|
اخبار
دبیر شورای امنیت ملی روسیه وارد تهران شد
هیات بلندپایه روس به ریاست دبیر شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه وارد تهران شد.
هیات بلندپایه روسیه به ریاست «سرگئی شویگو» به دعوت «علیاکبر احمدیان» نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در راستای تداوم همکاریهای راهبردی بین جمهوری اسلامی ایران و روسیه وارد تهران شد. این سفر با هدف تقویت تعاملات و بررسی مسائل منطقهای، بینالمللی و روابط امنیتی - سیاسی دوجانبه انجام میشود.
در این سفر دبیر شورای امنیت ملی روسیه و هیات همراه با مقامات ارشد کشورمان ملاقات خواهند کرد.
***
پزشکیان: اگر توان حل مسألهای را نداشتیم صادقانه بگوییم
رئیسجمهور خطاب به مدیران و کارشناسان سازمان برنامه و بودجه گفت: معتقدم شما با نگاهی نو و روشی نوین خواهید توانست کشور را متحول کنید و با کار اثربخش و تأثیرگذارتان رضایت مردم را جلب کنید.
مسعود پزشکیان صبح دیروز در آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان برنامه و بودجه با تأکید بر اهمیت جایگاه این سازمان در نظام اجرایی کشور، سازمان برنامه و بودجه را مغز متفکر نظام اجرایی کشور دانست که در صورت کارآمدی، گرهگشای مشکلات کشور خواهد بود و در صورت ناکارآمدی، بر مشکلات کشور خواهد افزود.
وی در ادامه با تاکید بر ضرورت تحول در روش عملکرد و فعالیت این سازمان، در توصیف چشمانداز کشور گفت: به دنبال شرایطی هستیم که در آن ایران رتبه برتری در میان کشورهای دیگر کسب کرده، فقر، جهل و تحقیر در جامعه نباشد و آزادگی، شرافت و انسانیت حکمفرما شود و رسیدن به این جایگاه که لیاقت آن را داریم، مستلزم تغییر نگاهها و ابتکار در راهحلهاست. پزشکیان عملی نشدن وعدهها و یکسان نبودن قول و عمل مسؤولان را موجب نارضایتی مردم از آنان دانست و تصریح کرد: بنای دولت جدید این است که اگر توان حل مشکل و مسالهای در کشور را نداشته باشد، آن را صادقانه با مردم در میان بگذارد.
رئیسجمهور افزود: بنده به هیچوجه در اظهارات و سخنانم در جریان انتخابات به مردم وعده دروغ و تعهد غیرقابل اجرا ندادم، چرا که معتقدم هیچ فریضهای نزد خدای متعال از پایبندی به قول و عهد بالاتر نیست و شیرینی صداقت با مردم از رفتار و گفتار منافقانه و دروغگویانه بیشتر است، بنابراین اگر تعهد و قولی به مردم دادیم، باید تا پای جان برای عمل به آن تلاش کنیم.
***
کنعانی: کسی حق ندارد در حق قانونی ایران در تنبیه متجاوز تردید کند
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با محکوم کردن ترور رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران، گفت «کسی حق ندارد در حق قانونی ایران در تنبیه متجاوز و ایجاد بازدارندگی علیه رژیم غاصب صهیونیستی تردید کند».
ناصر کنعانی در آغاز نشست دیروز خود شهادت «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس را تبریک و تسلیت گفت. سخنگوی وزارت خارجه تاکید کرد: رژیم غاصب صهیونیستی همانگونه که از ترور دیگر رهبران فلسطینی و مقاومت طرفی نبست، از ترور ناجوانمردانه شهید هنیه نیز طرفی نخواهد بست. خون پاک این شهید عزم و اراده ملت مظلوم فلسطین و تمام آزادیخواهان را در ادامه مبارزه جزمتر خواهد کرد. وی گفت: این اقدام رذیلانه، بزدلانه و ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی خللی در عزم و اراده بزرگ ملت فلسطین در تداوم مبارزه و جهاد برای آزادی فلسطین ایجاد نمیکند. سخنگوی وزارت امور خارجه ایران اقدام رژیم صهیونیستی در ترور اسماعیل هنیه در تهران را نقض فاحش قوانین و مقررات بینالمللی، تمامیت ارضی ایران و عرف سیاسی جامعه بینالملل دانست و گفت: ایران در چارچوب حقوق بینالملل، حق تنبیه متجاوز را دارد. ما حق خودمان برای دفاع از امنیت ملی، حاکمیت و تمامیت ارضی سرزمینمان را حقی قاطع و بلامنازع میدانیم. کسی حق ندارد در حق قانونی ایران در تنبیه متجاوز و ایجاد بازدارندگی علیه رژیم غاصب صهیونیستی تردید کند.
***
وزیر کشور: فعالیتها و برنامههای اجرایی اربعین امروز آغاز میشود
وزیر کشور با اشاره به اینکه تمام مرزهای ششگانه کشور برای اربعین آمادگی دارند، گفت: فعالیتها و برنامههای اجرایی اربعین امروز آغاز میشود.
احمد وحیدی در نشست ستاد ویژه اربعین حسینی استان ایلام در مهران اظهار کرد: آمادگیهای لازم در مرزهای خروجی کشور بویژه در حوزه زیرساختها از جمله در مرز مهران برای تردد زوار در ایام اربعین حسینی فراهم است. وی عنوان کرد: با توجه به پیشبینی افزایش دمای هوا در ایام اربعین امسال، انجام اقدامهای لازم برای جلوگیری از گرمازدگی زوار و ارائه خدمات درمانی مطلوب بسیار لازم و ضروری است. وی ادامه داد: البته در این زمینه همه مجموعههای درمانی و بهداشتی از جمله وزارت بهداشت، هلالاحمر و... پای کار هستند.
وزیر کشور اضافه کرد: به دلیل گرمای هوا، باید شرایطی ایجاد شود که زوار در مرزها و هنگام خروج از کشور کمترین میزان پیادهروی را داشته باشند و شرایط تسهیل تردد زوار فراهم شود.
وی با اشاره به اینکه فعالیتها و برنامههای اجرایی اربعین از پایانهها امروز (اول ماه صفر) در کشور به طور رسمی آغاز خواهد شد، گفت: خوشبختانه همه مسؤولان استان ایلام برای تسهیل تردد زوار اربعین پای کار بودهاند.
وحیدی عنوان کرد: کنترلهای بهداشتی لازم درباره تب دنگی هنگام تردد زوار اربعین حسینی، تکمیل قطعات محور ایلام – مهران و گسترش و توسعه سایبانها در پایانه مرزی برای تسهیل تردد زوار اربعین از مباحث مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
ارسال به دوستان
مراسم تکریم منظور و معارفه پورمحمدی برگزار شد
مراسم تکریم داوود منظور، رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت سیزدهم و معارفه سیدحمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت چهاردهم با حضور رئیسجمهور برگزار شد. مسعود پزشکیان روز گذشته در حکم انتصاب رئیس سازمان برنامه و بودجه، پورمحمدی را موظف به تحقق اهداف سند چشمانداز، سیاستهای کلی مصوب مقام معظم رهبری و قانون برنامه توسعه کرد.
ارسال به دوستان
فرمانده کل سپاه ترور شهید هنیه را اشتباه محاسباتی رژیم صهیونیستی دانست و بر قطعی بودن پاسخ سخت به آنها تأکید کرد
پاسخ محکم
گروه سیاسی: فرمانده کل سپاه پاسداران دیروز در آیین گرامیداشت روز خبرنگار که با حضور جمع قابل توجهی از اصحاب رسانه برگزار شد، از اشتباه صهیونیستها در ترور شهید اسماعیل هنیه آن هم در تهران سخن گفت و به آنها وعده دریافت پاسخی سخت داد. سخنان سردار سلامی آن هم بعد از انجام عملیات «وعده صادق» که به جهانیان فهماند ایران در محقق کردن انتقام سخت خود تا چه اندازه صادق است، مورد توجه قرار گرفت. سرلشکر حسین سلامی در بخشی از سخنانش گفت: «رژیم صهیونیستی گودالهایی به وسعت و حجم خود حفر میکند که به تدریج خود را دفن خواهند کرد و وقتی پاسخ محکمی دریافت کنند میفهمند در محاسبه اشتباه کردهاند، مدام در محاسبه اشتباه میکنند و این بار هم اشتباه را تکرار کردند».
سردار سرلشکر حسین سلامی در آیین گرامیداشت روز خبرنگار که از سوی بسیج رسانه برگزار شد، ضمن ابراز تسلیت شهادت اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس اظهار کرد: اینکه گاه میگوییم جهان، جهان نبرد رسانهها، افکار و روایتهاست یعنی همین که جهان دنیای مرگ فاصلههاست.
وی همچنین گفت: امروز شاهد هستیم حوادثی رخ میدهد و قدرتها مجبور به اتخاذ راهبردهایی برای مهار حوادث هستند، در جهانی به سر میبریم که حادثهها آشوبآفرین هستند.
سرلشکر سلامی ادامه داد: صدها شهید خبرنگار در یکی از سهمگینترین، غریبانهترین و مظلومانهترین حوادث جهان نشاندهنده روح فداکاری، جوانمردی و احساس عمیق و باورهای وسیع در میان جامعه خبرنگاری جهان است.
وی افزود: اینکه گاهی میخوانید مقالاتی درباره تصرف قلبها و اذهان منتشر میشود به این مفهوم است که ذهنها و قلبها که مرکز معرفت و شناخت و محاسبهگری انسان است مورد هدف قرار گرفته است.
فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: امروز انسانها و ذهنیتهای اجتماعی و نگرشها و عقاید اساس شکلدهی به زندگی اجتماعی بشر هستند و هرکس بهتر تصویر بسازد و بهتر واقعیات را نشان دهد، موفقتر است.
سردار سلامی با بیان اینکه امروز همه در جهان و بویژه کسانی که روشهایشان با ارزشهایشان متفاوت است از هر روشی برای رسیدن به اهداف خود استفاده میکنند، اظهار کرد: بسیاری از دروغها و تهمتها که به ملتها و کشورها زده میشود از پیشفرضها نشأت میگیرد و بین مفاهیم و مصادیق فاصله زیادی وجود دارد و هیچ خویشاوندی بین آن دو وجود ندارد.
وی افزود: ساخت ذهن مهمترین عنصر قدرت یک جامعه است. تخریب شخصیت ذهنی یک جامعه خطرناکترین تهدیدی است که یک جامعه با آن روبهرو است. ما در قلب نبردی زندگی میکنیم که در آن هر روز افکار و اندیشهها شکل تازهای به خود میگیرد و رسالت خبرنگاری این است که قدرت تفکیک و تشخیص را در جامعه ایجاد کند.
فرمانده کل سپاه پاسداران یادآور شد: نابینایی سیاسی و اجتماعی و کورشدگی فرهنگی از خطراتی است که جوامع را تهدید میکند. آگاهی به اندازه ایمان در یک جامعه ارزش دارد. جامعه کامل با ایمان و با آگاهی کامل است که دارای فهم سیاسی و قدرت تشخیص بالاست. دارای جریاناتی است که قادر باشند حقیقت را نگارش کنند که این سختترین کار در دنیای امروز است.
* کلمات خبرنگاران از میدان مین عبور میکند
سردار سلامی تاکید کرد: کلمات خبرنگاران از میدان مین عبور میکند، مدام با موانع روبهرو و خدشهدار میشود. خبرنگاران قلب حوادث حضور دارند و آنها را میبینند.
وی افزود: حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به سفارت ما در سوریه و شهادت شهید زاهدی ما را به «وعده صادق» هدایت کرد که از استثناییترین و بینظیرترین حوادث تاریخ بود. بعد از آن حوادث دیگری رخ داد. جهان در اشغال و تسخیر حوادث است و از اتصال نقاط، میتوان حوادث مجزا را با یک خط به هم ترکیب کرد و آگاهی و دید به جامعه داد که این همان کار خبرنگاران است.
سردار سلامی اظهار داشت: خبرنگاران در قلب حوادث حضور دارند و اینها را از نزدیک میبینند. در ۱۳ فروردین با یک پدیده نادر و اتفاق پیشبینینشده روبه رو بودیم. حمله به کنسولگری ما و شهید کردن فرماندهان ما. خبرنگار میتواند از حوادث کوچک تاثیرات بزرگ بسازد.
فرمانده کل سپاه پاسداران تأکید کرد: خبرنگار دروغپرداز نیست اما حقیقتبین است و باید بتواند میان دروغ و حقیقت جداسازی کند و به جامعه، شعور و آگاهی دقیق بدهد. خبرنگاران میتوانند واقعیات را به گونهای بازتاب دهند که قلبها را مضطرب، ناامید و افسرده کند. به کلماتی که کنار هم قرار میگیرند باید توجه کنید، به آهنگ کلام و نوع قضاوت خود فکر کنید، چراکه هر خبر شما یک تغییر در جامعه ایجاد میکند.
سردار سلامی گفت: خبرنگار باید در کوران حوادث کوه آرامش و امنیت روانی باشد. ما با خبرنگاران بسیار زندگی میکنیم و در حوادث مختلف کنار آنان قرار داریم. چه در حوادث طبیعی مثل سیل و زلزله و چه در خط مقدم جبهه و جنگ آنان را کنار خود داریم و حتی گاهی آنان از ما جلوتر هم میروند و در قلب حوادث حضوری بدون استتار و اختفا دارند؛ چراکه باید مشاهده و روایت کنند و به همین دلیل این همه شهید خبرنگار داریم.
وی ادامه داد: دنیای خبرنگاری دنیای احساس مسؤولیت سنگین است. این دنیا جذاب و متنوع و تکرارناپذیر است. گاهی هم ملامت و تهدید در این حرفه وجود دارد و ما اینها را درک میکنیم و به این حرفه احترام میگذاریم. خبرنگار زوایای پنهان واقعیات را مجسم میکند که این امر بسیار قابل احترام، تعیینکننده و تاثیرگذار است.
فرمانده کل سپاه پاسداران اظهار کرد: داستان نبرد بین ما به عنوان اصحاب انقلاب اسلامی با دشمنانی است که میخواهند باطل را بر جهان سیطره دهند و شیطان را حاکم کنند و جهانی سرشار از خفقان، دیکتاتوری و بیعدالتی بسازند و آن را آزاد و دموکراتیک جلوه دهند.
سردار سلامی گفت: دیکتاتورهای بسیاری را در جهان میشناسیم که همگی دستپرورده آموزههای غرب بودند. هنر رسانه این است که جلوی کسانی که میخواهند جای دیکتاتور با اهل دموکراسی را جابهجا کنند، بگیرند.
* صهیونیسم در گهواره ترور متولد شده است
وی با اشاره به ترور اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در تهران، تصریح کرد: رژیم صهیونیستی در گهواره ترور متولد شده است و هیچ کدام از عناصر تشکیلدهنده یک ملت را در اختیار ندارد. این رژیم گردابی از آتش را گرداگرد خود ایجاد و فکر کرده میتواند با ترور دانشمندان هستهای مانع دستیابی ملتی به انرژی هستهای شود، یا با ترور رهبر یک جریان انقلابی و مبارز و آزادیخواه که به دنبال احیای حق تعیین سرنوشت خود و بازپسگیری سرزمینهای غصبشده است و او را در سرزمین دیگری مورد هدف قرار دهد، توفیقاتی برای بقای خود به دست میآورد.
فرمانده کل سپاه پاسداران تصریح کرد: اما اینها حفر گودالهایی به وسعت و حجم خودشان است که به تدریج خود را دفن خواهند کرد و وقتی پاسخ محکمی دریافت کنند میفهمند در محاسبه اشتباه کردهاند، مدام در محاسبه اشتباه میکنند و این بار هم اشتباه را تکرار کردند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه «خبرنگاری عنصر فداکاری، انسانیت و عاطفه است»، گفت: خبرنگاران اگر نبودند جنایتهای غیرقابل تحمل رژیم جنایتکار صهیونیستی و حامیانش با این پیکرها دفن میشد. اگر خبرنگارها نبودند نمیتوانستیم عظمتهای انقلاب اسلامی را به جهان مخابره کنیم. خبرنگاران شکوه را به تصویر میکشند. احساس مثبت میدهند و عرق به دین، کرامت و فضیلت را برای جوانان زنده میکنند. خبرنگار با احساسترین عضو جامعه است، اگرنه خبرنگار نمیشد. خبرنگار به ما اراده راسخ و ثبات قدم نشان میدهد.
* عملیات رسانهای ما در ابعاد مجاهدتها نیست
همچنین سردار علیمحمد نائینی، سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در این مراسم در سخنانی به اهمیت کار خبرنگاران اشاره کرد و گفت: مقابله با تحریف، کار اصلی رسانه و خبرنگاران است که در نبرد رسانه باید با روشنگری و انتقال حقیقت از تحریف حقایق جلوگیری کنند.
وی با اشاره به روابط سپاه و خبرنگاران گفت: در امر رابطه سپاه با حوزه خبر وقتی به عملیات «وعده صادق» نگاه میکنیم، عملیات رسانهای ما در ابعاد مجاهدتهای سپاه نیست و ما نتوانستیم این مجاهدتها را آنگونه که شایسته است، منعکس کنیم.
ارسال به دوستان
آیا دولت بدون وعده پزشکیان میتواند از گزند مطالبات در امان بماند؟
تحقق «عدالت» شعار کمی نیست!
سیدهآزاده امامی: مسعود پزشکیان با دریافت حکم تنفیذ از رهبر معظم انقلاب و ادای سوگند در آیین تحلیف، رسما کار خود را به عنوان نهمین رئیسجمهور ایران آغاز کرد و چند روز دیگر هم با معرفی کابینه، دولت چهاردهم عنان امور اجرایی کشور را به دست خواهد گرفت. با وجود بسته شدن پرونده انتخابات ریاستجمهوری با همه فراز و فرودها و حاشیههایی که داشت اما ارزیابی آن هنوز پایان نیافته و زوایای متعددی باقی است که در همین ابتدای کار رئیسجمهور جدید بایسته است از منظر آنها به این پدیده پرداخته شود.
انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم به چندین اعتبار ویژگیهای منحصر به فردی داشت که باید در هر تحلیل جامعی لحاظ شوند، البته واضح است هر انتخاباتی خصوصا در ایران ویژگیهای منحصربهفردی دارد که آن را از دیگر انتخاباتها متمایز میکند، آن هم به این دلیل که شرایط زمانی و اجتماعی در رویدادهایی از این قبیل شدیدا موضوعیت دارد و از آنجا که انتخابات متعدد در تاریخ 45 ساله جمهوری اسلامی هر یک در بستری متفاوت برگزار شدهاند، مشمول این حکم کلی شده و هر یک به نوعی از اسلاف خود متمایز شدهاند. این انتخابات اما علاوه بر همه آن تمایزهای مرسوم و معمول، به لحاظ زمینه و زمانه پدیده نسبتا منحصربهفردی در تاریخ جمهوری اسلامی است و این امر آن را شایسته التفاتی مضاعف میکند.
از کوتاه بودن بازه زمانی فرآیند انتخابات که به دلیل برگزاری ناگهانی و زودهنگام آن در پی سانحه دلخراش سقوط بالگرد حامل رئیسجمهور و شهادت ایشان و همراهانشان واقع شد و هم بر کار تشکیلاتی و برنامهریزی نامزدها تأثیرگذار بود، بگذریم، یک مؤلفه خاص انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم را از موارد مشابه متمایز کرد و آن پیروزی نامزدی بود که میتوان ادعا کرد تقریبا هیچ وعده ایجابی نداد و هیچ شعار مشخص و تنقیحشدهای مطرح نکرد!
آنگونه که گفتیم میتوان از ابعاد گوناگون به این انتخابات نظر داشت و حتی مشارکت کسانی را که سالها با اتهام تقلب به تخطئه امر انتخابات و صندوق رأی پرداخته بودند، به مثابه سوژهای مستقل مورد مداقه قرار داد. با همه این احوال به نظر میرسد آنچه بیش از همه در انتخابات اخیر شایسته واکاوی جامعهشناسانه است این است که چگونه در جامعهای که انباشتی از مطالبات وجود دارد، مردم به فردی رأی میدهند که هیچ وعده ایجابی نداد و تقریبا به جز بیان وضع موجود به زبان ساده و تا حدی عامیانه کاری نکرد!
آیا مردم اساسا این نکته را درنیافتند و جای خالی وعدههای جزئی و مشخص در پس عبارتهای خودمانی نامزد پیروز گم شد؟ یا مردم به سبب آنکه از وعدههای متعدد محققنشده به تنگ آمده و ناامید شده بودند وقعی برای وعدههای انتخاباتی قائل نشدند و ترجیح دادند کسی را انتخاب کنند که وعده خاصی نمیدهد تا بعدا کمتر دچار سرخوردگی ناشی از عدم تحقق وعدهها شوند؟ یا اینکه برای مردم اذعان به وضع موجود و بیان شرایط حال حاضر کشور به زبان خودشان (مردم) از جانب فردی که قرار بود در جایگاه عالیترین مدیر اجرایی کشور جلوس کند، به مراتب اهمیتی بیش از این داشت که آن فرد مطابق سنت اسلافش به بیان وعدههای مرسوم و چشماندازگشایی بپردازد؟
یا اینکه اساسا این پدیده را باید در نسبت با طرف دیگر رقابت تحلیل کرد و مدعی شد این گزینش به میزان قابلتوجهی سلبی و مرهون نگرانیهایی بود که از روی کار آمدن طرف مقابل در فضای جامعه ایجاد شده بود. واقع اما آن است که در دور اول انتخابات نیز نتیجه مشابهی رقم خورد و با وجود در صحنه بودن نامزدی با کارنامهای پربار و برنامههایی کاملا انضمامی، باز هم رأی نخست از آن کسی شد که نه برنامه مشخص و منسجمی داشت و نه شعار جذاب و وعده خاصی!
پاسخ به این سوال و تحلیل این گزاره که چگونه در جامعهای که انبوهی از مطالبات و انتظارات در ساحتهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و حتی سیاسی وجود دارد، فردی با کلیگویی و تنها تأکید بر اصل «عدالت» آن هم به زبان مردم کوچه و بازار، توانست اعتماد اکثریت رأیدهندگان را جلب کند، میتواند در عرصه حکمرانی راهگشای بسیاری از سیاستسازیها و تصمیمگیریهای آینده باشد.
پاسخ این سوال هر چه باشد اما از منظری میتوان این تاکتیک آقای پزشکیان را ناشی از هوشمندی مشاوران رسانهای ایشان در زمان تبلیغات انتخابات به حساب آورد که بهزعم خود با این شیوه از همین ابتدای کار راه نقد و مطالبهگری را بر دولت او مسدود یا لااقل تنگ کردند- چرا که تا شعار و وعده مشخصی در میان نباشد به سختی میتوان دولت و مسؤول آن را نیز بازخواست کرد - و شاید ناظر به همین رویکرد بود که خود آقای پزشکیان هم در گردهمایی شوراهای اسلامی سراسر کشور ۲ مرتبه بر این مسأله تأکید کرد و گفت: «من وعده خاصی ندادم، من در انتخابات هیچ وعده عدد و رقمی ندادم ولی تا جایی که ممکن است تلاش میکنم عدالت و انصاف را پیگیری و پیاده کنم». با این همه این تدبیر میتواند به مثابه شمشیری دولبه عمل کند و از منظری دیگر برای مسعود پزشکیان و دولت آیندهاش دردسرساز شود؛ چه اینکه هرچند آقای پزشکیان وعده انضمامی و شعار تنقیحشده خاصی را در ایام کارزار تبلیغات انتخابات بیان نکرد اما صرف تأکید ایشان بر عدالت و نیز نقد رادیکال وضع موجود و اصرار بر ضرورت تغییر این شرایط، انتظاراتی کلی و کلانتر را در جامعه رقم زد که برآورده ساختن آنها سعی و تلاش مضاعفی را از او و دولتش میطلبد.
در واقع اتفاقا اگر آقای پزشکیان فهرستی از وعدههای دقیق و مشخص را مطرح کرده بود، در پایان دوره مسؤولیتش نیز عملکردش ناظر به میزان تحقق همانها ارزیابی میشد اما وقتی سخن از شعارهای کلی «عدالت» و «یکی کردن سفره مردم با مسؤولان» است، انتظارات مردم هم به طور کلی اوج میگیرد و توقع بهبود شاخصهای زندگی هم «به طور کلی» و در «همه سطوح و ساحتها» به وجود میآید. از طرفی چون هم «عدالت» مفهوم به غایت موسّعی است، هم ایده «یکی شدن سفره مردم و مسؤولان» سقف خاصی ندارد و هر اندازه در این راه گام برداشته شود ظرفیت تحقق باز هم افزونتری دارد، مطالبه مردم این خواهد بود که سطح زندگیشان به مسؤولان همواره نزدیک و نزدیکتر شود و این تازه همان دردسری است که دامنگیر دولتی میشود که میپنداشت بدون طرح شعار و وعده خاصی میتواند از گزند مطالبهگریها در امان بماند!
این تازه سوای آن است که به هر حال شما در مقام رئیسجمهور به عنوان عالیترین مسؤول اجرایی کشور وظیفه دارید از مشکلات بکاهید و لاجرم عملکرد شما ناظر به تحولی که نسبت به وضع موجود رقم میزنید ارزیابی خواهد شد، خواه وعدهای داده باشید، یا نه!
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|