|
رئیسجمهور شخصا پیگیر مسائل جامعه ورزش است
محسن منصوری، معاون اجرایی رئیسجمهور در جریان بازدید از فدراسیون کشتی گفت: دولت به تعالی ورزش کشور توجه ویژه دارد و رئیسجمهور شخصا پیگیر خیلی از مسائل جامعه بزرگ ورزش است. وی افزود: کشتی ورزش اول کشور ما محسوب میشود و به لطف خدا در همه رتبهبندیها این رشته موجب افتخار ما شده است. منصوری در ادامه گفت: در رشته کشتی همه حلقههای زنجیره موفقیت را داریم؛ مجموعه دولت پشتیبان و وزارت ورزش پای کار این رشته است.
ارسال به دوستان
رهبر انقلاب در دیدار شرکتکنندگان در مسابقات بینالمللی قرآن تأکید کردند
حمایت از غزه مهمترین وظیفه قرآنی
گروه سیاسی: حضرت آیتالله العظمی خامنهای، رهبر حکیم انقلاب اسلامی صبح دیروز در دیدار شرکتکنندگان در چهلمین دوره مسابقات بینالمللی حفظ و قرائت قرآن کریم، عمل به معارف قرآن را برآورنده نیازهای آحاد بشریت و جوامع بشری دانستند و با انتقاد از عمل نکردن به معارف و دستورات قرآن از جانب سران کشورهای اسلامی در موضوع غزه، گفتند: امروز نیروهای مقاومت غزه و فلسطین با ایستادگی خود در مقابل دشمن خبیث صهیونیستی، در حال عمل به دستورات قرآن هستند و به لطف الهی پیروزی نصیب ملت فلسطین خواهد شد و دنیای اسلام حتما نابودی غده سرطانی صهیونیست را به چشم خواهد دید.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم که به توصیف و معرفی قرآن میپردازند، افزودند: قرآن، «کتاب هدایت»، «کتاب ذکر و از بین برنده غفلت» و «کتاب حکمت و نور و برهان» است و حضرت علی(ع) که شاگرد برجسته قرآن است، این کتاب آسمانی را کتاب زندهکننده دلها و درمان دردهای بزرگ بشریت میخواند.
حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند: کسانی که قرآن را کتاب «کنج معابد» و برای ارتباط شخصی بشر با خداوند میدانند و «اسلام سیاسی» و «اسلام سازنده نظام اجتماعی» را قبول ندارند، در واقع در نقطه مقابل توصیف قرآن از خود و توصیف حضرت امیرالمومنین(ع) از قرآن هستند.
ایشان تلاوت قرآن و فنون و هنرهای تلاوت را یکی از راههای موثر برای تشویق مسلمانان به انس با قرآن و فهم معارف آن برشمردند و گفتند: متاسفانه امروز شکایت رسولالله(ص) به خداوند درباره مهجور بودن قرآن، یکی از واقعیتهای تلخ بخشهای زیادی از دنیای اسلام است که نتیجه آن عمل نشدن به دستورات و معارف قرآنی است.
رهبر انقلاب اسلامی موضوع غزه را مساله بزرگ دنیای اسلام خواندند و افزودند: آیا سران و مسؤولان کشورهای اسلامی به دستور قرآن که میگوید؛ «با دشمنان خدا و مسلمانان ارتباط برقرار نکنید» عمل میکنند؟ و چرا سران کشورهای اسلامی علنا به قطع رابطه خود با رژیم قاتل صهیونیستی و قطع کمک به این رژیم، اقدام نمیکنند؟
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: خداوند متعال آحاد ملتهای مسلمان را به دلیل اینکه به دولتهای خود برای قطع پشتیبانی از رژیم صهیونیستی فشار نیاوردند و همچنین دولتهای اسلامی را به دلیل عمل نکردن به دستورات قرآنی مورد سوال و مؤاخذه قرار خواهد داد.
ایشان تاکید کردند: البته مقاومت غزه و فلسطین با ایستادگی خود در مقابل دشمن صهیونیستی در حال عمل به معارف و دستورات قرآنی و روی دیگر این ماجرا هستند و به لطف خداوند و بر اساس وعدههای قرآنی، نصرت الهی شامل حال آنها خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه امروز دنیای اسلام و آزادگان جهان عزادار مردم غزه هستند، گفتند: مردم غزه مورد ظلم کسانی قرار گرفتهاند که هیچ بویی از انسانیت نبردهاند و بر همین اساس بزرگترین وظیفه، حمایت از مردم مظلوم غزه و ایستادگی شجاعانه نیروهای مقاومت و حمایت از کسانی است که به مردم غزه کمک میکنند.
حضرت آیتالله خامنهای در پایان خاطرنشان کردند: امید ما به لطف و نصرت الهی تمام نخواهد شد و دنیای اسلام حتما نابودی غده سرطانی صهیونیست را مشاهده خواهد کرد.
در این دیدار پیش از بیانات رهبر انقلاب اسلامی، تعدادی از قاریان و حافظان ممتاز و بینالمللی قرآن از کشورمان و برخی کشورهای دیگر به تلاوت قرآن و اجرای «ابتهال» و «فرازخوانی قرآن» پرداختند.
همچنین حجتالاسلاموالمسلمین خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گزارشی از برگزاری چهلمین دوره مسابقات بینالمللی حفظ و قرائت قرآن کریم در تهران ارائه کرد.
***
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجتالاسلام عبدالقائم شوشتری
حضرت آیتالله العظمی خامنهای در پیامی، درگذشت روحانی سالک الیالله حجتالاسلام عبدالقائم شوشتری را تسلیت گفتند. متن پیام رهبر حکیم انقلاب به شرح زیر است:
بسمالله الرحمن الرحیم
درگذشت روحانی سالک الیالله جناب حجتالاسلام آقای حاج شیخ عبدالقائم شوشتری رحمهاللهعلیه را به بازماندگان محترم و شاگردان و ارادتمندان ایشان تسلیت عرض میکنم و رحمت و مغفرت الهی و علو درجات برای آن مرحوم مسألت مینمایم.
سیدعلی خامنهای 1402/12/4
ارسال به دوستان
لیست انتخاباتی مورد حمایت اصلاحطلبان در تهران با عنوان «صدای ملت»
اصلاحطلبان به اضافه مطهری
مطهری: 4 حزب اصلاحطلب و صدای ملت برای شهرستانها فهرست میدهند
گروه سیاسی: با آغاز رسمی بازه فعالیتهای تبلیغاتی برای انتخابات 11اسفند از لیست مورد حمایت اصلاحطلبها به سرلیستی علی مطهری رونمایی شد؛ لیستی که هرچند مطهری آن را فراجناحی و اعتدالی میخواند (2 کلیدواژه آشنای حسن روحانی) اما هم مورد حمایت 4 حزب اصلاحطلب است و هم در رسانههای این جریان مورد توجه و حمایت قرار گرفته است.
به گزارش «وطن امروز»، روز پنجشنبه نشست خبری فهرست صدای ملت با حضور علی مطهری و اعضای این فهرست و برخی اصلاحطلبان و چهرههای حزبی برگزار و به طور رسمی از فهرست صدای ملت رونمایی شد. علاوه بر علی مطهری که سرلیستی این فهرست را بر عهده دارد چهرههایی همچون محمد بطحایی، محمد خوشچهره، منصور حقیقتپور، اسماعیل دوستی، زهرا ساعی و مجتبی شریعتینیاسر نیز در این فهرست حضور دارند. با این حال به گفته علی مطهری همکاری وی با احزاب اصلاحطلب محدود به تهران نمیشود و او همراه با 4 حزب اصلاحطلب به دنبال انتشار فهرستی در شهرستانها نیز هست. مطهری در مراسم رونمایی از لیست انتخاباتی «صدای ملت» اظهار کرد: برای اینکه علت پیدایش فهرست صدای ملت برای شما روشن شود باید بگویم که در انتخابات جاری احساس شد گروههایی هستند که مایل به مشارکت و لیست دادن در انتخابات نیستند و ما احساس کردیم تقویت این نگرش به نفع کشور نیست، چراکه ما در هر شرایطی نیاز داریم زمینه اصلاح امور را فراهم کنیم و اصلاح امور نیز جز از طریق انتخابات و آشتی مردم با صندوق رای امکانپذیر نیست. وی افزود: اگر نقطه مقابل صندوق رای را نگاه کنیم در نهایت منجر به براندازی خواهد شد. اگر بگوییم در انتخابات شرکت نمیکنیم تا مشارکت پایین بیاید و نظام تضعیف شود این روند به مرور موجب براندازی نظام حاکم میشود. مطهری تاکید کرد: به رغم همه انتقادها و گلههایی که نسبت به 2 انتخابات گذشته که نمیتوانیم ادعا کنیم انتخابات آزاد بود، داریم و به رغم انتقاد به برخی رویهها از قبیل محدود کردن آزادی بیان ولی همچنان معتقدیم برای اصلاح امور باید وارد نهادهای حکومت شد تا از این طریق زمینه اصلاحات را فراهم کرد. مطهری ادامه داد: در این دوره گروههای نقطه مقابل اصولگرایان گفتند هیچ فهرستی نخواهند داد چون افراد مدنظر آنها به اندازه کافی حضور ندارند و ما برای اینکه این فضا را بشکنیم وارد عرصه شدیم که در نهایت شاید به نفع همین گروهها هم باشد. وی گفت: البته یک بیانیه ۱۱۰ نفری منتشر شد که بیانیه خوبی بود و اصرار داشت ما باید از هر فرصتی استفاده کنیم و از هر روزنهای برای پیادهسازی هدفهای اصلاحی استفاده کنیم. بنابراین ما تصمیم گرفتیم فهرستی را ارائه کنیم که به دنبال این قضیه برخی گروهها و شخصیتهای سیاسی اعلام حمایت کردند؛ چه گروههای اصلاحطلب و چه مستقل و چه اصولگرا حمایت کردند. سرلیست فهرست انتخاباتی صدای ملت تاکید کرد: ملاک فهرست ما اعتدال و عقلگرایی و دوری از شعارزدگی و ایجاد تغییر در حد امکان است، البته ما نمیتوانیم ادعا کنیم با یک انتخابات مجلس همه تغییرات را محقق میکنیم ولی به هر حال امکان فراهم کردن زمینه اصلاحات را میتوانیم به وجود بیاوریم. مطهری خاطرنشان کرد: فهرست ما نه اصولگرا و نه اصلاحطلب است و در واقع صدای مردم است و برای هیچ کدام از این گروهها اصالتی قائل نیست. ما اعتقاد داریم دیوار کشیده شده بین اصلاحطلبان و اصولگرایان ناشی از روابط افراد و شخصیتها است و در واقع اختلاف اساسی میان این 2 جریان وجود ندارد و اینطور نیست که اینها نتوانند با وجود اختلاف فعلی با هم کار کنند. ما باید این دستهبندیها را کنار بگذاریم. وی در پاسخ به سوالی درباره فهرست صدای ملت برای استانها و شهرستانها گفت: صدای ملت و ائتلاف چهارگانه احزاب اصلاحطلب فهرست مشترکی برای شهرستانهای کشور ارائه خواهند داد.
با این حال حسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران با بیان اینکه از انتشار لیست از سوی علی مطهری تمجید میکند اما وجود ائتلاف میان حزب کارگزاران سازندگی با فهرست «صدای ملت» را تکذیب کرد. این رفتار دوگانه در حالی است که پیش از این چهرههای شناختهشده اصلاحطلب همچون سعید حجاریان نیز از استراتژی اصلاحات برای بازی کردن نقش قهر انتخاباتی در تهران و فعالیت در شهرستانها رونمایی کرده بودند. در همین زمینه مرعشی گفت: درباره شهرستانها ما در هر حوزه انتخابیهای که کاندیداهایی مورد تاییدمان باشد با رعایت آییننامه جبهه اصلاحات ایران اعلام حمایت میکنیم و احتمالا این فهرست روز یکشنبه منتشر خواهد شد. مرعشی در پایان گفت: ممکن است خیلی از کاندیداهای حزب کارگزاران، مورد حمایت برخی احزاب مثل اعتماد ملی و ندای ایرانیان باشند و اشتراکات کمتری هم درباره برخی کاندیداها با حزب اعتدال و توسعه در کل کشور خواهیم داشت.
* رأی نداشتیم، ژست اپوزیسیون گرفتیم!
در کشاکش گمانهزنیها درباره سرانجام لیستهای انتخاباتی اما انتقادات درونحزبی به مشی جبهه اصلاحات هنوز داغ است. منتقدان اعتقاد دارند این جبهه نه تنها با تکرار مشی ضدمشارکتی باعث نابودی پایگاه اجتماعی اصلاحات شده است، بلکه سرخوردگی شدیدی را نیز در میان چهرههای اصلاحطلب به وجود آورده است. محمدجواد روح سردبیر روزنامه هممیهن و از امضاکنندگان بیانیه ۱۱۰ فعال سیاسی اصلاحطلب که تحت عنوان «روزنهگشایی» و جهت مشارکت مردم در انتخابات ۱۱ اسفندماه منتشر شده بود در میزگردی گفت: داخل جبهه اصلاحات ساختاری تهیه کردند که نشود به اقلیت امید داشت. جبههای در اصلاحات شکل گرفته که در هر انتخابات از ۶ ماه قبل میگویند نامزد نشوید، در انتخابات هم شرکت نکنید. وی افزود: انجمن مدرسین یک بیانیه تند علیه انتخابات صادر کرد و گفت در انتخابات شرکت نکنید. از آقای صادقی پرسیدم چند نفر از شما نامزد شدید گفت یک نفر که آن هم رد صلاحیت شد. بله! این بیانیه برای یک نفر صادر شده زیرا صددرصد نیروهایی که این افراد معرفی کردند، رد صلاحیت شدند. روح با بیان اینکه اصلاحطلبان و اعتدالیون نامزد نشدند و ردصلاحیت اصلی توسط خود اصلاحطلبان انجام شده است، اظهار کرد: این افراد اصلاحطلبانی را هم که میخواستند نامزد شوند دلسرد کردند. الان آقای مرعشی میگوید در کرمان ما ۱۰ کاندیدای شناختهشده داریم، آقای مطهری هم میگوید اگر مشارکت وجود داشته باشد حداقل ۲۰ نفر ما تایید میشوند. در قزوین و رشت هم نامزدهای زیادی وجود دارند. سردبیر روزنامه هممیهن تاکید کرد: اما دوستان چشم خودشان را روی همه اینها میبندند و میگویند شرکت نمیکنند. دوستان دیدند که مشارکت کم است و رأیی وجود ندارد و فقط ترس از شکست مانع ارائه لیست از طرف جبهه اصلاحات شده است. روح در پایان با انتقاد از جبهه اصلاحات گفت: وقتی رأی نیست میروید خانههایتان ژست اپوزیسیون میگیرید. مهم این است که وظیفه سیاسی من چیست.
ارسال به دوستان
مردم در میدان رقابت
گروه سیاسی: تصاویری که در 2 روز گذشته از تبلیغات انتخاباتی کاندیداها در کشور منتشر شده نشان میدهد جو انتخابات در بسیاری از حوزههای انتخاباتی شکل گرفته است. تبلیغات انتخاباتی کاندیداهای دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی از صبح روز پنجشنبه 3 اسفند به صورت رسمی آغاز شد.
به گزارش «وطن امروز»، در شهرهای بزرگ بویژه تهران، جریانهای مختلف سیاسی یا فهرستهای انتخاباتی خود را منتشر کردهاند یا آن را به امروز موکول کردهاند. فضای کلانشهرها از روز پنجشنبه تا حدودی انتخاباتی شده است و در خیابانها و برخی معابر پوسترها، بنرها و تبلیغات کاندیداها مشاهده میشود. همزمان تجمعات و نشستهای انتخاباتی کاندیداها در اماکن مختلف در حال برگزاری است. ائتلافهای سیاسی نیز همچنان در حال رایزنی هستند. در تهران فهرست ائتلافی اصلاحطلبان و طیف اعتدال با محوریت و سرلیستی علی مطهری منتشر شد. در جناح اصولگرا نیز آخرین هماهنگیها برای ائتلاف و انتشار فهرست نهایی در حال انجام است. این ائتلافها البته اعلام کردهاند در روزهای آینده فهرست پیشنهادی خود برای سراسر کشور را نیز منتشر خواهند کرد.
در شهرستانها اما شرایط کاملا فرق میکند. در تعداد قابل توجهی از استانها، تبلیغات انتخاباتی از صبح روز پنجشنبه به صورت پرشور آغاز شد. فیلمهای اجتماعات پرشور طرفداران کاندیداها در استانهای اصفهان، خوزستان، گیلان، ایلام، خراسان جنوبی، کهگیلویهوبویراحمد، خراسان شمالی و... نشان میدهد شور انتخاباتی در این استانها بسیار قابل توجه است. انتشار تصاویر و فیلمهای طرفداران کاندیداها در استان کرمان نیز نشان میدهد رقابت انتخاباتی در این استان بسیار نزدیک و با مشارکت قابل توجه مردم همراه است. در جیرفت، تجمعات شبانه طرفداران کاندیداها و شعارهای آنان در حمایت از کاندیدای موردنظر نشان میدهد این شهر در انتخابات 11 اسفند شاهد یک رقابت بسیار نزدیک است.
در تالش نیز تجمع هواداران یکی از کاندیداها در محل ستاد انتخاباتی این کاندیدا، در فضای رسانهای مورد توجه مخاطبان قرار گرفت. در استان ایلام نیز ایده هواداران یکی از کاندیداها که با قرار قبلی و همراه با این کاندیدا اقدام به بازگشایی ستاد انتخاباتی کاندیدای مورد نظر خود کردند، مورد توجه قرار گرفت. این ایده باعث شد چند ساعتی فضای شهر در اختیار طرفداران این کاندیدا قرار بگیرد.
در خوزستان نیز مانند ادوار گذشته تجمعات هواداران کاندیداها در قالب آیین و رسوم مردم برگزار شد.
در حوزه انتخابیه شوشتر هواداران یکی از کاندیداها در مقابل ستاد انتخاباتی کاندیدای خود رقص یزله برپا کردند. جالب اینکه هواداران یکی دیگر از کاندیداها که از قوم بختیاری بودند نیز با پوشیدن لباس محلی خود در مقابل ستاد کاندیدای مورد نظر تجمع کردند. تصاویر منتشرشده از نطنز استان اصفهان نیز جلب توجه کرده است. تجمعات خیابانی هواداران کاندیداهای مختلف در این شهر نیز بسیار پرشور بوده است. در استان کهگیلویه و بویراحمد نیز فضای انتخابات بسیار پرشور است. نظرسنجیهای انجامشده نشان میدهد این استان در صدر میزان مشارکت استانها قرار دارد. در سایر استانها مانند بوشهر، هرمزگان، سیستانوبلوچستان، کرمانشاه و... نیز فضای انتخاباتی کاملا ایجاد شده است.
تصاویر و اخبار منتشرشده از روزهای اول و دوم تبلیغات رسمی کاندیداهای دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی باعث شده پیشبینیها درباره این انتخابات به واقعیت نزدیکتر شود. کارشناسان معتقدند یکی از مهمترین عوامل در ایجاد این جو رقابتی و پرشور در بسیاری از استانها، افزایش بیسابقه کاندیداهای تاییدصلاحیتشده توسط شورای نگهبان است. در این دوره از انتخابات 15هزار و 220 کاندیدا که معادل 75 درصد کل داوطلبان ورود به مجلس دوازدهم هستند، تایید صلاحیت شدهاند.
* تبلیغات خبرگان، بدون سروصدا
فضای تبلیغاتی برای انتخابات مجلس خبرگان اما همانند گذشته رویهای متفاوت با انتخابات مجلس دارد. کاندیداهای مجلس خبرگان از روز پنجشنبه برنامههای تبلیغاتی خود را در شبکههای تلویزیونی استانی در زمانبندی مشخصشده آغاز کردهاند. تبلیغات خبرگان در سطح شهرها هم دیده میشود اما حجم این تبلیغات نسبت به کاندیداهای انتخابات مجلس شورای اسلامی بسیار کمتر است. البته در فضای مجازی میتوان حجم بیشتری از تبلیغات کاندیداهای مجلس خبرگان را مشاهده کرد. یکی از ابتکارات خوب این دوره کاندیداهای مجلس خبرگان در فضای مجازی، حضور در گروههای مختلف و تبادل نظر با اعضای گروه است.
* اشتیاق رأیاولیها
بر اساس آمار اعلام شده امسال 3.5 میلیون نفر به عنوان رایاولی در انتخابات 11 اسفند حق مشارکت دارند. طی روزهای اخیر نیز همایشهایی در سراسر کشور تحت عنوان همایش رای اولیها برگزار شد که نشان میدهد رای اولیها نیز برای مشارکت در انتخابات و حضور در پای صندوقهای رای اشتیاق دارند. تعداد رای اولیها امسال بیش از 5 درصد کل واجدان شرایط رای دادن است. در این دوره از انتخابات، 61 میلیون و 172 هزار و 298 نفر واجد شرایط برای حضور پای صندوق و رای دادن هستند؛ از این تعداد 30 میلیون و 945 هزار و 133 نفر مرد و 30 میلیون و 227 هزار و 165 نفر زن هستند.
ارسال به دوستان
اخبار
شنبه بعد از انتخابات همه برنده خواهیم بود
امام جمعه موقت تهران با اشاره به مدت زمان تبلیغات کاندیداهای انتخابات گفت: کاندیداها مواجهه خردمندانه و اخلاقی را مد نظر قرار دهند و با پرهیز از دوقطبیسازی کاذب و با نمایش یک رقابت اخلاقی از تولید توقعات غیرمنطقی، سیاهنمایی و زیر سوال بردن دستاوردها دوری کنند.
حجتالاسلاموالمسلمین محمدجواد حاجعلیاکبری در خطبههای نماز جمعه تهران با اشاره به اینکه در هفته حساس تبلیغات قرار داریم، گفت: انشاءالله کاندیداها مواجهه خردمندانه و اخلاقی را مد نظر قرار دهند و با پرهیز از دوقطبیسازی کاذب و با نمایش یک رقابت اخلاقی از تولید توقعات غیرمنطقی، سیاهنمایی و زیر سوال بردن دستاوردها دوری کنند. وی ادامه داد: ما هم فرصت را غنیمت میشماریم و به مطالعه بررسی و مشورت خواهیم پرداخت تا با قصد قربت به دنبال افرادی مومن، انقلابی، پاکدست، خوشسابقه، کارآمد و در خط انقلاب اسلامی باشیم و آنها را شناسایی کنیم و از همه حق خود در انتخابات استفاده کنیم؛ یعنی در تهران به ۱۶ نفر در خبرگان و ۳۰ نفر در مجلس رای دهیم و دیگران را هم به حضور در انتخابات دعوت کنیم. خطیب نماز جمعه این هفته تهران افزود: انشاءالله در شنبه بعد از انتخابات نیز با بردباری و مهربانی و رفاقت همه برنده خواهیم بود و برد اصلی برای رهبری و ملت عزیز ایران خواهد بود.
***
ابلاغ اعتراض ایران به سفیر کویت در تهران
در پی رویکرد دولت کویت در هفتههای اخیر برای طرح موضوع میدان آرش در فضای رسانهای، محمد علیبک، دستیار وزیر و مدیرکل خلیج فارس وزارت امور خارجه در دیدار بدر المنیخ، سفیر دولت کویت در تهران، مراتب اعتراض و ناخرسندی جمهوری اسلامی ایران را نسبت به این رویکرد به وی ابلاغ کرد. در این ملاقات مدیرکل خلیج فارس وزارت امور خارجه با اشاره به سوابق مذاکراتی بین 2 کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران بر این باور است که توافق درباره این موضوع در فضای همکاری و احترام به منافع و مصالح مشترک قابل دسترسی است. علیبک افزود: بدون شک طرح ادعاهای یکجانبه در بیانیههای مختلف و رسانهها نمیتواند گامی به جلو برای حل این پرونده قلمداد شده و هیچگونه حقی برای طرف بیانکننده این مواضع ایجاد نخواهد کرد. دستیار وزیر امور خارجه همچنین بر آمادگی ایران برای انجام دور جدید گفتوگوها با دولت کویت در فضای دوستانه و با هدف رسیدن به یک راه حل مرضیالطرفین تأکید کرد. بدر المنیخ، سفیر دولت کویت نیز در این دیدار با اشاره به روابط تاریخی و دوستانه 2 کشور و تصمیم دولت کویت برای گسترش روابط بین 2 کشور گفت مراتب مورد نظر را در نخستین فرصت به مراجع ذیربط دولت کویت منتقل خواهد کرد.
***
وزیر کشور:
موضعگیری مجریان انتخابات له یا علیه داوطلبان خط قرمز ما است
وزیر کشور با اشاره به انتخابات پیش روی مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی، موضعگیری دستاندرکاران انتخابات را له یا علیه نامزدها، خط قرمز وزارت کشور عنوان کرد و گفت: ۱۱ اسفند، روز میدانداری ملت در صحنه انتخابات است.
احمد وحیدی در نشست با جمعی از مجریان و ناظران ستاد انتخابات با تاکید بر اینکه موضعگیری دستاندرکاران انتخابات درباره داوطلبان به صورت مطلق ممنوع است، اظهار کرده است این موضوع شاخص شناسایی عملکرد صحیح مسوولان بوده و خط قرمز وزارت کشور است و اگر در هر مرحلهای گزارش شود که دستاندرکاران انتخابات برخلاف ضوابط له یا علیه داوطلبی موضعگیری کردهاند، منتظر برخورد جدی استاندار و شخص بنده باشند. وزیر کشور همچنین گفته اساس و ملاک ارزیابی ما برگزاری انتخابات سالم است و نباید هیچ شائبهای به وجود بیاید که بگویند فردی از مسوولان و دستاندرکاران بویژه مجریان انتخابات درباره داوطلبی موضعگیری کرده است.
***
مدیر حوزههای علمیه کشور:
در این انتخابات از همه سلایق حضور دارند
مدیر حوزههای علمیه کشور گفت: در این انتخابات از همه سلایق حضور دارند و مردم میتوانند شرعا و قانونا انتخاب کنند و در مسائل کشور دخیل باشند.
آیتالله علیرضا اعرافی ضمن تاکید بر حق داشتن اقتصاد، فرهنگ و اجتماع سالم افزود: روح همه اینها اسلام و اعتقاد به محبت خدا، مرجعیت و ولایت فقیه است. البته ما معتقد به مردمسالاری دینی هستیم و انقلاب اسلامی انتخابات درست و واقعی را به ارمغان آورد. این انقلاب برای مردمی است که درست 60 سال پیش به پیروی از امام راحل به پا خاستند و دلیری و شجاعت به خرج دادند تا انقلاب اسلامی در جهان مطرح شود.
وی با پرداختن به لزوم حضور و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات گفت: اگر ملی میاندیشید، اسلام و تشیع به زبان فارسی گسترش یافته است. اگر دینی و اسلامی فکر میکنید، اسلام و تشیع در نقاط پرشماری از زمین بسط یافته است. در انتخابات شرکت کنیم، چون انتخابات تحکیم اقتدار و امنیت نظامی است که عمود خیمه آن رهبری و ولایت فقیه است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان با اشاره به حضور جوانان در عرصه و لزوم توجه به این قشر عظیم گفت: انتخابات جشن ملی حضور و مشارکت مردم و مسؤولان است تا پای کار و درد مردم بایستند. باید رابطه خود را با قشر جوان قویتر کنیم و ایشان را در امور هر چه بیشتر و به نحو احسن شریک و دخیل کنیم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|