|
اخبار
پرداخت 53 میلیارد تومان صدقه طی ۶ ماه توسط تهرانیها
طبق گفته مسؤولان کمیته امداد، تهرانیها در ۶ ماه نخست امسال بالغ بر ۵۳ میلیارد تومان صدقه پرداخت کردند. محمد دهرویه در گفتوگو با فارس با اشاره به میزان کمک تهرانیها به صندوق صدقات اظهار کرد: در مجموع ۲۶۷ هزار و ۶۱۸ صندوق صدقه در استان تهران داریم و ۱۳۲ هزار و ۶۴۲ مشترک الکترونیکی نیز صدقات خود را به نیازمندان تهرانی اهدا میکنند. وی به میزان کمکهای مردم تهران در ۶ ماهه امسال اشاره و خاطرنشان کرد: در ۶ ماه نخست سال جاری شهروندان استان تهران بالغ بر ۵۳ میلیارد و ۲۳۲ میلیون تومان صدقه پرداخت کردهاند. دهرویه ابراز کرد: این میزان صدقات، نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۳ درصد افزایش داشته است. دهرویه بیان کرد: مبلغ ۱۹ میلیارد و ۸۹۳ میلیون تومان از این مبلغ توسط مراکز نیکوکاری جمعآوری شده است. معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان تهران با اشاره به بسترهای الکترونیکی پرداخت صدقه گفت: با اجرای طرح QR کد و نصب کد اختصاصی روی صندوقهای صدقات، همچنین شمارهگیری تلفن گویای ۷۳۵۵ و استفاده از کد دستوری #۰۲۱*۸۸۷۷* در هر زمان و مکانی امکان پرداخت صدقه برای عموم شهروندان فراهم شده است.
***
سازمان غذا و دارو اعلام کرد
توزیع ۴ میلیون قوطی شیرخشک وارداتی طی 2 هفته آتی
مشاور رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه نخستین محموله وارداتی شیرخشک نوزادان وارد گمرک شده و طی 2 هفته آتی ۴ میلیون قوطی توزیع خواهد شد، تاکید کرد این واردات به صورت مقطعی خواهد بود و پس از اشباع بازار متوقف خواهد شد. دکتر سجاد اسماعیلی با بیان اینکه در زمینه تامین شیرخشک مورد نیاز نوزادان اقدامات اساسی و زیرساختی در چند ماه گذشته در سازمان غذا و دارو انجام شده است، گفت: در همین زمینه بازدیدهای میدانی از کارخانجات تولیدکننده، گمرک و شرکتهای پخش انجام شد. وی افزود: برنامه توزیع شیرخشک براساس نرخ موالید اصلاحشده ۱۴۰۲ به معاونتهای غذا و داروی تمام استانها ابلاغ شده است و معاونتها موظف به نظارت و رصد میدانی هستند. علاوه بر آن به تمام شرکتهای توزیعکننده شیرخشک بخشنامه زده شده که در روزهای تعطیل نیز موظف به توزیع شیرخشک هستند. این اقدامات باعث شده در حال حاضر مشکل حاد و بحرانی در زمینه تامین شیرخشک نداشته باشیم. اسماعیلی به مشکلات ارزی جهت تامین شیرخشک در چند ماه گذشته اشاره کرد و گفت: در حال حاضر مشکلات ارزی رفع شده و تولیدکنندگان با جدیت وارد عرصه شده و تولیدات خود را افزایش دادهاند.
ارسال به دوستان
هشدار نسبت به عواقب استفاده از «وایفای رایگان»
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ضمن هشدار نسبت به عواقب استفاده از اینترنت وای فای رایگان، اعلام کرد دسترسی به اینترنت دیگران یکی از روشهای هک کردن است. سرهنگ علیمحمد رجبی افزود: دسترسی غیرمجاز به دادههای افراد شامل جرائم مختلفی نظیر شنود اطلاعات میشود و جرم است و قانونگذار برای آن مجازات تعیین کرده است.
ارسال به دوستان
دولت موظف به افزایش پوشش بیمهای تمام خدمات و مراقبتهای درمانی در برنامه هفتم توسعه شد
کاهش 30 درصدی هزینه درمان
دولت در راستای به صفر رساندن هزینههای درمان اقشار ضعیف و کمدرآمد جامعه، 5 دهک پایین درآمدی کشور را تحت پوشش بیمه رایگان قرار داده و برای سایر دهکها نیز تخفیفاتی را در نظر گرفته است اما نمایندگان مجلس شورای اسلامی این را کافی ندانستند و دولت را مکلف کردند برنامه هفتم توسعه، هزینههای درمان از طریق گسترش پوششهای بیمهای همچنان کاهش یابد.
نمایندگان مجلس به منظور کاهش هزینههای درمان مردم، دولت را مکلف کردند از طریق شورای عالی بیمه سلامت نسبت به افزایش پوشش بیمهای تمام خدمات و مراقبتهای تشخیصی و درمانی به نحوی اقدام کند تا در پایان برنامه هفتم سهم پرداخت از جیب ایرانیان به ۳۰ درصد کاهش یابد. بهارستاننشینان در جلسه علنی دیروز (سهشنبه) و در جریان ادامه بررسی گزارش کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه، بند «ث» ماده ۷۰ لایحه برنامه را به تصویب رساندند. بر اساس این مصوبه، همه پزشکان، پیراپزشکان، موسسات و مراکز ارائهدهنده خدمت، دارو و کالاهای سلامت در کشور اعم از دولتی، عمومی غیردولتی، خصوصی و خیریه موظفند تعرفههای مصوب دولت را رعایت کنند. دریافت هرگونه وجه مازاد بر تعرفه مصوب دولت توسط اشخاص حقیقی و حقوقی مذکور حسب مورد مشمول مجازات قانونی مربوط است. تعرفه خدمات دارویی مانند سایر خدمات سلامت براساس بند «الف» ماده ۹ قانون احکام دائمی برنامههای توسعه کشور به طور سالانه تعیین میشود.
تبصره: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف است نسبت به لغو موقت یا دائم مجوز مراکز، موسسات و شرکتهایی که از قوانین، مقررات و ضوابط ابلاغی این وزارت تخلف کرده و موجب اختلال در زنجیره تأمین خدمات و کالاهای سلامتمحور از ابتدا تا انتها شوند، در صورت تذکر قبلی اقدام کند.
مصادیق تخلف و فرآیند رسیدگی بر اساس شیوهنامهای است که ظرف ۳ ماه از لازمالاجرا شدن این قانون توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر اساس قوانین و مقررات تهیه و ابلاغ میشود. به منظور کاهش هزینههای مردم، دولت از طریق شورای عالی بیمه سلامت مکلف است در چارچوب ماده ۹ قانون احکان دائمی با منطقیسازی تعرفههای خدمات بهداشتی، تشخیصی، دارویی و درمانی نسبت به افزایش پوشش بیمهای همه خدمات و مراقبتهای تشخیصی، درمانی، دارویی، طب سنتی ایرانی، خدمات حوزه سلامت و پرستاری در منزل و توانبخشی اقدام کند؛ به نحوی که در پایان اجرای برنامه، سهم پرداخت از جیب ایرانیان به 30 درصد کاهش یابد. همچنین با تصویب مجلس همه ارائهدهندگان خدمات سلامت ملزم به عقد قرارداد با بیمههای درمانی پایه و ارسال اسناد به صورت الکترونیک میشوند. نمایندگان مجلس همچنین در جلسه علنی نوبت صبح دیروز و در ادامه بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم، جزء ۶ بند الف ماده ۶۹ این لایحه را تصویب کردند. بر اساس این مصوبه، از سال اول اجرای این قانون تمام ارائهدهندگان خدمات سلامت اعم از دولتی، عمومی غیردولتی، خیریه و خصوصی حسب درخواست یا نیاز سازمانهای بیمهگر پایه، ملزم به عقد قرارداد با بیمههای درمانی پایه و ارسال اسناد به صورت الکترونیکی هستند. با این وجود وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مکلف است ظرف ۶ ماه از لازمالاجرا شدن این قانون، آییننامه اجرایی این بند مشتمل بر راهکار مدیریت شرایط اضطراری نظیر حوادث قهری و قطعی اینترنت، حمایتها، مشوقها، ترک فعل و سوءاستفاده را تدوین کند و به تصویب هیات وزیران برساند.
علاوه بر این با تصویب مجلس، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مکلف شد تا پایان سال اول اجرای برنامه نسبت به استقرار برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع برای تمام جمعیت کشور اقدام کند. بهارستاننشینان در این جلسه و در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران با تصویب بند«پ» ماده ۷۰ این لایحه به شرح زیر موافقت کردند: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مکلف است در اجرای نظام شبکه بهداشتی - درمانی کشور مشتمل بر مراقبتها و خدمات یکپارچه بهداشتی، تشخیصی، درمانی، مراقبتی، دارویی و توانبخشی سرپایی و بستری با اولویت بهداشت و پیشگیری، تا پایان سال اول اجرای برنامه نسبت به استقرار برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع برای تمام جمعیت کشور با استفاده از همه ظرفیتهای حرفههای تخصصی دولتی و غیردولتی اقدام کند. همزمان با استقرار کامل برنامه مذکور، شورای عالی بیمه سلامت مکلف است نسبت به هماهنگی پرداخت مشوقهای تعیینشده در برنامه برای توسعه کمی و کیفی بسته بیمه پایه سلامت و اصلاح نظام پرداخت بیمهای مطابق جزء ۷ بند ۹ سیاستهای کلی سلامت اقدام لازم قانونی کند.
* طب سنتی ساماندهی میشود
با تصویب مجلس، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف شد با ارتقای جایگاه خدمات طب سنتی ایرانی نسبت به ساماندهی خدمات طب سنتی بر اساس شواهد علمی و توسعه خدمات آموزشی، پژوهشی، بهداشتی، درمانی و دارویی و تهیه فهرست فرآوردهها و داروهای سنتی و گیاهی کشور و نظارت بر توزیع و عرضه آنها در مراکز و اماکن مجاز اقدام کند. آنها همچنین ضمن ممنوعیت فعالیت انتفاعی پزشکان در مراکزی غیر از دستگاههای اجرایی خود، دولت را مکلف به اصلاح نظام پرداخت کارانه به پزشکان به منظور جبران خدمات ذینفعان کردند.
ارسال به دوستان
تعداد مظنونان بازداشتی در پرونده قتل مهرجویی و همسرش به 9 نفر رسید
دفتر سخنگوی پلیس با صدور اطلاعیهای خبر دستگیری قاتل یا قاتلان داریوش مهرجویی و همسرش را تکذیب کرد.
دفتر سخنگوی پلیس با صدور اطلاعیهای اعلام کرد: «خبر برخی رسانهها درباره دستگیری قاتل یا قاتلان مرحوم داریوش مهرجویی و همسر ایشان کذب است». در این اطلاعیه همچنین آمده است: «انتظار میرود رسانههای محترم مبتنی بر اخبار متقن و از مسیر دفتر سخنگوی پلیس اطلاعرسانی کنند و از گمانهزنیهای بیاساس دوری نمایند». در اطلاعیه دفتر سخنگوی پلیس با تاکید بر اینکه «کارآگاهان برای رسیدن به نتیجه نهایی نیاز به زمان و دقت دارند»، تصریح شده است: «تا این لحظه بر اساس اظهارات دستگیرشدگان قبلی، ۲ مظنون دیگر شناسایی شدند و جمع دستگیرشدگان به ۹ نفر رسیده است». بر اساس این اطلاعیه کارآگاهان کماکان درحال اقدامات فنی و حرفهای در این خصوص هستند.
* تشکیل کارگروه مشترک دادگستری و فراجا
در پی دستورات رئیس قوه قضائیه مبنی بر تسریع در شناسایی و دستگیری عاملان جنایت قتل داریوش مهرجویی و همسرش، رئیس کل دادگستری استان البرز از تشکیل کارگروه مشترک دادگستری کل و فراجای استان البرز در رابطه با این پرونده خبر داد. حسین فاضلیهریکندی دیروز در گفتوگو با میزان، در رابطه با آخرین وضعیت پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش اظهار کرد: از ابتدای وقوع این حادثه دادستان فردیس به اتفاق بازپرس کشیک قتل دادسرای فردیس به همراه تیم ویژه از عوامل بررسی صحنه قتل در محل جرم حاضر شدند و با توجه به اهمیت و حساسیت موضوع، در نخستین زمان ممکن شخصا در صحنه جرم حاضر شدم و با توجه به گزارش قتل به رئیس قوه قضائیه، ایشان دستوراتی برای تسریع در شناسایی و دستگیری عاملان جنایت صادر کرد. هریکندی اظهار کرد: کارگروه ویژه پیگیری این پرونده با مسؤولیت رئیس کل دادگستری استان البرز و عضویت فرمانده فراجا و رئیس پلیس آگاهی استان البرز، دادستان مرکز استان، معاون پیگیری پروندههای خاص دادگستری کل استان البرز، رئیس دادگستری و دادستان فردیس و بازپرس ویژه پرونده تشکیل شد. جلسه اول کارگروه صبح امروز (دیروز) برگزار و آخرین اقدامات و نتایج رسیدگی به پرونده بررسی شد و جلسات مشترک به صورت مستمر جهت تجزیه و تحلیل اقدامات تا شناسایی و دستگیری عامل یا عوامل احتمالی این جنایت برگزار خواهد شد.
ارسال به دوستان
رئیس پلیس پایتخت: ۲۲۰ سارق حرفهای و مالخر دستگیر شدند
انهدام 53 باند سرقت در تهران
رئیس پلیس پایتخت از دستگیری ۲۲۰ سارق حرفهای و مالخر در تهران خبر داد و گفت: در اجرای طرح تشدید مبارزه با سارقان، ۵۳ باند سرقت خودرو و موتوسیکلت، باند سرقت منزل و سرقتهای مسلحانه شناسایی و منهدم شدند. سردار عباسعلی محمدیان در حاشیه اجرای طرح تشدید مبارزه با سارقان و خریداران اموال مسروقه که دیروز در مقر پلیس آگاهی تهران بزرگ برگزار شد، گفت: از مدتی قبل همکاران من در پلیس آگاهی تهران بزرگ با انجام اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی، طرح تشدید برخورد با سارقان و مالخران اموال مسروقه را کلید زدند که در روزهای اخیر این طرح از فاز عملیاتی و اطلاعاتی به مرحله اجرا درآمد که در جریان آن ۲۲۰ سارق حرفهای و مالخر در تهران بازداشت شدند. فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: ۱۴۰ نفر از دستگیرشدگان جزو سارقانی بودند که پیش از این نیز سابقه بازداشت داشتهاند.
محمدیان در ادامه گفت: در اجرای این طرح ۵۳ باند سرقت خودرو و موتوسیکلت، باند سرقت منزل و سرقتهای مسلحانه شناسایی و منهدم و اعضای آنها نیز بازداشت شدند. برخی از این ۲۲۰ نفر دستگیر شده در اجرای این طرح، عضو این باندها بودند.
وی با بیان اینکه اجرای چنین طرحهایی از سوی پلیس ادامه خواهد داشت، گفت: پلیس طبق قولی که به مردم داده و در راستای تاکیدات فرمانده محترم فراجا به طور جد با سارقان و همچنین مالخران اموال مسروقه به عنوان افرادی که تکمیلکننده چرخه سرقت هستند، برخورد خواهد کرد. همچنین در تلاشیم اموال مسروقه کشف شده از سارقان را در کمترین زمان ممکن به مالباختگان بازگردانیم. در طرح امروز (روز گذشته) نیز بخشی از اموال مسروقه به مالباختگان بازگردانده شد. محمدیان با اشاره به پدیده سرقت از منازل، ادارات و ... گفت: درخواست پلیس از مردم عزیز این است که خانه خود را به عنوان صندوق امانات یا شعبهای از بانک در نظر نگیرند و اموال گرانبهای خود را به صندوق امانات بانکها بسپارند. گاهی ممکن است اطلاع سارقان از نگهداری از اموال گرانبها، یا شرایط یک منزل چندین میلیاردی سبب جذب سارقان به سمت سرقت شود که ممکن است این اقدام با تهدید از طریق سلاح سرد و گرم یا با ورود از طریق در و پنجره همراه شود. محمدیان از خرید گاوصندوقهای غیراصولی نیز انتقاد کرد و گفت: متاسفانه در مواردی دیده شده برخی افراد اقدام به خرید و فروش گاوصندوقهای غیراصولی کرده و تصور هم میکنند که امنیت را به خانه بردهاند. گاوصندوقهای کوچک و سبک از جمله این موارد است. واقعیت این است که خرید این گاوصندوقها در واقع نهتنها عامل بازدارنده نیست، بلکه کمکی به سارق است که اموال و مدارک باارزش را به شکل یکجا و بدون زحمت جستوجو برداشته و به سرقت ببرد. وی درباره اینکه گاوصندوق باید دارای چه ویژگیهایی باشد، گفت: گاوصندوق باید به اسکلت ساختمان جوش بخورد یا اینکه در ساختمان مخفی شده و ابعاد و وزن آن نیز طوری باشد که قابل حمل نباشد.
رئیس پلیس پایتخت به سرقت تلفن همراه مردم از سوی سارقان نیز اشاره کرد و گفت: با سادهترین روشها میتوان از سرقت تلفن همراه تا حد زیادی جلوگیری کرد. پیشنهاد میکنیم مردم در اماکن عمومی از طریق هندزفری با تلفن همراه خود صحبت کنند.
ارسال به دوستان
قائممقام بنیاد ملی نخبگان:
سهم نخبگان در اقتصاد کلان افزایش مییابد
قائممقام بنیاد ملی نخبگان گفت: با تلاش و پیگیریهای مداوم، در احکام برنامه هفتم توسعه، بندی گنجانده شده که در پایان این برنامه سهم نخبگان از اقتصاد کلان باید حداقل ۱۰ درصد افزایش یافته باشد. سیدسلمان سیدافقهی گفت: سیزدهمین همایش ملی نخبگان با هدف تمرکز روی گفتمانسازی جریان نخبگانی و اهمیت دادن حکومت و دولت به نخبگان برگزار شد.
وی افزود: این همایش تلاش دارد فضا به گونهای مهیا شود که مردم و دولت نسبت به موضوع نخبگان و اهمیت آن آگاه و حساس شوند. سیدافقهی ادامه داد: این همایش با دعوت از نخبگان، راهکارهایی را که برای بهبود وضعیت کشور در بخشهای مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و علمی دارند، بر اساس فراخوانی که از طریق سامانه اطلاعاتی بنیاد ملی نخبگان داده شد، دریافت کرد و حدود ۲۰۰۰ نفر برای شرکت در این همایش ثبتنام کردند. این افراد پیشتر در برنامههای بنیاد ملی نخبگان مشارکت داشتند و از سمت بنیاد ملی نخبگان نیز شناسایی شده
بودند.
وی با اشاره به اینکه پس از ثبتنام، ایده و نظرات این افراد در یک فرآیند یک و نیم ماهه مورد بررسی قرار گرفت، تصریح کرد: محور این همایش دریافت پیشنهادات نخبگان برای افزایش اثربخشی آنان در حاکمیت بود و در نهایت از بین این افراد، ۷۰۰ نفر برای همایش انتخاب شدند تا در روز اول با رئیسجمهور دیدار کنند و روز دوم به دیدار رهبر معظم انقلاب بروند. شاخص انتخاب این افراد نیز میزان مشارکت آنان در برنامه نخبگانی و همچنین امتیاز آنها در بنیاد ملی نخبگان در نظر گرفته شد که این امتیاز وابسته به میزان مشارکت آنان در حل مسائل کشور یا حضور در طرحهایی مثل شهید احمدیروشن و وزوایی بود.
قائممقام بنیاد ملی نخبگان یادآور شد: از این تعداد، حدود ۴۰۰ درخواست سخنرانی داده شد که بعد از یک فرآیند ۴۵ روزه داوری به وسیله دستگاههای مختلف ذیربط در حوزه نخبگان مثل بنیاد ملی نخبگان، وزارتین علوم و بهداشت و همچنین نهاد رهبری در دانشگاه، سخنرانیهایی را که متناسب با شرایط و نیاز کشور، راهکارهای عملی را برای ارتقای حوزه مشخص پیشنهاد داده بودند، بررسی و در نهایت ۵ نفر را برای سخنرانی در حضور رئیسجمهور انتخاب
کردند.
سیدافقهی تاکید کرد: یکی از رویکردهای اصلی بنیاد ملی نخبگان این است که نخبه نگاه کلان نسبت به مشکلات کشور داشته باشند. این همان موضوعی است که رهبر انقلاب هم از نخبگان مطالبه فرمودند که جریان را تحلیل کنند و مسائل کشور را به صورت مقطعی و در کوتاهمدت نگاه نکنند. وی اظهار داشت: در سال جاری زمینه استخدام ۵۰۰۰ نخبه در دستگاههای اجرایی فراهم خواهد شد. در کنار آن با آییننامه رصد و پایش که با همکاری سازمان اداری و استخدامی اجرایی میشود، فعالیت افراد در دستگاههای مربوط رصد خواهد شد تا فرد در شغل متناسب با شأن نخبگی مشغول شود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|