|
حراج 1558 میلیارد تومان اوراق توسط بانک مرکزی در بورس
بانک مرکزی در هفتمین مرحله حراج اوراق مالی اسلامی، 1558 میلیارد تومان اوراق را از طریق بازار سرمایه به فروش رساند. این اوراق توسط بانک مرکزی منتشر شده و توسط بانکهای عامل قابل بازخرید است، ضمن اینکه بانک مرکزی اصل پول و سود آن را برای خریدار ضمانت میکند. در این مرحله از فروش اوراق، بانک مرکزی هزار و 588 میلیارد تومان اوراق در بازار اولیه یعنی بورس به فروش رساند. نرخ بازده این اوراق از 24.6 درصد تا 25.7 درصد است.
ارسال به دوستان
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: امکان عرضه لبنیات و حبوبات به صورت فله در طرح کالابرگ الکترونیک فراهم شده که دهکهای اول تا پنجم درآمدی را شامل میشود
خرید اینترنتی با کالابرگ الکترونیکی
در خرید اینترنتی در صورت هزینهکرد ۲۰۰ هزار تومان از یارانه برای خرید ۱۱ قلم، ۱۲۰ هزار تومان اعتبار تشویقی به شخص مشمول تعلق میگیرد
گروه اقتصادی: دولت سیزدهم در شرایطی شروع به کار کرد که رانت دلار ۴۲۰۰ تومانی بر اقتصاد ایران سایه انداخته بود و هر روز این ارزسوزی آشکار شعلهورتر میشد.
تداوم تخصیص این ارز باعث آسیبهای فراوانی مانند ناترازی ارزی، کسری بودجه، ادامه فساد و... میشد و از سوی دیگر حذف آنی میتوانست تبعات تورمی به بار آورد؛ در این موقعیت دولت تصمیم گرفت در قبال حذف ارز ترجیحی، مابهازایی به مردم که مخاطب اصلی حمایت این طرح بودند به طور مستقیم پرداخت کند.
بررسیها نشان میدهد با حذف ارز ترجیحی و پرداخت یارانههای ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی، ضریب جینی که یکی از نماگرهای اختلاف طبقاتی است، کاهشی شده و از سوی دیگر قیمت کالاهای مشمول این ارز یک ثبات نسبی را پس از حذف تجربه کرده است.
هدفگذاری یارانه، توانمندسازی اقتصادی و حفظ سلامت مردم است که دولت برای تامین این دو در سال جاری تصمیم به افزایش یارانه گرفت، البته با این شرط که این افزایش به کسانی میرسد که یارانه خود را تحت عنوان کالابرگ برای خرید ۱۱ کالای پرمصرف و ضروری در سبد مصرفی خانوار هزینه کنند.
دولت سعی کرد از طریق یارانهها سبد غذایی مورد نیاز مردم را در حد قابل قبولی تامین کند. بر این اساس طرح کالابرگ الکترونیکی را اجرا کرد. اعتبار کالابرگ الکترونیکی یک ماه زودتر از یارانه نقدی شارژ میشود و افراد میتوانند با کارت بانکی سرپرست خانوار ۱۱ قلم کالای مورد نظر شامل مرغ، تخممرغ، گوشت منجمد، قند و شکر، روغن، ماست، شیر، پنیر، ماکارونی و حبوبات را خریداری کنند. این اقدام دولت به منظور افزایش کمک به دهکهای پایین جامعه انجام شده است.
این طرح ۵ دهک از افراد جامعه را تحت پوشش قرار داده است. هدف دولت از اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی این است که مواد مغذی موردنیاز در ۱۱ قلم کالای سبد مدنظر کالابرگ الکترونیکی به جامعه هدف برسد و دهکهای کمدرآمد از نظر تغذیه شامل پروتئین، ویتامین و ریزمغذیها مشکلی نداشته باشند.
حالا اما این امکان فراهم شده است تا افرادی که از کالا برگ الکترونیکی استفاده میکنند بتوانند خرید خود را از فروشگاههای اینترنتی انجام دهند. بر این اساس، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از فراهم شدن امکان خرید برخط مردم در طرح کالابرگ الکترونیکی خبر داد.
علیرضا عسگریان با اشاره به عرضه ۱۱ قلم کالای اساسی در این طرح گفت: هماکنون یک سکوی اینترنتی عرضه ۱۱ قلم کالای اساسی مشمول طرح کالابرگ را آغاز کرده و در آینده نزدیک تعداد این سکوها افزایش مییابد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه تصریح کرد: در خرید اینترنتی هم در صورت هزینه کرد ۲۰۰ هزار تومان از یارانه برای خرید ۱۱ قلم، ۱۲۰ هزار تومان اعتبار تشویقی به شخص مشمول تعلق میگیرد.
وی با بیان اینکه امکان عرضه لبنیات سنتی و حبوبات به صورت فله در طرح کالابرگ الکترونیک فراهم شده است، افزود: هماکنون طرح کالابرگ الکترونیک دهکهای اول تا پنجم درآمدی را شامل میشود.
عسگریان گفت: استفاده از کالابرگ الکترونیک کاملاً داوطلبانه و اختیاری است و خانوارها میتوانند یک ماه زودتر از واریز یارانه اعتبار خود را برای خرید از طریق کالابرگ اختصاص بدهند. چنانچه تمایل به خرید از طریق کالابرگ نبود، همچون گذشته افراد میتوانند از یارانه نقدی خود استفاده کنند.
در این طرح کالاها بر اساس نرخ شهریور ۱۴۰۱ عرضه میشود و دولت طبق سبد کالای مشخص شده مابهالتفاوت قیمت کالا را در طول دوره پرداخت میکند.
گفتنی است به گفته عسگریان شرط اختصاص ۱۲۰ هزار تومان یارانه مازاد این است که همین میزان اضافه هم صرف خرید کالاهای سبد تعریفشده دولت در کالابرگ شود.
بر این اساس افرادی که میخواهند از این طرح استفاده کنند باید الزاما ۲۰۰ هزار تومان از مبلغ یارانه خود را از کالابرگ استفاده کنند در این صورت مبلغ ۱۲۰ هزار تومان تشویقی به صورت اعتبار به یارانه آنها اضافه میشود و تا واریز یارانه ماه بعد فرصت استفاده از آن را دارند.
در صورت افزایش احتمالی تورمی قیمت اقلام سبد، مبلغ ۱۲۰ هزار تومان دوباره افزایش خواهد یافت به طوری که پرداخت خانوارها برای ۱۱ قلم کالا نسبت به میانگین سال ۱۴۰۱ تا پایان سال ۱۴۰۲ ثابت بماند.
بر این اساس ۱۱ کالای اساسی ثابت و بدون تغییر تا پایان سال ۱۴۰۲ به یارانهبگیران عرضه میشود. در صورت عدم استفاده از مزایای خرید اعتباری، همانند قبل میتوان به صورت نقدی در تاریخ واریز یارانه نقدی، آن را برداشت کرد.
همچنین مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: زیرساخت لازم برای خرید از فروشگاههای مجازی در طرح کالابرگ الکترونیکی مهیا شده است.
سیدرضا یحیوی افزود: اکنون ۱۲ فروشگاه زنجیرهای و بیش از ۱۱۰ هزار فروشگاه خرد به طرح کالابرگ الکترونیکی متصل شدهاند. مشاور معاون وزیر تعاون، درباره مهیا شدن امکان خرید از فروشگاههای مجازی در طرح کالابرگ الکترونیکی گفت: در این زمینه تستهای فنی انجام شده است.
وی ادامه داد: در این روش مانند طرح کالابرگ الکترونیکی، فرد میتواند زمان تسویهحساب از گزینه «کالابرگ» استفاده کند و به همین شیوه ۱۲۰هزار تومان به یارانه هر فرد در خانوار افزوده شود.
مزایای طرح ملی کالا برگ الکترونیک
مرحله جدید طرح ملی کالا برگ الکترونیکی مشمول تمام خانوارهای دهک اول تا پنجم، به علاوه خانوارها و افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی میشود. در این طرح یارانه افراد به میزان ۱۲۰ هزار تومان به صورت اعتباری افزایش مییابد و در صورت احتمال افزایش قیمت اقلام و کالاهای اساسی مشمول طرح قیمت آنها بر اساس سبد مبنا تا پایان سال برای خانوارها ثابت میماند و مابهالتفاوت آن را دولت میپردازد.
مزایای این طرح برای اقشار آسیبپذیر جامعه این است که یارانه ۴۰۰ هزار تومانی آنها به ۵۲۰ هزار تومان افزایش مییابد و قیمت کالاهای اساسی بر اساس سال مبنای اجرای طرح برای آنان ثابت میماند و در واقع با یک تیر ۲ نشان میزنند.
اگر فردی از این طرح استفاده کند ۲ امتیاز به او داده میشود؛ امتیاز اول این است که دولت فاصله تورمی را پوشش میدهد و امتیاز دوم این است که ۱۲۰ هزار تومان دیگر نیز دریافت خواهد کرد.
این طرح را دولت به منظور بالا بردن سلامت خانوادهها و کمک به دهکهای پایین جامعه انجام داده است تا بالا بودن قیمت کالاهای اساسی مانع نشود خانوارهای دهکهای پایین برای تامین مواد غذایی خود مشکل داشته باشند.
ارسال به دوستان
دبیر اتحادیه مشاوران املاک تهران: ثابت ماندن قیمت ارز و در کنار آن نهادههای ساختمانی موجب شده شاهد آرامش در بازار مسکن باشیم
خروج تدریجی دلالان از بازار مسکن
بازار مسکن از ابتدای سال جاری تاکنون وضعیت باثباتی داشته به طوری که دبیر اتحادیه مشاوران املاک تهران بر این باور است که ثابت ماندن قیمت ارز و در کنار آن نهادههای ساختمانی موجب شده تا شاهد آرامش در بازار مسکن باشیم. بازار لجامگسیخته مسکن و نبود نظارت کافی بر آن سبب شد تا در سالهای اخیر، قیمت این نیاز ضروری مردم چه در بخش خرید و فروش و چه رهن و اجاره حتی از حد تصور نیز فراتر رفته و خرید مسکن را بویژه برای خانهاولیها تبدیل به یک رویا کند.
به همین منظور دولت سیزدهم اقدامات زیادی از تولید گرفته تا نظارت بر این بازار در بخشهای مختلف از جمله برخورد با مشاوران املاک غیرمجاز و سوداگران را به صورت جدی در دستور کار قرار داده و با وجود مشکلات بیشمار اما در حال پیادهسازی آنهاست.
شایعهسازان همچنان به دنبال تشدید انتظارات تورمی
در ماههای اخیر بویژه در فضای مجازی، اخباری جهتدار با هدف تزریق التهاب و انتظارات تورمی در بازار مسکن منتشر و تلاش میشود مردم را برای خرید واحدهای مسکونی با قیمتهای بالا فریب دهند. این در حالی است که دبیر اتحادیه مشاوران املاک تهران بر این باور است که ثابت ماندن قیمت دلار، ارز و در کنار آن نهادههای ساختمانی موجب شده تا شاهد آرامش در بازار مسکن باشیم. سعید لطفی افزود: بر همین اساس با تداوم این شرایط، به طور قطع در نیمه دوم سال قیمت مسکن بالا نخواهد رفت.
وی با اشاره به لزوم افزایش نقش نظارتی دولت بر قیمت ارز، طلا و نهادههای ساختمانی، تصریح کرد: دولت با اعمال سیاستهایی میتواند قیمت مصالح و نهادههای ساختمانی را کنترل کند تا افزایشی نداشته باشند که در این صورت، در نیمه دوم امسال شاهد اتفاق خاصی درباره افزایش قیمت مسکن نخواهیم بود.
لطفی با بیان اینکه فایلهای فروش واحدهای زیادی در بنگاهها وجود دارد اما تقاضای چندانی وجود ندارد، تاکید کرد: سازندهها و افراد پولنیاز با تخفیفهای متفاوت، واحدهای خود را با این هدف که زودتر به فروش رسانده و بتوانند به پول دست یابند عرضه کردهاند اما همچنان تقاضای زیادی وجود ندارد.
وی ادامه داد: البته هنوز افرادی نیز هستند که با توجه به اینکه به پول در زمان حاضر نیاز ندارند، تمایلی برای فروش واحدهای خود با تخفیف ندارند و واحدها را با قیمتهای روز عرضه میکنند.
گفتنی است ساماندهی بازار مسکن چه در حوزه تولید و چه عرضه به عنوان یکی از اهداف اصلی دولت سیزدهم بوده است و به همین منظور در کنار تولید و ساخت مسکن در طرح نهضت ملی مسکن، طرح برخورد با دلالان و سوداگران در این حوزه نیز به صورت جدی بویژه از ابتدای سال جاری آغاز شده است.
با این وجود میتوان ساماندهی بازار مسکن را شاهد بود تا در همین راستا قیمت این نیاز مهم مردم، افزایش نجومی پیدا نکرده و با اعمال سیاستهای دولت سیزدهم و مدیریت وزارت راهوشهرسازی، متقاضیان شاهد کاهش قیمت مسکن باشند. همچنین با توجه به اهتمام دولت سیزدهم در ساخت مسکن، این امید وجود دارد تا با ساخت و عرضه مسکن، متقاضیان این بازار بتوانند صاحب خانه شوند. گفتنی است برنامههای دولت سیزدهم و وزارت راه و شهرسازی برای احیای بافتهای فرسوده و ارائه بستههای تشویقی نیز توانسته است راه داشتن خانه مناسب را هموار کرده و بازار این نیاز مهم مردم کنترل شود.
ارسال به دوستان
آژانس بینالمللی انرژی: تولید روزانه نفت جمهوری اسلامی به 3.14 میلیون بشکه رسید
ایران سومین تولیدکننده اوپک
آژانس بینالمللی انرژی در گزارش ماهانه خود اعلام کرد تولید نفت ایران در ماه گذشته میلادی یعنی آگوست (مردادماه) به روزانه 3.14 میلیون بشکه رسید.
آژانس بینالمللی انرژی در گزارش ماهانه ماه سپتامبر که به تازگی منتشر شده است، اعلام کرد ایران در ماه گذشته میلادی یعنی آگوست (مردادماه) روزانه 3.14 میلیون بشکه تولید کرده که نسبت به ماه جولای افزایش 100 هزار بشکهای را نشان میدهد.
بر اساس گزارش این نهاد بینالمللی، میزان تولید نفت ایران در ماه جولای 3.04 میلیون بشکه بوده است.
بر اساس این آمار، ایران چهارمین تولیدکننده نفت اوپک است و برای گرفتن جایگاه سومی از امارات به تولید 80 هزار بشکه نفت در روز نیاز داشت. این درحالی است که بر اساس گزارش اوپک که به تازگی منتشر شده، ایران توانسته جایگاه سوم اوپک را مجددا از آن خود کند.
در همین راستا مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران گفت: صادرات نفت ایران در دولت سیزدهم ۲ برابر شده و میزان تولید تا پایان شهریور به ۳,۵ میلیون بشکه در روز میرسد.
محسن خجستهمهر بیان کرد: از این رو احتمال میرفت ایران در مرداد به جایگاه سوم تولید اوپک یعنی همان جایگاه قبل از اعمال مجدد تحریمهای آمریکا در سال ۲۰۱۸ بازگردد.
اوپک در جدیدترین گزارش خود با استناد به منابع ثانویه اعلام کرده است، تولید نفت ایران در ماه آگوست 2023 برابر با مرداد 1402 به 3 میلیون بشکه در روز رسیده که نسبت به ماه پیش از آن 143 هزار بشکه در روز افزایش یافته است.
از این رو تولید نفت ایران از امارات که بر اساس آن گزارش 2.913 میلیون بشکه در روز است، پیشی گرفته و ایران جایگاه سوم اوپک را به دست آورده است.
بر اساس گزارش آژانس بینالمللی انرژی، ظرفیت پایدار تولید نفت ایران 3.8 میلیون بشکه نفت در روز است. ظرفیت پایدار بنا بر توضیح این گزارش، ظرفیتی است که طی 90 روز به دست خواهد آمد و برای مدت طولانی حفظ خواهد شد.
بر اساس برآورد این نهاد بینالمللی، تولید نفت اوپک در ماه آگوست 27.96 میلیون بشکه در روز بوده که نسبت به ماه جولای 90 هزار بشکه در روز افزایش یافته است. اوپک در ماه جولای 27.87 میلیون بشکه در روز نفت تولید کرده بود. در عین حال، عربستان در این ماه روزانه 9.98 میلیون بشکه و روسیه 9.48 میلیون بشکه نفت تولید کردهاند.
بر این اساس تولید نفت عربستان 100 هزار بشکه در روز در ماه آگوست کاهش یافته و تولید نفت روسیه نسبت به ماه گذشته تغییر نکرده است.
گروه اوپکپلاس در ماه آگوست 42.75 میلیون بشکه در روز نفت تولید کردهاند که این رقم در ماه گذشته یعنی جولای 42.62 میلیون بشکه در روز بوده است. تولید اعضای اوپکپلاس که در توافق کاهش تولید حضور دارند نیز در ماه آگوست 35.99 میلیون بشکه در روز اعلام شده است که کاهش 20 هزار بشکهای نسبت به ماه قبل را نشان میدهد.
بیشترین افزایش تولید برای ایران
۸ کشور عضو اوپک افزایش تولید داشتند که بیشترین افزایش به میزان ۱۴۸ هزار بشکه در روز به ایران تعلق دارد. ۵ کشور باقیمانده نیز کاهش تولید داشتند که بیشترین کاهش به میزان ۸۸ هزار بشکه به عربستان اختصاص یافته است. در واقع عربستان در ماه آگوست ۸۸ هزار بشکه نفت در روز از تولید نفت خود کم کرد و تولید نفت خام این کشور به ۸ میلیون و ۹۶۷ هزار بشکه در روز رسید که به طور کلی از ۹ میلیون بشکه در روز که این کشور متعهد شده بود، کمتر است.
ارسال به دوستان
اخبار
بذرپاش: ایران آماده رفع تنش بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان است
وزیر راهوشهرسازی با اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای رفع تنش بین کشور آذربایجان و ارمنستان، گفت گمرک برای پیگیری و رفع چالشها در پایانه مرزی آستارا مستقر میشود. مهرداد بذرپاش طی گفتوگوی تلفنی با شاهین مصطفییف معاون نخستوزیر جمهوری آذربایجان، پروژههای مشترک میان 2 کشور و موضوعات مطرح شده در جلسه قبلی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و آذربایجان را مورد بررسی و پیگیری قرار داد. وی ضمن شنیدن گزارشی از روند پیشرفت پروژههای مشترک 2 کشور از جمله پل آغبند، پایانه مرزی و سد خداآفرین از سوی معاون نخستوزیر آذربایجان، گفت: دستورات لازم در راستای سرعتبخشی پروژهها به دستگاههای زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی ابلاغ و مقرر شد هیاتی با استقرار در محل این پروژهها به بررسی و رفع چالشهای موجود اقدام کند. رئیس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و آذربایجان ادامه داد: همچنین گمرک ایران در پایانه مرزی آستارا برای پیگیری و رفع چالشها و مسائل موجود مستقر میشود. بذرپاش با تاکید بر احترام به تمامیت ارضی آذربایجان و کشورهای منطقه، مخالفت خود را با دخالتهای خارجی در منطقه اعلام کرد و گفت: معتقدیم مشکلات منطقه باید توسط کشورهای منطقه برطرف شود و دخالت بیگانگان فقط بر مشکلات اضافه خواهد کرد. جمهوری اسلامی ایران از سیاست همسایگی خود برای برطرف شدن تنشها میان آذربایجان و ارمنستان استفاده میکند. رئیس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و آذربایجان همچنین ابراز امیدواری کرد هر چه زودتر برخی سوءتفاهمات سیاسی میان 2 کشور برطرف شود. بذرپاش در ادامه بر تسهیل تردد دانشجویان ایرانی میان 2 کشور با توجه به آغاز فصل بازگشایی دانشگاهها تاکید کرد و مصطفییف نیز در این باره قول مساعدت داد. معاون نخستوزیر جمهوری آذربایجان نیز با قدردانی از پیگیریهای وزیر راهوشهرسازی کشورمان در جهت توسعه مناسبات 2 کشور گفت: روابط ایران و آذربایجان پس از دیدارهای دوجانبه ارتقا یافته و مناسبات اقتصادی نیز رونق گرفته است. معاون نخستوزیر جمهوری آذربایجان از وزیر راهوشهرسازی دعوت کرد در ماه اکتبر به آذربایجان سفر کرده و ضمن دیدارهای جانبی، از پروژههای مشترک 2 کشور بازدید کند.
تعداد شاغلان دانشبنیانها در ۲ سال به ۱۱۳ هزار نفررسید
توجه به دانشبنیانها از جمله مسائل و مواردی بوده است که بارها از سوی رهبری مورد تأکید و توجه قرار گرفته است. شرکتهای دانشبنیان در حوزه تولید و اشتغال نقش غیرقابل انکاری داشته و در صورتی که مسیر فعالیت این شرکتها هموار شود، میتوانند خلأهای موجود در حوزه تولید کشور را پر کنند. شرکتهای دانشبنیان بر پایه دانش و تحقق اهداف علمی و اقتصادی شکل میگیرند و در رشد و توسعه مناطق مختلف تاثیر زیادی دارند به طوری که رهبر معظم انقلاب اسلامی بر اهمیت نقش این شرکتها در رونق اقتصادی و اقتصاد مقاومتی تاکید و آنها را موثرترین مولفههای تحقق پایدار اقتصاد توصیف کردند. پایین بودن خلاقیت، نوآوری و ضعف فناوری در بنگاههای اقتصادی موجب افزایش وابستگی صنعت و اقتصاد کشور به فناوریهای خارجی شده و این برای کشور ما که از منابع سرشار اقتصادی برخوردار است یک ضعف به شمار میرود. شرکتهای دانشبنیان به جهت ارزش افزوده بالایی که ایجاد میکنند، نقش ویژهای در رشد کشور در زمینههای علمی، فناوری و نیز اقتصادی برعهده دارند. مطابق آمار ارائه شده از سوی سخنگوی دولت در 2 سال خدمت دولت، 12 آییننامه برای تسهیل امور دانشبنیانها تصویب شد. شاغلان دانشبنیان از 76 هزار نفر به 113هزار نفر و صادرات دانشبنیان از 80 میلیون دلار در سال 1400به 182میلیون دلار در 1401 رسید. همچنین ایران در شاخص جهانی نوآوری 7 رتبه ارتقا یافت. علی بهادریجهرمی با اشاره به استقبال کشورهای مختلف برای استفاده از دستاوردهای شرکتهای دانشبنیان ایرانی گفت: دولت نه تولیدکننده و نه مصرفکننده است بلکه فضا را برای فعالیت بیشتر این شرکتها فراهم میکند.
ادعای حقالزحمه میلیاردی هیأت مولدسازی تکذیب شد
رئیس کل سازمان خصوصیسازی گفت تخصیص حقالزحمه برای ۷ عضو محترم هیاتعالی مولدسازی از جمله سران عالیرتبه قوای سهگانه از محل منابع حاصله نه تنها از پایه و اساس کذب بوده و صحت ندارد بلکه در آینده نیز وجود نخواهد داشت. مالک رحمتی با اشاره به اینکه، اجرای مصوبه مولدسازی داراییهای راکد و پروژههای نیمهتمام دولت با کارشناسی صورت گرفته، اعلام کرد: طرح مذکور در جلسه سران قوا با تایید مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر حفظ امنیت سرمایهگذاری در دستور کار قرار گرفته است. وی گفت: توصیه اکید رهبر معظم انقلاب به قوای سهگانه کشور مبنی بر حفظ امنیت سرمایهگذاری برای هر کسی که مایل به سرمایهگذاری است، چراغ راه مسیر مولدسازی داراییهای راکد و پروژههای نیمهتمام دولتی است که در دهههای قبل در دورههای مختلف افراد بیاطلاع با تفکرات خاص همیشه مانع اجرای آن بودهاند. برخی ادعاها مبنی بر تخصیص حقالزحمه نجومی و شائبه کارمزد چند میلیارد تومانی از محل منابع فروش داراییها به اعضای هیات مولدسازی که اخیراً در نامه سرگشاده یکی از دلسوزان اما براساس فرضیات ذهنی منتشر شد و توسط تعدادی از مخالفان دولت بازنشر شده نباید به ابزاری برای عدهای خاص به منظور ایجاد بدگمانی به مقامات عالیرتبه نظام و ارکان 3 قوه و همچنین شفافیت صریح قانون در آییننامه اصلاحی مصوبه مولدسازی داراییها نزد عموم مردم شود. با توجه به اینکه نماینده رئیس قوهقضائیه عضو هیات مولدسازی است، میتوان اطمینان داشت ناظر قضایی بر تمام فرآیند مولدسازی حضور خواهد داشت و شایسته است قوهقضائیه با افرادی که به هر نحوی از انحا موجب به هم ریختن امنیت روانی و اعتماد عمومی مردم میشوند، برخورد کرده و شرایط را برای امنیت سرمایهگذاران فراهم کند. معاون وزیر اقتصاد در خاتمه گفت: تلقی اینکه اعضای هیات عالی مولدسازی به اصطلاح رویینتن هستند و در صورت تخلف احتمالی هیچ مرجعی امکان مجازات آنها را ندارد نیز اشتباه است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|