|
اخبار
تأکید فرمانده کل قوا در دیدار مسؤولان و فرماندهان نیروی دریایی ارتش
نیروهای مسلح بر افزایش توان رزم متمرکز شوند
فرمانده معزز کل قوا در دیدار مسؤولان و فرماندهان نیروی دریایی ارتش با گرامیداشت ۷ آذر ۱۳۵۹ و حماسهآفرینی ناوچه پیکان در مقابل دشمن بعثی که روز نیروی دریایی نام گرفته است، نیروی دریایی را در دنیای امروز نیرویی حیاتی و تعیینکننده خواندند و با تحسین فعالیت بخشهای مختلف عملیاتی، اطلاعاتی، پشتیبانی، سازندگی و نوآوری در نیروی دریایی ارتش، گفتند: جهتگیری نیروهای مسلح بویژه نیروی دریایی در همه فعالیتها و برنامهریزیها باید متمرکز بر افزایش آمادگی و توان رزم باشد.
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای، افزایش توان رزمی را باعث پیشگیری از تهاجم دشمن دانستند و افزودند: مهمترین کار نیروهای مسلح پیشگیری از تهاجم است، بنابراین باید به گونهای عمل و توان رزمی کشور را در نگاه و رصد بدخواهان ایران برجسته کنید که به معنی واقعی احساس کنند هرگونه برخورد برای آنها هزینه سنگینی به دنبال خواهد داشت.
رهبر حکیم انقلاب اسلامی، استمرار ماموریتهای دریانوردی را ضروری برشمردند و گفتند: همچنانکه پیش از این گفته شد میتوان ماموریت چند ماهه ناوگروه ۸۶ و جزئیات آن را با زبان و ابزار هنر به افکار عمومی منتقل کرد.
در ابتدای این دیدار امیر دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گزارشی از برنامهها و فعالیتهای این نیرو در بخشهای مختلف بیان کرد.
***
پزشکیان: نمیگذاریم معیشت مردم دچار مشکل شود
رئیسجمهور با تأکید بر حفظ ثبات اقتصادی و صیانت از معیشت مردم، توصیهها و دستورات لازم در این زمینه را به وزرای مربوط ابلاغ کرد.
به گزارش تسنیم، مسعود پزشکیان رئیسجمهور در جلسه صبح دیروز هیات دولت، حفظ ثبات اقتصادی و صیانت از معیشت مردم را مورد تأکید قرار داد و گفت: ما به هیچوجه نخواهیم گذاشت سفره و معیشت مردم دچار مشکل شود و در این راستا توصیهها و دستورات لازم را به وزرای مربوط اعلام کردهایم.
در جلسه دیروز هیات دولت همچنین استاندار جدید کرمانشاه معرفی شد. بر این اساس با رای اکثریت اعضای کابینه، منوچهر حبیبی به عنوان استاندار جدید کرمانشاه منصوب شد.
رئیسجمهور در این جلسه ضمن توصیه به استاندار جدید برای توجه ویژه نسبت به محرومان و اقشار آسیبپذیر، مساله توسعه استان کرمانشاه و جبران عقبماندگیها در این زمینه در راستای سند چشمانداز را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: تلاش کنید اهداف دولت در رفع مشکلات و ایجاد رضایتمندی مردم را با جدیت پیگیری و محقق کنید، چرا که ما در این مناصب هستیم تا به مردم خدمت کنیم.
***
اسلامی: سطح غنیسازی طبق برنامه حداکثر ۶۰ درصد است
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: سطح غنیسازی طبق برنامه حداکثر همان ۶۰ درصد است و ما بر اساس اهداف مختلف برنامه درصدهای مختلفی از غنیسازی را داریم.
به گزارش فارس، محمد اسلامی دیروز چهارشنبه ۷ آذر در حاشیه نشست هیأت دولت در جع خبرنگاران اظهار داشت: گازدهی چند هزار سانتریفیوژ پیشرفته را که در راستای توسعه برنامه هستهای است آغاز کردیم و آنها را در مدار فعالیت قرار دادیم. جمهوری اسلامی ایران همواره نشان داده اهل تعامل است ولی در مقابل زور، فشار، رفتار غیرحقوقی و غیرقانونی طرف مقابل هرگز عقبنشینی نمیکند.
وی افزود: برنامه هستهای ایران اهداف کاملا شفاف و صلحجویانه دارد و اینکه آنها بخواهند اهدافی را که در سند برجام و تکالیفی که بر عهده خودشان بوده است نادیده بگیرند و یکطرفه با بهانهجویی و اتهامپراکنی به کشور فشار بیاورند، جواب معکوس خواهند گرفت.
اسلامی تصریح کرد: اهداف ما مشخص است؛ اهداف کمی و کیفی ما کاملا شفاف است و در این مسیر در حرکت هستیم و به صورت روزافزون از نتایج مورد انتظار بهرهمند شدیم و تاثیراتش در زندگی مردم نیز دیده خواهد شد. رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه تمام فعالیتهای هستهای ایران تحت نظارت آژانس بینالمللی انرژی اتمی مطابق با پادمان و ملاحظاتی که در سند انپیتی هست قرار دارد، گفت: برخی موارد اتهامی برای ۲۰ سال پیش است که با نقشآفرینی ضدانقلاب، منافقین و سرویسها برای آنکه بهانهای برای فشار به ایران داشته باشند، همراه بوده است.
وی بیان کرد: ما هیچ فعالیت خارج از چارچوب نداشتهایم، سایت اعلام نشده هرگز نداشتیم اما طرف مقابل ۲۰ سال و بیشتر، این بهانهها را تکرار و پیگیری کرده است و همه دولتهایی که در گذشته بودهاند مذاکراتی را با آنها انجام دادند و حاصل آن سند برجام شده است. در قالب برجام این موارد در قالب PMD بسته شده، آنها بازرسی کردند و مشخص شد وجود خارجی نداشتند.
ارسال به دوستان
دکترین مقاومت باعث شده ایران هرگز خود را گرفتار دوگانه غربی جنگ - صلح نکند
امنیت ایران تعقلی است نه تعلیقی
محسن سلگی: ۲ ماه پیش مصطفی تاجزاده وضعیت فعلی ایران را وضعیت نه جنگ نه صلح خوانده و مدعی شد رهبر انقلاب اسلامی، جامعه ایران را به حالت اضطراب و تعلیق و انتظار انداخته است. این شبهه را که همچنان توسط ضدانقلاب نیز مورد تأکید قرار میگیرد، مورد نقد قرار میدهیم.
1- گاهی تعلیق مربوط به وضعیت استثنا و اضطراری است. برای نمونه، رضاخان با توسل به امر استثنا، ضمن اعلام وفاداری به قانون مشروطیت، آن را تعلیق کرد. در ادامه، رضاخان وضعیت استثنا را بدل به قاعده کرد.
2- اما گاهی تعلیق، یک وضعیت همیشگی و ذاتی است. اساساً کارکرد دولت در دنیای معاصر (پس از جنگ دوم جهانی و تا پیش از حمله نظامی آمریکا به عراق) تعلیق جنگ است اما این تعلیق مربوط به وضعیت استثنا نیست، بلکه مربوط به وضعیت عادی و امنیت مرزی است. قابل اشاره است جنگ ویتنام، حاصل تعلیق جنگ آمریکا و شوروی بود؛ همچنین به بهانه دفاع از ویتنام جنوبی در برابر ویتنام شمالی بود. اما جنگ علیه عراق و افغانستان دیگر مبتنی بر تعلیق هیچ جنگی نبود، در عوض به سبب اشغالگری، مبتنی بر تثبیت جنگ بود. بنابراین وضعیت استثنا بدل به وضعیت عادی شد. به بیان دیگر، آمریکا جنگ را بدل به قاعده کرد. تاسیس داعش و درگیر کردن ایران در عراق و سوریه، بخشی از پروژه قاعده کردن جنگ و وارد کردن ایران به بازی جنگ - صلح بود. پیش از این، جنگ دائم اسرائیل علیه مردم منطقه بخشی از این قاعده کردن و همیشگی کردن جنگ است.
3- انحصار زور مشروع، یکی از خصوصیات مطلق دولت و شروط تحقق حاکمیت است. اما این انحصار، زور را تعلیق میکند؛ گویی همچون شمشیر داموکلس، آویزان و بالای سر همه از جمله حاکمان و مردم عادی است تا آنها را از خشونت و تعدی بازدارد. از پادشاهیهای استبدادی تا دموکراسیهای غربی، مبتنی بر این انحصار و تعلیق خشونت هستند. در بعد خارجی اما دولتهای مدرن ـ مشخصاً آمریکا و رژیم موقت صهیونیستی ـ خشونت در قامت جنگ را بدل به قاعده کردهاند.
4- دولتهای مدعی صلح، خود عامل اصلی جنگ بودهاند. در دنیای قبل از سازمان ملل، دولتها بعضاً ستایشگر جنگ بودند. غرب کنونی اما میگوید «شما جنگ کن، نسلکشی کن، ولی آن را دفاع از دموکراسی بخوان!». حمله بوش به افغانستان و عراق و حمله رژیم غاصب به غزه و لبنان بر همین مدار است. تجاوز را دفاع میخوانند و نه جنگ، تا صلح را تعلیق کنند. طی این اقدام، صلح هم بدل به ابزار فشار و مکمل جنگافروزی میشود.
5- جمهوری اسلامی از آغاز جنگ را تعلیق کرده است و بیآنکه خود را گرفتار دوگانه غربی جنگ - صلح کند، یگانه دفاع - امنیت را تثبیت کرده است. امنیت ایران که بسیاری آن را برتر از امنیت آمریکا و کشورهای اروپایی میدانستند، درست از ابتنای ایران بر وضعیت قاعده و عدم اتکای ذاتی به استثنا و جنگ برخاست.
پس از ۱۱ سپتامبر 2001، آنها با توسل به امر استثنا و شعلهور کردن اطراف ایران، کوشیدند کشورمان را به سمت وضعیت غیرعادی برده و مانع تثبیت و ترویج الگوی امنیتی ایران یا ایران امن شوند. پیدایش داعش و تحریمهای بیسابقه علیه تهران و سایر عوامل همه مبتنی بر تلاش برای خارج کردن ایران از تعلیق جنگ و درانداختن آن به وضعیت تعلیق صلح بود.
6- تحلیل تاجزاده مبنی بر تعلیقی خواندن وضعیت ایران و میان جنگ و صلح بودن آن، تحلیلی نامنطبق با ایران است، چراکه ایران خود را گرفتار دوگانه غربی جنگ - صلح نکرده، بلکه مبتنی بر یگانه دفاع - امنیت است. اوج توان دفاعی ایران همزمان و ملازم با امنیت کمنظیر ایران است. جامعه مقاوم و دکترین مقاومت، دکترین تحریم و ترور را به زانو درآورد. کارشناسان غربی هم اعتراف دارند هیچ کشوری مثل ایران نمیتوانست در برابر تحریمهای آمریکا و غرب پایداری کند. اگر ایران وارد بازی و دوگانه جنگ - صلح میشد، تزلزل و تسلیم در برابر خواست غرب سرنوشت محتوم آن بود، بویژه آنکه مقصود غرب از صلح، چیزی جز تسلیم و تضعیف نیست.
۷- نکته پایانی، درباره اساس منطق نظامی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران است. این اساس، آن اسانس و جوهرهای است که از دل آن اسوهها درمیآید. به زبان ساده، اینکه تنها جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی قادر به تربیت اسطورههایی چون شهید سردار سپهبد حاجقاسم سلیمانی است، امری مستثنا است که البته مدام در حال تکثیر و تربیتند. اساس مورد اشاره، کارکرد متمایز و ممتاز عقل در جمهوری اسلامی است. به این معنا که در برابر عقل در گفتمان غربی و غربگرا که عامل تامین منافع، محافظهکاری، ترس یا نهایتاً احتیاط است، عقل در گفتمان انقلاب اسلامی، مبنای تأمین [امنیت]، تحقق مصالح عالی بشری و فرایض دینی، شجاعت و حتی شهادت است، بنابراین از عقل معاش و عقل اقتصادی (انسان اقتصادی) فراروی کرده و با ایده حقیقت (خرد) و اراده الهی مقارن میشود. رهبر حکیم انقلاب اسلامی بر این اساس است که موضع عقلانی و منطقی جمهوری اسلامی را عامل تسلیمناپذیری آن قلمداد کردند. ایشان در نماز جمعه نصر (۱۳ مهر ۱۴۰۳) از عقلانیت و منطق برتر انقلاب اسلامی سخن گفتند و مواجهه با رژیم غاصب قدس را که نمود نمادین آن عملیاتهای وعده صادق است، فراتر از انتقام به معنای رایج و مصطلح دانستند.
مطابق آنچه گفته شد، به کسانی چون تاجزاده و همفکران او باید گفت شرایط امنیتی ایران، تعقلی است نه تعلیقی به معنایی که آنها ادعا میکنند.
ارسال به دوستان
رئیس مجلس در نخستین نشست خبری با اهالی رسانه:
«وعده صادق 3» حتماً انجام میشود
گروه سیاسی: محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، عصر دیروز نخستین نشست خبری خود با خبرنگاران را برگزار کرد. او در این نشست، به موضوعاتی چون آتشبس در لبنان، مساله وفاق در بین قوا و مسؤولان، وضعیت بهکارگیری محمدجواد ظریف به عنوان معاون راهبردی رئیسجمهور و همین طور موضوع مذاکره با قدرتها پرداخت و درباره واکنش ایران به تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی، با اشاره به اینکه اسرائیل با ۷ لشکر هم نتوانست جنوب لبنان را تصرف کند، گفت: «وعده صادق 3» انجام خواهد شد.
قالیباف در سخنان ابتدایی خود ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) اظهار داشت: امروز شاهد آتشبس در لبنان هستیم و از این آتشبس استقبال میکنیم.
رئیس مجلس در پاسخ به سوال خبرنگار شبکه فلسطین الیوم مبنی بر اینکه نتانیاهو گفته پس از آتشبس در لبنان تمرکز این رژیم بر برنامه هستهای ایران خواهد بود، عنوان کرد: امروز آرامش در لبنان برقرار شده و امیدواریم این آرامش در غزه هم برقرار شود ولی اینکه نتانیاهوی جنایتکار بحثش این است که پس از این آتشبس متمرکز بر ایران خواهد شد این صرفا سخن گزافه است. وی تاکید کرد: وقتی جنگ لبنان شروع شد و جنایت پیجرها را رقم زدند و آیتالله سیدحسن نصرالله را به شهادت رساندند، همه احساسشان این بود که حزبالله تضعیف شده اما من در سفری که به بیروت داشتم دیدم مردم این شهر در میان دود و آتشی که وجود داشت و در شرایطی که مردانشان در میدان جنگ بودند، سرشار از صبر، شجاعت، درایت و خلاقیت بودند و حزبالله را زنده دیدم. رئیس مجلس با اشاره به در پیش بودن انتقام ایران از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان تاکید کرد: این قدرت اسلام است و ما حتما «وعده صادق 3» را در دستور کار داریم. این تصمیم ما است. البته زمان این مساله هم جزو عملیات است که در وقت خودش انجام میشود.
قالیباف درباره افزایش حقوقها گفت: افزایش حقوق را بین 20 تا 30 درصد پیشبینی کردیم و پیشبینی هزینههای 8 درصدی قانون جوانی جمعیت را برای دولت کردهایم. یعنی اگر کسی مشمول این قانون شود 8 درصد هم بیشتر افزایش حقوق خواهد داشت تا بتوانیم اثرات تورم را جبران کنیم. رئیس مجلس در پاسخ به سوالی درباره برخی اخبار مبنی بر توافق وی و رئیسجمهور درباره ابلاغ مصوبه حجاب و سخنان حجتالاسلام آقاتهرانی در این زمینه، همچنین اعمال مدیریت قالیباف بر نمایندگان دارای سلایق مختلف در مجلس خاطرنشان کرد: بنده به آقای آقاتهرانی هم گفتم این ابلاغ 16 آذر نیست و 23 آذر خواهد بود. مجلس محل نگاههای متفاوت، سلیقهها و تضارب آرا و افکار است؛ زیبایی مجلس هم به همین است. امروز هم نمونه این را در صحن مجلس مشاهده کردید. در این زمینه احساس مشکل نمیکنم و این را زنده بودن مجلس میبینم. قالیباف در پاسخ به سوالی درباره وفاق مد نظر دولت گفت: ما وقتی حرف از وفاق و تعامل میزنیم باید مبنا داشته باشد. این هم حرف نمایندگان مجلس است و هم سخن رئیسجمهور و دولت ایشان که برنامه هفتم پیشرفت میثاق ملی ما است و سیاستهای کلان مصوب هم مبانیای است که باید دنبال کنیم. بنابراین وفاق حول این مساله است و سلایق سیاسی مختلف هم واقعیتی است که باید آنها را به رسمیت بشناسیم.
وی افزود: بعضی مواقع در مساله برنامه هفتم توسعه هم اساس کار را قبول داریم و روشهای ما متفاوت است. نکته دوم هم بحثی که از همکاری و تعامل میزنیم حتما نباید در این رابطه خلاف قانون انجام بدهیم. خود من به فوریت لایحه تابعیتها رای منفی دادم و این لایحه به صورت عادی در کمیسیـــون مربوط بررسی میشود. قالیباف ادامه داد: آیا ما باید از کار خلاف قانون تمجید کنیم. به هر حال بر اساس قانونی که هماکنون جاری است، آقای ظریف در جایگاهی که هست خلاف قانون است. من اگر جای آقای ظریف بودم خیلی با ظرافت به آقای پزشکیان میگفتم اجازه دهید این چند صباح هم من نباشم و لایحهای که در مجلس هست تعیینتکلیف شود، اگر قانونی شد من سر کار خود بازمیگردم و اگر هم قانونی نشد که نمیآیم.
رئیس مجلس تصریح کرد: اینکه گفته میشود چون به فوریت رای ندادند، پس وفاق به هم خورده، اینگونه نمیتوان کاری را پیش برد. ما در موضوعات مهمی چون انرژی و مسکن خیلی باید منسجمتر از این کار را دنبال کنیم. در حوزه نظارت نیز مجلس نظارتهای سیستمی و جمعی است. ما در مجلس سوال شفاهی، کتبی، سوال منطقهای و استیضاح داریم ولی در عین حال کار جمعی انجام میدهیم. یعنی یک نفر است که یک تحقیق و تفحص را آغاز میکند ولی تا کمیسیون مربوط این تفحص را نپذیرد قابل طرح نیست و اگر کمیسیون هم تایید کند تا زمانی که صحن مجلس به این طرح رای نداده است، این طرح رسمیت ندارد. بنابراین جنس نظارت ما در مجلس با نظارت سازمان بازرسی کل کشور متفاوت است.
رئیس مجلس در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه درباره اظهارنظرتان درباره ناترازی انرژی این تعبیر شد که تحریمها مشکلاتی را برای کشور ایجاد کرده، خاطرنشان کرد: صحبت من جدید نبود و بارها این موضوع را در صحن مجلس و در جلسات با دولت هم اشاره کردم و واقعـا این دغدغه جدی شخص آقای رئیسجمهور هم هست.
وی تصریح کرد: وقتی حرف از تورم و رشد اقتصادی میزنیم همه ما مسؤول هستیم ولی وظیفه هر کدام از ما مشخص است و در وظایف هم نباید دخالت کنیم و در کنار آن معلوم است که مردم چه نقشی دارند. الان بحث مربوط به قاچاق سوخت است، انرژی به معنای گاز و نفت کالای انحصاری دولت به معنای عام است و بخش خصوصی نه اینها را تولید میکند و نه وارد میکند. یکی از بزرگترین مصرفکنندگان انرژی هم خود بخشهای دولتی هستند و امروز در پیک مصرف 250 میلیون مترمکعب گاز در نیروگاهها، گاز مصرف میکنیم و بیش از 5 میلیارد لیتر فقط سوخت مازوت و گازوئیل در نیروگاهها ذخیره میکنیم.
قالیباف در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه عدهای اخیرا بحث مذاکره را مطرح میکنند و به نوعی این احساس میشود که اقتصاد کشور مجددا در حال گره خوردن به مذاکرات است، عنوان کرد: من حتما گره زدن اقتصاد را به مذاکره درست نمیدانم. قبلا هم این را گفتم که ما باید حتما در حوزه مذاکره انتفاع اقتصادیمان را دنبال کنیم و مجلس حتما در این مسیر به دولت کمک میکند.
رئیس مجلس افزود: اما از طرف دیگر هم باید شرایط کشور را به گونهای فراهم کنیم که زمینه انتفاع اقتصادی از نتیجه مذاکرات فراهم شود. ما همین الان در حوزه امنیت سرمایهگذاری مشکل داریم که در جلسه سران قوا هم در این رابطه بحث شده است. قالیباف خاطرنشان کرد: ما حتما در آینده نزدیک سندی را آماده میکنیم که امنیت سرمایهگذاران تامین شود تا تولید در کشور بالا برود، بنابراین صرف اینکه بگوییم با مذاکره موضوعات ما حل میشود تجربه گذشته همین برجام نشان داد با مذاکره مشکلات ما حل نشده و یکی مذاکره کرده و دیگری آن را لغو کرده است. قالیباف همچنین درباره وضعیت بهکارگیری محمدجواد ظریف گفت: به هر حال برادر عزیزمان آقای ظریف بر اساس قانون جاری کشور خلاف است که در آن موقعیت قرار بگیرند. من اگر جای آقای ظریف بودم خیلی با ظرافت به آقای پزشکیان میگفتم اجازه بدهید من نباشم و حالا که لایحه به مجلس رفته بگذارید آنجا تعیین تکلیف کنند. اگر قانونی شد بازمیگردم و اگر قانونی نشد که دیگر نمیآیم.
ارسال به دوستان
سؤال صریح رئیس سابق سازمان خدمات دانشجویی دانشگاه تهران از رئیسجمهور:
دانشجویی که 84 شاکی مسائل اخلاقی دارد نباید اخراج شود؟
گروه سیاسی: سخنان صریح علیرضا وجهی، معاون دانشگاه و رئیس سابق سازمان خدمات دانشجویی دانشگاه تهران، خطاب به رئیسجمهور بازتاب بسیاری در فضای مجازی یافته است. او در این سخنان که بخشی از آن در قالب یک گفتوگوی تصویری منتشر شده، از دانشجویی یاد میکند که «84 دانشجوی دختر طی نامهای او را متهم به تعرض کردهاند» اما به گفته وجهی، با مرتبط دانستن پرونده این شخص به مسائل سیاسی و اغتشاشات سال 1401، از حکم اخراج او جلوگیری شده است!
معاون دانشگاه تهران در بخشی از سخنانش میگوید: «84 دانشجوی دختر نامه نوشتهاند این فرد تعرض کرده به آنها. حالا میگویید نباید اخراج بشود؟!» وجهی در ادامه با خطاب قرار دادن دکتر پزشکیان تصریح میکند: «آقای رئیسجمهور عزیز! بیا پرونده این (شخص) را ببین. اگر گفتی این باید دانشجو بماند، من دانشگاه را رها میکنم!»
پیشتر اخباری پیرامون دستور رئیسجمهور به وزیر علوم برای بازنگری و بازگرداندن دانشجویان اخراجی مخابره شده بود. در پی اغتشاشات سال 1401، برخی رسانهها از آنچه آنها اخراج دانشجویان معترض نام میبردند، خبر دادند و کار به جایی رسید که رئیسجمهور نیز شهریور سال جاری، در مراسم معارفه وزیر علوم گفت: «کسی که یک کلمه به ما یاد دهد ما را بنده خود میکند. آنوقت ما اساتیدی که ما را به اینجا رساندند کنار میزنیم و فردی جوان را بالای سر این افراد قرار میدهیم که به این اساتید هم بیاحترامی میکند. بنده اعلام کردم درباره همه اساتیدی که به هر طریقی دانشگاهها با آنان لغو قرارداد یا اخراج کردند بازنگری کنید. دانشجوها را بازگردانید. حق است دانشجو حرف بزند. دانشجو نمیتواند آدم بدی باشد. او فردا و آینده کشور است. دانشجو باید بتواند سوال کند».
وجهی که در سال پرچالش ۱۴۰۱ نیز عهدهدار ریاست امور دانشجویی دانشگاه تهران بود، به این بخش از سخنان پزشکیان که گفته بود «دانشجو نمیتواند آدم بدی باشد» اشاره کرده و بیان میدارد: «من با صحبتهای آقای رئیسجمهور درباره نبود دانشجوی بد مخالفم. به نظر من، دانشجو مثل هر انسان دیگری میتواند خوب یا بد باشد. همانطور که در مشاغل مختلف پزشک خوب و بد، یا کارمند خوب و بد داریم، در میان دانشجویان هم تنوع وجود دارد. این امر بدیهی است».
رئیس سابق سازمان خدمات دانشجویی در ادامه صحبتهایش به موضوع فعالیتهای سیاسی دانشجوی متهم به تعرض نیز اشاره کرده و میگوید: «در زن، زندگی، آزادی هم بود. اتفاقا صدایش کردم و گفتم زن، زندگی، آزادی که میگویی همین است؟ پرونده اخلاقی؟! (این شخص) بالاترین جرم پرونده اخلاقی را دارد».
وجهی میافزاید: «دانشجویان دختر نامه نوشتهاند که این تعرض میکند به دخترها. حالا در زن، زندگی، آزادی هم هست، آن وقت من نباید برخورد کنم؟ باید برگردد؟!»
وی در ادامه با طرح پرسشی از پزشکیان اظهار میدارد: «من سوالم این است: رئیسجمهور عزیز! ببین در وزارت علوم چند نفر اخراج شدهاند؟ من به عنوان معاون دانشجویی دانشگاه تهران میگویم در دانشگاه تهران هیچکس اخراج نشده است. حتی متاسفانه همان یک نفری هم که من معرفی کردم الان اخراج نشده است».
وجهی تصریح میکند: «در وقایع 1401 کو دانشجویی که اخراج شده باشد».
معاون سابق دانشجویی دانشگاه تهران همچنین بیان میدارد: «چرا اینطور میگویید که آقا اینها را انداختند بیرون؟ آن طوری کردند! آقا ما اذیت شدیم. برای اینکه دانشگاه حفظ شود زحمت کشیدیم. (خطاب به رئیسجمهور) چرا یکهو میآیید اینطوری میگویید. در حالی که اطلاعاتتان کامل نیست و ناقص است».
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|