|
برگزاری تظاهرات گسترده در اسپانیا
پرستیوی: هزاران نفر از مردم اسپانیا با برپایی تظاهراتی با سیاستهای سختگیرانه اقتصادی دولت مخالفت کردند. بیش از 15 هزار نفر از مردم شهر مادرید با برپایی تظاهراتی خواستار برگزاری اعتصاب عمومی علیه سیاستهای سختگیرانه اقتصادی «خوزه لوئیز رودریگز زاپاترو» نخستوزیر اسپانیا شدند. این تظاهرات در حالی برگزار شد که قرار است نشست 3 روزه سران اتحادیه اروپا، آمریکای لاتین و حوزه دریای کارائیب روز دوشنبه در پایتخت اسپانیا آغاز بهکار کند. همچنین اتحادیههای کارگری اسپانیا، برگزاری اعتصاب عمومی گسترده را از ابتدای ژوئن خواستار شدهاند.
حمله به پارلمان سومالی پرستیوی: در حالی که نمایندگان پارلمان سومالی برای نخستینبار در 20 سال اخیر خود را آماده تشکیل جلسه میکردند، شبهنظامیان الشباب با خمپاره ساختمان نوساز پارلمان را هدف قرار دادند. این درحالی است که پیشتر، نمایندگان پارلمان رای به خلع رئیس پارلمان سومالی داده بودند. به دنبال اتخاذ این تصمیم، درگیریها در سومالی شدت گرفت که در این درگیریها، دستکم 11 غیرنظامی جان باختند.علی موسی، رئیس خدمات آمبولانس شهر موگادیشو گفت: «بر اثر برخورد چندین گلوله خمپاره به بازار باکارا شهر موگادیشو، دستکم 11 غیرنظامی کشته و 52 نفر زخمی شدند». به گفته منابع امنیتی، نیروهای دولتی و نیروهای حافظ صلح اتحادیه آفریقا، حملات تلافیجویانه را در منطقه باکارا واقع در جنوب موگادیشو تشدید کردهاند.
عربستان، عراق را تهدید کرد الوطن: رئیس سابق سازمان اطلاعات عربستان که از ادغام ائتلاف شیعیان عراق خشمگین به نظر میرسید، این کشور را به آغاز جنگ داخلی تهدید کرد. شاهزاده ترکی الفیصل، رئیس سابق سازمان اطلاعات عربستان سعودی ادعا کرد که نوری مالکی، نخستوزیر کنونی عراق تلاش دارد تا نتایج انتخابات پارلمانی عراق را به نفع خود مصادره کند. فیصل در اظهاراتی تهدیدآمیز که نشان از خشم وی در ناکامی نامزد مورد نظرشان برای تصدی پست نخستوزیری داشت، افزود: نتیجه این اقدام ریخته شدن خون بیشتری [از عراقیها] و [تقویت] احتمال آغاز جنگهای داخلی است. ترکی فیصل، سفیر اسبق عربستان در واشنگتن و لندن بوده و هم اکنون رئیس هیات مدیره مرکز مطالعات اسلامی ملک فیصل است اما هیچ منصب رسمی ندارد.
ترور مبحوح، بحران دولت جديد انگليس فارس: یک هفتهنامه انگلیسی از دردسر جدید هیگ درباره پرونده ترور عضو ارشد حماس در دوبی خبر داد. این روزنامه انگلیسی یکشنبه اعلام کرد که ویلیام هیگ، وزیر خارجه جدید انگلیس با یک بحران سیاسی جدید در خاورمیانه مواجه شده زیرا رئیس پلیس دوبی اعلام کرده است که نوزدهمین متهم پرونده ترور محمود المبحوح، یکی از فرماندهان ارشد جنبش حماس یک شهروند انگلیسی بوده است. این هفتهنامه نوشت: یک منبع آگاه در امارات عربی متحده تاکید کرد که مظنون شماره 19 در پرونده ترور مبحوح، با نام اصلی و گذرنامه حقیقی انگلیسی وارد دوبی شده است. رئیس پلیس دوبی اعلام کرد که گذرنامه این شخص در تاریخ 24 دسامبر 2007 صادر شده و تا 11 سال اعتبار دارد. وی متولد سال 1948 و پدرش یک یهودی فلسطینی است که پس از جنگ جهانی دوم به انگلیس مهاجرت کرده بود. بنابر این گزارش، پلیس دوبی، نام و شماره گذرنامه این فرد را در اختیار اینترپل قرار داده و معتقد است وی در حال حاضر در اروپای غربی پنهان شده و اخیرا به کانادا و فرانسه نیز سفر کرده است.
دیدار نخستوزیر نروژ از افغانستان رویترز: ینس استولتنبرگ، نخستوزیر نروژ در یک سفر غیرمنتظره وارد کابل پایتخت افغانستان شد. استولتنبرگ در این دیدار به حامد کرزی درباره فساد مالی و اداری در این کشور هشدار داد. نخستوزیر نروژ در حالی از افغانستان دیدار کرد که وزیر خارجه سوئد نیز روز یکشنبه از کمپ نیروهای سوئدی در افغانستان بازدید کرده بود. نروژ و سوئد 700 نیرو در چارچوب ائتلاف ضدطالبان در این کشور مستقر کردهاند. همچنین اجلاس آینده وزرای خارجه ناتو در نوامبر آینده قرار است درباره نزدیکی دو سوی آتلانتیک پیشنویسی را تصویب کند.
پاپ از واتيكان دفاع كرد آسوشیتدپرس: واتیکان اطلاعات گستردهتری را از آزارهای جنسی در ایالات متحده منتشر میکند. دستگاه پاپ در حالی که در مظان اتهامات گستردهای از سوی رسانهها و دولتها قرار دارد اعلام کرد، درباره آزارهای کودکان در ایالات متحده اطلاعات بیشتری منتشر میکند. این اقدام در واکنش به اعتراضات و برای دفاع انتشار مییابد. در دهه 1960 میلادی بسیاری از کشیشهای ردهبالا در آمریکا اقدام به کودکآزاری کرده بودند.
آتشبازی 2 کره در دریای زرد خبرگزاری فرانسه: پس از غرق شدن کشتی نظامی کرهجنوبی در آبهای دریای زرد، نیروی دریایی کرهجنوبی روز گذشته به سوی کشتیهای گشتزنی کرهشمالی آتش گشود. این اقدام در پی آن صورت گرفت که گشتیهای کرهشمالی وارد محدوده آبهای کرهجنوبی شده بودند. رسانههای کرهجنوبی همچنین از شکست مذاکرات رهبر کرهشمالی و چین برای افزایش کمکهای اقتصادی خبر دادند.
ارسال به دوستان
هند موشک بالستیک آزمایش کرد
گروه بینالملل: هند روز دوشنبه موشکهای جدید بالستیک خود را که قادر به حمل کلاهکهای هستهای هستند آزمایش کرد. این موشکهای زمین به زمین میتوانند اهداف از پیش تعیین شده را رهگیری و منهدم کنند. این موشکها «آگنی2» نام دارند و توسط ارتش هند بر اساس برنامه دفاع ملی ساخته شدهاند. این موشک از سامانه پرتاب اورسیا در شرق شبهجزیره هند پرتاب شد و دهلینو اعلام کرد آزمایشات موفقیتآمیز بوده است. هند برنامه جدید موشکی خود را در 10 سال گذشته با حساسیت ویژهای دنبال کرده است. آزمایش موشکی پاکستان در ماه گذشته فضای مناسبات اسلامآباد- دهلینو را بار دیگر دستخوش چالش کرد. این 2 همسایه هستهای یکدیگر را بهعنوان یک تهدید در نظر میگیرند. موشکهای آگنی2 که برای نخستینبار در سال 1999 مورد آزمایش قرار گرفتند، قادرند کلاهکهای با وزن یک تن را حمل کنند. هند از جمله کشورهای ساختارشکن است که حاضر به پذیرش توافقات بینالمللی برای کنترل آزمایشات نظامی نیست. اين در حالي است كه مقامات امنيتي هند اعلام كردند موشك هاي جديد تهديدي عليه هيچ كشوري نيست و دهلي نو تنها براي ارتقاي سطح امنيت خود دست به ساخت موشك هاي جديد زده است.
ارسال به دوستان
کشف نوار ویدئویی مذاکره محمد دحلان با موساد
گروه بینالملل: در پی کشف نوار ویدئویی دیدار محمد دحلان، عضو ارشد فتح با مقامات موساد، گردانهای الاقصی شاخه نظامی فتح وی را به مرگ تهدید کردند. گردانهای الاقصی با صدور بیانیهای علت تصمیم خود را پیدا کردن نوار ویدئویی از دحلان عنوان کردهاند.. این گردان با ارسال خبر «خیانت محمد دحلان» به رسانههای عربی، اعلام کرده است که در روزهای آینده فیلم مذکور را منتشر خواهد کرد. دحلان در سال 1994 به ریاست سرویس امنیتی فلسطین منصوب شد اما در سال ۲۰۰۲ از این مقام استعفا داد. اعضای گردانهای القسام پس از تصرف غزه در ژوئن ۲۰۰۷ و هنگامی که مراکز امنیتی فتح را بازرسی میکردند، نامهای از دحلان به شائول موفاز، وزیر جنگ وقت رژیم صهیونیستی (در تاریخ ۱۳ ژوئیه ۲۰۰۳) را یافته بودند که در بخشی از آن آمده بود: «عرفات روزهای آخرش را میگذراند، اجازه دهید ما به شیوه خودمان کارش را تمام کنیم نه به شیوه شما!»
ارسال به دوستان
مدودف وارد اوکراین شد
گروه بینالملل: دیمیتری مدودف، رئیسجمهور روسیه برای پیگیری قراردادهای امضا شده با همتای اوکراینیاش در مسکو به کییف سفر کرد. مدودف روز گذشته در حالی وارد اوکراین شد که هفته گذشته یولیا تیموشکنو، نخستوزیر سابق این کشور که اکنون رهبری اپوزیسیون را برعهده دارد با به راه انداختن تظاهرات ضددولتی خواستار توقف بررسی قراردادهای جدید با روسیه شده بود. روسیه تنها بندر دریای سیاه اتحاد شوروی در شبهجزیره کریمه را در اختیار دارد و در دیدار ویکتور یاناکوویچ از مسکو در فوریه گذشته رهبران 2 کشور قرارداد 25 سالهای را برای ادامه حضور نظامیان روس در این پایگاه امضا کردهاند. مدودف و یاناکوویچ در کییف درباره ترسیم خطوط مرزی دوجانبه به رایزنی خواهند پرداخت. سرمایهگذاری روسیه در خاک اوکراین و بررسی مجدد کنسرسیومهای صنعتی و نظامی از جمله موضوعاتی است که در دیدارهای دوشنبه به آن پرداخته شد.
ارسال به دوستان
ترکیه آماده مقابله با حمله اسرائیل
گروه بينالملل: ترکیه با نصب یک سیستم ضدموشکی در نزدیکی مرزهای سوریه، هدف از این اقدام را به صورت تلویحی، مقابله با تهدیدهای نظامی آمریکا و رژیم صهيونیستی علیه سوریه و ایران اعلام کرد. روزنامه حریت گزارش داد: ترکیه تعدادی از موشکهای ضدهوایی خود را در یکی از روستاهای نزدیک به مرز خود با سوریه مستقر کرده و هدف از استقرار این سامانه ضدهوایی نزدیک را جلوگیری از حمله احتمالی جنگندههای رژیم صهیونیستی به سوریه و ایران از طریق حریم هوایی ترکیه اعلام کرده است. این روزنامه به نقل از یکی از منابع آگاه نظامی ترکیه گزارش داد، موشکهای ارتش ترکیه در روستای کبیل واقع در منطقه اسکندرون در جنوب ترکیه است. این منبع نظامی مدعی شده است: نصب این موشکها در نزدیکی مرز میان ترکیه و سوریه برای مقابله با تهدیدهای نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه سوریه و ایران است. وزارت خارجه رژیم صهیونیستی نیز با تایید خبر استقرار موشکهای ضدهوایی در نزدیکی مرز ترکیه با سوریه، ضمن انتقاد شدید از این اقدام ترکیه اعلام کرد: به جای آنکه ترکیه به طرفداری از ایران و سوریه بپردازد، مانع از آنچه که این رژیم دستیابی ایران به سلاح هستهای ارسال به دوستان
جنگ خياباني ميان معترضان و دولت در بانكوك
رهبر شورشيان تايلند کشته شد
سيد بهزاد اخلاقي: ناآرامیهای تایلند در 5روز گذشته با تیراندازی و درگیریهای خیابانی گستردهای همراه بوده است. دولت به کمک ارتش برای کنترل معترضان روز دوشنبه اقدام به گشودن آتش روی شورشيان کرد که در آن بیش از 40 تن کشته و صدها نفر دیگر نیز زخمی شدند. بانکوک صحنه زد و خوردهای خیابانی است و دولت در آخرین اقدام تظاهرکنندگان را تهدید کرد اگر به خانههای خود بازنگردند به 2 سال حبس محکوم خواهند شد. درگیریهای روز گذشته منجر به کشته شدن رهبر قرمزپوشان شد تا دولت تايلند پاسخي قاطعانه به آشوبگران داده باشد. «ژنرال خانیا ساوا سدیپول» که معمولاً در میان تظاهرکنندگان به خیابانها میآمد، توسط تکتیراندازهای ارتش شناسایی و از بالای یکی از ساختمانهای مرکزی شهر مورد هدف قرار گرفت. رهبر قرمزپوشان در این عملیات زخمی و به بیمارستان منتقل شد که به جهت جراحات وارده و حجم بالای خونریزی جان خود را از دست داد. براساس آمارهای منتشر شده 270 تن در بانکوک در روزهای گذشته زخمی شدهاند که حجم جراحات وارده به برخی از این افراد بسیار زیاد است. نیروهای ارتش در مقابله با شورشيان که خواستار استعفای دولت هستند از گلولههای پلاستیکی و باتومهای شوکآور استفاده میکنند. اعتراضات ضددولتی را حامیان تاکسین شیناواترا که سال 2006 از قدرت کنارهگیری کرد بر عهده دارند. دولت خواستار بازگشت شورشيان به میز مذاکره است اما قرمزپوشان بر درخواستهای خود مبنیبر انحلال پارلمان و استعفای دولت تاکید میکنند.آبهیسیت وجاجیوا، نخستوزیر کنونی تایلند در آخرین مصاحبهاش گفته است: گروه کوچکی از قرمزپوشان خواستار شعلهور کردن جنگ داخلی هستند. برای من غیرقابل پذیرش است که این افراد از مردم برای منافع گروهی خود سوءاستفاده میکنند. برخی از تحلیلگران بر این باورند که تایلند در آستانه جنگ داخلی است و گروه دیگری این احتمال را رد نمیکنند که ارتش برای آرام کردن اوضاع تایلند دست به کودتای نظامی بزند. آشوبگران با وجود کنترل شدید ارتش بر مراکز اصلی شهر کماکان در ساختمان تجارت حضور دارند. دولت اقدام به قطع کامل آب و برق این مرکز کرده است اما این تدابیر بر وخامت اوضاع افزوده و اکنون بانكوك بیشتر از هر چیز شباهت به یک میدان جنگی دارد که گاز اشکآور و گلولههای پلاستیکی چاشنی آن شده است. سازمان ملل متحد پیشنهاد میانجیگری میان گروههای مخالف در تایلند را مطرح کرده است که این موضوع با مخالفت دولت وجاجیوا روبهرو شد. بانکیمون، دبیرکل سازمان ملل متحد نیز طرفهای درگیر را دعوت به آرامش کرد. دولت تایلند در پی ناآرامیهای گسترده روزهای گذشته به نیروهای دولتی اجازه استفاده از گلولههای واقعی را داده بود. اکنون سفارتخانههای خارجی در تایلند تعطیل هستند و صنعت توریسم در این کشور شرق آسیا به مرز ورشکستگی نزدیک شده است.
به غیر از سازمان ملل متحد، گروههای خارجی از جمله کشورهای همسایه تایلند خواستار میانجیگری در موضوع تایلند هستند اما این کشور با هر نوع دخالت خارجی مخالف است. دولت امیدوار است با افزایش فشارهای خود آرامش را به کشور بازگرداند. رکود اقتصادي فزاینده حاصل درگیریهای ماههای گذشته در تایلند بوده است. ارسال به دوستان
با تداوم حملات راكتي آمريكا به پاكستان
40 شبه نظامي طالبان كشته شدند
گروه بینالملل: راکتهای آمریکایی باردیگر مناطق قبیلهای پاکستان را نشانه گرفتند. روز گذشته 5 راکت به منطقه شمالشرقی پاکستان اصابت کرد و طی آن بیش از 10 تن کشته شدند. آمریکاییها مدعی هستند تمام کشتهشدگان شبهنظامی هستند اما هیچ مرجعی برای اثبات چنین ادعایي وجود ندارد. آمریکا هفته گذشته نیز 18 راکت به سوی مناطق شمالی پاکستان شلیک کرده بود. این درحالی است که در حمله شبهنظامیان به منطقه اوراکزای در شمالغرب پاکستان بیش از 30تن کشته شدند. اوراکزای منطقه بزرگی است که به 2بخش سفلی و علیا تقسیم میشود و از پایگاههای القاعده و طالبان محسوب میشود. درگیریهای اوراکزای سفلی 25 کشته برجای گذاشت و در تیراندازیهای اوکزای علیا 5 تن دیگر کشته شدند. به گزارش منابع محلی در این درگیریها بیش از 60 تن زخمی شدند که حال برخی از آنها وخیم است. بیمارستانهای منطقه جای خالی ندارند و لوازم بهداشتی نیز در منطقه وجود ندارد. زخمیها در راهروهای بیمارستانها روی زمین هستند و دولت از امدادرسانی به آنها عاجز است. به گفته یکی از شاهدان عینی، دولت مشکلات گستردهای در کنترل اوضاع منطقه دارد. برخی صاحبنظران بر این باورند جنگ سرد میان هند و پاکستان، هزینههای بسیاری را به دولت تحمیل کرده و اسلامآباد از پس هزینههای آن برنمیآید. پاکستان درگیر مشکلات داخلی فراوانی از جمله بدهیهای خارجی و کسری بودجه است. آمارهای دولتی نشان میدهد در ماههای گذشته دولت بیش از 700 شبهنظامی را به هلاکت رسانده است اما آنچه این ادعا را در هالهای از ابهام میبرد، دامنه گسترده ناآرامیها در این کشور است.
در تحولی دیگر، شبهنظامیان پاکستان پس از مذاکره با سران قبیلهای 40 تن از افرادی که اخیرا ربوده بودند را آزاد کردند اما 10 تن دیگر کماکان در اختیار شبهنظامیان هستند. شبه نظامیان در هفته گذشته 60تن از شهروندان پاکستانی را ربوده بودند. پاکستان دچار شرایط بحرانی در فضای سیاسی و امنیتی است. آصف علی زرداری، رئیسجمهور پاکستان در کانون تمام این بحرانها قرار دارد. اکنون کانون وکلای پاکستان دادخواستی را علیه زرداری مطرح کرده است که او را از داشتن 2 پست در یک زمان منع میکند. دادگاه عالی پاکستان مشغول بررسی این دادخواست است. زرداری اکنون ریاست حزب مردم را برعهده دارد و همزمان رئیسجمهور پاکستان است. داشتن این 2 مقام در یک زمان در بسیاری از کشورهای جهان مانعی ندارد اما به گفته وکلای پاکستانی، زرداری به جهت سوءمدیریت و فساد مالی نمیتواند عهدهدار 2 مقام باشد. ارسال به دوستان
زنجیره انسانی مردم ژاپن در اعتراض به آمریکا
چندین هزار تن از مردم ژاپن با تشکیل زنجیره انسانی در اطراف پایگاه هوایی آمریکا در اوکیناوا خواستار تعطیلی این پایگاه واقع در جنوب ژاپن شدند. سازماندهندگان این زنجیره انسانی اظهار داشتند: نزدیک به 17 هزار تن برای تشکیل این زنجیره انسانی به طول 13 کیلومتر حضور به هم رساندند. پس از عقبنشینی یوکیو هاتویاما، نخستوزیر جدید ژاپن از وعده انتخاباتی خود مبنی بر فسخ توافقنامه نظامی با آمریکا و انتقال کامل پایگاه هوایی آمریکا از جزیره اوکیناوا، احساسات ضدآمریکایی مردم ژاپن افزایش یافته است. هاتویاما اخیرا به مردم جزیره اوکیناوا گفت، وی تصمیم گرفته به توافقنامه نظامی واشنگتن – توکیو در سال 2006 احترام بگذارد و هماکنون درصدد است پایگاه هوایی فوتنما را از شهر «گینوآن» به منطقهای ساحلی در «هنوکو» در جزیره اوکیناوا منتقل کند. پس از تشکیل زنجیره انسانی، یویچی ایها، شهردار شهر گینوآن به خبرنگاران گفت: هاتویاما باید به وعده اولیه خود عمل کند.وی افزود: ما مخالفت عمومی مردم علیه تصمیم دولت مرکزی را نشان دادهایم. تصمیمی که طبق آن پایگاه هوایی از منطقهای در اوکیناوا به منطقه دیگر این استان منتقل میشود. ما خواهان مذاکره دولت با آمریکا هستیم تا پایگاه فوتنما به طور کامل از این جزیره خارج شود. هماکنون در اوکیناوا 47 هزار سرباز آمریکایی مستقر هستند. ارسال به دوستان
نوام چامسکی:
استالین الگوی سران اسرائیل است
مسوولان امور مهاجرت رژیم صهیونیستی از ورود نوام چامسکی به کرانه باختری جلوگیری به عمل آوردند. نوام چامسکی 82 ساله، روشنفکر برجسته آمریکایی و منتقد سیاستهای رژیم صهیونیستی در قبال فلسطینیها، در گفتوگو با رویترز گفت که وی به پل «اللنبی» در نزدیکی رود اردن سفر کرد اما مقامات امور مهاجرت اسرائیل مانع از ورود وی به کرانه باختری شدند. چامسکی گفت: به نظر میرسید که آنها این حقیقت را که من قصد داشتم در یک دانشگاه فلسطین و نه در اسرائیل سخنرانی کنم، دوست نداشتند. چامسکی همچنین به روزنامه صهیونیستی هاآرتص گفت که مقامات مهاجرت اسرائیل پس از پرسیدن چند سوال از وی به این نتیجه رسیدند که وی برای سخنرانی در یک دانشگاه فلسطینی سفر کرده است نه یک دانشگاه اسرائیلی، بنابراین مانع از ورودش به کرانه باختری شدند. چامسکی به هاآرتص گفت: باور این موضوع برایم سخت است که فردی به دلیل عدم سخنرانی در تلآویو اجازه ورود به فلسطین را نداشته باشد. فقط در رژیم استالینی وقوع این اتفاق محتمل است. چامسکی در این سفر دختر، همسر و چند دوست قدیمی خود را نیز همراه برده بود. جز چامسکی، دخترش نیز اجازه ورود پیدا نکرد اما دوستان چامسکی اجازه پیدا کردند وارد فلسطین شوند. چامسکی به هاآرتص گفت، مشخص نیست که در زمان ورودش به مرز چگونه مقامات اسرائیلی در جریان این موضوع قرار گرفتند. چامسکی گفت: افسری که در اتاق کنترل بود، سوالاتی از من پرسید. چامسکی افزود: این مقام امور مهاجرت از من سوال کرد که چرا من فقط در دانشگاه بیرزیت سخنرانی میکنم و در یک دانشگاه اسرائیلی سخنرانی نمیکنم. سپس به من گفت که اسرائیل آنچه را که شما دربارهاش اظهارنظر میکنید، دوست ندارد. چامسکی گفت: به آن مرد اعلام کردم که موضوع سخنرانی من در این دانشگاه «آمریکا و دنیا» و «آمریکا در خانه» است. این مقام امور مهاجرت سپس از من پرسید که آیا میخواهید درباره اسرائیل سخنرانی کنید که من گفتم چون درباره سیاست آمریکا سخنرانی میکنم، درباره اسرائیل و سیاستهایش نیز سخن خواهم گفت. این مقام از من پرسید: آیا با سیدحسن نصرالله نیز دیدار کردهاید که گفتم بله، پیش از آغاز جنگ سال 2006 در لبنان با او گفتوگو کردم. در آن زمان درباره دیدارهایم در رسانههای اسرائیل مطالبی را خواندم که واقعیت نداشت. مصطفی برغوثی، میزبان فلسطینی چامسکی نیز خاطرنشان کرد که این استاد دانشگاه و فیلسوف آمریکایی قرار بود در دانشگاه بیرزیت و موسسه مطالعات فلسطین در رامالله در کرانه باختری سخنرانی کند. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|