|
اخبار
افزایش ۲۴ درصدی تخلف استفاده از تلفن همراه حین رانندگی
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از افزایش ۲۴ درصدی تخلف استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی در سال جاری خبر داد. سردار سیدابوالفضل موسویپور در توضیح بیشتر گفت: طبق تحلیلهای ما امسال میزان تخلف استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی افزایش و میزان تخلف عدم استفاده از کمربند ایمنی، کاهش یافته است. وی با اشاره به تخلف استفاده از تلفن همراه افزود: بیشترین علت تصادفات شدید در پایتخت، عدم توجه کافی به جلو است که استفاده از تلفن همراه، یکی از مهمترین مصادیق این علت است. رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: استفاده از تلفن همراه، باعث میشود به جای اینکه حواس راننده کاملا به جلو و رانندگی باشد، بخش عمده تمرکز او به این وسیله جلب شود و اینگونه تصادفات بسیاری را شاهد هستیم. موسویپور درباره میزان اعمال قانونهای تخلف استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی گفت: سال ۱۴۰۳ بیش از ۶۲ هزار خودرو به دلیل استفاده از تلفن همراه، اعمال قانون شدند که نسبت به مدت مشابه، ۲۴ درصد افزایش اعمال جریمه در سال گذشته را شاهد هستیم. وی در ادامه بیان کرد: سال گذشته ۱۴۰ هزار اعمال جریمه برای افرادی که کمربند ایمنی نداشتند ثبت شده، این در حالی است که امسال این آمار ۴۱ درصد کاهش یافته، یعنی افراد به اهمیت استفاده از کمربند ایمنی پی بردهاند و این تخلف امسال کمتر رخ داده است.
***
تحصیل ۱۵ درصد دانشآموزان در مدارس غیردولتی
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزشوپرورش گفت: 2.5 میلیون دانشآموز که حدود ۱۵ درصد دانشآموزان کل کشور را تشکیل میدهند در حدود ۲۰ هزار مدرسه غیردولتی تحصیل میکنند. احمد محمودزاده در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه تاسیس نخستین مدرسه در ایران به صورت مردمی بوده است افزود: اساسا مدارس ابتدا در ایران به صورت غیردولتی ایجاد شدند، بنابراین میتوان گفت بخشی از مدارس غیردولتی قبل از انقلاب وجود داشتند که به عنوان مدارس مردمی شناخته میشدند و توسط مردم اداره میشدند. وی با بیان اینکه بعد از انقلاب با توجه به افزایش تعداد دانشآموزان، تعداد مدارس غیردولتی نیز مانند مدارس دولتی افزایش داشته است افزود: بعد از راهاندازی مدارس دولتی، دولت به دلایلی از جمله هزینههای آموزش و ترویج آموزشهای مذهبی با فعالیت مدارس غیردولتی مخالفت کرد. پس از انقلاب در میانه سال ۱۳۶۲ گفتوگوهایی مبنی بر بودن یا نبودن مدارس غیردولتی انجام شد. سال ۱۳۶۷ قانون مدارس غیرانتفاعی (غیردولتی) در مجلس تصویب و از آن موقع تاکنون مدارس غیردولتی فعالیت میکنند. سال ۱۳۹۵ قانون این مدارس مجدد بازنگری و سال ۱۴۰۲ بار دیگر بازنگری مجددی بر آن انجام شد. در حال حاضر که ۴۶ سال از انقلاب میگذرد به گفته محمودزاده 2.5 میلیون دانشآموز که حدود ۱۵ درصد دانشآموزان کل کشور را تشکیل میدهند در حدود ۲۰ هزار مدرسه غیردولتی دوره ابتدایی، متوسطه اول، متوسطه دوم، هنرستانهای فنی حرفهای و کار و دانش در حال تحصیل هستند.
***
تمدید مهلت ثبتنام فراخوان طراحی یادمان «شهدای خلبان»
ثبتنام فراخوان طراحی یادمان «شهدای خلبان» به دلیل استقبال گسترده هنرمندان تا تاریخ ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ تمدید شد. این فراخوان که به منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر خلبان کشورمان برگزار میشود، فرصتی ارزشمند برای هنرمندان به شمار میرود تا با آثار خود، ایثار و فداکاری این قهرمانان ملی را جاودانه سازند. هنرمندان محترم برای دریافت جزئیات بیشتر، مطالعه شرایط و ثبتنام در این فراخوان میتوانند به وبسایت رسمی زیباسازی به آدرس zibasazi.ir مراجعه کنند.
***
۴۰۰ اتوبوس دوکابین تولید داخل به شهرداری تهران تحویل میشود
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: طبق قرارداد شهرداری با ۲ تولیدکننده داخلی، ۴۰۰ دستگاه اتوبوس دوکابین برای خطوط بیآرتی طی 8 ماه آینده به شهرداری تهران تحویل خواهد شد. احمد قیومی در گفتوگو با تسنیم، درباره آخرین وضعیت قرارداد خرید 400 اتوبوس دوکابین برای خطوط بیآرتی شهر تهران اظهار کرد: قراردادها در مرحله انجام کارهای مقدماتی است و بهزودی اجرایی خواهد شد. وی با بیان اینکه روند ارائه تضامین شرکتها در حال انجام است، ادامه داد: ۲ تولیدکننده داخلی کارمانیا و اِسنا قرار است تولید اتوبوسها را بهعهده بگیرند و با آغاز اجرای قرارداد تا پایان سال جاری، طی 6 ماه نخست سال 1404 تحویل اتوبوسها انجام خواهد شد. مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران تصریح کرد: ۳ ماه بعد از واریز پیشپرداخت، نخستین سری اتوبوسها وارد ناوگان میشوند و در خطوط بیآرتی فعالیت خود را آغاز میکنند.
ارسال به دوستان
کاهش ۱۸ درصدی دزدی در کشور درپی اقدامات پلیس مبارزه با سرقت و دستگیری گسترده سارقان و مالخران
سراشیبی سرقت
گروه اجتماعی: به دنبال راهاندازی قرارگاه مبارزه با سرقت و کنترل سارقان سابقهدار در سطح کشور همچنین تلاش شبانهروزی ماموران پلیس برای شناسایی و دستگیری سارقان، آمارها هماکنون حکایت از سیر نزولی سرقت در کشور دارد به طوری که روز گذشته معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوهقضائیه از کاهش ۱۸ درصدی آمار سرقت در سال جاری خبر داد و اعلام کرد: «بحث سرقت از اولویتهای ما است و فعالیتهای گسترده ضابطان در دستگاههای مختلف باعث شده است آمار سرقت نزولی شود». سارقان بویژه دزدان سابقهداری که در پی مبارزه بیامان و سفت و سخت ماموران نیروی انتظامی حتی پس از آزادی از زندان نیز تحت نظر و زیر ذرهبین قرار دارند و آنهایی نیز که به جرم سرقت دستگیر و زندانی شدهاند از هیچ ارفاقی چون مرخصی، رای باز و... برخوردار نمیشوند. از آنجا که مبارزه بیامان با سارقان به جد مورد تاکید فرمانده فراجا قرار دارد، هفته گذشته ۱۱۰۷ سارق در کشور طی ۳ روز دستگیر شدند که به گفته معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا با اجرای مرحله چهارم طرح مبارزه با سرقتهای خرد، ۹۳ مالخر و ۱۱۰۷ سارق دستگیر و نیز بیش از ۲۸۱۷ فقره سرقت کشف شده است. به دنبال دستگیری گسترده سارقان و مالخران، سرهنگ محمدرضا اکبری، معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا اعلام کرد پیرو تدابیر ابلاغی مبنی بر طرح مبارزه با سرقتهای خرد، مرحله چهارم این طرح به مدت 3 روز در اوائل بهمنماه در استانهای سراسر کشور با محوریت پلیس آگاهی به مرحله اجرا درآمد. وی با بیان اینکه سرقتهای خرد شامل وسایل و قطعات خودرو و داخل خودرو، پلاک اتومبیل و موتور، کش رو زنی، جیببری و... است، تصریح کرد: با تلاش کارآگاهان مبارزه با سرقت با اجرای این طرح علاوه بر دستگیری سارقان، بیش از ۲۸۱۷ فقره سرقت نیز کشف شد. معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه سرقتهای خرد به یکی از دغدغههای مردم تبدیل شده است، گفت: پلیس آگاهی با همه توان با سارقان و مجرمان حرفهای مقابله و مقتدرانه با کسانی که احساس امنیت و آرامش مردم را به خطر میاندازند برخورد خواهد کرد. وی ضمن توصیه به شهروندان خاطرنشان کرد: از قرار دادن اشیای قیمتی مانند کیف، وجه نقد، تراولچک، اسناد و مدارک لازم در داخل خودرو بعد از پیاده شدن از اتومبیل خودداری شود. همچنین هنگام استفاده از تلفن، کیفتان را نزدیک بدنتان یا در دستی که آزاد است نگه دارید و اطمینان حاصل کنید که با امنیت کامل و محکم آن را نگه داشتهاید.
* سارقانی که در قالب 31 باند مجرمانه دستگیر شدند
پلیس در مبارزه با سرقت خستگیناپذیر است بهطوری که طرح دستگیری سارقان منزل و کیفقاپان اوائل ماه جاری در پلیس آگاهی تهران بزرگ برگزار شد و با اشراف اطلاعاتی و اقدامات پلیسی ۱۱۵ نفر سارق حرفهای و خشن دستگیر شدند. این سارقان سرقت از منزل و گوشیقاپی مرتکب شده بودند. مجرمانی که در قالب ۳۱ باند مجرمانه فعالیت میکردند همگی دستگیر شدند. از مخفیگاه این افراد تعداد ۳۹۷ تلفن سرقتی، ۵ قبضه سلاح جنگی و مقادیر زیادی اموال مسروقه شامل طلا، سکه، ارز خارجی و لوازم خانگی کشف شد.
* سارقان شامل ارفاق نمیشوند
سردار علی ولیپورگودرزی، رئیس پلیس آگاهی پایتخت نیز چندی پیش اعلام کرد: بر اساس آمارهای موجود اکنون میزان سرقت در تهران روند کاهشی دارد. به گفته وی، حتی یک مورد سرقت در تهران برای ما قابل پذیرش نیست چون به واسطه این سرقتها مردم آسیب میبینند. وظیفه خود میدانیم همه تلاشمان را انجام دهیم و موضوعات مربوط را پیگیری میکنیم که حتی یک سرقت در پایتخت اتفاق نیفتد ولی اتفاقاتی رخ میدهد و پلیس هم همیشه در صحنه وقوع حوادث حضور دارد و به لحظه همه آنها را پیگیری میکند. رئیس پلیس آگاهی پایتخت تاکید کرد: با سارقان برخورد میشود، البته با هماهنگی میان پلیس و قوه قضائیه، برخورد قاطع با این افراد صورت میگیرد، زیرا تعامل خوبی در این حوزه وجود دارد. به هیچ عنوان به سارقان در این یکی دو سال گذشته حتی یک روز هم مرخصی داده نشده، زیرا ممکن است برخی از آنها تکرار جرم داشته باشند، این هماهنگیها یکی از علتهای اصلی است که باعث شده سرقت در تهران کاهش یابد.
* کاهش 18 درصدی آمار سرقت
در همین حال معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه از کاهش ۱۸ درصدی آمار سرقت در سال جاری خبر داد. اصغر جهانگیر دیروز درباره برنامههای این معاونت برای پیشگیری از جرائم اجتماعی مانند خشونت، مواد مخدر و سرقت اظهار داشت: ما بحث سیاستهای کلی را از طریق شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم پیگیری و موضوعات کلان را بعد از جمعآوری مسائل در آنجا مطرح میکنیم؛ نهمین جلسه شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم به ریاست رئیس قوه قضائیه نیز بهزودی برگزار خواهد شد. وی افزود: در کنار اینها، به واسطه تفاهمنامههایی که با دستگاه اجرایی داشتیم با سازمان بهزیستی، سازمان هلال احمر، ستاد مبارزه با مواد مخدر و هم با شورای اجتماعی کشور، درباره بحث کودکانکار و در رابطه با حاشیهنشینی هم پیشگیری از مفاسد اخلاقی را بررسی میکنیم و اینها کارهای کلانی هستند که به صورت ترکیبی با دستگاههای مختلف در حال پیگیری و انجام آن هستیم و نتایجش را نیز به اطلاع مردم میرسانیم. معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه به مهر گفت: بحث سرقت نیز از موارد اولویت ما است. در این باره شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم جلسهای تشکیل داده که استانها نیز به صورت فعال این مساله را دنبال میکنند و در اثر فعالیتهای شورا، ضابطان و سایر دستگاهها در سال جاری آمار سرقت ۱۸ درصد کاهش پیدا کرد.
ارسال به دوستان
ارسال پیامک برای رانندگان متخلف
رصد رانندگانی که فاصله طولی را رعایت نمیکنند
اقدامات اصولی و مقرراتی برای کاهش میزان تصادفات جادهای از سوی پلیس راهور در حالی است که به منظور رعایت فاصله طولی خودروها در آزادراهها قرار است آن دسته از رانندگانی که قوانین را رعایت نمیکنند جریمه شوند. در این باره رئیس پلیس راهور فراجا از آغاز مرحله اول ارسال پیامک به رانندگان متخلف خبر داد و گفت: پلیس راهور مصمم است با بهرهگیری از فناوریهای نوین و هوشمندسازی نظارتها، گامی بلند در کاهش تلفات جادهای و افزایش ایمنی راهها بردارد. سردار سیدتیمور حسینی با اعلام آغاز طرح نظارت هوشمند بر رعایت فاصله طولی خودروها در آزادراهها و بزرگراههای کشور افزود: عدم رعایت فاصله طولی یکی از مهمترین عوامل وقوع تصادفات جادهای بویژه تصادفات زنجیرهای است که بارها شاهد آن بودهایم. این موضوع، همواره یکی از چالشهای اساسی در ایمنی جادهها بوده و اکنون در اولویت کاری پلیس راهور قرار دارد. وی تشریح کرد: از 10 بهمن، به کمک سامانههای هوشمندی که در طول آزادراهها و بزرگراهها نصب شدهاند، فاصله طولی خودروها به طور دقیق پایش خواهد شد. رئیس پلیس راهور فراجا اضافه کرد: در مرحله نخست این طرح که تا پایان امسال (۲۹ اسفند) ادامه خواهد داشت، فقط پیامهای ارشادی و تذکرات به رانندگانی که فاصله ایمن را رعایت نکردهاند ارسال میشود اما از ابتدای فروردین ۱۴۰۴، جریمههای قانونی مطابق آییننامه راهنمایی و رانندگی برای خودروهایی که فاصله طولی را رعایت نمیکنند، اعمال خواهد شد.
سردار حسینی با اشاره به نحوه محاسبه فاصله طولی گفت: فاصله ایمن میان خودروها بر اساس زمان سنجیده میشود. وقتی یک وسیله نقلیه از یک شاخص ثابت مانند تیر چراغبرق یا پایه تابلو عبور میکند، خودروی پشتی باید با تأخیر حداقل ۲ ثانیه به همان نقطه برسد، این معیار در شرایط عادی جادهای، حداقل فاصله ایمن محسوب میشود و باید توسط تمام رانندگان رعایت شود. وی افزود: رعایت این فاصله بویژه در زمستان و در محورهایی که احتمال کاهش دید یا لغزندگی سطح جاده وجود دارد، اهمیت بیشتری پیدا میکند. از همین رو، در طرح زمستانه نیز این موضوع به طور ویژه مورد توجه قرار خواهد گرفت.
رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به اهمیت رعایت فاصله طولی و سرعت مطمئنه در پیشگیری از تصادفات گفت: اگر بتوانیم این ۲ عامل را در سطح جادههای کشور مدیریت کنیم، میتوانیم بیش از ۲۵ تا ۳۰ درصد از تصادفات و جانباختگان را کاهش دهیم؛ بخش قابلتوجهی از تصادفات زنجیرهای در آزادراهها و بزرگراهها ناشی از عدم رعایت این اصول است. سردار حسینی از تمام رانندگان درخواست کرد: همواره با صبر و حوصله رانندگی کرده و علاوه بر رعایت فاصله طولی، سرعت مطمئنه را نیز مدنظر داشته باشند؛ در شرایط زمستانی، همکاری رانندگان میتواند از وقوع بسیاری از حوادث جلوگیری کند. وی افزود: همچنین از رانندگان درخواست میکنم در ایام نوروز و تمام روزهای سال، به قوانین راهنمایی و رانندگی پایبند باشند، رعایت فاصله ایمن و سرعت مجاز، سادهترین و در عین حال مؤثرترین راه برای حفظ ایمنی خود، سرنشینان و دیگر کاربران جادهها است.
ارسال به دوستان
ایران سال ۱۴۳۰ سالخوردهترین کشور دنیا میشود
سالمندان را دریابیم
افزایش تعداد سالمندان در سالهای آتی در کشور، برنامهریزان و تصمیمگیران را به فکر چارهجویی برای خدمترسانی به آنها انداخته است تا از هماکنون اقدامات لازم در این زمینه به کار گرفته شود، چرا که طبق برآوردهای انجامشده هماکنون 12 درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل میدهند و طی سالهای آینده این آمار بهشدت رشد خواهد کرد. رئیس سازمان بهزیستی از برنامه این سازمان برای تدوین قانون جامع حمایت از سالمندان خبر داد و گفت: پیشنویس این قانون در حال تدوین است. سیدجواد حسینی در مراسم رونمایی از طرح توانمندسازی زنان (زنان سالمند) با بیان اینکه افراد یک سوم عمر خود را در سالمندی میگذرانند، گفت: اکنون ایران به سالمندی ورود کرده است به طوری که ۱۲ درصد جمعیت، بالای ۶۰ سال سن دارند. سال ۱۴۳۰ جمعیت شدیداً سالخورده خواهد بود و بعد از آن، سالخوردهترین کشور دنیا خواهیم بود. حسینی با بیان اینکه سالمندان کشور در سپهر دبیرخانه سالمندان هستند، گفت: البته این موضوع به این معنی نیست که بهزیستی باید همه خدمات سالمندان را ارائه دهد، بلکه دبیرخانه باید همه دستگاههای دولتی و عمومی را پای کار بیاورد تا بر مبنای قانون خدمت ارائه دهند. رئیس سازمان بهزیستی کشور در ادامه با اشاره به شهر دوستدار سالمند گفت: شهر دوستدار سالمند، مولفه اصلی شهر دوستدار انسان است و شهر دوستدار انسان آرمان جامعه بشری است. اگر ساختمانی برای سالمند یا معلول دسترسپذیر نشده باشد، ساختمان بیمار است و باید آن را درمان کرد. اگر شهری دوستدار سالمند، دوستدار کودک، دوستدار معلول و دوستدار کتاب نبود، شهر بیمار است و باید آن شهر را از بیماری رهاند. وی با تاکید بر لزوم دسترسپذیری ساختمانها و شهر برای سالمندان یادآور شد: با رویکرد خانوادهمحوری، محلهمحوری، مشارکتمحوری و اجتماعیسازی، موضوع سالمندان را در دستور کار قرار دادیم. رئیس سازمان بهزیستی کشور در ادامه بر سلامت، اشتغال، آموزش، دسترسپذیری محیط برای سالمندان، توانمندسازی سالمندان و نشاط سالمندان تاکید کرد و افزود: امروز در دنیا، دوره اقتصاد نقرهای از دوره اقتصاد طلایی از اهمیت بیشتری برخوردار است، زیرا با سالمندانی مواجهیم که ۵۲ سالگی بازنشسته شده و تا ۷۶ سالگی امید به زندگی دارند؛ او دارای توانمندی و مهارت و تجربه است. از سوی دیگر امروز میگویند راحتترین و کمهزینهترین اشتغال در عرصه جامعه، اشتغال مراقبان سالمندان است. حسینی در بخش دیگری از سخنان خود به ارائه اقدامات سازمان در حوزه سالمندی پرداخت و گفت: در نخستین گام، در حال طراحی پیمایش ملی سالمندان هستیم. در گام دوم بانک اطلاعاتی سالمندان شکل میگیرد. در گام سوم، آییننامه سند سالمندان اصلاح میشود که پیشنویس آن نهایی شده است. همچنین در گام چهارم، در حال تدوین پیشنویس قانون جامع حمایت از سالمندان هستیم. وی در ادامه بر لزوم ایجاد شهرهای دوستدار سالمند تاکید کرد و با اشاره به طرح نشاط سالمندی گفت: سالمندی باید توام با نشاط باشد.
ارسال به دوستان
پاسخ سازمان غذا و دارو به گزارش علل گرانی دارو
در پی انتشار گزارشی با عنوان «بررسی وضعیت بلاتکلیف قیمت دارو و علل گرانی آن» در تاریخ ۲ بهمنماه جاری در روزنامه «وطنامروز»، لازم است نکاتی جهت روشنسازی برخی مسائل مطرح شود.
ابتدا باید اشاره کرد که طبق آمار رسمی منتشرشده، افزایش قیمت دارو از ابتدای سال جاری کمتر از 30 درصد بوده است. با این حال، در برخی موارد، بویژه درباره داروهای خاص و وارداتی، به دلیل تغییرات نرخ ارز و هزینههای تولید، شاهد افزایش بیشتر از این مقدار بودهایم. همچنین تخصیص اعتبار یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی به حوزه دارو و درمان، فرصت مهمی برای حل بحرانهای دارویی کشور است. این منابع باید به طور هدفمند و شفاف در راستای تامین داروهای حیاتی و مورد نیاز بیماران هزینه شوند.
در خصوص طرح دارویار نیز باید گفت که اجرای صحیح و شفاف این طرح، همراه با نظارت دقیق، میتواند به کنترل قیمت دارو و کاهش فشار اقتصادی بر بیماران کمک کند.
همچنین گفتوگوی اخیر روزنامه «وطن امروز» با دکتر علیرضا مرندی، رئیس فرهنگستان علوم پزشکی ایران، تحت عنوان «بیتوجهی به بخش پیشگیری در سیاستهای کلی سلامت؛ کسالت برنامههای دارویی» که در تاریخ یکم بهمن منتشر شد، فرصتی بود تا به برخی از نکات مرتبط با وظایف سازمان غذا و دارو و تلاشهای این سازمان در راستای بهبود وضعیت نظام سلامت کشور اشاره کنیم.
سازمان غذا و دارو به عنوان نهاد مسؤول نظارت بر تولید، توزیع و قیمتگذاری دارو و تجهیزات پزشکی، همواره در تلاش است تا دسترسی مردم به داروهای با کیفیت را تامین کرده و سلامت عمومی کشور را حفظ نماید. همانطور که مطرح شده است، افزایش قیمت دارو، کمبود برخی اقلام دارویی و مشکلات توزیع در شرایط کنونی، فشار قابل توجهی بر نظام سلامت و معیشت مردم وارد کرده است. این چالشها بویژه در پی مشکلات ارزی و محدودیتهای مالی شرکتهای دارویی، شدت یافته است.
در این راستا، سازمان غذا و دارو به طور مستمر بر نظارت دقیق بر فرآیندهای تولید دارو، مدیریت منابع ارزی و جلوگیری از قاچاق و توزیع داروهای تقلبی تاکید دارد. مشکلات موجود در این حوزه تنها با رویکردی جامع و هماهنگ بین تمامی نهادهای ذیربط قابل حل است. تخصیص منابع مالی به بخشهای مختلف سلامت باید به طور شفاف و با اولویتبندی دقیق صورت گیرد تا از هرگونه سوءاستفاده و انحراف منابع جلوگیری شود.
همچنین توجه به سیاستهای پیشگیرانه در حوزه سلامت و تخصیص منابع به این بخش میتواند به کاهش هزینههای درمانی در بلندمدت و جلوگیری از بروز بیماریها کمک کند. با این حال، نظارت دقیق بر هزینهکرد منابع و اجرای صحیح قانون در حوزه سلامت، از جمله اصولی است که میتواند به کاهش مشکلات موجود کمک کند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|