|
اخبار
روزنامه ایتالیایی: لژیونر ایرانی تاوان انتخابش را میدهد
مهدی طارمی در آخرین ماههای حضورش در پورتوی پرتغال روزهای سختی را پشت سر میگذارد و مشتاقانه منتظر پایان فصل و حضور در «اینتر» است. طارمی لژیونر ایرانی تیم پورتو در هفتههای اخیر جایگاه ثابت خود را در تیمش از دست داده است و سرجیو کونسیسائو، سرمربی پورتو نهتنها به او بازی نمیدهد بلکه در ۳ دیدار اخیر حتی در لیست نفرات تیمش هم حضور نداشت. قرارداد طارمی در پایان فصل با پورتو به پایان میرسد. این بازیکن طبق مذاکراتی که با «اینتر» انجام داده است قصد دارد فصل آینده با پیراهن این تیم ایتالیایی به میدان برود و ظاهراً همین مساله موجب بروز چنین مشکلاتی برای او در پورتو شده است. در این باره پایگاه خبری «Tuttosport» ایتالیا در یادداشتی به بررسی وضعیت مهدی طارمی پرداخته و درباره شرایط سخت او در پورتو نوشت که این بازیکن تاوان انتخابش را میدهد و در هفتههای اخیر به دلیل اینکه فرصت بازی به او نرسیده، تشنه بازی است و رنج میبرد. طارمی از زمان بازگشت از جام ملتهای آسیا تنها ۳۲ دقیقه مقابل آرسنال در لیگ قهرمانان اروپا و ۲۲ دقیقه دیگر در لیگ داخلی مقابل آروکا به میدان رفته که این غیبت ابتدا به دلیل مصدومیت بود اما در ادامه تصمیمات فنی کونسیسائو منجر به غیبت او در تیم شد. هرچند کونسیسائو در آخرین کنفرانس خبری خود اعلام کرده است غیبت طارمی هیچ ارتباطی با تصمیمش مبنی بر ترک پورتو ندارد و همچنان از قابلیتهای طارمی بهره میگیرد. با این وجود، این روزنامه ایتالیایی توضیح میدهد که طارمی از قبل برای فصل آینده یک هدف شخصی تعیین کرده بود و این ستاره ایرانی مشتاق است نقش مهمی در سیستم سیمونه اینزاگی ایفا کند و تاوان این انتخاب را اکنون در پورتو پرداخت میکند. پورتو در حال حاضر با ۵۸ امتیاز در رده سوم لیگ برتر فوتبال پرتغال قرار دارد و اختلافش با اسپورتینگ صدرنشین ۱۰ امتیاز و با بنفیکای رده دومی ۹ امتیاز است.
***
سعداللهیف: این محرومیت ناعادلانه است
دارنده 7 مدال طلای جهان و المپیک به محرومیت از حضور در انتخابی المپیک واکنش نشان داد و آن را ناعادلانه توصیف کرد. به گزارش ایسنا، اتحادیه جهانی کشتی اعلام کرد عبدالرشید سعداللهیف، دارنده ۷ مدال طلای جهان و المپیک ملقب به تانک روس، پس از آنکه نتوانست معیارهای لازم تعیین شده توسط کمیته بینالمللی المپیک برای ورزشکاران بیطرف در تجاوز نظامی روسیه به اوکراین را برآورده کند، از مسابقات کشتی آزاد کسب سهمیه المپیک در قاره اروپا کنار گذاشته شد. رسانه کشتی داغستان نوشت: سعداللهیف در صحبتهایی درباره محرومیت از حضور در بازیهای المپیک گفت: در رسانهها در این مورد زیاد گفته شد. این محرومیت ناعادلانه و از بسیاری جهات غیرمنتظره است. غربالگری ورزشکاران روس که شرایط کمیته بینالمللی المپیک را ندارند از سال گذشته آغاز شد. ابتدا در لیست سیاه نبودم و توانستم در مسابقات جهانی شرکت کنم. به نظر میرسید دیگر نباید از من شکایت شود و بعد دوباره شکایتها درباره حضورم شروع شد. انگار تصمیم گرفته بودند من را قربانی کنند. ابتدا من را برای مسابقات قهرمانی اروپا به رومانی راه ندادند و حالا که تمریناتم را تمام کردهام ناگهان به من اطلاع دادند نمیتوانم در رقابتهای انتخابی المپیک نیز حضور داشته باشم.
او با ناراحتی از اتفاق رخ داده افزود: میتوانستم رکوردهای زیادی را در کشتی آزاد ثبت کنم اما زیاد به آن فکر نمیکنم؛ فقط میخواهم بجنگم، پیروز شوم و هواداران را راضی کنم. باید به داشتههایت راضی باشی و من تسلیم نمیشوم. باز هم میجنگم و امیدم را از دست نمیدهم.
***
پنجمین جلسه ستاد اجرایی بازیهای پارالمپیک پاریس برگزار شد
پنجمین جلسه ستاد اجرایی بازیهای پارالمپیک پاریس ۲۰۲۴ به ریاست غفور کارگر، رئیس کمیته ملی پارالمپیک برگزار شد. به گزارش روابط عمومی کمیته ملی پارالمپیک، این نشست به ریاست غفور کارگر رئیس و حضور سیدمحمد پولادگر سرپرست کاروان، مریم کاظمیپور نایبرئیس بانوان، علیاصغر حسنزاده سرپرست دبیر اجرایی و مسؤول ستاد دائمی بازیها و مدیران کمیته ملی پارالمپیک برگزار شد. در این نشست درباره مواردی نظیر مکملهای مورد نیاز ورزشکاران، پیگیری پرونده الکترونیک سلامت، خدمات پزشکی مورد نیاز ورزشکاران در اردوهای آمادگی، تغذیه، ماساژور، روانشناس، برگزاری دورههای آموزشی برای ورزشکاران درباره مواد نیروزا و... بحث و تبادل نظر شد.
***
تعویق رقابتهای تکواندوی قهرمانی آسیا در ویتنام
اتحادیه تکواندوی آسیا با ارسال نامهای به تهران از تعویق رقابتهای قهرمانی آسیا در سال ۲۰۲۴ به میزبانی ویتنام خبر داد. به گزارش ایسنا، بیستوششمین دوره رقابتهای تکواندو و هشتمین دوره رقابتهای پومسه قهرمانی آسیا قرار بود روزهای ۲۵ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ به میزبانی ویتنام در شهر «دا نانگ» برگزار شود اما اتحادیه تکواندوی آسیا با ارسال نامهای به فدراسیون تکواندو اعلام کرد این رقابتها به تعویق افتاده است. در این نامه اشارهای به دلایل تعویق مسابقات نشده و تنها عنوان شده است که زمان جدید بهزودی اعلام خواهد شد.
ارسال به دوستان
یادداشت روز
محفل نوآورانه
حجتالاسلام میثم حسنیسعدی*: در نقطه شروع نوشتار اگر بخواهیم از ویژگیهای برنامه «محفل» که منجر به پربازدید شدن آن شد بگوییم، باید این نکته را طرح کنیم که همواره در برنامههای تلویزیونی و فعالیتهای رسانهای اگر 2 عنصر محتوا و فرم را به صورت جذاب به مخاطب ارائه دهیم، آن برنامه مورد اقبال قرار گرفته و موفق نامیده میشود، فارغ از اینکه فرم و محتوا درست یا غلط باشد؛ این یک بحث است و اینکه مخاطب ببیند و بپسندد یک بحث دیگر. پیرامون برنامه «محفل» درباره محتوا، به لحاظ قرآنی بودن هیچ تردیدی نداریم اما درباره فرم باید گفت تا الان و پیش از برنامه «محفل» فرمهایی که از برنامههای قرآنی سراغ داشتیم و دیده بودیم - که عمده آنها در شبکه قرآن بوده - از جمله نشستهای قرآنی، میزگردها و تلاوتها، دارای جذابیت کمتری بوده است. آنقدر که خاطر من یاری میکند، آخرین برنامهای که به لحاظ فرمی دارای جذابیت بود، برنامه «اسرا» بود که به دلیل ارائه قرآن در بستر مسابقه، مخاطبان زیادی را توانست جذب کند اما پس از پخش چند سری و عادی شدن در منظر مخاطبان نیاز داشتیم فرم جدیدی را به یک معنا ابداع کنیم و در واقع یک برنامه در حوزه استعدادیابی با موضوع قرآن تولید کنیم. البته شروع برنامه خارج از سازمان صداوسیما و «بنیاد نهضت» زیرمجموعه سازمان تبلیغات انجام شد، بنابراین در برنامه قرآنی یک فرم جدید تجربه شد که تقریبا شبیه برنامههای استعدادیابی بود که در کشورهای مختلف پخش میشود، منتها چون در حوزه قرآن تاکنون انجام نشده بود، برنامه جذاب شد. البته عناصری امسال به برنامه محفل اضافه و باعث شد از جذابیتهای برنامه نه تنها کاسته نشود، بلکه به آن اضافه هم شود اما در واقع ریختن محتوا در یک فرم جدید و عجیب که تاکنون دیده نشده، مهمترین دلیل برای جذابیت برنامه بوده است. مساله بعدی که منجر به دیده شدن برنامه «محفل» شده، ترکیب خوب داوران است. در این خصوص من فکر میکنم داوران کاملا هوشمندانه انتخاب شدهاند؛ یک قاری جوان و یک قاری پیشکسوت که در کنارشان یک روحانی قرار گرفته است که نقش کارشناس مذهبی را دارد که مسلط به مفاهیم قرآنی و نهجالبلاغه و از طرفی، یک روحانی به روز است که در میان جوانان و مردم هست و با ادبیاتشان آشناست. در کنار اینها 2 میهمان غیر ایرانی از 2 کشوری حضور دارند که در سالهای اخیر روابط خاصی با آنها داشتهایم و در سالیان گذشته ما از آنها دفاع کردیم؛ یکی از عراق و دیگری از سوریه. به هر حال عراق از لحاظ فرهنگی به ما نزدیکتر است که نمود آن را در برنامه و مراودات این کارشناس با داوران ایرانی شاهد هستیم و کارشناس سوری نیز از اهل سنت است که عاشق اهل بیت است و این نقطه مشترک ما با کارشناس اهل سنت است. از طرفی به دلیل وجود اهل سنت در کشور، حضور او باعث جذب آنها میشود، لذا در مجموع در برنامه «محفل» از طیفهای مختلف نماینده حضور دارد و وقتی مخاطبی میبیند نماینده او در یک برنامه حاضر است، به خودی خود جذب آن برنامه میشود.
مساله دیگری که باعث شده «محفل» مورد استقبال قرار بگیرد و تحولآفرین شود، اهتمام به تولید آن در چند فصل است. در سند تحول سازمان صداوسیما که در دوره آقای جبلی نگاشته شد، موضوع و موردی با عنوان فصلدومسازی برنامهها قرار داده شده است، یعنی تعمدی در سازمان است که برنامهها فصل دوم داشته باشند و این از جهتی خوب است که بینندهای که جذب سری اول شود، میتواند منتظر فصل دوم هم باشد اما این موضوع آسیبی هم دارد که اگر برنامه ارتقا نیابد، برای مخاطب عادی و تکراری میشود و اگر قرار باشد سری سومی ساخته شود، دیگر مخاطب آن را دنبال نمیکند. به نظر میرسد از سال گذشته تاکنون این برنامه چندین جلسه نقد و بررسی داشته است و خب! اینطور که من میبینم به نظر میرسد از بعضی نقطهنظرات کارشناسان و متخصصان استفاده شده است و تغییراتی به نسبت فصل اول داشته است. بر این اساس اگر تهیهکننده برنامه و عوامل مراقبت نکنند و برای سری سوم برنامه را ارتقا ندهند و نقاط ضعف را بر طرف نکنند، خوف این هست که مورد اقبال واقع نشود اما در این سری، تغییرات شکل گرفته به نسبت سری اول در تعامل کارشناسان با میهمانها و تعامل کارشناسان و مجری با حضار به نوعی باعث شده برنامه ارتقا یابد و قطعا آمار مخاطبان در انتهای پخش برنامه منتشر خواهد شد و از هم اکنون نیز قابل پیشبینی است مخاطبان برنامه به نسبت سری اول افزایش داشته است.
در انتها نیز اگر بخواهم نکاتی را برای ارتقای برنامه بگویم ذکر این مسائل واجب است که به رغم اینکه برنامه نسبت به سری اول ارتقا یافته 2 نکته است میتوان آن را در سری سوم اصلاح کرد. یک نکته بحث شوخی شکل گرفته توسط کارشناسان برنامه است که به نظرم شوخیها از حدی که اسلام گفته، فراتر رفته و بعضا باعث ناراحتی در چهره کارشناس مقابل شده است.
درست است که این شوخیها در کوتاهمدت باعث جذب مخاطب است اما بحث احترام و حد و حدودی که قرآن متذکر شده باید بیشتر رعایت شود. نکته دوم توجه بیشتر به بحث قرائت و آوردن قاریان بیشتر است. قرآن موضوع اصلی برنامه «محفل» است و باید غلبه قرآن و بحث تلاوت و حفظ، محور اصلی برنامه باشد. نکته پیشنهادی در دعوت از میهمانها هم اینکه با یک هوشمندی از قاریان اهل سنت ایرانی که کم هم نیستند استفاده شود تا در برنامه دیده شوند. به هر حال ما از اهل سنتی که اهل بیتی هستند و شهید دادند کم نداشتهایم و امیدوارم از این دوستان هم در برنامه استفاده کنند.
استاد دانشکده دین و رسانه دانشگاه صداوسیما *
ارسال به دوستان
حمایت طرفداران بارسلونا از فلسطین
هواداران تیم بسکتبال بارسلونا در جریان دیدار تیمشان با نماینده رژیم صهیونیستی، شعار حمایت از فلسطین سر دادند. تیم بسکتبال بارسلونا در رقابتهای یورولیگ میزبان مکابی رژیم اشغالگر قدس بود. در جریان این مسابقه هواداران بارسلونا با در درست داشتن پرچم فلسطین یکصدا شعار «نه به نسلکشی، فلسطین آزاد» سر دادند.
ارسال به دوستان
تیمهای شمال و جنوب ایران در منطقه سقوط
دلهره در قعر جدول
ایمان گودرزی: تیمهای فوتبال نساجی مازندران، صنعتنفت آبادان و استقلالخوزستان در انتهای جدول لیگبرتر جا خوش کردهاند و جزو گزینههای سقوط این فصل به حساب میآیند. پس از پشتسر گذاشتن ۲۱ هفته از لیگ برتر فوتبال حالا دیگر با نگاهی به جدول میتوان تیمهای مدعی قهرمانی و گزینه سقوط را به راحتی حدس زد. در انتهای جدول 2 تیم از خوزستان و یک تیم از مازندران قرار دارند که چند فینال را برای ماندن پیش رو خواهند داشت. در این فصل اتفاقات عجیبی برای تیمهای خوزستانی لیگ برتر افتاده و احتمالا حداقل یکی از آنها و در بدترین حالت 2 تیم خوزستانی در پایان فصل به لیگ دسته اول سقوط خواهند کرد؛ تیمهایی که همگی همیشه جزو تاریخچه فوتبال ایران بودهاند اما در فصل جاری نتایج بسیار ضعیف و نگرانکنندهای کسب کردند. از طرفی نساجی نیز که یکی از نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا بود، پس از عدم موفقیت رحمتی به عنوان سرمربی این تیم، کمکم به ناحیه سقوط رسید و به نظر شرایطی مانند تیم شهر خودروی مشهد در انتظار آنها خواهد بود. در این گزارش به بررسی شرایط 3 تیم پایین جدول خواهیم پرداخت.
* آخرین قهرمان شهرستانی، در یک قدمی وداع!
تیم فوتبال استقلال خوزستان که آخرین تیم غیرتهرانی قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران محسوب میشود، کاملاً از روزهای رویایی خود در فوتبال باشگاهی ایران فاصله گرفته و در شرایط بحرانی به سر میبرد. آبیپوشان اهوازی که فصل گذشته با هدایت سیروس پورموسوی موفق شدند در یک ماراتن جذاب و نفسگیر خود را به لیگ برتر فوتبال ایران برسانند، فصل جاری نتوانستهاند انتظارات را برآورده کنند و در نیمفصل نخست، عنوان ضعیفترین تیم لیگ بیستوسوم به استقلال خوزستان با هدایت پورموسوی تعلق گرفت. آبیپوشان اهوازی تا این مقطع از فصل با 3 برد، 7 مساوی و 11 باخت با 16 امتیاز در رده 14 جدول قرار دارند و البته نسبت به 2 تیم دیگر در 5 بازی آخر شرایط بهتری را پشت سر گذاشتهاند و پورموسوی امیدوار است بتواند تیم را در لیگ نگه دارد.
* از لیگ قهرمانان آسیا تا یک قدمی سقوط!
نساجی در این فصل وضعیت خوبی را در لیگ تجربه نکرده و یکی از گزینههای اصلی سقوط به لیگ یک به شمار میرود. سرخپوشان مازندرانی به واسطه قهرمانی در جام حذفی 2 فصل گذشته، سهمیه حضور در لیگ قهرمانان را کسب کردند و در شرایطی که لیگ برتر را با مهدی رحمتی آغاز کرده بودند، از آسیا در مرحله گروهی حذف شدند. نساجی تا هفته چهاردهم با مهدی رحمتی ادامه داد و به دلیل کسب نتایج ضعیف، 2 طرف برای پایان همکاری به توافق رسیدند. لوکاس آلکاراز اسپانیایی برای جانشینی او انتخاب شد و در مدت کوتاهی که روی نیمکت نساجی بود نتوانست توقعات را برآورده کند و ساکت الهامی به عنوان سومین سرمربی نساجی در این فصل، مامور حفظ این تیم در لیگ برتر شد. نساجی (بدون در نظر گرفتن بازی دیشب برابر ملوان بندرانزلی) با 3 برد، 6 مساوی و 12 باخت، با 15 امتیاز در رده پانزدهم جدول جا گرفته و در 9 بازی باقیمانده تا پایان فصل باید با حریفان سرسختی تقابل داشته باشد.
* برزیل به معجزه نیاز دارد
صنعتنفت آبادان فصل گذشته بقای دراماتیکی در سطح اول فوتبال ایران داشت و زردپوشان آبادانی در روز پایانی لیگ بیستودوم موفق شدند در سیرجان جشن بقا بگیرند و ماندنشان در لیگ برتر رسمیت یافت. بعد از شگفتی به ثبت رسیده، انتظار میرفت روند نتیجهگیری نفتیها در لیگ بیستوسوم تغییر کند و آنها با شمایلی متفاوت از فصل گذشته پا به عرصه رقابتها بگذارند اما برخلاف انتظار شرایط نسبت به فصل گذشته تغییر ملموسی نکرد. نفتیها که نیمفصل نخست را با هدایت عبدالله ویسی به پایان رساندند، در طول ۱۵ مسابقه تنها موفق به کسب ۱۱ امتیاز شدند تا با حضور در رتبه چهاردهم جدول، یکی از کاندیداهای سقوط به لیگ آزادگان برشمرده شوند. بعد از آنکه دومین استعفای عبدالله ویسی پذیرفته شد، مدیران باشگاه آبادانی مدتی سهراب بختیاریزاده را روی نیمکت قرار دادند و پس از اینکه مدافع سابق تیم ملی نیز نتوانست تغییر خاصی در تیم به وجود بیاورد، سران زردپوشان برای ماندن دست به دامان فراز کمالوند شدند. فراز کمالوند در شرایطی دوباره به آبادان بازگشته و هدایت صنعت نفت را بر عهده گرفته که این تیم اصلا شرایط خوبی ندارد. او تیمی را تحویل گرفته که ضعیفترین آمار را در لیگ بیست و سوم ثبت کرده و در حال حاضر با 13 امتیاز در قعر جدول ردهبندی قرار دارد و اصلیترین گزینه سقوط به دسته پایینتر محسوب میشود. کمالوند که در مصاحبه اخیر خود هم اعلام کرده بقای نفت آبادان در لیگ برتر نیاز به یک معجزه دارد، امیدوار است کار غیرممکن را در اردوگاه برزیل ایران انجام دهد و بتواند این تیم را در لیگ برتر حفظ کند؛ عاملی که باعث شده او با انگیزه زیاد، تجربه سالها مربیگری خود را به آبادان ببرد و تمام توان خود را برای کسب موفقیت به کار گیرد.
ارسال به دوستان
ماجرای مصدومیت عجیب بیرانوند از ناحیه مچ دست
پنهانکاری و تاوان بزرگ
مصدومیت دروازهبان شماره یک تیم ملی و پرسپولیس در روزهای اخیر حواشی زیادی ایجاد کرده است. مصدومیت علیرضا بیرانوند از ناحیه لیگامنت مچ دست راست به جدیدترین حاشیه فوتبال کشورمان تبدیل شده که اختلافاتی را هم بین باشگاه پرسپولیس و تیم ملی ایجاد کرده است. پس از بازگشت دروازهبان شماره یک پرسپولیس و تیم ملی از ترکمنستان، او برای گذراندن مرخصی به خرمآباد سفر کرد اما چند روز پس از حضورش در تمرینات پرسپولیس، ناگهان خبر مصدومیت او منتشر و حتی اعلام شد بین 4 تا 6 هفته باید دور از میادین باشد. نکته این است که برخلاف پرسپولیسیها که مدعی مصدومیت بیرانوند در جریان بازی رفت ایران و ترکمنستان شدهاند، دپارتمان پزشکی تیم ملی اعتقاد دارد آسیبدیدگی جدیدی برای وی در اردوی اخیر این تیم رخ نداده و با توجه به آسیب مزمن و قدیمی مچ دست، اقدامات تشخیصی و درمانی لازم جهت مدیریت مجدد آسیب مزمن در اردو همزمان با انجام تمرینات انجام شد. ظاهرا مصدومیت قدیمی بیرانوند در جریان آخرین بازی پرسپولیس قبل از تشکیل اردوی نوروزی تیم ملی مقابل پیکان عود کرده و او با درد در اردوی تیم امیر قلعهنویی شرکت کرده بود. البته در تمرینات و بازی رفت مقابل ترکمنها نیز شرایط مناسبی داشت و حتی طبق برخی تصاویر منتشره در تمرینات پیش از دیدار برگشت نیز بدون اینکه مشکل حادی داشته باشد، کنار سیدحسین حسینی و حسین پورحمیدی کار کرد. باشگاه پرسپولیس گلایه دارد چرا کادر فنی و پزشکی تیم ملی با وجود التهاب مچ دست بیرانوند، او را پس از بازی رفت از اردو مرخص نکردند. این در حالی است که در همین اردوی اخیر علیرضا جهانبخش پس از انجام تمرینات اختصاصی زیر نظر پزشکان تیم ملی، راهی هلند شد و فرصت بازی نیافت. پیام نیازمند با تایید مصدومیتش، جای خود را در بین ملیپوشان حاضر در اردو به حسین پورحمیدی داد، مهدی ترابی پس از ابتلا به ویروس سرماخوردگی، مجوز حضور در اردو را دریافت نکرد و از همه مهمتر امین حزباوی پس از یک مصدومیت جزئی در بازی رفت، با نظر قلعهنویی در دیدار برگشت مقابل ترکمنستان یک دقیقه هم به زمین نرفت. پس از قیاس بیرانوند با این بازیکنان باید این سوال را مطرح کرد: چرا خود شماره یک تیم ملی و پرسپولیس با وجود چنین شرایطی، حتی برای حضور در بازی برگشت هم اعلام آمادگی کرده و حاضر نشد پس از پایان اردوی تیم ملی به جای سفر به زادگاهش، زودتر برای رسیدگی به این مصدومیت اقدام کند؟
* چالش بزرگ برای گلر جوان
بیرانوند نه تنها دیدار امشب مقابل گلگهر سیرجان را از دست داد، بلکه به طور قطع نمیتواند در بازی با ملوان بندرانزلی و صنعت نفت آبادان نیز حضور داشته باشد. غیبت بیرانوند در 3 دیدار لیگ برتر قطعی است اما احتمال میرود برای بازی هفتم اردیبهشت سال جاری در یکهشتم نهایی جام حذفی مقابل آلومینیوم اراک هم نتواند دوران نقاهت خود را به طور کامل پشت سر بگذارد و رفیعی همچنان از دروازه پرسپولیس حفاظت کند. حالا کادر فنی پرسپولیس چارهای جز اطاعت از تصمیمهای بیرانوند ندارد. دروازهبان تیم ملی ایران در ابتدای فصل مانع جذب دروازهبان دوم خارجی برای پرسپولیس شد تا رفیعی به عنوان گلری جوان جانشین او در فصل جاری شود و حالا وظیفهای سنگین برای پر کردن جای خالی او داشته باشد. رفیعی در فصل جاری تنها یک بار مقابل ذوبآهن اصفهان در چارچوب دروازه سرخپوشان به دلیل محرومیت بیرانوند قرار گرفت که با پیروزی یک بر صفر پرسپولیس همراه شد.
ارسال به دوستان
برگزاری انتخابات ۸ فدراسیون در ۶ ماه پایانی ۱۴۰۲
۷ فدراسیون در انتظار تعیین رئیس
مجمع انتخاباتی 8 فدراسیون ورزشی طی ۶ ماه دوم سال گذشته برگزار شد و ۷ فدراسیون نیز در انتظار تعیین رئیس و برگزاری مجمع قرار دارند. تعیین تکلیف وضعیت فدراسیونهای ورزشی از جمله مهمترین مسائل ورزش کشور است و با توجه به اینکه تعداد فدراسیونهایی که طی 6 ماه دوم سال گذشته تحت سرپرستی اداره میشدند ۱۴ فدراسیون بود، بنابراین روند برگزاری مجامع انتخاباتی فدراسیونهای ورزشی تسریع و انتخابات 8 فدراسیون برگزار شد.
* مجامع انتخاباتی کدام فدراسیونها برگزار شد؟
فدراسیونهای والیبال، سوارکاری، چوگان، ورزش کارگری، جانبازان و توانیابان، آمادگی جسمانی و تندرستی، تنیس رویمیز و ورزشهای ناشنوایان 8 فدراسیونی بودند که مجامع انتخاباتی آنها برگزار شد.
* انتخابات کدام فدراسیونها برگزار نشده است؟
فدراسیونهای دوومیدانی، ترایاتلون (سهگانه)، کونگفو، شطرنج، بولینگ و بیلیارد، انجمنهای ورزشی و ورزشهای رزمی، 7 فدراسیونی هستند که هنوز مجامع انتخاباتی آنها برگزار نشده و باید در اسرع وقت شاهد برگزاری انتخابات آنها باشیم.
باید خاطرنشان کرد درباره 3 فدراسیون راگبی، بادبانی و فدراسیون ورزشهای دریایی و ساحلی، طبق اعلام وزارت ورزش، فدراسیون ورزشهای دریایی و ساحل منحل شده است و طبق اعلام معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان، فدراسیون راگبی به صورت مستقل فعالیت خواهد کرد و رشتههای تابعه فدراسیون بادبانی نیز به عنوان زیرمجموعه فدراسیون قایقرانی فعالیت خود را ادامه میدهند.
ارسال به دوستان
دیدگاه
تصمیم سخت صهیونیستها
مهدی بختیاری: رژیم اشغالگر قدس ۷ ماه پس از آغاز جنگ غزه، چه دستاوردی داشته است، چه برنامهای دارد و وضعیتش در داخل سرزمینهای اشغالی و خارج از آن چگونه است؟
اگر جنگ ۴۸-۱۹۴۷ را کنار بگذاریم (جنگی که یک سال به صورت جسته و گریخته ادامه داشت)، جنگ اخیر غزه (توفان الاقصی) طولانیترین نبرد تاریخ منحوس رژیم صهیونیستی در این 8 دهه است.
اسرائیلی که ورود به جنگهای طولانی را خط قرمز امنیت خود میدانست، حالا مجبور شده برای به دست آوردن دستاوردی حداقلی همچنان این نبرد طولانی را ادامه دهد و حتی جبهههای جدیدتری را هم باز کند.
چرا اسرائیل حاضر شده است یکی از مهمترین اصول دکترین امنیتی خودش را زیر پا بگذارد؟
قبل از آغاز حمله زمینی گسترده به غزه در 27 اکتبر 2023/ ۵ آبان ۱۴۰۲، سران این رژیم ۳ موضوع را به عنوان اهداف اصلی خود در جنگ معرفی کردند:
1- نابودی کامل حماس 2- تغییر در ساختار حاکمیتی غزه ۳- آزادی همه اسرایشان بدون مذاکره. بعد از ۱۸۴ روز، اسرائیل به هیچ کدام از این ۳ هدف نرسیده و چشمانداز روشنی هم برای تحقق آنها وجود ندارد. اوضاع به قدری خراب است که به اعتقاد بسیاری، اگر جنگ همین الان به پایان برسد، دولت نتانیاهو سقوط خواهد کرد و این پایان عمر سیاسی او و بسیاری از اعضای کابینهاش خواهد بود (برخی این را سرنوشت محتوم نتانیاهو حتی با وجود ادامه جنگ هم میدانند).
این در حالی است که ارتش اسرائیل عمده زیرساختهای غزه را از بین برده و ۳۳ هزار نفر از ساکنان آن را که عمده آنها زنان و کودکان هستند شهید کرده است اما در میان چیز چندانی به دست نیاورده. از طرف دیگر، نتانیاهو در داخل سرزمینهای اشغالی همچنان با موج بزرگی از مخالفتهای شهروندان اشغالگر صهیونیست و چهرهها و احزاب سیاسی مواجه است.
خانوادههای اسرای اسرائیلی هر روز دست به تظاهرات میزنند و این تظاهرات با پشتوانه چند هزار نفری در تلآویو برگزار میشود و همه انتقادها هم به سمت شخص نتانیاهو (به عنوان بانی وضع موجود) است. احزاب سیاسی مترصد فرصتی برای به زیر کشیدن دولت مستقر هستند و اوضاع اقتصادی - اجتماعی - سیاسی در کنار معضل امنیتی چند ماه اخیر، بهشدت دولت نتانیاهو را تحت فشار گذاشته است.
در بیرون از سرزمینهای اشغالی و در عرصه سیاست خارجی نیز اوضاع مطلوب صهیونیستها نیست. دولت آمریکا بعد از ۳ بار وتوی قطعنامه آتشبس شورای امنیت سازمان ملل، بالاخره مجبور شد به این قطعنامه رای ممتنع بدهد تا فشار بینالمللی به صهیونیستها برای دست کشیدن از جنایاتشان در غزه بیشتر شود.
حال اینکه این فشار جهانی و مشخصاً از سوی سازمان ملل چقدر میتواند افسار سگ هار نجس منطقه را بکشد، مشخص نیست و بعید نیست آنها بیتوجه به این مساله (با قبول هزینههای سنگین آن) دست به اقدامات بعدی نظیر حمله به رفح یا لبنان هم بزنند.
جو بایدن در آستانه انتخابات ریاستجمهوری آمریکا نمیخواهد دست به یک قمار بزند و بیش از این تحت فشار افکار عمومی قرار بگیرد.
دولت آمریکا مهمترین متحد و شریک جرم همه جنایات اسرائیل است ولی با این حال به نظر میرسد بایدن حاضر نیست بیش از این برای دولت صهیونیست که روابط مطلوبی هم با رئیسش ندارد، هزینه دهد. این اقدام آمریکا واکنشهای تند مقامات اسرائیل را هم در پی داشته است.
اوضاع در میدان نیز همانطور که در بالا اشاره شد، مطلوب صهیونیستها نیست. آنها بعد از ۶ ماه جنگ بیامان، چیزی جز انبوهی از جنایت و کشتار بیگناهان و غیرنظامیان و از بین بردن مدارس و بیمارستانها و مساجد و منازل مردم به دست نیاوردهاند.
رهبران اصلی حماس زنده هستند و ساختار نظامی این جنبش همچنان سر پاست و به نبرد ادامه میدهد.
هنوز این «محمد ضیف» و «یحیی سنوار» هستند که زمین بازی را تعیین میکنند و برای صهیونیستها شرط میگذارند.
اسرائیل نتوانسته اسرایش را بدون مذاکره آزاد کند و هر روز نیز بر فشار داخلی مبنی بر اینکه آنها باید با حماس (که شعار نابودیاش را میدهند) برای آزادی اسرا مذاکره کنند، افزوده میشود.
با این حال به نظر میرسد اسرائیل راهی جز گسترش میدان نبرد هم ندارد. آنها از یک طرف آماده حمله به رفح میشوند (که حتی آمریکا هم اعلام کرده حمله به این منطقه را عبور از خط قرمز میداند) و میدانند تبعات داخلی و خارجی این اقدام جنایتآمیز و به خطر انداختن جان 2 میلیون انسان بیگناه که در این منطقه پناه گرفتهاند، برایشان چقدر سنگین خواهد بود و از طرف دیگر با علم به اینکه حمله گسترده و زمینی به لبنان برایشان مرگبار خواهد بود، به نظر میرسد سران این رژیم نهایتاً تصمیم به اجرای این کار خواهند گرفت.
فرماندهان نظامی اسرائیل لااقل بهتر از مقامات سیاسی آن میدانند حزبالله لبنان چه توانمندی بالایی خصوصا در نبرد زمینی دارد.
حزبالله امروز با حزبالله سال 2006 که شکست سنگینی در جنگ 33 روزه به اسرائیل تحمیل کرد قابل مقایسه نیست و این را در نبردهای ادامهدار این ۶ ماه هم نشان داده است.
حزبالله هنوز وارد درگیری گسترده نشده و منتظر تصمیم مقامات اسرائیل است تا ببیند آیا صهیونیستها دست به چنین قماری خواهند زد یا خیر؟
اوضاع در عرصه سیاسی اسرائیل هم بدجور به هم ریخته است. دولت راستگرای ائتلافی با وجود تندروهای افراطی در بدترین وضعیت قرار دارد و مخالفان هم از هیچ تلاشی برای زمین زدن آنها دریغ نمیکنند و حتی جنگ هم مانع و ترمزی برای تلاش آنها نشده است.
رژیم صهیونیستی در آستانه 80 سالگی قرار دارد و این عدد برای همه صهیونیستها ترسناک است. آنها پیش از این ۲ بار در طول تاریخ دچار نفرین 80 سالگی شدهاند و این بار هم بسیاری از آنها معتقدند این نفرین عملی خواهد شد؛ خصوصا با دولتی که اکنون بر سر کار است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|