|
اخبار
سخنگوی ستاد انتخابات کشور:
۹۷ هزار و ۹۶۷ رأی از ایرانیان خارج کشور اخذ شد
سخنگوی ستاد انتخابات کشور آرای اخذ شده از ایرانیان مقیم خارج از کشور در مرحله نخست انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری را ۹۷ هزار و ۹۶۷ رای اعلام کرد. محسن اسلامی دیروز با اشاره به برگزاری انتخابات ریاستجمهوری در ۱۳۶ نمایندگی جمهوری اسلامی ایران، شامل سفارتخانهها و کنسولگریهای کشورمان و حضور ایرانیان در انتخابات مرحله نخست، افزود: در مرحله دوم انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری نیز تمهیدات لازم برای اخذ آرا از ایرانیان مقیم خارج از کشور اندیشیده شده است. وی با اشاره به مجموع ۹۷ هزار و ۹۶۷ رای مأخوذه از ایرانیان خارج از کشور در پای صندوقهای رای در مرحله نخست انتخابات ریاستجمهوری، اظهار داشت: از این آرا ۳۲ هزار و ۵۸۲ رای مربوط به آقای مسعود پزشکیان، ۴۸ هزار و ۴۲ رای مربوط به آقای سعید جلیلی، ۱۳ هزار و ۲۱۵ رای مربوط به آقای محمدباقر قالیباف و ۱۰۶۲ رای مربوط به آقای مصطفی پورمحمدی ثبت شده است. سخنگوی ستاد انتخابات کشور آرای باطله را نیز ۳۰۶۶ رای اعلام کرد.
اسلامی در ادامه تاکید کرد: در مرحله دوم انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری نیز که جمعه ۱۵ تیرماه برگزار میشود تمام شعبی که برای مرحله نخست در خارج از کشور در نظر گرفته شده بودند، با هماهنگیهای وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و تمهیدات ستاد انتخابات کشور فعال هستند و آماده اخذ رای از ایرانیان خارج از کشور هستند. وی همچنین تصریح کرد: در مرحله اول انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری با هماهنگیهای انجامشده حجاج ایرانی مستقر در عربستان سعودی نیز در انتخابات شرکت کردند. سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: وزارت امور خارجه تعرفههای مرحله دوم انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری اسلامی ایران را برای نمایندگیهای کشورمان ارسال کرده است.
***
امیر حیدری:
حضور مردم پای صندوقهای رأی اقتدار جهانی در پی دارد
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت حضور مردم پای صندوقهای رای اقتدار جهانی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به همراه خواهد آورد. امیر کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران طی گفتوگویی با اشاره به در پیش بودن برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در روز جمعه ۸ تیر گفت: هر کجا مردم باشند حق آنجاست و اقتدار و قدرت نظام اسلامی نیز در حضور و مشارکت مردم است که این مهم بارها و بارها در عرصههای مختلف مانند دفاعمقدس و عرصه سازندگی بعد از جنگ تحمیلی 8 ساله به اثبات رسیده است که هر گاه مردم وارد عرصه شدند، معادلات به نفع میهن اسلامی ما تغییر کرد. وی افزود: نظام جمهوری اسلامی نظامی مردمی و از بطن مردم است و متکی به خواست و اراده آنهاست، لذا من از مردم شریف، بصیر، آگاه و ولایتمدار ایران اسلامی میخواهم انتخابات را به عنوان یکی از مهمترین عرصههای حضور و نمود مشارکت مردمی و البته مردمی بودن انقلاب اسلامی ایران دست کم نگرفته و برای نقشآفرینی و اقتدارآفرینی به میدان عمل بیایند و روز جمعه خود را به پای صندوقهای سرنوشتساز و تعیینکننده رای برسانند. فرمانده نیروی زمینی ارتش انتخابات را فرصتی بسیار مهم و حیاتی برای نقشآفرینی اقشار مختلف جامعه ایران در سطح ملی و جهانی دانست و افزود: آنها که به دنبال مبارزه با استکبار یا همان استکبارستیزی هستند باید بدانند که جای این مبارزه جمعه 15 تیرماه در پای صندوقهای رای چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری است.
***
معاون سیاسی دفتر رئیسجمهور:
قفل بودن پولهای ایران نتیجه توافق تیم آقای روحانی بود
معاون امور سیاسی دفتر رئیسجمهوری گفت: آقای پزشکیان در مناظره شاکی بودند که چرا پولهای ایران در برخی کشورها قفل است، این نتیجه توافق تیم آقای روحانی با این کشورها بود. محمد جمشیدی، معاون امور سیاسی دفتر رئیسجمهور در شبکه مجازی ایکس نوشت: آقای پزشکیان در مناظره شاکی بودند که چرا پولهای ایران در برخی کشورها قفل است. وی افزود: خب! این نتیجه توافق تیم آقای روحانی با این کشورها بود، آن هم در دوره برجام. توافق کردند که انرژی بفروشند و بهجای پول، تدریجی کالا بخرند. ضمنا ایشان در آن دوره در مجلس بودند. شهید رئیسی همه آنها را به هم زد.
***
کنعانی:
سکوت مقابل جنایات صهیونیستها دور از انسانیت است
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به جنایات ناتمام صهیونیستها در غزه اعلام کرد: سکوت و بیتفاوتی مقابل این همه جنایت و وحشیگری دور از مسؤولیت انسانی و اخلاقی و در محکمه وجدان بشری و در محکمه الهی مردود و محکوم است. ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با اشاره به جنایات ناتمام صهیونیستها در غزه در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: دردها و داغهای وارده بر پیکر فلسطین و ساکنان نوار غزه غیرقابل توصیف است. سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه مسؤولیت آمریکا و سایر حامیان رژیم جنایتپیشه اسرائیل در تداوم این جنایات هولناک، ذرهای کمتر از رژیم یادشده نیست، گفت: سکوت و بیتفاوتی مقابل این همه جنایت و وحشیگری دور از مسؤولیت انسانی و اخلاقی و در محکمه وجدان بشری و در محکمه الهی مردود و محکوم است. 270 روز از جنگ در غزه میگذرد و رژیم صهیونیستی همچنان حملات خود را به این باریکه تشدید کرده است. گفتنی است جنگندههای رژیم صهیونیستی بامداد دیروز، سهشنبه، شهرهای رفح و خانیونس واقع در جنوب نوار غزه را بار دیگر بمباران کردند.
ارسال به دوستان
مخبر: رویکرد ایران در تعامل با شرق و غرب متوازن است
سرپرست ریاستجمهوری رویکرد سیاست خارجی ایران در تعامل با شرق و غرب را متوازن عنوان کرد. سفرای جدید کشورهای چین، ایتالیا، اسپانیا، کرهجنوبی، استرالیا، مجارستان، فنلاند، قزاقستان و صربستان به طور جداگانه به حضور کفیل ریاستجمهوری رسیده و استوارنامه خود را تقدیم کردند. در این مراسم محمد مخبر گفت سیاست ایران در تعامل با شرق و غرب متوازن است.
ارسال به دوستان
تحلیل عملکرد سعید جلیلی در مناظره نخست با مسعود پزشکیان
نقد بیبرنامگی
گروه سیاسی: اولین مناظره 2 کاندیدای راهیافته به دور دوم انتخابات ریاستجمهوری با حواشی بسیاری همراه بود. هرچند تا حدی میشد پیشبینی کرد که قرار است در روند کلی این مناظره چه صحنهها و صحبتهایی را ببینیم و بشنویم اما مشاجره جلیلی و پزشکیان در تایم پایانی بسیار هیجانی دنبال شد. در آن چند دقیقه توفانی حرفهایی رد و بدل شد که بهتر توانست عیار هرکدام از ۲ نامزد را مشخص کند. بویژه آنجا که پزشکیان ولو برای لحظهای هم که شده، نقاب اخلاق را از چهره برداشت و جلیلی را محکوم به اعدام کرد: «اگر رشد ۸ درصدی را محقق نکرد اعدامش کنید!»
چند سال پیش که حسن روحانی مخالفانش را به «جهنم» حواله کرد، شاید نمیدانست قرار است ادبیاتی را وارد فضای سیاسی کشور کند که مشخصه او و برخی از همکارانش میشود. مثل میکروفنی که عباس آخوندی، وزیر راه دولت روحانی در حاشیه هیات دولت از دست خبرنگاری گرفت و به گوشهای پرت کرد، یا توئیت اخیر آذریجهرمی که مخالفان خود را به حکومت طالبان تشبیه کرد، یا مثل بسیاری از بیاخلاقیهای دیگر که گویی اکنون اصلاحطلبان با آن خو گرفتهاند.
حالا هم که مسعود پزشکیان میخواهد دولت سوم روحانی را تشکیل بدهد، برای رقیبش حکم اعدام صادر میکند. ماجرا از جایی شروع شد که پزشکیان گفت: «از علم حرف میزنید، بگویید چارچوب علمی در فناوری یعنی چه؟ اینکه حرف بزنیم که برنامه نیست و یک چشمانداز میخواهید بنویسید باید با کوچکترین آدم آن سازمان صحبت کنید. قرآن ما مگر راهنمای ما نیست؟ چرا به آن عمل نمیکنیم؟ هنر آن است که طبق آنچه داری یک چیزی بنویسی اجرا شود. با این روند امکان رشد ۸ درصد از نظر علمی وجود ندارد». در اینجا بود که جلیلی بیبرنامه بودن پزشکیان را یادآور شد و این سوال را مطرح کرد که چرا میگویید امکان رسیدن به رشد 8 درصد (اعلامی در برنامه هفتم توسعه) وجود ندارد. شما که برنامه ندارید و میگویید برنامهها از قبل نوشته شده، چرا میگویید نمیشود همان برنامههای نوشتهشده را هم محقق کرد؟
در پاسخ پزشکیان رو به دوربین کرد و گفت: «جلوتر از شما اعلام کردم و جلوی چشم مردم اعلام میکنم همین امروز از انتخابات کنار میروم اما شرطش این است اگر میتوانید رشد ۸ درصدی را اعمال کنید، اگر نتوانستید اجرا کنید اعدامتان کنند. ۴۵ سال دارید حکومت میکنید، چرا مشکلات حل نشده است؟»
در این مناظره نامزد جبهه اصلاحات طوری صحبت کرد که انگار خودش را خارج از نظام میداند. در عمر 45 ساله نظام اسلامی، حداقل در 4 دوره 8 ساله کسانی در راس امور اجرایی کشور قرار داشتند که اکنون چکیدهای از تمامی آنها در ستاد انتخاباتی پزشکیان حضور دارند. از دفاع تمامقد فرزندان هاشمی و برخی اعضای کابینه او گرفته تا دولتمردان کابینه خاتمی و روحانی، تقریبا همان ترکیبی را پشت سر مسعود پزشکیان میبینیم که در سپهر سیاسی کشور تحت عنوان کارگزاران و اصلاحطلبان شناخته میشوند.
پزشکیان از درون حاکمیت آن را نقد میکند. اشکالی ندارد! اما اینکه در بزنگاه خودش را خارج از همان نظام و ساختاری فرض کند که احتمال دارد بتواند بالاترین سکان اجرایی آن را در دست بگیرد، امری است عجیب که در مناظره اول شاهدش بودیم.
* موی دماغ آمریکاییها!
گذشته از دقایق پایانی مناظره اول که بدون دخالت مجری، شاهد بحثهای داغ پزشکیان و جلیلی بودیم، این مناظره از ابتدا تقریبا همانطور دنبال شد که انتظارش را داشتیم. پزشکیان طبق معمول انجام تمام برنامهها را به کارشناسان موکول کرد و در هر جایی که احساس کرد قافیه تنگ شده است، سراغ برجام رفت و مذاکره پیرامون آن را پیش کشید. در اثنای مناظره، پزشکیان در پاسخ به این سوال که «آمریکا سردار سلیمانی را شهید میکند و میخواهد فروش نفت را به صفر برساند، در این شرایط شما چه میکنید؟» گفت: «بحث شهید سلیمانی جداست. آمریکا به خاطر بحثهای غزه و سوریه این کار را میکند. موی دماغ آنها شده بود و او را ترور کردند. این چه ربطی به دعوای بعد از آن قضیه دارد؟ چرا بازرگانان ما نمیتوانند راحت به اروپا بروند؟ ما چه کردیم که دنیا با ما اینچنین است؟ در همین همسایهها چرا ترکیه پول ما را نمیدهد؟ چرا چین دلار ما را پس نمیدهد و هر جنسی دلش میخواهد به ما قالب میکند؟ چرا همین قرارداد ۲۵ ساله را اجرا نمیکند؟ نخواهد کرد. افایتیاف مانند فیفاست. اگر زیر بار حرف آنها نرویم ما را بازی نمیدهند. اگر به آن عمل نکنیم ما را در بازیهای جهانی راه نخواهند داد. بگویید اگر اینها را نکردید چه بلایی میخواهید سر مردم بیاورید؟ چرا چاپ پول 3-2 برابر شده است؟»
ادعای پزشکیان درباره نرخ رشد نقدینگی در دولت شهید رئیسی البته با واکنش سخنگوی دولت همراه شد.
علی بهادریجهرمی، سخنگوی دولت، ساعتی پس از پایان مناظره در صفحه شخصی خود در ایکس نوشت: «ادب مرد به ز دولت اوست! نرخ رشد نقدینگی در دولت شهید رئیسی از ۴۲.۸ درصد در مهر ۱۴۰۰ به 24.1 درصد در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت. مقابل دوربین گرفتن نموداری که انبوه نقدینگی دولت سابق را به اضافه نقدینگی جدید، مجموعا با هم نشان میدهد بیاخلاقی سیاسی است».
* نقطهزنی جلیلی
سعید جلیلی در مناظره اول نشان داد اگر بخواهد میتواند رقیب را با دلیل و مدرک در تنگنا قرار بدهد. او که چهره آرام مناظرات پیشین لقب گرفته بود، این بار بویژه در لحظات پایانی مناظره از قالب همیشگی خارج شد و برای هرکدام از ادعاهای پزشکیان دلایل متقنی ارائه کرد. جلیلی در پاسخ به پزشکیان در رابطه با مسائل بینالمللی، ارتباط با دنیا، افایتیاف و برجام گفت: «اینکه شما یک چیزی بگویید و یک چیزی بگیرید اینطور نبود، بلکه ما امروز در برجام طلبکاریم. ما چیزهای بسیاری دادیم و چیزی نگرفتهایم و راهحل این است که ما نباید معطل آنها شویم. کاری که باید انجام دهیم این است با طلبکاری به آنها بگوییم ما دهها کار انجام دادیم و شما از برجام خارج شدید. این دیپلماسی و سیاست نیست که همه چیزمان را بدهیم و طرف مقابل که خارج شود چیزی نگوییم».
وی افزود: «راهکار هم این است که مردم را مشارکت دهیم، نه اینکه به اندک بهانهای کار را تعطیل کنیم و بگوییم ۷۰۰ نفر در روز مردند هم مردند چون افایتیاف اجرا نشده است. ما این رویکرد را قبول نداریم، بلکه میگوییم نه تنها میتوان مشکلات را حل کرد بلکه میتوان پیشرفت هم ایجاد کرد».
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری همچنین بیان کرد: «بعد از ۹ سال این موضوع روشن میشود که ابزار فشار او تحریمهاست و خود غرب اذعان داشت که تحریمها نقطه آخر بود و این عین صحبتهای اوباماست. وقتی ترامپ از برجام خارج شد من گفتم حماقت او بود و این در شرایطی بود که مردم ما فهمیدهاند چگونه با این حربه با تحریم مقابله کنند».
در بخش دیگری از مناظره، جلیلی در پاسخ به پزشکیان که اشاره به وجود مشکل در قشر کارگر جامعه و وجود تحریمها داشت، گفت: «من روی تشخیص شما اشکال میگیرم. برای همین تجویزتان غلط است، چرا که ما در موضوع تحریمها قدرتمند وارد شدهایم. من همان زمان هم در کمیسیون برجام به شما گفتم اینجا ننوشته است تحریمها لغو میشود، بلکه نوشته است ۸ سال دیگر و بعد از ۸ سال هم اتفاقی که رخ داد این بود که 3 کشور اروپایی اطلاعیه دادند تعهداتمان را انجام نمیدهیم».
وی گفت: «امروز اهرم تحریم را که غرب میخواست علیه ما به کار بگیرد حتما از آن خارج میشویم و یک راه این است که از طرف مقابل بخواهیم تعهدات خود را انجام دهد، همانطور که شهید رئیسی تحریمها را خنثی کرد. آنها گفته بودند ۲۰۰ هزار بشکه هم نمیتوانیم بفروشیم اما امروز ۲ میلیون بشکه میفروشیم. نباید معطل آنها بمانیم».
جلیلی درباره تحریمها هم اظهار کرد: «بحث خنثی کردن تحریم یک بحث است (بحث دیگر اینکه) ما باید او را از تحریم کردنش پشیمان کنیم. با اهرمهای اقتصادی و با رویکردهایی که داریم امروز در بسیاری از عرصهها این موضوع شکل میگیرد. چرا آنها در برخی عرصهها کوتاه میآیند؟ چرا که میبینند ما در حال پیشرفت هستیم و این را به سخره نگیریم که سلیمانی فرصتها را از دل تهدیدها به وجود میآوردند و میتوانیم سراغ قابلیتهای دیگرمان برویم. مسیر به راه انداختن اقتصاد تعامل گسترده با جهان است».
* مشاجره جذاب
مشاجره دقایق پایانی مناظره پزشکیان و جلیلی را باید جذابترین بخش رقابتهای انتخاباتی بدانیم که با توجه به ۲ مرحلهای شدن آن، زمان و روزهای تبلیغات نیز افزایش یافته است. در دور اول رقابتها، 5 مناظره برگزار شد که غیر از 2 مناظره آخر، ۳ مناظره اول چندان جذاب نبودند و ۲ مناظره دیگر تا حدی توانستند توجه برخی اقشار مردم را به خود جلب کنند.
هرچند باید اذعان کرد باقی ماندن تنها ۲ نامزد برای مرحله دوم، بهخودیخود باعث ایجاد دوئل بین آنها خواهد شد اما به نظر میرسد صداوسیما نیز در همین رقابتهای انتخاباتی توانست رفته رفته بهتر عمل کند و حداقل سوالاتی را به مجری برنامه بدهد که تا حدی چالشبرانگیز باشند. همچنین زمانی که مناظره پزشکیان و جلیلی تبدیل به بحث و گاه جدل شد، مجری دخالتی در این دقایق نکرد تا آنها بدون هیچ مزاحمتی حرفهای خود را بزنند. این هم نکتهای است که باید در نظر داشت. سعید جلیلی در این مناظره از قالب آرام همیشگی خود خارج شد و حملاتی به رقیب داشت. او از زبان بدن (لبخند، اشاره دست و حالتهای چهره) بهره برد که توانست تا حدی روی رقیب و بیننده تاثیرگذار باشد. جلیلی روی بیبرنامه بودن پزشکیان تمرکز کرد و مطالعات، تحقیقات، برنامهریزی و جلسات و دیدارهای میدانی خود را به رخ حریف کشید. هرچند میتوانست به جای تمرکز بر قانع کردن حریف، بیشتر بر مخاطبان تمرکز کند و به اقناع آنها بپردازد. پزشکیان در این مناظره گافهای بسیاری داد. از صدور حکم اعدام برای حریف تا تهدید به انصراف از رقابتها، تشبیه ناصواب سردار سلیمانی و چند مورد دیگر که جلیلی میتوانست از آنها استفاده کند. پزشکیان حرفهای تکراری گذشته را زد. تقریبا تمام آنچه را ظریف در میتینگها گفته بود دوباره بیان کرد و چون این بار با رقیبی طرف بود که بر نقاط ضعف او فشار میآورد، گافهایی را بروز داد که در سطور بالا ذکر شد. پزشکیان نشان داد کافی است کمی تحت فشار قرار بگیرد، آن وقت پتانسیل متعجب ساختن مردم را خواهد داشت!
در یک نگاه کلی جلیلی به عنوان کاندیدای جبهه انقلاب مسیر خوبی را در پیش گرفته است. هرچند میتواند بهتر باشد اما او نشان داد صرفا به دنبال تحریک احساسات مردم نیست و چون برنامه دارد، میخواهد به جای تحریک مردم، به کار عملی و جدی بپردازد و این منظور را نیز در صحبتهایش دنبال میکند.
ارسال به دوستان
جلیلی در اجتماع باشکوه مردم خرمآباد، راهکار انقلابی استفاده از ظرفیتهای داخلی برای خنثیسازی تحریم را تشریح کرد
انتخاب خودباوری
گروه سیاسی: سعید جلیلی دیروز پس از نخستین مناظره که با مسعود پزشکیان انجام داد به خرمآباد سفر کرد. در مناظره اول، پزشکیان در یک مقایسه سخیف، عباراتی دون شأن درباره شهید سلیمانی به کار برد. این موضوع پس از مناظره نخست، با اعتراضات گسترده مواجه شد. سعید جلیلی دیروز در اجتماع باشکوه مردم خرمآباد نیز به این موضوع اشاره کرد. دیروز جلیلی در خرمآباد گفت: ملت کوچکترین جسارت به سردار سلیمانی را برنمیتابد. نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری اظهار داشت: امروز برخی در کشور به دنبال دوستی مجدد با دشمنان ایران اسلامی و امتیاز دادن به آنها هستند و میخواهند همان نسخه غلط را که ۸ سال بیکاری، رکود و رشد منفی را برای کشور به دنبال داشت بپیچند.
سعید جلیلی دیروز در اجتماع بزرگ مردم استان لرستان در محل استادیوم «شهید چاغروند» خرمآباد افزود: خدا را شاکرم که امروز این توفیق و افتخار را پیدا کردم تا در استان لرستان و این شهر دوستداشتنی در جمع شما مردم غیور حضور یابم. وی اظهار داشت: امروز برای یک هدف بزرگ جمع شدهایم، برای یک انتخاب بزرگ و در یک دوراهی برای یک انتخاب هستیم.
وی تاکید کرد: در مباحث تلویزیونی و سخنرانیها میشنوید که ۲ نگاه بیان میشود و امروز یکی از موضوعات مهم این است: آیندهای که میخواهیم باید چگونه باشد؟
وی ادامه داد: عدهای مشکلات، ضعفها و آسیبها را میبینند و پیشاپیش ناامیدی و ما نمیتوانیم را به جامعه القا میکنند، حتی میگویند دستیابی به رشد اقتصادی ۸ درصد امکانپذیر نیست.
نامزد ریاستجمهوری اضافه کرد: راهحل این دسته نیز این است که به دنبال راهی که هیچ وقت نتیجه نداده برویم و به چند قدرت جهانی که بیشترین دشمنی را با ما دارند امتیاز بدهیم تا بلکه مشکلاتمان را رفع کنیم.
جلیلی تصریح کرد: طرف مقابل ۱۵ بار تایید کرد که ایران به تعهداتش عمل کرده اما آنها زیر قولشان زدند که مشکلاتی را برای کشور به دنبال داشت، حالا عدهای همان را دوباره مطرح میکنند.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری اظهار کرد: اما راه دیگر، راهی است که امام شهدا و رهبری به ما یاد دادند و آن خودباوری است که یک جهان فرصت برای ما ایجاد کرده و ثمره آن باید یک ایران جهش باشد.
وی گفت: اگر صحبت از یک ایران جهش میکنیم شعار نیست، بلکه برنامه است و اگر ملت ما این مسیر را انتخاب کند از روز شنبه با قدرت آن را آغاز خواهیم کرد.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری گفت: هر ایرانی از زن و مرد، پیر و جوان همه و همه باید در این حرکت بزرگ نقشی پرشکوه ایفا کنند.
جلیلی افزود: رئیسجمهور وقت آمریکا اعتراف کرد سردار سلیمانی کابوس ما است و دشمن را به لرزه درمیآورد. وی خاطرنشان کرد: هفته قبل در استان کرمان از روستای قنات ملک بازدید کردم که یک فرزند غیور به نام سردار سلیمانی را تقدیم جامعه اسلامی کرده که خار چشم دشمنان است و این فرزند عشایری آنچنان جایگاه یافت که رئیسجمهوری وقت آمریکا اعتراف کرد سردار سلیمانی کابوس ما است و دشمن را به لرزه درمیآورد. ملت ما امروز کوچکترین جسارت را به سردار سلیمانی برنمیتابد.
جلیلی ادامه داد: در طول دوره ۳ ساله ریاستجمهوری شهید رئیسی بخشی از توان دولت صرف ترمیم خرابکاریهای ۸ سال قبل، همچنین بخشی دیگر صرف بازگرداندن قدرت ملت در عرصههای مختلف شد و انشاءالله راه شهید رئیسی را با قدرت ادامه خواهم داد.
وی در جمع پرشور لرها گفت: اگر بستر برای جوانان فراهم شود تا نقش پرشکوه خود را ایفا کنند، سلیمانیها جهان را بر مستکبران تنگ میکنند. سلیمانیها کشور را گلستان میکنند.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری تاکید کرد: امروز یک جهان فرصت داریم، باید یک لرستان و یک ایران جهش داشته باشیم. ما در عرصههای مختلف میتوانیم جهش و موفقیتهای بسیار داشته باشیم و با انتخاب شما یک ایران جهش را در 4 سال آینده شاهد خواهیم بود. بر نماد گُلوَنی شما که نماد غیرت است، بوسه میزنم.
وی گفت: یکی از فرصتهای بزرگ کشور تنوع اقوام است که در شرایط مختلف نشان دادهاند همبستگی خود را حفظ کردهاند و اجازه نمیدهند در ایام انتخابات عدهای از آنها سوءاستفاده کنند. نامزد انتخابات ریاستجمهوری با تقدیر از غیورمردیها و دلاورمردیهای مردم استان لرستان در دفاعمقدس گفت: سلام بر گردان محبین که شهدای زیادی را تقدیم اسلام و انقلاب کرد و سلام بر مردم لرستان که چنین مردمانی دارند.
وی تاکید کرد: سلام بر مهد فرهنگی فقاهت که مرحوم آیتالله العظمی بروجردی فرزند این استان است، همچنین آیتالله طاهری خرمآبادی و آیتالله کمالوند و دکتر سیدجعفر شهیدی بزرگان این منطقه هستند، این استان در عرصههای مختلف فرزندانی تقدیم کرده که هر یک در عرصههای مختلف ستارههای درخشان هستند و اینها عظمت یک ملت
است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|