27/فروردين/1404
|
03:14
۱۲:۵۹
۱۴۰۴/۰۱/۲۶

سهمیه واردات خودرو به صورت CBU فعال شد

سهمیه CBU سال ۱۴۰۴ بر اساس سهمیه اعلامی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت در سامانه جامع تجارت اعمال شد.

سهمیه واردات خودرو به صورت CBU فعال شد

سامانه جامع تجارت در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: پیرو تصمیم وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص سهمیه واردات سال 1404، به اطلاع رسانده می‌شود سهمیه واردات CBU برای سال 1404 در سامانه جامع تجارت قابل استفاده شده است.

سهمیه CBU سال 1404 بر اساس سهمیه اعلامی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت در سامانه جامع تجارت اعمال گردیده است؛ لازم به ذکر است مصارف معتبر سال 1403 نیز به مصارف سال 1404 منتقل شده‌اند.

در بررسی سهمیه CBU در سال جدید، به میزان تأمین ارز یا ترخیص سال 1403 و قبل از آن، معافیت لحاظ خواهد شد (سایر قواعد موجود این حوزه نیز کماکان برقرار خواهد بود).

پاسخ درخواست مجوزهای سهمیه در این حوزه برای پرونده‌های در وضعیت «منتظر مجوز» به صورت خودکار صادر شده و پرونده‌های در دیگر وضعیت‌ها بایستی اقدام به اخذ مجوز جدید در این حوزه نمایند.

ضمناً برای پرونده‌هایی که از وضعیت «منتظر نتیجه کارشناسی» به وضعیت «عدم تأیید درخواست» منتقل شده‌اند، لازم است با ویرایش پرونده، مجدد مجوز سیستمی سهمیه CBU اخذ شود.

فعالسازی سایر حوزه‌های سهمیه به صورت گام‌به‌گام اطلاع‌رسانی شده و انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

 
برچسب ها:
ارسال نظر
پربیننده