|
گروسی برای شرکت در نخستین کنفرانس بینالمللی هستهای به ایران میآید
رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی برای شرکت در نخستین کنفرانس بینالمللی هستهای ایران که ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت در اصفهان برگزار میشود به ایران میآید. بهروز کمالوندی، سخنگو و معاون امور بینالملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی با اعلام این خبر افزود: در سفر گروسی، مقامات آژانس بینالمللی انرژی اتمی و سازمان انرژی اتمی ایران درباره موضوعات فیمابین مذاکره میکنند. گروسی علاوه بر شرکت در این کنفرانس، با مقامات کشورمان نیز در تهران و اصفهان دیدار میکند.
ارسال به دوستان
پروژه عادیسازی روابط عربستان سعودی با رژیم صهیونیستی با موانع جدی روبهرو است
سلمان سادات میشود؟
گروه بینالملل: آمریکا در تلاش است بعد از پایان جنگ غزه با انجام یکسری کارهای دیپلماتیک و فشار روی برخی کشورهای عربی بویژه عربستان سعودی روند عادیسازی روابط اسرائیل با این کشورها را سرعت بخشد و در قبال آن امتیازات محدودی بدهد. وزیر خارجه آمریکا که در یک سفر منطقهای برای رایزنی درباره آتشبس در غزه و شرکت در نشست مشترک با وزرای خارجه کشورهای عربی حاشیه خلیجفارس وارد ریاض شده بود، پس از دیدار با وزیر خارجه عربستان از پیشرفت روند عادیسازی روابط عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی و رسیدن آن به مراحل پایانی خبر داد. آنتونی بلینکن گفت: «ابتدا باید به جنگ در غزه پایان دهیم و روند تشکیل کشور مستقل فلسطینی را آغاز کنیم تا پس از آن روند عادیسازی روابط عربستان و اسرائیل پیش رود». وزیر خارجه آمریکا در ادامه افزود: «یک پیشنهاد سخاوتمندانه مقابل حماس گذاشته شده است و امیدواریم تصمیم درستی بگیرد». اظهارات وزیر خارجه دولت بایدن در شرایطی مطرح میشود که ریاض و تلآویو در نزدیکی توافق عادیسازی قرار داشتند. محمد بنسلمان، ولیعهد عربستان سعودی اواخر شهریور سال گذشته در مصاحبه با شبکه فاکسنیوز آمریکا گفت ریاض به عادیسازی روابط با تلآویو به شرط تحقق اهداف فلسطینیان نزدیک میشود. محمد بنسلمان افزود: مساله فلسطین برای عادیسازی روابط با اسرائیل مهم است. ولیعهد عربستان سعودی اظهار کرد: ریاض هر روز بیشتر به عادیسازی روابط با تلآویو نزدیک میشود اما به شرط تحقق اهداف فلسطینیها. وی همچنین گفت: واشنگتن پیشنهادی برای برقراری روابط با اسرائیل ارائه کرد و مذاکرات ادامه دارد و خوب است.
با این وجود تمام این فعل و انفعالات مربوط به قبل از ۷ اکتبر سال گذشته است. پس از توفانالاقصی اما معادلات کاملا دگرگون شده است؛ از یک طرف در وضعیتی که ترکیه هم حاضر شده تغییر تاکتیک بدهد و در سیاست اعلامی خود ادعا کرده روابط اقتصادیاش با رژیم صهیونیستی را قطع کرده، عربستان سعودی حاضر نیست در چنین شرایطی زیر بار هزینه بدنامی عادیسازی با اسرائیل برود. از طرف دیگر به گفته ناظران، حتی راهحل ۲ دولتی نیز در 6 ماه گذشته مطلوبیت خود را تا حد زیادی از دست داده است و طرف اشغالگر اسرائیلی را در نفی حقوق کامل فلسطینیها مصممتر کرده است. پایگاه آمریکایی «نشنالاینترست» اواخر بهمن سال گذشته در گزارشی نوشت: «حتی اگر بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل همین فردا دفتر خود را ترک کند باز هم منجر به برقراری صلح در خاورمیانه نخواهد شد، چرا که بسیاری از اسرائیلیها به راهحل ۲ دولتی معتقد نیستند». به نوشته این پایگاه تحلیلی «اما هیچ نشانهای دال بر این وجود ندارد که آسیب ۷ اکتبر نگرش عمومی اسرائیل را به سمت پذیرش ایده یک کشور مستقل فلسطینی تغییر داده باشد». طبق این گزارش، بنیگانتس و همچنین اسحاق هرتزوگ (رئیس رژیم صهیونیستی) و حتی یائیر لاپید، رئیس اپوزیسیون، ناراحتی خود را از لفاظیهای احیا شده دولت بایدن درباره نیاز به راهحل ۲ دولتی از زمان آغاز جنگ علیه غزه ابراز و بهطور خصوصی تأکید کردهاند دولت بایدن از صحبت علنی درباره راهحل ۲ دولتی در پیامدهای حمله حماس در ۷ اکتبر خودداری کند.
آمریکا در چند ماه گذشته تلاشهای زیادی انجام داد که کشورهای عربی را متقاعد کند با دادن امتیازاتی به این کشورها آنها را در ورطه عادیسازی قرار دهد اما عربستان سعودی چند شرط پیش پای واشنگتن قرار داده است. ابتدا اینکه بعد از عملیات توفان الاقصی و جنایتهای اسرائیل در غزه، عربستان نمیخواهد بهراحتی و با نگرفتن امتیازات اساسی اسرائیل را به رسمیت بشناسد. دلیل اصلی این موضوع هم به آن برمیگردد که ریاض هراس دارد باقیمانده وجههاش خود در کشورهای اسلامی و عربی خدشهدار شود، موضوعی که برای مصر و اردن در ماههای اخیر رخ داد. مصر بعد از عدم بازگشایی مرز رفح مورد انتقاد مردم عرب قرار گرفت که همدست با اسرائیل است. اردن هم در جریان عملیات «وعده صادق» و حمله موشکی ایران به اسرائیل با همدستی در رهگیری برخی پهپادهای ایران بشدت مورد انتقاد جامعه اسلامی و عربی قرار گرفت و بعد از آن بود که توجیهاتی برای این کار بازگو کرد.
از سوی دیگر عربستان سعودی به رهبری بنسلمان از آمریکا میخواهد فروش سلاح را به این کشور بیشتر کرده و به ریاض تضمین امنیتی کامل اعطا کند، از طرف دیگر مسیر برنامه هستهای عربستان را تسهیل کند تا این کشور هم در زمره کشورهای هستهای قرار گیرد.
مهمترین دلیل دیگر هم این است که عربستان از زمان طرح ملک فهد و بعد از آن ملک عبدالله یک موضع مشخص را برای عادیسازی و به رسمیت شناختن اسرائیل داشته است و آن هم «ایجاد کشور فلسطین» در مرزهای 1967 است. ملک عبدالله سال 2002 و بعد 2006 این طرح را به اتحادیه عرب داد که با حمایت برخی کشورهای عربی همراه شد. به همین دلیل بعید به نظر میرسد ریاض از این موضع آن هم بعد از عملیات توفان الاقصی عقبنشینی کند. عربستان میداند به رسمیت شناختن اسرائیل آن هم بدون گرفتن امتیازاتی مثل بازگشت آوارگان و ایجاد کشور فلسطینی عاقبتی مانند مصر در زمان سادات خواهد داشت که از اتحادیه عرب سالها تعلیق شد و بسیاری از کشورهای اسلامی هم مصر را که قبل از سادات یکی از پرچمداران مبارزه با اسرائیل بود بایکوت کردند.
به همین دلایل عربستان سعودی بر سر دوراهی مهمی قرار گرفته است. محمد بنسلمان هم میخواهد کاری کند که بدون امتیازات موثر و قوی تن به این موضوع ندهد. فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان سعودی در نشست وزیران خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی درباره غزه در شهر جده اعلام کرد زمان به رسمیت شناختن کشور فلسطین به پایتختی قدس شرقی از سوی کشورهای جهان فرا رسیده است.
بن فرحان گفت: جامعه بینالملل باید به مسؤولیت خود در دفاع از غیرنظامیان در غزه و ممانعت از کوچاندن اجباری آنان عمل کند. جامعه بینالملل همچنان در توقف کشتار در نوار غزه ناکام است.
همچنین علاوه بر افکار عمومی عربستان، افکار عمومی در فلسطین نیز شدیداً مخالف این تحول است. لغو بازدید سفیر عربستان (در فلسطین)، نایف بن بندر، از مسجدالاقصی در سفر اخیر نامبرده به سرزمینهای اشغالی موید این ادعاست. این تصمیم احتمالاً به دلیل نگرانی از واکنش منفی و خشمآلود نمازگزاران فلسطینی انجام شده است. چنین واکنشی چندی پیش دامن محمد السعود، بلاگر عربستانی حامی عادیسازی را هم گرفت. زمانی که او از مسجدالاقصی بازدید میکرد مردم علیه وی شعار دادند و او را از مسجد بیرون کردند. مخالفت با عادیسازی به عربستان و فلسطین محدود نمیشود، بلکه همه کشورهای اسلامی را در بر میگیرد. بر اساس نظرسنجی موسسه معتبر الموشر العربی، اکثریت مردم در همه کشورهای عربی مخالف عادیسازی هستند. این مخالفت شامل کشورهایی که با اسرائیل رابطه برقرار کردهاند مانند مصر، اردن و مراکش نیز میشود. در واقع همه عادیسازیهایی که تاکنون در جهان اسلام انجام شده غیردموکراتیک و مغایر نظر مردم بوده است و از این حیث نوعی دیکتاتوری و فاقد اعتبار مردمی است.
از طرفی عادیسازی روابط با اسرائیل مغایر طرح صلح عربی است که سال ۲۰۰۲ در اجلاس اتحادیه عرب در بیروت به تصویب همه دولتهای عربی رسید. براساس این طرح کشورهای عربی زمانی اسرائیل را به رسمیت خواهند شناخت که این رژیم از اراضی اشغالی سال ۱۹۶۷ (کرانه باختری، غزه و بلندیهای جولان) عقبنشینی کند و اجازه دهد کشور مستقل فلسطینی به پایتختی قدس در این اراضی تشکیل شود. البته پیشتر کشورهایی مانند امارات و بحرین این مصوبه را زیر پا گذاشتند اما عربستان خود طراح و پیشنهاددهنده این طرح است. عربستان در زمان پادشاهی ملک عبدالله، پادشاه سابق این کشور، طرح مزبور را مطرح کرد که مورد تایید کشورهای عربی و اسلامی قرار گرفت.
جان کلام استدلالهای عربستان را بنفرحان گفته است. وزیر خارجه عربستان اعلام کرد: عربستان سعودی تنها در صورتی با اسرائیل روابط دیپلماتیک برقرار میکند که یک کشور فلسطینی در مرزهای 1967 خود به پایتختی قدس شرقی به رسمیت شناخته شود و تجاوز به نوار غزه پایان یابد. وزارت خارجه سعودی تاکید کرده ضروری است «مردم فلسطین به حقوق مشروع خود دست
یابند».
ارسال به دوستان
روایت «سیانان» از نارضایتی فزاینده جوانان آمریکایی نسبت به شرایط موجود ایالات متحده
خشمگین و ناامید
گروه بینالملل: شبکه «سیانان» با انتشار نتایج یک نظرسنجی که توسط این رسانه خبری انجام و منتشر شد، تاکید کرد: جوانان آمریکایی از گزینههای موجود برای انتخابات ریاستجمهوری در این کشور راضی نیستند، ریاستجمهوری بایدن را شکستخورده میدانند و آمریکا را در مسیر درستی نمیبینند.
در گزارش خبرگزاری «سیانان» عنوان شد اعتراضات ضد اسرائیلی در پردیس دانشگاههای مختلف آمریکا تا حدی ناشی از مخالفت جوانان این کشور با حمایت رئیسجمهور دموکرات غیرمحبوبشان از [رژیم] اسرائیل است. این گزارش افزود: عصبانیت و ناامیدی جوانان آمریکایی آشکار و در حال افزایش است. این اعتراضات پدیدهای بسیار فراتر از دیدگاه آنها درباره خاورمیانه و تهدیدی بزرگ برای کمپین جو بایدن، رئیسجمهوری آمریکا در انتخابات آتی این کشور در مقابل دونالد ترامپ، رئیسجمهوری سابق این کشور است.
نظرسنجی جدید «سیانان» نشان میدهد در میان رایدهندگان جوان ۱۸ تا ۳۴ ساله، بایدن با اختلاف ۱۱درصد از رقیب جمهوریخواه خود، ترامپ، عقب است. این در حالی است که همواره رایدهندگان جوان بخشی از پایه استوار حمایت از دموکراتها بودهاند. در میان همه آمریکاییها، تنها کمتر از نیمی (۴۷ درصد) از رایدهندگان ثبتنام شده در نظرسنجی سیانان گفتند که از گزینههای موجود برای انتخاب در روز رایگیری راضی هستند. این آمار زمانی ناامیدکنندهتر میشود که بدانیم فقط ۳۷ درصد رایدهندگان جوان از نامزدهای کنونی احزاب راضی هستند. هنگامی که نامزدهای احتمالی دیگر نیز به موارد نظرسنجی اضافه میشوند، بیش از یکپنجم رایدهندگان ثبتنامشده ۱۸ تا ۳۴ سال از رابرت اف کندی جونیور حمایت کردند. به گفته جنیفر آگیستا، مدیر نظرسنجی سیانان، بایدن در هر موضوعی که در این سنجش پرسیده شده، رتبه منفی (کمتر از ۵۰ درصد) گرفته است. وی افزود: بدترین رتبه او درباره مدیریت جنگ بین اسرائیل و حماس در غزه (۲۸درصد موافق در مقابل ۷۱ درصد مخالف) بود. مدیریت بایدن در موضوع جنگ غزه با مخالفت ۸۱ درصدی جوانان زیر ۳۵ سال و عدم تایید اکثریت دموکراتها (۵۳ درصد) روبهرو بوده است. آگیستا افزود: در این نظرسنجی، بایدن در میان رایدهندگان جوان نسبت به دیگر نظرسنجیهای اخیر سیانان از جوانان وضعیت بدتری دارد. نکته قابل توجه دیگر در این نظرسنجی اینکه ۶۸ درصد آمریکاییهای جوان، ریاستجمهوری بایدن را شکستخورده توصیف کردند. این آمار بیش از سایر گروههای سنی و با وجود برخی تلاشهای بایدن برای پرداختن به مسائل مهم رایدهندگان جوان (از جمله کاهش بدهی دانشجویان) به دست آمده است.
این گزارش افزود: موضوع فقط بایدن و موضوعاتی نیست که جوانان آمریکایی را آزار میدهد؛ تنها ۳۸ درصد جوانان آمریکایی از وضعیت مالی شخصی خود راضی هستند. از سوی دیگر نظرسنجی دانشگاه هاروارد از جوانان آمریکایی ۱۸ تا ۲۹ ساله نشان میدهد کمتر از یک نفر از هر ۱۰ نفر حرکت آمریکا را در مسیر درستی میداند و ۵۸ درصد جوانان گفتهاند این کشور در مسیر اشتباه قرار گرفته است. در حالی که در نظرسنجی 4 سال پیش دانشگاه هاروارد، بیش از ۲۰درصد جوانان حرکت کشورشان را در مسیر درست ارزیابی کرده بودند. در بخشی از این گزارش آمده است: فرانک لونتز، تحلیلگر و برگزارکننده جمهوریخواه نظرسنجیها، اخیراً ویدئویی را با اریکا هیل از شبکه سیانان درباره گروههای متمرکزی که با جوانان برگزار کرده بود به اشتراک گذاشت که از آنها پرسیده بود: آیا دموکراسی آمریکایی را قوی میدانید یا خیر. در پاسخ تعداد بسیار کمی به این سوال پاسخ مثبت دادند. لونتز تاکید کرد: «آنها (جوانان آمریکایی) کسی را دوست ندارند. آنها جو بایدن را خیلی پیر و دونالد ترامپ را فاسد میدانند و به دنبال یک اُسوه هستند، به دنبال کسی هستند که آرزوی آن را داشته باشند اما چنین کسی را نمییابند و این ناامیدکننده است». سیانان در پایان گزارش خود تاکید کرد: جایگزین کردن خوشبینی در میان جوانان آمریکایی در دوران ریاستجمهوری بایدن، برای او و دموکراتها قبل از روز انتخابات دشوار خواهد بود.
***
دانشجویان دانشگاه سانفرانسیسکو هم به موج اعتراضها پیوستند
دانشجویان دانشگاه سانفرانسیسکو نیز با برپایی چادرهایی در حمایت از فلسطینیان و برقراری آتشبس در غزه، به صف دانشجویان آمریکایی معترض به جنگ وحشیانه رژیم صهیونیستی در این باریکه پیوستند. تارنمای انبیسی گزارش داد: دانشگاه سان فرانسیسکو جدیدترین دانشگاه بزرگ ایالتی آمریکاست که دانشجویان آن با برپایی چادر، همبستگی خود را با اعتراضاتی که در سراسر ایالات متحده شکل گرفته است، ابراز کردهاند. سازماندهندگان این اعتراضات از جو بایدن، رئیسجمهوری آمریکا به دلیل موضعگیریهایش درباره جنگ غزه انتقاد کردند و گفتند آمریکا باید اقدامات بیشتری را برای جلوگیری از تداوم حملات نظامی رژیم اسرائیل علیه حماس که باعث به شهادت رسیدن دهها هزار غیرنظامی فلسطینی شده است، انجام دهد. این گزارش افزود: مانند سایر دانشگاههای آمریکا، در دانشگاه سانفرانسیسکو نیز روز دوشنبه به سرعت ۳۰ چادر برپا شد و دانشجویان معترض قبل از برپایی چادرها در مرکز دانشجویی این دانشگاه تجمع کردند. این رسانه آمریکایی مدعی شد برخلاف دیگر دانشگاهها، پلیس یا گارد امنیتی در محل این دانشگاه حاضر نبود. سخنگوی دانشگاه سانفرانسیسکو نیز در بیانیهای ادعا کرد حقوق دانشجویان برای اعتراضات آرام احترام میگذارد و تلاش میکند محیط دانشگاه را عادی نگه دارد.
ارسال به دوستان
دور دنیا
هاآرتص: اسرائیل با تحریم آکادمیک بیسابقهای روبهرو است
روزنامه عبریزبان نوشت اسرائیل با تحریم آکادمیک بیسابقهای روبهرو است که میتواند محافل دانشگاهی آن را به خطر انداخته و به اقتصاد آن شدیدا ضربه بزند و این در حالی است که کابینه آن در این رابطه هیچ اقدامی انجام نمیدهد.
روزنامه هاآرتص نوشت: ارزیابیهای روبهفزونی دال بر این است که اسرائیل در پی تظاهراتها علیه خود در دانشگاههای بزرگ آمریکا، با تحریم آکادمیک بیسابقهای روبهرو شده است و چنین تحریمهایی میتواند محافل دانشگاهی اسرائیل را به خطر انداخته و زیان شدیدی را متوجه اقتصاد آن کند. رسانههای این رژیم میگویند نشانههایی دال بر تحریم پژوهشگران صهیونیست در دانشگاههای خارجی وجود دارد و نگرانیها درباره تحریم بینالمللی آنها رو به افزایش است. این رسانهها به نقل از وزیر آموزش رژیم صهیونیستی اعلام کردند: «قصد داریم در اسرع وقت طرحی عملی را به کابینه ارائه کنیم اما چنین طرحی نیازمند بودجه بزرگی
است».
همچنین این رسانهها تاکید کردند چنین تحریمی میتواند محافل آکادمیک این رژیم را به خطر انداخته و به اقتصاد آن بشدت آسیب بزند. رئیس موسسه پژوهشهای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و رئیس سابق کمیته برنامهریزی و بودجه وابسته به شورای آموزش عالی این رژیم نیز گفت: روابط بینالمللی به منزله کپسول اکسیژن برای چهرههای دانشگاهی است و این محافل آکادمیک نیز اکسیژن صنایع امنیتی و هایتک هستند و اگر به خطر بیفتند، دانشگاهها با زیانهای بیسابقهای روبهرو میشوند و در پی آن اقتصاد و صنایع امنیتی نیز آسیب میبینند. وبگاه روزنامه «تایمز اسرائیل» با اشاره به گزارشی که بتازگی از سوی وزارت نوآوری، علوم و فناوری این رژیم منتشر شده، اعلام کرد: این گزارش حاکی از کاهش شدید آمادگی پژوهشگران آکادمیک کشورهای اروپایی برای همکاری با همتایان صهیونیست خود از 7 اکتبر است.
این وبگاه در ادامه نوشت:پس از حدود 7 ماه از نبود هیچ طرحی، وزارت علوم و فناوری میگوید کمیتهای را برای مقابله با تحریمهای دانشگاهی در کشورهای اروپایی تشکیل خواهد داد. همچنین این وبگاه گزارش داد از جمله کشورهایی که این تحریمها را هدایت میکنند، نروژ، دانمارک، فنلاند، سوئد، ایسلند و ایرلند هستند.
ایتالیا که تاریخ طولانی و مهمی از همکاریهای آکادمیک با رژیم صهیونیستی دارد و همینطور بلژیک را که کشوری پیشرو در جامعه تحقیقاتی اروپاست، باید به این لیست افزود. روند اعتراضات علیه رژیم صهیونیستی در دانشگاههای آمریکا و اروپا افزایش یافته و مدیران دانشگاهها در تلاشند با متفرق کردن تحصنها و توسل به زور، جنبشهای دانشجویی را سرکوب کنند.
***
دانشجویان ساختمانی را در محوطه دانشگاه کلمبیا تصرف کردند
دانشجویان دانشگاه کلمبیای آمریکا بعد از اعمال محدودیتهای مدیران این دانشگاه، سهشنبه ساختمانی را در محوطه این مکان آموزشی تصرف کردند. به گزارش رویترز، دانشجویان این دانشگاه آمریکایی در حمایت از مردم فلسطین طی تظاهرات روز گذشته خود ساختمانی را در محوطه دانشگاه تصرف کردند، زیرا مقامهای مسؤول امکان دسترسی به دانشجویان ساکن آنجا و کارمندان را محدود کرده بودند. سیانان نیز با استناد به ویدئویی گزارش داد: معترضانی که سالن همیلتون را تصرف کرده بودند، بنرهایی را از پنجرههای ساختمان آویزان کردند که روی آنها کلمه انتفاضه نوشته شده بود.
دانشگاه کلمبیا طی بیانیهای در ساعات اولیه روز سهشنبه اعلام کرد دسترسی به پردیس دانشگاه محدود شده است و همین بیانیه دانشجویان را خشمگین کرد. این دانشگاه طی روزهای گذشته بویژه دیروز شروع به تعلیق فعالان دانشجویی طرفدار فلسطین کرد. نعمت مینوچه شفیق، رئیس مصری دانشگاه در بیانیهای گفت مذاکرات بین معترضان و مدیران دانشگاه نتوانسته دانشجویان خشمگین را برای برچیدن چادرها متقاعد کند.
تصاویر برخورد خشن با دانشجویان کلمبیا در حالی در رسانههای آمریکا منعکس شده است که پلیس در دانشگاه تگزاس نیز دهها دانشجو را بازداشت کرده است. مسؤولان دانشگاه کلمبیا عصر دوشنبه به وقت محلی اعلام کردند: تعلیق دانشجویانی را که حاضر به تخلیه چادرها و کمپهای اعتراضی در محوطه دانشگاه تا ضربالاجل تعیینشده نبودند، آغاز کردهاند. مسؤولان این دانشگاه مستقر در نیویورک افزودند این دانشجویان واجد شرایط تکمیل ترم تحصیلی یا دانشآموختگی نخواهند بود و اجازه ورود به دانشگاه و ساختمانهای دانشگاهی را نخواهند
داشت.
بن چانگ، معاون روابط عمومی این دانشگاه نیز عصر دوشنبه در یک جلسه توجیهی گفت: به محض شروع اقدامات انضباطی، قضاوت توسط چندین واحد در دانشگاه بر اساس ماهیت تخلف انجام میشود.
وی افزود: دانشگاه از دانشجویان معترض خواسته است چادرها و کمپها را جمع کنند تا اطمینان حاصل شود مراسم آغاز به کار دانشگاه برای ۱۵ هزار دانشآموخته میتواند طبق برنامه ادامه یابد.
دانشجویان دانشگاه کلمبیا، مرکز اعتراضات یک هفتهای در حمایت از فلسطین، پیشتر به ماندن در چادرها و تداوم تظاهرات خود رای داده بودند. بر اساس گزارش سیانان، دستکم ۶۰ معترض بیرون از دانشگاه تجمع کرده و شعار میدادند و پلاکاردهایی نیز در دست
داشتند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|