|
اخبار
اضافه شدن 800 هزار هکتار به اراضی تحت حفاظت محیطزیست
معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان حفاظت محیطزیست گفت: در 3 سال گذشته ۸۰۰ هزار هکتار به اراضی تحت حفاظت محیطزیست اضافه شده است. علی سلاجقه پنجشنبه ۱۷ خرداد در آیین گرامیداشت هفته محیطزیست در استان همدان اظهار کرد: در 3 سال گذشته در جلسات شورای عالی محیط زیست ۸۰۰ هزار هکتار به اراضی تحت حفاظت سازمان حفاظت محیط زیست اضافه کردیم و این در حالی است که برخی دوستان گلایه داشتند چرا ۸۰ هزار هکتار از اراضی از مناطق تحت حفاظت سازمان انتزاع شده است و بنده در پاسخ گفتم ۱۰ برابر این رقم اضافه شده است و این اتفاق بینظیری بود. وی تصریح کرد: در مسائل میدانی نیز رئیسجمهور شهید بر حل مشکلات تاکید داشت و در حوزههای مربوط به میانکاله، دریاچه ارومیه، تالاب انزلی، هامون و آشوراده به صورت مستقیم ورود کرد و پیگیر حل این مساله بود. وی با بیان اینکه با آگاهی دادن به مردم میتوان در حفظ محیط زیست برای نسلهای آینده نقش بسزایی داشت، خاطرنشان کرد: روز جهانی محیط زیست فرصتی است برای انسان تا با بازنگری در آنچه که در اثر گسترش نگاههای منفعتطلبانه خود در بهرهبرداری غیراصولی و بیضابطه بر طبیعت و محیط زیست وارد میشود، رویکرد خود را در راستای حفاظت از محیط زیست و حفظ ارزشهای آن تغییر دهد.
***
میانگین سن مادران در نخستین فرزندآوری 27 سال شد
مرکز رصد جمعیت کشور سازمان ثبت احوال اعلام کرد: سال 1402 میانگین سن پدر و مادر در نخستین فرزندآوری به ترتیب 32.1 و 27.3 سال بوده است، به گزارش مرکز رصد جمعیت کشور سازمان ثبت احوال، بر اساس آمارهای موجود، میانگین سن پدر در نخستین فرزندآوری در کل کشور در سال 1402 برابر با 32.1 سال بوده است. بر اساس این گزارش، میانگین سن پدر برای نقاط شهری برابر با 32.7 سال و نقاط روستایی برابر با 29.9 سال است. سال 1402 در بین استانها بیشترین میانگین سن پدر در نخستین فرزندآوری مربوط به استان تهران با رقم 34.5 سال و کمترین آن مربوط به استان سیستان و بلوچستان با 27.1 سال است. همچنین بر اساس گزارش این مرکز، میانگین سن مادر نیز در نخستین فرزندآوری در کل کشور در این مدت برابر با 27.3 سال بوده است. در این باره مقدار شاخص در نقاط شهری 28.1 سال و در نقاط روستایی 24.4 سال است. بیشترین میانگین سنی مادران در نخستین فرزندآوری، در بین استانها مربوط به استان تهران با 30.8 سال و کمترین آن مربوط به استان سیستانوبلوچستان با 22.7 سال است.
***
زیادهروی در مصرف کافئین افسردگی میآورد
متخصص تغذیه بر محدود کردن استفاده از خوراکیها و نوشیدنیهای شیرین برای کاهش استرس تاکید کرد. به گزارش مهر، مرجان عجمی افزود: برای حفظ سلامتی و کاهش استرس و اضطراب سعی کنید منابع حاوی قند و شکر مثل انواع شیرینی، آبمیوههای سنتتیک، آبنبات، انواع نوشابهها و نوشیدنیهای حاوی قند یا شکر را محدود و به جای آن منابع حاوی فیبر، میوه و سبزی و غلات کامل و سبوسدار استفاده کنید تا نوسانات قند خون را که یکی از عوامل ایجاد استرس است به حداقل برسانید. وی با بیان اینکه بسیاری از افراد به مصرف قهوه یا نوشیدنیهای انرژیزا عادت دارند، ادامه داد: مصرف زیاد کافئین فارغ از اینکه از چه منبع یا منابعی باشد میتواند باعث تغییرات خلق و خو شود و به ایجاد استرس، اضطراب و حتی افسردگی کمک کند. عجمی با اشاره به اینکه برای کاهش دریافت کافئین، توصیه میشود قهوه را با چای سبز جایگزین کنید، گفت: چای سبز علاوه بر کافئین کمتر حاوی اسید آمینهای به نام تیانین است که برای کاهش استرس و اضطراب مفید است، همچنین دریافت آب کافی و فعالیت فیزیکی روزانه به حفظ سلامتی و آرامش بیشتر کمک میکند.
***
واریز ۶۸۰۰ میلیارد تومان احکام جزای نقدی به خزانه
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: از محل اجرای احکام جزای نقدی ۶۸۰۰ میلیارد تومان به خزانه واریز شد. احمد اصانلو افزود: سازمان تعزیرات صرفاً یک مرجع رسیدگی به تخلفات است، یعنی اگر نظارت، بازرسی و کشف و رسیدگی به تخلف را 4 حلقه اصلی تنظیم بازار بدانیم، 3 حلقه وظیفه سازمان تعزیرات حکومتی نیست و متولی اصلی نظارت و کشف و بازرسی اتاق اصناف، سازمان حمایت و وزارت جهاد کشاورزی است و سازمان تعزیرات حکومتی صرفاً یک مرجع برای رسیدگی به تخلفات است که بر اساس گزارشهای دستگاههای یادشده، حکم صادر میکند. وی افزود: سال گذشته برنامهریزی ویژهای در راستای اجرای احکام انجام شد. پروندههایی که سالها بهرغم تکلیف قانونی اجرا نشده بود، با مدیریت صحیح اجرا شد. همچنین در مجموع اجرای احکام جزای نقدی باید هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان به خزانه دولت واریز میشد که این کار انجام نشده بود اما با کار جهادی و بهبود عملکرد ۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان به خزانه واریز شد که چند برابر مبلغی بود که باید واریز میشد. اصانلو گفت: همچنین سال گذشته اقدام ویژهای برای تعیین تکلیف اموال تملیکی انجام شد و با دستور ویژه رئیس قوه قضائیه و شهید جمهور، تقریباً دیگر هیچ کالای تعیین تکلیف نشدهای نداریم.
ارسال به دوستان
کشف احتکار ۴ میلیارد تومانی برنج در جنوب تهران
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف احتکار بیش از ۵۵ تن برنج خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش کالاهای کشف شده را بیش از ۴ میلیارد تومان برآورد کردهاند. سرهنگ کارآگاه مهدی افشاری در گفتوگو با تسنیم اظهار کرد: کالاها شامل 20 هزار کیلوگرم برنج هاشمی، 10 هزار کیلوگرم برنج فجر و 25 هزار کیلوگرم برنج عنبربو است که انبار پلمب و متهمان به مرجع قضایی معرفی شدند.
ارسال به دوستان
ورود گردشگران خارجی به کشور در 2 ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 36 درصد رشد داشته است
رونق توریسم
کارشناس گردشگری در گفتوگو با «وطن امروز» تأکید کرد: ضرورت ایجاد یک پروتکل همکاری برای تبادل توریسم مذهبی با کشورهای منطقه
گروه اجتماعی: قابلیتهای فراوان و جذابیتهای کمنظیر و بعضا بینظیر توریستی ایران موجب شده است گردشگران، ایران را به عنوان کشوری امن با تنوع آب و هوایی و برخوردار از آثار کهن و بناهای تاریخی، اماکن زیارتی و تفریحی انتخاب کنند، به طوری که آمارهای رسمی حکایت از رشد 50 درصدی ورود توریست به کشور در سال گذشته نسبت به سال 1401 دارد. همچنین طی 2 ماه نخست سال جاری نیز ورود گردشگران به کشور رشد 36 درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان میدهد. از طرفی تصویب لغو یکطرفه روادید با ۳۳ کشور تصمیم بزرگی در دولت سیزدهم بود که منجر به افزایش آمار ورود گردشگران به کشور و رونق صنعت گردشگری شده است. علاوه بر قابلیتهای تاریخی و طبیعی ایران، ظرفیت کشور در بعد توریسم درمانی و توریسم مذهبی در منطقه بالاست، به طوری که طبق گفته معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی نیمی از گردشگران خارجی که به ایران سفر میکنند، به مشهد میآیند. آنگونه که رئیس انجمن دفاتر مسافرت هواپیمایی و جهانگردی میگوید: «در حال حاضر بیش از 50 درصد گردشگران ورودی به کشور، زیارتی هستند. اخیرا نیز مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: فروردین و اردیبهشت سالجاری با رشد حدود ۳۶ درصدی ورود گردشگران خارجی به کشور نسبت به مدت مشابه سال گذشته روبهرو بودیم. مسلم شجاعی در جلسه کمیسیون گردشگری و کسبوکارهای وابسته اتاق بازرگانی چهارمحالوبختیاری با تاکید بر اینکه بخش گردشگری بدون بخش خصوصی راه به جایی نمیبرد، اظهار کرد: سال گذشته بالغ بر ۶ میلیون گردشگر خارجی به ایران سفر کردند که نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ رشد ۵۰ درصدی نشان میدهد اما نسبت به سال ۹۸ با کاهش آمار گردشگران خارجی مواجه هستیم. شجاعی افزود: فروردین و اردیبهشت سالجاری با رشد حدود ۳۶ درصدی ورود گردشگران خارجی به کشور نسبت به مدت مشابه سال گذشته روبهرو بودیم. وی با تاکید بر اینکه باید اولویت در حوزه گردشگری مشخص شود، عنوان کرد: توسعه یک امر درونزاست، زمانی که گنج این استان در حوزه گردشگری مشخص شد، آنگاه باید تمام برنامهریزیها برای جذب گردشگر به آن سمت هدایت شود. اگر اولویت استان کوچ عشایر در نظر گرفته شد، باید نوک پیکان تمام فعالیتها از جمله تبلیغات و تولید محتوا به این سمت برود. شجاعی بیان کرد: ظرفیتی که برای توسعه گردشگری انتخاب میشود، باید قابل رقابت با سایر استانها یا منحصربهفرد باشد تا بتوان گردشگر خارجی را به سفر به این استان ترغیب کرد. مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری وزارت میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خاطرنشان کرد: میتوان از ظرفیت آژانسهای مسافرتی بزرگ، فمتورها، خبرنگاران خارجی حاضر در ایران و خبرنگاران فعال در حوزه گردشگری برای معرفی جاذبههای گردشگری استفاده کرد. وی تاکید کرد: طراحی رویدادهای فرهنگی، هنری، ورزشی، بازیهای بومی و محلی میتواند به جذب گردشگر کمک کند اما باید به این نکته توجه کرد که نظارت بر حضور گردشگران باید با جدیت توسط ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دنبال شود، سکوت طبیعت جذاب است و نباید اجازه دهیم آلودگی صوتی آرامش محیط را بر هم زند. شجاعی گفت: دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آمادگی دارد، محتوای رسانهای تولید شده توسط استانها به زبانهای خارجی را به گردشگران ارائه دهد.
* توسعه توریسم در گرو ایجاد زیرساختها
کارشناس گردشگری در گفتوگو با «وطن امروز» گفت: هر چند ایران در بخش گردشگری در دنیا صاحبنام است و سالانه چند میلیون گردشگر برای دیدن آثار تاریخی و کهن همچنین اماکن مذهبی و قابلیتهای کمنظیر طبیعی به ایران سفر میکنند اما هنوز در بحث رونقبخشی بیشتر برای توسعه این صنعت درآمدزا نیازمند برنامهریزی هستیم، چرا که با وجود استعدادهای بالقوه، برای بالفعل کردن آنها آنگونه که باید سرمایهگذاری گسترده و مشخصی انجام نشده است.
مرتضی خاکسار بر ضرورت ایجاد یک پروتکل همکاری برای تبادل توریسم مذهبی با کشورهای حوزه خلیج فارس تاکید کرد و افزود: کمتوجهی و اهمالکاری در چنین بخشی باعث شده است از ظرفیتهای فراوان موجود به دلیل نبود برنامه مدون حداکثر استفاده لازم به عمل نیاید.
کارشناس گردشگری با بیان اینکه احیای صنعت توریسم نسبت به دهههای گذشته در مسیر رونق ضروری است، گفت: از آنجا که ایران به دلیل نفوذ سیاسی در کشورهای منطقه نقش اثرگذاری دارد، بنابراین باید با تعامل با سفارتخانههای کشورهای منطقه و تعامل با آنها بتواند حداقل بیش از 50 درصد آمار ورود گردشگران را نسبت به گذشته افزایش دهد، چرا که ظرفیت قابل توجهی از ورود توریسم بویژه گردشگری مذهبی به کشور را دارد.
خاکسار اضافه کرد: رشد 36 درصدی ورود گردشگران به کشور طی 2 ماه نخست سال جاری اگر چه قابل توجه است ولی با ایجاد زیرساختها میتواند بیش از این شود.
***
بازگشت 55 اثر تاریخی از ترکیه به ایران
55 اثر تاریخی طی یک عملیات کشف و شناسایی به مقامات کنسولگری ایران در ترکیه تحویل شد تا به ایران بازگردانده شود. سایتهای خبری ترکیه اعلام کردند به تازگی مراسم رونمایی و تحویل ۵۵ اثر تاریخی ایرانی به کنسولگری ایران در ترکیه برگزار شده است. این آثار طی عملیاتی توسط ژاندارمری شهرهای ارزنجان و ارزروم ترکیه کشف شده و شامل یک شمشیر متعلق به دوره ساسانیان، مجسمههای مربوط به عصر مفرغ و آهن، یک کاسه و یک بز کوهی و یک گوزن است. طی بررسیهای انجام شده پس از این کشف، کارشناسان موزه به این نتیجه رسیدهاند این آثار به صورت غیرقانونی از ایران به ترکیه رفته است و اشیا اصالت ایرانی دارند، همچنین علاوه بر این آثار مشخص شد ۴۲ سکه اداره موزه آنتالیا و یک کوزه برنزی از اداره موزههای باستانشناسی استانبول اصالت ایرانی دارد و میتواند به ایران به عنوان کشور مبدأ برگشت داده شود. برگشت این آثار به موجب یادداشتتفاهم پیشگیری از قاچاق داراییهای فرهنگی است که بین ایران و ترکیه در چارچوب کنوانسیون ۱۹۷۰ یونسکو درباره اقدام برای جلوگیری از واردات و صادرات و انتقال غیرقانونی اموال فرهنگی بین ۲ کشور امضا شده است. پیرو این یادداشتتفاهم، وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه در تماس با مقامات ایرانی اعلام کرد این وزارتخانه آماده ارائه آثار به ایران است. با پایان مراحل قضایی، امکان برگشت این آثار به ایران فراهم شد و در مراسمی این آثار به همراه آثار دیگر در موزه باستانشناسی ارزروم به مقامات ایرانی تحویل شد.
ارسال به دوستان
به منظور جلوگیری از اقدامات مجرمانه، از سوی پلیس به قوه قضائیه پیشنهاد شد
پابند الکترونیک بر پای اراذل و اوباش
پلیس امنیت با هدف کنترل و رصد افراد سابقهدار بویژه اشرار و و اراذل و اوباش به قوه قضائیه پیشنهاد داده است این افراد پس از آزادی از زندان از طریق پابند الکترونیک کنترل شوند؛ اقدامی که اکنون پلیس برای کنترل برخی سارقان انجام میدهد. در این زمینه رئیس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی پایتخت از پیشنهاد پلیس به قوه قضائیه برای کنترل اراذل و اوباش با پابند الکترونیک خبر داد. سرهنگ سعید راستی، درباره استفاده پابندهای الکترونیک برای کنترل اراذل و اوباش گفت: در حال حاضر قوه قضائیه دستور استفاده از پابند الکترونیک را صادر کرده و از این پابندها برای برخی سارقان سابقهدار استفاده میشود. وی با اشاره به استفاده از پابندهای الکترونیک برای سایر مجرمان سابقهدار نیز به ایسنا گفت: پلیس به قوه قضائیه پیشنهاد داده است برای کنترل اراذل و اوباش سابقهدار و همینطور آن دسته از اشراری که از زندان آزاد میشوند نیز از این پابندها استفاده شود. رئیس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: با استفاده از این پابندها پلیس میتواند کنترل بیشتری بر عملکرد این افراد داشته باشد و با اشراف اطلاعاتی بیشتر، از اقدامات مجرمانه آنها جلوگیری کند. البته در حال حاضر نیز پلیس اراذل و اوباش و اقدامات مجرمانه آنان را رصد میکند و اشراف اطلاعاتی خوبی در این زمینه وجود دارد اما به هر حال استفاده از این پابندها نیز میتواند موثر باشد. پابند الکترونیک، نوعی ردیاب (GPS) است که به پای محکومان واجد شرایط بسته میشود و این امکان را به فرد محکوم میدهد تا بتواند تمام دوران محکومیت را خارج از زندان و در محدوده مراقبتی مشخصشده بگذراند. از این پابند در جرائم درجه 5 تا 8 یا باقیمانده دوران محکومیت در جرائم درجه 2 تا 4 استفاده میشود و بهتازگی نیز پلیس از این پابندها برای کنترل سارقان سابقهدار دارای بیش از 3 فقره محکومیت به دلیل سرقت استفاده کرده است. ارسال به دوستان
هشدار سازمان هواشناسی نسبت به بارشهای محلی شدید
تداوم بارشها تا پایان بهار
در حالی این روزها دمای هوا در برخی استانها افزایش یافته که ساکنان بیشتر استانها شاهد بارشهای پراکنده هستند و طبق پیشبینی سازمان هواشناسی کشور، چنین روندی تا پایان فصل بهار ادامه دارد. بر این اساس سازمان هواشناسی از رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت در برخی استانها تا روز یکشنبه (فردا) خبر داد و در همین راستا به احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانهها و مسیلها، احتیاط در فعالیت طبیعتگردی بویژه در ساعات بعدازظهر، پرهیز از فعالیتهای کوهنوردی و... توصیه کرد. همچنین این سازمان با صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی از بارشهای محلی شدید تا روز یکشنبه (فردا) در استانهای مختلف خبر داده و آورده است: شنبه (امروز) در شمال و شرق هرمزگان، جنوب کرمان، نیمه شمالی آذربایجان غربی، شمال و شرق آذربایجان شرقی و یکشنبه (فردا) در اردبیل، آذربایجان شرقی و شمال آذربایجان غربی رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، برخی نقاط گردوخاک و در نقاط مستعد بارش تگرگ پیشبینی میشود. سازمان هواشناسی کشور در ادامه با صدور هشدار هواشناسی سطح زرد و با اشاره به فعالیت سامانه بارشی آورده است: رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک و در نقاط مستعد بارش تگرگ، شنبه (امروز) در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، کردستان، همدان و مرکزی، یکشنبه (فردا) در آذربایجان غربی، زنجان، شمال کردستان، ارتفاعات استانهای مرکزی و همدان، دوشنبه (۲۱ خرداد) در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، زنجان، مرکزی، همدان، شمال لرستان، گیلان، قزوین، ارتفاعات استانهای مازندران، البرز و تهران و سهشنبه (۲۲ خرداد) در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، مرکزی، همدان، قزوین، البرز، تهران، گیلان، غرب مازندران، غرب اصفهان و چهارمحال و بختیاری پیشبینی میشود.
ارسال به دوستان
۲۰ هزار مدرسه، پایگاه اوقات فراغت دانشآموزان
با سپری شدن روزهای پایانی بهار و نزدیک شدن به فصل تابستان، وزارت آموزشوپرورش برای پر کردن اوقات فراغت دانشآموزان تمهیدات لازم را اندیشیده است به طوری که طبق اظهارات معاون پرورشی و فرهنگی این وزارتخانه 20 هزار مدرسه به عنوان پایگاه گذراندن اوقات فراغت دانشآموزان در نظر گرفته شده است. حجتالاسلام محمدحسین پورثانی با اشاره به مهمترین ویژگی و اهداف اصلی برنامه اوقات فراغت گفت: از جمله اهداف اصلی این برنامه، غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان به منظور رشد همهجانبه شخصیت آنان، ارتقای سطح دانش و بینش اعتقادی، علمی، اجتماعی، فرهنگی و هنری، تقویت هویت دینی و ملی دانشآموزان است. حجتالاسلام پورثانی با بیان اینکه با توجه به همهجانبه بودن و مستمر بودن امر تربیت، برنامهها و فعالیتهای تابستانی بر اساس مفاهیم تربیتی و ساحتهای ششگانه تعلیم و تربیت سند تحول بنیادین آموزشوپرورش تعیین شده است، گفت: در بخش فضاها و ظرفیتهای درونسازمانی از ظرفیت وزارت آموزش و پرورش، مدارس، کانونهای فرهنگی و تربیتی، مجتمعها و سالنهای ورزشی، اردوگاههای دانشآموزی، دارالقرآنها، مراکز مشاوره، پژوهشسراها، سالنهای سینمایی مجتمعهای فرهنگی دانشآموزی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، تشکلهای دانشآموزی، سازمان دانشآموزی، اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان، سازمان بسیج دانشآموزی و سازمان جوانان هلالاحمر و در دستگاههای برونسازمانی از ظرفیت شهرداریها، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی، کانونهای فرهنگی - هنری مساجد، سازمان بسیج، وزارت ورزش و جوانان، جمعیت هلال احمر، صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، بسیج سازندگی و... استفاده خواهد شد. وی با بیان اینکه پیشبینی میشود ۳۰ هزار پایگاه تابستانه برای ۴ میلیون دانشآموز برپا شود، نحوه ثبتنام دانشآموزان در مراکز تابستانی را اینطور بیان کرد: فضاهای آموزشی، پرورشی، تربیتی و ورزشی از قبیل مدارس منتخب، کانونهای فرهنگی تربیتی، دارالقرآنها، مجتمعهای ورزشی، اردوگاههای دانشآموزی، مراکز مشاوره و... از طریق مراجعه به سایت نورینو، با ورود به پنجره فعالیتهای تابستانی میتوانند نسبت به ثبتنام دانشآموزان متقاضی اقدام کنند. معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزشوپرورش با اشاره به آمار استقبال دانشآموزان از برنامههای اوقات فراغت ادامه داد: آمار استقبال دانشآموزان از برنامههای اوقات فراغت در تابستان ۱۴۰۲ بر اساس ۴۶ هزار و ۳۵۰ پایگاه تابستانه، ۲ میلیون و ۴۱۳ هزار و ۶ دانشآموز بوده است. پورثانی درباره زمان آغاز و پایان برنامههای اوقات فراغت در سراسر کشور اظهار کرد: از ابتدای تیرماه تا 20 شهریور زمان مدنظر است تا برنامهها در راستای رشد و تعالی مستمر دانشآموزان ایرانی در پرتو همیاری نهادهای تربیتی و مشارکت مردم اجرا شود. وی در پاسخ به این سوال که با توجه به آغاز ثبتنام در اول تیرماه چه تعداد مدرسه برای تبدیل شدن به پایگاههای اوقات فراغت آماده شدهاند؟ گفت: پیشبینی ما حدود ۲۰ هزار مدرسه و حدود ۱۰ هزار مرکز اوقات فراغت است. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|