|
ارسال به دوستان
هشتمین جام قهرمانان بازیهای ویدئویی ایران این روزها در سراسر کشور با مخاطب میلیونی در حال برگزاری است
جام گیمرها
سرپرست معاونت تنظیمگری و کسب و کار بنیاد ملی بازیهای رایانهای در گفتوگو با «وطن امروز»: امسال پذیرای 20 بازی ایرانی هستیم
گروه فرهنگ و هنر: هشتمین جام قهرمانان بازیهای ویدئویی ایران این روزها در سراسر کشور در حال برگزاری است؛ رویدادی که با رویکرد جذب حداکثری نوجوانان و جوانان میزبان مخاطبان است. بازیهای رایانهای به عنوان یک پدیده اجتماعی در دنیای امروز به دلیل رشد چشمگیر فناوریهای ارتباطی، با کشش و جاذبهای حیرتانگیز، عمدهترین مخاطبان خود را از میان کودکان و نوجوانان انتخاب میکند و نهتنها بخش قابل توجهی از اوقات فراغت این قشر را به خود اختصاص داده است، بلکه میتوان گفت به امری مهم و قابل توجه در حوزه فرهنگ تبدیل شده است.
علیرضا فراهانی، سرپرست معاونت تنظیمگری و کسب و کار بنیاد ملی بازیهای رایانهای در گفتوگو با «وطن امروز» گفت: هشتمین جام قهرمانان بازیهای ویدئویی ایران این روزها در سراسر کشور با نام جام یک میلیونی که زمان آن از ابتدای تابستان بود، در حال برگزاری است که مراسم افتتاحیه این برنامه با همکاری شبکه امید سیما و برنامه بازی ویزیون در پارک رازی برگزار شد و چند هزار نفر در آن شرکت کردند. این بازیها در 2 بخش حضوری و موبایلی برگزار میشود و ما امسال پذیرای 20 بازی ایرانی هستیم. تمایز این مسابقات با دورههای قبلی در حضور حداکثری بازیهای ایرانی است. تاکنون در بخش موبایلی بیش از 500 هزار نفر در این دوره شرکت کردهاند و بنا داریم این مسابقات را در سراسر کشور در بخش حضوری نیز برگزار کنیم. وی اظهار کرد: رویکرد ما بازی و محتوای سالم است؛ رویکردی که مناسب قشر کودک و نوجوان باشد و این رویکرد را در طول سال ادامه دهیم و محتوای مناسبی را به کودکان و نوجوانان ارائه کنیم. از دیگر تمایزهای این دوره این بود که محتواهای ارائه شده ردهبندی سنی داشت و سعی داشتیم کودکان و نوجوانان متناسب با سن خود مشغول بازی سالم شوند. بازیها به دلیل دوسویه بودن، در حال حاضر بیشترین اثر را در جامعه خواهد داشت و وظیفه شرکتهای فعال در این حوزه و همچنین حاکمیت تولید درست محتوا و بازیهای مناسب و سالم برای مخاطبان بازیهای رایانهای است. فراهانی یادآور شد: هیچوقت توصیه نمیکنیم بازیهای موبایلی و آنلاین اوقات فراغت کودکان و نوجوانان را پر کند، بلکه این آیتم میتواند در سبد اوقات فراغت بچهها قرار گیرد که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بنیاد بازیهای رایانهای یک بخشی از ارکان اوقات فراغت کودکان و نوجوانان را پر میکنند. بیش از 30 میلیون بازیکننده بازیهای رایانهای در کشور داریم و ما سعی کردیم محتواهای مناسب و سالمی را به بچهها معرفی کنیم.
* فاطمه کاکا، بازیساز: چارهای جز پذیرفتن اهمیت بازیهای دیجیتال به عنوان یک رسانه تعاملی نوین نداریم
فاطمه کاکا از بازیسازان و فعالان حوزه بازیهای جدی در گفتوگو با «وطن امروز»، با اشاره به لزوم فرهنگسازی درست برای انجام بازی موبایلی در فضایی پرتحرک میگوید: نمیدانم شما هم اینطور هستید یا نه ولی من از اینکه بچهام چند ساعتی از روزش را زلزده به صفحه موبایل و بیهیچ تحرکی غرق دنیای جذاب و هیجانانگیز یک بازی موبایلی شده، نگرانم. نگران از اینکه این کمتحرکی که در زندگی آپارتمانی مبتلایش شدهایم، سلامت جسمی فرزندم را به خطر بیندازد. شما هم اگر کودکی در خانه دارید که از قضا طرفدار پر و پاقرص بازیهای موبایلی است و ساعات زیادی از روز را گوشهای از خانه نشسته و حسابی سرگرم فضای پرهیجان و جذاب بازی است، حتما به عنوان والدین نگران کمتحرکی او هستید و دلتان میخواهد سراغ بازیهایی برود که حرکت بیشتری داشته باشد. کمتحرکی کودکان به واسطه زندگی آپارتمانی و گرایش روز افزون آنها به بازیهای موبایلی که انجامش نیاز به تحرک و فعالیت خاصی ندارد، این روزها یکی از دغدغههای والدین و خانوادههاست و حتما دنبال روشهای جایگزینی برای جبران کمتحرکی بچهها در فضای آپارتمانی خانه هستند.
وی افزود: پیشنهاد ما استفاده از محصولی است که با خلاقیت، انجام بازیهای موبایلی را با تحرک همراه کرده و کودکان انجام یک بازی موبایلی را همراه با حرکت تجربه میکنند. «گیم مت» که ما عنوان فارسی «سفره بازی» را برایش انتخاب کردهایم، یک محصول تعاملی است که بچهها میتوانند به واسطه آن بازیهای موبایلی و دیجیتال را به وسیله مهارتهای حرکتی مثل دویدن و پریدن انجام دهند. این محصول سبب افزایش هوش حرکتی، هماهنگی حرکتی چشم و پا و چشم و دست به هنگام بازی در کودکان میشود و ارتباط بین 2 نیمکره مغز را افزایش داده، سرعت پردازش مغزی را بهبود میبخشد. اصلا هم فکر کنید که این محصول فقط و فقط برای استفاده کودکان طراحی شده است. از آنجا که بازیهای موبایلی این روزها در همه سنین طرفدارهای خاص خودشان را دارند، این محصول هم به گونهای طراحی شده که از کودک 3 ساله تا بزرگسالان میتوانند از آن استفاده کنند.
بازیهای متنوعی در سبکهای مختلف قابلیت اجرا در گیممت را دارند. بازیهای متنوع عرضه شده برای گیممت متناسب با فرهنگ ایرانی - اسلامی است تا کودکان ما را به فرهنگ غنی ایرانی آشنا کند. گیممت در 3 نسخه خانگی، حرفهای و سازمانی طراحی شده است. نسخه خانگی این محصول متناسب با استفاده شخصی و آپارتمان طراحی شده و برای همه افراد خانواده مناسب است. نسخه خانگی گیممت 12 کلید حرکتی دارد که 4 جهت اصلی و 4 جهت فرعی و محل قرارگیری پا را شناسایی میکند. همچنین دکمه آغاز و توقف بازی نیز روی خود گیممت قرار دارد.
نسخه حرفهای برای مهدهای کودک طراحی شده است و نسخه سازمانی برای مدارس و شهربازیهای حرکتی عرضه میشود.
ما به عنوان طراحان این محصول که البته در جایگاه والدین دغدغه سلامتی فرزندانمان را هم داریم، معتقدیم امروز دیگر چارهای جز پذیرفتن نقش و اهمیت بازیهای دیجیتال به عنوان یک رسانه تعاملی نوین نداریم اما میتوان روشهای نوینی را برای مواجهه با آن و کاهش آسیبهای احتمالیاش به کار بست.
ارسال به دوستان
«حماسه هیأتها» کنشگریهای اجتماعی هیأتها در محرم را روایت میکند
نشر خوبیها
حجتالاسلام مجید باباخانی، رئیس سازمان هیات و تشکلهای دینی با اشاره به برگزاری رویداد «حماسه هیأتها» همچون سال گذشته در ایام ماه محرم و صفر از سوی این سازمان گفت: هیاتهای مذهبی، اتفاقات بزرگی را در کشور رقم میزنند ولی متأسفانه در جامعه تنها برگزاری مراسمهای مذهبی هیاتها مدنظر قرار گرفته است. بنای ما در سازمان هیات این است که نگاه مردم به هیاتها را تغییر دهیم و این گزاره را هم به هیاتها برسانیم که باید برای تمام اقشار مردم برنامه داشته باشند.
* ۳ مرحله پیشبینیشده در طرح حماسه هیأتها
وی با اشاره به اجرای طرح حماسه هیات گفت: در این برنامه ابتدا بنا داریم اتفاقات خوب و رویدادهای اجتماعی و فرهنگی هیاتها را بشناسیم، یعنی در اصل کنش اجتماعی هیاتهای مذهبی را داشته باشیم. در گام دوم این اتفاقات داوری و ارزیابی میشود و برگزیدهها در سطح ملی حمایت میشوند. در نهایت در سومین گام روایت اقدامات هیاتها در دستور کار قرار دارد تا به عنوان الگویی جریانساز برای باقی هیاتها باشد. باباخانی افزود: هیاتهای عزاداری در ایام محرم و صفر، به غیر از برگزاری مناسک عزاداری که رسالت اصلی آنهاست، برنامههای تربیتی، اجتماعی و فرهنگی بسیاری مانند فعالیت در عرصه مقابله با آسیبهای اجتماعی، تهیه جهیزیه و آزادسازی زندانیان، اطعام نیازمندان، آبرسانی به روستاهای محروم و... را انجام میدهند که این برنامههای اجتماعی و فرهنگی آنچنان که باید و شاید به گوش مردم نمیرسد.
* نشر خوبیها با رویکرد انسجام اجتماعی و همدلی
رئیس سازمان هیات و تشکلهای دینی افزود: محور این رویداد امسال خط محتوایی انسجام اجتماعی و همدلی است و قرار است تمرکز ویژهای بر نشر خوبیها و فعالیتهای اینچنینی داشته باشیم. در همین راستا تیمهای استانی در سطح کشور مشغول شناسایی این اقدامات هستند با رویکرد انسجام اجتماعی و همدلی، همکاری نوجوانان و جوانان و مردمی بودن، اتفاقات و رویدادها را انتخاب کنند. وی افزود: همدلی و انسجام اجتماعی یکی از ملاکهای انتخاب است زیرا در شرایط کنونی جامعه و تفرقه افکنی دشمنان قسم خورده ما، یکی از نقاط مورد هدف دشمن بحث از بین بردن انسجام اجتماعی و ایجاد تفرقه پوشالی در جامعه است. شامل شدن و درگیر کردن جوانان و نوجوانان در طرحها به عنوان آیندهسازان این مرز و بوم ملاک بعدی است. فیالواقع در نهایت کار باید مردمی باشد زیرا در این صورت است که دوام خواهد داشت.
* الگوسازی برای هیأتها در طرح حماسه هیأتها
حجتالاسلام باباخانی با اشاره به اینکه مرحله سوم این برنامه، روایت اتفاقات و اقدامات هیاتهاست، گفت: قرار است در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی و همچنین وبگاهی با عنوان «حماسه هیأتها» و همچنین سایر رسانهها و خبرگزاریها این اقدامات روایت شود. همه میدانیم که این اقدامات هیاتها ممکن است در دهه دوم محرم و حتی ماه صفر و اربعین هم ادامه داشته باشد. این ترویج و روایت اقدامات برای این است که هیاتهای شاخص برای دیگر هیاتها الگو شوند و کمکهای مردمی بیشتری دریافت کنند. رئیس سازمان هیات و تشکلهای دینی در پایان با اشاره به اینکه تجلیل از برگزیدگان این برنامه، همان حمایتهایی است که از آنان صورت میگیرد، گفت: در سطح استان، تجلیلهایی از این اقدامات و رویدادها خواهیم داشت و در سطح ملی نیز آنان را حمایت میکنیم. هدیه برگزیدهها، حمایتها و کمکهایی است که برای اجرای بهتر برنامهها رقم میخورد که یکی از آنها همان حمایت رسانهای از آنان است.
ارسال به دوستان
«بوی خوش اسفند» منتشر شد
خاطرات شفاهی «خانم مربی»
کتاب «بوی خوش اسفند»؛ خاطرات شفاهی اکرم خانمحمدی، از مربیان پرورشی دهه 60 به قلم فاطمه تیلونتن از سوی انتشارات «راه یار» منتشر شد.
هشتم اسفند ۱۳۵۸ با تدبیر شهیدان رجایی و باهنر، نهاد «امور تربیتی» در آموزشوپرورش متناسب با اهداف نظام اسلامی بنیان نهاده شد. اهمیت این تدبیر زمانی روشن میشود که بدانیم در آن زمان آموزشوپرورش و مدارس کشور، علاوه بر گرفتاریهای ناشی از نظام تربیتی شاهنشاهی، میدان تاخت و تاز گروهها و گروهکهای سیاسی و حتی مسلحانه بود، لذا این نهاد انقلابی در دهه ۶۰ تبدیل به محور فعالیتهای تربیتی، فرهنگی و هنری در مدارس کشور شد و مربیان پرورشی، اصلیترین مسؤولان پیگیری تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی در مدارس بودند.
تشکیل و ساماندهی هزارها گروه هنری، مانند سرود، تئاتر، شبکه تولید و پخش فیلم و مقابله با فعالیتهای گروهکها، حضور در جنگ و پشتیبابی از جنگ، ارتباط با خانوادههای شهدا و مجروحان جنگی، کتابخوانی، تیمهای ورزشی و... از اقدامات مربیان پرورشی بوده است.
«بوی خوش اسفند» در 14 فصل، خاطرات و فعالیتهای خانم اکرم خانمحمدی از مربیان پرورشی دهه 60 را روایت میکند. در بخشی از این کتاب میخوانیم: «اردیبهشت داشت به نیمهاش نزدیک میشد و تا پایان سال تحصیلی، فرصت چندانی نمانده بود. کلاسهای عقیدتی مدرسه و جلسات تحلیل سیاسی خانه و برنامهریزی برای انجام فعالیتهای هنری ذهنم را خیلی درگیر کرده بود. مدرسه امکانات زیادی نداشت. باید برای نمایشهای کوتاه بچهها، وسایل و تجهیزاتی تهیه میکردم. از چند نفری که راهنمایی خواستم، گفتند شاید قسمت هلالاحمر یا همان شیروخورشید و پیشاهنگی سابق داشته باشند.
یک روز رفتم اداره و مستقیم سراغ اتاق آقای روحیپور را گرفتم. دخترش دانشآموز مدرسه حضرت زینب(س) بود و خودش مسؤول هلالاحمر اداره. اول فکر کرد حرفی درباره دخترش دارم؛ اما وقتی گفتم برای اجرای تئاتر لباس و وسیله لازم دارم، تعجب کرد و با پوزخند پرسید: «مگه توی جمهوری اسلامی هم میشه کار هنری انجام داد؟ اون هم با فلوت و شیپور و...؟»
کتاب «بوی خوش اسفند» که تحقیق آن برعهده فاطمه تیلونتن و عرفان قمی بوده و تدوین آن توسط فاطمه تیلونتن انجام شده است، در 480 صفحه، شمارگان 1000 نسخه و قیمت 175 هزار تومان منتشر شده و علاقهمندان میتوانند این کتاب را علاوه بر کتابفروشیها، از سایت یا صفحات مجازی ناشر به نشانی raheyarpub.ir تهیه کنند.
ارسال به دوستان
همکاری فارابی و کانون پرورش فکری برای توسعه تولیدات سینمایی کودک
احیای سینمای کود و نوجوان
مدیران عامل بنیاد سینمایی فارابی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در نشستی مشترک تفاهمنامه همکاری جامع در زمینه توسعه سینمای کودک و نوجوان و زیرساختهای مربوط به این گونه سینمایی را به امضا رساندند.
مدیرعامل فارابی با تأکید بر لزوم احیای سینمای کودک و نوجوان گفت: جلب توجه سینماگران به تولید اختصاصی کودک، برگزاری جشنوارههای تخصصی و برنامهریزی برای اکران عمومی، از راهحلهای احیای سینمای کودک و نوجوان است.
مجید زینالعابدین با بیان اینکه بنیاد سینمایی فارابی با آغاز به کار دبیرخانه سیوپنجمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان شاهد ثبتنام فیلمها و استقبال خوب سینماگران این حوزه بوده است، اظهار کرد: بعد از بررسی آثار ارسال شده، بزودی اسامی فیلمها و کارگردانان حاضر در جشنواره با جزئیات اعلام میشود. وی با اشاره به اینکه امسال بعد از 4 سال وقفه، چراغ جشنواره فیلم کودک و نوجوان به شکل حضوری روشن میشود، برگزاری این رویداد سینمایی را عامل تشویق احیای سینمای کودک و نوجوان خواند و افزود: اینگونه رویدادها برای تربیت نسلهای آینده استراتژیک است و به همین دلیل سینمای کودک، نیازمند توجه بیشتری از سوی مسؤولان است، بنیاد سینمایی فارابی نیز برای ارتقای کیفیت آن برنامهریزی دقیقی خواهد داشت.
زینالعابدین جشنواره فیلم کودک و نوجوان را برای ساماندهی و افزایش تولیدات کودک راهبردی خواند و گفت: نقش کانون و وزارت آموزشوپرورش در این مسیر بسیار مهم است، چرا که آثار کودک نه فقط به عنوان یک اثر هنری بلکه باید در نقش یک مربی آموزشی و تربیتی خوب هم باشد و در خدمت رشد نسلهای آینده قرار گیرد. وی همکاریهای مشترک بین فارابی و کانون پرورش فکری در مسیر تولید را موضوع مهم دیگر در حوزه سینمای کودک دانست و افزود: در این مسیر، استفاده از فیلمسازان جوان و خوشفکر بسیار مهم است؛ کارگردانانی که زمینه حضورشان در سینمای حرفهای کودک فراهم است. مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی در ادامه تاکید کرد: تعامل حرفهای که سببساز ساخت آثار مشترک شود بسیار مهم است، ما در حوزه ایده، فیلمنامه و طرح شاهد کارهای مطلوبی هستیم که توجه به آنها در مسیر تولید آثار جدید قابل توجه و اهمیت است، بنابراین امیدوارم این طرحها و فیلمنامهها منجر به ساخت فیلمهای مشترک خوبی شود.
* حمایت تمامقد کانون پرورش فکری از جشنواره فیلم کودک و نوجوان
در ادامه این نشست، حامد علامتی، مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با تاکید بر اینکه تمامقد در کنار جشنواره فیلم کودک و نوجوان هستیم، گفت: سینما و جشنواره کودک حتماً نیازمند تولیدات مشترک است و در این راه، آنچه برای شما اهمیت دارد، قطعا برای ما هم دارای اهمیت است. وی خاطرنشان کرد: هدفگذاری کانون همهساله این است که بهطور اندک پا در عرصه تولید بگذارد اما تولیدی با محتوا و دارای فرم و کیفیت ساختاری قابل اعتنا، چراکه محصولات ما نظیر آثار فارابی، باید حرفی برای گفتن داشته باشد، بنابراین این مهم باید فصل مشترک بین کانون و فارابی قرار گیرد. علامتی یادآور شد: کانون دارای یک جشنواره دوسالانه پویانمایی است که در برگزاری آن از شما کمک میخواهیم. همچنین ما نشست «سیفژ» (سازمان بینالمللی کودک و نوجوان) را به عنوان یک سازمان مردم نهاد برگزار میکنیم که حدود ۸۰ نفر از اعضای آن ایرانی هستند. حال در این مسیر، اگر بتوانیم اتصالی بین جشنواره فیلم کودک و نشست سیفژ داشته باشیم، شاهد اتفاق بسیار خوبی خواهیم بود. وی با بیان اینکه تعداد سینماهای کودک را باید افزایش دهیم، افزود: اگر چه در دولت جدید شاهد رشد خوبی در این زمینه بودهایم اما تعداد سالنهای سینمای کودک باید بیشتر شود، بنابراین یکی از همکاریهای ما با فارابی میتواند تجهیز این سالنها باشد تا بعد از بهرهبرداری بتوانیم بهطور مشترک از آنها استفاده کنیم.
مدیرعامل کانون اشارهای هم به تماشاخانههای سیار این مجموعه داشت که مختص مناطق کمبرخوردار و کودکان و نوجوانانی است که شاید تا به حال فیلم سینمایی ندیده باشند و در این باره ادامه داد: در این زمینه نیز همراهی فارابی میتواند کمک شایانی به حاصل شدن این اتفاق کند.
وی با بیان اینکه برای رونق سینمای کودک از ظرفیت دانشآموزان نیز باید استفاده کرد، گفت: حدود ۱۶ میلیون دانشآموز در کشور داریم که 8 میلیون از آنان کودک هستند، بنابراین باید از وجود چنین امکان و فرصتی نهایت بهره را ببریم.
در پایان این نشست، تفاهمنامه همکاری بین بنیاد سینمایی فارابی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به امضا رسید.
ارسال به دوستان
اخبار
تشییع پیکر صدای ماندگار
حمید منوچهری از پیشکسوتان رادیو و دوبله که چندی پیش در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان شهرام بستری شده بود ۱۱ مرداد در ۸۲ سالگی درگذشت. منوچهری نهم دی سال ۱۳۲۰ متولد شد. وی سال ۱۳۳۶ در 16 سالگی با نمایشهای رادیویی و یک سال بعد از طریق هوشنگ کاظمی با حرفه دوبله آشنا شد. منوچهری سال ۱۳۶۰ کارگردانی صبح جمعه با رادیو را به عهده گرفت و تا سال ۱۳۶۵ به فعالیت خود ادامه داد و بعد از آن در عصر جمعه و برنامههای ویژه رادیو به کارگردانی و ایفای نقش پرداخت.
وی علاوه بر گویندگی، در فیلمهای سینمایی همچون «مشت و تفنگ شکسته»، «شیطانصفتان»، «ماموریت»، «چهره دوم سقوط»، «جغدها» و مجموعههای تلویزیونی «یکی از این روزها»، «داستان یک زندگی» و «معمای شاه» به عنوان بازیگر ایفای نقش کرد.
پیکر این هنرمند فقید صداوسیما، صدای ماندگار دوبله و استوانه بیبدیل نمایشهای رادیویی، دیروز جمعه ۱۳ مرداد با حضور جمعی از دوستداران ایشان و اهالی فرهنگ و هنر در محل ارگ تاریخی رادیو واقع در میدان ۱۵ خرداد تشییع و در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده شد.
***
رئیس رسانه ملی:
برخلاف شایعات، حاتمیکیا با قدرت پروژه حضرت موسی را جلو میبرد
پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما با رد شایعات کنارهگیری ابراهیم حاتمیکیا از پروژه حضرت موسی(ع) به هنرآنلاین گفت: مراحل پروژه سریال حضرت موسی(ع) به صورت جدی از سوی ابراهیم حاتمیکیا به عنوان کارگردان و رضوی به عنوان تهیهکننده دنبال میشود و تاکنون اقدامات بسیار خوبی درباره این سریال انجام شده است. سریال حضرت موسی(ع) به عنوان بزرگترین پروژه سیمافیلم سرنوشت عجیبی را پیش رو دارد. پس از سریال حضرت یوسف (ع)، علاقهمندان سریالهای تاریخی و مذهبی منتظر ساخت و پخش مجموعه حضرت موسی(ع) به کارگردانی فرجالله سلحشور بودند. چند سالی بود که پرونده ساخت مجموعه حضرت موسی در هالهای از ابهام قرار داشت. ابهامی که با درگذشت فرجالله سلحشور، نویسنده و کارگردان این سریال آغاز شد.
پس از درگذشت فرجالله سلحشور، کارگردانی این پروژه به جمال شورجه سپرده شد که با بیماری او نیز ساخت سریال بار دیگر با وقفه روبهرو شد اما در نهایت کارگردانی این مجموعه به ابراهیم حاتمیکیا رسید.
3-2 سال است همواره اعلام میشود این سریال در مرحله پیشتولید است اما حالا شایعاتی پیرامون اختلاف نظر ابراهیم حاتمیکیا با مدیران رسانه ملی به گوش میرسد و این روزها نیز این شایعه بیش از گذشته در فضای مجازی مطرح شده است. در همین باره پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما با رد شایعات کنارهگیری ابراهیم حاتمیکیا از پروژه حضرت موسی(ع) گفت: مراحل تولید پروژه سریال حضرت موسی(ع) به صورت جدی از سوی ابراهیم حاتمیکیا به عنوان کارگردان و رضوی به عنوان تهیهکننده دنبال میشود و تاکنون اقدامات بسیار خوبی درباره این سریال انجام شده است.
***
نمایش «سیب، فانوس، کشتی» به وقایع پس از عاشورا میپردازد
نمایش «سیب، فانوس، کشتی» به نویسندگی علیرضا ناسوتی و کارگردانی حمید حرا در ژانر مذهبی با محوریت وقایع پس از عاشورا از ۱۵ تا ۳۱ مرداد روی صحنه میرود.
نمایش «سیب، فانوس، کشتی» به نویسندگی علیرضا ناسوتی، کارگردانی حمید حرا و تهیهکنندگی گروه هنری سایه در ژانر مذهبی و با محوریت وقایع پس از عاشورا از ۱۵ تا ۳۱ مرداد ساعت ۲۰ در سالن اصلی برج آزادی روی صحنه خواهد رفت و علاقهمندان با مراجعه به سایت تیوال میتوانند اقدام به خرید بلیت این نمایش مذهبی کنند.
در خلاصه این نمایش مذهبی آمده است: «سال 60 هجری، کوفه، شهر سیاهان و سپیدان واقعه کربلا، غلام هندویی در خانه یک تاجر سرشناس، و یک بیماری سخت و ناشناخته که گریبان ارباب خانه و بسیاری دیگر را گرفته! و تکاپوی نافرجام اطبا و کیمیاگران برای درمان! اما سخن از یک نفرین است. سخن از یک خونبهاست...! خونبهایی ثمین و گرانسنگ! چرا که خون خدا بهایش سنگین است». مهدی بیابانی، سید علی زاهدی، شایان سرکشیکیان، علیرضا شمایی، علیرضا عمرانی، رضا طهماسبی، هادی کرباسچی، یوسف مرادیان، مسعود نوازش، محمدامین نیکپنجه و سیدمحمدمهدی هاشمیدانا گروه بازیگران این نمایش را تشکیل میدهند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|