۲۲/شهريور/۱۴۰۵
|
۲۳:۰۴
سرپرست وزارت دفاع با اشاره به دستاورد‌های جدید دفاعی ایران خبرداد

پیشرفت‌های نظامی در حوزه فناوری

سرپرست وزارت دفاع اظهار کرد: دلیل پافشاری دشمن بر تهدیدات گذشته، نشانه‌ای از زایل شدن قدرت عقلانیت آن است.
به گزارش تسنیم،‌ سردار سرتیپ پاسدار سیدمجید ابن‌الرضا در جمع مدیران سازمان‌های صنعتی وزارت دفاع با اشاره به تهدیدات تکراری دشمن و سخن‌پراکنی برخی مقامات آمریکا تاکید کرد: برخی مقامات آمریکا تصور می‌کنند با تکرار تهدیدات می‌توانند اراده ما را تغییر دهند یا جمهوری اسلامی را مرعوب کنند اما سخت در اشتباهند.
وی افزود: دلیل پافشاری دشمن بر تهدیدات گذشته، بیش از آنکه نشانه قدرت باشد، نشانه‌ای از فلج شدن دستگاه اطلاعاتی و تحلیلی و در نهایت زایل شدن قدرت عقلانیت آنان است، چرا که اگر دستگاه اطلاعاتی و تحلیلی یک مجموعه بتواند واقعیت‌های میدان را به‌درستی ببیند و تحلیل کند، نمی‌تواند همچنان بر گزاره‌ها و تهدیداتی اصرار داشته باشد که بارها نادرستی آنها به اثبات رسیده است.
سردار ابن‌الرضا تصریح کرد: دشمن باید این واقعیت بسیار ساده و روشن را بفهمد که با ایران نباید با تهدید صحبت کرد. نظام جمهوری اسلامی ایران و دستگاه محاسباتی ما هیچ ارزشی برای تهدیدات آنان قائل نیست و اساسا این تهدیدات از نظر ما ارزش عملیاتی ندارد و بیشتر یک پیام سیاسی یا بیانیه است تا تهدیدی که پشت آن قابلیت واقعی نظامی وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: با اطمینان بسیار بالایی می‌گویم اگر امروز جنگ دیگری شکل بگیرد، جمهوری اسلامی از نظر فناورانه بسیار قدرتمندتر و پیشرفته‌تر از جنگ‌های قبل عمل خواهد کرد. کسانی که تلاش می‌کنند استمرار فعالیت‌های فناورانه و خطوط تولید و کارخانه‌های تسلیحاتی کشور را صرفا یک روایت یا تیتر رسانه‌ای جلوه دهند، در میدان به‌خوبی توان نیروهای مسلح ما را دیدند. آنچه بعضا به نمایش گذاشته می‌شود، بخش کوچکی از توانمندی واقعی و ظرفیت‌های موجود در صنعت دفاعی کشور است و این مسیر همچنان با قدرت ادامه دارد.
سردار ابن‌الرضا با تاکید بر اینکه امروز ایران قوی‌تر، متحدتر و بیدارتر از هر دوره تاریخ خودش است، افزود: توانمندی‌های دفاعی و فناورانه کشور نیز متناسب با تجربه‌ها و آموخته‌های حاصل از میدان، مسیر پیشرفت و ارتقا را طی کرده است.
وی با اشاره به هماهنگی میان سطوح مختلف کشور گفت: امروز هماهنگی کاملی میان سطوح مختلف کشور وجود دارد و این هماهنگی بی‌سابقه و کم‌نظیر در فرآیند تصمیم‌گیری‌ها نیز وجود دارد و کشور با انسجام و هماهنگی کامل، بی‌وقفه و پرشتاب و بانشاط در حال حرکت است.
سردار ابن‌الرضا خاطرنشان کرد: آمادگی کامل برای مقابله با تهدیدات وجود دارد و این آمادگی کاملا از جنس توانمندی‌ها و راهبردهای مستقل خودمان است. جمهوری اسلامی ایران برای تأمین امنیت و دفاع از منافع خود، متکی به اراده، توانمندی و ظرفیت‌های بومی است.

ارسال نظر
captcha