|
اخبار
ایران به عنوان ناظر به رزمایش سازمان پیمان امنیت جمعی دعوت شد
«آناتولی سیدوروف» رئیس ستاد مشترک سازمان پیمان امنیت جمعی گفت: کشورهای عضو این سازمان از نمایندگان کشورهای غیر عضو ایران، عربستان سعودی، چین و مغولستان به عنوان ناظر برای حضور در رزمایش «برادری رزمی ۲۰۲۳» که در بلاروس برگزار خواهد شد، دعوت کردهاند. وی افزود: مانورهای آتی بر استفاده از پهپادها و مقابله با آنها متمرکز خواهد بود. بلاروس از اول تا ششم سپتامبر (۱۰ تا ۱۵ شهریور) میزبان رزمایشهای عملیاتی- استراتژیک مشترک سازمان پیمان امنیت جمعی بوده که با هدف مقابله با تهدیدات بیولوژیکی در خاک بلاروس برگزار خواهد شد. بر اساس توافقات انجام شده، گردانهای ملی جمهوری بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان، روسیه و تاجیکستان در این رزمایش شرکت خواهند کرد. طبق اعلام وزارت دفاع بلاروس، هدف اصلی این رزمایش بهبود هماهنگی و انسجام ارگانهای فرماندهی و کنترل در جریان آمادهسازی و اجرای عملیات مشترک است. علاوه بر این، این رزمایشها با هدف ارتقای مهارت و توانایی عملی فرماندهان در مدیریت واحدها و زیریگانهای نظامی در حین رزم و عملیات ویژه برگزار میشود.
***
معاون پارلمانی رئیسجمهور:
راهبرد دولت همافزایی با مجلس برای خدمت به مردم است
معاون پارلمانی رئیسجمهور در بیستوهفتمین نشست معاونان وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی که مدیران کل امور مجلس دستگاهها نیز شرکت داشتند، با تاکید بر اینکه معاونان پارلمانی وزارتخانهها و سازمانهای دولتی باید در قبال ماموریتها و برنامههای دولت احساس مسؤولیت مشترک داشته باشند، اظهار داشت: اگر دولت لایحهای مثل برنامه هفتم را به مجلس ارائه میدهد، معاونان پارلمانی همه وزارتخانهها وظیفه دارند با همافزایی و همکاری مشترک و تعامل با نمایندگان، آن لایحه را تا رسیدن به نتیجه نهایی پیگیری کنند. سیدمحمد حسینی بر لزوم پیگیری مطالبات بحق نمایندگان در رسیدگی و رفع مشکلات مردم و حوزههای انتخابیه آنها تاکید کرد و اظهار داشت: راهبرد دولت همافزایی با مجلس
برای خدمت به مردم است. نمایندگان بعضا به خاطر مشکلات اقتصادی و کمبودهایی که مردم با آن مواجهند، سوالات و مطالباتی مطرح میکنند و ما وظیفه داریم در حد توان و در چارچوب اعتبارات و موازین آن را پیگیری کنیم، لذا فعالیت در حوزه معاونت پارلمانی کار بسیار سختی است و نیاز به صبر و استقامت و سعهصدر دارد.
***
سرلشکر موسوی:
راه خنثیسازی تهدیدات قویتر شدن است
فرمانده کل ارتش دیروز در آیین آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه فرماندهی و ستاد (دافوس) ارتش گفت: دوره دافوس یک فرصت بینظیر در دوران خدمت است. دوره دافوس یک دوره بینظیر بوده و قابل مقایسه با سایر دورهها نیست. سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی بیان کرد: ما باید برنامهها و اولویتهای خود را بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تعیین کنیم و نگاه تمدنی به فرآیندها داشته باشیم و وقتی فراز و نشیب زندگی بشری و چالش و درگیری حق و باطل را در این دوران نگاه کردیم و در نظر گرفتیم، میتوانیم روند آینده جهان را پیشبینی و خود را متناسب با آن آماده کنیم. وی ادامه داد: یکی از نکاتی که رهبر انقلاب در این بیانیه اشاره کردهاند حرکت برای تشکیل تمدن نوین اسلامی و نکته دوم آمادگی برای ظهور حضرت بقیهالله اعظم(عج) است. همچنین ما باید به اتفاقات، حوادث و رویدادهای اقصی نقاط جهان نگاه تمدنی داشته باشیم. فرمانده کل ارتش در پایان خطاب به افراد حاضر در دوره ۳۴ مدیریت دفاعی دافوس ارتش افزود: راه خنثیسازی تهدیدات و استفاده از فرصتها قویتر شدن در همه بخشهاست که یکی از راههای قویتر شدن بخش دفاعی است. البته نیروی انسانی رکن قدرتساز در همه بخشهاست، چرا که اگر پیشرفتهترین تسلیحات و تجهیزات در دست نیروی انسانی ناکارآمد باشد، همچون آهنپاره است.
***
مرکز اطلاعرسانی وزارت کشور:
تصمیم وزارت علوم ناظر به اساتیدی که دچار رکود علمیاند، قانونی است
مرکز اطلاعرسانی وزارت کشور روز گذشته در پاسخ به جوسازیهای رسانهای پیرامون موضوع دانشگاهها و اتفاقات اخیر گفت: اعتماد و باور رهبر حکیم و فرزانه انقلاب به دانشگاه سرمایهای بزرگ و منحصر به فرد طی سالهای اخیر است. بیشترین آسیب به دانشگاه در سالهای گذشته از ناحیه جریانهایی وارد آمده که کوشیدهاند با سیاسیبازی و بهرهبرداریهای جناحی و انتخاباتی، از ظرفیت بزرگ دانشگاه و فطرت حقجوی جوانان دانشجو در راستای مطامع خود بهرهبرداری مقطعی داشته باشند. افرادی که در عین رکود علمی، با بیاخلاقی سیاسی و نمایشهای رسانهای کوشیدهاند فرصت تولید علم و به تبع آن احساس افتخار ملی و سپهر فرهنگی سیاسی دانشگاهها را آلوده به نگرش جناحی و بعضا ضدملی کنند. این مرکز اضافه کرد: آنچه وزارت علوم در برابر معدود اساتیدی که دچار رکود علمی بوده اما نقش مهمی در نمایشهای رسانهای داشتهاند، صورت داده، کاملا بر مبنای موازین قانونی و اداری و البته وظیفه انقلابی این وزارتخانه برای پویایی علمی و فرهنگی دانشگاهها است که جای تقدیر دارد، چرا که مسؤولیت اساتید دانشگاهها به عنوان معیار و تراز در نهاد دانشگاه، ضمن پیشبرد اهداف آموزشی و پژوهشی، احیای حس غرور و سربلندی ملی در دانشجویان است، هر چند جریانات سیاسی که بیتوجه به ظرفیت جوانان طی سالهای تصدی مسؤولیت خود، سد راه جوانگرایی، نخبهگرایی و تغییر در مدیریت فرسوده گذشته بوده و خود عمدهترین دلیل ناامیدی بخشی از جوانان هستند، امروز پوستین وارونه پوشیده و در برابر قانون ایستادهاند. وزارت کشور در راستای رفع موانع و کمک به تصمیمسازی وزارت علوم در جهت توسعه علمی و افزایش ظرفیتهای جذب هیات علمی دانشمند، جوان و نخبه، همواره آماده بوده و تلاشهای خود را نیز صورت داده است.
ارسال به دوستان
امیر حاتمی: صنعت دفاعی در شرایط سخت تحریمی رو به جلو کرده است
مشاور فرمانده کل قوا در امور ارتش در بازدید از نمایشگاه صنعت دفاعی ضمن تقدیر از زحمات کارکنان وزارت دفاع گفت: وزارت دفاع توانسته است نیاز نیروهای مسلح را در همه حوزهها تامین کند. امیر سرتیپ امیر حاتمی با اشاره به پیشرفتهای وزارت دفاع تصریح کرد: امروز به برکت خون شهدا، کشور در حوزه صنعت دفاعی در سختترین شرایط تحریمی رو به جلو حرکت میکند و افتخار و غرور میآفریند. امیدواریم هر روز شاهد پیشرفتهای وزارت دفاع باشیم.
ارسال به دوستان
امیرعبداللهیان: 390 میلیون پوند مطالبات از انگلیس که مربوط به قبل از پیروزی انقلاب بود، وصول شد
اقتدار نقد میکند
گروه سیاسی: 10 سال پیش با آغاز دولت یازدهم، بخشی از جامعه این فکر را در سر میپروراند که راه رشد و توسعه، تنها از جادهای میگذرد که غرب و در راس آن آمریکا قرار دارد؛ همان جادهای که جز با نگاه مثبت هیولاهای نظام بینالملل امکان گذر از آن نیست و هیچ امیدی به سایر مسیرها نیز وجود ندارد. مسیری که التماس و امتیاز، پایه اولیه آن بود ندارد و حتی بعد از اخذ باج هم هیچ تضمینی مبنی بر آن رشد و پیشرفت رویاگونه نبود، از همان ابتدا نشان داد سرابی بیش نیست و از آن زرق و برق و تجمل تصاویر ارائهشده هم خبری نخواهد بود. راهی که دولت وقت رفت و بعد از چند سال هم به آن رویای پرورانده در ذهنش دست نیافت.
به گزارش «وطن امروز»، روز گذشته حسین امیرعبداللهیان در حاشیه حضور در مرکز ارتباطات مردمی ریاستجمهوری پیرامون آزادسازی پولهای بلوکهشده ایران این نکته را مطرح کرد که پیگیریهای جدی در دولت سیزدهم برای دریافت پولهای بلوکهشده انجام و سال گذشته ۳۹۰ میلیون پوند مطالبات از انگلیس که مربوط به قبل از پیروزی انقلاب بود، وصول شد. مطالباتی که ایران در مسیر قانونی و عزتمندانه برای مصارفی که خودمان ترجیح دادیم، استفاده شده و صحبتهایی همچون نفت در مقابل غذا نیز صحت نداشته است.
بر اساس توافق اخیر صورتگرفته 5 نفر از زندانیان ایرانی در آمریکا و 5 نفر از زندانیان آمریکایی در ایران تبادل خواهند شد و 6 میلیارد دلار از پولهای بلوکه شده ایران در کرهجنوبی، بههمراه مقدار قابلتوجهی از وجوه ایران در بانک TBI عراق آزاد میشود. اکنون این توافق که از زمان امضا، 2 ماهه در نظر گرفته شده است در حال اجرا بوده و دو طرف نسبت به نحوه اجرای آن ابراز رضایت کردهاند.
همچنین علی باقری، مسؤول تیم مذاکرهکنندگان کشورمان درباره عقبنشینی آمریکاییها ذیل مذاکرات آزادسازی پولهای بلوکه شده ایران میگوید: «آمریکاییها در طول مذاکرات رفع تحریم تاکید ویژهای داشتند که آزادسازی پولهای ایران صرفا بعد از احیای برجام محقق خواهد شد اما عقبنشینی کردند تا خارج از چارچوب توافق برجام این اتفاق رقم بخورد».
توفیق دیپلماتیک ایران در آزادسازی منابع بلوکهشده کشورمان که جمهوریخواهان آمریکایی آن را رقصیدن بایدن به ساز ایران خواندند و گروهی این اتفاق را قدرت حقوقی ایران و ناشی از شکایت انجامشده از کرهجنوبی دانستند، از سوی برخی دولتمردان سابق مورد انتقاد قرار گرفت. این انتقاد اما از سوی همان کسانی بود که در انجام وظیفه دیپلماتیک خود کوتاهی کرده و نتوانسته بودند مطالبات ایران را وصول کنند.
جالبتر آنکه این نگرانی از تقابل 2 راهبرد و نهایتا موفقیت یکی در سیاست خارجی نشأت میگیرد. یعنی نویسندگان برجام و کسانی که در امر دیپلماسی و بلد بودن زبان دنیا خود را سرآمد میدانستند، نهتنها از این مسیر قادر به ارائه افقی روشن برای مردم نبودند، بلکه حتی نتوانستند مطالبات ایران را وصول کنند و با بهانههایی چونFATF یا خروج آمریکا از برجام، شکست راهبرد خود را توجیه میکردند. این در شرایطی است که دولت جدید بدون برجام و FATF توانست این معضل را برطرف و منابع ایران را وصول کند.
به عبارت دیگر عدم وصول مطالبات، نقطه ضعف دولت قبل بوده است و در شرایط کنونی اگر نگوییم دولتمردان سابق باید عذرخواه مردم کشورمان به دلیل ناتوانی باشند، لااقل باید قدردان دولت سیزدهم باشند که توانست پس از سالها بدون پذیرش شروط دشوار برجام، منابع ارزی را آزاد کند و این امید وجود داشته باشد که ثبات ارزی در کشورمان بهوجود آید.
البته از این دست موارد و بهانههای دولت قبل طی شکستهای پیدرپیاش در عرصه دیپلماسی به کرات قابل مشاهده است. دولت سیزدهم در شرایطی کار خود را آغاز کرد که نخستین بحرانش فقدان واکسن کرونا بود. چیزی که دولت دوازدهم میگفت چون FATF حل نشده، امکان جابهجایی حتی یک یورو هم وجود نخواهد داشت اما در دولت جدید با 1.2 میلیارد یورو عملیات بانکی این موضوع بدون هیچ مشکلی انجام شد.
ناتوانی و شکست دولت قبل در اجرای ایده گفتمانیاش نشان داد ایدئالیستهای امیدوار، نتوانستند آنطور که در ابتدا به شکلی آرمانگرایانه به غرب امید بسته بودند، از مزیتهایش منتفع شوند.
با پایان دولت دوازدهم، ایده آرمانگرایانهای که 8 سال بر آن پافشاری کرده و در پی آن اقتصاد، امنیت و سیاست ایران را به اسارت گرفته بودند نیز پایان یافت. سیاست خارجی و دیپلماسی دولت سیزدهم اما محدود به غرب نشد و با چندجانبهگرایی، به دستاوردهای خوبی هم رسید. از توافق با عربستان و آزادسازی منابع بلوکهشده تا رشد چشمگیر صادرات نفتی ایران و عضویت در شانگهای و بریکس از مواردی است که این تغییر رویکرد برای ایران به همراه داشته است. تغییر رویکردی که اگر به سرانجام نمیرسید، انزوای ایران را به همراه داشته و شرایط ایران در نظام بینالملل را بیش از پیش به خطر میانداخت، همچنین وزیر امور خارجه طی حضور در مرکز ارتباطات مردمی ریاستجمهوری درباره مزایای پیوستن ایران به بریکس تصریح کرد: چند عامل باعث شد ایران از نخستین کشورهایی باشد که عضویت آن در بریکس پذیرفته میشود. عامل نخست این بود که آیا ایران در بین ۴۰ کشور متقاضی پیوستن به بریکس، شاخصهای لازم را دارد یا خیر که با کارشناسیهای لازم از سوی ۵ عضو اصلی به این جمعبندی رسیدند ایران توانمندیها و شاخصهای لازم را دارد. امیرعبداللهیان بیان کرد: از دیگر بحثها این بود آیا ایران که تحت تحریمها قرار دارد، میتواند به عضویت درآید که با نگاه به تمام این مسائل عضویت ایران پذیرفته شد.
وی ادامه داد: نقش دیپلماسی سران در پیوستن به بریکس خیلی حائز اهمیت بود. رئیسجمهور در تماس با تک تک روسای ۵ کشور اصلی رایزنی داشت و دستگاه دیپلماسی از تمام ظرفیتها استفاده کرد و نهایتا دیپلماسی فعال و توجه حجتالاسلام رئیسی سبب شد ایران عضو رسمی بریکس شود.
وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد: ایران با عضویت در بریکس وارد ائتلافی جدید شده است که میتواند قدرت اقتصادی و همکاریهای اقتصادی و بینالمللی در نظام مبتنی بر چندجانبهگرایی را افزایش دهد.
نهایتا باید گفت دولت سیزدهم از ابتدا 2 مسیر بیاثر کردن تحریمها در لایه مقاومت و لغو تحریمهای یکجانبه آمریکا با دیپلماسی را دنبال کرده و هیچگاه از مسیر مذاکره فاصله نگرفته است. دقیقا متفاوت با دولت قبل که تنها مذاکره را تجویز کرده و به تبعیت از خالقان ترکمانچای، به مقاومت وقعی نمینهادند. همه اینها منجر به این شد که نگاه متمرکز و یکجانبه دولت سابق، فرصتهای نقد موجود در سایر نقاط جهان را به بهای نسیه غرب به گوشهای انداخته و ذیل رویکرد التماسی، بیش از پیش ایران را از مسیر پیشرفت جدا کند؛ رویکردی که میتوانست در تعامل دوجانبه با مقاومت، گرهها گشوده و فرصتها بیافریند اما نتوانست و با پافشاری بر یک ایده مغلوب، در را بر همان پاشنه قبل چرخانده و حتی نتوانست رویاهای خود را محقق کند.
ارسال به دوستان
پس از اولتیماتوم اخیر سرلشکر باقری به عراق، یک رسانه عراقی به نقل از منابع سیاسی بغداد خبر داد تروریستهای مسلح از اقلیم کردستان اخراج میشوند
تروریستهای آواره؛ از آلبانی تا اقلیم کردستان
کنعانی: دولت عراق مفاد توافق سهجانبه را برای اجرا به مقامات کردستان عراق ابلاغ کرد
بیستم تیرماه سرلشکر محمد باقری در سخنانی با یادآوری تعهدات عراق برای پاکسازی مرزها از وجود تروریستهایی که علیه ایران فعالیت میکنند، هشدار داد عراق تا شهریور برای انجام این اقدامات فرصت دارد. سرلشکر باقری با هشدار به مقامات عراقی گفته بود تا شهریور که زمان تعهد دولت عراق است، صبر میکنیم و امیدواریم دولت عراق به مسؤولیتش عمل کند اما اگر این زمان بگذرد و آنها مسلح باقی بمانند یا عملیاتی انجام دهند، قطعا عملیاتهای ما علیه این گروهها با شدت بیشتر تکرار خواهد شد.
به فاصله چند روز پس از این هشدار رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، عراق تمهیدات جدیدی برای تامین امنیت مرزهای خود با ایران به کار بست. نصب ۵۰ برجک بتنی و ۴۰ دوربین بهعلاوه احداث ۴۷ پاسگاه مرزی در خط صفر مرزی عراق و ایران، از مواردی بود که به سرعت و پس از هشدار اولیه سرلشکر باقری عملیاتی شد.
در همین راستا، روز گذشته حسین کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه درباره اخبار منتشره پیرامون توافق ایران و عراق و تعهد این کشور مبنی بر خلع سلاح گروههای تروریستی تا پایان شهریور گفت: درباره تحرکات آمریکا در منطقه موضع ما روشن است. حضور آمریکا کاملا غیرقانونی است و دولت سوریه هیچ دعوتی از آمریکاییها نکرده است. تحولات سوریه نشان داده حضور نظامی آمریکا در این کشور عامل استمرار بیثباتی است. آمریکا مبتنی بر مقررات ملزم است خاک سوریه را ترک کند. در چارچوب توافق آمریکا و عراق هم موضع عراق روشن است. ما حضور آمریکا در منطقه را مغایر با صلح منطقه میدانیم. این حضور همواره مخل صلح بوده است. درباره توافق ایران و عراق درباره تروریستهای مسلح، میان ایران و عراق نیز توافقی شکل گرفته و بر اساس آن دولت عراق متعهد شده تا پایان شهریور جاری اول گروههای تروریستی مسلح در خاک عراق را خلع سلاح کند و در مرحله بعدی پادگانهای نظامی را که این گروهها ایجاد کردهاند خالی کند و اینان را به اردوگاههای در نظر گرفته شده توسط عراق منتقل کند. دولت عراق مفاد را برای اجرا به مقامات کردستان عراق ابلاغ کرده است. موعد 28 شهریور به هیچ وجه تمدید نخواهد شد. در گفتوگوها با مقامات عراقی این موضوع به آنان منتقل شده است.
وی افزود: روابط ایران و عراق کاملا دوستانه و مبتنی بر حسن همسایگی است اما موضوع حضور نیروهای تروریستی در اقلیم کردستان یک نقطه سیاه در مناسبات دوجانبه است. انتظار ما این است که این نقطه سیاه برطرف شود؛ امنیت برای ایران حائز اهمیت است.
کنعانی درباره توسعه روابط با اقلیم کردستان گفت: روابط ما خوشبختانه روابط حسنهای است و این همکاری برقرار است. اقلیم به عنوان بخشی از ساختار سیاسی عراق شریک مناسبات حسنه با ایران در زمینههای مختلف است. ایران انتظار دارد این نقطه سیاه هم در روند مناسبات پاک شود. از اقدام کریمانه مقامات اقلیم برای پذیرایی از زوار اربعین تشکر میکنم و امسال الحمدلله ما این میزبانی را شاهد هستیم.
در شورشهایی که سال گذشته در برخی نقاط کشور به راه افتاد، از همان ابتدا جریانات برانداز سودای تجزیه ایران را در ذهن میپروراندند و به همین منظور گروههای مسلح تروریستی و تجزیهطلب را جهت پیشبرد اهداف خود فعال کرده و با تزریق منابع مالی، به ناامن کردن بیشتر مرزهای جمهوری اسلامی ایران دامن زدند.
با آغاز آشوبها، گروههای تجزیهطلب کرد نیز در راستای همین پروژه براندازی و تجزیه، نقشآفرینی جدیتری داشته و مرزهای غربی را با بحران بیشتری روبهرو کردند، چنانکه بیشترین میزان کشف سلاحهای قاچاق نظامی از سوی نهادهای امنیتی و انتظامی در ایام اغتشاشات، مربوط به شهرهای غرب و شمال غرب کشور بوده است.
از همین رو قرارگاه حمزه سیدالشهدای نیروی زمینی سپاه به منظور مقابله با دستاندازی گروههای تروریستی، سال گذشته در چند نوبت مواضع تجزیهطلبان در اقلیم کردستان عراق را مورد حملات موشکی و پهپادی قرار داد که در جریان حملات چند نفر از اعضای گروهکهای تروریست تجزیهطلب به هلاکت رسیدند.
همچنین وبسایت عراقی «المطلع» به نقل از منابع دیپلماتیک و سیاسی گفت توافقی سهجانبه بین جمهوری اسلامی ایران، دولت عراق و دولت اقلیم کردستان امضا شده است که طبق آن، اعضای گروههای تروریستی مسلح مستقر در عراق طی روزهای آینده از اقلیم کردستان اخراج میشوند و به مناطق غربی این کشور که با مرز ایران فاصله زیادی دارد، منتقل خواهند شد.
به هر رو، اقدامات طرف عراقی و اظهارات سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نشان از آن دارد که اولتیماتوم رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران به عراق درباره فعالیت گروهکهای تجزیهطلب در اقلیم کردستان موثر واقع شده و عراق تا موعد مقرر به تعهدات خود مبنی بر امنیت مرزها عمل خواهد کرد.
***
احضار کاردار سوییس در پی توقیف و تخلیه نفت ایران در تگزاس
چندی پیش یک رسانه آمریکایی رصد تردد کشتیها در تگزاس، از تخلیه نفت توقیفشده ایران در ساحل تگزاس و انتقال آن به یک نفتکش دیگر خبر داد. بر این اساس ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه درباره این اقدام آمریکا در توقیف و تخلیه نفت ایران در تگزاس، اعلام کرد در غیاب سفیر سوییس، کاردار این کشور به عنوان حافظ منافع آمریکا به وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران احضار و نسبت به این اقدام اعتراض شد. وی همچنین اعلام کرد 2 یادداشت اعتراض رسمی هم در این باره به سفارت سوئیس داده شده است. کنعانی با اشاره به اقدام رسمی نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در نیویورک در چارچوب سازوکارهای بینالمللی تصریح کرد: دولت آمریکا باید بداند تعدی و تعرض به منافع ملت ایران بیپاسخ نخواهد ماند و این رویکرد غیرسازنده با پیامهای ارسالی مبنی بر آمادگی برای گفتوگوی مستقیم سازوگار نیست و اقدام کاملا غیرسازنده و حرکت در مسیر خلاف تفاهمی است که در چارچوب مبادله زندانیان انجام شده است. سخنگوی دستگاه دیپلماسی خاطرنشان کرد: دولت آمریکا از یک طرف تأکید میکند علاقهمند گفتوگوی مستقیم با ایران است و اینکه در چارچوب گفتوگوی مستقیم اختلافات حل و فصل و زمینه اجرای برجام فراهم شود و از طرف دیگر شاهد اعمال برخی تحریمهای جدید و از سوی دیگر شاهد توقیف محموله نفتی و تخلیه آن هستیم. این اقدامات با پیامهای ارسالی برای ایران مبنی برای آمادگی برای گفتوگوی مستقیم و بازگشت به توافق سازگار نیست.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|