|
اخبار
7 استان میزبان اردوهای دانشآموزی راهیان نور
رئیس اداره اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزشوپرورش با بیان اینکه اردوهای راهیان نور یکی از مهمترین اردوها با توجه به فرهنگ ایثار و شهادت است، گفت: در این اردوها امنیت ۱۰۰ درصدی دانشآموزان تامین میشود. عزیزی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه اردوهای راهیان نور متناسب با نیاز سنی دانشآموزان طراحی میشود، افزود: افتتاحیه این اردوها مهرماه و اختتامیه آن در شهریورماه برگزار میشود. ۷ استان میزبان این برنامه هستند که در استانهای زمینی شامل خوزستان، کرمانشاه، آذربایجان غربی، ایلام و کردستان و همچنین استانهای دریایی از جمله بوشهر و هرمزگان، اردوها برگزار میشوند. رئیس اداره اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزشوپرورش با بیان اینکه تفاوتی در میزبانی استانها وجود ندارد، ادامه داد: با توجه به موقعیتهای فصلی، استانهایی که شرایط آب و هوایی مناسبی دارند، میزبان دانشآموزان خواهند بود. عزیزی با اشاره به اینکه در طول یک سال اردوهای راهیان نور برقرار است، گفت: خود استانها انتخاب میکنند که چه تعداد سهمیه اعزام شوند. وی با بیان اینکه ۲۴۳ هزار نفر تا پایان اسفندماه گذشته به اردوهای راهیان نور اعزام شدند، گفت: بیشترین میزبانی در استانهای جنوبی خوزستان و در استانهای شمال و شمال غرب، ایلام، کردستان و کرمانشاه است و با توجه به موقعیت یادمانها، دانشآموزان استان مورد نظر را انتخاب میکنند.
***
حوادث جوی ۱۳ قربانی گرفت
رئیس سازمان اورژانس کشور، از مرگ ۱۷۸ و مصدومیت ۱۲۳۲ نفر در حوادث هفته گذشته خبر داد. جعفر میعادفر در گفتوگو با ایسنا درباره جزئیات ماموریتهای اورژانس کشور در هفته گذشته گفت: هفته گذشته از ۲۵ تا ۳۱ فروردینماه، ۵۰۹ حادثه ویژه در سامانه ۱۱۵ به ثبت رسید که نسبت به هفته قبل آن، شاهد کاهش ۲۱ درصدی این حوادث بودیم. همچنین در هفته گذشته ۱۶۴حادثه ترافیکی و ۳۴۵ حادثه غیرترافیکی داشتیم که هر کدام نسبت به هفته قبل آن کاهش ۳۸ و ۹ درصدی را نشان میدهد. طی این مدت در مجموع ۶۸ درصد حوادث از نوع غیرترافیکی بود. رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به تعداد مصدومان حوادث نیز گفت: در این مدت، ۱۳۹۴ نفر نیز در حوادث مصدوم یا بیمار شدند و ۱۷۸ نفر هم جان خود را از دست دادند. ۱۲۳۲ نفر نیز به مراکز درمانی انتقال داده شدند که ۶۸ درصد آنان معادل ۸۳۷ نفر در حوادث ترافیکی آسیب دیده بودند. همچنین ۱۶۲ نفر در محل حادثه خدمات درمانی دریافت کرده بودند که۱۱۰ نفر آنان در تصادفات زخمی شده بودند. وی همچنین با اشاره به حوادث جوی هفته گذشته گفت: متاسفانه در جریان حوادث جوی هفته گذشته، ۱۳ نفر فوت شده و ۱۷ نفر دیگر نیز مصدوم شدند.
***
استخدام ۴۱۷۰ مراقب سلامت و بهداشت
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزشوپرورش از استخدام ۴۱۷۰ نیروی بهداشت و مراقب سلامت خبر داد و گفت: آزمون مربوط 14 اردیبهشت برگزار میشود و این افراد مهرماه راهی مدارس میشوند. صادق ستاریفرد در مراسم گرامیداشت هفته سلامت افزود: مکمل یاری و بهداشت دهان و دندان دانشآموزان به صورت جدی در حال انجام است، این در حالی است که غربالگری سلامت و هنجاریابی دانشآموزان به عنوان امری مهم باید پیگیری شود. وی ادامه داد: همچنین با همکاری جمعیت هلالاحمر طرح دادرس و ماهر و به عبارتی آموزش کمکهای اولیه و کمکهای امدادی به دانشآموزان و خانوادهها ارائه میشود. ستاریفرد با بیان اینکه جایگاه حوزه سلامت در برنامه درسی بسیار اهمیت دارد، ابراز امیدواری کرد با بازنگری برنامه درس ملی، بخشی از برنامه درسی هفتگی به سلامت و بهداشت دانشآموزان اختصاص یابد، حال آنکه این کار نیازمند توجه جدی است. وی افزود: امیدواریم در شورای عالی آموزشوپرورش این موضوع مورد توجه قرار گیرد تا ظرفیتهایی برای حوزه بهداشت و سلامت در نظر گرفته شود. باید از ظرفیتهای مدرسه در پیشبرد سلامت دانشآموزان استفاده کنیم. مسعود بهرامی، مدیرکل آموزشوپرورش شهرستانهای استان تهران نیز در این مراسم با بیان اینکه ۴۰۰ دانشآموز به عنوان مرشد دانشآموز آموزش دیدهاند، گفت: این دانشآموزان از تمام مدارس شهرستانهای تهران انتخاب شدهاند و در مدارس به هممدرسهایهای خود آموزش میدهند.
ارسال به دوستان
پخت نان کنجدی اجباری نیست
رئیس مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت با تاکید بر ضرورت طبخ نان مطابق استاندارد ملی گفت: طبخ نان ساده در اولویت نانواییها باشد. جعفر جندقی گفت: نانواییها حق ندارند تمام نانهایی که طبخ میکنند کنجدی باشد، بنابراین نانی که طبخ میشود باید مطابق استاندارد بوده و ابتدا پخت نان ساده در اولویت باشد و بر حسب تقاضای مشتری میتوانند موادی مانند کنجد و سیاه دانه نیز به نان اضافه کنند.
ارسال به دوستان
سازمان هواشناسی: احتمالا بارشها در ماه جاری فراتر از نرمال باشد؛ پرشدگی سدهای کشور به ۶۲ درصد رسید
اردیبهشت پرباران
سخنگوی صنعت آب: بارشهای اخیر آب مورد نیاز منطقه بلوچستان را برای ۲ سال تأمین کرد
گروه اجتماعی: هر چند بارشهای پاییزی در سال آبی جاری قابل توجه نبود اما بارش برف و باران در فصل زمستان و از سویی بارشهای سیلآسای فروردین امسال توانست تا حدی کسریها را جبران کند، به طوری که طی هفته گذشته بارشهای فراوان در 8 استان کشور وضعیت ذخیره آب سدهای کشور را بهبود بخشید و بسیاری از سدهای جنوب کشور لبریز شدند. طبق گزارشهای موجود، میزان پرشدگی سدهای کشور در هفته منتهی به پایان نخستین روز هشتمین ماه از سال آبی جاری (یکم اردیبهشت) با رشد ۲ درصدی نسبت به هفته منتهی به ۲۵ فروردین به ۶۲ درصد رسید. رشد میانگین حجم میزان آب طوری است که از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۲) تا اول اردیبهشت ۳۱ میلیارد و ۲۰ میلیون مترمکعب آب در سدها موجود است. این در حالی است که سال گذشته و در همین بازه زمانی ۳۰ میلیارد و ۹۸۰ میلیون مترمکعب آب در سدها بوده است. علاوه بر این، بارشهای سیلآسای هفته گذشته در جنوب شرق کشور هر چند خساراتی به بار آورد ولی موجب شد نیاز آب منطقه بلوچستان را برای ۲ سال تأمین کند.
این را سخنگوی صنعت آب کشور، عیسی بزرگزاده در اینباره اظهار داشت: بارشهای اخیری که در منطقه بلوچستان رخ داد، موجب تأمین آب منطقه برای مدت حداقل ۲ سال آینده شد. بزرگزاده افزود: بارشها در منطقه بلوچستان آوردههای خوبی داشته و سدهای منطقه مقادیر معتنابهی آب ذخیره کردهاند. وی ادامه داد: حدود ۱۷۰ میلیون مترمکعب آب در سد کهیر ذخیره شده و در سدهای پیشین و زیردان هم هرکدام ۵۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره شده است. سخنگوی صنعت آب کشور به ایرنا گفت: همه سدهای سیستانوبلوچستان پر شده و برای حدود ۲ سال آب منطقه تأمین است و میتوان گفت بارشها در منطقه بلوچستان اثر مثبتی داشته است.
* رشد ۲ درصدی حجم آب سدهای کشور
میزان پرشدگی سدهای کشور در هفته منتهی به پایان نخستین روز هشتمین ماه از سال آبی جاری (یکم اردیبهشت) با رشد ۲ درصدی نسبت به هفته منتهی به ۲۵ فروردین به ۶۲ درصد رسید. فروردین امسال بارشهای خوبی در برخی مناطق کشور داشتهایم و برخی مواقع بارشها موجب بروز سیل شد؛ همین امر سبب بهبود وضعیت پرشدگی حجم سدها شد. همچنین بارشهای اخیر منطقه بلوچستان به گفته عیسی بزرگزاده، سخنگوی صنعت آب موجب بهبود وضعیت سدهای این منطقه شد. بر اساس آمار تازه منتشر شده دفتر اطلاعات و دادههای آب کشور، میزان پرشدگی سدها از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۲) تا اول اردیبهشت ۶۲ درصد شد که این رقم در پایان ۲۵ فروردین ۶۰ درصد بود. به این ترتیب موجودی آب سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا اول اردیبهشت نسبت به مدت مشابه در سال آبی گذشته تقریبا برابر شد. بر این اساس از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۲) تا اول اردیبهشت ۳۱ میلیارد و ۲۰ میلیون مترمکعب آب در سدها موجود است. سال گذشته در همین بازه زمانی ۳۰ میلیارد و ۹۸۰ میلیون مترمکعب آب در سدها بود. بر اساس این گزارش از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۲) تا اول اردیبهشت ۱۵ میلیارد و ۷۱۰ میلیون مترمکعب آب از سدها خارج شده است. سال آبی گذشته (ابتدای مهر ۱۴۰۱ تا آخر شهریور ۱۴۰۲) در مجموع ۱۵ میلیارد و ۶۶۰ میلیون مترمکعب آب از سدها خارج شده بود. بنا به این گزارش، هر چند در پی فعالیت سامانههای بارشی در ماه گذشته که حتی منجر به وقوع سیلاب در استانهای سیستانوبلوچستان، هرمزگان، خوزستان، ایلام، کرمانشاه، لرستان، کردستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، خراسان شمالی، بوشهر و همدان شد و حجم آب سدهای این استانها را بهبود بخشید ولی همچنان برخی سدهای کشور در استانهایی چون تهران، قزوین، قم، سمنان، خراسان رضوی، البرز، اصفهان و یزد به لحاظ پرشدگی آب شرایط مناسبی ندارند، هر چند با توجه به پیشبینی سازمان هواشناسی مبنی بر ادامه بارشهای مناسب و بعضا فراتر از نرمال در همه نقاط کشور بویژه در ماه جاری، امید به بهبود منابع آبی در همه سدهای کشور دور از ذهن نیست.
* پیشبینی وقوع سیلاب در ۱۵ استان کشور
رئیس موسسه تحقیقات آب کشور از پیشبینی وقوع سیلاب در ۱۵ استان کشور خبر داد و گفت: پیشبینی میشود در استانهای کرمان، یزد و مازندران در مدت نزدیک به ۶۰ ساعت، ۷۰ تا ۹۰ میلیمتر بارندگی را شاهد باشیم. به گزارش ایرنا، محمدرضا کاویانپور از فعالشدن سامانه بارشی جدید در برخی نقاط کشور خبر داد و افزود: این سامانه بارشی از یکشنبه (دیروز) فعال شد و اوج بارندگیها در روز چهارشنبه هفته جاری پیشبینی شده است. وی بیان داشت: بر اساس پیشبینیهای انجام شده، در برخی نواحی استانهای سمنان، گلستان، اصفهان و فارس ۵۰ تا ۷۰ میلیمتر بارندگی رخ خواهد داد. رئیس موسسه تحقیقات آب ادامه داد: همچنین در مدت ۴۸ ساعت، بین ۴۰ تا ۶۰ میلیمتر بارندگی را در استانهای تهران، البرز، مرکزی، همدان، قم و نیز چهارمحالوبختیاری شاهد خواهیم بود. کاویانپور اضافهکرد: پیشبینی میشود از بعدازظهر دوشنبه (امروز)، در مدت ۳۶ ساعت در شمال سیستانوبلوچستان و جنوب خراسان جنوبی بین ۳۰ تا ۶۰ میلیمتر بارندگی به ثبت برسد.
* تداوم بارشهای بهاری در اغلب استانها
سازمان هواشناسی از فعالیت سامانه بارشی در برخی نقاط کشور تا پنجشنبه خبر داد و نسبت به احتمال آبگرفتگی، سیلاب و خسارت به محصولات کشاورزی هشدار صادر کرد. بارشهای بهاری در اغلب استانهای کشور در حالی ادامه دارد که طبق پیشبینی سازمان هواشناسی این بارشها به صورت رگباری در برخی مناطق کشور تا پایان هفته همچنان ادامه خواهد داشت. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی از تداوم رگبار و رعد و برق تا اواخر هفته جاری در کشور و کاهش دما در نوار شمالی خبر داد. صادق ضیاییان افزود: دوشنبه 3 اردیبهشت در برخی نقاط استانهای واقع در شمال غرب، غرب، جنوب غرب، بخشهایی از مرکز، برخی نقاط شرق و جنوب شرق، استانهای واقع در دامنههای شمالی و جنوبی البرز مرکزی رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک و در نقاط مستعد بارش تگرگ پیشبینی میشود. وی اضافه کرد: سهشنبه دامنه بارشها علاوه بر مناطق ذکر شده، شمال شرق را نیز در بر میگیرد. چهارشنبه بارش در شمال غرب و غرب پایان مییابد ولی در سایر مناطق ذکر شده و در سیستانوبلوچستان و برخی نقاط هرمزگان بارش تداوم دارد. ضیاییان افزود: سامانه بارشی پنجشنبه ۶ اردیبهشت در شمال شرق، شرق و جنوب شرق کشور فعال خواهد بود. وی اضافه کرد: سهشنبه در نوار شمالی کشور کاهش نسبی دما رخ خواهد داد. دریای خزر نیز در این مدت مواج خواهد شد.
***
امدادرسانی به سیلزدگان با قایق و بالگرد
امدادرسانی به سیلزدگان همچنان ادامه دارد و در برخی مناطق و معابر که امکان کمکرسانی سخت است، این کار از طریق قایق و بالگرد در حال انجام است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر ضمن تشریح آخرین وضعیت مناطق سیلزده در استان سیستانوبلوچستان، از امدادرسانی به سیلزدگان این استان با استفاده از قایق و بالگرد خبر داد. بابک محمودی درباره آخرین روند امدادرسانی به مناطق سیلزده در استان سیستانوبلوچستان گفت: درحال حاضر امدادرسانی از طریق زمینی و هوایی به شهرستانهای دشتیاری، نیکشهر، زرآباد و کنارک استان سیستانوبلوچستان در حال انجام است و امدادگران همچنان در این استانها در آمادهباش هستند. وی درباره تعداد نیروهای امدادگر نیز گفت: ۱۰۵ تیم عملیاتی در حال ارزیابی شرایط و امدادرسانی در این مناطق هستند و تاکنون این روند در ۱۵۹ روستا به پایان رسیده است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر با بیان اینکه امدادرسانیها ادامه دارد، افزود: ۶ هزار و ۳۷۷ خانوار در این بازه زمانی، خدمات امدادی از امدادگران سازمان امداد و نجات دریافت کردهاند. محمودی با اشاره به روش ارسال اقلام مختلف به مردم گفت: در برخی معابر امکان کمکرسانی از طریق خودروهای معمولی وجود ندارد، به همین دلیل از خودروهای کمکدار یا قایقهای جمعیت هلالاحمر استفاده شده است.
وی با اشاره به میزان سورتیهای پرواز نیز گفت: در مناطق صعبالعبور نیز از بالگردها استفاده میکنیم و اقلام مورد نیاز را از این طریق برای مردم سیلزده ارسال میکنیم. تا امروز ۸۳ سورتی پرواز در مناطق سیلزده استان سیستانوبلوچستان انجام شده است.
ارسال به دوستان
رشد فزاینده بیماریهای غیرواگیر در کشور
طبق بررسیهای انجام شده رشد بیماریهای غیر واگیر در کشور در حال افزایش است؛ بیماریهایی که در صورت بیتوجهی به آنها میتوانند سلامت فرد را با مشکل جدی مواجه کنند. دیابت، فشارخون بالا، چاقی و چربی خون بالا از جمله این بیماریها هستند که به گفته کارشناسان بهداشت با تغییر سبک زندگی، ورزش کردن و تغذیه سالم میتوان مانع رشد آنها شد. در این میان رئیس دانشگاه علومپزشکی شهید بهشتی، از رشد فزاینده بیماریهای غیرواگیر در کشور خبر داد. علیرضا زالی، رشد فزاینده بیماریهای غیرواگیر را در کشور ناشی از سبک غیرصحیح زندگی افراد ذکر کرد که باعث افزایش بروز بیماریهای غیرواگیر بویژه سندرم متابولیک میشود. به گفته وی، سندرم متابولیک شالوده بسیاری از بیماریهای غیرواگیر است و بر اساس آخرین پیمایشها، بخش زیادی از شهروندان تهرانی امروز به درجاتی از سندرم متابولیک (دیابت، فشارخون بالا، چاقی، افزایش وزن، تغذیه نامطلوب، چربی خون بالا) مبتلا هستند. زالی، انجام فعالیتهای ورزشی و فیزیکی منظم را یکی از معتبرترین و بهترین راهکارها برای کاهش عوارض و فاکتورهای خطر در سندروم متابولیک برشمرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نظم، انسجام، استمرار، پیوستگی و ثبات فعالیتهای فیزیکی را از اصول مهم در این زمینه ذکر کرد و افزود: براساس توصیه سازمان جهانی بهداشت برای کاهش عوامل خطر، هر فرد حداقل باید 5 روز متوالی در هفته به ورزش منظم بپردازد. وی، انجام فعالیتهای ورزشی را از ضروریات اجتنابناپذیر برای ارتقای سلامت بویژه در افراد مسن عنوان کرد. به گفته زالی، ورزش باعث افزایش کارایی فیزیکی و ذهنی افراد میشود بویژه برای دانشجویان گروه علوم پزشکی که دوران طولانی را برای تحصیل طی میکنند و ممکن است دچار خستگی ناشی از فعالیتهای حرفهای شوند. وی با اشاره به مطالعات صورت گرفته خاطرنشان کرد: میان بسیاری از بیماریهای فرسایشی و اضمحلالی جسمی و مغزی با انجام فعالیتهای ورزشی ارتباط معکوس وجود دارد؛ اخیراً مشخص شده انجام فعالیتهای ورزشی منظم در میانسالی احتمال ابتلا به برخی بیماریها نظیر پوکی استخوان، آرتروز پیشرونده، آلزایمر و... را کاهش میدهد.
* درمان هپاتیت C رایگان شد
معاون بهداشت وزارت بهداشت با اعلام اینکه درمان هپاتیت C در کشور رایگان شد، از تخمین وجود ۲۰۰ هزار بیمار مبتلا به این ویروس در کشور خبر داد. حسین فرشیدی از برنامه وزارت بهداشت برای شناسایی و درمان موارد ابتلا به هپاتیت C برای حذف این بیماری در کشور خبر داد و اظهار کرد: هپاتیت C نوعی بیماری ویروسی است که علت اصلی بیماری مزمن کبدی بوده و میتواند به سیروز، سرطان کبد و مرگ منجر شود. وی افزود: تصمیم گرفتیم در سال جاری افراد مبتلا به هپاتیت C را شناسایی کنیم و در همین راستا در مرحله اول مراقبان سلامت به پیگیری و شناسایی افراد پرخطر و پزشکان عمومی در مراکز بهداشتی به تشخیص این بیماری خواهند پرداخت. فرشیدی ادامه داد: پس از انجام تستهای تشخیصی در صورت ابتلای افراد به هپاتیت C، بیمار به بخشهای درمانی ارجاع داده میشود. درمان هپاتیت C به این روش نیز برای بیماران هزینهای ندارد و رایگان شده است. معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره آمار ابتلا به هپاتیت C در کشور گفت: تخمین زده میشود حدود 200 هزار نفر بیمار مبتلا به هپاتیت C در کشور داشته باشیم. فرشیدی با بیان اینکه با استفاده از داروها، درمان این بیماری قطعی خواهد بود، ادامه داد: هدفگذاری کردهایم ۲ سال آینده همه افراد مبتلا را درمان کنیم و داروی درمان این بیماری نیز به میزان مورد نیاز تأمین شده است. معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره راههای انتقال ویروس هپاتیت C بیان کرد: تزریق خون و فرآوردههای خونی آلوده و رابطه جنسی از شایعترین راههای انتقال این ویروس هستند.
ارسال به دوستان
رئیس شورای شهر تهران خبر داد
یک قدم تا ورود قطار ملی مترو به ناوگان حمل و نقل
تلاشهای زیادی برای توسعه حملونقل عمومی در کشور شده است، به طوری که علاوه بر واردات خودروهای برقی در داخل نیز اقدامات لازم برای ساخت اتوبوس و واگن مترو در حال انجام است. در این باره رئیس شورای اسلامی شهر تهران از طی شدن مراحل آزمایشی قطار ملی مترو برای ورود به ناوگان خبر داد. مهدی چمران دیروز در جمع خبرنگاران درباره ورود واگنهای ملی مترو گفت: این مژده را باید بدهم که تعدادی از واگنهای ملی در حال گذراندن مراحل آزمایشی هستند که در همین راستا هفته آینده یک بازدید از این واگنها خواهیم داشت. تصور میکنم این واگنها میتوانند وارد چرخه خدمترسانی شوند.
وی همچنین درباره ورود اتوبوسهای جدید در آبانماه سال جاری افزود: درباره اتوبوسهای برقی داخلی فکر نمیکنم تا پایان امسال هم بتوانند این اتوبوسها را بسازند تا در اختیار قرار بگیرد. اتوبوسهایی که در حال حاضر تحویل میشود معمولی و دیزلی هستند که همینها نیز متاسفانه براساس آنچه وعده داده شده بود تحویل نمیشود، لذا روز سهشنبه معاون حملونقل شهرداری تهران در گزارشی، آمار و ارقامی درباره تعداد اتوبوسهای تحویل شده در سالی که گذشته ارائه خواهد کرد.
چمران تاکید کرد: تصور نمیکنم از 600 و خوردهای دستگاه اتوبوس چیز بیشتری تحویل شده باشد. این تعداد از کارخانههای مختلف بوده که آنها هم مشکل دارند. باید شاسی این اتوبوسها خریداری شود و گیربکسها وارد کشور شود که تعدادی در گمرک گیر کرده. ما همه این موارد را رصد و تلاش میکنیم مشکلات را حل کنیم. اگر این مشکلات حل شود تعداد زیادی اتوبوس وارد کشور خواهد شد. رئیس شورای شهر تهران درباره ورود تاکسیهای برقی به کشور نیز گفت: تاکسیها توسط بخش خصوصی وارد میشوند، در حقیقت خودشان خودروها را میخرند و وارد میکنند، لذا خیلی در این باره اطلاعی ندارم و اصراری هم به ورود تاکسیها نداریم، چرا که شهرداری نمیتواند تاکسیدار شود و باید این خودروها را به تاکسیرانها واگذار کرد. در این زمینه طرحهایی پیشبینی شده که براساس آن عمل خواهد شد. بیتردید اگر تاکسیهای برقی خوب وارد شود کار ارزندهای است.
وی ادامه داد: درباره ورود خودروهای برقی و تاثیر آن بر میزان آلودگی هوا نیز باید محیطزیست این موضوع را مورد سنجش قرار دهد و نظر خود را اعلام کند. وقتی اعلام میشود آلودگی هوا ناشی از تردد وسایل نقلیه است ورود خودروهای برقی که آلودگی ندارند همانند شهرهای دیگر دنیا میتوانند تاثیر مثبتی بر آلودگی هوا داشته باشند. چمران در پاسخ به سوالی درباره تامین زیرساختهای لازم برای خودروهای برقی گفت: اتوبوسها هنوز وارد نشده اما تاکسیها را میتوان در خانه و با برق معمولی شارژ کرد و نیاز نیست حتما از شارژرهای عمومی استفاده کنند، لذا بخش خصوصی برای خودروهای برقی آماده است. اتوبوسها نیز باید شب در جایگاهها شارژ شوند که نیاز است شارژرها به تعداد کافی تأمین شود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|