|
ارسال به دوستان
سریال بازپرس این شبها میهمان منازل مخاطبان رسانه ملی است
تصویر قضا در تلویزیون
رئیس قوه قضائیه در بازدید از پشت صحنه سریال «بازپرس»: قرار نیست چون فیلم شما درباره قوه قضائیه است، فقط بازگوکننده نکات مثبت این قوه باشید
یکی از ژانرهای مورد علاقه مخاطبان فیلم و سریال؛ درام دادگاهی است. سینما و تلویزیون ایران هم آثار قابل قبولی در این ژانر داشته است؛ از جمله: جاندار، میخواهم زنده بمانم، زیر تیغ، کلانتر، حبیب و کارآگاه علوی.
حالا در تازهترین مورد، مجموعه تلویزیونی «بازپرس» به کارگردانی احمد معظمی از شنبه ۱۰ تیر روی آنتن شبکه یک سیما رفته است؛ مجموعهای که به سوژههایی درباره فساد مالی و پیگیری برخی پروندههای قضایی میپردازد. محور قصه، بازپرسی به نام «صدر» است که محسن قصابیان نقش آن را بازی میکند. بازپرس صدرا در جریان یک پرونده فساد اقتصادی بزرگ قرار گرفته و با دنبال کردن سرنخهای این پرونده به یک آقازاده و یک تهیهکننده رانتخوار میرسد و....
رئیس قوهقضائیه با حضور در محل تصویربرداری و لوکیشن مجموعه تلویزیونی «بازپرس»، ضمن بازدید از پشت صحنه و مراحل مختلف تولید این مجموعه تلویزیونی، با عوامل و دستاندرکاران ساخت آن در فضایی صمیمانه دیدار و گفتوگو کرد.
حجتالاسلاموالمسلمین غلامحسین محسنیاژهای در گفتوگویی که با دستاندرکاران مجموعه تلویزیونی «بازپرس» داشت، ضمن اشاره به تاثیر شگرف کارهای هنری در ترویج فضایل و خوبیها اظهار داشت: هنر، عنصری گرانبها برای گسترش ارزشهای معرفتی و عملی است و پاسداشت هنر متعالی، امری ممدوح و مورد تاکید است.
محسنیاژهای تصریح کرد: خیلی از مسائل را نمیتوان با صرف گفتن و نوشتن منتقل کرد، بلکه در انتقال و ترویج آنها نیاز به بهرهگیری از ظرافتهای هنری است. فیلم و سریال نیز در زمره قالبها و ساختارهایی است که ظرافتهای هنری در آن تجلی مییابد و مضامینی که در این قالب عرضه میشود، به مرحله «اثربخشی» و «ماندگاری» میرسد.
وی گفت: گاهی یک قطعه هنری کوتاه و موجز که متضمن مبانی و معارف اصیل و انسانساز است، از چنان آثار تربیتی برخوردار است که شاید دهها و صدها ساعت آموزش به پای آن نرسد؛ کما اینکه گاهی اوقات ارزش یک کلام قصار، بیش از همه حرفهای طول عمر است. آن عبارت یا واژه یا کلمهای که در جای خودش به کار برده میشود، گاهی چنان ارزش و تاثیری دارد که مثالزدنی است و بعضا فردی را از سالها گمراهی و ضلالت میرهاند.
رئیس دستگاه قضا به اهمیت اخلاص در امور اشاره کرد و افزود: کاری اثرگذار است که دربرگیرنده اخلاص باشد. کارهایی که با اخلاص همراه باشند، بسیار پربرکت هستند اما کارهایی که به صرف خودنمایی و تبرج و نشان دادن خود باشند، برکت ندارند. عملی که با اخلاص همراه باشد، عمل غنی شده است؛ گاهی انسان تمام عمر کار میکند اما کار او اثر و ارزش یک کار بااخلاص را ندارد؛ از سوی دیگر ممکن است کار ما یک ساعت باشد اما به دلیل آنکه با اخلاص همراه بوده، اثرش مضاعف و افزون شود.
محسنیاژهای در ادامه گفتوگوی صمیمانه خود با عوامل سریال «بازپرس» با اشاره به مشقتها و سختیهایی که عوامل و دستاندرکاران پروژههای هنری متحمل میشوند، اظهار داشت: وضعیت به گونهای است که نه ما سختی کار شما را متوجه میشویم و نه شما سختی کار ما را؛ چون ما صرفا محصول نهایی کار شما را مشاهده میکنیم و زحمات پشت صحنه را نمیبینیم. هر کدام از شما چندین بار باید کارتان را تمرین کنید تا به نتیجه دلخواهتان برسید.
وی افزود: در کار ما نیز که قضاوت و دادرسی و دادگری است، امور چنین است؛ گاهی اوقات یک بازپرس و دادستان و قاضی زحمات بسیار زیادی متحمل میشوند اما فقط خروجی حکم آنها به چشم میآید و برای عموم و ناظران مشخص نمیشود چه مقدماتی طی شده تا حکم صادر شود.
رئیس قوهقضائیه خاطرنشان کرد: کسی نمیداند در پشت پرده رسیدگی به پروندههای قطور و پرحجم قضایی، چه تلاشهایی میشود؛ عموم مردم فقط حکم صادره را میبینند؛ مانند همین کار شما هنرمندان و فیلمسازان که ساعتها و روزها تمرین میکنید و ما فقط چند دقیقه خروجی کار شما را میبینیم، لذا اگر بتوان مواردی ناظر بر زحمات و مرارتهایی را که مسؤولان قضایی در به سرانجام رساندن یک پرونده متحمل میشوند به صورت کامل، درست و امانتدارانه به جامعه منتقل کرد، بسیار موثر است.
* فقط بازگوکننده نکات مثبت قوه قضائیه نباشید
محسنیاژهای در ادامه خطاب به عوامل و دستاندرکاران مجموعه تلویزیونی «بازپرس» گفت: قرار نیست چون فیلم شما درباره قوهقضائیه است، فقط بازگوکننده نکات مثبت این قوه باشید؛ میتوانید نکات و نقاط ضعف و فرآیندهای معیوب و دارای ایراد را هم بازگو کنید و به تصویر بکشید تا برای ما نیز جنبه آموزنده داشته باشد و ما را وادار به رفع نقایص کند، البته این مقوله درباره همه دستگاهها صدق میکند و مختص قوهقضائیه نیست.
وی بیان کرد: کار شما علاوه بر محصول نهایی که به نمایش درمیآید، باید به زمینهای برای استفاده حداکثری از ظرفیتهای دستگاه قضا برای ارتقای آگاهیهای حقوقی و قضایی مردم و پیشگیری از وقوع جرم تبدیل شود. «بازپرس» باید بهانهای شود که اصطلاحا یخهای میان هنرمندان و قوهقضائیه را آب کند و به تبع آن، تعامل هنرمندان و دستگاه قضا گسترش یابد.
* پروندههای قضایی میتواند سوژه فیلمسازی باشد
رئیس قوهقضائیه با اشاره به سوژههای بکر و جالبی که بعضا در پروندههای قضایی مستتر است و از قابلیت تبدیل شدن به سناریوهای مفید و آگاهیبخش برای عموم جامعه برخوردار است، افزود: ما در دستگاه قضایی و در ذیل پروندههای قضایی، مسائل و دادههایی داریم که میتواند به سوژهها و طرحهایی برای فیلمسازی تبدیل شود؛ سوژهها و طرحهایی که علاوه بر قابلیت و استعداد به جامه هنر درآمدن، عنصر آگاهیبخشی و تنبهدهی نیز در آن وجود دارد و میتواند به منزله پیشگیری از جرائم و تخلفات و آسیبها باشد؛ بخشی از این سوژهها و دادهها چنانچه مشمول مرور زمان شود، ارزش آگاهیبخشی و پیشگیری خود را از دست میدهد، لذا باید در کاربرد آن در قالب اثر هنری و ساخت فیلم و سریال تعجیل داشت و ما نیز همانطور که به اطلاع مسؤولان رسانه ملی رساندهایم، در این زمینه آمادگی لازم را داریم.
وی بیان کرد: مقوله پیشگیری، بسیار مهم است؛ اگر از همین دادهها و مسائلی که در ذیل پروندههای قضایی با آنها مواجه میشویم بخوبی و به نحو مطلوبتری استفاده میکردیم، شاید در مقوله پیشگیری از وقوع جرم و ارتقای آگاهیهای مردم و ایجاد بازدارندگی، بسیار جلوتر از وضعیت فعلی بودیم.
محسنیاژهای در ادامه با اشاره به زمینههایی که بعضا سبب روی آوردن برخی به فساد میشود و اهمیت به تصویر کشیدن هنرمندانه این زمینهها برای زدودن آنها اظهار داشت: بارها در سخنرانیهای خود بر این نکته تاکید داشتهام که اگر جرم و فسادی در مسائل اقتصادی و غیراقتصادی واقع میشود، قبل از آنکه سراغ مردم برویم، باید سراغ عامل و کارگزار حکومت برویم.
رئیس قوهقضائیه گفت: اگر فسادی در یک بانک اتفاق افتاد، نه اینکه سراغ مشتری نرویم اما نباید شرایط به نحوی باشد که همه فشار را روی مشتری ببریم؛ در اینگونه موارد، باید خود متصدیان بانک اعلام کنند چرا زمینه ایجاد فساد را در بانک خود فراهم کردهاند؟ گاهی اوقات مسائل، زمینهها و بسترهایی دارد که توجه به آنها بسیار حائز اهمیت و گرهگشاست.
وی افزود: گاهی اوقات به دلیل طولانی و پیچیده شدن رسیدگی به امور مردم که در فرآیندها و قوانین وجود دارد، بالطبع ممکن است افرادی که برای انجام کار خود به دستگاهی مراجعه کردهاند، به فساد کشیده شوند. هیچکس دوست ندارد کارش را با پرداخت رشوه انجام دهد اما وقتی انجام کار، زمانبر و دارای رفتوآمدها و دردسرهای زیادی است، برخیها ریسک پیدا کردن واسطه و پرداخت رشوه را میپذیرند.
محسنیاژهای بیان کرد: گاهی اوقات این مراجعات مکرر به دستگاهها و طولانی و زمانبر شدن فرآیندهای اداری برای انجام یک کار قانونی و برخی ناملایمتیهایی که ممکن است در این مسیر وجود داشته باشد، بعضی افراد را به انجام این تخلفات سوق میدهد، لذا ضروری است درباره کوتاه کردن فرآیندهای اداری، اقدامات عاجلی در دستور کار قرار گیرد و شما هنرمندان نیز میتوانید در آثارتان این قبیل کاستیها و نواقص را با هدف رفع آنها به تصویر بکشید.
رئیس دستگاه قضا خطاب به عوامل و دستاندرکاران مجموعه تلویزیونی «بازپرس» گفت: خیلی از شما چهرههای هنری اثربخش و مرجع و ماندگاری هستید؛ خواهش من آن است که این اثربخشی اجتماعی را حفظ کنید؛ همه هنرمندان ما باید در حفظ شأن و منزلت اجتماعی خود کوشا باشند و به گونهای نباشد که خدای ناکرده تحتتاثیر القائات بدخواهان و معاندان و شرایطی که پیش میآید، به شأن و منزلت هنرمندان ما خدشهای وارد شود و جایگاهشان از بین برود.
در جریان حضور رئیس قوهقضائیه در محل تصویربرداری و لوکیشن مجموعه تلویزیونی «بازپرس»، تعدادی از عوامل این سریال ضمن قدردانی از حضور رئیس دستگاه قضا، از همکاری مرکز رسانه قوهقضائیه برای در اختیار قرار دادن دادهها و اطلاعات کافی به عوامل فیلمساز تشکر کردند.
سریال «بازپرس» که پخش آن از تیرماه در شبکه یک سیما آغاز شده، از مضمونی معمایی برخوردار است. ساخت این سریال به تهیهکنندگی محمدرضا شفیعی، کارگردانی احمد معظمی و ایفای نقش هنرپیشگانی نظیر مهدی فخیمزاده، فرهاد قائمیان، محمدرضا شریفینیا، محسن قصابیان، فریبا متخصص و سوگل طهماسبی دی ۱۴۰۱ کلید خورد.
ارسال به دوستان
پناهیان در هیأت هنر:
ریشه سوءتفاهمها ضعف تبیین است
هشتمین روز نوزدهمین سوگواره هنر و حماسه هیات هنر با شعار «تو را نیز عاشورایی است» برگزار شد. در شروع سوگواره نواختن سنج و دمام به همت افراد هیات هنر انجام و در کنار این آیین به همت کارگروه تئاتر هیات هنر، پرفورمنسی با محوریت امام حسین(ع) و یاران آن حضرت برگزار شد.
پس از آن با قرائت قرآن کریم، مراسم ادامه پیدا کرد. در این بخش مهدی دقیقی و سجاد خسروآبادی به روضهخوانی پرداختند.
در بخش پایانی مراسم حجتالاسلام علیرضا پناهیان به سخنرانی پرداخت. موضوع سلسله سخنرانی امسال او «آیا هنرمند باید عارف باشد؟» است. او در هشتمین شب سوگواره گفت: نمیشود افراد را به این متهم کرد که انسان حقیقتا بد است. البته که خوب و بد در همه جا موجود است ولی اگر هم کسی حقیقتا بد است، از نتایج سوءتفاهم است. ریشه این سوءتفاهم، ضعف در تبیین است.
وی افزود: ما روحانیون نتوانستیم حرف درست بزنیم و درست حرف بزنیم. وقتی آقا میفرمایند جهاد تبیین، یعنی ما در این حوزه بسیار ضعیف عمل کردهایم. تمام معارف دینی که در جامعه و مدرسه و ... ما تدریس میشود، حتی 10 درصد آیات قرآن هم نیست.
نبود آسایش و آرامش از ویژگیهای تمدن و فرهنگ غرب است
پناهیان با بیان اینکه اگر بتوان به طور صحیح عرفان را در بطن جامعه پخش کرد، هیچکس نمیتواند در برابر جاذبه دین مقاومت کند، گفت: درباره ایمان، عقیده زیاد مهم نیست. عقیده به این معناست که درباره ایمان به آگاهی کامل رسیده باشی. شخصی که سر امام حسین(ع) را جدا کرد، عقیده داشت حسین فرزند امام علی(ع) است. عقیده داشت بهشت وجود دارد. عقیده داشت جهنم وجود دارد. عقیده داشت در آینده دچار عذاب خواهد شد ولی این کار را انجام داد. اکثر آنها مشکل عقیدتی نداشتند، امروز هم همینطور است.
استاد حوزه و دانشگاه گفت: یکی از ویژگیهای تمدن و فرهنگ غربی، نبود آسایش و آرامش است. ما باید بیرق این موضوع را در جهان بالا ببریم که ما پیشرو در مساله آرامش و آسایش هستیم. افراد باید اینگونه برای آرامش خود جذب اسلام شوند؛ زندگی عارفانه سراسر آرامش است.
این مراسم سالهای گذشته در دانشکده هنرهای کاربردی دانشگاه هنر و ۲ سال در حوزه هنری برگزار شد اما امسال با تغییراتی مواجه شد و در پردیس باغ ملی دانشگاه هنر برگزار میشود. این سوگواره در دهه دوم ماه محرم از شام غریبان به مدت 10 شب از ساعت ۲۰ برگزار میشود.
ارسال به دوستان
با حضور چهره فاخر میراث فرهنگی کشور در سال 1402 انجام خواهد شد
برگزاری نشست «عمر تجربه» در مجموعه نیاوران
سومین نشست از سلسله نشستهای تخصصی «یک عمر تجربه» با حضور چهره فاخر میراث فرهنگی کشور در سال 1402، استاد عبدالحسین وکیلیفرد از بنیانگذاران سازمان میراث فرهنگی، امروز دوشنبه 16 مردادماه در مجموعه نیاوران برگزار میشود. پس از برگزاری دومین نکوداشت مفاخر میراث فرهنگی که با استقبال عموم مردم همراه بود، مجموعه نیاوران با هدف استفاده از تجربیات خبرگان میراث فرهنگی نشستهایی را تدارک دیده و از مفاخر، پیشکسوتان و چهرههای ماندگار میراث فرهنگی دعوت میکند تا داشتههایشان را در قالب سخنرانی و پرسش و پاسخ در اختیار مخاطبان قرار دهند. بر این اساس سومین نشست امروز با حضور استاد عبدالحسین وکیلیفرد برگزار میشود. عبدالحسین وکیلیفرد متولد سال 1321 هجری خورشیدی و کارشناس ارشد مدیریت دولتی است. نخستین فرماندار قصرشیرین پس از انقلاب اسلامی، همکاری با وزارت ارشاد اسلامی در سالهای اوایل انقلاب برای تهیه ساختار شرکت دولتی ایرانگردی و جهانگردی که بعدا به صورت سازمان گردشگری با سازمان میراث فرهنگی ادغام شد و تهیه لایحه تشکیل سازمان میراث فرهنگی و ارسال به مجلس شورای اسلامی در اردیبهشت سال 1362 و اخذ مصوبه مجلس شورای اسلامی در این باره در بهمن 1362 در کارنامه کاری او به چشم میخورد.
تهیه نخستین ساختار سازمانی سازمان میراث فرهنگی کشور، همکاری جهت تبدیل سازمان میراث فرهنگی به پژوهشگاه ضمن اخذ موافقت وزارت علوم، تهیه نمودار سازمانی میراث فرهنگی کشور، تهیه تشکیلات تفضیلی سازمان و تهیه و ابلاغ شرح وظایف پستهای سازمان نیز از جمله اقداماتی است که وی در مدت فعالیت در مجموعه میراث فرهنگی کشور انجام داده است.
ارسال به دوستان
مدیرعامل انجمن سینمای انقلاب خبر داد
ورود انجمن سینمای انقلاب به عرصه تولید فیلم کوتاه
مدیرعامل انجمن سینمای انقلاب و دفاعمقدس از ورود این انجمن به حوزه تولید فیلم کوتاه خبر داد.
سیدمحمد حسینی گفت: با توجه به اهمیت ویژه تولید فیلم کوتاه و ضرورت سرمایهگذاری ویژه در این عرصه، انجمن سینمای انقلاب و دفاعمقدس قصد دارد در حوزه تولید فیلم کوتاه اقدامات موثر و هدفمندی را اجرایی کند. وی افزود: این حوزه یک عرصه بسیار مهم است که میتوان با کشف استعدادها، پرورش و هدایت نسل جدید و جوان کارگردانان کشور، هدفگذاری موثرتری را با برنامهریزی و تخصیص اعتبارات لازم انجام داد که این مهم در درازمدت به تربیت و بروز و ظهور نسل جدید و نو کارگردانان سینمای ایران منجر خواهد شد.
عضو شورای سیاستگذاری جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت ادامه داد: به این منظور با حمایتهای بیشائبه و همهجانبه بنیاد فرهنگی روایت فتح تاکنون ۵ فیلم کوتاه در این انجمن ساخته شده که این امر نویدبخش حضور جدی و موثر انجمن در تولید فیلم کوتاه خواهد بود و انشاءالله این حضور با قدرت ادامه پیدا خواهد کرد. وی گفت: به این منظور در انجمن دفتر تولید فیلم کوتاه، امور تولید فیلم کوتاه از ایده تا ساخت را پیگیری و مدیریت خواهند کرد و علاقهمندان میتوانند در این حوزه آثار خود را به منظور ارائه به شورای ساخت فیلم کوتاه انجمن سینمای انقلاب و دفاعمقدس ارسال کنند. انجمن سینمای انقلاب و دفاعمقدس وابسته به بنیاد فرهنگی روایت فتح است و با سابقهای بیش از ۳ دهه در زمره باسابقهترین و اصلیترین نهادهای ساخت و تولید فیلمهای سینمایی بلند و فیلمهای کوتاه با مضامین انقلاب اسلامی، دفاعمقدس و مقاومت است. جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت نیز از دیگر فعالیتهای مهم و موثر این انجمن در عرصه سینمای کشور به شمار میرود.
ارسال به دوستان
اخبار
دبیر چهلودومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر معرفی شد
مهدی حامدسقایان به عنوان دبیر چهلودومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر منصوب شد. کاظم نظری مدیرکل هنرهای نمایشی با صدور حکمی، مهدی حامدسقایان را بهعنوان دبیر چهلودومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر منصوب کرد.
در بخشی از متن این حکم آمده است: جشنواره بینالمللی تئاتر فجر بهعنوان مهمترین و وسیعترین رویداد تئاتری که منشعب از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران است، همواره در جهان هنرهای نمایشی مورد توجه بوده و هست. این جایگاه ویژه بیگمان مستلزم پایش و پاسداشتی هنرمندانه است تا با معرفی توان و قابلیتهای گروههای نمایشی کشور، اقدامات شایستهای را در جهت تأثیرگذاری پایا و مانا و ثمربخش بر جریان تولید و عرضه تئاتر برای مخاطبان داشته باشد. از این رو ترسیم چشمانداز واقعی و کارشناسانه، توجه ویژه به روزآمدی، کارآیی و پایایی ایدههای خلاقانه، نگاه جدی به تولیدات استانها و بهرهگیری از مشاورههای صاحبنظران میتواند نویدبخش رویدادی باشکوه و موفق باشد.
همکاری و مشارکت در برگزاری چندین جشنواره ملی و بینالمللی در کشور از جمله داور بخش تجربی و دانشجویی جشنواره بینالمللی تئاتر فجر، عضویت در کمیته انتخاب بخش خیابانی جشنواره بینالمللی تئاتر فجر، عضویت در هیات امنا و شورای انتخاب آثار خانه نمایش، نگارش هشت جلد کتاب و 34 مقاله علمی پژوهشی، بخشی از تجارب حامدسقایان به شمار میآید.
***
۱۰۰ مستند ایرانی خواستار حضور در حقیقت هفدهم
بیش از ۷۰۰ مستند خارجی و ۱۰۰ مستند ایرانی خواستار حضور در هفدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» شدند.
به گزارش ایرنا، پس از گذشت ۲۰ روز از انتشار فراخوان هفدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مستند، سینماحقیقت، بیش از ۱۰۰ فیلم مستند ایرانی متقاضی حضور در این دوره هستند. از میان این آثار طبق روال گذشته عمده آثار رسیده به این دوره از جشنواره را مستندهایی با مضمون اجتماعی تشکیل میدهند.
از سوی دیگر در بخش آثار بینالملل تا امروز بیش از ۷۰۰ فیلم مستند به دبیرخانه سینما حقیقت رسیده است که از این میان ۴۹۲ اثر در بخش کوتاه، ۳۸ فیلم در بخش نیمه بلند و ۱۷۹ مستند در بخش بینالملل در این فراخوان حضور دارد.
ماه گذشته محمد خزاعی، رئیس سازمان سینمایی در حکمی مهدی مسعودشاهی، محمد داوودی، قادر آشنا، سیدسلیم غفوری، سیدعلیرضا حسینی و محمد حمیدیمقدم را به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری هفدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» منصوب کرد.
هفدهمین جشنواره «سینما حقیقت» با دبیری محمد حمیدیمقدم آذر ۱۴۰۲ برگزار میشود.
***
کارگردان «گاندو» سریال جدیدش را کلید زد
مجموعه تلویزیونی «ناریا» به کارگردانی جواد افشار با انتخاب کامل عوامل و برخی بازیگران در کرمانشاه مقابل دوربین رفت.
سریال «ناریا» به کارگردانی جواد افشار و تهیهکنندگی محمد مصریپور پس از پیشتولیدی پنج ماهه، از اواخر هفته گذشته در هتل آزادگان کرمانشاه مقابل دوربین رفته و گروه طی چند هفته آتی تصویربرداری را در مناطق مختلف این استان ادامه خواهند داد.
از بازیگرانی که تاکنون حضورشان در این مجموعه تلویزیونی قطعی شده میتوان به سامان صفاری، امیریل ارجمند، کاظم بلوچی، فریبا متخصص، افسانه چهرهآزاد، سیدحسن میرباقری، نسیم ادبی، ویدا جوان، کمند امیرسلیمانی، سپند امیرسلیمانی، هامون سیدی، کاوه سماکباشی، رامبد شکرآبی، آزیتا ترکاشوند، حسن اسدی، اتابک نادری، وحید شیخزاده، افشین سنگچاپ و آیسل کاپلان (بازیگر ترکیهای) اشاره کرد.
زهرا نادریفر در نقش «هوژان»، محمدسعید فرازمند در نقش «سوران» و دنیا فتحی در نقش «مستانه» از جمله چهرههای جدیدی هستند که در «ناریا» معرفی میشوند. این سریال بازیگران دیگری نیز دارد که حین کار به پروژه اضافه خواهند شد.
در خلاصه داستان این مجموعه ۵۰ قسمتی آمده است: هوژان، دختر نخبه و دانشمند ایرانی در اوج شکوفایی علمیاش به دنبال اختراع پدیدهای میرود که قرار است ایران را به جایگاه منحصربهفردی برساند. در این بین گروهی از تبهکاران و گنگسترهای داخلی و خارجی دست به دست هم داده و وارد ماجرا میشوند. در این مسیر یکی از تبهکاران عاشق او شده و عشق او....
***
تهیهکننده «فسیل» یک فیلم کودک اکران میکند
فیلمهای سینمایی «نارگیل ۲» و «ستون ۱۴» از ۱۸ مرداد روی پرده میروند.
شانزدهمین جلسه شورای صنفی نمایش یکشنبه ۱۵ مرداد در سازمان سینمایی تشکیل شد.
بعد از بررسی درخواستها و موارد مطرح شده، قرارداد سرگروهی ۲ فیلم سینمایی «نارگیل ۲» به کارگردانی سیدداوود اطیابی با پخش فیلمیران به سرگروهی پردیس کورش و فیلم سینمایی «ستون ۱۴» به کارگردانی امیرحسین همتی با پخش نیمروز فیلم به سرگروهی پردیس هنر شهر آفتاب شیراز ثبت شد.
اکران هر 2 فیلم از چهارشنبه ۱۸ مرداد در سینماهای سراسر کشور آغاز خواهد شد. به گزارش مهر، «نارگیل ۲» را سیدابراهیم عامریان تهیه کرده است که این روزها فیلم سینمایی «فسیل» را هم روی پرده دارد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|