|
ارسال به دوستان
اخبار
کارگردان «جان ویک» در دنیای اکشن میماند
چاد استاهلسکی، کارگردان هر ۴ فیلم «جان ویک»، قرارداد تولید چند ساله با کمپانی لاینزگیت امضا کرد. بر مبنای این قرارداد، همکاری موجود بین استاهلسکی و لاینزگیت گسترش مییابد و به بدلکاری که به کارگردان موفق اکشن بدل شد، اجازه میدهد بر ساخت فیلمهای اکشن بیشتر تمرکز کند. پیش از این هم اعلام شده بود استاهلسکی کنترل فرنچایزهای «جان ویک» و «هایلندر» را برای لاینزگیت بر عهده خواهد داشت و فیلم بعدی که کارگردانی میکند، بازسازی «هایلندر» با بازی هنری کاویل است. «هایلندر» یا «کوهنشین» فیلمی است که سال ۱۹۸۶ با بازی شان کانری ساخته شد. استاهلسکی گفت: لاینزگیت در طول دوران حرفهای من به عنوان کارگردان، استودیوی خانگی من بوده و منطقی است که من کار تولید فیلم خود را با تیمی که سالها شرکای فوقالعادهای بودهاند، ادامه دهم. فیلم بعدی از دنیای «جان ویک» اسپین آف «بالرین» با بازی آنا د آرماس است که اعلام شد اکرانش سال ۲۰۲۵ خواهد بود. این فیلم قرار بود تابستان پیش رو اکران شود اما قرار شد استاهلسکی با کارگردان آن «لن وایزمن» برای خلق سکانسهای اکشن اضافی فیلم کار کنند.
***
مهلت ارسال اثر به جشنوارههای خوشنویسی و عکس رضوی تمدید شد
مدیر بیستویکمین دوره جشنواره بینالمللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) گفت: با توجه به استقبال هنرمندان برای حضور در بخشهای خوشنویسی، عکس و شعر، مهلت دریافت آثار این ۳ بخش از بیستویکمین جشنواره بینالمللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) تا ۲۵ فروردین سال ۱۴۰۳ تمدید شد. فرهاد قائمیان ضمن دعوت از علاقهمندان مختلف به شرکت در این بخشهای هنری، حضور هر یک از هنرمندان را گامی ارزشی در راستای افزایش کیفی و کمی آثار این حوزه قلمداد کرد. قائمیان متذکر شد: علاقهمندان به شرکت باید در فرصت باقیمانده نسبت به ارسال اثر خود در حوزههای عنوان شده همت کنند و این امر را معطوف به روزهای پایانی فراخوان نکنند. مدیر بیستویکمین جشنواره بینالمللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) ابراز امیدواری کرد با حضور هنرمندان علاقهمند و مستعد در بخشهای مختلف خوشنویسی، عکاسی و شعر، بار دیگر توفیقات شایان توجهی در حوزه ارزشی فرهنگ رضوی به واسطه هنر رقم بخورد. به گفته وی ثبتنام علاقهمندان به ارسال اثر در این بخشها در بستر سایت شمس توس به نشانی
shamstoos.ir امکانپذیر است.
***
منوچهر والیزاده به بخش عمومی منتقل شد
مدیر واحد دوبلاژ تلویزیون با اشاره به وضعیت جسمی منوچهر والیزاده، دوبلور باسابقه کشورمان به مهر گفت: حال عمومی منوچهر والیزاده خدا را شکر رو به بهبود است و امیدواریم بزودی بهبودی کامل را به دست بیاورد. فرشید شکیبا درباره وضعیت فعلی این دوبلور در بیمارستان نیز بیان کرد: منوچهر والیزاده از بخش مراقبتهای ویژه به بخش عمومی منتقل شده است و امیدواریم چند روز دیگر مرخص شود. منوچهر والیزاده چند روز پیش به دلیل افت فشار و مشکلات تنفسی در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان بستری شد.
***
گلریزانی برای هنرهای تجسمی
نمایشگاه «گلریزان هنر ایران» متشکل از آثار هنرمندان برجسته تجسمی، پنجشنبه ۱۷ اسفند در تمام فضای نمایشگاهی خانه هنرمندان ایران افتتاح شد». نمایشگاه گلریزان هنر ایران» به نمایش آثار هنرمندان مهم و عالی هنر تجسمی اختصاص دارد. در این نمایشگاه آثاری از هنرمندان معاصری چون محمد احصایی، پروانه اعتمادی، نصرالله افجهای، غلامحسین امیرخانی، ناصر اویسی، منوچهر نیازی و... قرار دارد. نمایشگاه «گلریزان هنر ایران» تا ۲۵ اسفند برقرار است و علاقهمندان میتوانند همه روزه از ساعت ۱۰ تا ۲۰ به گالریهای این مجموعه مراجعه کنند.
***
به میزبانی تالار وحدت برگزار شد
حضور نوجوانان در کنسرت خداحافظی
کنسرت «فلوت سحرآمیز»، آخرین کنسرت ارکستر سمفونیک تهران در سال ۱۴۰۲، شامگاه پنجشنبه 17 اسفندماه به رهبری منوچهر صهبایی با حضور تعدادی از هنرمندان نوجوان به عنوان تکنواز، شب خاطرهانگیزی را برای این اجرای زنده در تالار وحدت تهران رقم زد. ارکستر سمفونیک تهران از مجموعههای تحت پوشش بنیاد فرهنگی و هنری رودکی برای آخرین اجرای سال ۱۴۰۲ تلاش کرد با انتخاب قطعاتی نامآشنا برای علاقهمندان موسیقی کلاسیک، شب خاطرهانگیزی را برای آنها رقم بزند.
حضور فرزانه اسدی، نوازنده نوجوان فلوت و دیبا والی، نوازنده نوجوان هارپ هم فضای اجرای برخی از قطعات را با حال و هوای متفاوتی روبهرو کرد تا تماشاگران کنسرت شاهد اجرای متفاوتی از مجموعه ارکستر سمفونیک تهران در اجرای پایانی سال باشند.
فرزانه اسدی از هنرمندان نوجوان عرصه موسیقی در حوزه نوازندگی فلوت است که فراگیری این ساز را نزد هنرمندانی چون رهام اسکوچی و محمدعلی لقاء فرا گرفته است. وی همکاریهای متعددی نیز با پروژهها، گروهها و ارکسترهای مختلف داشته اشت.
بر اساس این گزارش، اورتور «فلوت سحرآمیز» اثر ولفگانگ آمادئوس موتسارت (آهنگساز اتریشی و موسیقیدان کلاسیک)، کنسرتو برای فلوت و هارپ در دوماژور (الگرو - آندانتینو - الگرو) و «سمفونی شماره ۵» اثر پیوتر ایلیچ چایکوفسکی (آهنگساز روسی و موسیقیدان کلاسیک) از جمله آثاری بود که در بخشهای مختلف آخرین کنسرت ارکستر سمفونیک تهران در سال ۱۴۰۲ پیش روی مخاطبان قرار گرفت.
ارسال به دوستان
نکوداشت استاد علی نصیریان با حضور چهرههایی چون شهاب حسینی، محمود دولتآبادی، گوهر خیراندیش، پژمان بازغی، بانیپال شومون و بهروز رضوی
تشویق ایستاده استاد
آیین نکوداشت و نامگذاری سالن اصلی پردیس ملت به نام استاد علی نصیریان، همچنین رونمایی از کتاب زندگی و آثار وی شامگاه پنجشنبه هفدهم اسفند با حضور تعدادی از هنرمندان صاحبنام عرصههای مختلف برگزار شد.
* بازغی: خوششانس بودیم که در دوره بزرگانی چون استاد نصیریان حضور داشتیم
پژمان بازغی که اجرای این مراسم را به عهده داشت، در ابتدا خبر داد مدیران موسسه تصویر شهر و پردیس سینمایی ملت تصمیم گرفتند سالن ۹ این سینما رابه نام علی نصیریان نامگذاری کنند. وی با بیان گزیدهای از تاریخچه زندگی علی نصیریان گفت: نسل ما به همراه شهاب حسینی خیلی خوششانس هستیم که در این دوره به دنیا آمدیم و تمام این بزرگان را از نزدیک دیدیم و از روی دستشان تقلب کردیم و از آنها درس آموختیم.
این بازیگر و مجری با ابراز امیدواری نسبت به اینکه نسل آینده احترام به پیشکسوتان هنرهای نمایشی را یاد بگیرد، عنوان کرد: این نسل باید بداند چقدر آقای نصیریان به سختی توانست جای خود را میان مردم باز کند. حتی در بخشی از کتاب هم به نقل از این هنرمند آمده است «جای نمایش هم نداشتیم و در خرابههای پارک شهر به همراه جوانان علاقهمند تئاتر جمع میشدیم و تمرین میکردیم».
* حسینی: اگر دنبال شکوه در بازیگری هستید علی نصیریان بهترین نمونه است
در ادامه شهاب حسینی روی سن آمد و با بیان اینکه افتخار میکند در این مراسم حضور دارد، افزود: صحبت کردن درباره استاد نصیریان مانند این است که یک برکه کوچک بخواهد درباره اقیانوس صحبت کند. من خطاب به همنسلانم و نسلهای آینده صحبت میکنم. چنانچه دنبال یک الگوی مشخص، واضح، ملموس و قابل درک میگردید تا شکوه حضورتان را در فضای حرفهای رقم بزنید، آقای نصیریان بهترین نمونه چنین الگویی هستند.
حسینی درباره تجربه همکاری با نصیریان تشریح کرد: وقتی این افتخار را داشتم که محضرشان در سریال «شهرزاد» شاگردی کنم و در نمایش «اعتراف» به من اعتماد کردند، بیش از آموختن تکنیکهای بازیگری، از ایشان منش، مرام، رفتار، ادب و شخصیت آموختم. آقای نصیریان دردانهای هستند که همواره به وجودشان میبالیم و به قول پژمان عزیز خدا را شکر میکنیم که هنگام تکامل شخصیت با وجود محدودیتها بزرگانی مانند نصیریان ما را پروراندند. استاد! امیدوارم سایه شما بر سر ما مستدام بماند.
در ادامه این مراسم بهمن فرمانآرا روی سن آمد و قبل از صحبت درباره نصیریان با یادآوری اینکه جای داریوش مهرجویی اینجا خالی است، گفت: آقای نصیریان سمبل فردی است که در اجتماع هم زندگی و هم کار هنریاش را همیشه درست انجام داده و حاشیه نداشته است. چیزی که امروز میبینیم، مردی است که باعث افتخار تئاتر مملکت ما است و بسیار مفتخریم که چنین شبی جمع شدیم تا از ایشان تشکر کنیم و برای کتاب نفیس چاپ شده خوشحال باشیم.
وی سپس خطاب به علی نصیریان گفت: آقای نصیریان! من جزو طرفداران صددرصد شما هستم و شما به من احتیاجی ندارید، چون خیلی مهم هستید و امشب جمع شدیم تا تشکر کنیم و امیدوارم من را هم مثل بقیه قبول کنید که برای دستبوسی آمدم. ما به شما افتخار میکنیم.
* دهکردی: وقتی قلب تماشاگر متوقف میشود
علی دهکردی، مدیرعامل خانه سینما هم درباره علی نصریان گفت: کاش جای توسل به کلمات برای صحبت درباره نصیریان، دستگاهی وجود داشت که روی قلبمان بگذاریم و تمام آنچه در قلب و باطن ما درباره آقای نصیریان وجود دارد، شکل بگیرد.
دهکردی با اشاره به تکنیک بازیگری نصیریان تشریح کرد: آقای نصیریان در استفاده از مجموع فنون بازیگری اعم از زبان بدن و احساس در جایگاه بینظیر و خارقالعادهای هستند. وقتی زیر پلک چشم آقای نصیریان در سریال «شهرزاد» تکان میخورد، قلب تماشاگر متوقف میشد.
وی ادامه داد: میخواهم درباره آقای نصیریانی صحبت کنم که چون دست به قلم بردند، توانستند آثاری را خلق کنند که به قدری فاخر است که بزرگانی مانند مهرجویی وسوسه شدند تا نمایشنامه ایشان را به فیلم تبدیل کنند. وقتی به وجود کلی هنرمندی مانند نصیریان فکر میکنیم، همه اینها در برابر شخصیت واقعی و مجموع حضور و وجودشان کم است؛ آقای نصیریانی که امروز کلیله و دمنه، قابوسنامه، عالیقاپو، سیوسهپل و تخت جمشید ایران و فخر هنر یکپارچه ایران است. اگر بازیگری است که هنوز نتوانسته در کنار آقای نصیریان بازی کند و از حضورش بهره ببرد، چیز بسیار مهمی در بازیگریاش کم دارد. اگر ایشان اجازه بدهند از طرف انجمن مفاخر از وجودشان تقدیر شود و آرزوی قلبی خودم این است که خورشید وجودشان منور و تابناک باشد و خوشحالیم که توانستیم با ایشان کار کنیم.
* مؤدبیان: نصیریان بهترین الگوی نسل امروز و آینده است
داریوش مؤدبیان، نویسنده، کارگردان، مترجم، مدرس و بازیگر تئاتر و سینما هم در ادامه این مراسم گفت: تاریخ شفاهی باید مدون شود تا تأثیرگذار باشد. بسیاری از کتابهایی که راجع به بازیگری، تئاتر و هنر و سینماست، به شکل خاطرهای است و هنوز بزرگان اهل فن بازیگری برای آماده کردن متنی تأثیرگذار، به سختی کاری را پیش میبرند. این کتاب به 4 سطح از کار آقای نصیریان در سینما و تلویزیون میپردازد که یک موضوع آن درباره آقای نصیریان و شخصیت والای انسانی ایشان میشود. به هرحال آقای نصیریان بهترین الگو برای نسل ما و آینده است.
در ادامه علی نصیریان با تشکر از حاضران گفت: دوستان در این جمع صحبتهایی درباره من کردند که من اصلا آرزو نمیکردم و نمیکنم؛ چون از بچگی نمایش را دوست داشتم و مادرم ساز تنبک و دف میزد و بعضی اوقات که دف میزد با او آواز میخواندم و آنچه انجام دادم آرزوهای خودم بوده است، پس انتظار مدح و ثنا ندارم.
استاد عرصه هنر و بازیگری با بیان اینکه در آن زمان تئاتر سعدی مغایر با تئاتر لالهزاری بود، افزود: در کودتای ۲۸ مرداد تئاتر سعدی را آتش زدند و کلاسهای ما به هم خورد. پس از به آتش کشیده شدن تئاتر سعدی، به هنرستان هنرپیشگی رفتم. یک مدرسه تئاتر در ایران بود که سیدعلی خان نصر موسسه پرورش افکار آن را تأسیس کرد. در آن زمان با تمام چیزهای سنتی مثل تعزیه و تخت حوضی مخالفت میشد؛ به عنوان مثال، تکیه دولت را که یک جای تاریخی بود کوبیدند و تبدیل به بانک ملی کردند. اینها جزو بیمبالاتیهای افرادی بود که در آن دوره حضور داشتند. در آن زمان نه رادیو و نه تلویزیون بود و همین تختحوضی را در عروسیها اجرا میکردند.
بازیگر پیشکسوت با تاکید بر اینکه تمام کارهایی که انجام داده را دوست داشته و جزو آرزوهایش بوده، تصریح کرد: هیچ کار دیگری در عمرم جز بازیگری انجام ندادم و فقط مدت کوتاهی در مدرسه ابراهیم بنی احمد معلم شدم. یک بار جمشید شیبانی موقعی که «آقای هالو» را بازی کرده بودم، من را در اداره هنرهای دراماتیک دید و گفت خودت بیا این را بساز و فیلمش کن؛ گفتم من کارگردان فیلم نیستم و بیشتر علاقهمند بازیگری و ارتباط انسانی با تماشاگر هستم. به همین دلیل، تئاتر یک چیز غیرقابل تکثیر و شامل یک ارتباط منحصر به فرد، انسانی و دوطرفه است و من نیز از اول عاشق این موضوع بودم.
در پایان برنامه نیز در سالن استاد نصیریان پردیس سینمایی ملت رونمایی از کتاب زندگی و آثار علی نصیریان با حضور تعدادی از چهرههای شاخص فرهنگی و سینمایی برگزار شد؛ چهرههایی چون شهاب حسینی، علی دهکردی، محمود دولتآبادی، بهمن فرمانآرا، داریوش مؤدبیان، جلال معیریان، گوهر خیراندیش، محمد متوسلانی، پژمان بازغی، بانیپال شومون، بهروز رضوی، شمسی فضلاللهی، صبا سهیلی، بهاره افشاری، فرزین محدث، اسماعیل محرابی، ابوالحسن داوودی، بیتا منصوری، سهیل کریمی، علی نیکرفتار، احمد مسجدجامعی، علیرضا تابش، سیدجمال ساداتیان و داوود موسایی.
ارسال به دوستان
آیین تشییع و خاکسپاری مرحوم جمشید عندلیبی برگزار شد
وداع با نینواز «نی نوا»
آیین تشییع و خاکسپاری مرحوم جمشید عندلیبی، آهنگساز و نوازنده پیشگام عرصه نینوازی روز گذشته در قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) تهران با حضور تعدادی از هنرمندان و دوستداران این هنرمند پیشکسوت برگزار شد.
حمیدرضا نوربخش، مدیرعامل خانه موسیقی در این مراسم گفت: چه کسی باورش میشد جمشید عزیز را اینچنین ناگهانی از دست بدهیم؟ همین ۲ ماه پیش بود که در مراسم خاکسپاری مرحوم محسن افتاده که در اینجا برگزار شد، جمشید مظلومانه در جایی ایستاده بود. حالا امروز در مراسم خاکسپاری او حضور داریم. اینها نشانهای است که تا وقتی زندهایم احوال هم را بپرسیم تا در آینده حسرت نخوریم.
داریوش پیرنیاکان، نوازنده پیشکسوت عرصه تارنوازی و رئیس شورای عالی خانه موسیقی هم در این مراسم اظهار کرد: حتی در خیالم هم فکر نمیکردم روزی بخواهم در فقدان جمشید عندلیبی حرف بزنم. او از جمله هنرمندانی بود که قلب بسیار آرام و صافی داشت و شاید به دلیل همین صافی و زلالی بود که از طرف برخی بلاهای زیادی متحمل شد. او هیچ وقت به خودش نپرداخت و شاید برخی اطرافیان او اجازه ندادند او به خودش بپردازد.
محمدجلیل عندلیبی، آهنگساز پیشکسوت موسیقی ایرانی نیز در این مراسم گفت: جمشید عندلیبی پاییز نیزار را به بهار نیزار تبدیل کرد. او میگفت ساز نی جادو دارد و به همین دلیل بود که به واسطه هنرنماییاش بهترین آثار را خلق کرد.
سال ۱۳۵۴ که دانشجوی موسیقی دانشکده هنرهای زیبا بودم جمشید در سنندج آکاردئون مینواخت. من در تهران از استاد محمدعلی کیانینژاد یک نی گرفتم و آن را به جمشید هدیه دادم و گفتم این ساز را بزنی بهتر است. باور کنید او ۶ ماه تلاش کرد تا بتواند بالاخره صدای نی را درآورد و این برای من نشانهای از اراده پولادینی بود که فقط آن را در جمشید دیدم.
مرحوم جمشید عندلیبی از جمله نوازندگان شناختهشده عرصه نینوازی بود که نواختن ساز نی را ابتدا بدون استاد فرا گرفت. وی ردیف موسیقی ایرانی را نزد هنرمندانی چون نصرالله ناصحپور، نورعلی برومند و استاد محمدرضا لطفی فرا گرفت. این هنرمند فقید موسیقی ایرانی در طول زندگی خود علاوه بر نوازندگی در کار آهنگسازی نیز فعال بود و آلبومهای «میهمان تو»، «پاییز نیزار» و «مونس جان» از جمله فعالیتهای او در زمینه آهنگسازی است.
موسیقی «نی نوا» از جمله ملودیهای معتبر و ارزشمند تاریخ موسیقی ایرانزمین است که به واسطه حضور هنرمندانی چون حسین علیزاده با خلاقیت و استادی منحصر به فرد و جمشید عندلیبی با تکنوازی سحرانگیزی که در حوزه نینوازی انجام داده، همچنین جمعی دیگر از نوازندگان شاخص موسیقی کشورمان توانست جایگاه رفیعی میان مخاطبان پیدا کند.
مراسم ترحیم این هنرمند فقید امروز ساعت ۱۴ در مسجد نور تهران واقع در میدان فاطمی برگزار میشود.
ارسال به دوستان
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در جمع مدیران تشریح کرد
جزئیات برنامههای صندوق اعتباری هنر در سال ۱۴۰۳
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر پنجشنبه هفدهم اسفند در پنجمین نشست سراسری نمایندگان صندوق اعتباری هنر که به میزبانی سالن شیخ طبرسی آستان قدس رضوی برگزار شد، با تبریک اعیاد شعبانیه، ضمن قدردانی از زحمات نمایندگان صندوق در سراسر کشور گفت: امسال این نشست در نزدیکترین مکان به حرم رضوی برگزار شد، امیدوارم به حول قوه الهی نشست با برکتی باشد.
سیدمجید پوراحمدی در ادامه به سوابق نمایندگان صندوق اعتباری هنر در سراسر کشور اشاره کرد و گفت: سال جاری سال بسیار پرکاری برای صندوق اعتباری هنر بود، چرا که سال را با فعالیتهای خوبی که با کمک و همراهی شما انجام شد، پشتسر گذاشتیم و به دنبال آن اقدامات، طرحهای جدید و تحولی عملیاتی شد.
به گفته وی، صندوق اعتباری هنر باید علاوه بر انجام اقدامات و ارائه فعالیتهای حمایتی، بتواند در حوزه انجام کارهای تحولی نیز پیشگام و پیش رو باشد.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه سخنان خود به موضوع ثبتنام مسکن هنرمندان اشاره کرد و گفت: این مهم برای نخستین بار در این دوره وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حمایت جدی وزیر محترم ارشاد و پیگیری، کمک و همراهی صندوق اعتباری هنر عملیاتی شد. در گام نخست چندی پیش در شهر پرند عملیات اجرایی آن آغاز شد و در کشور حدود ۵ هزار نفر واجد شرایط ثبتنام شدهاند.
پوراحمدی ادامه داد: تلاش مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این است تا تمام هنرمندان واجد شرایط در سراسر استانها با اختصاص زمین صاحب خانه شوند.
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در ادامه به موضوع هنرکارت و ارائه خدمات متنوع این کارت برای هنرمندان اشاره کرد و گفت: به تدریج با راهاندازی زیرساختهای لازم در این مجموعه با اطلاعرسانیای که انجام میشود خدمات متنوع با شرایط خاص به اهالی فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآن و عترت سراسر کشور ارائه خواهد شد.
پوراحمدی با اشاره به اینکه هماکنون بیش از ۱۰۳ هزار نفر از خدمات متنوع صندوق اعتباری هنر بهرهمند میشوند، گفت: ۶۰ هزار نفر از اعضا دارای بیمه تأمین اجتماعی و حدود ۴۶ هزار نفر نیز از خدمات بیمه درمان تکمیلی این صندوق بهرهمند هستند.
رئیس هیاتمدیره صندوق اعتباری هنر همچنین به موضوع طرح جدید میلاد مفاخر و نکوداشت نامداران و پیشکسوتان فرهنگ و هنر در استانها اشاره کرد و گفت: این کار ارزشمند تاکنون در ۶ استان و شهر برگزار شده و در سال آینده نیز ادامه آن با جدیت دنبال خواهد شد. تلاش ما این است تا استان به استان آیین نکوداشت نامداران را هر چه باشکوهتر برگزار کنیم، از نمایندگان صندوق اعتباری هنر در سراسر کشور نیز خواستیم این موضوع را در دستور کار جدی خودشان قرار دهند.
وی در ادامه حمایت از کسب و کارهای فرهنگی و هنری، حمایت از موسسات و تقویت جنبه کسب و کارهای فرهنگی و هنری را از جمله فعالیتهای دیگر این صندوق برشمرد و گفت: یکی از آنها موضوع قاب هنر است که در حال حاضر بیش از ۵۰ هنرمند حوزه تجسمی در آن فعال هستند و با قاطعیت میتوان گفت موضوع اشتغالزایی هنرمندان در این دوره صندوق اعتباری هنر در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت مردمی رقم خورد.
پوراحمدی خطاب به نمایندگان صندوق اعتباری هنر در استانها تاکید کرد: صندوق اعتباری هنر این آمادگی را دارد که با کمک و همراهی شما فعالان تجسمی در حوزه خط و خوشنویسی شناسایی و با هماهنگی شرکت توسعه تجارت هنر پروانه به آنها معرفی شوند.
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در بخش دیگری از سخنان خود سال ۱۴۰۲ را سالی پررونق و پرکار برای صندوق اعتباری هنر عنوان کرد که همگی دست در دست هم زحمات فراوانی برای ارائه خدمت به جامعه فرهنگ و هنر کشیدند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|