|
سفر بلینکن به مصر
وزیر خارجه آمریکا در آغاز سفر منطقهای خود روز گذشته وارد مصر شد تا درباره توافق آتشبس بین رژیم صهیونیستی و حماس و آزادی اسیران صهیونیست صحبت کند. آنتونی بلینکن با عبدالفتاح السیسی، رئیسجمهور مصر در قاهره دیدار کرد. به نوشته روزنامه تایمز رژیم صهیونیستی، وزیر خارجه آمریکا بعد از مصر به اسرائیل رفت تا با بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی دیدار و گفتوگو داشته باشد.
ارسال به دوستان
بنی گانتس، عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی در اعتراض به سیاست نتانیاهو در جنگ غزه رسما از سمت خود استعفا کرد
فرو پاشید!
بعد از عملیات 7 اکتبر گانتس، آیزنکوت، رئیس اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی فرمانده تیپ غزه و چند وزیر استعفا کردهاند
گروه بینالملل: بنیگانتس و گادی آیزنکوت اعضای کابینه جنگ اسرائیل، یکشنبهشب، کنارهگیری خود را از دولت اضطراری به ریاست بنیامین نتانیاهو با دعوت به برگزاری انتخابات زودهنگام در اسرع وقت به دنبال بازتابهای جنگ جاری در غزه اعلام کردند. گانتس و آیزنکوک از اعضای حزب اردوگاه دولت (12 نماینده از 120 نماینده در کنست) نتانیاهو را به دنبال کردن سیاستهایی که بیشتر منفعت شخصی او را دربر میگیرد متهم کردند همچنین او را در محقق ساختن اهداف مشخصشده در جنگ غزه بویژه نابودی حماس و بازگرداندن اسیران از نوار غزه ناکام دانستند. گانتس، رئیس سابق ستاد ارتش (2015-201۱) و برجستهترین نامزد دولت بعدی، ضمن اینکه خروج از کابینه را دردناک توصیف کرد، گفت: نتانیاهو از پیروزی واقعی ممانعت میکند و ملاحظات سیاسی در دولت نتانیاهو تصمیمات راهبردی در جنگ غزه را مختل میکند. وی همچنین بر لزوم تعیین تاریخ توافقشده برای انتخابات زودهنگام در اسرع وقت تاکید کرد و افزود: نتانیاهو بر باقی ماندن بر منصب سیاسیاش اصرار دارد و ماهها درخواستهای فزاینده برای برگزاری انتخابات زودهنگام را رد کرده و مدعی است این انتخابات «دولت را فلج میکند» و مذاکرات تبادل زندانیان را که 8 ماه به طول انجامیده متوقف میکند. همچنین آیزنکوت، رئیس سابق ستاد ارتش (201۹-2015) همنظر با گانتس گفت: «اخیرا مشاهده کردیم تصمیمات نتانیاهو لزوما به صلاح صهیونیستها نیست». بر اساس گزارش روزنامه یدیعوت آحارانوت، وی در نامه استعفای خود به نتانیاهو اعلام کرد که شورای وزیران «تصمیمات لازم و قاطعی برای دستیابی به اهداف جنگ نگرفته است».
لازم به ذکر است بعد از استعفای گادی آیزنکوک و بنیگانتس، «هیلی تراپر» وزیر فرهنگ و ورزش رژیم صهیونیستی، از حزب اردوگاه اصلی وابسته به گانتس نیز استعفا کرد. به این ترتیب تاکنون ۳ وزیر از کابینه نتانیاهو کنار رفتهاند. گفتنی است گانتس و آیزنکوت پس از شروع جنگ غزه به کابینه نتانیاهو پیوستند و دولت اسرائیل، دولت اضطراری نام گرفت و پس از آن دولت یا شورای جنگ تشکیل شد. گانتس 19 ماه مه، تا 8 ژوئن به نتانیاهو فرصت داد استراتژی روشنی برای جنگ غزه و بعد آن اتخاذ کند، در غیر این صورت او از دولت استعفا خواهد کرد که این اتفاق نیفتاد و گانتس نیز از کابینه نتانیاهو استعفا کرد.
خروج گانتس و آیزنکوت از کابینه نشاندهنده پیشرفت و فرصت برای احزاب «قدرت یهود» به ریاست ایتامار بنگویر، وزیر امنیت قومی و احزاب «صهیونیسم مذهبی» به رهبری اسموتریچ، وزیر دارایی است. این ۲ حزب که هر دو راست افراطی هستند، اغلب نارضایتی خود را از این واقعیت که تصمیمات جنگی در دست یک دولت جنگی است که نمایندگان آنها را شامل نمیشود ابراز کردهاند.
شایان ذکر است بنگویر و اسموتریچ از حامیان سرسخت ادامه جنگ در غزه هستند و بارها خواستار پیوستن به دولت جنگ یا حداقل انحلال آن شدهاند. بعد از خروج گانتس و آیزنکوت از کابینه در حالی که اسموتریچ استعفا را «گامی غیرمسؤولانه» توصیف کرد، بن گویر منتظر فرصت ماند و بهسرعت از طریق شبکه اجتماعی ایکس، عصر یکشنبه از نتانیاهو دعوت کرد او را در شورای جنگ بگنجاند.
بنگویر گفت: «من درخواستی به نخستوزیر فرستادم و از او خواستم به شورای جنگ بپیوندم، زمان آن فرا رسیده است که تصمیمات شجاعانه بگیریم، به بازدارندگی واقعی دست یابیم و امنیت کامل را در مرزهای غزه و مرزهای لبنان و اسرائیل به دست آوریم». از سوی دیگر استعفای گانتس و آیزنکوت از کابینه در حالی رخ داد که اپوزیسیون، نتانیاهو را به تسلیم شدن برابر بنگویر و اسموتریچ که از انعقاد توافقنامه با جنبش مقاومت اسلامی (حماس) برای آتشبس و تبادل اسرا خودداری میکنند متهم میکند و از این رو بارها تهدید به استعفا و سرنگونی کابینه کردهاند.
این در حالی است که تلآویو تخمین میزند 120 اسیر اسرائیلی در غزه وجود دارند، در حالی که حماس اعلام کرده بیش از 70 نفر از آنها در حملات تصادفی توسط اسرائیل که حداقل 9500 فلسطینی را در زندانهای خود نگهداری میکند، کشته شدهاند.
استعفای گانتس و آیزنکوت باعث افزایش ائتلاف معترضان علیه نتانیاهو میشود که به معنای افزایش فشار مخالفان و اعتراضات خیابانی به نمایندگی از خانوادههای زندانیان علیه نتانیاهو برای انعقاد توافق با حماس است. در ماههای اخیر، اپوزیسیون اسرائیل به رهبری یائیر لاپید، رهبر حزب یشعتید (به معنی آیندهای وجود دارد)، از وزرای شورای جنگ، گانتس و آیزنکوت، خواست از کابینه خارج شوند و به صفوف آنها بپیوندند تا کابینه را سرنگون و برای انتخابات زودهنگام تلاش کنند. لاپید با استقبال از این استعفا گفت: تصمیم گانتس و آیزنکوت برای ترک دولت «شکستخورده»، «مهم و صحیح» بود و ادامه داد: حال زمان برکناری این «دولت افراطی» و تشکیل «دولتی عقلانی که امنیت اسرا و جایگاه بینالمللی اسرائیل را به او بازگرداند» فرا رسیده است.
آویگدور لیبرمن، رهبر حزب «اسرائیل خانه ما» نیز گفت اعلام استعفا «خوب است، حتی اگر دیر اعلام شود و زمان تشکیل ائتلاف صهیونیستی فرا رسیده است» .
نتانیاهو اما در واکنش به این موضوع در شبکه اجتماعی ایکس خطاب به گانتس گفت: «اسرائیل در چندین جبهه در حال جنگ است و الان زمان کنارهگیری نیست، بلکه زمان اتحاد نیروهاست».
در واقع میتوان اینگونه برداشت کرد که این پیام نتانیاهو بیانگر درماندگی او در برابر استعفای سریالی اعضای کابینه وی و مقامات ارشد نظامی اسرائیل است، در حالی که با گذشت 8 ماه از جنگ غزه اسرائیل به هیچ یک از اهداف تعیینشده یعنی نابودی حماس و بازگشت اسرای اسرائیلی دست نیافته است، افزون بر اینکه همین جنگ بر شکافهای داخلی رژیم نیز افزوده و آن را بیش از پیش در تنگنا قرار داده است.
روزنامه «یسرائیل هیوم» در این باره سوالات و سناریوهای احتمالی را درباره کابینه نتانیاهو مطرح کرده که از جمله آن ابقای کابینه جنگ است.
* سناریوی اول: ابقای کابینه
این روزنامه نوشت: این سناریو واقعیتر به نظر میرسد و احتمالا به زودی اتفاق بیفتد. استعفای گانتس با هدف تبدیل وی به اپوزیسیون مرکزی نیست، بلکه با هدف تحقق پیشرفت در انتخابات و سرنگونی کابینه است. با استعفای گانتس قدرت اپوزیسیون، همچنین جنبشهای اعتراضی و تظاهرات علیه دولت در تلآویو افزایش خواهد یافت اما به نظر میرسد هدف سرنگونی کابینه همچنان دور از دسترس است و نتانیاهو برای ادامه فعالیت ائتلاف دولتی تلاش خواهد کرد.
* سناریوی دوم: ساعر و لیبرمن وارد کابینه میشوند
این روزنامه در ادامه نوشت: این سناریو قوی نیست اما شکی نیست که نتانیاهو این سناریو را ترجیح میدهد. خروج گانتس از کابینه احتمالا اخبار خوبی را برای ائتلاف راست داشته باشد و تفکرات جدید و متفاوتی را در کابینه جنگ ایجاد کند. با اینکه سرنگونی کابینه یک منفعت مشترک برای ساعر، لیبرمن و گانتس نیست اما توافقی بین طرفها برای روش اداره جنگ وجود ندارد. علاوه بر این کسی که در هرگونه تلاشی برای اضافه کردن اعضای جدید به کابینه جنگ کارشکنی میکرد، گانتس بود. در عین حال به نظر میرسد زمان برای لیبرمن و ساعر تمام شده است و آنها ترجیح میدهند خارج از کابینه باشند.
* سناریوی سوم: سرنگونی کابینه
با اینکه کنارهگیری اردوگاه رسمی باعث میشود ائتلاف با اکثریت پارلمانی قوی و منسجم باقی بماند و به دولت اجازه ادامه فعالیت خود را بدهد اما ممکن است اتفاق دیگری مثل قانون خدمت در ارتش یا مساله دیگری اوضاع را متزلزل کند و به انحلال کابینه منجر شود. بر اساس گزارش این روزنامه هرچند هیچکدام از اعضای کابینه انحلال آن را به نفع خود نمیدانند اما این اتفاق ممکن است بیفتد و حتی این اتفاق احتمالا به دنبال افزایش اعتراضات رخ بدهد.
ارسال به دوستان
مکرون در پی شکست حزبش در انتخابات پارلمان اروپا مجلس ملی فرانسه را منحل کرد
زلزله در قاره سبز
گروه بینالملل: در حالی نتایج انتخابات پارلمان اتحادیه اروپایی اعلام شد که طیفی وسیعی از ملیگرایان و راستهای افراطی توانستند این پارلمان را تصرف کنند و حتی در فرانسه یک زلزله سیاسی رخ داد به حدی که مکرون درخواست انحلال مجلس و برگزاری انتخابات زودهنگام را کرد.
حدود ۱۸۵ میلیون رایدهنده از ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپایی در انتخابات پارلمان این اتحادیه شرکت کردند. هر چند احزاب راست افراطی در گوشه و کنار اتحادیه با اقبال عمومی مواجه شدند ولی آرای جلب شده توسط آنها چندان با پیشبینیها منطبق نبود، چنانکه اگر اراده سیاسی کافی در میان احزاب میانهرو وجود داشته باشد، ائتلاف حامی اروپای واحد همچنان اکثریت کرسیهای پارلمان را در 5 سال آینده در اختیار خواهد داشت.
در شکستی مفتضحانه برای اولاف شولتس صدراعظم آلمان، امانوئل مکرون رئیسجمهور فرانسه و کارل نهامر صدراعظم اتریش، راستهای افراطی پیروزی نسبی خود را در انتخابات پارلمان اروپا جشن گرفتند اما هنوز راست میانه اکثریت را حفظ کرده است. بر پایه برآوردهای اولیه در روز دوشنبه، ائتلاف بزرگ بین حزب راست میانه مردم اروپا (EPP)، سوسیالیستها و دموکراتهای چپ میانه (S&D) و گروه لیبرال تجدید اروپا (Renew Europe) با کسب ۴۰۳ کرسی ۵۶ درصد پارلمان اروپا را در اختیار خود خواهند داشت.
به عبارت دیگر، حزب مردم اروپا (EPP) با کسب ۱۸۹ کرسی همچنان خود را به عنوان بزرگترین بلوک سیاسی در پارلمان اروپا مطرح کرد و حزب سوسیال - دموکرات هم با کسب ۱۳۵ کرسی همچنان دومین حزب بزرگ سیاسی اتحادیه اروپایی باقی ماند. با این حال احزابی چون حزب تجدید (لیبرال) و حزب سبز هر کدام با از دست دادن ۱۹ کرسی نتایج «مایوسکنندهای» داشتند و در برابر احزاب دست راستی چون حزب محافظهکاران و اصلاحطلبان با کسب ۷۲ کرسی که 4 کرسی بیشتر از انتخابات سال ۲۰۱۹ است، ابراز پیروزی کردند.
بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، در فرانسه حزب «اجتماع ملی» مارین لوپن توانست حزب امانوئل مکرون، رئیسجمهور را شکست دهد که این مساله باعث شد مکرون با اعلام انحلال پارلمان، برگزاری انتخابات زودهنگام را خواستار شود. این حزب راست افراطی موفق شد ۳۳ درصد آرا و ۳۱ کرسی را به دست آورد، در حالی که حزب مکرون تنها ۱۵ درصد آرا را کسب کرد.
لوپن پس از این پیروزی گفت: «ما آمادهایم کشور را به حالت اولش بازگردانیم، آماده دفاع از منافع فرانسویها، آماده پایان دادن به مهاجرت گسترده هستیم». مکرون هم این شکست را پذیرفت و گفت: «من پیام شما، نگرانیهای شما را شنیدم و آنها را بیپاسخ نمیگذارم. فرانسه به اکثریت واضح نیاز دارد تا در آرامش و هماهنگی عمل کند».
بدین ترتیب در پی سخنان رئیسجمهور فرانسه باید انتخابات زودهنگام پارلمانی برگزار شود. احزاب راست افراطی فرانسه در انتخابات پارلمان اروپا به پیروزی چشمگیری دست یافتند. حزب اجتماع ملی به رهبری مارین لوپن بیش از ۲ برابر آرای حزب رنسانس مکرون را از آن خود کرد. امانوئل مکرون گفت: «نتایج انتخابات اروپا برای دولت من خوب نیست و ظهور ناسیونالیستها خطری برای فرانسه و اروپاست». مکرون با بیان اینکه «تصمیم گرفتم انتخابات زودهنگام را ۳۰ ژوئن برگزار کنم»، تصریح کرد: «انحلال مجلس ملی را اعلام میکنم».
در آلمان هم حزب راست افراطی «آلترناتیو برای آلمان» (AfD) مقام دوم را به خود اختصاص داد که نشاندهنده قدرت این حزب در آستانه انتخابات فدرال سال آینده است. سبزهای آلمان بزرگترین بازنده انتخابات روز یکشنبه بودند که با کاهش 8.5 درصدی به ۱۲ درصد آرا دست یافتند و به دلیل سیاستهای مربوط به کاهش انتشار گازهای گلخانهای توسط رایدهندگان مجازات شدند. حزب شولتس و سومین شریک ائتلاف او یعنی حزب دموکراتیک هم تنها ۱۴ و ۵ درصد آرا را کسب کردند. عملکرد قوی حزب آلترناتیوی برای آلمان در حالی اتفاق افتاده که دورنمای این حزب بالاترین در چند دهه گذشته است و احزاب پوپولیستی جدید برای پر کردن خلأ ناشی از کاهش حضور احزاب اصلی در رقابت هستند. موفقیت حزب آلترناتیوی برای آلمان با وجود یکسری رسواییها و مناقشات بوده مبنی بر اینکه کاندیدای اصلی این حزب اعلام کرده نیروهای اساس آلمان نازی اصلا «جنایتکار» نبودهاند.
در اتریش نیز حزب راست افراطی «آزادی» ۲۶ درصد آرا را کسب کرد و برای نخستینبار در راس احزاب دیگر قرار گرفت. حزب حاکم محافظهکار «مردم» ۲۴ درصد آرا را کسب کرد و جلوتر از حزب سوسیال - دموکرات با ۲۳ درصد و سبزها با ۱۱ درصد قرار گرفتند.
در ایتالیا نیز جورجیا ملونی، نخستوزیر پس از آنکه حزب پوپولیست راستگرایش بیش از ۲ برابر کرسیهای خود در پارلمان را افزایش داد، موقعیت خود را تقویت کرد. حزب راست افراطی «برادران ایتالیا» به رهبری ملونی با کسب ۲۸ درصد آرا در انتخابات پارلمان اروپا در ایتالیا پیروز شد؛ اتفاقی که میتواند جایگاه قابل توجهی را در معادلات آتی اروپا برای ملونی به ارمغان آورد. این پیروزی میتواند ضمن تقویت جایگاه داخلی ملونی به عنوان نخستوزیر، او را به عنوان یکی از قدرتمندترین شخصیتهای اتحادیه اروپایی نیز معرفی کند. مخالفان ائتلاف دست راستی ملونی امیدوار بودند نتایج انتخابات پارلمان اروپا نشانی از نارضایتی از عملکرد دولت کنونی ارائه دهد اما برعکس، آنچه از صندوقهای رای بیرون آمد، مشخص کرد ایتالیاییها چندان هم از ملونی و کابینه او ناراضی نیستند. حزب مخالف چپ میانه (PD) یا «حزب دموکرات» ۲۳ درصد آرا را به دست آورد و پس از آن جنبش 5 ستاره که یک جریان پوپولیستی است با کسب ۱۰ درصد آرا در جایگاه سوم قرار گرفت. این جریان سیاسی نسبت به انتخابات سال ۲۰۱۹ میلادی 7 درصد کاهش حمایت را داشته است.
***
نتایج کرسیهای پارلمان اروپا
بنا بر آخرین برآوردها، تقسیم کرسیها در پارلمان اروپا که ۷۲۰ نماینده دارد، چنین است:
حزب راستگرای مردم اروپا ۱۸۹ کرسی (۱۲ کرسی بیشتر از دوره قبل در سال ۲۰۱۹)
حزب چپگرای سوسیال - دموکرات ۱۳۵ کرسی (۵ کرسی کمتر از دوره قبل)
حزب چپگرای تجدید اروپا ۸۳ کرسی (۱۹ کرسی کمتر از دوره قبل)
محافظهکاران و اصلاحطلبان راستگرا ۷۲ کرسی (4 کرسی بیشتر از دوره قبل)
حزب هویت و دموکراسی ۵۸ کرسی (یک کرسی کمتر از دوره قبل)
حزب سبز ۵۳ کرسی (۱۹ کرسی کمتر از دوره قبل)
نمایندگان مستقل ۴۵ کرسی (۵ کرسی کمتر از دوره قبل)
چپگرایان ۳۵ کرسی (2 کرسی کمتر از دوره قبل)
ارسال به دوستان
دور دنیا
مدودف: مکرون و شولتس به زبالهدان تاریخ بروند!
معاون شورای امنیت روسیه با اشاره به عملکرد ضعیف احزاب حاکم آلمان و فرانسه در انتخابات پارلمان اروپا، به رهبران این کشورها توصیه کرد بازنشست شده و به «زبالهدان تاریخ» بروند. به گزارش ایسنا، «دیمیتری مدودف» معاون شورای امنیت روسیه با اشاره به اینکه احزاب متبوع «امانوئل مکرون» و «اولاف شولتس» رهبران فرانسه و آلمان در انتخابات پارلمان اروپا عملکرد ضعیفی داشتند، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «هیچکس به شما احترام نمیگذارد. نتیجه انتخابات پارلمان اروپا را دیدید؟!» مدودف در ادامه، افزایش محبوبیت جریان راست افراطی در اروپا را نتیجه حمایتهای غرب از اوکراین دانست و خطاب به مکرون و شولتس نوشت: «این نمایانگر سیاستهای اقتصادی و مهاجرتی احمقانه و سیاستهای بهدردنخور شما در حمایت از مقامات وفادار به باندرا در اوکراین است، حمایتی که به قیمت نادیدهگرفتن شهروندان خود انجام دادید». «استپان باندرا» سیاستمدار راست افراطی در اوکراین و متحد نازیسم هیتلری بود که در جنگ دوم جهانی با آلمان نازی همکاری کرد. دولت لهستان او را به نقش داشتن در مرگ 100 هزار غیرنظامی لهستانی در جنگ دوم جهانی متهم کرده است.
***
ترامپ حملهکنندگان به کنگره را جنگجو نامید
دونالد ترامپ در یک گردهمایی انتخاباتی در نوادا، حملهکنندگان به ساختمان کنگره در 6 ژانویه سال 2021 را افرادی جنگجو نامید. وی در میان انبوهی از طرفدارانش اظهار کرد: آن دسته از طرفداران من که در آن روز به ساختمان کنگره حمله کردند، جنگجویانی هستند که براستی بیشتر از آن چیزی هستند که بودند، آنها قربانیان آنچه اتفاق افتاد، بودند. ترامپ افزود: تمام آنچه آنها انجام دادند اعتراض به انتخاباتی متقلبانه بود، این کاری بود که آنها انجام دادند.
وی همچنین بار دیگر مدعی شد برای انتخابات ریاستجمهوری 2024، علیه او توطئه شده است. رئیسجمهور سابق آمریکا همچنین مدعی شد: پلیس به حملهکنندگان به ساختمان کنگره خوشامدگویی کرده و به آنها گفته بود؛ «به داخل بیایید، به داخل بیایید»، آنچه اتفاق افتاد یک اقدام وحشتناک بود. این در حالی است که ترامپ در گذشته نیز از واژگان مشابهی برای توصیف افرادی استفاده کرده بود که به ساختمان کنگره حمله کرده بودند. نوامبر سال گذشته ترامپ متهمان پرونده حمله به ساختمان کنگره را گروگان نامیده و خواستار آزادی آنها شده بود. وی همچنین ماه مارس مدعی شد اگر بار دیگر به عنوان رئیسجمهور آمریکا انتخاب شود، یکی از نخستین اقداماتش آزادی متهمان این پرونده خواهد بود که ناحق زندانی شدهاند.
***
آمریکا در حال بررسی مذاکره مستقیم با جنبش حماس
رسانههای آمریکایی فاش کردند مقامات این کشور در حال بررسی مذاکره مستقیم با جنبش حماس بدون حضور اسرائیل برای آزادی 5 اسیر آمریکایی در بند مقاومت در نوار غزه هستند. یک مقام آمریکایی به شبکه انبیسی گفت دولت بایدن در حال بررسی مذاکره مستقیم با حماس برای آزادی زندانیان آمریکایی در بند مقاومت در نوار غزه است. این شبکه تلویزیونی آمریکایی ضمن اعلام این خبر افزود: مقامات دولت بایدن درباره امکان مذاکره با حماس برای آزادی 5 آمریکایی زندانی در غزه رایزنی کردهاند. بر اساس گزارش انبیسی، مذاکرات احتمالی آمریکا با حماس شامل «اسرائیل» نمیشود و طبق معمول مذاکرات جاری از طریق مذاکرهکنندگان قطری انجام میشود. انبیسی همچنین پیشبینی کرد توافق یکجانبه واشنگتن و حماس باعث افزایش تنش در روابط آمریکا و اسرائیل خواهد شد و فشار سیاسی داخلی بیشتری بر نتانیاهو وارد میکند. این شبکه همچنین به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی گزارش داد عملیات اسرائیل در النصیرات برای آزادی ۴ اسیر خود، تلاشهای آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا را برای دستیابی به توافق مبادله اسیران با مشکل مواجه میکند. این مقام آمریکایی افزود: نجات این ۴ اسیر عزم بنیامین نتانیاهو را برای ادامه عملیات نظامی تقویت کرده است. وی همچنین تأکید کرد ایده مذاکره با حماس برای آزادی اسیران آمریکایی در بند در نوار غزه، در صورت شکست پیشنهاد فعلی برای آتشبس، یک گزینه واقعی خواهد بود. سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از مقامات این رژیم گزارش داد آنها از تصمیم دولت بایدن برای بررسی مذاکره با حماس برای آزادی اسیران آمریکایی اطلاعی ندارند.
***
پهپاد حزبالله لبنان باعث وحشت بیش از ۲۰۰ هزار شهرکنشین شد
رسانههای عبریزبان گزارش دادند پهپادی که شب گذشته توسط حزبالله لبنان به سمت شمال اراضی اشغالی پرواز کرد، موجب ترس و وحشت بیش از ۲۰۰ هزار شهرکنشین شد. به گزارش ایسنا، رسانههای عبریزبان در این باره نوشتند: حزبالله لبنان شب گذشته یک پهپاد را به پرواز درآورد که موجب رعب و وحشت در میان بیش از ۲۰۰ هزار شهرکنشین در «عکا» و «هکریوت» شد. پهپاد زمانی که از خط مرزی عبور میکند خطرناکتر از موشکها میشود، چرا که با دقت هر مکانی را که بخواهد میتواند مورد حمله قرار دهد. رسانههای صهیونیست از فرار دهها هزار ساکن شمال اراضی اشغالی به پناهگاهها در شهرهای عکا و کریات بیالیک خبر دادند. در جریان فرار صهیونیستها به پناهگاهها در عکا و شمال حیفا، چند نفر زخمی شدند! سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی هم با اشاره به شنیده شدن صدای انفجارهایی در آسمان عکا و خلیج حیفا، از فعال شدن سامانههای دفاعی برای رهگیری اهداف هوایی خبر داد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|