|
اخبار
هروی: جامعه ورزش پرچم مبارزه با رژیم صهیونیستی را بالا برده است
سرمربی تیم ملی کاراته گفت: جامعه ورزش در فضای داخلی و بینالمللی همواره در حمایتها نقش داشته و پرچم مبارزه با رژیم غاصب را بالا برده است. به گزارش پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، سیدشهرام هروی ضمن آرزوی آرامش برای همه مردم جهان بویژه مردم مظلوم فلسطین اظهار داشت: رژیم صهیونیستی 75 سال با جنایت، خشم و ترور بویژه در سالهای اخیر در غزه، مردم فلسطین را در محاصره خود قرار داده و اجازه استفاده از کوچکترین امکانات و قوانین حقوق بشری را به مردم فلسطین نداده است. سرمربی تیم ملی کاراته با درخواست از همه چهرههای دنیا و آزادیخواهان برای محکوم کردن اقدامات وحشیانه رژیم صهیونیستی گفت: امیدواریم شاهد روزی باشیم که بساط رژیم کودککش جمع شود. وی با اشاره به مراسم تجمع جامعه ورزش کشور در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و غزه خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی وحشیترین رژیم تاریخ است که به سادگی جان کودکان را میگیرد، آنها باید این حملات را متوقف کنند، چون این کار نقض حقوق بشر است. سرمربی تیم ملی کاراته با تأکید بر اینکه جامعه ورزش نباید نسبت به این اتفاقات بیتفاوت باشد، تصریح کرد: کشوری مسلمان در گوشهای از دنیا مدتهاست موردظلم واقع شده است و جامعه ورزش نسبت به این مسائل بیتفاوت نیست و مسؤولیت خود را با حضور پرشور و حمایت از مردم مظلوم فلسطین بخوبی نشان داد. وی با بیان اینکه مردم ایران همواره در کنار مردم مظلوم فلسطین هستند، گفت: جامعه ورزش در فضای داخلی و بینالمللی همواره در حمایتها نقش داشته و پرچم مبارزه با رژیم غاصب را بالا برده و پیام ایران را به گوش جهانیان رسانده است. سیدشهرام هروی در پایان اظهار داشت: اتفاقی که این روزها در غزه در حال رخ دادن است، دل هر انسانی را به درد آورده. از ابعاد مختلف، بیمارکشیای که رژیم صهیونیستی به راه انداخته جای هیچ بحثی نمیگذارد، چرا که در طول تاریخ، بیمارکشی دستهجمعی ندیده بودیم.
***
درآمد فروش بلیت جام ملتهای آسیا صرف کمک به فلسطین میشود
با اعلام قطر، درآمد حاصل از بلیتفروشی در جام ملتهای آسیا به مردم فلسطین اهدا خواهد شد. به گزارش rbc، قطر میزبان جام ملتهای آسیا در ژانویه و فوریه خواهد بود و تیم ملی فلسطین نیز در این مسابقات به میدان میرود. رئیس اتحادیه فوتبال قطر گفت که تصمیم گرفته است درآمد حاصل از فروش بلیتهای این دوره از رقابتها را برای حمایت از فلسطینیان اهدا کند. شیخ حمد بن خلیفه آلثانی، رئیس اتحادیه فوتبال قطر گفت: با توجه به وقایع اخیر در فلسطین، ما باید کمکهای لازم را برای حمایت از برادران و خواهران خود در این دوران سخت ارائه کنیم، بنابراین تصمیم گرفتیم درآمد حاصل از بلیتفروشی جام ملتهای آسیا در قطر را به فلسطینیان اهدا کنیم. جاسم الجاسم، رئیس اجرایی جام ملتهای آسیا در قطر نیز گفت: قطر خود را دوباره آماده میکند تا استقبال بسیار خوبی از تماشاگران سراسر جهان داشته باشد. توجه ویژهای به جام ملتهای آسیا میشود، چرا که بهترین بازیکنان فوتبال قاره در آن شرکت خواهند کرد. این مسابقات با حضور ۲۴ تیم از جمله تیم ملی فلسطین برگزار میشود که در مرحله گروهی با تیمهای ملی فوتبال ایران، امارات و هنگکنگ بازی خواهد کرد.
***
جزئیات اختلاف استقلال و هوادار در موضوع خالدآبادی
باشگاه استقلال برای رفع مشکل خالدآبادی تنها یک راه دارد. به گزارش فارس، کارگروه نظارت بر قراردادها پس از بررسی توضیحات و دفاعیات باشگاه استقلال تصمیم به ارجاع پرونده به کمیته انضباطی گرفت. از 4 مورد مطرحشده، گفته میشود ماجرای انتقال محمدرضا خالدآبادی به جمع شاگردان نکونام یکی از مهمترین مسائل در این پرونده است. پیگیریها نشان میدهد هنگام انتقال خالدآبادی به استقلال، این باشگاه قبول کرده طی 2 فقره چک به مبلغ 5 و 4 میلیارد، پول رضایتنامه بازیکن را به باشگاه هوادار پرداخت کند.
البته گفته میشود باشگاه استقلال به دنبال پرداخت این بدهی 9 میلیاردی به صورت اقساط بوده که این مساله از طرف باشگاه هوادار مورد پذیرش قرار نگرفته است. به این ترتیب با توجه به اینکه مدت توافق 2 باشگاه به پایان رسیده، توافق دیگری نیز شکل نگرفته و از طرفی از موعد پرداخت چکها نیز چند ماه گذشته، به نظر میرسد تنها راه استقلال تسویه این بدهی به صورت کامل یا جلب رضایت باشگاه مبدا به هر صورت است. باشگاه استقلال تنها در صورت توافق رسمی و قطعی با هوادار میتواند این ماجرا را به اتمام برساند. این در حالی است که گفته میشود پرداخت مبلغ رضایتنامه خالدآبادی به صورت یکجا، سقف بودجه استقلال را تحت تاثیر قرار خواهد داد و به همین خاطر باید دید مدیران آبی در نهایت چگونه میتوانند این مشکل را برطرف کنند.
ارسال به دوستان
مدیرعامل استقلال اواخر هفته از سوییس بازمیگردد
مدیرعامل باشگاه استقلال اواخر هفته به ایران بازخواهد گشت. به گزارش ایسنا، علی خطیر مدیرعامل باشگاه استقلال پنجشنبه به ایران باز خواهد گشت. مدیرعامل استقلال برای دیدار با خانوادهاش راهی سوییس شد و اواخر هفته به تهران بازمیگردد تا با حضور در اصفهان دیدار حساس استقلال مقابل ذوبآهن در لیگ برتر را از نزدیک تماشا کند. دیدار استقلال - ذوبآهن روز شنبه هفته آینده در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار خواهد شد.
ارسال به دوستان
تساوی 2 - 2 تیم ملی فوتبال ایران برابر ازبکستان
2 نیمه کاملا متفاوت
تیم ملی فوتبال ایران در دومین دیدار مرحله مقدماتی انتخابی جامجهانی ۲۰۲۶ به مصاف ازبکستان رفت و در حالی که نیمه اول را با برتری تمام کرده بود، در پایان برابر میزبان به تساوی رسید. دیدار تیمهای ملی فوتبال ایران و ازبکستان در هفته دوم مرحله مقدماتی انتخابی جامجهانی ۲۰۲۶ در ورزشگاه بنیادکار شهر ازبکستان برگزار شد که این دیدار با تساوی ۲ - ۲ به پایان رسید. رامین رضاییان (۱۶) و مهدی طارمی (۳۸) برای ایران و اورونوف (۵۲) و سرگیاف (۸۳) برای ازبکستان گلزنی کردند. بازی با هیجان بالای شاگردان سرکو کاتانچ در ازبکستان آغاز شد. آنها که حمایت پرشور طرفداران خود در ورزشگاه بنیادکار را داشتند، در چند دقیقه ابتدایی سعی داشتند با بازی مستقیم به قلب دفاع نفوذ کنند اما بازی هوشمندانه و حفظ مالکیت باعث شد هرچه از زمان بازی گذشت توپ و میدان در اختیار ایران قرار بگیرد. تاکتیک تیم ملی ایران در چمن مصنوعی استادیوم بنیادکار شهر تاشکند ازبکستان با پاسکاری تکضرب آنها همراه بود. استفاده از سرعت مهدی ترابی و محمد محبی برای انتقال توپ به سردار آزمون و مهدی طارمی باعث شد موقعیتهای گلزنی متعددی برای ایران ایجاد شود. حملات متوالی ایران بالاخره در دقیقه ۱۴ به ثمر نشست. حرکت رو به جلوی مهدی طارمی با پاس عرضی او به سردار آزمون همراه شد تا سمت راست دفاع ازبکستان برای دفع این توپ ایجاد فضا کند اما آزمون با هوشیاری هرچه تمام توپ را به رامین رضاییان سپرد که شوت زمینی او با اشتباه اوتکر یوسویف همراه شده و دروازه ازبکها باز شود. پس از این گل ازبکها سعی کردند بازی رو به جلو را در دستور کار قرار دهند و گل خورده را جبران کنند. این اتفاق بار دیگر دفاع بدون اشتباه ایران را به رخ میزبان کشید تا نه تنها بتوانند حملات ازبکها را خنثی کنند، بلکه باز هم دست به حمله زده و گل دوم را به ثمر برسانند. اشتباه ازبکها و سماجت سامان قدوس در تصاحب توپ باعث شد این بازیکن توپ را به مهدی طارمی سپرده و مهاجم تیم ملی ایران دومین گل بازی را در دقیقه ۳۸ به ثمر برساند. سامان قدوس پس از این گل دچار آسیبدیدگی شد تا در دقیقه ۴۳ جای خود را به علی کریمی دهد و نیمه اول این دیدار هم با ۲ گلی که تیم ملی ایران به ثمر رساند پایان یافت.
* چرخش ۱۸۰ درجهای بازی برای میزبان
نیمه دوم این بازی با تغییر هافبک تهاجمی ازبکستان همراه بود تا فیضاللهاف جانشین ماشاریپوف شود و نبض بازی را در این نیمه در اختیار بگیرد. ازبکها در نیمه دوم بازی کاملا هجومی را با اصرار به نفوذ از کنارهها در دستور کار قرار دادند. مدافعان تیم ملی ایران بر خلاف نیمه اول نبردهای تن به تن را بارها باختند تا محمدحسین کنعانیزادگان در یکی از این جدالها چارهای جز خطای واضح روی حریف و گرفتن کارت زرد نداشته باشد. او ۴ بار دیگر در مصاف با مهاجمان ازبکستان دریبل خورد تا همچون شجاع خلیلزاده، رامین رضاییان و میلاد محمدی بازی نامطلوبی داشته باشد. سراسیمگی هافبکهای میانی تیم ملی ایران باعث شد فشار زیادی روی دروازه بیرانوند ایجاد شود. اشتباه علی کریمی در دفع توپ شمورودوف کافی بود تا توپ به اورونوف رسیده و این بازیکن در مصاف تک به تک با گلر ایران قرار گرفته و گل نخست ازبکستان را بزند. پس از کم شدن تفاضل گل ۲ تیم، بازی فیزیکی بیش از پیش شد تا در نهایت تبدیل به درگیری لفظی بازیکنان و نیمکتنشینان ۲ تیم شود. رامین رضاییان در جدال با شوکوروف درگیری فیزیکی پیدا کرد تا توقف چند دقیقهای بازی را به همراه داشته باشد. همین موضوع نیز با اعتراض کاتانچ همراه بود. سرمربی تیم ملی ازبکستان در همین دقایق تصمیم به ایجاد تغییرات متوالی گرفت تا سرگیاف وارد زمین شود. ورود او همزمان با سانتر اورونوف شد تا روی اشتباه مدافعان در جاگیری بتواند گل تساوی را برای ازبکستان به ثمر برساند. پس از این گل باز هم ازبکها کنترل توپ را در اختیار داشتند تا عملکرد متفاوت آنها نسبت به نیمه اول هواداران ازبک حاضر در ورزشگاه را امیدوار به پیروزی کند اما تلاشهایشان دیگر گلی به همراه نداشت تا ایران و ازبکستان امتیازها را تقسیم کنند.
ارسال به دوستان
شکست تیم ملی فوتبال نوجوانان ایران برابر مراکش در ضربات پنالتی
همه چیز داشتیم جز شانس
دیدار تیمهای فوتبال نوجوانان ایران و مراکش در مرحله یک هشتم نهایی جامجهانی زیر ۱۷ سال اندونزی که با تساوی در ۹۰ دقیقه به ضربات پنالتی رفته بود، به سود تیم مراکش به پایان رسید. دیدار تیمهای نوجوانان ایران و مراکش در مرحله یکهشتم نهایی جامجهانی زیر ۱۷ سال اندونزی دیروز در ورزشگاه «گلورا بونگ تومو» برگزار شد که این مسابقه در ۹۰ دقیقه با تساوی یک - یک به پایان رسید. تک گل ایران در این مسابقه را اسماعیل قلیزاده (۷۳) به ثمر رساند. نسیم عزوزی(۴+۹۰) هم برای مراکش گل زد. اگر شاگردان حسین عبدی کمی خوششانس بودند و همانند دیدار با انگلیس در دقایق آخر و در وقتهای اضافه گل نمیخوردند، این شانس را داشتند که در همان وقتهای قانونی بازی را ببرند اما متاسفانه بخت با تیم ایران یار نبود. با رقم خوردن این تساوی، تعیین تیم برنده مستقیم به ضربات پنالتی رفت که طی آن مراکشیها به پیروزی ۴ بر یک رسیدند و راهی مرحله یکچهارم نهایی شدند. عرفان درویشعالی پنالتی اول را به گل تبدیل کرد. حسام نفری دومین زننده پنالتی ایران بود که او ضربهاش را چیپ زد که از بالای دروازه به بیرون رفت. کسری طاهری سومین ضربه پنالتی ایران را زد که دروازهبان مراکش توپ را مهار کرد اما سیستم ویدئویی به دلیل جلو آمدن دروازهبان حریف تشخیص تکرار داد اما باز هم طاهری نتوانست توپ را گل کند. بازیکنان تیم فوتبال نوجوانان ایران با اشتباهاتی که در پنالتیها داشتند، رویای رسیدن به یکچهارم نهایی و نیمهنهایی را بر باد دادند و گلر مراکشیها عملکرد بهتری از آرشا شکوری داشت تا تیمش به مرحله بعد صعود کند.
* عبدی: بازیکنان خسته نبودند، شاید با جامجهانی خداحافظی نمیکردیم
سرمربی تیم ملی نوجوانان کشورمان گفت: بچههای ما خسته نبودند، شاید میشد نتیجه طور دیگری رقم بخورد. حسین عبدی پس از دیدار تیم ملی نوجوانان کشورمان مقابل مراکش اظهار داشت: 3 ساعت مسافرت و پشت سر آن پرواز 2 ساعته داشتیم تا به این شهر بیاییم ولی تیم مراکش تقریبا 5 روز اینجا بود و تمام بازیهایش اینجا برگزار شد. وی افزود: این مدیریت به ضرر ما شد ولی در هر صورت امروز بازیای دیدیم که اسم آن را اشکها و لبخندها میگذارم. یک بر صفر جلو افتادیم، آنها مساوی کردند و در پنالتی باختیم. اگر بچههای ما خستهتر نبودند شاید میشد نتیجه طور دیگری رقم بخورد یا اینکه میتوانستند تمرکز بالاتری داشته باشند. سرمربی تیم ملی نوجوانان کشورمان تصریح کرد: در هر صورت بازی خیلی خوبی بود. به بچههایم تبریک میگویم. با جامجهانی خداحافظی میکنیم و از فردا به دنبال این میرویم که با تیمی دیگر و در جامی دیگر دوباره یکدیگر را ببینیم. از فیفا ممنون هستم که چنین تورنمنتهایی گذاشته تا بتوانیم بچههای جوان را برای آینده معرفی کنیم. وی افزود: از ملت عزیزم عذرخواهی میکنم که نتوانستیم انتظارات را برآورده کنیم. امیدوارم در مسابقات دیگر این انتظارات برآورده شود. امیدوارم بتوانیم کاری انجام بدهیم که این مردم عزیز لایقش باشند.
ارسال به دوستان
عباس عبدی، درگیر جزئیات و در بند کلیات
جعفر علیاننژادی: جزئیات مهم است. بدون پرداختن به جزئیات نمیتوان به یک شناخت قانعکننده رسید. البته منظور جزئینگری و ماندن درون چیزها نیست. منظور در نظر گرفتن جزئیات است. پاسخ به یک سوال مهم فلسفی در این باره، میتواند مقصود ما را روشنتر سازد: «آیا جزئی کلی است؟» پاسخ این سوال هم بله است و هم نه! اگر مقصود از جزئی، اجزای عینی یک شیء باشد، جزئی کلی نیست و نمیتوان حکمی که درباره یکی از اجزا وجود دارد، به کل اعضا تعمیم داد اما اگر جزئی به عنوان یک مفهوم مشترک درباره جزئیات باشد، جزئی کلی است. مقصود نویسنده برای در نظر گرفتن جزئیات همین است. بنابراین بدون در نظر داشتن مفاهیم مشترک درباره جزئیات، تحلیلهای ما بیپایه و اساس بوده و تبدیل به کلیاتی انتزاعی و حسناپذیر خواهد شد.
به بیان دیگر ماندن در یک مصداق جزئی و نرسیدن به درک کلی از امور جزئی، تحلیلهای ما را کماعتبار و قابل تردید میکند. بسیاری از محتواها و مطالب این روزهای عناصر فعال سیاسی بینصیب از این ۲ آسیب نیست. آقای عباس عبدی، روزنامهنگار پرتلاش و پرنویس اصلاحطلب که روزانه یادداشتهایی را برای روزنامه اعتماد مینویسد، یکی از این افراد است که گاه و بیگاه به این آسیب مبتلا میشود. به عنوان مثال وی در یادداشت چند روز پیش خود با عنوان «خدا یا انسان؟»، این خطا را مرتکب شده است. وی به بهانه سخنرانی آقای حداد عادل در هفتمین کنگره علوم انسانی اسلامی، سعی کرده با ایراد نقدها و سوالاتی، اصل ایده علوم انسانی اسلامی را زیر سوال ببرد. عبدی در خطوط اولیه این یادداشت نوشته است: «نقد یا طرح پرسش درباره رویکردهای تحلیلی (حداد عادل) میتواند به درک آنچه در این جناح میگذرد، کمک کند». عبدی در همین یک جمله، یکی از آن 2 خطای رایج را مرتکب شده است. او میخواهد با نقد رویکردهای تحلیلی حداد عادل به عنوان یک شخص یا یکی از آحاد فکری جبهه انقلاب، به فهمی کلی درباره آنچه او جناح غالب نامیده است، برسد. یعنی رویکردهای تحلیلی یکی از متفکران جبهه انقلاب اسلامی را تماما مورد قبول و وفاق جبهه انقلاب اسلامی دانسته و تحلیل ایشان درباره علوم انسانی اسلامی را به کل جبهه منتسب کرده است. عبدی در این خطا میخواهد حکمی را درباره یکی از آحاد فکری جبهه انقلاب به کل این جبهه نسبت دهد. به معنای دیگر او مرتکب خطای یکدستسازی یا یکدستپنداری کل جبهه انقلاب شده است. طبیعی است درباره ایده علوم انسانی اسلامی در میان جبهه انقلاب شاهد تنوع و تلون نظر باشیم که اینگونه هم هست.
همین خطا زمینه ارتکاب اشتباه دیگر را ایجاد میکند. خطای بعد آقای عبدی این است که سعی کرده ایده علوم انسانی اسلامی را به آقای حدادعادل نسبت دهد و با نقد جملات ایشان، اصل ایده علوم انسانی اسلامی را زیر سوال ببرد. عبدی بر حداد عادل خرده میگیرد «اگر گزاره شما را بپذیریم که بدون علوم انسانی مستقل از آنچه در تمدن غرب است، به تمدن نوین اسلامی نمیرسیم، در این صورت باید پرسید در این حدود نیم قرن، کدام گزارهها و اصول چنین علمی را تدوین و ارائه کردهاید». وی با طرح سوالات جزئی دیگر مشابه این، در نهایت نتیجه میگیرد چنین چیزی وجود خارجی ندارد.
فرض عبدی آن است که ابتدا باید به یک تئوری کلان درباره علوم انسانی اسلامی رسید و بعد برای تحقق آن تلاش کرد، در حالی که تجارب تاریخی حتی در غرب نشان میدهد عموما پدیدارها و تحولات بیرونی، بر نظریات اولویت داشته و آنها بودهاند که مسالههای اساسی را برای نظریهپردازی و تئوریسازی فراهم آوردهاند. به همین اعتبار بسیاری از رخدادها نظیر پیروزی انقلاب اسلامی و دفاعمقدس، پیادهروی اربعین، زنجیره شکست پیدرپی جریان سلطه در برابر مقاومت مردم و رخدادهای سالانه ملی و مذهبی، میتواند به اسبابی برای نظریهپردازی درباره علوم انسانی اسلامی تبدیل شود. تداوم، قدرتیابی و صدور ایدههای انقلابی از ایران به سایر نقاط منطقه نشانهای از وجود و استقرار پارادایم جدیدی است که در حال تئوریزه شدن است.
بیانیه گام دوم انقلاب که در 40 سالگی انقلاب اسلامی صادر شد، موید این موضوع است. یعنی ما به آستانهای رسیدهایم که ضرورت وجود علوم انسانی اسلامی بیشتر از قبل حس میشود. به بیان دیگر، برای ما تا جایی امکان یادگیری از غرب وجود دارد اما این یادگیری به معنی تقلید دائم نیست. یعنی برای ایجاد تمدن نوین اسلامی گریزی از رسیدن به این حیطه مستقل نداریم. فارغ از این موضوع، تلاشهای موفق، سنگین و عمیقی در همین 45 سال گذشته صورت گرفته که به دلایل مختلف از جمله حجاب معاصرت و وجود دولتهای بیاعتماد به این ایده، هنوز امکان فرازیابی یا استقرار در محافل رسمی دانشگاهی نیافتهاند. اشکال تحلیل عبدی آن است که نمیتواند -یا نمیخواهد- از برآیند تمام پدیدهها و جزئیات پس از وقوع انقلاب اسلامی به یک تحلیل منصفانه برسد، خود را درگیر جزئیات کرده و میخواهد از چند مصداق منفی جزئی به انکار کلی امکان وجود علوم انسانی اسلامی برسد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|