|
اخبار
حمایت کمیتهامداد از 1.2 میلیون مددجوی روستایی در کشور
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد از حمایت این نهاد از یک میلیون و ۱۹۲ هزار مددجوی روستایی در کشور خبر داد. حسین خدرویسی با اعلام این خبر افزود: در حال حاضر کمیته امداد حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار خانوار نیازمند در سراسر کشور را تحت حمایت دارد. وی افزود: از این تعداد یک میلیون و ۷۵ هزار نفر در شهرها و یک میلیون و ۱۹۲ هزار نفر نیز ساکن مناطق روستایی هستند. معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد، ارائه خدمات کمک معیشت، درمان، ارائه جهیزیه به نوعروسان روستایی و تامین لوازم ضروری زندگی را از خدمات کمیته امداد به مددجویان روستایی عنوان کرد و افزود: علاوه بر این، مددجویان روستایی از خدمات فرهنگی و تحصیلی دانشآموزان و دانشجویان نیز برخوردارند. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، خدرویسی خاطرنشان کرد: همچنین خدمات تامین مسکن در روستاها برای مددجویان در اولویت کمیته امداد بوده و با اجرای تفاهمنامههای مسکن با بنیاد مستضعفان و سپاه پاسداران و بسیج، تمام مددجویان روستایی صاحب مسکن خواهند شد.
***
تولید و نصب ۶۰ یونیت پله برقی تا پایان امسال در پایتخت
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران از نصب ۶۰ یونیت جدید پله برقی تا پایان امسال خبر داد. رضا صیادی، مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران، از نصب ۶۰ یونیت جدید پله برقی تولید داخل تا پایان امسال خبر داد و افزود: در کنار نصب یونیتهای جدید، اتفاق دیگری که رقم خواهد خورد تکیه بر تولید داخل و بومیسازی یونیتهای پلهبرقی است. این اتفاق حاکی از آن است ما از برندهای ژاپنی و چینی بینیاز شدهایم. صیادی در ادامه توضیحاتی در رابطه با شرکت تولیدکننده یونیتها داد و گفت: شرکت تولیدکننده یونیت که در شهرک صنعتی قرار دارد یکی از شرکتهای معتبر داخلی است که ما بازدید مفصلی از آنجا داشتهایم. بالای ۹۰ درصد از تولیداتشان، مخصوصا مهمترین قطعه یونیت را که موتور آن است در داخل تولید میکنند. مدیرعامل سازمان زیباسازی در انتها بیان کرد: در آینده نزدیک تعدادی از این یونیتها به مرور زمان، با شیب ملایم شیبی که قابل استفاده برای معلولان و کمتوانان باشد تبدیل به رمپ میشود. زمانی که شهرهای پیشرفته در دنیا را نظاره میکنیم هیچ شهری مانند تهران یونیت ندارد و این گزاره قابل اثبات است که این یونیتها و این پلههای برقی بدون ضابطه و نگاه کارشناسی که در شهر ایجاد شده است، باید اصلاح شوند.
***
معاون علمی رئیسجمهور خبر داد
تولید بازی بر اساس نیازهای شناختی کشور
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور با اشاره به رونمایی از نماد اعتباربخش محصولات شناختی گفت: این نماد به بازیسازان کمک میکند بر اساس نیازهای شناختی کشور بازی تولید کنند. آیین رونمایی از نماد اعتباربخش محصولات حوزه شناختی دیروز با حضور روحالله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور برگزار شد. معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور با اشاره به اینکه بازی در تربیت و رشد فرزندان نقش کلیدی دارد، اظهار کرد: به دلیل مشغلهها و محدودیتهای زمانی، امروز راهی جز سرگرم کردن کودکان و نوجوانان با بازیهای سازنده نیست. دهقانی در ادامه به رسوخ روزافزون فناوریهای شناختی و توسعه صنعت و فناوری اطلاعات به واسطه رشد فناوری بازیهای دیجیتال اشاره کرد و گفت: توسعه سختافزارهای رایانهای و استقبال روزافزون نسبت به بازیهای جدید، نشاندهنده ظرفیتهای این حوزه است. وی ضمن بیان این مطلب که حوزه شناختی به قدری میتواند حائز اهمیت باشد که در اقتدار و امنیت یک کشور تأثیرگذار باشد، تصریح کرد: در حوزه بازیهای رایانهای و فضای مجازی میتوان موقعیتهایی را ایجاد و شبیهسازی کرد که در فضای واقعی، مواجهه و ایجاد آن کار راحتی نیست. وی افزود: کارکردهای حوزه شناختی در درمان، سرگرمی، تربیت، آموزش و اقتدارآفرینی بخوبی شناخته شده است و تنظیمگری و رگولاتوری میتواند ضمن اثربخش کردن هرچه بهتر این حوزه و شناسایی و معرفی ابزارهای کارآمد، به توسعه بازار این حوزه نیز کمک کند.
***
راهاندازی مرکز نوآوری پزشکی در کشور با مشارکت همراه اول
تفاهمنامه همکاری همراه اول و دانشگاه علوم پزشکی تهران برای راهاندازی و توسعه مرکز نوآوری مشترک منعقد شد. تفاهمنامه «راهاندازی و توسعه مرکز نوآوری مشترک» دانشگاه علوم پزشکی تهران و همراه اول ۱۵ مهر ۱۴۰۲ با حضور مهدی اخوانبهابادی مدیرعامل همراه اول، حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدیران ارشد هر 2 مجموعه در برج همراه برگزار شد. رویکرد این تفاهمنامه، توسعه خدمات حوزه سلامت دیجیتال، هوش مصنوعی و فناوریهای نوین در آموزش پزشکی با تکیه بر توان و فعالیتهای دانشبنیان است. در این جلسه اخوانبهابادی گفت: بیش از ۱۰۰ میلیون سیمکارت واگذار شده در کشور داریم و با تکیه بر این ظرفیت، سرویسهای بومی و سکوهای دیجیتال متعددی را توسعه دادهایم. قناعتی اظهار داشت: اجرای این تفاهمنامه میتواند منجر به توسعه پلتفرمی شود که مورد استفاده سایر مراکز دانشگاهی نیز قرار گیرد و حتی رغبت مشتریان بینالمللی را نیز برانگیزد.
ارسال به دوستان
خالکوبی عامل معافیت از سربازی نیست
حسین زاهدی، معاون اجتماعی و سخنگوی سازمان وظیفه عمومی گفت: اخیرا در فضای مجازی شایعاتی مطرح شده و برداشتهای غلطی درباره معافیت پزشکی به واسطه خالکوبی انتشار یافته است، در حالی که خالکوبی عامل معافیت از سربازی نیست و افرادی که دارای خالکوبی و تتو باشند، مثل سایر مشمولانی که به سن مشمولیت میرسند، باید برای اعزام به خدمت توسط پزشکان معتمد سازمان وظیفه عمومی معاینه و به خدمت سربازی اعزام شوند.
ارسال به دوستان
بارش باران در 14 استان تا پایان هفته
پاییز زیر چتر باران
سازمان هواشناسی: بارشهای اخیر در ۱۲ استان کشور نسبت به دوره بلندمدت، مثبت است
پیشبینی کارشناسان هواشناسی از وقوع بارشهای نرمال و فرانرمال در پاییز با بارندگیهای زودهنگام طی هفته اخیر، نشان میدهد به احتمال فراوان پاییز امسال بارندگیهای خوبی اتفاق میافتد. گزارش سازمان هواشناسی از بارشهای اخیر در نقاط مختلف کشور نیز نشان میدهد بارش در ۱۲ استان کشور نسبت به دوره بلندمدت مثبت شده است. بر اساس اعلام سازمان هواشناسی، دادههای ایستگاههای هواشناسی نشان میدهد بارشهای پاییز امسال در تهران 20 روز زودتر از سال 1401 شروع شده است. مطابق این دادهها، نخستین بارش مؤثر پاییز امسال استان به میزان 9 میلیمتر در شبانهروز منتهی به 13 مهر و از ایستگاه هواشناسی فرودگاه امام خمینی (ره) گزارش شده است. این در حالی است که نخستین بارش پاییز گذشته استان در روزهای نخست آبان سال 1401 ثبت شد. در این مقایسه از بارش خفیف و پراکنده 7 مهر امسال در فیروزکوه که میزان آن کمتر از یک میلیمتر بوده، چشمپوشی شده است. در 13 مهر امسال از 6 ایستگاه هواشناسی استان تهران بارندگی گزارش شده که بیشترین بارش با میزان 9 میلیمتر در فیروزکوه ثبت شده است. این بارشها سبب شد میانگین پهنهای بارش استان در 2 هفته ابتدایی پاییز در محدوده نرمال قرار گیرد، البته وضعیت بارش در برخی شهرستانهای استان نظیر پایتخت کمتر از نرمال است. از سوی دیگر بررسی آمار سازمان هواشناسی از میزان بارشهای کشور تا روز 14 مهرماه امسال نشان میدهد بارش در 12 استان نسبت به دوره بلندمدت مثبت شده است. بر این اساس در استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل بارشها در مقایسه با دوره بلندمدت به ترتیب 43.7؛ 107.2 و 96 درصد افزایش یافته است. در استانهای ایلام و تهران نیز به ترتیب افزایش بارشها 62.3 و 1.8 درصد بوده است. بارشها در استانهای خراسان شمالی، کردستان، کرمانشاه، گلستان و مازندران به ترتیب 272.7 درصد؛ یک؛ 827.7؛ 88 و 18.7 درصد رشد داشته است، همچنین میزان بارشها در استان مرکزی و همدان به ترتیب 10.6 و 291.3 درصد رشد را در مقایسه با دوره بلندمدت ثبت کرده است. در مجموع بارشها در کشور از ابتدای سال جاری آبی تا 14 مهرماه رشد 5.2 درصدی داشته است.
* رگبار باران در ۱۴ استان
سازمان هواشناسی نسبت به وقوع رگبار و رعد و برق در ۱۴ استان و وزش نسبتاً شدید تا شدید باد در ۱۷ استان هشدار داد. این سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد از فعالیت سامانه بارشی، رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک و کاهش محسوس دما تا پنجشنبه 20 مهر خبرداد. این شرایط جوی روز دوشنبه در اردبیل، گیلان، غرب مازندران، شمال آذربایجان شرقی و شمال آذربایجان غربی، سهشنبه در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، کردستان، کرمانشاه، همدان، نیمه شمالی مرکزی، زنجان، قزوین و ارتفاعات البرز و تهران، چهارشنبه در اردبیل، گیلان، مازندران، غرب گلستان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، شمال کردستان، زنجان، قزوین و دامنه و ارتفاعات البرز، تهران و سمنان و پنجشنبه در اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، آذربایجان شرقی، خراسان شمالی، نیمه شمالی خراسان رضوی، دامنه جنوب کردستان، همدان، لرستان، شمال ایلام، مرکزی، قم، نیمه شمالی اصفهان، تهران، سمنان، البرز، قزوین و شمال زنجان پیشبینی میشود. بر اثر این مخاطره جوی احتمال لغزندگی جادهها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روانآب، بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانهها، وزش باد شدید موقتی، احتمال خسارت به سازههای موقت از جمله بنرها، داربستها و تابلوهای تبلیغاتی، شکستن درختان کهنسال و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی وجود دارد. سازمان هواشناسی برای کاهش آسیبها و مخاطرات ناشی از این شرایط جوی خودداری از برپا کردن چادرهای مسافرتی در بستر و حاشیه رودخانهها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانهها و مسیلها، احتیاط در فعالیتهای کوهنوردی و جابهجایی عشایر، آمادگی دستگاههای اجرایی و امدادی، پاکسازی دهانه پلها، لایروبی کانالها و آبروها، اجتناب از پارک خودرو در کنار درختان فرسوده و ساختمانهای نیمهکاره و تسریع در برداشت محصولات کشاورزی و انتقال به مکانهای مسقف را توصیه میکند. این سازمان در ادامه از افزایش گرادیان فشار و وزش باد نسبتاً شدید تا شدید تا پنجشنبه خبر داد. این شرایط جوی روز سهشنبه در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، کرمانشاه، همدان، مرکزی، جنوب تهران، شمال غرب اصفهان، چهارشنبه در جنوب آذربایجان غربی، جنوب آذربایجان شرقی، کردستان، کرمانشاه، همدان، مرکزی، شمال و غرب اصفهان، قم، البرز، تهران، سمنان و پنجشنبه در سمنان، خراسان جنوبی، جنوب شرق خراسان رضوی، شمال سیستان و بلوچستان، شرق کرمان، جنوب شرق اصفهان و یزد پیشبینی میشود. در این شرایط جوی در نواحی مستعد خیزش گرد و خاک، احتمال افزایش غبار، کاهش کیفیت هوا و کاهش شعاع دید، احتمال اختلال در رفت و آمدهای شهری، شکستن درختان فرسوده، سقوط تابلوهای تبلیغاتی، سازههای موقت و بنرها و اختلال در ناوگان حملونقل دور از انتظار نیست.
سازمان هواشناسی در ادامه با صدور هشدار سطح زرد دیگری از افزایش سرعت بیشینه وزش باد شمال غربی تا ۲۶ نات و افزایش ارتفاع امواج بین یک تا 1.5 متر تا بعدازظهر سهشنبه ۱۸ مهر در مناطق ساحلی و دور از ساحل استانهای بوشهر و هرمزگان، در نواحی مرکزی و شرقی خلیجفارس خبر داد.
بر اثر این مخاطره جوی غرق شدن شناگران و غواصان، احتمال پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفسهای پرورش ماهی، اختلال در ترددهای دریایی شناورهای سبک و تفریحی و شناورهای مسافری، احتمال آسیب به شناورهای نیمهسنگین و اختلال در فعالیتهای فراساحل و فعالیتهای سکوهای نفتی وجود دارد.
ارسال به دوستان
فرمانده فراجا:
کولبران قاچاقچی نیستند
طبق گزارشهای موجود اقدامات قابل توجهی برای اشتغال زایی مرزنشینان در حال اجراست بهطوری که 7 هزار طرح اشتغالزایی جایگزین کولبری در 3 استان آذربایجان غربی، کرمانشاه و کردستان شده است. فرمانده انتظامی کل کشور از برخورد با کلهگندههای قاچاق کشور خبر داد و در عین حال گفت: ما کولبر را قاچاقچی نمیدانیم و کولبر باید قانونمند در مسیر قانون باشد و کالای قاچاق حمل نکند؛ کولبر باید آقای خودش باشد نه بازیچه یک عده سرمایهدار که با قاچاق کالا به اقتصاد کشور ضربه میزنند. سردار احمدرضا رادان دیروز در همایش امنیت پایدار با مشارکت اقوام مرزنشین که با حضور نمایندگان استانهای مرزی و به صورت ویدئوکنفرانس با فرماندهی مرزبانی آنها در محل ستاد مرزبانی فراجا برگزار شد با اشاره به رشادتهای مرزنشینان در ایام دفاع مقدس گفت: مرزنشینان خوزستان، کردستان و کرمانشاه در ایام جنگ تحمیلی با رشادتهای خود در کنار رزمندگان جنگیدند و مردم سیستان و بلوچستان جزو نخستین داوطلبان حضور در جبههها بودند و هر چقدر دشمن تلاش کرد با اختلافافکنی جبهه مقاومت ما را سست کند اما با همبستگی اقوام مختلف این جبهه، مقاومتر و همبستگی آن بیشتر شد. همه اقوام همواره کنار هم ایستادهاند و هیچ قومی نداریم که در دفاع از کشور، حریم و حرم شهید نداده باشند. بهرغم همه اختلافافکنیهای دشمن اما شیعه و سنی در تمام نوار مرزی برای حفظ خاک این مرز و بوم در کنار هم ایستادند. وی با اشاره به صحبتهای خود در مراسم آتش زدن کالاهای قاچاق افزود: چند روز پیش در مراسمی کالاهای قاچاق را آتش زدیم، در همان مراسم تأکید کردم که امسال سال سختی برای قاچاقچیان خواهد بود اما ما کولبر را قاچاقچی نمیدانیم و کولبر باید قانونمند در مسیر قانون باشد و کالای قاچاق حمل نکند؛ کولبر باید آقای خودش باشد نه بازیچه یک عده سرمایهدار که با قاچاق کالا به اقتصاد کشور ضربه میزنند. فراجا در برنامه امسال خود در نظر دارد با کلهگندههای قاچاق کشور برخورد و چرخه قاچاق را در کشور کور کند و نیازمند کمک شما مرزنشینان در این امر مهم هستیم و معتقدیم اگر طرحی در حمایت از مرزنشینان اجرا میشود منافع آن باید به مرزنشین برسد و اگر کالایی توسط کولبر حمل میشود توسط خود او در بازارچههای مرزی عرضه شود.
فرمانده انتظامی کل کشور در پایان ضمن تأکید بر اعتماد به مرزنشینان اظهار داشت: ما آقایی مرزنشینان را میخواهیم؛ ما میگوییم کسی که در خط مقدم است عزیز ما است و با کسی که بخواهد عزت عزیز ما را از بین ببرد برخورد میکنیم و سرمایهاش را هم میسوزانیم تا در مقابل مرزنشین ما کرنش کند. شما مرزنشینان عزیز نیز باید کمک کنید به این هدف برسیم. وی در پایان افزود: ما وظیفه داریم که مرز را در قبال زشتیها حفظ کنیم. بهترین مرزبان ما مرزنشین است و باید با هم و در کنار هم و برای هم باشیم.
ارسال به دوستان
۵۰ امدادگر در قالب ۱۰ تیم عملیاتی و محمولههای امدادی ایران به افغانستان اعزام شدند
امدادرسانی به زلزلهزدگان هرات
در پی وقوع زلزله مهیب در افغانستان تاکنون بیش از 2 هزار نفر کشته و بسیاری نیز زخمی شدهاند. بر اساس گزارشهای موجود، خانههای زیادی ویران شده و خسارتهای ناشی از زلزله زیاد است. رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر با اشاره به وقوع زلزله 6.3 ریشتری در افغانستان گفت: با توجه به شدت حادثه و نیاز مردم حادثهدیده، ۱۰ تیم امدادی از ایران به افغانستان اعزام شدند. بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به اینکه شنبه ۱۵ مهرماه، ساعت ۱۰:۱۱ به وقت تهران نخستین زمینلرزه به بزرگای 6.3 ریشتر در عمق ۷ کیلومتری زمین، شمال غرب شهر هرات در افغانستان را لرزاند، گفت: به دلیل احساس زمینلرزه در استانهای خراسان رضوی و جنوبی، تیمهای عملیاتی برای ارزیابی به روستاهای مرزی اعزام شدند که خوشبختانه زمینلرزه در ایران بدون خسارت مالی و جانی بوده است. وی با تشریح دیگر اقداماتی که در زلزله افغانستان انجام شده، ادامه داد: پس از وقوع زلزله به استانهای مرزی اطلاعرسانی و حوادث احتمالی به دلیل نزدیکی کانون زمینلرزه به مرزهای ایران و احساس زمینلرزه در کشور ایران پیگیری شد. رئیس سازمان امداد و نجات بیان داشت: رصد و پیگیری ابعاد مختلف حادثه از طریق منابع مختلف خبری توسط مرکز EOC سازمان، پیگیری حادثه از طریق مرکز EOC خراسان رضوی و تعامل و تبادل اطلاعات با جمعیت هلالاحمر شهر هرات درباره خسارات احتمالی زلزله، اعلام آمادهباش به تیمهای عملیاتی استانهای خراسان رضوی، خراسان جنوبی و خراسان شمالی برای اعزام از طریق زمینی و اعلام آمادهباش تیم واکنش سریع سازمان و استانهای قم و قزوین برای اعزام هوایی از دیگر اقداماتی است که انجام شده است. وی افزود: امروز ۵۰ امدادگر، در قالب ۱۰ تیم عملیاتی از استانهای خراسان رضوی، جنوبی و شمالی و سازمان امداد و نجات به افغانستان اعزام شدند. محمودی ادامه داد: همچنین محموله امدادی شامل ۵۰۰ دستگاه چادر امدادی، یکهزار تخته موکت، ۴ هزار تخته پتو، ۵۰۰ ست ظروف، ۵۰۰ بسته غذایی (۱۰روزه) به همراه تجهیزات جستوجو و نجات، زندهیاب و تیمهای آنست از خراسان رضوی به افغانستان انتقال یافت. لجستیک بهکارگیری شده نیز شامل ۳ دستگاه وانت آنست، ۶ دستگاه وانت کمکدار، ۳ دستگاه آمبولانس و ۵ دستگاه خودروی سنگین است که به افغانستان اعزام شد. گفتنی است روز گذشته چندین پسلرزه در افغانستان به وقوع پیوست و در نهایت ساعت ۱۰:۴۵ به وقت تهران زمینلرزه اصلی با بزرگای 6.5 ریشتر در عمق ۲۱ کیلومتری زمین در منطقه «زنده جان» شهر هرات رخ داد. ارسال به دوستان
به دنبال شیوع بیماریهای تنفسی در فصل سرما تأکید شد
ضرورت استفاده دانشآموزان از ماسک
با ورود به فصل سرد سال و کاهش طبیعی دمای هوا، شیوع بیماریهای تنفسی نیز بیشتر میشود؛ از این رو کارشناسان بهداشت بر رعایت پروتکلهای بهداشتی و آموزش دانشآموزان برای خودمراقبتی در مقابل بیماریهای تنفسی تاکید میکنند. در همین ارتباط معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر ضرورت آموزش نکات بهداشتی و خودمراقبتی و رعایت پروتکلهای بهداشتی در مدارس تاکید کرد. محمدرضا سهرابی گفت: همزمان با بازگشایی مدارس و شروع فصل پاییز معمولا شیوع سرماخوردگی و بیماریهای تنفسی نیز افزایش مییابد. وی افزود: گرچه در حال حاضر در شرایط اضطرار اپیدمی «کووید-۱۹» نیستیم اما پایان وضعیت اضطرار به معنای پایان کرونا نیست و همچنان خطر ابتلا به کووید و سایر بیماریهای تنفسی مانند آنفلوآنزا وجود دارد، بنابراین توجه به پروتکلهای بهداشتی ضروری است. سهرابی یکی از عوامل مهم و موثر در شیوع سرماخوردگی و سایر بیماریهای تنفسی را تجمع افراد در زیر یک سقف عنوان کرد و گفت: برای به حداقل رساندن خطر انتقال بیماریهای تنفسی شایع، باید تهویه فضاهای سربسته مورد توجه قرار گیرد و در و پنجرهها در فواصل معینی باز شوند تا تهویه هوا بخوبی انجام شود. معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از مربیان و معلمان خواست برای حفظ سلامت کودکان و نوجوانان توجه به آداب بهداشتی و خودمراقبتی را به دانشآموزان بیاموزند. وی تاکید کرد: کودکان و نوجوانان در سنین مدرسه و مهدکودک باید بیاموزند هنگام عطسه و سرفه به طور صحیح جلوی دهان و بینی خود را بپوشانند و از وسایل شخصی خود استفاده کنند. سهرابی از والدین و مسؤولان مدارس خواست به علائم بیماریها حساس باشند و اگر دانشآموز یا کارکنان مدرسه علائمی مانند تب، سرفه و عطسه دارند، حتما در منزل استراحت کنند تا از شیوع بیماری جلوگیری شود. او با اشاره به ضرورت استفاده از ماسک برای مبتلایان به بیماریهایی مانند سرماخوردگی، کرونا، آنفلوآنزا و سایر بیماریهای تنفسی خاطرنشان کرد: فرد بیمار برای جلوگیری از انتقال ویروس به دیگران حتما باید از ماسک مناسب به شیوه صحیح استفاده کند. سهرابی با تاکید بر ضرورت دسترسی به مایع صابون در سرویس بهداشتی مدارس، یادآور شد: شستن صحیح دستها برای پیشگیری از بیماریهای ویروسی، میکروبی و انگلی ضروری است، بنابراین باید آموزشهای لازم در این باره به دانشآموزان ارائه شود. وی از مربیان مهدکودکها و مدارس خواست در قالب نقاشی، مسابقه و انجام فعالیت گروهی طرز صحیح شستوشوی دستها و آداب بهداشتی را با کودکان و دانشآموزان تمرین کنند. سهرابی در بخش دیگری از سخنان خود به والدین تاکید کرد: چنانچه فرزندشان مبتلا به بیماری خاصی است یا از داروی خاصی استفاده میکند، موضوع را حتما با مدیران مدرسه در میان بگذارند تا در شرایط ویژه بتوان با اولویت و اطلاعات کافی به این دانشآموزان کمک کرد. ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|