|
«شهباز شریف» نامزد ائتلافی برای نخستوزیری پاکستان
شهباز شریف، نخستوزیر سابق پاکستان، نامزد بعدی نخستوزیری این کشور برای رهبری ائتلاف جدید تشکیل شده بین احزاب مختلف خواهد بود. این در حالی است که انتخابات پارلمانی پنجشنبه گذشته باز هم منجر به تشکیل پارلمان معلق شده است.
ارسال به دوستان
مقاومت لبنان روز گذشته در حملهای بیسابقه پایگاههای رژیم صهیونیستی در شهر صفد را هدف قرار داد
ضربه کاری نصرالله
لیبرمن: کابینه جنگ تسلیم حزبالله شده و جبهه شمال را از دست داده است
گروه بینالملل: حمله موشکی روز گذشته حزبالله لبنان به شهر «صفد» که در 50 کیلومتری مرزهای شمالی فلسطین اشغالی قرار دارد، معادله جدیدی را در نبردها بین رژیم صهیونیستی و لبنان ایجاد کرد؛ معادلهای که حجم بازدارندگی مقاومت لبنان برای پایان جنگ در غزه را نشان میدهد و «نه» بزرگی به طرحهای آمریکا و فرانسه برای پایان درگیریها در مرزهای شمال فلسطین اشغالی است.
سخنگوی اورژانس و امدادرسانی رژیم صهیونیستی روز گذشته دراینباره گزارش داد در پی حملات موشکی به صفد و اطراف آن یک نظامی زن کشته و ۸ صهیونیست دیگر زخمی شده و به بیمارستان منتقل شدند. در این باره منابع کشته شدن یک صهیونیست را تایید کرده و از کشف جسد وی در یکی از مواضع هدف قرار گرفته شده خبر دادند. در این راستا بیمارستان «زیو» در صفد تاکید کرد: 8 مجروح به مرکز پزشکی منتقل شدند که حال یکی از آنها وخیم است.
شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی هم خبر داد در این حمله حدود ۱۰ موشک شلیک شد و چند موضع نظامی رژیم اشغالگر هدف قرار گرفت. شبکه الجزیره نیز در این باره گزارش داد آژیرهای خطر در چند شهر و شهرک از جمله شهر «صفد» در الجلیل علیا و «نطوعا» در الجلیل غربی به صدا درآمده است.
شهردار صفد هم در این باره اعلام کرد: موشکها به داخل شهر اصابت نکرده، بلکه پایگاههای اطراف صفد را هدف قرار دادهاند. وی افزود: پایگاههای نظامی ارتش اشغالگر در صفد متحمل خسارات بسیاری شدند. این در حالی است که برخی منابع رسانهای صهیونیستی گفتند ۳ موشک به صفد برخورد کرده است. سخنگوی ارتش اشغالگر نیز گفت: پایگاه فرماندهی شمال در ارتش در معرض حملات موشکی قرار گرفت. منابع رسانهای صهیونیستی نیز گزارش دادند حزبالله لبنان در این حمله از موشکهای نقطهزن استفاده کرده و سامانههای گنبد آهنین در رهگیری آنها ناکام ماندند.
رسانههای عبری حمله دیروز حزبالله را «بیسابقه» توصیف کردند. رسانههای عبری به نقل از منابع پزشکی گزارش دادند: نمیتوانیم تعداد موشکهای شلیکشده و اماکنی را که هدف قرار گرفته شده دقیق اعلام کنیم. این منابع اذعان کردند: پاسخ نصرالله به ابتکارعملها و میانجیگریها در حد صحبتهایش در روز گذشته نماند، بلکه او در عمل نیز پاسخ داد.
رئیس شورای شهرکسازی در شمال سرزمینهای اشغالی نیز حملات موشکی حزبالله را به بارش باران بر سر صهیونیستها تشبیه کرد. این رسانهها در این باره گزارش دادند: آنچه در صفد رخ داد از زمان شروع جنگ بیسابقه بود و شلیک موشک به سمت منطقهای نسبتا دور از مرزها، یک رویداد استثنایی است.
«آویگدور لیبرمن» رئیس حزب «یسرائیل بیتنا» نیز در انتقاد از عملکرد کابینه جنگ در جبهه شمال سرزمینهای اشغالی گفت: امروز خط قرمز به برافراشتن پرچم سفید به نشانه تسلیم تقلیل یافته است، کابینه جنگ تسلیم حزبالله شده و جبهه شمال را از دست داده است.
در همین راستا، «متیه اشر موشه داوودویچ»، رئیس شورای منطقهای گفت: «ما در ملک حزبالله زندگی میکنیم. ما در پادشاهی نصرالله زندگی میکنیم». بر این اساس، قرار است کابینه جنگ رژیم صهیونیستی چگونگی واکنش به حمله به شهر صفد را بررسی کند. «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت قومی رژیم صهیونیستی نیز از بنیامین نتانیاهو خواست نشستی فوری در این باره برگزار کند. وی گفت این موشکها حملات پراکنده نیست، بلکه یک جنگ واقعی است. بن گویر ادامه داد: زمان آن فرا رسیده است تا از فرضیهای که در حال حاضر در شمال با لبنان وجود دارد، دست برداریم.
در همین حال منابع لبنانی اعلام کردند ارتش رژیم صهیونیستی مناطقی را در اطراف شهرک «اللبونه» هدف قرار داده است. شبکه الجزیره همچنین از به صدا درآمدن آژیر خطر در منطقه المناره در الجلیل علیا خبر داد. شبکه المیادین هم گزارش داد در این حمله یک موضع نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در اطراف شهرک المناره هدف قرار گرفت. منابع رسانهای صهیونیست نیز اذعان کردند بیشتر موشکهای شلیکشده از لبنان به پایگاههای نظامی در حومه شهر صفد هم اصابت کرده است. رسانههای عبری گزارش دادند یک خانه هم در صفد هدف اصابت موشک قرار گرفته است. این رسانهها همچنین از به صدا درآمدن چندباره آژیرهای خطر در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند. در مقابل ارتش رژیم صهیونیستی نیز حملاتی توپخانهای به اطراف شهرک «مروحین» و «طیر حرفا» در جنوب لبنان انجام داد. برخی منابع نیز اعلام کردند دهها موشک از خاک لبنان به سمت سرزمینهای اشغالی پرتاب شده است. برخی منابع رسانهای عبری از کشته و زخمی شدن چند صهیونیست در این حمله خبر دادند. حزبالله لبنان سهشنبه حملات شدیدی را به مواضع ارتش رژیم صهیونیستی انجام داد. بعد از این حمله اسرائیلیها از روز گذشته حملات شدیدی را علیه مردم لبنان در جنوب آغاز کردند که در نوع خود از جنگ 33 روزه به این طرف بیسابقه است. شبکه المیادین در این باره گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی اطراف شهرک «کفردونین»، «عدشیت»، «الصوانه» و «الشهابیه» در جنوب لبنان را هدف حملات خود قرار داد. طبق این گزارش، جنگندههای ارتش رژیم صهیونیستی همچنین منطقه «وادی غزه» در جنوب لبنان را هدف قرار دادند. منابع رسانهای از شهادت و مجروح شدن ۴ غیرنظامی لبنانی از جمله یک مادر و ۲ فرزند او در این حملات خبر دادهاند، همچنین جنگندههای رژیم صهیونیستی منطقه جبل الریحان در نزدیکی مناطق مرزی جنوب لبنان را هدف حمله قرار دادند. جنگندههای رژیم صهیونیستی به عدشیت در منطقه نبطیه در جنوب لبنان هم حمله کردند و خسارات زیادی برجا گذاشتند.
این حملات بعد از سخنرانی ۲ روز قبل سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان رخ داد؛ سخنرانیای که موج دوم حملات حزبالله علیه اسرائیل را در پی داشت. دبیرکل حزبالله لبنان در بخشی از سخنان خود خاطرنشان کرد: «مقاومت با فداکاریهای خود از تمام لبنان دفاع میکند و اگر مقاومت نبود، دشمن این کشور را اشغال میکرد. با توجه با قواعد بازدارندگی که مقاومت ایجاد کرده است، دشمن تنها در نقاط مشخصی میجنگد. به دلیل وجود مقاومت دشمن حساب ویژهای از لبنان میبرد و کشورهای جهان به دلیل وجود جبهه جنوب هیاتهایی به لبنان میفرستند».
او درباره اهداف سفر هیاتهای غربی به لبنان گفت: «تنها هدف سفر هیاتهای غربی به لبنان محافظت از اسرائیل و بازگرداندن شهرکنشینان صهیونیست به شمال سرزمینهای اشغالی است. هیاتهای غربی به هیچ وجه به تجاوزها و جنایتهای غزه نمیپردازند و تنها درباره رژیم صهیونیستی صحبت میکنند. آنها فقط درباره امنیت اسرائیل و بازگشت شهرکنشینان صحبت میکنند». نصرالله در ادامه تاکید کرد: «امتیازات سیاسی که از طرفهای مختلف به ما پیشنهاد میشود هیچ تاثیری بر ما نمیگذارد و باعث نمیشود جبهه لبنان را متوقف کنیم. جبهه جنوب فشار و حمایت و مشارکت در راستای شکست و تضعیف دشمن و توقف تجاوزها به فلسطین است». او با بیان اینکه «دشمن اکنون در وضعیتی نیست که شروط خود را بر لبنان تحمیل کند، بلکه خودش ضعیف و بحرانزده است» گفت: «ما از طرف لبنانی میخواهیم جز اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ شروط دیگری نیز قرار دهد. دشمن هر کاری کند ما تسلیم نخواهیم شد و حتی اگر علیه ما حمله کند تا زمان توقف تجاوزها به غزه جبهه جنوب را متوقف نخواهیم کرد».
دبیرکل حزبالله در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: «تمام تحولات منطقه را دنبال میکنیم و هر احتمالی مطرح است و ما در جنوب مبارزه میکنیم و چشممان به غزه است؛ هر زمانی که در غزه آتشبس شد در جنوب لبنان نیز آتشبس خواهد شد». سید مقاومت در پایان گفت: «هر کس ما را به گسترش جنگ تهدید میکند، بداند ما نیز آن را گستردهتر خواهیم کرد و اگر گمان میکند مقاومت احساس ترس میکند کاملا در اشتباه است. عزم و اراده مقاومت امروز بیشتر شده و ما آماده مقابله با دشمن در هر نقطهای هستیم. وزیر امنیت قومی رژیم صهیونیستی بداند اگر به ما حمله کند به جای 100 هزار نفر یک میلیون آواره از شمال خواهد داشت».
حملات دیروز حزبالله لبنان حاوی چند پیام مهم است. ابتدا اینکه باید جنگ غزه تمام شود و تا زمانی که جنگ در غزه ادامه دارد، منطقه روی آرامش به خود نخواهد دید. از سوی دیگر دومین پیام این حمله آن است که حزبالله به طرحهای پاریس و واشنگتن برای بیروت جواب منفی داد و اساسا درگیریهای فعلی بین حزبالله و اسرائیل ریشه در جنگ غزه دارد و نه چیز دیگری.
مهمترین پیام حمله نظامی حزبالله به شهر صفد هم از منظر میدانی آن بود که عمق حملات حزبالله علیه اسرائیل به یکباره افزایش یافت و از زمان جنگ سال 2006 این حمله بینظیر بوده است. خبرنگار المنار نقاط هدف قرارگرفته را اینچنین اعلام کرد: ستاد فرماندهی منطقه شمال در «صفد»، مقر فرماندهی لشکر ۹۱ الجلیل در برانیت، مقر تیپ ۷۶۹ شرقی در کریات شمونا، پایگاه فرماندهی و کنترل هوایی در مرون، پایگاه بیت هلل، اردوی تمرینی در پایگاه کیلع واقع در جولان، پایگاه «معالیه گولان» در کوه حرمون و پایگاه جلالعلام.
***
«الماس» حزبالله بلای جان اسرائیل
گروه مقاومت «حزبالله» لبنان تصاویری از اصابت یک سایت اطلاعاتی و یک تانک مرکاوای ارتش رژیم صهیونیستی با نوعی موشک ضدزره با قابلیت حمله از بالا یا تاپاتک را منتشر کرده است که به گمان اکثر کارشناسان، حزبالله در این عملیاتها موشک ضدزره «الماس» که از طریق ایران در اختیار این گروه قرار گرفته، استفاده کرده است. بنا بر این گزارش، حزبالله از آغاز جنگ تاکنون بسته به نوع و فاصله هدف، از موشکهای ضدزره مختلفی استفاده کرده که موشک «الماس» جدیدترین نوع آنهاست. این موشک که ساخت صنایع دفاعی کشورمان است با الگوگیری از موشکهای ضدزره تاپاتک در دنیا و اسپایک اسرائیلی طراحی و تولید شده است. بر اساس اطلاعاتی که برخی منابع غربی منتشر کردهاند احتمالا موشک اسپایک در یکی از درگیریهای اسرائیل با حزبالله توسط این گروه به غنیمت گرفته شده و از آن طریق برای مهندسی معکوس به ایران رسیده است. اسپایک یک موشک هواپرتاب دارای موتور راکتی سوخت جامد و بالهای بازشونده از داخل بدنه به سبک و سیاق موشکهای ضدزره تاو و نمونههای الگوبرداری شده از آن است. این موشک از جستوجوگر تصویری حرارتی و اپتیکی به عنوان سامانه هدایت خود بهره میبرد.
ارسال به دوستان
بایدن ـ ترامپ؛ انتخاب بین بدتر و بدتر!
نوید مؤمن: انتشار گزارش بازپرس ویژه پرونده نگهداری اسناد محرمانه کاخ سفید توسط جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا، بدترین ضربه ممکن را به وی و دموکراتها وارد کرده است. در گزارش «هور» آمده است: «ما این موضوع را نیز مدنظر قرار دادهایم که آقای بایدن احتمالا مثل جلسه پرسوجوی ما از ایشان، در دادگاه مقابل هیاتمنصفه، پیرمردی همدل و با حسننیت که دچار ضعف حافظه است خواهد بود. مجاب کردن هیات منصفه دشوار خواهد بود تا او را محکوم کنند که مرتکب جرمی شده است که نیازمند وضعیت ذهنی ارادی است!»
در این گزارش، رسما تاکید شده است اقدام بایدن در نگهداری اسناد محرمانه، غیرارادی و معلول کهولت سن وی بوده و نباید بابت این موضوع مستاجر کنونی کاخ سفید را مورد بازخواست قرار داد. اکنون بار دیگر مساله «سن و سال» و «توان جسمی - ذهنی» بایدن جهت بقا در کاخ سفید مورد تردید رایدهندگان آمریکایی قرار گرفته و حتی برخی رایدهندگان مستقل که سال 2020 میلادی به وی رای داده بودند را مجاب به عدم شرکت در انتخابات کرده است. اگر چه سران حزب دموکرات رایزنیهای جدیدی را با هدف انصراف بایدن از حضور در انتخابات و جایگزینی افرادی مانند کاملا هریس و حتی میشل اوباما آغاز کردهاند اما پیام گزارش بازپرس ویژه پرونده بایدن مشخص است: کاخ سفید تبدیل به محل آزمون و خطای سیاستمداران نالایق شده است.
نباید فراموش کرد آلترناتیو بایدن (حداقل در زمان کنونی) کسی جز ترامپ نیست؛ کسی که به صورت همزمان نماد «تروریسم، لمپنیسم و آنارشیسم» بوده و با خلق بینظمی در داخل و خارج از آمریکا به دنبال کسب امتیاز است. نتیجه اقدام تروریستی ترامپ در شهادت سردار شهید سپهبد حاجقاسم سلیمانی، هرجومرج و بینظمی در غرب آسیا بود؛ ثمره سیاستهای حمایتگرایانه افراطی وی در عرصه اقتصادی، چیزی جز شکست واشنگتن در برابر پکن نبود. ضمن آنکه رئیسجمهور آمریکا با هدف تحمیل تعهدات و تضمینهایی فراتر از آنچه در برجام پذیرفته بودیم ـ که آنها نیز پرنقص بود ـ از توافق هستهای با ایران خارج شد اما به توافق جامع مدنظر خود دست پیدا نکرد. بیدلیل نبود که ساکنان بسیاری از نقاط آمریکا در سال 2020 میلادی تصمیم به تغییر الگوی رایدهی خود گرفته و به امید گذار به روزگاری بهتر به بایدن و دموکراتها رای دادند!
اکنون شهروندان آمریکایی باید میان یک «هپروتی ناتوان» و یک «لمپن تروریست» دست به انتخاب بزنند، یعنی انتخابی میان «بدتر و بدتر»! در اینجا حتی گزینه بد هم وجود ندارد. دوگانه ایجادشده، منبعث از ساختار قدرت در آمریکا و اراده پشت پرده و آشکار ۲ حزب دموکرات و جمهوریخواه است. بازتولید دوگانه ترامپ - بایدن در انتخابات ریاستجمهوری سال 2024 میلادی، به معنای عقبگرد آمریکا در عرصه داخلی و خارجی این کشور محسوب میشود: حضور ترامپ منتج به بازخوانی و بازتولید مناقشات در ۲ سوی آتلانتیک و همچنین تشدید منازعه میان واشنگتن و پکن خواهد شد و بقای بایدن در کاخ سفید نیز به معنای فقدان عقلانیت حداقلی در قبال پروندههای مهم سیاست خارجی آمریکاست. وجه اشتراک هر ۲ گزینه، بازگشت آمریکا به نقطه زیر صفر (نقطهای بدتر از آنچه در آن قرار دارد) خواهد بود. هشدارهایی که طی سالهای اخیر در لفافه از سوی افرادی مانند رکس تیلرسون وزیر اسبق خارجه آمریکا، فرانسیس فوکویاما نظریهپرداز پایان تاریخ و حتی هنری کیسینجر (قبل از مرگش) درباره تصاعد بحران در حوزه سیاست داخلی و خارجی آمریکا مطرح شده، بین سالهای 2024 تا 2028 میلادی رنگ و بوی واقعیتری به خود خواهد گرفت. حضور یا عدم حضور الاغها و فیلها در کاخ سفید در تحقق کلیت این ماجرا تاثیری نخواهد داشت. شکافهای اجتماعی و امنیتی در آمریکا به اندازهای عمیق شده که برخی جامعهشناسان و سیاستمداران این کشور، آن را پیشدرآمد و مقدمهای دال بر تحقق جنگهای داخلی قلمداد میکنند. همپوشانی تحولات سیاست داخلی و خارجی آمریکا طی سالهای پیش رو، قطعا به سود تقویت بنیانها و ثوابت ساختار قدرت در این کشور نخواهد بود؛ حقیقتی که آمریکای ترامپ یا آمریکای بایدن نهتنها با آن روبهرو میشوند، بلکه هر یک به صورت ناخواسته در تحقق آن نقش بسزایی ایفا خواهند کرد.
ارسال به دوستان
دور دنیا
سفر اردوغان به قاهره بعد از 12 سال
رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه دیروز وارد فرودگاه قاهره شد و مورد استقبال «عبدالفتاح السیسی» همتای مصری خود قرار گرفت. این نخستین سفر اردوغان به مصر پس از سال 2012 است؛ زمانی که «محمد مرسی» رئیسجمهور فقید مصر در طول عمر کوتاه یک ساله دولت خود هنوز بر سر کار بود. توسعه روابط اقتصادی آنکارا و قاهره و همچنین موضوع جنگ غزه اصلیترین اهداف سفر اردوغان به مصر عنوان شده است. ۲ رئیسجمهور همچنین در یک کنفرانس مشترک خبری حضور یافته و به شکل رسمی به یک دهه تنش در روابط میان خود پایان دادند؛ تنشی که با کودتای سیسی علیه مرسی در سال 2013 آغاز شد و در برهههایی نیز به اوج خود رسید.
***
تجاوز آمریکا و انگلیس به «رأس عیسی» در الحدیده یمن
رسانههای یمنی از تجاوز آمریکا و انگلیس به منطقه «رأس عیسى» در الصلیف واقع در شمال غربی شهر الحدیده خبر دادند. المسیره - ارگان رسمی انصارالله یمن - با اعلام این خبر به جزئیات بیشتر این خبر و نیز خسارت احتمالی این حمله اشارهای نکرد. آمریکا و انگلیس عصر سهشنبه منطقه «التحیتا» در استان الحدیده یمن را هم هدف حمله خود قرار داده بودند. استانهای صعده، الحدیده، بیضا و صنعا اخیرا بارها به بهانه حفاظت از امنیت کشتیرانی در دریای سرخ، هدف حملات مشترک آمریکا و انگلیس قرار گرفتند، با این حال ارتش یمن در واکنش به این حملات، دست به عملیات تلافیجویانه علیه متجاوزان زد و تأکید کرد توقف حملاتش منوط به توقف جنگ علیه غزه است.
***
ایران از سوییس توضیح خواست
پس از انتشار خبر کشته شدن یک تبعه ایرانی توسط پلیس سوییس، ایران خواستار توضیح رسمی دولت این کشور شد. به گزارش ایسنا، در پی انتشار خبری مبنی بر کشته شدن یکی از اتباع ایرانی توسط پلیس سوییس، مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه در دیدار با سفیر سوییس، خواستار توضیح رسمی دولت این کشور در این باره شد. بر اساس اعلام وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه ایران ضرورت التزام تمام دولتها از جمله دولت سوییس به رعایت حقوق شهروندان ایرانی را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: «از دولت سوییس انتظار داریم اطلاعات دقیقی در این رابطه به جمهوری اسلامی ایران ارائه کند». سفیر سوییس اظهار داشت موضوع را از دولت متبوع خود پیگیری و نتیجه آن را اعلام خواهد کرد.
***
صنعا: تعداد کشتیهای اسرائیلی در دریای سرخ صفر است
سخنگوی دولت صنعا دیروز اعلام کرد آمریکا و انگلیس دریای سرخ را نظامی کرده و ناوگان بینالمللی را برای حفاظت از کشتیرانی صهیونیستها تهدید میکنند. به گزارش ایسنا، ضیفالله الشامی اظهار کرد: مجموع بمبارانها و حملات موشکی آمریکایی و انگلیسی به یمن به ۴۰۳ حمله رسیده که ۲۰۳ حمله هوایی را شامل میشود. سخنگوی دولت صنعا گفت: یمن ورود ۹۹ کالا و اجناس آمریکایی و شرکتهای حامی رژیم جنایتکار صهیونیست را ممنوع کرد. به گزارش شبکه المسیره، الشامی اظهار داشت: وزارت صنعت و تجارت ۳۵۴ نمایندگی را حذف، ۱۲ شرکت و ۲۳ شعبه شرکتها و دفترها را تعطیل و ۳۲۲۷ علامت و برند تجاری آمریکایی و صهیونیستی را لغو کرد. وی ادامه داد: در حال آمادهسازی پیشنویس قانونی برای فهرست نهادها و کشورهای متخاصم با جمهوری یمن هستیم.
**
نیکی هیلی: بایدن برود به نفع آمریکاست
نیکی هیلی گفته فکر میکند به نفع آمریکا و حزب دموکرات است که بایدن استعفا کند. به گزارش ایسنا، نیکی هیلی، کاندیدای ریاستجمهوری آمریکا از حزب جمهوریخواه در مصاحبه با شبکه خبری فاکسنیوز گفت جو بایدن، رئیسجمهوری از سمتش کنارهگیری کند. وی در پاسخ به اینکه آیا باور دارد بایدن باید استعفا کند، گفت: بله! همینطور است. فکر میکنم حزب دموکرات هم همین نظر را دارد. به نظرم به نفع حزب و کشور است که او کنارهگیری کند. هیلی ادامه داد: از همان اول گفتم و باز هم اعلام میکنم حزبی که از شر این کاندیدای 82 ساله خلاص شود، حزبی خواهد بود که پیروز میشود.
***
الهندی: میدان حرف آخر را میزند
محمد الهندی از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین در مصاحبه با شبکه خبری المیادین با اشاره به تهدیدات رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح در جنوب نوار غزه تاکید کرد: تهدید در تجاوز به رفح، اگر با رد قاطع قاهره مواجه نشود، «عواقب وخیمی» به همراه خواهد داشت. وی نقش مصر را مثبت ارزیابی کرد و افزود: مواضع قاهره در صورت مخالفت واقعی، مانع طمعورزی و جاهطلبی صهیونیستها خواهد شد. الهندی تاکید کرد: عربها به هر شیوه و طریقی که شده از قاهره حمایت میکنند اما متاسفانه ابزارهای فشاری که در اختیار دارند ناکارآمد است.
این رهبر برجسته جهاد اسلامی فلسطین با بیان اینکه رژیم صهیونیستی بعد از عملیات 7 اکتبر دیگر وزن و جایگاه چندانی ندارد، گفت: وزن استراتژیک اسرائیل اهمیت خود را از دست داده است و قاهره و کشورهای منطقه باید این را درک کنند. وی به طرحهای رژیم صهیونیستی برای گذرگاه رفح اشاره کرد و گفت: اسرائیل میخواهد گذرگاه رفح را به کنترل خود درآورد، بویژه که تمام کمکهایی که وارد غزه میشود در گذرگاه کرم ابوسالم بازرسی میشود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|