسیون تلفیق ارائه کنند.
ارسال به دوستان
اخبار
تأکید سران قوا بر تدوین قانون جامع برای عفاف و حجاب
عصر روز گذشته نشست سران ۳ قوه با حضور سیدابراهیم رئیسی، محمدباقر قالیباف و غلامحسین محسنیاژهای به میزبانی مجلس شورای اسلامی برگزار شد. در این نشست سران ۳ قوه، بر تصویب لایحهای جامع که ابعاد مختلف مساله عفاف و حجاب را در بر بگیرد در سریعترین زمان ممکن تاکید کردند. همچنین سران قوا ضمن تشکر از رهبر انقلاب بابت ارائه نظر فصلالخطاب درباره موضوع اسناد غیررسمی ابراز امیدواری کردند که نهایی شدن قانون ساماندهی اسناد غیررسمی ضمن جلوگیری از فساد در این حوزه، از ورود حجم زیادی از پروندهها به قوهقضائیه جلوگیری کند. در بخش دیگری از جلسه نیز موضوع تناسبی شدن انتخابات مجلس و مشارکت مردم، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
***
الحاق ناو جدید دماوند به نیروی دریایی ارتش
تصاویری از ناو جدید دماوند منتشر شده است که حاکی از الحاق این شناور به نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است. بنا بر گزارش تسنیم، به تازگی کلیپی از ناو جدید دماوند نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با عنوان «خبری در راه است» منتشر شده که نشان میدهد بهزودی این ناو به ناوگان شمال نداجا الحاق میشود. ناوشکن دماوند نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و دومین محصول پروژه موج، اسفندماه سال 93 در ناوگان شمال نداجا عملیاتی شد. این ناو ۳ سال بعد -دیماه 96- بر اثر برخورد با موجشکن بندر انزلی دچار سانحه شد و چند روز بعد نیز در همان محل غرق شد. از همان زمان بنا شد این ناو پس از بازیابی از دریا دوباره احیا و وارد چرخه عملیاتی شود، این موضوع با جدیت دنبال شد تا اینکه تصاویری از ناو دماوند منتشر شد که نشان میداد کار ساخت سازه آن به اتمام رسیده است و در مرحله نصب تجهیزات قرار دارد. چندی پیش نیز تسنیم تصاویر ماهوارهای از صنایع شهید تمجیدی وزارت دفاع در بندر انزلی، منتشر کرد که نشان میداد نصب لانچر موشکهای کروز ضدکشتی و توپ 76 میلیمتری سینه ناو به اتمام رسیده است و این ناو در مرحله نصب سایر تجهیزات است.
***
وزیر دفاع:
مهمات هوشمند ساخت ایران در دنیا سرآمد است
وزیر دفاع روز گذشته در نشست با منتخبان نخبگان و خبرگان علمی در وزارت دفاع با اشاره به دستاوردهای ارزشمند دفاعی بهرغم محدودیتها و تحریمهای تحمیل شده علیه جمهوری اسلامی ایران، گفت: قاعده پیشرفت در حوزههای دفاعی و نظامی مبتنی بر اندیشههای قرآن، موازین اسلام، سیره اهل بیت و عمل به منویات مقام معظم رهبری به دست آمده است و قطعا در آینده نیز پیشرفتهتر و جلوتر از امروز، گامهای موفقتری خواهیم برداشت. وی افزود: پیشرفتهای جمهوری اسلامی ایران در عرصههای هوایی، دریایی، زمینی، جنگال و الکترونیک و هوافضا ناشی از تلاش مجموعه دستاندرکاران صنعت دفاعی در نهاد نوآوری دفاعی است. امیر محمدرضا آشتیانی با بیان اینکه وزارت دفاع یک سازمان تحقیقمحور و کاملا علمی است، تصریح کرد: در حال حاضر ۴ هزار و ۵۰۰ محقق و پژوهشگر در وزارت دفاع فعالیت میکنند که با کمک این محققان و استفاده از ظرفیت نخبگی دفاعی آنها در خدمت کشور و مردم همزمان یک هزار پروژه مدیریت میشود که تنها بخش بسیار کوچک آن رسانهای و به اطلاع مردم رسیده است. وی ادامه داد: در گذشته مهمات هوشمند یکی از برتریها و انحصارهای نظام سلطه محسوب میشد. به ضرس قاطع و یقیناً مهمات هوشمند ساخت متخصصان و دانشمندان صنعت دفاعی جمهوری اسلامی ایران در دنیا سرآمد است و این یعنی باور و اعتقاد جوانانی که متعهدانه و مجاهدانه در دفاع از کیان سرزمین خود پای آرمانها و ارزشهای میهن خود ایستادهاند و به این افتخارها نایل آمدند.
***
معاون امور بینالملل قوهقضائیه:
دادگاه پرونده ترور سردار سلیمانی بزودی آغاز میشود
معاون امور بینالملل قوهقضائیه در گفتوگویی پیرامون پرونده حمید نوری گفت: پرونده آقای نوری کاملا سیاسی است و حقوق آقای نوری در دادگاه بدوی و تجدید نظر نقض شده و ما آقای نوری را به عنوان گروگان در آنجا میبینیم نه کسی که جرمی را مرتکب شده باشد. وی با بیان اینکه ما شاهد فرآیند رسیدگی عادلانه در این پرونده نیستیم، گفت: ما به سوئدیها گفتیم تنها گزینهای که برای آقای نوری وجود دارد، تبرئه ایشان و بازگشت او به ایران است. سوئدیها هیچ مستندی ندارند و فقط از یک گروهک تروریستی دفاع میکنند؛ البته خود آن کشورها هم که گروهک تروریستی در آنجاست، اقداماتی را برای کنترل و برخورد با این گروهک منافقین اتخاذ کردند و من شک ندارم این گروهک برای سوئدیها هم مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد. به سوئدیها توصیه میکنیم امنیت و منافع خود را قربانی دفاع از این گروهک تروریستی نکنند و بیش از این درباره بازی سیاسی خودشان درباره پرونده آقای نوری اقدامی نکنند. کاظم غریبآبادی درباره رسیدگی به پرونده ترور شهید سلیمانی و همراهان ایشان نیز گفت: پیش از این کیفرخواست این پرونده صادر شد و باید فرآیند رسیدگی آغاز شود. اکنون قضات این شعبه تعیین شدهاند و ابلاغ ویژه از سوی ریاست محترم قوهقضائیه برای ۳ قاضی صادر شده و بزودی کار خودشان را آغاز خواهند کرد. وی گفت: جلسات دادگاه هم شکلی و هم محتوایی است و باید روند آن طی شود و کیفرخواست باید بررسی شود. شاید دادگاه ایراداتی نسبت به آن وارد کند و نیاز به اصلاح داشته باشد؛ به هر حال قاضی تصمیم میگیرد و زمانبر است. مهم این است که شعبه با ابلاغ ویژه تشکیل شده و بزودی جلسات دادگاه آغاز میشود.
ارسال به دوستان
سانسور عجیب اعتراضات فرانسه در روزنامههای اصلاحطلب؛ چرا از انتشار تصاویر منفی از جوامع غربی خودداری میکنند؟
کوری
گروه سیاسی: رسانههای اصلاحطلب فراری از نشان دادن هر گونه تصویر منفی از جوامع غربی هستند. گویی بسیاری از این روزنامهها محتوای روزانه خود را با توجه به منافع دولتهای اروپایی و آمریکا تنظیم میکنند.
به گزارش «وطن امروز»، یک پسر 17ساله به ضرب گلوله پلیس فرانسه به قتل رسیده و شهرهای مختلف این کشور را تبدیل به میدانی برای اعتراضات عمومی کرده است. بالا گرفتن سطح اعتراضات و درگیریها، پاریس را به استیصال رسانده، مکرون علیه شبکههای اجتماعی موضع گرفته و پلیس خانه به خانه به دنبال معترضان رفته و آنها را دستگیر میکند. آنچه در فرانسه میگذرد سرخط خبری بسیاری از رسانههای جهانی شده و برخی آن را یادآور خروش اعتراضی مردم آمریکا علیه پلیس کشورشان در جریان قتل جورج فلوید میدانند. با این حال سهم تمام این اخبار در صفحه نخست روزنامههای اصلاحطلب یک «هیچ» پررنگ و معنادار بود. برخی از این رسانهها که سال گذشته از هر حربه و دروغی برای ملتهب کردن فضای عمومی جامعه به سمت آشوب و درگیری خیابانی استفاده کرده بودند، حالا حتی در پوشش آنچه در فرانسه میگذرد نیز لکنت دارند.
روزنامههای «شرق»، «اعتماد»، «سازندگی»، «آفتاب یزد»، «آرمان امروز» و «ستاره صبح» در صفحه نخست شماره روز گذشتهشان حتی در میان کوتاهترین تیترهایشان نیز هیچ اشارهای به اعتراضات فرانسه و ورود پلیس برای سرکوب معترضان نکردند. روزنامههای «هممیهن» و «آرمان ملی» هم تنها در تیترهای فرعی و جانبی صفحه نخستشان به «موج اعتراض و خشونت در فرانسه» و «آشوب در فرانسه» اشاره کردند. با این حال 2 روزنامه «ابتکار» و «مردمسالاری» به اعتراضات فرانسه در تصویر اصلی صفحه نخستشان اشاره کردند.
* آبروی غرب و حیثیت غربگرایان
بایکوت معنادار اعتراضات فرانسه در رسانههای غربگرای داخلی در حالی است که در آشوبهای خیابانی سال گذشته که با درگذشت مهسا امینی شروع شد، این جراید نقش مهمی در جا انداختن این باور غلط داشتند که وی بر اثر ضرب و شتم ماموران انتظامی کشته شده است. در چنین شرایطی این رسانهها از پوشش مرگ جوانی که بدون هیچ اما و اگری به ضرب گلوله مستقیم ماموران پلیس فرانسه کشته شده است استنکاف میورزند.
به نظر میرسد رسانههای اصلاحطلب پوشش هر خبر و تصویری را که استاندارد دوگانه غربیها را عیان سازد، یک شکست سیاسی و بیحیثیتی برای خود میدانند. غربگرایانی که در سالهای گذشته همواره پا به پای دخالت دولتهای اروپایی در امور داخلی ایران، از پایمال شدن حقوق بشر در کشورمان مینوشتند و هر اقدامی برای تامین امنیت عمومی را منافی آزادی میخواندند، اکنون بیشترین همدلی و همراهی را با پلیس سرکوبگر فرانسه دارند.
* مثل جورج فلوید!
3 سال پیش بود که مرگ دلخراش یک سیاهپوست آمریکایی زیر زانوان پلیس این کشور دومینویی از اعتراضات خیابانی را در شهرهای مختلف آمریکا آغاز کرد؛ اعتراضاتی که برخاسته از تبعیض نژادی حاکم بر این کشور و حقوق پایمال شده سیاهپوستان بود. اعتراضات در آمریکا چند ماه به درازا کشید و تبدیل به یکی از داغترین سوژههای خبری جهان شد. سرکوب سیستماتیک سیاهپوستان در آمریکا مقدمات شکلگیری یک موج جهانی را در همدلی با سرکوبشدگان فراهم کرد. در چنین موقعیتی نیز رسانههای اصلاحطلب که مخدوش شدن چهره آمریکا را بهمثابه بیاعتباری خود میپنداشتند، سیاست بایکوت و فراموشی را در دستور کار قرار دادند. «وطن امروز» خرداد 1399 در گزارشی با عنوان «دم را بجنبان» به نوع مواجهه رسانههای اصلاحطلب درباره اعتراضات آمریکاییها علیه تبعیض نژادی پرداخت. بر اساس گزارش مذکور، در یک بازه 13روزه، روزنامه «شرق» اعتراضات خیابانی مردم آمریکا را حتی در فرعیترین تیترهای صفحه اول خود نیز پوشش نداد. روزنامه «اعتماد» دیگر روزنامه شناختهشده اصلاحطلب از این حادثه یک بار در تیتر اصلی و بار دیگر در یکی از تیترهای فرعی یاد کرد.
روزنامههای «آرمان ملی» و «آفتاب یزد» هر کدام تنها یک بار در تیترهای صفحه نخست خود این اعتراضات را پوشش دادند که روزنامه آفتاب یزد همان یک بار را نیز در یکی از فرعیترین تیترهای صفحه اول خود گنجاند. 2 روزنامه دیگر اصلاحطلب یعنی «ابتکار» و «سازندگی» نیز به ترتیب 4 و 3 بار اخبار اعتراضات عمومی آمریکا را وارد صفحه نخست خود کردند و هر 2 روزنامه نیز تنها یک بار این اعتراضات را تبدیل به تیتر اصلی خود کردند.
ارسال به دوستان
نخستوزیر آلبانی به منافقین هشدار داد اگر به دنبال جنگ با ایران باشند از آلبانی اخراج میشوند
تروریستهای آواره
گروه سیاسی: «گروهک تروریست منافقین اگر سودای جنگ و رویارویی با ایران را دارد، باید خاک آلبانی را ترک کند». این نخستین موضع رسمی ادی راما، نخستوزیر آلبانی پس از حمله پلیس این کشور به مقر سازمان منافقین در تیرانا بود.
ادی راما، نخستوزیر غربگرای آلبانی در گفتوگو با روزنامه اشپیگل آلمان در واکنش به اقدام اخیر پلیس آلبانی گفت: مجاهدین خلق چند سال است در کشور ما حضور دارند و از حضور آنها استقبال میکنیم اما به شرطی که آنها از آلبانی به عنوان سکویی برای عملیاتهای خود علیه ایران استفاده نکنند.
وی در پاسخ به سوالی درباره اقدامات سایبری منافقین علیه ایران نیز گفت: آلبانی هیچ قصدی برای در جنگ بودن با ایران ندارد و دوست ندارد هیچ کسی از میهماننوازی آنها برای مقاصد خود سوءاستفاده کند.
راما همچنین ضمن هشدار به گروهک منافقین و در جواب این سوال که آیا اگر جای منافقین بود، آلبانی را ترک میکرد نیز گفت: «کشور ما به عنوان یک سنگر در جنگی استفاده میشود که جنگ ما نیست. اگر مجاهدین خلق به دنبال سوءاستفاده از خاک آلبانی برای جنگ با ایران است، باید خاک آلبانی را ترک کند».
سال 93 بود که سازمان منافقین با فشارهای عراق، مجبور به تخلیه پایگاه لیبرتی شد اما کارنامه عملکرد چند ساله این سازمان تروریستی به قدری سیاه بود که هیچ کشوری حاضر به پذیرش آنها نبود. همین موضوع باعث شد ایالاتمتحده در زمان ریاستجمهوری باراک اوباما با توافق با آلبانی، سازمان تروریستی منافقین را راهی تیرانا پایتخت آلبانی کند.
آبان ماه سال گذشته بود که نشریه آمریکایی فارن پالیسی با اشاره به همین موضوع نوشت: «ایالاتمتحده، مجاهدین خلق را بعد از حمله به عراق در سال ۲۰۰۳ از فهرست سازمانهای تروریستی خارج کرد و در آن زمان قصد داشت از آنها برای سرنگونی حکومت ایران استفاده کند (طرحی که جان بولتون در سال ۲۰۱۸ به آن اذعان کرد). با این وجود، چنین طرحی هرگز به بار ننشست. سرنگونی صدام و هرجومرج متعاقب آن در عراق باعث شد این گروه نیاز به پناهگاه جدیدی پیدا کند و ایالاتمتحده از آلبانی خواست به اعضای مجاهدین خلق پناه بدهد».
* چرا آلبانی به حضور یک گروهک تروریست در خاک کشور خود چراغ سبز نشان داد؟
آلبانی از جمله کشورهای اروپایی است که همواره به دنبال جلب نظر و حمایت آمریکاییها بوده است. غربگرا بودن آلبانی و تلاش برای جلب نظر آمریکا از یک سو و نیاز مبرم این کشور در آن سالها برای دریافت کمکهای مالی از ایالاتمتحده از سوی دیگر، باعث شد دولت آلبانی ننگ پناه دادن به تروریستها را به جان بخرد و برای حضور منافقین در تیرانا فرش قرمز پهن کند، چراکه پس از توافق میان آمریکا و آلبانی برای پذیرش منافقین، برخی رسانهها و کارشناسان اعلام کردند دولت آلبانی در قبال پذیرایی از سازمان منافقین، مبلغی بالغ بر 20 میلیون دلار از آمریکا، به بهانه ارتقای اصلاحات دریافت کرد.
* آلبانی از اقدامات منافقین بیاطلاع بود؟
30 خرداد ماه امسال بود که پلیس آلبانی با حمله به مقر گروهک منافقین، دهها نفر از منافقین را بازداشت کرد، همچنین در جریان این عملیات ضدتروریستی، اعضای سازمان تروریستی منافقین با یگان ضدتروریسم پلیس آلبانی درگیر شدند که طی آن یک نفر از منافقین کشته و 36 نفر دیگر از تروریستها زخمی شدند.
وزارت کشور آلبانی بعد از این اتفاق در بیانیهای اعلام کرد عملیات پلیس این کشور مطابق قوانین و بر اساس حکم دادگاه عالی مبارزه با تروریسم انجام شده است. در این بیانیه آمده بود: «مطابق توافق میان ما و سازمان (گروهک منافقین) در سال 2014 اعضای این گروه صرفا به دلایل انساندوستانه در کشور ما پناهنده شده بودند اما با انجام اقدامات تروریستی و سایبری این توافق را نقض کردهاند». ادی راما نخستوزیر آلبانی نیز در گفتوگوی اخیرش با اشپیگل آلمان با اشاره به این موضوع گفت: «میهمانان ما بارها این توافق را نقض کردند».
بنا بر توافقات آلبانی و سازمان منافقین، این سازمان تروریستی متعهد شده بود در ازای اسکان در تیرانا و برپایی کمپ اشرف 3، از انجام فعالیت علیه ایران خودداری کند اما عملکرد چند ساله منافقین در آلبانی نشان از این موضوع دارد که توافق مورد اشاره مدتهاست نقض شده است.
نزدیک به 10 سال از حضور سازمان تروریستی منافقین در کمپ اشرف 3 واقع در پایتخت آلبانی میگذرد. در خلال این سالها بارها شاهد اقدام منافقین علیه مردم ایران بودیم. چنانکه در اغتشاشات سال گذشته نیز که به بهانه فوت مهسا امینی در کشور به راه افتاد، سازمان منافقین محور اصلی آشوبها و ناامنیها بود و جوخههای ترور این سازمان دست به ترور و قتل نیروهای مدافع امنیت و شهروندان ایران زدند. در همین رابطه میتوان به تیمهای ترور و خرابکار وابسته به سازمان اشاره کرد که در بحبوحه آشوبها توسط نهادهای امنیتی کشورمان شناسایی و منهدم شدند. حالا با توجه به این موارد، سوالی که مطرح میشود این است: آیا دولت آلبانی تا پیش از تاریخ 30 خرداد 60 از اقدامات منافقین علیه ایران که ناقض توافق مذکور بود، بیاطلاع بود که برخوردی با تروریستها نکرد؟ یا اینکه عامل دیگری باعث شده آلبانی در سالروز آغاز مقابله مسلحانه منافقین با مردم ایران تصمیم به برخورد با آنها بگیرد و بعد نخستوزیر این کشور در نخستین اظهارات رسمی خود درباره ماجرا، به منافقین هشدار دهد در صورت تداوم اقدامات ضدایرانی باید خاک آلبانی را ترک کنند.
ارسال به دوستان
رئیسی در جمع فعالان حوزه صنعت تأکید کرد
عزم دولت برای رونق تولید
گروه سیاسی: حجتالاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی روز گذشته در بیستوهفتمین همایش روز «صنعت و معدن»، با قدردانی از تلاشهای صنعتکاران و معدنکاران که نتیجه تلاش آنان آغاز روند رشد تولید و رشد اقتصادی از 6 ماهه دوم سال 1400 و تداوم آن تاکنون بوده است، گفت: این حرکت که نتیجه توجه فعالان بخش صنعت و معدن به بیانات راهبردی رهبر معظم انقلاب بوده، با یک حرکت دانشپایه همراه بوده که جای خوشحالی و قدردانی دارد. رئیسی اظهار داشت: قدردانی عملی از فعالان بخش صنعت و معدن آن است که با تمام وجود به نظرات و سخنانشان توجه شده و رفع مشکلات و موانع پیشروی توسعه فعالیتهایشان با جدیت دنبال شود و دولت در این زمینه عزم و تصمیم جدی دارد.
رئیسجمهور از نکات مهم در زمینه رشد تولید را همراهی و همگامی بخش صنعت و معدن با بخش دانشگاه، تحقیق و پژوهش برای روزآمد کردن شیوههای تولید و ارتقای ارزش افزوده دانست و تصریح کرد: نکته مهم دیگر توجه و تمهید تامین مالی و سرمایه در گردش بخش تولید است که وقتی دولت آن را مدنظر و توجه دارد، باعث میشود فعالان صنعتی و معدنی احساس کنند دولت از آنها پشتیبانی میکند.
رئیسی مساله دیگر در زمینه حمایت از تولید را مشوقهای مالیاتی عنوان و خاطرنشان کرد: دولت مردمی با تصویب و اعمال مشوقهای مالیاتی سعی کرده از مالیات به عنوان عاملی برای تنظیمگری در عرصه تولید استفاده کند و از یکسو اجازه ندهد پرداخت مالیات فشاری به تولیدکنندگان وارد و از سویی در مواقع لزوم منابع تامینشده از دریافت مالیات را صرف حمایت از بخش تولید کند. رئیسجمهور با اشاره به اهمیت مساله انرژی در کشور و وجود ناترازی در این بخش اظهار داشت: با وجود مشکلات فراوان اما این دولت به دنبال آن نیست که مشکلات را به صنایع منتقل کند و همواره به همکاران خود تاکید کردهام در جلسات داخلی درباره مشکلات و راهکارهای رفع آنها بحث کنید اما رفتار دولتمردان در بیرون باید امیدآفرین باشد و انتقال مشکلات دولت به جامعه به صلاح نیست.
رئیسی همچنین ضمن اشاره به ناترازی در بخشهای نظام بانکی و پولی، برق و آب تصریح کرد: برای رفع ناترازیها در بخش انرژی کارهای بنیادینی توسط دولت شروع شده و برنامهریزی و اقدام برای تولید 10 هزار مگاوات برق توسط خود صنایع گامی است که به رفع ناترازیها در بخش برق کمک زیادی خواهد کرد. رئیسجمهور با تاکید بر ضرورت اتخاذ راهکار میانمدت برای رفع برخی مشکلات در کشور بیان داشت: باید هماهنگی و مدیریتی بین صنعتگران، معدنکاران و بازرگانان توسط دولت اتخاذ شود تا برخی مسائل و مشکلات را بتوان با مدیریت منابع و تلاش جهادی حل و فصل کرد.
رئیسجمهور ضمن تاکید بر اینکه نباید اجازه داد به بهانه مشکلات هیچ واحد تولیدیای متوقف شده و از اشتغال خود بکاهد، اظهار داشت: هیچ خط تولیدی نباید متوقف شود همانطور که رهبر انقلاب تاکید دارند هیچ مسالهای در داخل کشور نیست که راهحلش در درون کشور نباشد. رئیسی با اشاره به لزوم توجه به ظرفیتهای داخلی کشور تصریح کرد: ما راهکار رفع مشکلات کشور را در دست و لبخند بیگانگان دنبال نمیکنیم، البته از تجربه دیگران استفاده خواهیم کرد اما نسخههایی را که از دیگر کشورها میآید، بدون مطالعه و تطبیق با شرایط خودمان اجرا نخواهیم کرد.
رئیسجمهور راهکار عبور از مشکلات اقتصادی کشور را مدیریت ظرفیتهای داخلی دانست و اظهار داشت: در مساله مدیریت انرژی همچنین میتوان با مدیریت زمان، مدیریت مصرف و بهینه کردن مصرف انرژی و استفاده از راهکارهای دیگر مدیریت مصرف از این مشکل عبور کرد. رئیسی در ادامه با تاکید بر اینکه امروز تولید دانشبنیان در کنار صنایع دفاعی و هستهای برای کشور تولید قدرت میکند، اظهار داشت: نگاه امروز جمهوری اسلامی ایران و رهبر معظم انقلاب، رشد تولید است و از همین رو در سفرهای خارجی نگاه روسای کشورها به کشورمان به عنوان کشوری قدرتمند در صنایع مختلف است. امروز پارکهای فناوری و دانشبنیان نقطه قدرت ما است و این نقطه قدرت را باید تقویت کرد. رئیسجمهور تحول در صنعت را اجتنابناپذیر قلمداد کرد و گفت: شاهد بودیم صنایعی چون تراکتورسازی تبریز که ظرفیتهای آنها تعطیل یا نیمه تعطیل بودند دوباره احیا شدهاند و ماشینسازی تبریز سال گذشته 1300 ماشین صنعتی تولید کرد و سال جاری نیز 2 هزار ماشین صنعتی را تولید خواهد کرد. این روند احیای واحدهای صنعتی باعث افتخار کشور است. رئیسی با بیان اینکه برخی استانهای کشور، بهشت معادن هستند و باید از ظرفیتهای این معادن برای اشتغالزایی و رشد اقتصادی مناطق مختلف و بویژه روستاهای اطراف خود این معادن استفاده کرد، اظهار داشت: سال 1401 سال احیای معادن بود و معادن کشور از حالت رکود خارج شد و امسال نیز با تلاش صنعتگران، معدنکاران و دولت مسیر احیای معادن با سرعت بیشتر ادامه خواهد یافت.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|