|
اخبار
اهدای ۳۴ هزار جفت کفش به مردم مظلوم لبنان
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلالاحمر از اهدای ۳۴ هزار و ۵۰۰ جفت کفش به مردم مظلوم لبنان توسط یک کارخانه تولید کفش خبر داد. وحید سلیمی گفت: یک کارخانه تولید انبوه کفش در ایران، در راستای کمک به مردم مظلوم لبنان، ۳۴ هزار و ۵۰۰ جفت کفش به سازمان داوطلبان اهدا کرد. وی افزود: ارزش ریالی این اقلام، ۲۳ میلیارد تومان برآورد و پس از هماهنگیهای لازم به انبار سازمان امداد و نجات منتقل شده است. رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلالاحمر خاطرنشان کرد: با توجه به ایجاد شرایط بحرانی در منطقه جنگزده لبنان، متاثرین از حملات متجاوزانه رژیم صهیونیستی، به اقلام ضروری زیادی نیازمند هستند. به گزارش روابط عمومی هلال احمر، سلیمی در پایان ضمن قدردانی از همراهی این کارخانه در این اقدام بشردوستانه اظهار کرد: با کمک خیران و مردم عزیزمان در تلاشیم تا کمکهای شایستهای جمعآوری کرده و به دست مردم مظلوم لبنان برسانیم.
***
دستگیری متهم تهیه فیلم از صحنه قتل پزشک قلب
دادستان عمومی و انقلاب یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: متهم به ارتکاب تهیه و انتشار فیلم در فضای مجازی از صحنه قتل مرحوم مسعود داوودی، پزشک قلب در یاسوج شناسایی و بازداشت شد. سیدوحید موسویان در گفتوگو با ایسنا افزود: با رصد و پیگیری صورت گرفته در فضای مجازی توسط دادستانی مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد، پس از انتشار کلیپ تهیهشده از صحنه قتل مرحوم مسعود داوودی، مرتکب شناسایی و بازداشت شد. وی اظهار کرد: انتشار هرگونه تصویر یا فیلم یا نوشته یا به طور کلی هر چیز که عفت و اخلاق عمومی را جریحهدار کند، جرم است و با مخلان امنیت روانی جامعه برخورد قاطع قضایی میشود. دادستان عمومی و انقلاب یاسوج درباره آخرین وضعیت پرونده قتل پزشک متخصص قلب در یاسوج بیان کرد: کارهای تحقیقاتی پرونده قتل پزشک متخصص قلب در یاسوج در حال انجام است. «مسعود داوودی» متخصص قلب و عروق ساعت ۲۳ شامگاه دوشنبه گذشته مقابل منزل شخصی خود واقع در منطقه رجای یاسوج به قتل رسید.
***
سرطان پروستات؛ شایعترین علت مرگ مردان
عضو هیات رئیسه انجمن بینالمللی نورویورولوژی (مثانه و مجاری ادرار) با بیان اینکه سرطان پروستات شایعترین علت مرگ و میر مردان در کشور است، گفت: انجام معاینات دورهای و آزمایش پیاسای (psa) هر ۶ ماه یکبار بعد از ۵۰ سالگی از سوی مردان ضروری است. مهری مهراد گفت: بر اساس آمارهای جهانی از هر ۹ مرد یک نفر مبتلا به سرطان پروستات تشخیص داده میشود و از هر ۴۴ مرگ سرطانی، یک مرگ به خاطر این بیماری است. وی ادامه داد: شایعترین علت مرگ و میر مردان ایرانی پروستات است و اهمیت شیوع این بیماری مهم است، زیرا سرطان پروستات بیشتر در مردان بالای ۵۵ سال شایع بوده و علت این بیماری نامشخص است. عضو هیات رئیسه انجمن بینالمللی نورویورولوژی ادامه داد: این سرطان آنقدر آرام پیشروی میکند که معمولا موجب مرگ زودرس نمیشود ولی اگر تشخیص به موقع داده نشود ممکن است به سایر قسمتهای بدن انتشار یابد. مهراد اظهار داشت: درد و تورم در ناحیه لگن، پشت و رانها، علائم تحریکی و انسدادی مانند جریان ادرار ضعیف، شروع ادرار تا تاخیر، سوزش و تکرر ادرار، کاهش شدید وزن و خستگی از علایم این سرطان بوده و از طریق جراحی و پرتودرمانی، قابل درمان است. این اورولوژیست ادامه داد: در ۴۰ سالگی پروستات اغلب مردان بزرگ میشود ولی این اختلال میتواند در مردان جوانتر نیز ایجاد شود، معاینات منظم میتواند اختلالات پروستات را ظاهر کند و اگر به موقع تشخیص داده شود درمان آن امکانپذیر است.
***
نشست هیأت رئیسه فرهنگستان علوم پزشکی با وزیر بهداشت
نشست مشترک هیات رئیسه فرهنگستان علوم پزشکی با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیروز در دفتر دکتر ظفرقندی وزیر بهداشت برگزار شد. در این جلسه که اعضای هیات رئیسه فرهنگستان آقایان دکتر محققی، دکتر امامی رضوی، دکتر سجادی دکتر کلانتر معتمدی و دکتر فروتن و همچنین مشاور عالی و جانشین وزیر آقای دکتر علی جعفریان حضور داشتند؛ دکتر مرندی و اعضای هیات رئیسه درباره تشکیل «ستاد سلامت» در شورای عالی انقلاب فرهنگی و نیز پیشنهاد عضویت اعضای حقیقی صاحب نظر حوزه سلامت در شورا، موضوع سلامت در همه سیاستها و قوانین و پیوست سلامت برای همه طرحهای توسعهای، روزآمدسازی شبکه بهداشتی درمانی، ادغام آموزش عالی سلامت در خدمات و مراقبتهای سلامت، سلامت روان، سواد سلامت، اخذ مالیات سیگار، تغییرات اقلیمی، جمعیت، طب سنتی، طرح ژنریک، تجویز دارو صرفا بر اساس راهنماهای بالینی و فهرست دارویی کشور و سیاستهای کلی سلامت، مطالبی را ارائه کردند. در ادامه جلسه دکتر ظفرقندی به همافزایی فرهنگستان علوم پزشکی و وزارت بهداشت در حل چالشهای حوزه سلامت و ارتباط مستمر و مداوم بین این 2 مجموعه تاکید کرد. وی گفت: با توجه به حضور آقای دکتر امامیرضوی به عنوان مشاور و رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، همچنین حضور وی در شورای معاونان، این همافزایی و ارتباط مستمر به صورت عملی بین این 2 مجموعه شکل بگیرد. در پایان دکتر مرندی آمادگی فرهنگستان علوم پزشکی را برای هرگونه همکاری با وزارت بهداشت، در اجرای سیاستهای کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری مدظله اعلام کرد.
ارسال به دوستان
خبری از خرید سربازی در بودجه ۱۴۰۴ نیست
نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه مجلس میگوید در لایحه بودجه سال آینده نه حکمی درباره خرید خدمت سربازی آمده و نه چنین موضوعی از سوی نمایندگان مجلس تاکنون پیشنهاد شده است. محسن زنگنه با تاکید بر اینکه در لایحه درباره سربازی چیزی مطرح نشده است، گفت: 2 پیشنهاد درباره سربازی به کمیسیون تلفیق ارائه شده که مربوط به حقوق سربازان است و پیشنهادی درباره خرید مطرح نشده است.
ارسال به دوستان
چرا خشونت علیه پرسنل بیمارستانی افزایش یافته است؟
کادر درمان مراقبت میخواهد
گروه اجتماعی: خشونت علیه پزشکان و کادر درمان به عنوان یک معضل جدی در حالی مطرح است که هر از گاهی خبرهای ناگوار از ضرب و شتم کادر اورژانس از سوی همراهان بیمار منتشر میشود؛ معضلی که گویا پایان ندارد تا کادر درمان همواره در معرض انواع خطرها، استرس و حتی تهدید به مرگ ناشی از برخورد برخی همراهان بیمار قرار گیرند. تحقیقات نشان میدهد پیامدهای خشونت علیه کادر درمان میتواند بسیار جدی باشد؛ از جمله مرگ یا آسیبهای تهدیدکننده زندگی، کاهش علاقه به کار و...؛ مساله نگرانکنندهای که اخیرا با قتل یک پزشک متخصص قلب در یاسوج (مرحوم دکتر مسعود داوودی) موجی از شوک و اندوه را در جامعه پزشکی ایران به همراه داشت.
این حادثه ناگوار بار دیگر بر مخاطرات و چالشهایی که کادر درمان با آن مواجه است، تأکید میکند. این در حالی است که پزشکان و پرستاران در محیطهای بیمارستانی و مراکز درمانی همواره با استرس بالا، فشارهای کاری شدید و گاه با خشونتهای کلامی و فیزیکی فراوانی روبهرو هستند. این حادثه نگرانیها را در میان جامعه پزشکی و کادر درمان افزایش داده و خواستههای مکرری برای ایجاد امنیت بیشتر در محیطهای درمانی به همراه داشته است. پزشکان و فعالان حوزه سلامت بر این باورند که اقدامات پیشگیرانه، تقویت امنیت بیمارستانها و ایجاد قوانین بازدارنده برای مقابله با خشونت علیه کادر درمان باید به عنوان اولویتهای اساسی در دستور کار دولت قرار گیرد. نتایج یک پژوهش بیانگر آن است که به طور کلی بیش از 60 درصد پرسنل درمان در معرض هر نوع خشونت در محل کار قرار دارند که از این آمار، 42.5 درصد در معرض خشونت غیرفیزیکی بودهاند و 24.4 درصد خشونت فیزیکی را تجربه کردهاند.
به گفته کارشناسان، دلایل متعددی برای افزایش خشونت علیه کادر درمان در ایران وجود دارد که عوامل فرهنگی و اجتماعی، نبود فرهنگ تقدیر و احترام کافی به کادر درمان و ناآگاهی عمومی نسبت به محدودیتها و وظایف پزشکان میتواند از عوامل زمینهساز برخوردهای خشن باشد، همچنین مشکلات مالی و فشارهای اقتصادی بر بیماران و همراهان آنها نیز مساله دیگری است که باعث افزایش تنشها میشود و در مواقعی که هزینههای درمانی بالا باشد، کادر درمان را مقصر اصلی میدانند، در حالی که چنین نیست. در چنین شرایطی خشونت علیه کادر درمان و پزشکان موجب میشود آنها در انجام وظایف خود با استرس و تهدید مواجه شوند، البته مشکلات فراوانی چون کمبود کادر درمان در کنار نبود برخی تجهیزات یا بالا بودن هزینههای درمان زمینهساز خشونت همراهان بیماران میشود، در حالی که بر اساس ماده ۶۰۸ قانون مدنی، توهین و فحاشی به پرسنل درمانی حین انجام وظیفه جرم است. همچنین در مواردی که شخص حین توهین مرتکب ضرب و جرح عمدی شود و به پرسنل صدمه بزند، اقدام وی علاوه بر مجازات ضرب و جرح عمدی موجب اخلال در نظم، صیانت و امنیت جامعه محسوب میشود.
سردار منتظرالمهدی سخنگوی فراجا گفته است: «بیشک درد و رنج همراهان بیمار را درک میکنیم و آنها را به شکیبایی دعوت میکنیم اما اجازه نمیدهیم به هر دلیلی، کادر درمان مورد حمله، هجوم، تعدی و ضرب و شتم قرار گیرند؛ درک و رأفت نسبت به رنج «مریضداران» نباید این شبهه را ایجاد کند که در برابر تعدیها نسبت به کادر درمان و سایر شهروندان اغماضی داریم؛ فراجا نهتنها این صحنهها را تحمل نمیکند بلکه باور داریم «پلیس منعطف» در این صحنهها یک «پلیسِ اشتباهی و منفعل» است و باید مقتدرانه، جلوی چنین رفتارهای خشن را که به «ساحت شهروندی» تجاوز میکنند با شدت و بگیرد تا آرامش واقعی و روانی، در محل درمان حاکم شود».
دکتر مجید ابهری، جامعهشناس در گفتوگو با «وطن امروز» درباره علل افزایش خشونت همراهان بیمار یا بستگان متوفی در قبال پزشکان و کادر درمان گفت: شوربختانه خشونت مدتی است از خانهها و خیابان به اماکن درمانی و پزشکی انتقال یافته است به طوری که کادر زحمتکش درمان که استراحت و آسایش خود و خانوادهشان را فدای بهبود شهروندان میکنند، گاهی بدون هیچ قصوری جان خود را از دست میدهند یا مورد فحاشی و هجوم اطرافیان بیمار و بستگان متوفی قرار میگیرند. حتی رانندگان آمبولانس و پرستاران و افراد دیگر کادر درمان هم قربانی پرخاشگری، خشونت و هنجارشکنی اطرافیان بیمار میشوند. وی با بیان اینکه خشونت نتیجه پرخاشگری است که عوامل متعددی باعث بروز آن میشود، افزود: عوامل بیرونی مثل سر و صدا، آلودگی هوا، مشکلات اقتصادی و علل درونی مانند بیکاری، فقر، مشکلات شغلی و خانوادگی در این امر دخیل است که در صورت عدم تمرکز و مدیریت فرد بر هیجانهای رفتاری اتفاق میافتد.
جامعهشناس اظهار داشت: مولا علی(ع) میفرمایند «بپرهیز از خشم که آغاز آن جنون و فرجامش پشیمانی است». بر اساس علل گفته شده شاهد افزایش درگیریهای لفظی و فیزیکی در جامعه هستیم که با کوچکترین بهانهای مثلا بوق زدن یا جای پارک، همچنین دیر رسیدن آمبولانس یا عوامل درمان گاهی از سوی برخی به فحاشی، قتل و نقص عضو ختم میشود. این در حالی است که اگر فرد توانایی مدیریت هیجانات از جمله خشم و پرخاشگری را داشته باشد، هیچ گاه اتفاقات ناگواری چون قتل و نقص عضو و... نمیافتد. ابهری در ادامه با بیان اینکه این روزها کادر درمان در معرض برخورد تند و فحاشی برخیها که همراه بیمار هستند قرار دارند، با طرح این پرسش که چگونه میشود از چنین ناهنجاریهایی که باعث فحاشی و قتل میشود جلوگیری کرد و کادر زحمتکش درمان را مورد حمایت قرار داد، افزود: آموزش همگانی و آگاهسازی جامعه درباره نتایج پرخاشگری و ضرب و جرح و تبعات آن، گامهای اساسی در پیشگیری و کاهش خشونت است. از طرفی تشدید مجازات هنجارشکنان که با هتاکی و ضرب و جرح خستگی را بر روح و جسم پرسنل زحمتکش درمان باقی میگذارند، میتواند اهرمهای اساسی در پیشگیری و کاهش آسیبها در این زمینه باشد. درواقع سبک بودن مجازات حملهکنندگان به کادر درمان نیز در تکرار چنین حوادث تلخی موثر است.
ارسال به دوستان
کیفیت هوای تهران دیروز روی عدد ۱۰۹ و در شرایط ناسالم قرار گرفت
آلودگی هوا دستبردار نیست
چند روز است هوای تهران و اغلب کلانشهرها آلوده گزارش میشود. این در حالی است که قرار بود با توقف مازوتسوزی نیروگاهها از شدت آلایندگی هوا بویژه در شهرهای تهران، کرج و اصفهان کاسته شود اما آنگونه که ملموس است، ساکنان این شهرها پس از توقف مازوتسوزی نیروگاهها نیز همچنان هوای آلوده استنشاق میکنند و طبق پیشبینی سازمان هواشناسی این وضعیت همچنان در این کلانشهرها ادامه دارد. بر این اساس دیروز کیفیت هوای تهران روی عدد ۱۰۹ و در شرایط ناسالم برای گروههای حساس قرار گرفت. بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، روز گذشته ۲۷ آبان کیفیت هوای تهران روی عدد ۱۰۹ و در شرایط نارنجی قرار گرفت. در این شرایط، افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید فعالیتهای طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند. سرپرست شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با بیان اینکه با توجه به پیشبینی سازمان هواشناسی مبنی بر تداوم شرایط پایدار جوی، انتظار میرود شرایط آلودگی هوا ادامه داشته باشد، گفت: در این شرایط به عموم شهروندان بویژه گروههای حساس مانند سالمندان، کودکان و مبتلایان به بیماریهای قلبی، عروقی و ریوی توصیه میکنیم از تردد غیرضرور در سطح شهر خودداری کنند. فاطمه کریمی در بخش دیگری از صحبتهای خود به مقایسه کیفیت هوای تهران در آبان سال جاری با سال گذشته پرداخت و به ایسنا گفت: هوای تهران از ابتدای مهر سال جاری تا ۲۶ آبان، ۴۲ روز در شرایط قابل قبول و ۱۴ روز در شرایط ناسالم برای گروههای حساس به لحاظ آلاینده ذرات معلق کوچکتر از 2.5 میکرون قرار داشت، در صورتی که کیفیت هوا در بازه زمانی مشابه سال گذشته، ۴۰ روز در شرایط قابل قبول و ۱۵ روز در شرایط ناسالم برای گروههای حساس و یک روز ناسالم برای عموم شهروندان بود. سرپرست شرکت کنترل کیفیت هوای تهران تأکید کرد: در مقایسه آبان سال جاری نسبت به سال گذشته، تعداد روزهای قابل قبول بیشتری داشتیم و شرایط کیفیت هوا در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، نسبتا بهتر بوده است. وی با اعلام اینکه از اول تا ۲۶ آبان سال جاری، هوای پایتخت ۲۰ روز در شرایط قابل قبول و ۶ روز در شرایط ناسالم برای گروههای حساس بوده است، افزود: در همین بازه زمانی در سال گذشته، ۱۲ روز شرایط قابل قبول و ۱۳ روز شرایط ناسالم برای گروههای حساس و یک روز ناسالم برای عموم شهروندان ثبت شد.
کریمی در پایان با تأکید بر اینکه میانگین شاخص ۲۴ ساعت گذشته کیفیت هوای تهران، ۱۲۱ بوده است، خاطرنشان کرد: دلیل بالا رفتن شاخص کیفیت هوای تهران، پایداری شرایط جوی عدم وزش باد موثر است که همه ساله در همین ایام شاهد آن هستیم. این وضعیت زنگ خطری برای کاهش شرایط کیفی هوا در روزهای پیش رو است. گفتنی است شاخص کیفیت هوا (AQI) به 5 دسته اصلی تقسیمبندی میشود. بر اساس این تقسیمبندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا «پاک»، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا «قابلقبول یا متوسط»، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا «ناسالم برای گروههای حساس»، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا «ناسالم»، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا «بسیار ناسالم» و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا «خطرناک» است.
***
برف و باران اغلب مناطق کشور را فرامیگیرد
با ورود سامانه بارشی به کشور از امروز آسمان مناطق غرب، شمال و جنوب غرب همچنین مرکز کشور بارانی و در مناطق سردسیر برفی خواهد شد. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از بارش باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در نقاط مرتفع و سردسیر بارش برف در برخی استانها خبر داد. صادق ضیاییان با بیان اینکه دوشنبه (امروز) سامانه بارشی از سمت غرب وارد کشور میشود و در استانهای کرمانشاه، لرستان، ایلام، شمال استانهای خوزستان و چهارمحال و بختیاری، برخی نقاط استانهای همدان، مرکزی و آذربایجان غربی سبب بارندگی، رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در نقاط مرتفع و سردسیر سبب بارش برف میشود، افزود: سهشنبه (فردا) علاوه بر مناطق ذکرشده در برخی نقاط استانهای کردستان، زنجان، قزوین، قم، تهران، کهگیلویه و بویراحمد بارش خواهیم داشت. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی اضافه کرد: چهارشنبه ۳۰ آبان در شمال استانهای آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، گیلان، برخی نقاط استانهای زنجان، قزوین، تهران، ارتفاعات مرکزی زاگرس و خراسان رضوی و پنجشنبه (اول آذر) در خراسان شمالی و خراسان رضوی، ارتفاعات مرکزی البرز و زاگرس بارش پراکنده پیشبینی میشود. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی در ادامه اظهار کرد: شمال خلیجفارس دوشنبه و سهشنبه مواج خواهد بود. ضیاییان درباره وضعیت جوی تهران طی 2 روز آینده گفت: آسمان تهران امروز دوشنبه ۲۸ آبان قسمتی ابری تا نیمه ابری و غبار رقیق، بهتدریج افزایش ابر، گاهی وزش باد ملایم با حداقل و حداکثر دمای ۹ و ۱۶ درجه سانتیگراد و سهشنبه (فردا) قسمتی ابری تا نیمهابری و غبار صبحگاهی، بهتدریج افزایش ابر و وزش باد، گاهی بارش پراکنده با کمترین و بیشترین دمای ۱۱ و ۱۶ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
ارسال به دوستان
به ازای هر ۱۰۰۰ ایرانی ۲.۵ نیروی پلیس داریم
پلیس پیشگیری یکی از مهمترین بخشهای فرماندهی انتظامی کل کشور و مأموریت آن نهتنها جلوگیری از وقوع جرائم، بلکه ایجاد پیوند عمیق بین جامعه و پلیس برای افزایش حس امنیت است. در دورانی که جرائمی مانند موبایلقاپی و کیفقاپی به یکی از دغدغههای اصلی شهروندان تبدیل شده است، این یگان تلاش کرده است با بهرهگیری از ظرفیت مردمی مانند پلیسیاران و نگهبانان محله، نهتنها در شناسایی آسیبها، بلکه در کشف و کاهش جرائم نیز پیشرو باشد. رئیس پلیس پیشگیری فراجا با بیان اینکه اساس پلیس پیشگیری، تمرکز بر پیشگیری از وقوع جرائم است، گفت: تلاش کردیم با پیوندهایی که با مردم خوردهایم مانند پلیس یاران و نگهبان محله، بتوانیم اخبار و گزارشهایی را که از ناحیه عناصر مردمی هستند جمعآوری کنیم، چرا که معتقدیم «مردم» یک شبهپلیس هستند که میتوانند در بحث شناسایی آسیبهایی که در محلات وجود دارد و چگونگی سازماندهی جهت کاهش آسیبها و کاهش جرائم به پلیس کمک کنند. البته در دستور کار داریم آگاهسازی، اطلاعرسانی آگاهیبخشی به عناصر جامعه را جهت خطرپذیری آموزش بدهیم؛ یعنی به مردم یاد بدهیم که چه آسیبهایی در جامعه متوجه آنهاست و این عنصر چه اقداماتی جهت کاهش جرائم و آسیبها میتواند داشته باشد. در واقع میخواهم بگویم پلیس پیشگیری یک پلیس مردمپایه است که شروع کارش از بطن و متن مردم شروع میشود. سردار علی مؤیدی در پاسخ به اینکه آیا این اقدامات منجر به کاهش وقوع جرائم هم شده است؟ گفت: بله! با سازماندهی کردن این اخبار، از ابتدای سال تاکنون شاهد کاهش 19 درصدی وقوع جرائم بودهایم. برای رسیدن به این کاهش نهتنها از اخبار واصله کمک گرفتهایم، بلکه رویکرد علمی و دانشبنیان هم داشتهایم. همچنین در 6 ماه نخست سال جاری حدود 10 درصد افزایش کشف جرم داشتهایم. وی در پاسخ به تسنیم درباره اینکه آیا در ایران کمبود نیروی پلیس داریم؟ گفت: استاندارد تعداد پلیس به جمعیت در دنیا به ازای هر 1000 نفر مردم 5 نفر پلیس است که این آمار در کشور ما نصف است! یعنی به ازای هر هزار نفر تعداد 2.5 پلیس داریم. ما 5600 روستا، دهستان و شهرستان داریم که همه اینها کلانتری و پاسگاه دارند اما باز بخواهیم با عدد و رقم استاندارد حساب کنیم، باید بگویم تعداد 2600 کلانتری و پاسگاه کم داریم. د باید بگویم که دولت و مجلس میتوانند در این بخش کمکهای زیادی به پلیس و البته به امنیت کشور بکنند اما ما هم تلاش کردیم تا آن کمی و کسریای را که وجود دارد با نگهبانان محله، پلیس یاران، گشتها و دیگر موارد جبران کنیم اما باید دقت کنیم که این افراد نمیتوانند مانند یک پلیس رفتار کنند و اختیارات پلیس را داشته باشند. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|