|
اخبار
حذف گزینه «عجله دارم» از تاکسیهای اینترنتی
با پیگیریهای سازمان تعزیرات حکومتی، گزینه «عجله دارم» از تاکسیهای اینترنتی حذف شد. احمد اصانلو، رئیس سازمان تعزیرات حکومتی ۱۵ اسفند سال جاری در نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره رسیدگی به موضوع گزینه «عجله دارم» تاکسیهای اینترنتی گفت: این گزینه از موضوعاتی بود که هیچ دستگاهی به آن ورود نداشته و ما راسا ورود کردیم و قطعا از مصادیق گرانفروشی است. قبلا تذکرات لازم داده شده و پرونده تشکیل شده و در حال تحقیقات مقدماتی است. اتمامحجت میکنم که شرکتهای تاکسیهای اینترنتی خودشان این گزینه را جمع کنند زیرا اجحاف در حق مردم است و برخی از شرکتها از دیروز که پیگیر بودیم قول دادند آن را حذف کنند. پیش از این هم اسفنانی، سخنگوی سازمان تعزیرات با اشاره به تذکر جدی سازمان تعزیرات به تاکسیهای اینترنتی و اینکه گزینه «عجله دارم» تخلف است و باید حدف شود، گفت: گزینه «عجله دارم» در تاکسیهای اینترنتی مصداق بارز اضافه دریافت و گرانفروشی است. گزینه «عجله دارم» نه باعث میشود مسافر زودتر به مقصد برسد و نه خدمات اضافه به مردم ارائه میدهند که این تخلف است. تذکر جدی میدهم که تاکسیهای اینترنتی این گزینه را حذف کنند و مردم را در خدماتی که دریافت میکنند دچار مشکل نکنند. چنانچه تخلف گرانفروشی احراز شود رئیس شعبه حق دارد حکم به پلمب واحد مربوط بدهد.
***
تأمین داروهای بیماران صعبالعلاج در داروخانههای منتخب
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه نگرانی درباره تامین داروی بیماران صعبالعلاج در تعطیلات نوروز وجود ندارد، در عین حال درباره نحوه فعالیت داروخانهها در ایام عید توضیح داد. دکتر حیدر محمدی در گفتوگو با ایسنا، درباره وضعیت تامین داروی بیماران خاص و صعبالعلاج با توجه به تعطیلات نوروزی گفت: داروی بیماران صعبالعلاج همواره با برنامهریزیهای انجام شده در اختیار داروخانههای منتخب که برای توزیع این داروها انتخاب شدهاند، قرار میگیرد. در مجموع ارتباطی میان توزیع داروهای بیماران صعبالعلاج با ایام تعطیل و غیرتعطیل وجود ندارد. وی ادامه داد: داروهای بیماران صعبالعلاج در داروخانههای هدف توزیع میشود و از طریق این مراجع در اختیار بیماران قرار میگیرد. تاکید میکنم اگر یک داروخانه دارای سهمیه فروش داروی بیماران صعبالعلاج در ایام نوروز تعطیل باشد، داروخانه جایگزین وجود دارد. رئیس سازمان غذا و دارو گفت. به طور معمول، داروخانهها در ایام تعطیلات فعال هستند و اگر داروخانهای تعطیل باشد باید یک داروخانه دیگر به عنوان جایگزین معرفی کند. محمدی ادامه داد: داروخانهها فقط ۴ روز نخست فروردینماه را تعطیل هستند اما از مردم میخواهم داروی مورد نیاز خود را پیش از تعطیلات نوروزی یا در صورت موجودی کافی آن داروها در منزلشان، پس از عید نوروز تهیه کنند. وی گفت: نگرانی درباره تامین تامین داروی بیماران صعبالعلاج وجود ندارد و بیماران با مراجعه به معاونتهای غذا و داروی هر استان میتوانند راهنمایی بگیرند و داروی مورد نیاز خود را تامین کنند.
***
ایجاد 220 هزار فرصت شغلی در کمیته امداد
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد گفت: امسال تا اول اسفند ۲۲۰ هزار فرصت شغلی برای مددجویان فراهم شده است. حبیبالله آسوده افزود: در حال حاضر حدود ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار خانواده تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی هستند. رویکرد کمیته امداد بویژه در برنامه هفتم رویکرد فناورانهساز است تا بستر فناوری را برای خدمتدهنده و خدمتگیرنده آماده کند. وی تصریح کرد: کمیته امداد راهبری خیر و انفاق در جامعه را انجام میدهد تا مردم به صورت مستقیم در کار خیر مشارکت کنند. خیر و احسان متعلق به مردم است. آسوده با بیان اینکه توانمندسازی یکی از رویکردهای مهم کمیته امداد است، مطرح کرد: اشتغال و خودکفایی قله توانمندسازی نیازمندان است. سال گذشته حدود ۴۰۰ هزار فرصت شغلی ایجاد و امسال تا اول اسفند ۲۲۰ هزار فرصت شغلی فراهم شد. وی با ذکر اینکه خودکفایی و توانمندسازی با حضور مسؤولان نظام انجام میشود، اظهار کرد: با سرمایههای کم و کمک دولت و مجلس و ملت خانوادههای زیادی از بیکاری و بسیاری از آسیبهای اجتماعی نجات پیدا کرده و مشغول کار و تولید میشوند که این موضوع هم در بحث اقتصاد کشور و هم انسجام اجتماعی اهمیت دارد. آسوده در ادامه گفت: هفته نیکوکاری تا ۲۲ اسفندماه ادامه دارد و از ماه رمضان ۳۰ میلیون اطعام و کمک به نیازمندان را پیشبینی کردهایم و ۱۸ آشپزخانه مردمی فعال میشوند
ارسال به دوستان
پرداخت ۴۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه به نیازمندان
مدیرعامل صندوق قرضالحسنه امداد ولایت گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۴۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه به ۲۵۰ هزار نیازمند پرداخت شده است. علی عاشوری در مراسم افتتاح ساختمان جدید صندوق قرضالحسنه امداد ولایت چهارمحالوبختیاری افزود: از مجموع تسهیلات پرداختی حدود ۷۲ میلیارد تومان به ۹۷ هزار نفر در چهارمحالوبختیاری پرداخت شده است.
ارسال به دوستان
نهادهای امدادی و تشکلهای مردمنهاد برای جمعآوری کمکهای نقدی و غیرنقدی به مردم سیلزده سیستان و بلوچستان دست بهکار شدند
سیل کمکها به سوی سیلزدگان
امدادرسانی به بیش از 38 هزار نفر در 560 روستای سیلزده؛ اعلام شماره حساب هلالاحمر و کمیته امداد برای دریافت کمکهای مردمی
گروه اجتماعی: پس از بارشهای سیلآسای اخیر در سیستانوبلوچستان که منجر به زیر آب رفتن منازل مسکونی، تخریب جادهها و زمینهای کشاورزی همچنین ایجاد مشکلات عدیده برای هموطنان این منطقه شد، دستگاههای مختلف دولتی، نهادهای امدادی و نیروهای جهادی و مردمی از همان لحظات اولیه جاری شدن سیل، برای خدماترسانی و کمک به سیلزدگان سیستانوبلوچستان به یاری آنها شتافتند. رئیسجمهور نیز هفته گذشته با حضور میدانی در مناطق سیلزده بر تسریع در روند کمکرسانی و ارائه خدمت هر چه بیشتر به سیلزدگان تاکید کرد. علاوه بر تداوم خدماترسانیهای بیوقفه دستگاههای دولتی، نهادها و ارگانهای مختلف، فعالان اجتماعی و سازمانهای مردمنهاد نیز برای حمایت از هموطنانمان در مناطق سیلزده سیستانوبلوچستان نسبت به جمعآوری اقلام مورد نیاز آنها اقدام کردند. طی این روزها فعالان اجتماعی و سازمانهای مردمنهاد در کنار سازمانهایی همچون هلالاحمر و سازمان مدیریت بحران اقدام به جمعآوری اقلام مورد نیاز هموطنانمان در استان سیستانوبلوچستان کردند. مدیرکل کمیته امداد استان تهران از کمک ۱۰ میلیارد تومانی نیکوکاران تهرانی برای مردم سیلزده استان سیستانوبلوچستان خبر داد. سیدابوالفضل پرپنچی با اشاره به اقدامات کمیته امداد استان تهران برای ارسال اقلام مورد نیاز سیلزدگان استان سیستانوبلوچستان گفت: تاکنون بیش از ۱۰ میلیارد تومان کمک نقدی و غیرنقدی از مردم نیکوکار استان تهران برای مناطق سیلزده استان سیستانوبلوچستان جمعآوری و ارسال شده است. وی بیان کرد: اگر نهادها، سازمانها، شرکتها و بخش خصوصی برای عمل به مسؤولیت اجتماعی خود بخواهند کمک ویژهای به سیلزدگان استان سیستانوبلوچستان داشته باشند، آماده دریافت این کمکها هستیم تا بتوانیم وسایل بیشتری به منطقه برسانیم. همچنین برای سهولت تهیه اقلام از مردم تقاضا داریم کمکهای خود را به صورت نقدی اهدا کنند تا به صورت متمرکز و با توجیه اقتصادی بهتر کالاهای مورد نیاز تهیه و به مردم ارائه شود. وی با اعلام روشهای کمک به مردم سیلزده سیستانوبلوچستان اظهار کرد: مردم خیر میتوانند از طریق شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۲۰۰۸ کمکهای خود را برای مردم سیلزده استان سیستانوبلوچستان واریز کنند. پرپنچی افزود: شمارهگیری تلفن ثابت ۷۳۵۵-۰۲۱ و درج عدد ۱۶ و همچنین کد دستوری #۱*۰۲۱*۸۸۷۷* از دیگر روشهای پرداخت کمکهای مردم نیکوکار به مردم سیلزده استان سیستانوبلوچستان است.
* اعلام شماره حساب هلالاحمر برای کمکهای مردمی
جمعیت هلالاحمر در اطلاعیهای، آخرین جزئیات و آمار خدماترسانی به مناطق سیلزده سیستانوبلوچستان را تشریح کرد و از امدادرسانی به بیش از ۳۸ هزار نفر در 560 روستای سیلزده از هفتم اسفند تاکنون خبر داد. در متن اطلاعیه جمعیت هلالاحمر درباره آخرین آمار خدماترسانی به سیلزدگان در سیستانوبلوچستان و همچنین راههای کمک به هموطنان سیلزده آمده است: امدادگران هلالاحمر از روز هفتم اسفند که بارشها در سیستانوبلوچستان آغاز و با شدت گرفتن، منجر به وقوع سیلاب و آبگرفتگی در مناطق جنوبی استان شد، تا امروز به ۳۸ هزار و ۲۷۶ نفر امدادرسانی کردهاند. همچنین با تلاش امدادگران، ۴۲۰۵ نفر اسکان اضطراری یافته و ۹۱ نفر از سیلاب رهاسازی شدهاند. تاکنون ۴۶ سورتی پرواز بالگرد هلالاحمر در مناطق محاصره در سیل انجام و ۱۰ هزار و ۲۰۰ بطری آب معدنی و بیش از ۱۰ هزار بسته غذایی و همچنین بستههای بهداشتی، اقلام زیستی و ... بین متاثران از سیلاب توزیع شده است. همچنین با کمک هلالاحمر استانهای معین، محمولههای اقلام زیستی، امدادی و غذایی تاکنون به استان ارسال شده است. علاوه بر نیروهای جمعیت هلالاحمر استان سیستانوبلوچستان، نیروهای هلالاحمر 5 استان خراسانهای شمالی، جنوبی، رضوی، یزد و کرمان برای کمک به حادثهدیدگان به منطقه اعزام شدهاند. ۲ فروند بالگرد جمعیت هلالاحمر همچنان در حال کمکرسانی و توزیع اقلام غذایی و امدادی در مناطقی هستند که بر اثر سیل، دسترسی به آنها ممکن نیست و تاکنون به ۱۸ روستا به وسیله بالگرد هلالاحمر، امدادرسانی و اقلام امدادی و زیستی ارسال شده است. در حال حاضر ۲۶۰۳ نیروی عملیاتی در قالب ۶۰۸ تیم/ روز با استفاده از ۴۹۷ دستگاه خودروی امدادی در حال خدماترسانی به سیلزدگان هستند و موفق شدهاند تا امروز در مجموع به ۶۶۳ روستا خدماترسانی کنند، همچنین با تلاش این امدادگران، ۱۰۵۹ خانوار شامل ۴۲۰۵ آسیبدیده از سیل، اسکان اضطراری داده شدهاند و ارائه خدمات امدادی در جنوب سیستانوبلوچستان همچنان ادامه دارد. جمعیت هلالاحمر در اطلاعیهای اعلام کرده است عموم هموطنان نوعدوست میتوانند کمکهای نقدی خود به مردم سیلزده استان سیستانوبلوچستان را از طریق شمارهگیری کد دستوری #١*١١٢* یا شماره کارت ۶۳۶۷۹۵۷۰۸۳۶۶۶۲۳۵ و شماره حساب ۴۱۰۱۰۳۴۷۴۱۶۶۶۶۶۲ یا شماره شبایIR940100004101034741666662 به نام جمعیت هلالاحمر جمهوری اسلامی ایران، واریز کنند.
* ارسال تجهیزات دارویی و درمانی به مناطق سیلزده
ارسال اقلام ضروری و تامین نیازهای اولیه برای سیلزدگان از همان روزهای اولیه در این منطقه انجام شده است و ادامه دارد. رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به وقوع سیل در استان سیستانوبلوچستان گفت: از همان ساعتهای ابتدایی وقوع سیل، اورژانس هوایی را فعال و بیماران و همچنین مادران باردار را به مناطق امن و مراکز درمانی منتقل کردیم. جعفر میعادفر با بیان اینکه در این مدت ۱۲ مورد زایمان توسط همکاران ما در مناطق آسیبدیده از سیل در استان سیستانوبلوچستان انجام شده است، افزود: تیمهای بهداشتی - درمانی از ساعات اولیه وقوع سیلاب از دانشگاههای علوم پزشکی زاهدان و ایرانشهر جهت کمک به تیمهای بهداشتی و درمانی دانشکده علوم پزشکی چابهار اعزام شدند. وی به سفر رئیسجمهور به مناطق سیلزده نیز اشاره کرد و گفت: با دستور وزیر بهداشت به عنوان نماینده، اقدامات بهداشتی و درمانی انجام شده را بررسی و کمبودها را در این منطقه برطرف میکنیم. رئیس سازمان اورژانس کشور در ادامه تصریح کرد: اعتبارات مناسبی برای تقویت خدمترسانی در مناطق آسیبدیده از سیل به دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر و همچنین دانشکده علوم پزشکی چابهار اختصاص یافته تا بتوانند بخشی از کمبودها و مشکلات را برطرف کنند. بنا بر اعلام وزارت بهداشت، میعادفر افزود: حضور میدانی ما نیز تاکید بر ادامه ارائه خدمات مطلوب تا برطرف شدن کامل مشکلات است و تجهیزات درمانی و دارویی بزودی به مناطق سیلزده ارسال میشود و در صورت نیاز نیروهای تخصصی پزشکی و پرستاری نیز به این مناطق اعزام خواهند شد.
ارسال به دوستان
هواشناسی نسبت به سرریز شدن آب سدها در برخی استانها بویژه در جنوب سیستانوبلوچستان هشدار داد
بارش برف و باران در کشور تا پایان هفته
روزهای پایانی زمستان در حالی سپری میشود که طبق گزارشهای موجود طی اسفند ماه بارشها قابل توجه بوده است تا جایی که شدت بارشها در برخی مناطق از جمله بخشهایی از سیستانوبلوچستان مشکلات فراوانی را ایجاد کرده است؛ بارشهایی که هر چند خسارات فراوانی را در این منطقه به بار آورده ولی باعث سرریز شدن برخی سدها و تامین نیاز آبی برخی مناطق خشک شده است. طبق پیشبینی سازمان هواشناسی بارشها ادامه دارد و زمستان با باران به انتها میرسد. سازمان هواشناسی دیروز از بارش ۴ روزه برف و باران در برخی مناطق کشور خبر داد و نسبت به سرریز شدن آب سدها طی بارندگیهای پیشرو هشدار سطح نارنجی صادر کرد. بیشینه بارش امروز برای جنوب سیستانوبلوچستان و شرق هرمزگان و فردا برای جنوب سیستانوبلوچستان است. در این باره رئیس مرکز ملی پیشبینی و مخاطرات وضع هوا از بارش برف و باران در برخی استانها خبر داد. صادق ضیاییان درباره وضعیت جوی کشور طی هفته جاری اظهار کرد: شنبه (امروز) علاوه بر سیستانوبلوچستان و هرمزگان که احتمال وقوع بارشهای شدید در این مناطق دور از انتظار نیست، در مناطقی از شمال غرب، شمال شرق، شرق، جنوب شرق و جنوب و یکشنبه (فردا) در مناطقی از شمال غرب، غرب، جنوب شرق، نوار شرقی، غرب سواحل دریای خزر و استانهای واقع در دامنههای جنوبی البرز مرکزی، بارش و گاهی وزش باد شدید پیشبینی میشود. به گفته وی، دوشنبه (۲۱ اسفند) در بیشتر مناطق کشور جز جنوب شرق و نوار غربی کشور و سهشنبه (22 اسفند) در شمال شرق، شرق، مناطقی از جنوب شرق، مرکز و شرق سواحل دریای خزر بارش رخ میدهد.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مخاطرات وضع هوا ادامه داد: طی این 5 روز بارش در مناطق سردسیر و کوهستانی به شکل برف است و بیشینه بارشها روز شنبه در جنوب سیستانوبلوچستان و شرق هرمزگان و یکشنبه در جنوب سیستانوبلوچستان خواهد بود. ضیاییان گفت: شنبه در مناطقی از جنوب شرق و یکشنبه در برخی مناطق غرب، در بعضی ساعتها افزایش سرعت وزش باد نیز پیشبینی میشود، همچنین سهشنبه در جنوب شرق و نوار شرقی کشور بویژه منطقه زابل وزش باد شدید، خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا رخ میدهد. ضیاییان تصریح کرد: یکشنبه دریای خزر، شنبه و یکشنبه خلیجفارس و تنگه هرمز، دوشنبه خلیجفارس و سهشنبه خلیجفارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج است. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران نیز تصریح کرد: آسمان تهران شنبه (امروز) کمی تا قسمتی ابری با وزش باد و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۷ و حداکثر دمای ۱۶ درجه سانتیگراد و یکشنبه (فردا) نیمهابری تا ابری با وزش باد، گاهی بارش باران و وزش باد شدید با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۷ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
ارسال به دوستان
پزشکان متخصص در تعطیلات نوروز در همه بیمارستانها حضور دارند
آمادهباش مراکز بهداشتی و درمانی در نوروز
همه خدمات اورژانسی در ایام تعطیل عید در مراکز بهداشتی و درمانی سراسر کشور به بیماران ارائه میشود. وزیر بهداشت با اشاره به آغاز مسافرتهای نوروزی، از آمادهباش کامل مراکز بهداشتی - درمانی در ایام تعطیلات نوروز خبر داد و گفت: توصیههای لازم به روسای دانشگاهها درباره ارائه خدمات مطلوب به مسافران نوروزی ارائه شده است. بهرام عیناللهی در حاشیه هفتمین اجلاس روسای دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی کشور اظهار داشت: در حوزه درمان ۲ نوع خدمت قابل ارائه است که یکی انتخابی یا غیرفوریتی و دیگری فوریتی یا اورژانسی است که در ایام تعطیلات نوروزی، همه خدمات اورژانسی در مراکز درمانی ارائه میشود. وی آمادهباش حوزه بهداشت و بازرسیهای گروههای بهداشتی در ایام تعطیلات نوروزی را گسترده و بااهمیت توصیف کرد و گفت: در این ایام اماکن اقامتی، تفریحی و همچنین مراکز تهیه، عرضه و توزیع مواد غذایی به منظور پیشگیری از بروز بیماریها و مسمومیتها به دقت بررسی و نظارت میشوند. همچنین همکاران اورژانس در این ایام با آمادگی صددرصدی در کنار مردم حضور دارند. وزیر بهداشت به افزایش آمار حوادث و سوانح ترافیکی در ایام نوروز اشاره و خاطرنشان کرد: متأسفانه در این ایام میزان حوادث ترافیکی نسبت به دیگر ایام سال بالاست که البته اورژانس کشور و مراکز درمانی برای خدمترسانی در آمادگی کامل به سر میبرند اما از مردم عزیز هم میخواهیم قوانین رانندگی را رعایت کنند و امیدواریم در تعطیلات نوروز امسال شاهد کاهش سوانح، تلفات و مصدومیتها باشیم. عیناللهی با تأکید بر اینکه در تعطیلات نوروز، پزشکان متخصص در همه بیمارستانها حضور خواهند داشت، گفت: بر اساس بخشنامه ابلاغ شده از سوی وزارت بهداشت، حضور متخصصان در رشتههای مختلف در بیمارستانها مورد تاکید است تا خدمات مطلوب درمانی به بیماران ارائه شود. وی با اشاره به وضعیت مناسب تأمین دارو در سال جاری نسبت به سالهای گذشته که با هماهنگی بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه حاصل شد، یادآور شد: خوشبختانه در تامین داروهای اورژانس، سرم و فرآوردههای خونی برای ایام نوروز وضعیت مناسبی داریم و همچنین ذخایر دارویی به میزان کافی وجود دارد. وی از اجرای قانون جوانی جمعیت به عنوان یکی از مهمترین اقدامات وزارت بهداشت در ۲ سال گذشته یاد کرد و گفت: خوشبختانه با اقدامات وزارت بهداشت و دانشگاهها بویژه در درمان و حمایت از زوجین نابارور، جلوی سقوط و کاهش نرخ رشد جمعیت گرفته و برای نخستین بار در طول ۲ دهه گذشته رشد جمعیت مثبت شد. وی اضافه شدن ۱۶ هزار تخت بیمارستانی، افتتاح ۲۷۰۰ مرکز بهداشتی و توزیع بیش از ۳۰۰ دستگاه و تجهیزات پزشکی سنگین و سرمایهای را از دیگر اقدامات وزارت بهداشت در دولت مردمی دانست و از استمرار این فعالیتها تا پایان دولت سیزدهم خبر داد. ارسال به دوستان
شناسایی ۲۰۰ هزار دانشآموز بازمانده از تحصیل
وزارت آموزشوپرورش در راستای شناسایی و ترغیب دانشآموزان بازمانده از تحصیل، اقدامات قابل توجهی را انجام داده است به طوری که طبق گفته وزیر آموزشوپرورش ۲۰۰ هزار دانشآموز بازمانده از تحصیل سال جاری شناسایی شدهاند. رضامراد صحرایی گفت: سال گذشته حدود ۹۰۰ هزار دانشآموز بازمانده از تحصیل در کشور شناسایی شدند و در سال جاری نیز بیش از ۲۰۰ هزار نفر دیگر شناسایی شدهاند و کارهای ادامه تحصیل این افراد بازمانده از تحصیل در حال انجام است. وی تاکید کرد: از ترک تحصیل دانشآموزان باید پیشگیری و در زمینه جذب دانشآموزان بازمانده از تحصیل نیز باید برنامهریزی دقیقی شود. وی بر لزوم ساماندهی آن دسته از دانشآموزان بازمانده از تحصیلی که شناسایی شدهاند اما مسیر دیگر را برای تحصیل انتخاب کردهاند، تاکید کرد. وزیر آموزشوپرورش گفت: رفع و ارتقای بسیاری از مسائل کشور را باید در مدرسه و کلاسهای درس به دست آورد و تحول در آموزشوپرورش پس از نقش و جایگاه معلم، در توجه و دقت به کتب درسی ایجاد میشود. صحرایی که اخیرا از سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی وزارت آموزشوپرورش بازدید کرد، در بدو ورود به این سازمان، از کتابخانه و مرکز اسناد بازدید و ضمن مطالعه بخشی از آثار و گنجینههای وزارت آموزشوپرورش، نکاتی را درباره ضرورت تهیه سیر تدوین کتب درسی تاریخ وزارت آموزشوپرورش بیان کرد. وی در دیدار با کارکنان سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی وزارت آموزشوپرورش، این سازمان را یکی از مهمترین و حساسترین بخشهای نظام تعلیم و تربیت برشمرد و بر جایگاه ممتاز آن در کشور و ضرورت توجه به آن تاکید کرد. وی به تبیین شعار هدفمند مدرسه قوی، ایران قوی پرداخت و افزود: رفع و ارتقای بسیاری از مسائل کشور را باید در مدرسه و کلاسهای درس به دست آورد و تحول در آموزشوپرورش پس از نقش و جایگاه معلم، در توجه و دقت بر کتب درسی ایجاد میشود. صحرایی در ادامه به ضرورت تربیت معلمان چندمهارتی، تربیت صحیح معلمانی که منتقلکننده قوی محتواهای کتب درسی باشند، ضرورت آموزش شیوههای جذاب تدریس، بازطراحی نظام فنی و حرفهای، تقویت مجلات رشد و ضرورت در دسترس قرار دادن آسان برای معلمان، بهرهگیری از پژوهشهای پیرامون نظام تعلیم و تربیت و استفاده از آنان در دورههای ضمن خدمت و نیز ایجاد شبکه ملی و بازطراحی کتابهای درسی مطالبی بیان و تصریح کرد: نقطه شروع تحول در آموزشوپرورش در سازمان پژوهش است، زیرا شما مطلب و انتظاری را تبدیل به یک درس میکنید و آن درس از طریق معلمان در اختیار دانشآموزان
قرار میگیرد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|