|
تکتیراندازان قسام 2 نظامی اسرائیلی را هدف قرار دادند
گردانهای قسام اعلام کرد مجاهدان تکتیرانداز این گردانها 2 نظامی اسرائیلی را در منطقه امل در غرب شهر خانیونس در جنوب نوار غزه هدف قرار دادند و با گروهی از نیروهای پیاده دشمن در این منطقه درگیر شدند که در این عملیات۲ نیروی اشغالگر کشته و تعدادی زخمی شدند.
ارسال به دوستان
ارتش یمن یک پهپاد متجاوز پیشرفته MQ9 آمریکا را منهدم کرد
شکار در آسمان
فارن پالیسی: حوثیها شاید چندده رشته کابل فیبر نوری را که از تنگه بابالمندب رد میشود، قطع کنند
گروه بینالملل: درگیری بین صنعا و واشنگتن از روز گذشته بعد از حمله موشکی نیروهای ارتش یمن به ۲ کشتی انگلیسی و آمریکایی در دریای سرخ و همچنین انهدام پهپاد نظامی - عملیاتی «MQ9» آمریکا وارد مرحله جدیدی شد؛ موضوعی که باعث شد دونالد ترامپ، رقیب جو بایدن در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا بشدت از وضعیت سیاسی این کشور انتقاد کند.
سخنگوی نیروهای مسلح یمن صبح دیروز از انجام عملیات جدید توسط ارتش این کشور علیه یک کشتی انگلیسی و یک پهپاد آمریکایی خبر داد. سرلشکر «یحیی سریع» اعلام کرد ارتش این کشور یک کشتی انگلیسی «RUBYMAR» را در خلیج عدن هدف قرار داده است.
طبق گزارش شبکه المسیره، وی در این باره گفت: در حمایت از ملت فلسطین در غزه و در پاسخ به تجاوزات به یمن، نیروی دریایی یمن این کشتی را با موشکهای دریایی مناسب هدف قرار داد. یحیی سریع اعلام کرد: به یاری خداوند این حمله به صورت مستقیم و دقیق انجام شد.
وی از وارد شدن خسارت شدید به این کشتی و تخلیه ایمن کادر آن خبر داد و گفت: این کشتی از حرکت بازمانده و در معرض غرق شدن قرار دارد. سرلشکر یحیی سریع همچنین اعلام کرد ارتش یمن پهپاد MQ9 را که در حال انجام اقدامات خصمانه در الحدیده بود، رهگیری و سرنگون کرد.
سخنگوی نیروهای مسلح یمن همچنین افزود: نیروهای مسلح کشورمان تا پایان تجاوز و رفع محاصره غزه، به اجرای تصمیم خود برای جلوگیری از حرکت کشتیهای اسرائیلی به سمت بنادر فلسطین اشغالی ادامه خواهند داد. پیش از این نیز یک منبع در نیروی دریایی یمن در گفتوگو با شبکه الجزیره از وارد شدن خسارت شدید به این کشتی انگلیسی خبر داده بود.
برخی منابع نیز از تخلیه کادر کشتی هدف قرار گرفته شده در بندر «المخا»ی یمن خبر دادهاند. این اظهارات پس از آن بیان شد که رسانهها بامداد دیروز از هدف قرار گرفتن ۲ کشتی در آبهای دریای سرخ خبر دادند. شرکت امنیت دریایی «امبری» در این باره اعلام کرد یک کشتی باری انگلیسی از وقوع حمله در تنگه بابالمندب خبر داد. سازمان تجارت دریایی انگلیس هم اعلام کرد گزارشی از وقوع یک حادثه امنیتی جدید در دریای سرخ دریافت کرده است.
این سازمان اعلام کرد ناخدای یک کشتی، وقوع انفجاری را در ۳۵ مایل دریایی جنوب شهر المخای یمن گزارش کرد. طبق گزارش رسانهها، کشتی هدف گرفته شده در جنوب المخا از امارات میآمد.
یمن در حمایت از غزه با آغاز حملات خود در ۳۱ اکتبر و انجام دهها عملیات پس از آن، تلاشهای آمریکا و انگلیس را برای شکستن محاصره تحمیل شده بر رژیم صهیونیستی در سراسر دریای سرخ ناکام گذاشته و این عملیات حتی از ناکام گذاشتن این تلاشها فراتر رفته و صنعا در پی حماقت ائتلاف آمریکایی در انجام حملات به مناطق مختلف یمن، اهداف خود را گسترش داده و حالا کشتیهای آمریکایی و انگلیسی را نیز شامل میشود.
کارشناسان در این باره معتقدند عملیات بیسابقه ارتش یمن علاوه بر اینکه مانع تلاشهای آمریکا و انگلیس برای شکستن محاصره دریایی رژیم صهیونیستی شده، توان نظامیای را نشان داد که واشنگتن از آن بیاطلاع بود و در واقع معادلات آن را به هم ریخت.
صنعا با وجود اصرار بر تحمیل محاصره دریایی بر رژیم صهیونیستی تا پایان تجاوزات به غزه و هدف قرار دادن کشتیهای این رژیم و کشتیهای آمریکا و انگلیس در نتیجه حماقت آنها با حمله به یمن اما بر حفظ امنیت ناوبری دریایی برای دیگر کشتیها تاکید دارد و اظهارات مقامات آن گواه این نیت است. شبکه المیادین در این باره به نقل از منابعی که آنها را «خاص» توصیف کرده است، گزارش داد: کشتی انگلیسی «RUBYMAR» که در خلیج عدن هدف گرفته شد حامل «آمونیاک» بود.
منابع المیادین گفتند: پس از اصابت تسلیحات دریایی یمن به این کشتی، آتش گرفت و پس از ناکام ماندن تلاشها برای نجات، شروع به غرق شدن در دریا کرد. این منابع اعلام کردند: این کشتی با سلاحهای جدید و دقیق هدف قرار گرفت که تا به حال از آنها رونمایی نشده بود. منابع نظامی یمنی درباره سرنگونی پهپاد آمریکایی در عملیات جدید نیروهای مسلح یمن نیز گفتند: پس از سرنگونی تعدادی از پهپادهای MQ9 در یمن، این پهپادها توسعهیافته و مدرن شدهاند اما با تسلیحات پدافندی جدید با آن مقابله شد.
این منابع همچنین گفتند آمریکا از ساقط کردن این پهپاد متعجب و غافلگیر شده است. همچنین شرکت امنیتی انگلیس اعلام کرد: مالک و اپراتور کشتی انگلیسی «RUBYMAR» که هدف حمله نیروهای یمنی قرار گرفت، در حال بررسی گزینههای یدککش آن از خلیج عدن است.
این بزرگترین ضربه نیروهای ارتش یمن به آمریکا از ابتدای درگیریها بین صنعا و واشنگتن است. یکی از فرماندهان نیروی دریایی آمریکا با اذعان به توان ارتش یمن، عنوان کرد مقابله با آنها در دریای سرخ «بزرگترین نبرد دریاییای است که آمریکا از زمان جنگ دوم جهانی با آن مواجه شده است». دریادار «برد کوپر» گفت: فکر میکنم برای پیدا کردن مشابه این جنگ ما باید به جنگ دوم جهانی بازگردیم؛ زمانی که کشتیها درگیر نبرد بودند.
به گزارش پایگاه خبری بیزنس اینسایدر، وی افزود: وقتی میگویم شرکت در نبرد، یعنی جایی که در آن شلیک میشود و ما پاسخ میدهیم.
کوپر که معاون فرماندهی نیروهای ارتش تروریست آمریکا (سنتکام) است، به برنامه «۶۰ دقیقه» گفت: نیروی دریایی آمریکا ۷۰۰۰ نیرو به دریای سرخ فرستاده است. آمریکا همچنین برای مقابله با ارتش یمن ائتلافی دریایی ایجاد کرده اما هیچکدام از این تمهیدات نتوانسته موثر باشد و در تازهترین رویداد در دریای سرخ، سخنگوی نیروهای مسلح یمن از انجام عملیات جدید توسط ارتش این کشور علیه یک کشتی انگلیسی و یک پهپاد متجاوز آمریکایی خبر داده است.
از سوی دیگر فارن پالیسی درباره هدف بعدی انصارالله نوشت: اواخر دسامبر، یک حساب کاربری مرتبط با حوثیها در تلگرام، تهدیدی را علیه چندده رشته کابل فیبر نوری که از تنگه بابالمندب عبور میکنند مطرح کرد. به گفته تیموتی استرانگ، معاون موسسه تحقیقاتی تله جئوگرافی «بیش از 99 درصد ارتباطات بین قارهای از طریق کابلهای موجود در بستر دریا انجام میگیرد و این صرفا شامل اینترنت نیست، بلکه تراکنشهای مالی و نقل و انتقالات بین بانکی را نیز در بر میگیرد. بسیاری از دپارتمانهای دفاعی نیز به این کابلها متکی هستند. تقریبا هر چیزی که شما درباره ارتباطات بینالمللی تصور میکنید از طریق کابلهای زیر دریا انجام میگیرد. دریای سرخ یک نقطه کاملا حیاتی برای اتصال اروپا به آسیاست».
سوال این است: آیا حوثیها واقعا توانایی آسیب زدن به این کابلها را که در کف دریا تعبیه شدهاند دارند؟ اکثر حملات حوثیها تاکنون از طریق شلیک موشک و پرتاب پهپاد به سمت کشتیهای تجاری (و کشتیهای جنگی آمریکا و انگلیس) انجام گرفته است. بروس جونز، تحلیلگر انستیتوی بروکینگز که تاکنون مطالب زیادی درباره اهمیت کابلهای زیر دریا به رشته تحریر درآورده، در این باره گفت: «فکر نمیکنم زرادخانه حوثیها بتواند خطری را متوجه کابلهای زیر دریا کند... اگر شما بخواهید به این چیزها آسیب بزنید، باید به زیر دریا بروید».
***
هر بمبی که بر سر یمن میافتد یک میلیون دلار هزینه دارد
دونالد ترامپ، رئیسجمهور سابق آمریکا یکشنبه در جمع هوادارانش در ایالت میشیگان گفت: ما در حال بمباران یمن هستیم. هر بمب، یک میلیون دلار خرج دارد اما مهمترین مساله این است که شما مردم زیادی را میکشید. به نقل از العربی۲۱، اظهارات ترامپ پس از آن ایراد شد که جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا گفت حملات به یمن در واکنش به حملات بیسابقه ارتش یمن در دریای سرخ انجام شد و دفاعی است. ارتش یمن پس از شروع جنگ میان حماس و رژیم صهیونیستی در نوار غزه اعلام کرد به کشتیهای عازم اراضی اشغالی اجازه عبور از دریای سرخ و تنگه بابالمندب را نخواهد داد. به دنبال حملات ارتش یمن به کشتیهای عازم اراضی اشغالی در دریای سرخ، آمریکا و انگلیس حملاتی را علیه ارتش یمن انجام دادند اما این حملات مانع عملیات ارتش یمن نشده است. دونالد ترامپ در بخش دیگری از سخنانش در میشیگان تأکید کرد: آمریکا در دوره جو [بایدن] از هم فروپاشیده است و به یکی از کشورهای جهان سوم تبدیل شده است. آمریکا به دلیل سیاستهای دولت بایدن به سمت جهنم میرود. ترامپ همچنین گفت: بایدن مردی است که بهره هوشی بسیار پایینی دارد. رئیسجمهور سابق آمریکا در ادامه حملات خود به بایدن، او را برای پست ریاستجمهوری «بیکفایت» خواند و گفت: او حتی نمیتواند به تنهایی جایگاه سخنرانی خود را پیدا کند.
ارسال به دوستان
برخی عناصر ضدایرانی در کنفرانس مونیخ خواهان تحریم اقتصادی ایران شدند
کنفرانس ضد امنیتی مونیخ
سخنگوی وزارت امور خارجه: نگران کنفرانس مونیخ و اهدافی که بنیانگذارانش برای آن تعریف کردهاند هستیم
کنفرانس امنیتی مونیخ در حالی بعد از ۳ روز فعالیت به کار خود پایان داد که مانند سال گذشته گردانندگان این کنفرانس به جای دعوت از نمایندگان دولتهای ایران و روسیه، از نیروهای مخالف و برخی گروههای تروریستی در جهان برای بیان مواضعشان علیه تهران و مسکو دعوت کردند. همین موضوع باعث شده است این پرسش مطرح شود: آیا این کنفرانس جنبه امنیتساز دارد یا اینکه ضد امنیت کشورهای مستقل جهان است. شصتمین کنفرانس امنیتی مونیخ روز گذشته به کار خود پایان داد و سران کشورهای حاضر آلمان را ترک کردند؛ اجلاسی جهانی که جمهوری اسلامی ایران و روسیه به آن دعوت نشده بودند. این در حالی است که در غیاب تهران، برخی فعالان ضد ایرانی در این کنفرانس شرکت کرده و خواستار تحریم و انزوای ملت ایران و همچنین قطع روابط اقتصادی جهان با تهران شدند. در حاشیه برگزاری کنفرانس امنیتی مونیخ، هادریان قمی، نماینده ایرانیتبار مجلس فرانسه، به صدای آمریکا گفت «در حال حاضر موضوع گفتوگو با ایران وجود ندارد» اما با اشاره به دیداری که وزیر خارجه فرانسه با وزیر امور خارجه ایران داشته، افزود: یک موضوع مهم «درخواست رسمی وزارت خارجه فرانسه برای آزادی ۴ گروگان فرانسوی در ایران» است!
همچنین اولاف شولتس، صدراعظم آلمان، شنبه ۲۸ بهمن، در کنفرانس امنیتی مونیخ در اظهاراتی مدعی شد ایران از طریق جنگ غزه سعی دارد از فرصت استفاده کرده تا نفوذ خود را در منطقه افزایش دهد. صدراعظم آلمان اظهار کرد: اروپا باید تواناییاش را برای دفاع از خود تقویت کند تا در برابر حملات احتمالی صرفنظر از اینکه چه کسی در انتخابات آینده آمریکا پیروز میشود یا جنگ در اوکراین چگونه به پایان میرسد، دفاع کند. وی تاکید کرد: ما اروپاییها باید در حال و آینده مراقب امنیت خود باشیم. در همین حال، دیوید کامرون، وزیر خارجه انگلیس در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ با وانگ یی، همتای چینی خود دیدار کرد. وزارت خارجه انگلیس در بیانیهای مدعی شد: کامرون به همتای خود گفته است چین باید از نفوذ خود درباره ایران برای تحت فشار گذاشتن یمنیها بهخاطر اقدامات آنها در دریای سرخ استفاده کند.
سال گذشته نیز این کنفرانس از مسؤولان ایران و روسیه برای حضور در نشست دعوت نکرد و مخالفان ایران در آن نشست حضور داشتند. در همین رابطه ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه درباره دعوت نشدن وزیر امور خارجه ایران به کنفرانس امنیتی مونیخ اظهار کرد: ما نگران این کنفرانس و اهدافی که بنیانگذارانش برای آن تعریف کردهاند، هستیم. متاسفانه مجریان این کنفرانس برخلاف اهداف بنیانگذاران آن در مسیر غلط حرکت میکنند و چارچوب آن را به یک جایگاهی تبدیل کردهاند که دیدگاه غیرسازنده در آن مطرح شود. انتخاب گزینشی کشورها و محروم کردن برخی کشورها که اتفاقا نقش مهمی در امنیت منطقه دارند و این نقش اثبات شده است و از سویی دعوت از کشورها و مقامات جنایتکاری که سابقه جنایات آنها در مقابل دیدگان ملتهای جهان است، نشان میدهد مجریان این کنفرانس در مسیر غلطی هستند. به جای اینکه نگران حضور خود در این کنفرانس باشیم، نگران این کنفرانس و سرنوشت آن هستیم. این کنفرانس تریبونی برای بیان و اعلام مواضع «غیرعادلانه، غیرمنصفانه و غیرصادقانه» علیه کشورهای مستقل شده است.
وی افزود: ای کاش مسؤولان این کنفرانس در یک رویکرد مسؤولانه این نشست را فرصتی قرار میدادند که همه آنها که نسبت به امنیت بینالملل نگاه صادقانه دارند، حضور پیدا کنند و به جای دعوت از مقامات جنایتکار صهیونیستی که در دادگاه کیفری بینالمللی متهم هستند، از نمایندگان فلسطین دعوت میکردند. آنچه مخل صلح و امنیت منطقهای است، اشغالگری است نه مقاومت مردم فلسطین و کشورهایی که از حقوق فلسطین دفاع میکنند. ما نگران حال و روز و جایگاه کنفرانس امنیتی مونیخ هستیم.
البته با توجه به منابع مالی این کنفرانس میتوان حدس زد چرا و به چه دلیل مقامات ایرانی به کنفرانس دعوت نشدهاند. بنا بر گزارش روزنامه زوددویچه تسایتونگ، ۳۱ دسامبر ۲۰۱۴ دولت آلمان از طریق کانالهای مختلف از جمله وزارت دفاع و بخش مطبوعاتی دفتر صدراعظم آلمان، مبلغی بیش از یک میلیون یورو برای این همایشِ تحت پوشش بخش خصوصی کمک نقدی هزینه کرده است. گذشته از این تعدادی سازمان تجاری از جمله چندین شرکت تولیدی صنایع نظامی چون کراوسمافای وگمان، EADS، لینده و... و همچنین بزرگترین بانک آلمان دویچه بانک و شرکت نفت جمهوری باکو (سوکار) از حامیان مالی این همایش بودند. به گفته روزنامه زوددویچه، قصد این حامیان حضور فعال در برنامهریزیهای دفاعی کشورها است تا به این وسیله بتوانند گذشته از کار لابیگری و اثرگذاری، روشهای بازاریابی و فروش خود را با خواستههای بازار وفق دهند.
البته تظاهرات علیه کنفرانس مونیخ و سکوت آنها در مقابل رفتارهای ضد امنیتی رژیم صهیونیستی چند روز ادامه داشت. صدها تن از فعالان ضد جنگ شنبه مقابل محل برگزاری کنفرانس امنیتی مونیخ تجمع و به سیاستهای جنگطلبانه رهبران شرکتکننده در این کنفرانس اعتراض کردند.
در دومین روز برگزاری کنفرانس امنیتی مونیخ صدها نفر از فعالان ضد جنگ علیه سیاستهای جنگطلبانه غرب تظاهرات کردند.
جنگ در اوکراین، تحولات جاری خاورمیانه و پیامدهای امنیتی تغییرات آب و هوایی از جمله موضوعات کلیدی رهبران جهان در کنفرانس امسال بود ولی حرفی از جنگ غزه زده نشد و تنها وزیر خارجه اردن در نشستی که تزیپی لیونی حضور داشت با وی حرف نزد و دست نداد.
ارسال به دوستان
دور دنیا
قطع برق ۱۲۰ هزار شهرکنشین صهیونیست
رسانههای رژیم صهیونیستی روز گذشته با اعلام اینکه در حال حاضر حدود ۱۲۰ هزار شهرکنشین بدون برق هستند، مدعی شدند این مشکل به دلیل نقص در یکی از نیروگاههاست. به گزارش ایسنا، رسانههای این رژیم از قطع برق در چندین منطقه در فلسطین اشغالی از جمله «عسقلان»، «بتاح تکفا»، «هرتزلیا»، «دیمونا»، «ریشون لتزیون»، «صفد» و «حیفا» در روز یکشنبه خبر دادند. رسانههای عبری با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود ۱۲۰ هزار شهرکنشین بدون برق هستند، مدعی شدند این به دلیل نقص در یکی از نیروگاههاست. شرکت برق در اراضی اشغالی مدعی شد قطع برق «به دلیل حمله سایبری ایجاد نشده است».
***
پیام القسام درباره اسرای صهیونیست
گردانهای القسام، شاخه نظامی جنبش حماس، پیامی را در رابطه با اسرای خود به صهیونیستها ارسال و در آن اعلام کرد کابینه رژیم اشغالگر به رهبری بنیامین نتانیاهو درباره اسیران دروغ میگوید. در اشاره به تاخیر کابینه اشغالگر در دستیابی به توافق درباره اسیران صهیونیست، القسام با انتشار تصویری حاوی پیامی مبنی بر «دولت شما به شما دروغ میگوید»، نشان داد نتانیاهو پروندهای با عنوان «پرونده زندانیان» را در سطل زباله انداخته و آن را با فایل دیگری با عنوان «رشوهگیری که منجر به انسجام ائتلاف حاکم میشود» در مقابل خود قرار داده است. انتشار این عکس همزمان با لغو نشستی است که قرار بود روز دوشنبه بین نخستوزیر رژیم اشغالگر و نمایندگان خانوادههای اسیران نزد مقاومت در نوار غزه برگزار شود. از سوی دیگر، واشنگتنپست به نقل از یک منبع آگاه نوشت رد درخواست حماس از سوی نتانیاهو برای تکمیل توافق مبادله اسرا به این معنا نیست که او مانع از مشارکت و فعالیت پشت پرده مذاکرهکنندگان اسرائیلی در رایزنیها با هدف دستیابی به توافق میشود.
***
ترامپ بدترین رئیسجمهور تاریخ آمریکا شد
در تحقیقات جدید انجام شده توسط گروهی از متخصصان و کارشناسان ریاستجمهوری آمریکا، جو بایدن در رده چهاردهم بهترین روسای جمهور تاریخ آمریکا و رقیب اصلی جمهوریخواه وی دونالد ترامپ، در رده آخر قرار دارد. این تحقیقات از 15 نوامبر تا 31 دسامبر 2023 از برخی اعضای فعلی و سابق بخش سیاستهای اجرایی و روسای جمهور موسسه علوم سیاسی آمریکا انجام شده؛ موسسهای که قویترین سازمان کارشناسان علوم اجتماعی در سیاستهای ریاست جمهوری است. بر اساس این نظرسنجی «آبراهام لینکلن» بهترین رئیسجمهور تاریخ آمریکاست. بر این اساس، جو بایدن رئیسجمهور فعلی آمریکا، بالاتر از «وودرو ویلسون»، «رونالد ریگان» و «یولیسیز سایمن گرانت» قرار گرفته است. در این تحقیقات «باراک اوباما» در رده هفتم بهترین روسای جمهور تاریخ آمریکا قرار گرفته که رتبه وی نسبت به تحقیقات سال گذشته 8 پله بالا آمده است. در این تحقیقات دونالد ترامپ، نامزد پیشتاز جمهوریخواهان برای انتخابات 2024 در رده آخر یعنی رتبه 45 قرار گرفته و این بدان معناست که ترامپ بدترین رئیسجمهور تاریخ آمریکاست. «جیمز بیوکانن» در رده 44، «اندرو جانسون» در رده 43، «فرانکلین پیرس» در رده 42 و «ویلیام هنری» در رده 41 قرار گرفتهاند. علاوه بر این، در این تحقیقات، تفاوتهای ایدئولوژیک و تعصبآمیز بین افراد حاضر در این تحقیقات رتبهبندی شد و بر این اساس، پاسخدهندگان اظهار کردند به طور کلی تفاوت فاحشی را ترجیح نمیدهند.
***
رژیم صهیونیستی رئیسجمهور برزیل را «عنصر نامطلوب» خواند
رژیم صهیونیستی در واکنش به اظهارنظر رئیسجمهور برزیل مبنی بر مقایسه تهاجم نظامی اسرائیل به نوار غزه با واقعه هولوکاست که توسط «آدولف هیتلر» در طول جنگ دوم جهانی انجام شد، «لولا داسیلوا» را «عنصر نامطلوب» خواند. اسرائیل کاتس، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در واکنش به اظهارنظر انتقادی رئیسجمهوری برزیل علیه نسلکشی این رژیم در نوار غزه گفت: ما نمیبخشیم و فراموش نمیکنیم. من از طرف خود و شهروندان اسرائیل به رئیسجمهوری داسیلوا اطلاع دادهام که او در اسرائیل عنصری نامطلوب است؛ تا زمانی که عذرخواهی کند و سخنان خود را پس بگیرد. وی با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در شبکه مجازی ایکس مدعی شد: مقایسه داسیلوا بین جنگ عادلانه(!) اسرائیل علیه حماس و اقدامات هیتلر و نازیها که ۶ میلیون یهودی را کشتند، یک حمله یهودستیزانه جدی است که هتک حرمت علیه یاد و خاطره قربانیان هولوکاست است. به دنبال انتقاد رئیسجمهوری برزیل از اقدامات رژیم صهیونیستی در جنگ علیه غزه، اسرائیل همچنین «فدریکو مایِر» سفیر برزیل در سرزمینهای اشغالی را فراخواند. داسیلوا روز یکشنبه در جریان سیوهفتمین اجلاس اتحادیه آفریقا در شهر آدیسآبابا، پایتخت اتیوپی، اسرائیل را به انجام «نسلکشی» علیه فلسطینیها در نوار غزه متهم و جنگ این رژیم در غزه را با اقدامات «آدولف هیتلر» برای نابودی یهودیان مقایسه کرد.
***
تعداد شهدای جنگ غزه از 29 هزار تن گذشت
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه روز گذشته اعلام کرد ارتش رژیم صهیونیستی در ۲۴ ساعت گذشته ۹ کشتار و جنایت دیگر را در این باریکه مرتکب شده است. در این حملات ۱۰۷ نفر شهید و ۱۴۵ نفر زخمی شدند. شمار کلی شهدای غزه از آغاز جنگ در هفتم اکتبر گذشته به ۲۹۰۹۲ نفر و شمار مجروحان نیز به ۶۹۰۲۸ نفر رسیده است. سخنگوی وزارت خارجه قطر هم در این رابطه گفت: هدف از اظهارات نتانیاهو مبنی بر درخواست از قطر برای فشار بر حماس جهت آزادی اسرای اسرائیلی، طولانی کردن جنگ است. نتانیاهو میداند قطر از روز نخست به تلاشهای میانجیگرانه برای حل بحران و آزادی اسرا پایبند بوده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|